Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 40 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις

Σελίδα 40 από 40 Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 40 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από georkost Δευ Ιαν 28, 2013 4:51 am

VAMPIRE έγραψε:να σου ζησει γκεο να τον χαιρεστε!καλημερεντεεεεες

Ευχαριστωωω!!!! Σε κανα 3αρι χρονια λεω να κανω κ το τριτο και να κλεισω το κεφαλαιο εγκυμοσυνη!!!
georkost
georkost

Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
Ζώδια : Λέων Χοίρος
Τόπος : Ηλιανοαγκαλιτσα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 40 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από BokSurat Δευ Ιαν 28, 2013 11:46 pm

georjost και εγώ έτσι το σκεφτόμουν... αλλά μετά την 2η καισαρική δε ξέρω αν θέλω να φάω κι άλλο μαχαίρι... έχω χρόνια όμως να το σκεφτώ χαχαχαχα!!!

την καλημερα μου κοριτσουδες!!!!!!
BokSurat
BokSurat

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Κριός Σκύλος
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από georkost Δευ Ιαν 28, 2013 11:49 pm

BokSurat έγραψε:georjost και εγώ έτσι το σκεφτόμουν... αλλά μετά την 2η καισαρική δε ξέρω αν θέλω να φάω κι άλλο μαχαίρι... έχω χρόνια όμως να το σκεφτώ χαχαχαχα!!!

την καλημερα μου κοριτσουδες!!!!!!

Καλημερα!!!το δευτερο μαχαιρι εξελιχθηκε καλυτερα απο το πρωτο γι'αυτο ξανοιγομαι!!!!! Αν ηταν σαν το πρωτο θα ειχα κλεισει ηδη!!!!!
georkost
georkost

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Ιαν 29, 2013 12:05 am

κοριτσια καλημερα!!!μια ερωτηση..νιωθω σαν να λιγοστευει το γαλα μ..τα στηθη μ μεχρι το σαββατο πρηζονταν πριν απο καθε γευμα κ ειχα let down παντα κατα τη διαρκεια του θηλασμου.ο μικρος συνηθως επινε κανενα 10λεπτο απο το ενα κ αφου το αφηνε ισως επινε κ κανεπα 5λεπτο απο το αλλο πολλες φορες διαμαρτυρομενος προφανως γιατι ειχε χορτασει.θηλαζει την ημερα καθε 4 ωρες κ τη νυχτα μπορει να ξυπνησει κατα τις 5 να πιει κανενα 5λπτεο να ξανακοιμηθει κ να πιει παλι το πρωι 6.30-7.00 αναλογως τα κεφια.απο την κυριακη τα στηθη μ ειναι εμφανως πιο ελαφρια αυτος καθεται περισσοτερη ωρρα στο στηθος θηλαζει κ απο τα δυο κ την νυχτα ξυπνα συχνοτερα κ θηλαζει κ περισσοτερο.παιζει να περνα κανενα αλμα??εχει μειωθει το γαλα?//να πρσθεσω οτι την κυριακη εειδη λειπαμε πολλες ωρες απο το σπιτι ειχα πιει λιγοτερο νερο.κ οτι ξεκινησα να πινω παλι το τσαι του θηλασμου της weleda.
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από elenikaram Τρι Ιαν 29, 2013 12:33 am

καλημερα και απο εμενα! ξενυχτησαμε στο παιδων εψες. απο τις 8,30 το βραδυ που πηραμε νουμερο, μπηκαμε στην παιδιατρο στις 12,30. 4 ολοκληρες ωρες αναμονη! αντε να κανεις ακτινογραφια και εξετασεις αιματος, γυρισαμε σπιτι στις 3 τη νυχτα.
η Ναντια εχει βρογχιτιδα. απο την Τεταρτη εκανε πυρετο το παιδι, την Πεμπτη την πηγα σε παιδιατρικο με 40 πυρετο. διαγνωσε η παιδιατρος, μονο μια ιωση με πολυ ερεθισμενο λαιμο, χωρις ακροαστικα.
την Παρασκευη συνεχιστηκε ο πυρετος και δεν επεφτε ουτε με τα αντιπυρετικα, την ξαναπαω σε παιδιατρο, ιωση λεει, θα δινεις μονο αντιπυρετικα, ακροαστικα δεν εχει. θα κανει πυρετο και αυριο Σαββατο λεει και την Κυριακη θα ειναι μια χαρα!
την Κυριακη το παιδι ηταν χαλια. κοιμοταν ολη μερα, δεν ειχε ορεξη να φαει τιποτα, ενα γαλα το πρωι μονο και αυτο αν το επινε. ενεβαζε πυρετο, τη μια επεφτε με τα αντιπυρετικα την αλλη δεν επεφτε. αυτο ισχυει για ολες τις μερες, αλλα μου ελεγαν οι παιδιατροι πως επειδη εχει λαιμο χαλια, δεν μπορει να φαει!την παω λοιπον και την Κυριακη σε παιδιατρο και μου λεει εχει ακροαστικα και ξεκινας aerolin-flixotide +αντιβιωση. αερολιν εντατικα καθε 3 ωρες. ο λαιμος εξακολουθει να ειναι χαλια μου λεει αυτη πως αν και με την αντιβιωση συνεχισει να κανει πυρετο, πας νοσοκομειο γιατι θα χρειαστει ακτινογραφια. φευγω παω σπιτι.
εχτες εκανε πυρετο το παιδι, 38,7. της δινω algofren της ξαναβαζω θερμομετρο, ο πυρετος ανεβαινε 38,9 λεω αυτο ηταν! μεχρι εδω! παιρνω το παιδι, παω στο νοσοκομειο.
θα μου πειτε, καλα, με μια μερα αντιβιωση περιμενες να δεις διαφορα?
οχι, δεν περιμενα να δω διαφορα, αλλα δεν αντεχα η μανα να βλεπω το παιδι μου ετσι, μονιμα με πυρετο και μονο να κοιμαται.
πηγα παιδων εχτες και τελικα εχει βρογχιτιδα.
εκει γινοταν παταγος! παιδια να κλαινει, να κοιμουνται στα παγκακια, γονεις να τσακωνονται μεταξυ τους και με το προσωπικο και με τους σεκιουριτι. οι παιδιατροι μονο 3 για 350 παιδια που περασαν απο εκει εχτες. ολα τα παιδια με πυρετο! ο χαμος λεμε!
εχτες πηρα τηλ στο βρεφικο σταθμο της Ναντιας να ενημερωσω γιατι λειπει τοσες μερες και μου ειπαν πως την Παρασκευη μονο ηταν 7 παιδια και το προσωπικο 8 ατομα. πιο πολλα το προσωπικο απο τα παιδια!
την Κυριακη η παιδιατρος μιλαγε με μια μαμα στο τηλ και της ειπε πως κυκλοφορει πολυ επικινδυνη ιωση! προσοχη λοιπον και μακρυα απο εμας!
elenikaram
elenikaram

Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Ιαν 29, 2013 12:52 am

περαστικα ρε κουκλα!!!!!!!!!!!
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από georkost Τρι Ιαν 29, 2013 12:54 am

derbybaby έγραψε:κοριτσια καλημερα!!!μια ερωτηση..νιωθω σαν να λιγοστευει το γαλα μ..τα στηθη μ μεχρι το σαββατο πρηζονταν πριν απο καθε γευμα κ ειχα let down παντα κατα τη διαρκεια του θηλασμου.ο μικρος συνηθως επινε κανενα 10λεπτο απο το ενα κ αφου το αφηνε ισως επινε κ κανεπα 5λεπτο απο το αλλο πολλες φορες διαμαρτυρομενος προφανως γιατι ειχε χορτασει.θηλαζει την ημερα καθε 4 ωρες κ τη νυχτα μπορει να ξυπνησει κατα τις 5 να πιει κανενα 5λπτεο να ξανακοιμηθει κ να πιει παλι το πρωι 6.30-7.00 αναλογως τα κεφια.απο την κυριακη τα στηθη μ ειναι εμφανως πιο ελαφρια αυτος καθεται περισσοτερη ωρρα στο στηθος θηλαζει κ απο τα δυο κ την νυχτα ξυπνα συχνοτερα κ θηλαζει κ περισσοτερο.παιζει να περνα κανενα αλμα??εχει μειωθει το γαλα?//να πρσθεσω οτι την κυριακη εειδη λειπαμε πολλες ωρες απο το σπιτι ειχα πιει λιγοτερο νερο.κ οτι ξεκινησα να πινω παλι το τσαι του θηλασμου της weleda.

Νομιζω οτι στους 3 και στους 6 μηνες περνανε τα μεγαλα αλματα...οποτε μπορει και να ειναι κ αυτο...για τα υπολοιπα ειμαι αναρμοδια να μιλησω..με 2 αποτυχημενες προσπαθειες να θηλασω και τα δυο,δεν δικαιουμαι αποψης...
georkost
georkost

Δημοσίευση από georkost Τρι Ιαν 29, 2013 12:55 am

Περαστικα στο ζουζουνι!!
georkost
georkost

Δημοσίευση από elenikaram Τρι Ιαν 29, 2013 1:35 am

ευχαριστω κοριτσαρες! πραγματι στους 3 κ 6 μηνες περνανε αλμα!
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από elenikaram Τρι Ιαν 29, 2013 1:50 am

μηπως δεν χορταινει με το γαλατακι ντερμπυ?
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Ιαν 29, 2013 2:33 am

δε ξερω ρε γμτ..δεν δειχνει κατι τετοιο ειδικα κατα τη διαρκεια της ημερας.κοιμαται κανονικα κ απο βαρος ειμαστε πολυ καλα.αυριο εχουμε κ εμβολιο οποτε θα ρωτησω να δω..κ εγω λεω μηπως ειναι αλμα ή τα δοντακια οτυ κ ξυπνα τη νυχτα.θα δειξει!
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από BokSurat Τρι Ιαν 29, 2013 3:31 am

ντερμπη, εδω η άσχετη, στο γκρουπ που γραφω στο φεης μπουκ λενε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην εχεςι γαλα...
το παιδι περναει άλμα, και δεδομένου ότι είναι μεγαλύτερο του 1,5 μηνών, και θηλάζει αποκλειστηκά, τοτε έχει εδραιωθεί ο θηλασμός και ότι το παιδί ρυθμίζει το πόσο γάλα θέλει να πιει, και αντίστοιχα το στήθος καταλαβαίνει και πααάγει το απαραίτητο γάλα!
αν ο παιδίατρος δεν είναι ειδικός στο μητρηκό θηλασμό αλλά φορμουλάκια πολύ προσοχή στο πόσο θα πρέπει να εμπιστευθεις αν σου πει να δωσεςι συμπλήρωμα σκόνη, γιατί αυτό είναι η νουμερα 1 αιτία να αρχίσει το παίδι να αποθηλάζει και να μειωθεί η ροή σου.
αν το παιδί παίρνει βάρος κάθε μήνα να μην δώσεις ξένο.

αυτά γράφουν μέσα στο γρουπ, και έχουν και καποιες καμπύλες ανάπτυξεις για παιδάκια που θηλάζουν αποκλειστηκά. να στις βρω να δεις αν είστε μέσα;
BokSurat
BokSurat

Ζώδια : Κριός Σκύλος
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από elenikaram Τρι Ιαν 29, 2013 4:49 am

μην ανησυχησετε για τον Μητσομ μου ειπε να σας πω, πως ειναι χαλια με πυρετο κι αυτη...
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από vassiliki Τρι Ιαν 29, 2013 5:08 am

καλέ 1 μερα ελειψα και αρρωστήσατε ομαδικώς?!!
περαστικά στη Ναντια.τι ταλαιπωρία για το παιδάκι.μα καλά τοσοι παιδίατροι το ειδαν,δεν το καταλαβαν?τι να πει κανεις...
περαστικα μητσομ.και οι νοσοκομες αρρωσταίνουν!

μποκάκι ποσα χρονια θηλαζεις κοπέλα μου?!!!!!!!
ακριβως τα ιδια θα έλεγα κι εγω στην ντερμπυ.μαλλον άλμα περναει.το γαλα δεν λιγοστεψε απλά πεινάει περισσοτερο!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από elenikaram Τρι Ιαν 29, 2013 5:34 am

ας τα να πανε Βασιλικη! παντως, μεχρι την Παρασκευη, ακροαστικα γιοκ!
ηταν μια απλη ιωση..
την Κυριακη αρχισαν τα οργανα!
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Ιαν 29, 2013 6:39 am

μποκ μ τα ξερω αυτα πανω κατω, το οτι το στηθος ξεφουσκωσε ετσι αποτομα απο την κυριακη με προβληματιζει..οσο για τον παιδιατρο εννοειται οτι στο θεμα του θηλασμου δεν εχει ιδεα..απο το φορουμ οτι εμαθα κ οτι καταφερα.απλα θελω να δω με τις μετρησεις πως θα παμε.βασιλικουλα επισης ευχαριστω!

-------

http://www.mothers4ever.com/viewtopic.forum?t=1017
derbybaby
derbybaby

Σελίδα 40 από 40 Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή