Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 15 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις

Σελίδα 15 από 40 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από joan80 Παρ Οκτ 19, 2012 3:36 am

Καλησπέρα κούκλες.

Ντερμπι σε σκεφτόμουν σήμερα. Ελεγα άντε αυριο γεννάς. Αλλα τελικά σου την εσκασε ο γιατρός. Παντως αν εχεις διαστολή μπορεί και μεσα στο Σ/Κ να προκυψει μονο του.

Εγω παω για υπερηχο τη Δευτερα και την τριτη στο γιατρό. Αν δω ότι το βαρος είναι γυρω στα 3500 θα του πω να μπούμε με πρόκληση. Που δεν νομίζω να το δεχτεί αλλα θα δοκιμάσω. Χτες με ποναγε τοσο πολύ η μεση μου που δεν μπορούσα να κουνηθώ. Σαν χελώνα πάω.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από trianmeli Παρ Οκτ 19, 2012 4:50 am

Καλησπερα κοριτσακια μου χαιρομαι που ειστε καλα,
Ντερμπυ μου με το καλο κουκλα μου,
Μποκακι εγω γεννησα με καισαρικη και μετα απο 14 μηνες που γεννησα την κορη μου πηγα με φτ βεβαια δεν τα καταφερα αλλα την προσπαθεια μου την εκανα εμεινα 28 ωρες αλλα η μικρη ηταν τυλιγμενη με το λωρο δις και δεν κατεβαινε θα σου ελεγα να το συζητησεις με το γιατρο σου και βλεπεις, ο δικος μου αναλαλμβανει δεν ξερω εαν θελεις να αλλαξεις γιατρο, οτι θελεις ειμαι στη διαθεση σου
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από BokSurat Παρ Οκτ 19, 2012 5:11 am

trianmeli, σε ευχαρσιτώ πολύ, το είχα ψάξει πιο αρχή της εγκυμοσύνης...
με όλα αυτά που γίνονται σε αυτή τη 2η εγκυμσύνη να συ πω την αλήθεια μου φοβαμαι κ δε θελω να αλλάξω γιατρό... τον εμπιστεύομαι... το εχω σηζητησει μαζι του κ μου ειχε πει οτι για να ειναι σιγουρος θα ήθελε να παμε με φτ μονο αν έμενα εγγυος αφου έκλεινα 2 χρόνια απο το πρώτο τοκετό (δηλαδη στη καλύτερη θα είχαν 2 χρόνια κ 9 μηνες διαφορα τα παιδιά), και εγω δεν το ήθελα αυτ, ήθελα να έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους...
εο έψαξα για να αλλάξω γιτρό στις αρχές αλλά ήθελα να είναι κ κάποιος που να ξέρω ότι έχει καποια γνωστή μου εμπειρία μαζι του με φτ (οχι απαραιτητα μετα απο καισαρικη), και πηρα καμποσα τηλεφωνα κ ρωτούσα, κάποιοι μου είπαν ότι αφου ειμαι ηδη εγγυος δεν αναλαμβανουν φτ μετα απο καισαρική, κάποιοι μου είπαν 1 φορά καισαρική για πάντα καισαρική...
ε τώρα με όλο αυτότο ιστορικό σε αυη την εγγυμοσυνη εχω τρομαξει και επειδη αυτος ξερει το ιστορικο μου απο τη πρωτη εγγυμοσυνη (με το προωρο κλπ), δε θελω να τον αλλαξω... απλα εχω χωνέψει ΄τι δε θα ζησω φτ ποτε...
εσυ εισαι η καλύτερη, έκανες την προσπαθεια σου και μπραβο!!! θελει πολυ θαρρος να ξερεις για να το κανεις αυτο!
BokSurat
BokSurat

Ζώδια : Κριός Σκύλος
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Παρ Οκτ 19, 2012 5:19 am

εγκυουλες λιγο εμεινε κοριτσαρες μ υπομονη αντε ντερμπακι πρωτη κ καλητερη
τζοαν εσυ δευτερα θα γεννησες στο υπογραφω
βοκ αμα βρεις γιατρο ν σε ξεγεννησει φυσιολογικα ολα γινοντε
εμενα ο γιατρος π μ παρακολουθουσε μ ειπε μ τετοια λεκανη ξεχασε το

ΠΟΠΗ

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από joan80 Παρ Οκτ 19, 2012 11:21 am

Λες βρε πόπη; Δεν νομίζω πάντως. Δεν έχω καμία ενδειξη.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Παρ Οκτ 19, 2012 3:06 pm

deytera tha to deis tha skasei muth sthn allagh

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από vassiliki Σαβ Οκτ 20, 2012 6:32 am

ντερμπάκι πως πάνε τα πράγματα?αρχισε η αντιστροφη μέτρηση?

