Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Τρέχοντας να ξεφύγω από τα κιλά μου
+11
joan80
xristina123
vassiliki
foxy vegan
ΠΟΠΗ
Ladycat
VAMPIRE
ChristinaThanps
derbybaby
kisha
Rea
15 απαντήσεις
Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο :: Μαμάδες-φυσική κατάσταση Διατροφή & Συνταγές :: Φυσικη Κατασταση
Σελίδα 3 από 9
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Τρέχοντας να ξεφύγω από τα κιλά μου
καλα εχω ακουσει κ κατι κουλα 48 κιλα να βαζουν 6 μεχρι να γεννησουν..δλδ να γεννουν 54 κιλα....κ δεν ιεναι μουφα, οντως το ξερω οτι εγινε κ αναρωτιεμαι ποσο πεινασαν αυτες οι κοπελες?????????????
εγω ειμαι στα +5,5.κ ελπιζω ν ατερματισω τον μηνα +1.
εγω ειμαι στα +5,5.κ ελπιζω ν ατερματισω τον μηνα +1.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
αυτες σιγουρα θα ειχαν και αλλα προβληματα. αιματοκριτης υποταση αδυναμια αιμοσφαιρινη στον πατο και ελειποβαρες νεογνο.
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Μια φιλη μου πηρε μονο 6 κιλα στην εγκυμοσυνη της και ειναι πιο αδυνατη απο μενα!Ειναι στον 9 μηνα και σκυβει μια χαρα,λες και δεν ειναι στον μηνα της!Τρεχει,κολυμπαει,κανει ολες τις δουλειες.Μακαρι ετσι και εγω.Δεν ξερω αν εχει θεματα με αιματοκριτη,σιδηρο,....,εγω την βλεπω τζι τζι!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
posa kila einai?kai pos phre mono 6 ?
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
χριστινα μιλαμε για γυναικες που εχουν ηδη πολυ χαμηλο βαρος.
πχ η ποπη ηταν 40 κιλα με υψος 160. αν επαιρνε μονο 6 κιλα να εισαι σιγουρη οτι θα ηταν κρεββατωμενη τωρα.
εγω στον αλεξ πηρα 9 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη αλλα δεν ξεκινησα ελειποβαρης.αλλα με κανονικο βαρος.
πχ η ποπη ηταν 40 κιλα με υψος 160. αν επαιρνε μονο 6 κιλα να εισαι σιγουρη οτι θα ηταν κρεββατωμενη τωρα.
εγω στον αλεξ πηρα 9 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη αλλα δεν ξεκινησα ελειποβαρης.αλλα με κανονικο βαρος.
Ζώδια :
Ειναι πολυ αδυνατη:48 κιλα!
Συν 6 τωρα!
Ο γιατρος της,της ειπε βασικα να τρωει καλα,οχι πολυ!
(Δεν ξερω αν παιζει ρολο που η κοπελα ειναι αθλητρια.)
Συν 6 τωρα!
Ο γιατρος της,της ειπε βασικα να τρωει καλα,οχι πολυ!
(Δεν ξερω αν παιζει ρολο που η κοπελα ειναι αθλητρια.)
ΠΟΠΗ.....κοπελα μου κοντευεις???Με το καλο!!!!Πως νιωθεις?
η ποπη σε 7 μερες γενναει!
48 κιλα με τι υψος?
βασικα οταν εισαι ελειποβαρης οι γυναικολογοι σου λενε οτι το επιτρεπτο βαρος στην εγκυμοσυνη ειναι αναλογο με το ποσα κιλα λιγοτερο εισαι.
πχ πες οτι εισαι 1.65 υψος και εισαι 45 κιλα.
το κανονικο σου βαρος για 1.65 ειναι τα 55 κιλα(περιπου)
οποτε 12 κιλα που ειναι το φυσιολογικο (περιπου) για την εγκυμοσυνη + 10 κιλα που εχεις λιγοτερα. δηλαδη αν παρει 20 κιλα πανω κατω και φτασεις 65 κιλα σκεψου οτι εια σα να εχει ς παρει μονο 10 κιλα αν ειχες φυσιολογικο βαρος πριν την εγκυμοσυνη.
