Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 27 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις

Σελίδα 27 από 40 Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Νοε 27, 2012 4:15 am

ρεα μ δεν εχω παρει τπτ απο φαρμακα.στο κωλαρακι εχει κοκκινιλα κ καποια σημεια πιο αγρια με πιο σκουρο κοκκινο χρωμα.τωρα περιμενω τον γιατρο να τον δει να δω τι θα πει.
τζοαν το θεμα ειναι οτι ηδη εβαλα κορτιζονουχα κ δεν περασε!γιαυτο εχω στεναχωρηθει!
ενταξει η φωτο τελεια την κοιταζςει με τοση αγαπη ο δημητρακης την κορακλα!!!!σημερα τους εβγαλα κ εγω αγκαλια!θα την περασω αργοτερα!
οσο για τα εμβολια...ασε κ που θατα βρισκουμε κ ποσα θα σκαμε...
derbybaby
derbybaby

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από vassiliki Τρι Νοε 27, 2012 5:01 am

κουκλιά τζοαν μου!τι τρυφερούλης ειναι κι αυτός!

6100?!!!!γιγαντας!εμεις σημερα μετρηθηκαμε κ πήρε 440γρ σε 10 μερες,αρα δεν αγχώνομαι με τους εμετούς.τελικα καταλαβα οτι μολις φαει λιγο παραπάνω το βγάζει ολο.προς το παρον πειραματιζομαι για το πως να τον ταιζω.την αλλη εβδ θα τον ξαναζυγίσω και θα τον δει κ η παιδίατρος.
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από trianmeli Τρι Νοε 27, 2012 6:24 am

καλησπερα κι απο εμας,
κισακι χρονια πολλα εστω και καθυστερημενα και περαστικα
τζοαν μου τι υπεροχη φωτο ειναι αυτη τα παιδια σου ειναι κουκλια,
ντερμπυ μου περαστικα στο κουκλο σου ευχομαι να βρειτε συντομα λυση
Βασιλικη μου εαν περνει βαρος μην αγχωνεσαι πρεπει να ειναι ετσι οπως τα λες το εκανε κι ο κωνσταντινος καλυτερα να τρωει συχνοτερα απο λιγο ο γιατρος τι σου λεει
εμεις ειμαστε καλα λειπαμε το ΠΣΚΔ ειχαμε παει Τριπολη τωρα γυρισαμε και προσπαθω να μπω στο κλιμα αντε να δουμε
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Νοε 27, 2012 7:04 am

kalhspera!τα νεα μας:
ειμαστε 5.890 κ 61.5.βαλαμε 1300 σε 22 μερες αρα ειμαζτε οκ.
εβλεπα λιγο κιτρινο το ματακι του κ εν τελει μαλλον εχουμε ικτερο θηλασμου αλλα εφοσον ειναι τοσο λιγο δεν κανουμε τπτ.αλλιως θα επρεπε να μην πιει μητρικο για μια μερα κ μετα να αρχισει παλι.λεψ δεν παιζει οποτε δεν κανουμε τπτ.το συγκαμμα ακομα υπαρχει δεν εχει κανει μυκητες αλλα μ ειπε οτιτο μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω λιγη κορτιζονουχχα παλι κ να παρψ πιτουρα!!να τα βρασω κ να κανω κομπρεσες με το νερακι τους!
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από BokSurat Τρι Νοε 27, 2012 9:28 am

αμαν βρε ντερμπυ!!!
υπομονη τι να πω!!! και περαστικουλια!!!

BokSurat
BokSurat

Ζώδια : Κριός Σκύλος
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από joan80 Τρι Νοε 27, 2012 9:45 am

Ντερμπι ακομα και ικτερο να εχει τον θηλασμο δεν τον σταματας. Ολοι οι παιδιατροι αυτο μου ειχαν οει στο νοσοκομειο και στα δυο παιδια. Και εμεις ειχαμε και μεγαλο θεμα.
Ποια αλοιφη βαζεις του μικρου; ο δημητρης που ειχε παθει ενα τρελο συγκαμα περσυ ειχαμε αλλαξει δυο τρεις μεχρι να βρουμε την κατακηλη. Εοισης η καθε μια εχει διαφορετικη περιεκτικοτητα κορτιζονης. Ελπιζω το οιτουρο να κανει δουλεια. Ειναι κριμα το μικρουλι να ταλαιπωρειται.

Βασιλικη μαλλον ειναι καλυτερα να τρωει μικρα και συχνα γευματα. Βεβαια αυτο ειναι πιο κουραστικο για εσενα αλλα τι να κανουμε.

Εμεις εξακολουθουμε να τρωμε ανα δυο ωρες.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από kisha Τρι Νοε 27, 2012 2:24 pm

EYXARISTV GIA TIW EYXEW, nomizv κοξακι λεγεται η καιιωση του κατι δε θυμαμαι η αλλιως ιωση χεριων ποδιων στοματος,πολυ διαδεδομενη στους παιδικους....
kisha
kisha

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Δίδυμος Κόκκορας
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Νοε 27, 2012 10:41 pm

καλημερα!τζοαν ντακτοντορ του βαζω.ελπιζω να βοηθησει κ το πιτουρο να τελειωνουμε με το παλιοσυγκαμα!
κισακι πρωτη φορα την ακουω.οπως κ να χει κπαλι περαστικα!
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από joan80 Τρι Νοε 27, 2012 11:49 pm

Καλημερα κουκλες.

Ντερμπι καξ η κενακομπ ειναι πολυ καλη για αυτα απλως ειναι λιγο πιο δυνατη. Δες και τι θα γινει με το πιτουρο.
Παντως θα πρεπει να προσεχεις οταν πςρασει να μην ξαναγινει. Ο μικρος εχει ευαισθησια και θα ειναι εοιρεπης. Αυτα τα δερματικα. Εγω ακομα ταλαιπωρουμαι.
Εχω απο την εγκυμοσυνη παθει εκζεμα στο χερι και δεν περναει με τιοοτα. Βαζω ειδικη κρεμα ενηδατικες. Τιποτα. Ο δερματολογος λεει οτι δεν θελει νερο. Πραγμα αδυνατο. Οποτε εχω τωρα πανω απο πεντε μηνες και δεν ξερω καν ποσο θα τρβηξει.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από vassiliki Τετ Νοε 28, 2012 12:49 am

περαστικα κισακι,νομιζω κοξακι ειχαν περασει και τα μικρα της δημητρας,μεγαλη ταλαιπωρία ρε γμτ.

με τον μικρο ετσι το παλευω.λιγο κ συχνα.χθες το βραδυ τον ταιζα ανα δυωρο. διαμαρτυρεται το καημενο που πειναει αλλα τι ν κανω.απο το να κανει εμετο προτιμώ να πειναει.αχ τι λεω θεε μου!

ντερμπυ μου βασανιζεται το μωρακι.αλλαξες μαρκες πανας?δεν ειδες διαφορα? παλια βαζανε μελάνι απο το φαρμακειο,το δοκιμασες?
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από joan80 Τετ Νοε 28, 2012 5:07 am

Βασιλική μου μην το βλεπεις έτσι. Σιγα σιγά θα συνηθίσει. Σκεψου ότι αν τα βγαζει συχνά θα αρχίσει να καιγεται ο λαιμός του οπότε θα είναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Για το καλό του γίνεται.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Τετ Νοε 28, 2012 12:03 pm

καλησπερα σασ κουκλιτσες μου.ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ.δεν ξερω για ποτε θα εχωιντερνετ
μπενω ασυρματα.μασ κοψανε το τηλεφωνιο αργησαμε ν το πληρωσουμε οταν θα
εχουμε θα βαλουμε

πως ειναι τα κουκλακια στην παρεα μασ?τα αρωστουλικα?
στα δικα μας
οδοντιατρο εχω μεγαλο προβλημα.μ εδωσε αντιβιση
γυναικολογο
ουρολοιμωξη αυριο παω τ αποτελεσματα κ ν μ δωσει αντιβιωση .ωρλ με ειπε
σημερα πρεπει ν παω ν μ τ καθαρισουν σλτο ικα δεν κανουν αυριο κληνω γ
καθαρισμα αλλιως παω χειρουργειο.
μολις τελειωσω μ αυτα,
ξεκινω με το νεφρο μ .
με την κηλη μ.κ μ την μυτη μ που το δεξι μ ρουθουνι δεν αναπνεο καθολου,
η
μικρη ειναι καλα λιγο μπουκωμενη.κοιμαται αναδιαστηματα κ μ τρωμαζει η
κυρια αρχησε ν εαπανερχετε να τρωει 150 κ παΝω και πηρα τ πανω.
ο μεγαλοσ καλα εινναι ειναι η καλητερη η ηλικια διοτι μιλανε τοσο ομορφα αχ τρελαινομαι
εκανα φρουτοκρεμα τρελαθηκε η κυρια .

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα

Δημοσίευση από Rea Τετ Νοε 28, 2012 12:14 pm

Ποπάκι κατά τα άλλα μια χχαρά δηλδ!!!!
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από joan80 Τετ Νοε 28, 2012 12:55 pm

Ρεα στο μυαλο μου ησουν. Βρε ποπακι ολα μαζι σε βρηκαν. Που να φτασεις καξ στην ηλικιαμας μικρη κοπελα. Περαστικα σου.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από trianmeli Τετ Νοε 28, 2012 11:08 pm

Ντερμπυ μου περαστικα στο μικρο
Βασιλικη μου υπομονη μωρε θα περασει
Ποπακι μου τι να πω κοπελα μου περαστικα και καλα κουραγια
Ρε κοριτσια προσπαθω να αποθηλασω τη μικρη μου και δεν ξερω τι να κανω δεν το πινει το ξενο με τιποτα εχω αλλαξει 4 γαλατα βλεπει το μπιμπερο κι ουρλιαζει και πρεπει να αποθηλασω συντομα τι να κανω για πειτε κι εσεις
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από BokSurat Τετ Νοε 28, 2012 11:50 pm

trianmeli έγραψε:Ντερμπυ μου περαστικα στο μικρο
Βασιλικη μου υπομονη μωρε θα περασει
Ποπακι μου τι να πω κοπελα μου περαστικα και καλα κουραγια
+++++++++++++ σε όλα!!!!!!!
καλά κουράγια κοριτσουδες μου!!!!!!!!!!!!!!

trianmeli έγραψε:Ρε κοριτσια προσπαθω να αποθηλασω τη μικρη μου και δεν ξερω τι να κανω δεν το πινει το ξενο με τιποτα εχω αλλαξει 4 γαλατα βλεπει το μπιμπερο κι ουρλιαζει και πρεπει να αποθηλασω συντομα τι να κανω για πειτε κι εσεις
γατι να το κανεις αυτο μωρε; κριμα ειναι!!!!
αλλα αν το θελεις τοσο, τοτ δοκιμασε το σε 2 μηνες που θαχει κλισει το ετος κ θα αρχισει τα γαλακτοκομικα κ οχι την σκονη, και βαζε το ισως σε παγουρακι αντι για μπιμπερο μπας και το δεχθει πιο ευκολα...
BokSurat
BokSurat

Δημοσίευση από joan80 Τετ Νοε 28, 2012 11:58 pm

Μελινα δεν πιάνει καθόλου μπιμπερό ή δεν της αρέσει το γάλα;

Λογικά με το μπιμπερό πίνει νεράκι στην ηλικία που είναι. Τωρα για το γαλα. Στο Δημητρη μετα από πολλές αλλαγες καταληξαμε στο aptamil που έχει βανιλια και είναι καπως καλύτερο στη γεύση. Επίσης στην αρχή εβαζα και δικό μου μεσα. Το εκανα μισό μισό σχεδόν. Και πολύ σημαντικό. Δεν έδινα εγώ το γαλα. Με εμενα δεν το έπινε με τιποτα. Ηθελε να θηλάσει. Οταν ομως του το έδινε η μαμα μου η ο άντρας μου ήταν καλύτερα τα πράγματα. Έπινε λιγο. Σιγα σιγά συνήθισε. Μειώθηκε και το δικό μου γαλα οπότε δεν χόρταινε και ήθελε και άλλο.

Α, και πολύ σημαντικό. Μην αγχώνεσαι. Και εγω έπρεπε να αποθηλάσω γιατί θα γύρναγα στη δουλειά και ο μικρός δεν είχε μπει ακόμα στις στερεες. Ετσι τον πίεσα. Αν όμως είσαι πιο χαλαρή και δώσεις στο παιδί το χρόνο του ίσως γίνει πιο εύκολα. Εξαλλου εσείς είστε σε ηλικία που τρώτε και φαγητάκι.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από derbybaby Πεμ Νοε 29, 2012 1:13 am

βρε ποπη!!τι να πω περαστικα!αντε να ξεμπερδερυεις με ολα!
μελινα μ δεν ξερω πως να βοηθησω μιας κο γιωργος ηταν με τα μπιμπερο κ η αλλαγη μητρικου - σκονη εγινε πολυ ευκολα!
το κωλαρι μας παει λιγο καλυτερα αναμενω κ το πιτουρο σημερα!
τελικα την κυριακη σαραντιζουμε..να ρωτησω κατι μεχρι ποτε φοβομαστε γιακολικους;
μετα το 2μηνο ;να ξερω ποτε να ξεαγχωθω..
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από kisha Παρ Νοε 30, 2012 4:20 pm

melinaki dokimase συμπυκνωμενο εγω δινμω νουλακ ,μηπως της αρεσει η γευση που γλυκιζει και το πιει πιο ευκολα
kisha
kisha

Δημοσίευση από kisha Παρ Νοε 30, 2012 4:25 pm

κοριτσια η ιωση λεγεται και κοξακι,ειναι αρκετα μεταδοτικη εχετε το νου σας οσες τα στελνετε σχολειο γινεται χαμος
kisha
kisha

Δημοσίευση από Ladycat Σαβ Δεκ 01, 2012 1:12 pm

εμεις εδω μπουκωμενες με λιγη διαροια απο τα δοντια
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Δεκ 02, 2012 1:00 am

καλημερααααα μπενω στα κλεφτα που λενε λοιπον.
εμεις την παλευουμε .η μικρη περιμενω ν βγει τ πρωτο μας δοντακι διοτι δεν αντεχει τ καημενο αλλο. στο ρηλαξ δεν καθεται την βαζω κατω κ η κυρια προσπαθει ν σηκωσει τ κολαρακι τησ κ ν φυγει τσατηζεται κιολασ οταν δεν τ καταφερνει ειναι καλα εκτοσ απο τ δοντι που την ταλαιπωρει μεχρι ν βγει τ σκασμενο
ελπιζω να στε καλα. κισακι μ γλυκο δενσε ξεχασα . μολις ξεπερδεψω μ θ στο φερω διοτι για ν ερθω εως εκει πρεπει ν βαλω κ βενζινη σε ενα αμαξι διοτι δεν εχουμε εμεις γ ν στο φερω.
μελιονακι μουτε εσενα σε ξεχασα μολις παρει ο πετροσ τ λεφτα απο το οαεδ θ σ στηλω την βαση

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Δεκ 02, 2012 6:36 am

Καλησπερα κουκλες. Ποπακι υπομονη με τα δοντια. Παντως νωρις τα βγαζει.

Εμεις σημερα ειχαμε τραπεζι στους γονεις γιατι αυριο εχει γενεθλια ο αντρας μου. Χωρις να κανω κατι σπουδαιο αφου οι μαγειρικες μου ικανοτητες ειναι περιορισμενες ημουν στην κουζινα ολη μερα. Τωρα καθισα. Πτωμα ειμαι. Το βραδακι ομως θα παω να δω παπακαλιατη. Ελπιζω να αξιζει γιατι διαφορετικα με βλεπω να κοιμαμαι στο σινεμα.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από derbybaby Κυρ Δεκ 02, 2012 10:00 am

καλησπερα!τζοαν περιμενω εντυπωσεις απο την ταινια γιατι κ εγω ειχα παει φρεσκογεννημενη σινεμα σε αυτο με τον φιλιππιδη κ τον μπουλα κ μιλαμε χορτασα υπνο!!!!
τωρα ακομα δεν εχω τολμησει να αφησω κ τα δυο τεκνα κ να παω καπου..θα το κανω ομως για να παω κομμωτηριο.
την παρασκευη πηγαμε κ ανοιξαν το πουλακι του γιωργου...μιλαμε ζουμε το δραμα.ο γιωργος αρνειται να κατουρησει ποναει με αποτελεσμα να φτανει στο απροχωρητο κ να κατουριεται πανω του, με=αζι με ρουχα κρεββατια πατωματα κτλ.ενα μαυρο χαλι!ακομα δεν καταλαβα γιατι δε μας αφησε ο γιατρος να το ανοιγουμε απο την αρχη.πολυ χαλια κοριτσια.
περαστικα στα αρρωστα μας!
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από BokSurat Κυρ Δεκ 02, 2012 1:22 pm

derbybaby έγραψε:την παρασκευη πηγαμε κ ανοιξαν το πουλακι του γιωργου...μιλαμε ζουμε το δραμα.ο γιωργος αρνειται να κατουρησει ποναει με αποτελεσμα να φτανει στο απροχωρητο κ να κατουριεται πανω του, με=αζι με ρουχα κρεββατια πατωματα κτλ.ενα μαυρο χαλι!ακομα δεν καταλαβα γιατι δε μας αφησε ο γιατρος να το ανοιγουμε απο την αρχη.πολυ χαλια κοριτσια.

μαλλον κ εμεις εκει οδευουμε......... ειναι ο εφιαλτης μου...... Sad

την καλησπερα μου στην παρεα!
BokSurat
BokSurat

Σελίδα 27 από 40 Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα