Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις
Σελίδα 28 από 40
Σελίδα 28 από 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
καλημερααααααααααααα
ωχ ντερμπυ περαστηκα.εγω κοριτσια π τ συζητησα μ την παιδιατρο μ ειπε τ κανεις μασαζακι λεω ναι κατεβαινει μεχρι κατω λεω ναι τοτε δνχρειαζεται μ λεει.σημειωνω οτι δεντ ειδεμ τ ματια τησ οτι ειναι οκ.εσας δεν κατεβαινει?ρωταω μηπως κ το δικο μας εχει προβλημα ν τ παω σ αλλη παιδιατρο
ωχ ντερμπυ περαστηκα.εγω κοριτσια π τ συζητησα μ την παιδιατρο μ ειπε τ κανεις μασαζακι λεω ναι κατεβαινει μεχρι κατω λεω ναι τοτε δνχρειαζεται μ λεει.σημειωνω οτι δεντ ειδεμ τ ματια τησ οτι ειναι οκ.εσας δεν κατεβαινει?ρωταω μηπως κ το δικο μας εχει προβλημα ν τ παω σ αλλη παιδιατρο
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τι λες ρε ντερμπάκι???? απαπα!καλύτερα περιτομη που λεει ο λόγος παρα αυτό βασανιστήριο στο παιδί.μπρρρ ανατριχιασα.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
ΠΟΠΗ έγραψε:καλημερααααααααααααα
και εγω μασαζ κανω, ποπη μα κατεβαινει δεν εχεις προβλημα.... ετσι πρεπει να γινεται!!!
εμενα οταν παω να το κατεβασω απο το ετσακι ανοιγι μια τρυπιτσα μολις 1 χιλιοστο... απο εκει μεσα βλεπουμε κεφαλακι... δε μας βλεπω να το γλυτονουμε το βιαιο κατάβασμα.... τρεμω την στιγμη...
ena kolpo pou mporeis na kaneis einai otan katoura na tou kratiseis tin akri apo to poulaki wste me ta oura na fouskwsei k na xekollisei to petsaki.an to ixera nwritera k to kaname sustimatika de 8a eixame 8ema.to paidi pleon tremei k den 8elei na katourisei me tipota.exei ginei allo paidi..i sumperifora tou de exei allaxei para polu, einai olo arnisi gia ola.de 8elei na valei mpoufan, de 8elei na faei, de 8elei na mpei sto spiti..mallon arxisan ta terrible twos...perastika mas.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
ντερμπυ η δικιά μου τα κάνει ολα αυτα κ χωρις πετσάκι...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
α βοκ δεν τ καταλαβα αυτο που λεσ στα λογια ευκολα στηνπραξη γμτ
Ζώδια :
καλημεραααααααααααααααααα κουκλες
Ζώδια :
κοριτσια καλησπερα.το δραμα μας συνεχιζεται με εναν γιωργο να ανρνειται να καθισει στη λεκανη, να χτυπιεται κ να χτυπαει,πραγμα που δεν εκανε ποτε κ με μενα να κλαιω συνεχεια.τωρα βαζουμε κ κρεμα στο πουλακι το οποιο δεν ποναει στο κατεβασμα αλλα του εχει μεινει φοβος.επισης δεν νομιζω να τσουζει πια, ουταν κατουρα δεν κλαιει.εχουμε γινει σμπαραλια..τοσο κατουρημενο ρουχο κ σεντονι ουτε οταν εκοβε τις πανες.
Ζώδια :
AX BRE NTERMPY YPOMONH BRE KORITSAKI POPO ZORI POU TRABAEI O GIORGAKHS MAS THEE MOY.TREMO STHN IDEA OTI THA ME PEI N PAME GIA EPEMBSH G TO POYLAKI AX
Ζώδια :
Ντερμπακι υπομονή. Καποια στιγμή θα το ξεχάσει. Προσπάθησε να του αποσπάς την προσοχή με κατι πιο ευχάριστο και να μην αισθάνεται ότι κανει κατι κακό παρόλο που βρεχεται.
Εγω θελω την επομενη φορά που θα πάμε να μας δει και να μας πει αν θελει ανοιγμα ή όχι. Ελπίζω να μην θελει γιατί ήση περνάμε φαση αντίδρασης για τα πάντα, αν έχουμε και αυτό, με βλέπω να πηδαω από το μπαλκόνι.
Εγω θελω την επομενη φορά που θα πάμε να μας δει και να μας πει αν θελει ανοιγμα ή όχι. Ελπίζω να μην θελει γιατί ήση περνάμε φαση αντίδρασης για τα πάντα, αν έχουμε και αυτό, με βλέπω να πηδαω από το μπαλκόνι.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
αχκαι εγω αυτο φοβαμαι τζοανακι μηπως θελει ανοιγμα αππαπαππαπα σε 10 μερεσ θα μαθω
Ζώδια :
καλα εννοειται οτι με το βρεξιμο δε λεμε τπτ δε μαλωνουμε αλλα κατι του στυλ κανε πιπι να παμε βολτα, κανε πιπι να χαρει η γιαγια κτλ τα λεμε..πραγματικα απελπισια!!!σημερα δεν εχει βραχει απο το πρωι αλλα κανει πιπι μονο στη μπανιερα..που εχει κατουρησει μονο 3 φορες ολη μερα...αστε κοριτσια πραγματικα μετανιωσα..
οσο για την αρνηση τζοαν κ εμενα τα ιδια...
οσο για την αρνηση τζοαν κ εμενα τα ιδια...
Ζώδια :
Η άρνηση είναι μαλλον θεμα ηλικίας. Εμένα όλο το πρωί περίμενε τον πατέρα μου να τον πάει στις κούνιες και όταν ήρθε δεν ήθελε να φορέσει παπούτσια, μπουφαν και στο τελος ούτε να βγει βόλτα. καλα για το σκούφο που έκανε κρύο δεν το συζητάμε.
Εμείς έχουμε και απαιτήσεις. Αυτό το θέλω το ακούω 100 φορές την ημέρα. Και αλλες τοσες το ε θέλω.
Εμείς έχουμε και απαιτήσεις. Αυτό το θέλω το ακούω 100 φορές την ημέρα. Και αλλες τοσες το ε θέλω.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλήμερααααααααααααα
εμεις διαταζουμε κιιολας και αμα τυ λεω πανε φερε παπουτσια λεει τωραααααααα
εμεις διαταζουμε κιιολας και αμα τυ λεω πανε φερε παπουτσια λεει τωραααααααα
Ζώδια :
καλημερα!κατουρημενος μουσκεμα ο γιωργος μ απο το βραδυ...ο μικρος πανω που περασε το συγκαμα παλι το ξαναπαθαινει.ηδη εβρασα πιτουρο κ τεινω να πιστεψω οτι η πανα παιζει θεμα.τελικα ουτε η active fit μας κανει μονο η new baby βοηθουσε νομιζω.αλλη πανα παρομοια ξερετε??το 3 μας κανει ακομα ευτυχως.
Ζώδια :
Ντερμπι δοκιμασε τις babylino που λενε ότι έχουν βαμβακερό καλυμμα. Προσεχε ομως στο νουμερο. Εχουν στενή φόρμα.
joan80- Admin
Ζώδια :
οντως πολυ στενη φορμα εμεις περνουμεενα νουμερο μεγαλητερο ιχιιχιχι
δοκιμασε και απο τον αρβανιτηδη τα ελομασ . και κ στου μασουτη τα ιδια αλλα λεγοντε παμπερσα τ μασουτη ειναι δεν θυμαμαι ακριβωσ
δοκιμασε και απο τον αρβανιτηδη τα ελομασ . και κ στου μασουτη τα ιδια αλλα λεγοντε παμπερσα τ μασουτη ειναι δεν θυμαμαι ακριβωσ
Ζώδια :
πω πω ρε ντερπυ σε λυπάται η ψυχή μου... πολύ μανικι περνας φιλεναδα. υπομονή...και περαστικά σας.
βαμβακερή πάνα ειναι αυτες του λιντλ αλλά δεν έχει πολύ μικρο νούμερο.αυτη μου έχει συστησει η παιδίατρος για τα συγκάματα και την χρησιμοποιώ στην δημητρα κανονικά.του μικρού του πέφτουν μεγάλες.
εμεις πήγαμε παιδίατρο. έβαλε 410 γρ σε 7 μερες!φτασαμε τα 4010. οι εμετοι συνεχίζουν και με παρέπεμψε για υπέρηχο γιατι φοβούνται για πυλωρική στενωση. ο ομφαλος του συνεχίζει να βγάζει αιματακι και μαλλον θα πάμε κ σε πιδοχειρούργο για να τον καυτηριάσει την παρασκεή.σαν να μην εφταναν ολα αυτα έχει πρηστει κ το στηθος του και η παιδιατρος φοβάται για μαστιτιδα!και να μην ξεχάσω την νεογνική ακμη.κατα τα αλλα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
η δημητρα απο την άλλη θυμαστε που ειχε πεσει και ειχε κάνει καρούμπαλο?ακομα δεν εχει φυγει.αρα και αυτη πρεπει να πάει στον παιδοχειρούργο.κατα τα άλλα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
βαμβακερή πάνα ειναι αυτες του λιντλ αλλά δεν έχει πολύ μικρο νούμερο.αυτη μου έχει συστησει η παιδίατρος για τα συγκάματα και την χρησιμοποιώ στην δημητρα κανονικά.του μικρού του πέφτουν μεγάλες.
εμεις πήγαμε παιδίατρο. έβαλε 410 γρ σε 7 μερες!φτασαμε τα 4010. οι εμετοι συνεχίζουν και με παρέπεμψε για υπέρηχο γιατι φοβούνται για πυλωρική στενωση. ο ομφαλος του συνεχίζει να βγάζει αιματακι και μαλλον θα πάμε κ σε πιδοχειρούργο για να τον καυτηριάσει την παρασκεή.σαν να μην εφταναν ολα αυτα έχει πρηστει κ το στηθος του και η παιδιατρος φοβάται για μαστιτιδα!και να μην ξεχάσω την νεογνική ακμη.κατα τα αλλα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
η δημητρα απο την άλλη θυμαστε που ειχε πεσει και ειχε κάνει καρούμπαλο?ακομα δεν εχει φυγει.αρα και αυτη πρεπει να πάει στον παιδοχειρούργο.κατα τα άλλα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καλησπεραααααααααα
βασιλικη μην κανεις τπτ κ εμενα εβγαζε λιγο αιματακι κ σταματησε απο μονο του μην ανησυχεις δεν ειναι τπτ βαζε κανονικα οινοπνευμα η μπενταντιν τι σου ειπαν ν βαζεις
ντερμπυ πως ειστε?
κοριτσια που ειστε οι υπολοιπες?
βασιλικη μην κανεις τπτ κ εμενα εβγαζε λιγο αιματακι κ σταματησε απο μονο του μην ανησυχεις δεν ειναι τπτ βαζε κανονικα οινοπνευμα η μπενταντιν τι σου ειπαν ν βαζεις
ντερμπυ πως ειστε?
κοριτσια που ειστε οι υπολοιπες?
Ζώδια :
Καλησπερα κουκλες. Βασιλικη περαστικα σας. Ολα μαζι σας ετυχαν. Το θετικο με τον μικρο ειναι οτι βαζει βαρος. Καντε κ τον υπερηχο να δειτε. Για τονα αφαλο μην ανησυχεις.
Εγω εχω πηξει. Εχω μια μεταφραση που πρεπει να κανω μεχρι τις γιορτες και δεν ςιςχω καθολου χρονο. Ο δημητρης αρχισε τις ζηλιες κ δεν αφηνει καθου τη μικρη σε ησυχια. Οποτε μονο το μεσημερι εχω χρο ο που κοιμαται. Η μικρη απο την αλλη τρωει καθε δυο ωρες ακομα και το βραδυ και ειμαι πτωμα. Απο τις δεκα κοιμαμαι στον καναπε.
Εγω εχω πηξει. Εχω μια μεταφραση που πρεπει να κανω μεχρι τις γιορτες και δεν ςιςχω καθολου χρονο. Ο δημητρης αρχισε τις ζηλιες κ δεν αφηνει καθου τη μικρη σε ησυχια. Οποτε μονο το μεσημερι εχω χρο ο που κοιμαται. Η μικρη απο την αλλη τρωει καθε δυο ωρες ακομα και το βραδυ και ειμαι πτωμα. Απο τις δεκα κοιμαμαι στον καναπε.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλησπερα!σημερα επιστρεψαμε στη λεκανη!κ πιπι κ κακα αλλα το βραδυ εξακολουθει να κατουριεται.θα δω κ σημερα πως θα παει.κατα τα αλλα το συγκαμα ηδη καλυτερευει αλλα πρεπει να δω με τις πανες τι θα κανω..
βασιλικη κοριτσι μ κουραγιο κ με τα 2 μωρα!
τζοαν εμενα εκτος απο τις ζηλιες του στυλ να κουνα το ρηλαξ με δυναμη εχει αρχισει αυτα τα ελεεινα πεισματα...σημερα εκλαιγε 1 ωρα με το ρολοι για να βγει εξω χωρις μπουφαν..
βασιλικη κοριτσι μ κουραγιο κ με τα 2 μωρα!
τζοαν εμενα εκτος απο τις ζηλιες του στυλ να κουνα το ρηλαξ με δυναμη εχει αρχισει αυτα τα ελεεινα πεισματα...σημερα εκλαιγε 1 ωρα με το ρολοι για να βγει εξω χωρις μπουφαν..
Ζώδια :
Αυτή η ηλικία είναι τόσ περίεργη. και ο δικος μου μπορεί να βαλει τα κλαματα γιατί για παράδειγμα του έπεσε κάτω η πιπίλα. Εντελώς αψυχολόγητα πράγματα. Η μικρή τα τραβάει όλα. βασικά όταν τη θηλάζω αρχίζουν τα ζόρια. Ερχεται και ο μεγαλος και θελει αγκαλιά. Ανεβαίνει πανω της και αλλα τετοια ωραία. Από την άλλη όταν την ακούει να κλαίει πηγαίνει και τη χαιδεύει, της πάει την πιπίλα. Δεν ξερει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. και δυστυχώς δεν ξερω και εγώ πλεον πως να τη χειριστώ. Δεν θελω να τον μαλλώνω αλλα δεν μπορώ να τον αφησω και ανεξέλεκτο.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλησπερα κοριτσακια μου,
βασιλικη μου περαστικα ευχομαι ολα να τα ξεπερασετε γρηγορα,
ντερμπυ μου κι εγω τις babylino σου προτεινω ειναι πολυ καλες,
οσο για τις ζηλιες ειναι η ηλικια νομιζω τι τραβαω κι εγω τη Δευτερα τρεχαμε στο παιδων ο κωνσταντινος χτυπησε στο τραπεζι οχι στη γωνια στο ισιο μερος επεσε επανω με δυναμη ευτυχως δεν καναμε ραμματα μας βαλανε κολλα, με τη μικρη τα ιδια κανει κι εμενα τζοαν μου κι εγω δεν ξερω πως να το διαχειριστω πλεον εχω καταντησει γραφικη
βασιλικη μου περαστικα ευχομαι ολα να τα ξεπερασετε γρηγορα,
ντερμπυ μου κι εγω τις babylino σου προτεινω ειναι πολυ καλες,
οσο για τις ζηλιες ειναι η ηλικια νομιζω τι τραβαω κι εγω τη Δευτερα τρεχαμε στο παιδων ο κωνσταντινος χτυπησε στο τραπεζι οχι στη γωνια στο ισιο μερος επεσε επανω με δυναμη ευτυχως δεν καναμε ραμματα μας βαλανε κολλα, με τη μικρη τα ιδια κανει κι εμενα τζοαν μου κι εγω δεν ξερω πως να το διαχειριστω πλεον εχω καταντησει γραφικη
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
Kαλημέρα κουκλες. Σημερα πήγαμε και σαραντίσαμε. ο δημητρης ενθουσιατηκε που πηγε στην εκκλησία. Χτες πηγαμε παιδίατρο. Ο μικρή είναι 4900 και 58 πόντους. Τροφαντή τροφαντη. Ο μεγαλος εννοείται ότι δεν καθισε να τον ζυγίσει και να τον μετρησει. Ευτυχώς μας είπε οτι το πουλάκι του δεν θελει άνοιγμα είναι μια χαρά.
Μελινα περαστικά στον μικρό. Ευτυχώς που δεν έπεσε στη γωνία. Δεν ξερεις πλεον από πού να προφυλαχθείς. Προχτες μου έλεγε μια φίλη ότι έπεσε η μικρή και της έφυγαν τα δυο μπορστινά δόντια και τώρα θα είναι έτσι το παιδί μεχρι να βγαλει τα μόνιμα.
Μελινα περαστικά στον μικρό. Ευτυχώς που δεν έπεσε στη γωνία. Δεν ξερεις πλεον από πού να προφυλαχθείς. Προχτες μου έλεγε μια φίλη ότι έπεσε η μικρή και της έφυγαν τα δυο μπορστινά δόντια και τώρα θα είναι έτσι το παιδί μεχρι να βγαλει τα μόνιμα.
joan80- Admin
Ζώδια :
κι εμενα που ειχε χτυπήσει η δημητρα πριν 1,5 μηνα στην φωνια του τσιμεντου και έκανε ενα τεραστιο καρούμπαλο στο μετωπο ακομα δεν έχει φυγει.η παιδιατρος μου ειπε οτι έκανε εξοστωση(δημιουργια νεου οστού)και οτι θα φυγει σε 1 χρονο!
οσο για την υπακοή τι ναπω?ολες τα ιδια περνάμε...αλλα οταν τσιρίζει και πεφτει κάτω και χτυπιεται σηκώνομαι και φευγω απο το δωμάτιοκαι τησ λεω αφου κάνεις έτσι δεν παιζω αλλο μαζί σου. σε 1 λεπτο σταματά και μου λεει μην φυγεις μανούλα δεν κλαιω.ετσι το παλευουμε.
οσο για την υπακοή τι ναπω?ολες τα ιδια περνάμε...αλλα οταν τσιρίζει και πεφτει κάτω και χτυπιεται σηκώνομαι και φευγω απο το δωμάτιοκαι τησ λεω αφου κάνεις έτσι δεν παιζω αλλο μαζί σου. σε 1 λεπτο σταματά και μου λεει μην φυγεις μανούλα δεν κλαιω.ετσι το παλευουμε.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Σελίδα 28 από 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 28 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|