την τζοαν πολύ χαλαρή την βλέπω... μαλλον δεν βιάζεται η πιτσιρίκα.

εγω αν περπατησω λίγο παραπάνω με πιάνουν συσπάσεις και πονοι τοπικα δεξια και αριστερα απο τον ομφαλο και λιγο πιο κάτω.αν ησυχάσω δεν έχω ούτε μια συσπαση. οποτε προσπαθω να κάθομαι στα αυγά μου γιατι θελω να περιμένω τον άντρα μου!

την τριτη που πήγα στον γιατρο με έβαλε στον κτγ αλλά χωρις καμια συσπαση.μου λέει να ξαναρθεις το απογευμα να σε ξαναβάλω αλλά αν δεν μπορείς ελα αυριο το πρωι ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 15 77436. του λεω γιατρε ξεχασε το, δεν γενναω ακομα.θα ξαναρθω την άλλη τρίτη. ειδε οτι έχω πολλά νερα και πολύ σκληρη κοιλιά και παραξενευτηκε. αφού με φοβησε κι εμένα. λεω λες να έχουμε κανα απρόοπτο?αλλά τελικά τιποτα.

πηγα χθες να πάρω πάνες και επιθεματα στήθους σερβιετες κλπ και εκείνη την ώρα με επιασε ένα συναίσθημα(συγκίνηση?πανικός?)αναμικτο. συνηδητοποίησα οτι γεννάω και ταραχτηκα!τοσους μήνες ουτε που το πήρα χαμπάρι. με τοσες δουλειες,τοσο τρεξιμο που μύαλο για το εμβρυο... και ξαφνικα!τσουπ μου μπήκε η ιδέα οτι πλησιάζει ο καιρός. εσεις πάθατε κάτι ανάλογο?
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Σαβ Οκτ 20, 2012 6:39 am

χμ απο σενα το περιμενα τρελοκομειο εσυ θα γεννησεις κ χαμπαρι δεν θα παρεις οτι γεννας η οτι γεννησες χιιιχιχιχι
τωρα βρηκες να αγχωθεις καλε?οχι δεν χρειαζεται με τπτ

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από derbybaby Σαβ Οκτ 20, 2012 10:19 am

λοιπον βασσιλικη την ιδια σκεψη ειχα ακριβως σημερα..λεω ποτε εμεινα εγκυος κ ποτε γενναω..μια αγωνια, μια ανυπομονησια που δε λεγεται!!!
εν τω μεταξυ μεχρι τριτη που θα μπω αρχιζουν βροχες..σημερα ποση ωρα περπαταγα εκανα συσπασεις, εκανα κραμπες αλλα ο μπεμπης εκει...σταθερος!
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από vassiliki Κυρ Οκτ 21, 2012 1:50 am

τελικα δεν ειμαι μονο εγω η τρελή!σημερα το πρωι έκανα και την δική μου βαλίτσα.αντε τωρα είμαστε έτοιμες.

σας το είπα? μπορει κ ν σας ειπα αλλα το ξεχασα...αφησα την μανα μου να πλύνει ολα τα βρεφικά. με ρωταει αν της δημητρας θα τα πλύνουμε μαζί και της λεω ναι μονο τα δικά μου χωριστα. βάζει το πρώτο πλυντηριο,αλλά κάνει λαθος γιατι αφού τελείωσε το ξαναβαλε να πλυθούν απο την αρχή(μικρο το κακο)βάζει το δευτερο όλα καλα.πλύθηκαν και σιδερώθηκαν όλα. βάζω εγω το τρίτο της λεω που είναι το απορρυπαντικο?μισο λεπτό μου λεει και μου δίνει 1 μεζουρα ντιξαν! ρε μανα της λεω δεν σου ειπα με το βρεφικο?το βρεφικο τι το αγοράσαμε για να πλαίνουμε της γιαγιάς τα ρούχα. ρε παιδιά τι να πω. εκεί που νομιζα οτι ολα ηταν ετοιμα τωρα πρέπει να τα ξανακάνουμε απο την αρχη? οχι κοριτσια δεν θα τα ξαναπλύνουμε.βαρέθηκα.απλά ευχομαι να μην κανει αλλεργια. τα νευρα μου!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Οκτ 21, 2012 5:03 am

Καλησπερα κουκλες.

Βασιλικη σε δουλεια να βρισκεστε. Φορεσε της κατι και αν δεις οτι την πειραζει αναγκαστικα θα τα ξαναπλυνεις. Διαφορετικα δεν εχεις θεμα.

Εγω ειμαι ετοιμη και περιμενω. Εχω καποιες συσπασεις αλλα μεχρι εκει. Περπατημα δεν εχω αρχισει γιατι με τον δημητρη ειναι λιγο δυσκολο.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από derbybaby Κυρ Οκτ 21, 2012 5:48 am

τι λες τωρα να τα ξαναπλενεις...αστα κ βλεπεις!!!
ολο το βραδυ ειχα συσπασεις αλλα οχι ανησυχητικες.ο μικρος παραμενει κινητικος, περπαταω αλλα οπως φαινεται την τριτη πια θα μπω.θα παμε απο το βραδυ να κοιμηθουμε ολοι στης μαμας μ κ θα σηκωθω πρωι να μπω με τον αντρα μ μεσα να μεινει ο μικρος εκει.κ να ερθουν αργοτερα.
το αλλο δε σας το ειπα..οταν θηλαζα παντα ενιωθα το let down..λοιπον εχθες μεταξυ συσπασεων ενιωθα κ κατι στο στηθος.κ τελικα ετρξε κ λιγο γαλα...
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Οκτ 21, 2012 7:12 am

Ντερμπι τελειωσαν τα ψρματα. Εισαι ετοθμη. Τουλαχιστον ξερεις οτο την τριτη θα εχεις γεννησεις αν δεν σου κανει την εκπληξη αυριο.

Εγω παλι θα την παθω οπως τον δημητρη. Θα μου ερθει ξαφνικα. Το θεμα ειναι οτι εχουν αρχισει να αγχωνονται και οι γυρω μου. Επειδη η πρωτη γεννα ηταν πολυ γρηγορη τωρα ολοι λενε τι θα γινει αν σε οιασουν οι πονοι και εσαι μονη σου με τον μικρο κ.λπ. Βασικα φερνουν την καταστροφη χωρις λογο. Ο αντρας μου παλι μεσα στο αγχος μου λεει χτες μηπως να εχω την βαλιτσα στο αυτοκινητο οταν ειμαι εκτος σπιτιου.

Εγω παντως την τριτη κανονισα να παω για καφε με τις φιλες μου Laughing
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από vassiliki Κυρ Οκτ 21, 2012 8:48 pm

ετσι μας θελω!χαλαρες αλλά ετοιμες!αχ τι καλά!αρχιζουν τα οργανα,ντερμπακι οπως ειπε κ η τζοαν τερμα τα ψεματα σημερα αυριο γεννας!αντε βρε κούκλα όλα καλά να πανε και ούτε που να καταλάβεις για ποτε θα κρατας στα χερια σου τον δευτερο κυριούλη!

τζοαν πολύ σε γουσταρω!καφεδακι γιατι όχι? εγω λεω μες την βδομαδα να παω να μαζεψω ελιες αν ο καιρος το επιτρεψει.μην χαλασω κ την παραδοση!

εμεις απο συσπάσεις καλά παμε.ποτε συχνες ποτε καθόλου έτσι σε δουλεια να βρισκόμαστε.απο υπνο τι να σας πω, χθες κοιμήθηκα στις 9 και ξυπνησα στις 7. το δεκαωράκι μου το θελω μην σας πω και 11 ωρίτσες.σε χειμερία ναρκη πέφτω. λεω να γεμισω τις μπαταρίες για τα ξενυχτια των 2 επόμενων χρόνων.

οσο για τα ρούχα αν ηταν μονο της δημητρας ούτε που θα το συζήταγα αλλά είναι του παναγιωτη. φαντάζεστε να μου κανει καμια αλεργια στο μαιευτήριο?που θα βρω άλλα αφού ολα πλύθηκαν με ντιξαν. ποτε να ξαναπλυθούν και πότε να στεγνώσουν?αυτο φοβαμαι πιο πολύ...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Οκτ 21, 2012 9:10 pm

καλημερααααααααααααααααααα

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Οκτ 21, 2012 10:15 pm

Καλημερα κουκλες.

Βασιλικη εισαι θεομουρλη. Θα πας για ελιες με την κοιλια στο στομα; εγω δεν θα πηγαιναι ακομα και να μην ημουν εγκυος. Τα ρουχα του μικρου πλυντα παλι. Θα στεγνωσουν. Ειναι μικρακι και καλυτερα να μην το ρισκαρεις.

Λοιπον εγω απο χτες προσπαθω να βγακω τη βερα μου και δεν μπορω. Δεν την ειχα βγαλει γιατι δεν ειχα πρηστει. Και λεω κατσε να τη βγαλω μην τη χασω στο νοσοκονειο. Ε δεν βγαινει με τιποτα. Και οσο προσπαθω τοσο πιο πολυ πρηζεται το δαχτυλο. Τα νευρα μου.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Οκτ 21, 2012 10:25 pm

αχχαχαχα μαρη κατσε στα αβγα σου που θα πας ν μαζεψεις ελιες αυτο μας ελεπε τωρα
με σαπουν αμα ριξεις δεν βγενει τζοανακι?

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από joan80 Δευ Οκτ 22, 2012 3:05 am

Ασε ποπη εχω δοκιμασει τα παντα. Θα προσπαθησω παλι το απόγευμαπου το χερι είναι λιγότερο πρησμένο.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από trianmeli Δευ Οκτ 22, 2012 4:38 am

ντερμπυ μου με το καλο να κρατησεις το δευτερο σου αστερακι αγκαλια,
βασιλικη κι εγω θα σου ελεγα μονο του μικρου να τα ξαναπλυνεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,
τζοαν μου βαλε λαδι θα ταλαιπωρηθεις αλλα θα βγει
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από littlefish Δευ Οκτ 22, 2012 8:27 am

Ντερμπακι νομιζα οτι θα ειχες γεννησεις. Αντε με το καλο κοριτσακι να υποδεχθειτε το νεο μελος.Τι ωραια που ειναι! Θελω και εγω,σας το ξαναπα ε?

Μη παιδευεσαι βρε Τζοαν.Την δινεις καποια στιγμη στον αντρα σου αν δεν βγει μεχρι να γεννησεις.Μη διαλυσεις και το δαχτυλο...

littlefish

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Σκύλος

Δημοσίευση από Rea Δευ Οκτ 22, 2012 11:12 am

Τζόαν κρατα τοχέρι ψηλά κάπως θα ξεπριστεί μετά λαδάακι
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από Rea Δευ Οκτ 22, 2012 11:14 am

Πήγα και πήρα σέξι εσώρουχα. Είχα να φορέσω τέτοια πριν μείνω εγκυα στο ηλεκτράκι
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από joan80 Δευ Οκτ 22, 2012 11:40 am

Κορίτσια η βερα δεν βγαινει με τιποτα. Μιλησα με τον κουμπάρο μου που ασχολείται με κοσμήματα και θα έρθει να δει την κατασταση και αν δεν μπορεσει και αυτος να βοηθησει θα την κόψουμε. Τωρα πως θα γινει αυτό πανω στο δαχτυλο μην με ρωτάτε.

Ρεα καλοφόρεταΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 15 2112749327
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από mikio Δευ Οκτ 22, 2012 11:55 am

Σφήνα στη συζήτηση... Τζόαν σε ενοχλεί η βέρα και θες να τη βγάλεις? Αν δε σε ενοχλεί κάνε λίγο υπομονή μέχρι να γεννήσεις. Από την κατακράτηση πρήζονται τα άκρα και θα φύγει αμέσως μόλις γεννήσεις το πρήξιμο οπότε και θα βγει πολύ εύκολα. Κρίμα είναι να την κόψεις... Ωστόσο μην κάνεις προσπάθειες γιατί μόνο χειρότερα θα γίνεται.

mikio

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011

Δημοσίευση από joan80 Δευ Οκτ 22, 2012 12:34 pm

μικιο εχει αρχίσει και με ενοχλεί. το δαχτυλο εχει γίνει σαν λουκανικάκι φρανκούρτης. Ασε που οταν γεννησα τον δημήτρη πρηστικα υπερβολικά. Τα πόδια μου είχαν γίνει σαν τη μασκότ των ολυμπιακών. τον φοιβο και την αθηνα αν θυμάσαι. ουτε παπούτσια δεν μπορούσα να φορέσω. το πρήξιμο εφυγε μετα από 15 μέρες. αν συμβεί παλι το ίδιο θα εχω μεγαλο θεμα.

το πρόβλημα είναι ότι μεχρι χτες επειδή δεν εχω πρηστεί πίστευα ότι βγαίνει. και τωρα την πατησα.
joan80
joan80
Admin
Admin

Σελίδα 15 από 40 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή