Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις
Σελίδα 14 από 40
Σελίδα 14 από 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
https://apps.facebook.com/bios-photo-contest/index.php μπορειτε να πατησετε εδω και να πας εκει π λεει ολες η συμετοχες και να βαλεις λικε στην φωτο της μικρης μ?
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλημερα κουκλες.
Μελινα να σας ζησεις η μικρη.
Εμεις παλι σημερα βαφουμε το δωματιο της μικρης. Την τριτη θα ερθει το καινουριο κρεβατι του δημητρη και γενικοτερα επικρατει ενα χαος.
Μελινα να σας ζησεις η μικρη.
Εμεις παλι σημερα βαφουμε το δωματιο της μικρης. Την τριτη θα ερθει το καινουριο κρεβατι του δημητρη και γενικοτερα επικρατει ενα χαος.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
ωΧ ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
Ζώδια :
Εγω ποπη καθομαι σαν τον βούδα και δεν κανω τίποτα. μοιραζω απλώς δουλειες. Απλώς μου τη βαραει που το σπίτι είναι χαλια και δεν εχουμε μαζευτεί ακόμα. Ελπίζω μεχρι την τεταρτη α είμαστε οκ
joan80- Admin
Ζώδια :
ΕΣΥ ΚΑΛΑ κανεις και καθεσαι ετσι πρεπει.μην ανησυχεις θα τελειωσετε
Ζώδια :
με το καλό τζοαν οι αλλαγες!τι χρωμα το βαψατε?
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
ΠΟΠΗ έγραψε:https://apps.facebook.com/bios-photo-contest/index.php μπορειτε να πατησετε εδω και να πας εκει π λεει ολες η συμετοχες και να βαλεις λικε στην φωτο της μικρης μ?
πάτησα το λινκ αλλά φωτό δεν είδα. Μπορείς να δεις μήπως είναι αλλιώς;
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Κοριτσακια μου καλησπερα ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας τη βαφτισαμε τη μικρη ολα πηγαν καλα οταν εχω θα σας βαλω φωτο να δειτε,
ντερμπυ εσυ που θα συρεις το χορο ποτε γεννας
ντερμπυ εσυ που θα συρεις το χορο ποτε γεννας
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
ναι!!!! θελω να δω φωτος!!!! άνοιξε ενα τοπικ με βαφτισια απο τα καμαρια μας να ανεβασω κ εγω
Αντε μελινάκι να τη χαρείς και νυφούλα!
Ζώδια :
kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaa
melinaki kalofotisth
pos perasate?
melinaki kalofotisth
pos perasate?
Ζώδια :
καλημερααααααααααααααααααααααααααα
που ειστε καλε
που ειστε καλε
Ζώδια :
Σήμερα σε ένα κατάστημα στόλιζαν χριστουγεννιάτικα. Πολύχάρηκα. Να δώσει οκαλόςθεούληςφέτοςναστολίσωσπίτι;μας
Ζώδια :
καλημερα!κι εμεις πήγαμε τζαμπο σήμερα και έβαλαν χριστουγεννιατικα. ακομα δεν μας κάνει αισθηση λόγω ζεστης αλλά που θα πάει θα μπούμε στο κλίμα σε κανα δυο μηνες!!!!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ Μ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Μ,ΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΑΧ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΚΟΜΑ
ΠΗΓΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΠΟΝΑΩ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΚΟΜΑ
ΠΗΓΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΠΟΝΑΩ
Ζώδια :
Καλησπερα κουκλες.
Βασιλικη και εγω σημερα που πηγα τζαμπο ειδα τα στολιδια και λεω πλακα πλακα σε δυο μηνες ηρθαν τα χριστουγεννα. Απο την αλλη εμεις με το κοντομανικο. Αν και λεει οτι θα πεσει λιγο η θερμοκρασια απο την παρασκευη. Για να δουμε. Δεν αντεχω αλλο.
Ποπη και εγω το ιδιο σκεφτομαι. Ποσο μεγαλωσαν τα μοκρακια μας. Τον βλεπω και εχει γινει αντρακι. Εχει και αποψη ο κυριος κιολας. Ολοκληρο παιδι. Γρηγορα περναει ο καιρος.
Και με εχει πιασει ενα αγχος και δεν ξελω να τον αφησω τωρα που θα γεννησω. Αυτες οι χαζοορμονες. Εδω τον εχω αφησει για να παω τριημερο και τωρα που θα ειμαι μακρια για σοβαρο λογο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.
Βασιλικη και εγω σημερα που πηγα τζαμπο ειδα τα στολιδια και λεω πλακα πλακα σε δυο μηνες ηρθαν τα χριστουγεννα. Απο την αλλη εμεις με το κοντομανικο. Αν και λεει οτι θα πεσει λιγο η θερμοκρασια απο την παρασκευη. Για να δουμε. Δεν αντεχω αλλο.
Ποπη και εγω το ιδιο σκεφτομαι. Ποσο μεγαλωσαν τα μοκρακια μας. Τον βλεπω και εχει γινει αντρακι. Εχει και αποψη ο κυριος κιολας. Ολοκληρο παιδι. Γρηγορα περναει ο καιρος.
Και με εχει πιασει ενα αγχος και δεν ξελω να τον αφησω τωρα που θα γεννησω. Αυτες οι χαζοορμονες. Εδω τον εχω αφησει για να παω τριημερο και τωρα που θα ειμαι μακρια για σοβαρο λογο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.
joan80- Admin
Ζώδια :
τζοανακι μην το σκεφτεσαι ετσι,να σκεφτεσαι οτι θα πας και θα φερεις το αδερφακι του
Ζώδια :
kalησπερα κουκλες...χαθηκε δουλευω βραδυ στο υποκαταστημα 10,30,-6,30-7 τι μου κανετε?
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
καλημεραααααααααααααα
εγκυουλες ειστε καλα εγιενε τπτ απροοπτο?
εγκυουλες ειστε καλα εγιενε τπτ απροοπτο?
Ζώδια :
καλημερα κούκλες!!!!
χθες γέννησε μια φίλη μου στο ιασω, οποτε με την ευκαιρια που θα παω να την δω θα πάω να πάρω το τιμολόγιο των δωματιων, με την συμβαση του εοππυ.
ρε παιδιά, το σκεφτόμουνα χθες, που έμαθα για την φίλη μου, και όλες εσάς που εχετε γενησει εστω κ μια φορα με φυσιολογικο τοκετο σας ζηλευω! θελω πολύ να το ζήσω, και σκεφτόμουνα σε αυτη την εγκυμοσυνη αν δεν συμβει κατι απροοπτο ν απαω για φυσιολογικα αλλα με ολα αυτα τα θεματα που προεκυψαν απο την αρχη, δεν θελω να αλλαξω γιατρο, αυτον τον εμπιστευομαι αν μη τι αλλο εχω κ μια πετυχυμενη γενα μαζι του με προωρο παιδι που εκατσε ελαχιστα στη θερμοκοιτιδα με τον χειρισμο του κ τις ενεσεις κορτιζονης σε εμενα με σπασμενα νερα κ την καισαρικη στις 2:30 τα ξημεροματα... πργμα οχι κ πολυ συνηθισμενο για γιατρο που σε παει για καισαρικη που τα προγραματιζουν παντα την ρουτινα τους πρωι...
τελως παντων να ξερετε οτι σας ζηλεω και οτι εχετε ζησει κατι μαγικο που εγω πλεων δε θα ζησω ποτε... να χαιρεστε τα παιδακια σας, και σας αγαπω πολυ.
χθες γέννησε μια φίλη μου στο ιασω, οποτε με την ευκαιρια που θα παω να την δω θα πάω να πάρω το τιμολόγιο των δωματιων, με την συμβαση του εοππυ.
ρε παιδιά, το σκεφτόμουνα χθες, που έμαθα για την φίλη μου, και όλες εσάς που εχετε γενησει εστω κ μια φορα με φυσιολογικο τοκετο σας ζηλευω! θελω πολύ να το ζήσω, και σκεφτόμουνα σε αυτη την εγκυμοσυνη αν δεν συμβει κατι απροοπτο ν απαω για φυσιολογικα αλλα με ολα αυτα τα θεματα που προεκυψαν απο την αρχη, δεν θελω να αλλαξω γιατρο, αυτον τον εμπιστευομαι αν μη τι αλλο εχω κ μια πετυχυμενη γενα μαζι του με προωρο παιδι που εκατσε ελαχιστα στη θερμοκοιτιδα με τον χειρισμο του κ τις ενεσεις κορτιζονης σε εμενα με σπασμενα νερα κ την καισαρικη στις 2:30 τα ξημεροματα... πργμα οχι κ πολυ συνηθισμενο για γιατρο που σε παει για καισαρικη που τα προγραματιζουν παντα την ρουτινα τους πρωι...
τελως παντων να ξερετε οτι σας ζηλεω και οτι εχετε ζησει κατι μαγικο που εγω πλεων δε θα ζησω ποτε... να χαιρεστε τα παιδακια σας, και σας αγαπω πολυ.
γιατι να μην το ζησεις? οταν με το καλο περασει το θεμα της λοιμωξης να του το πεις και να ζητησεις να το πατε φυσιολογικά αυτη τη φορα.αφού το θες τοσο πολύ...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καλημερααααααααααααααααααααα
Ζώδια :
καλημερα!!!
εμας αλλαξανε τε σχεδια μας...πηγα εχθες στον γιατρο, εχω ηδη 2 διαστολη αλλα θελει να με αφησει να παρω μερικες μερες ακομα, οποτε εαν δεν προκυψει απο μονο του θα μπω την τριτη.μετα την εξεταση η ακηθεια ειχα πολλες συσπασεις αλλα μετα ηρεμησα.κ μ ειπε οτι αν με εψαχνε παραπανω θα ξεκινουσα γεννα...τι να πω, ωραια θα ηταν να βγει μονος ο κυριος!παντως προβλεπεται ευκολοτερος τοκετος.ο μικρος μια χαρα, μεγαλωνει.
εμας αλλαξανε τε σχεδια μας...πηγα εχθες στον γιατρο, εχω ηδη 2 διαστολη αλλα θελει να με αφησει να παρω μερικες μερες ακομα, οποτε εαν δεν προκυψει απο μονο του θα μπω την τριτη.μετα την εξεταση η ακηθεια ειχα πολλες συσπασεις αλλα μετα ηρεμησα.κ μ ειπε οτι αν με εψαχνε παραπανω θα ξεκινουσα γεννα...τι να πω, ωραια θα ηταν να βγει μονος ο κυριος!παντως προβλεπεται ευκολοτερος τοκετος.ο μικρος μια χαρα, μεγαλωνει.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
αντε με το καλο βρε ντρερμπι!!!!!!!!
και με εναν πόνο!!!
βασιληκη, με τ νε δεδομενα... (θα παω να γραψω κ στο αλλο τοπικ) δεν μπορει να γινει φυσιολογικος τοκετος. επισης φυσιολογικο τοκετο μετα παο καισαρικη δεν αναλαμβανουν οι περισστεροι γιατροι γιατι παντα υπαρχει ο κινδυνος απο το σφιξιμο να ανοίξει η παλια τομη της μητρας και δε ρισκαρουν, γιατι εκει θα πρεπει να σωθει η ο ενας η ο αλλος εκτος αν το μωρο εχει βγει ηδη, κ αυτο με ολικη ναρκωση μονο, και μετα εχει κι αλλα ντραβαλα γενικα, ο ογος που δεν το αναλαμβανουν ειναι γιτι ο φτ μετα απο καισαρικη ειναι λιγο πιο δυσκολος, και ειναι καποια πραγμτα (πχ. οι τεχνικες συσπασεις, η οτικινη κλπ) που απαγαρευονται δια ροπαλου, αλλα ολα αυτα δεν τα ξερουν οσοι δεν εχουν την εμπειρια και το φοβονται κ καλα κανουν... απο τη στιγμη που δεν ηθελα να αλλαξω γιατρο ηταν δεδομενο οτι πλεων μονο για καισαρικες, αν και μετα τα χθεσινοβρδυνα δε νομιζω οτι θα παω για τριτο παροτι το ηθελα πολυ...
τεσπα ειναι μεγαλη ιστορια...
ειδα την φιλη μου χθες, και επαθα πλακα... η πρωτη μου αντιμετοπιση στην μικρουλα ηταν "καλε αυο ειναι παρα πολυ μικρο" δε ξερω γιατι το ειδα ΤΟΣΟ μικρο σε σχεση με το πως ειχα δει παλιοτερα τα νεογεννητα, μαλλον συνήθισα στην καθημερινη επαφη με το μιχαλη που ειναι 80 ποντους πλεων και γιαυτο μου φανηκε τοοοοσο μικρακι!!!! και γεννηθηκε κ 3100 ετσι δεν ηταν κάνα μικράκι...
επίσης βρήκα ότι το 3κλινο κοστίζει 950 με συμβαση εοππυ στο ιασω αν ισχυει ακομα η συμβαση οταν παω εγω για γενα. ενταξει δεν ειναι λγα, αλλα σε σχεση με το 2800 που ειχε στο μιχαλη ειναι μεγαλη διαφορα!
και με εναν πόνο!!!
βασιληκη, με τ νε δεδομενα... (θα παω να γραψω κ στο αλλο τοπικ) δεν μπορει να γινει φυσιολογικος τοκετος. επισης φυσιολογικο τοκετο μετα παο καισαρικη δεν αναλαμβανουν οι περισστεροι γιατροι γιατι παντα υπαρχει ο κινδυνος απο το σφιξιμο να ανοίξει η παλια τομη της μητρας και δε ρισκαρουν, γιατι εκει θα πρεπει να σωθει η ο ενας η ο αλλος εκτος αν το μωρο εχει βγει ηδη, κ αυτο με ολικη ναρκωση μονο, και μετα εχει κι αλλα ντραβαλα γενικα, ο ογος που δεν το αναλαμβανουν ειναι γιτι ο φτ μετα απο καισαρικη ειναι λιγο πιο δυσκολος, και ειναι καποια πραγμτα (πχ. οι τεχνικες συσπασεις, η οτικινη κλπ) που απαγαρευονται δια ροπαλου, αλλα ολα αυτα δεν τα ξερουν οσοι δεν εχουν την εμπειρια και το φοβονται κ καλα κανουν... απο τη στιγμη που δεν ηθελα να αλλαξω γιατρο ηταν δεδομενο οτι πλεων μονο για καισαρικες, αν και μετα τα χθεσινοβρδυνα δε νομιζω οτι θα παω για τριτο παροτι το ηθελα πολυ...
τεσπα ειναι μεγαλη ιστορια...
ειδα την φιλη μου χθες, και επαθα πλακα... η πρωτη μου αντιμετοπιση στην μικρουλα ηταν "καλε αυο ειναι παρα πολυ μικρο" δε ξερω γιατι το ειδα ΤΟΣΟ μικρο σε σχεση με το πως ειχα δει παλιοτερα τα νεογεννητα, μαλλον συνήθισα στην καθημερινη επαφη με το μιχαλη που ειναι 80 ποντους πλεων και γιαυτο μου φανηκε τοοοοσο μικρακι!!!! και γεννηθηκε κ 3100 ετσι δεν ηταν κάνα μικράκι...
επίσης βρήκα ότι το 3κλινο κοστίζει 950 με συμβαση εοππυ στο ιασω αν ισχυει ακομα η συμβαση οταν παω εγω για γενα. ενταξει δεν ειναι λγα, αλλα σε σχεση με το 2800 που ειχε στο μιχαλη ειναι μεγαλη διαφορα!
μιλας σοβαρα??????????????????
εδω το μονοκλινο με τη συμβαση εχει 1.000!!!κ το δικλινο 600!!!
τι απατεωνες που ειναι ρε γμτ...
οσο για το φτ μετα απο καισαρικη λιγοι το τολμουν.κ της μελινας ο γιατρος την ξεκινησε για φτ απο οτι θυμαμαι μετα απο καισαρικη στον κωνστ.αλλα τελικα παλι σε καισαρικη κατεληξε.
μωρε γερα να βγαινουν κ ολα τα αλλα...
εδω το μονοκλινο με τη συμβαση εχει 1.000!!!κ το δικλινο 600!!!
τι απατεωνες που ειναι ρε γμτ...
οσο για το φτ μετα απο καισαρικη λιγοι το τολμουν.κ της μελινας ο γιατρος την ξεκινησε για φτ απο οτι θυμαμαι μετα απο καισαρικη στον κωνστ.αλλα τελικα παλι σε καισαρικη κατεληξε.
μωρε γερα να βγαινουν κ ολα τα αλλα...
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Σελίδα 14 από 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 14 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|