οποτε η ποπη ειναι σα να εχει παρει 10 κιλα και οχι 20 που πηρε.
διοτι ηταν 10 κιλα λιγοτερο απο το φυσιολογικο της οταν εμεινε εγκυος.
καταλαβατε η τα ειπα οπως να ναι?
48 κιλα με τι υψος?
βασικα οταν εισαι ελειποβαρης οι γυναικολογοι σου λενε οτι το επιτρεπτο βαρος στην εγκυμοσυνη ειναι αναλογο με το ποσα κιλα λιγοτερο εισαι.
πχ πες οτι εισαι 1.65 υψος και εισαι 45 κιλα.
το κανονικο σου βαρος για 1.65 ειναι τα 55 κιλα(περιπου)
οποτε 12 κιλα που ειναι το φυσιολογικο (περιπου) για την εγκυμοσυνη + 10 κιλα που εχεις λιγοτερα. δηλαδη αν παρει 20 κιλα πανω κατω και φτασεις 65 κιλα σκεψου οτι εια σα να εχει ς παρει μονο 10 κιλα αν ειχες φυσιολογικο βαρος πριν την εγκυμοσυνη.
οποτε η ποπη ειναι σα να εχει παρει 10 κιλα και οχι 20 που πηρε.
διοτι ηταν 10 κιλα λιγοτερο απο το φυσιολογικο της οταν εμεινε εγκυος.
καταλαβατε η τα ειπα οπως να ναι?
Ζώδια :
Υψος περιπου 165 !!
Κατσε,να τα ξαναδιαβασω,γιατι χανω και λιγακι!!!
Κατσε,να τα ξαναδιαβασω,γιατι χανω και λιγακι!!!
ναι 48 κιλα με υψος 165 ειναι καπως λιγα.αναλογως και με τον σκελετο της βεβαια.εγω πχ εχω πολυ λεπτο σκελετο .το χερι μου στον καρπο ειναι σαν παιδιου λεπτο.οποτε σε εμενα που εχω 160 υψος τα 48 κιλα μου φαινονται σα να ειμαι 51-52
Ζώδια :
Aυτη την γκαστρωμενουλα,πολυ την χαιρομαι!!Κανει τα παντα!!Σκυβει καλυτερα και απο μενα!!!!!!
Ειναι λες και δεν ειναι στο μηνα της!!!
Ειναι λες και δεν ειναι στο μηνα της!!!
εγω που ειχα και κοιλαρες και στα 3 παιδια να δεις τι εκανα.
λογο του οτι δεν ειχα και βοηθεια απο κανεναν.
μιλαμε για χιλιομετρα ποδαροδρομου ημερισιως και ψωνια φορτωμενη σαν γαιδαρος.και ειδικα στο 2ο και 3ο παιδι κοιμομουν το πολυ 5 ωρες το 24ωρο.
στο 3ο μαλιστα κουραζομουν πανευκολα αλλα ηθελα δεν ηθελα τα εκανα ολα.
ανεβα τα σκαλια 3 οροφους με ενα παιδι στην αγκαλια και στο αλλο χερι 3-4 σακουλες ψωνια.ξανακατεβα κατω παρε τα υπολοιπα ψωνια ξανα στον 3ο με τις σκαλες.και η κοιλια στο σαγονι.
και αυτο γινοταν τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα.
δεν μιλαω για δουλειες μεσα στο σπιτι που ολα περνουσαν απο μενα.
μεχρι και επιπλα εχω κουβαλησει .
εγω ειδικα 2η και 3η εγκυμοσυνη δεν την περασα σαν εγκυος.
και να θελα δε γινοταν.
λογο του οτι δεν ειχα και βοηθεια απο κανεναν.
μιλαμε για χιλιομετρα ποδαροδρομου ημερισιως και ψωνια φορτωμενη σαν γαιδαρος.και ειδικα στο 2ο και 3ο παιδι κοιμομουν το πολυ 5 ωρες το 24ωρο.
στο 3ο μαλιστα κουραζομουν πανευκολα αλλα ηθελα δεν ηθελα τα εκανα ολα.
ανεβα τα σκαλια 3 οροφους με ενα παιδι στην αγκαλια και στο αλλο χερι 3-4 σακουλες ψωνια.ξανακατεβα κατω παρε τα υπολοιπα ψωνια ξανα στον 3ο με τις σκαλες.και η κοιλια στο σαγονι.
και αυτο γινοταν τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα.
δεν μιλαω για δουλειες μεσα στο σπιτι που ολα περνουσαν απο μενα.
μεχρι και επιπλα εχω κουβαλησει .
εγω ειδικα 2η και 3η εγκυμοσυνη δεν την περασα σαν εγκυος.
και να θελα δε γινοταν.
Ζώδια :
εγω πιστευω ότι το θεμα κιλα και εγκυμοσυνη εχει σχεση καιμε το γιατρό. Φιλη μου ξεκίνησε 46 κιλά με ύψος 1,60. ηταν πολύ αδύνατη. Οταν πηγε στο γιατρο της είπε ότι πρεπει να προσεξει πολυ να μην τρωει υδατρανθρακες γλυκα άμυλο κ.λπ. Στην ουσία δηλαδή να τρωε μονο κρεας και σαλατες ένα πράγμα. εμενα προσωπικα μου φανηκε παραλογο αγού η κοπελα δεν ειχε θεμα με τα κιλα. Η διατροφολόγος που πήγαινε πριν μεινει έγκυος της είχε πει ότι πρεπει να παρει 6 κιλα. Τελικα πήρε 9 και το μωρο γενηθηκε πάνω από 3 κιλα. Αλλα προσωπικά για εμένα δεν έτρωγε ουτε ακόμα τρώει. Δηλαδή αν εγω ετρωγα την ποσοτητα που τρωει θα είχα πεσει κάτω.
εμενα ο γιατρος δεν εχει θεμα αν βαλω μεχρι 12-13, στα παραπάνω θα αρχισει να φωνάζει.οπως τα 3,5 που εβαλα σε ένα μήνα και φρίκαρε. Χτες που πήγαμε με τη δική του ζυγαριά εχω βαλει μισό κιλό,μ ετη δική μου ένα σε ένα μήνα και εχω παρει περίπου 5,5 κιλά.
εμενα ο γιατρος δεν εχει θεμα αν βαλω μεχρι 12-13, στα παραπάνω θα αρχισει να φωνάζει.οπως τα 3,5 που εβαλα σε ένα μήνα και φρίκαρε. Χτες που πήγαμε με τη δική του ζυγαριά εχω βαλει μισό κιλό,μ ετη δική μου ένα σε ένα μήνα και εχω παρει περίπου 5,5 κιλά.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
με μπερδεψες βρε τζοαν. με τη ζυγαρια του γιατρου εβαλες μισο κιλο σε ενα μηνα και με τη δικη σου 5.5? βρε πεταξε τη ζυγαρια σου θα σε φρικαρει χαλασμενη ειναι στανταρ
Ζώδια :
Οχι καλε, με τη δική μου έχω βαλει ενα αυτό το μήνα. 5,5 έχω παρει από την αρχή της εγκυμοσύνης.
joan80- Admin
Ζώδια :
joan80 έγραψε:Οχι καλε, με τη δική μου έχω βαλει ενα αυτό το μήνα. 5,5 έχω παρει από την αρχή της εγκυμοσύνης.
Τι αστεία νούμερα διαβάζω....
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Με το ύψος που έχω μια χαρα είναι τα κιλά μου. Αν παρω πολλά σαν μπογος θα είμαι, δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου. και εχω και ενα τρίμηνο ακόμα μπροστα που μπαίνουν τα περισσότερα.
joan80- Admin
Ζώδια :
Κοπελα απο το χωριο μου,140 κιλα και υψος 165 περιπου,εμεινε εγκυος αμεσως,γεννησε πανευκολα,με ενα κιχ(ουτε ορο δεν προλαβαν να της βαλουν και στις δυο γεννες της)....αλλα ο γιατρος της ειπε να μην παρει ουτε ενα κιλο!!Πηρε 20 στην πρωτη εγκυμοσυνη!!!
Στην δευτερη πηρε 12!!!
Στην δευτερη πηρε 12!!!
οπως γινεται εγκυος κ ν μην παρει ουτε ενα κιλο αυτο δεν γινεται
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
joan80 έγραψε:Οχι καλε, με τη δική μου έχω βαλει ενα αυτό το μήνα. 5,5 έχω παρει από την αρχή της εγκυμοσύνης.
κ εγω στα τοσα ειμαι προς το παρον.κ σκεφτομαι πως εχω +5,5 ποσα ακομα σε ενα τριμηνο???8??9??ελπιζω τοσα στην χειροτερη..μη φτασω παλι τα 17 του γιωργου κ με τσουλανε..ηδη κ ο γιωργος με θελει να πηγαινω μαζι του να βλεπουμε το ενα το αλλο..να μπορω να κουνηθω να μη χρειαστω ροδακια....
ρεακι πως πανε οι προπονησεις????
Ζώδια :
ΠΟΠΗ έγραψε:οπως γινεται εγκυος κ ν μην παρει ουτε ενα κιλο αυτο δεν γινεται
Eννουσε ο γιατρος να προσεξει παραααα πολυ να μην παρει πολλα κιλα!Δυστυχως η κοπελα τωρα ειναι στα 40 της και εχει ζαχαρο,χοληστερινη,τα κλασσικα,.....εχει "σουρωσει" παρα πολυ!Αλλα και τα δυο της τα παιδια....κουκλια και πανεξυπνα!!!
ντερμπι θα μας κανουν ειδικη κατασκευη στο τελος. εγω στο δημητρη με 13 κιλα και την ανηφορα στο πατρικομου δεν μπορουσα να την ανεβωω. ημουν και πρησμενη και φαινομουν ακομα πιο χονρτη, σαν βαρελακι ενα πραγμα. αν με αφηνες σε κατηφορα σιγουρα θα τσουλουσα.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλα δεν θα εχει πολυ γελιο???να μας βαζουν σε ιδικο καροτσακι να κοτσαρουμε στο καροτσι των γιων μας κ να μας σερνουν καραβανι!!!!!
Ζώδια :
joan80 έγραψε:Με το ύψος που έχω μια χαρα είναι τα κιλά μου. Αν παρω πολλά σαν μπογος θα είμαι, δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου. και εχω και ενα τρίμηνο ακόμα μπροστα που μπαίνουν τα περισσότερα.
Τι λες τέκνο μου, άκου μια χαρά;;;!!!! Σούπερ ντούπερ θα λες. Είναι ύβρις το μια χαρά. Δεν ρωτάς κάτι ψυχές...
Ζώδια :
derbybaby έγραψε:ρεακι πως πανε οι προπονησεις????
Εχτές έτρεξα 3.5 km και σήμερα πήγα pilates. Το τρέξιμο καθεαυτό είναι μια χαρά. Καμιά φορά ζορίζει να βάλω τα παπούτσια και να ξεκινήσω. αλλά σε αυτό με βοηθάνε πολλά πράγματα όπως είναι ο στόχος μου που είναι να τρέξω μέχρι τα λέπεδα (κεφαλονιά), το σταθερό πρόγραμμα και φυσικά το γεγονός ότι δεν είμαι μόνη αλλά έχω και εσάς. Δεν με παίρνει να κωλοβαρέσω θα ξεφτιλιστώ. Έτσι έκανα και με το πρώτο μου αυτ/το. Ανακοίνωσα τον μάιο στη παρέα ότι το σεπτέμβριο θα έχω αυτοκίνητο (1996). Έστρωσα κώλο, μάζεψα την προκ/λη (1εκ δρχ) και το πήρα. Σε 2 χρόνια το έιχα εξοφλήσει.
Ζώδια :
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο :: Μαμάδες-φυσική κατάσταση Διατροφή & Συνταγές :: Φυσικη Κατασταση
Σελίδα 3 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης