Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!! - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!

+7
kisha
Thaumataki
VAMPIRE
Rea
ChristinaThanps
ΠΟΠΗ
eleni291
11 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τρι Ιουν 12, 2012 10:08 am

VAMPIRE έγραψε:ακους sepultura,iced earth,dimmu borgir ,hammerfall,angra,kreator,testament,κλπ κλπ

Δεν τους εχω ακουσει καν!!!!!!!

βγαινεις εξω χυμα στο κυμα

Εξαρταται που θα παω και πως θα ειμαι μεσα μου.

βαφεσαι μια φορα στα 2 χρονια

Καποτε εβαζα ενα τονο μεικ απ ακομα και μεχρι το περιπτερο,τωρα ποτε δεν βαφομαι!!!Αρα σε τρωω εδω!!!

το μαλλι απλα το στεγνωνεις και φευγεις

Ναι,αν και συνηθως το μαζευω να μην ερχονται τριχες στο προσωπο μου,ανατριχιαζω!!

ταιριαζεις καλυτερα σε αντροπαρεες

Μπα.Δεν νομιζω οτι ταιριαζω και με πολλα ατομα,ειτε αντρες ειτε γυναικες,ειμαι περιεργη στις σχεσεις μου.Πολυ picky!

εισαι οπαδος ομαδας

Του μαμαδοσπιτου!!!!!!!

ωρες ωρες μιλας σαν λιμενεργατης

Αμα εχω τα νευρα μου φωναζω αλλα οχι δεν βριζω!Με πατωσες εδω!!

και στα νιατα σου επαιχες ξυλο με τα αγορια της γειτονιας (ουσα η μονη κοπελα)

Βασικα σαν παιδακι εβριζα ολα τα αγορια και τα πειραζα,αλλα ποτε δεν σηκωσα χερι!!!!

κλεβατε περιπτερα ψιλικατζιδικα σουπερ μακρετ

Γαμωτο,οχι!!!!

τσεπωνατε τσοντοπεριοδικα και πηδηουσατε ταρατσες

Νο!!

εχεις κανει πικ νικ σε νεκτροταφειο μετα τα μεσανυχτα,(πολλες φορες)και με ραδιο να παιζει wasp dio iron maiden κλπ,

Μπλιαξ!!!Οχι,σιχαινομαι να φαω στο νεκροταφειο!!!!!!!Πω πω!!!!!!

εχεις μεινει νυχτα σε ερημικο σπιτι

Οχι,φοβαμαι τα φαντασματα!!!

,τα παιδια σου ακουνε heavy metal χτυπιουνται πανω κατω κανοντας οτι παιζουν κιθαρα και κανουν το σημα το διαβολακι με τα χερια.

Αχ,δεν εχω παιδακια.....Αλλα οχι δεν θα ηθελα να ακουνε χειβι μεταλ!!!!Μου αρεσει η παραδοσιακη μουσικη!!!

μενεις στον 5ο οροφο και εχεις ανεβει τερμα πανω στα καγκελα να φωναζεις ''θρυλος θεος ολυμπιακος βαζελος πουτανας γιος'' και απο κατω να μαζευτουν καμια 50 βαζελοι να σε βριζουν.

Τσου!!!!Ποτε,μυριζει κοπρια!!!!

αν ναι τοτε εισαι πιο καφροφρικ
ειναι πολλα.
δεν μπορω να γραψω αλλα γιατι μπορει να μη μου ξαναμιλησετε

Ενσταση απορριπτεται,αλλα that was fun!!!Please write more!!!!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!! - Σελίδα 2 717853

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Ιουν 12, 2012 10:15 am

χαχαχαχαχ εχω να βαφτω απο το 2008...
τι αλλο να γραψω μετα μπορει να με διωξετε χαχαχαχαχαχαχ
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τρι Ιουν 12, 2012 11:14 am

Ελα θελουμε και αλλες πιπερατες αποκαλυψεις για το ενοχο καυτο παρελθον σου!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Ιουν 12, 2012 4:07 pm

ξεκοιλιαζα σαυρες ενω ηταν ζωντανες. μερικες επισης ενω ηταν ακομα ζωντανες τις εθαβα σε υγρο τσιμεντο.
μια φορα ανοιξα το κεφαλι μιας ακριδας καταλαθος ομως αυτο. ηταν στην κασα της πορτας και πεταξα το μαχαιρι για να την ριξω κατω και πως την πετυχαινει στο κεφαλι και της το ανοιξε!ουτε νιτζα δεν θα το εκανε....

αυτα δεν λεω αλλα.ηδη θα με κραξει η φροσωμ για τις σαυρες...χαχαχαχ
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Rea Τρι Ιουν 12, 2012 9:52 pm

Ο καθένας με τη δική του τρέλα...
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Ιουν 12, 2012 10:15 pm

ναι ναι ναιιιιιιιιι
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 13, 2012 3:00 am

VAMPIRE έγραψε:ξεκοιλιαζα σαυρες ενω ηταν ζωντανες.

Μπλιαξ μπλιαξ μπλιαξ μπλιαξ!!!!!!!!!!!!!Και ξανα παλι μπλιαξ επι δεκα!!!!

μερικες επισης ενω ηταν ακομα ζωντανες τις εθαβα σε υγρο τσιμεντο.

Χριστε μου!!!!!!Γιατι το εκανες αυτο????

μια φορα ανοιξα το κεφαλι μιας ακριδας καταλαθος ομως αυτο. ηταν στην κασα της πορτας και πεταξα το μαχαιρι για να την ριξω κατω και πως την πετυχαινει στο κεφαλι και της το ανοιξε!ουτε νιτζα δεν θα το εκανε....

Σε συγχωραμε,ηταν ατυχημα!!!!Η μηπως οχι.....??????(γκουχουμ,γκουχουμ)

αυτα δεν λεω αλλα.ηδη θα με κραξει η φροσωμ για τις σαυρες...χαχαχαχ

Πες και αλλα,πλιζ!!!Εχω πεθανει στο γελιο!!!!Πλιζ!!!Φροσωμ,ατυχημα ηταν,μην πεις τιποτα!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Ιουν 13, 2012 9:57 am

τις εθαβα στο τσιμεντο ζωντανες γιατι μπενανε μεσα στο σπιτι οι ρουφιανες οποτε πηγαιναμε στο χωριο το σπιτι τιγκα στη σαυρα ελεος τις μισουσα...
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 13, 2012 10:18 am

Μηπως εννοεις σημαμιδια και οχι σαυρες?Αυτα συνηθως μπαινουν στα σπιτια απο οτι ξερω και μοιαζουν με σαυρες!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Ιουν 13, 2012 10:36 am

ε μπορει να ηταν και αυτα!!
χαχαχαχ παντως ηταν σπαστικα!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 13, 2012 10:42 am

Πωωωω και μονο που το αναφερεις αηδιασα!!Απορω πως το αντεχες!!!
Και το αλλο με το νεκροταφειο....μπρρρρρ....!!
Εγω σιχαινομαι να τρωω σε νεκροταφειο και γενικα σιχαινομαι τα κοκκαλα!!Αλλα οκ,πες δεν σιχαινεσαι,δεν φοβοσασταν νυχτιατικα εκει?????????

Αμα ημουν στην παρεα σας,τωρα θα ημουν καρδιακια!!!!!!!Στανταρακι!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Ιουν 13, 2012 10:47 am

καλε τι να φοβηθουμε?τους πεθαμενους μη τους φοβασαι. τους ζωντανους να φοβασαι!χαχαχ
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 13, 2012 10:58 am

Ναι,σαν θεωρια συμφωνω.Στην πραξη πως το κανεις???????!!!Εγω φοβαμαι πολυ τα φαντασματα,και ιδαιτερα τα παιδακια φαντασματακια.(κλεμμενο απο τον Τζοε στα Φιλαρακια)..χαχα!!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Ιουν 13, 2012 11:02 am

ναι τα παιδακια ειναι οντως πιο τρομακτικα!επειδη συνδιαζουν μια αθωοτητα και απο μεσα βγαινει ενα αναπντεχο κακο! ε και γω αμα δω φαντασμα δεν θα κανω και κωλοτουμπες χαχαχαχ
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Rea Τετ Ιουν 13, 2012 7:38 pm

Στο σπίτι μα θα έχι νεκροταφείο στα 80 μ. Οι καλύτεροι γείτονες. Δεν ενοχλούν και δεν ενοχλούντια.
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 13, 2012 9:10 pm

Α,πα πα πα πα πα πα πα πα πα πα πα πα πα πα πα πα......Δεν φοβασαι ρε Ρεα,μην σου κανουν καμια επισκεψη για το καλοσωρισμα??Πα πα πα πα πα πα πα πα!!!

Εγω στο χωριο,εβλεπα απο το μπαλκονι του δωματιου μου ενα καντηλακι απο το νεκροταφειο(ευτηχως εμποδιζε την ολη θεα μια ελια)αλλα οταν το εβλεπα με επιανε κατρουλιο που λεμε στα μερη μας~!

Μια φορα στην ΑΘηνα,επρεπε να μπω στο νεκροταφειο για ενα μνημοσυνο και στα 100 μετρα απο την εισοδο,γυρισα πισω.Με ειχε πιασει ταχυκαρδια και νομιζα οτι θα λιποθυμισω!!!!!

Πα πα πα πα πα πα πα ...δεν ειμαι εγω για τετοια πραγματα!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Ιουν 14, 2012 12:58 am

χαχαχαχαχχαχ δεν ειμαστε καλαααα γιατι να φοβηθω να μπω στο νεκροταφειο?χμμμ μηπως ξερεις αν πριν 500 χρονια το σπιτι σου πχ δεν ειχε νεκροταφειο απο κατω?χαχαχαχ you never know!
dia de los muertos! Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!! - Σελίδα 2 866744
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 14, 2012 1:44 am

Θα με κανεις να παω να ψαχνω τα θεμελια!!!!!!!!!!!!!

Μια φορα ειδα θριλερ και μου φαινονταν οτι ηταν ενα παιδακι φαντασματακι στο σπιτι για μερες!!!Και οταν εφευγε νυχτα ο Θανος υπηρεσια,φοβομουνα,νομιζα οτι ηταν στο διαδρομο που συνδεει κρεββατοκαμαρα σαλονι.

Και ενα βραδυ μου λεει ο Θανασης "Ωχου πια και αυτο το φαντασματακι,πες του να κατσει στο σαλονι,να μην το βλεπεις στο διαδρομο και σε τρομαζει"Χα χα ..ριξαμε το γελιο της αρκουδας!!

Μετα απο μερες πολλες,αφου δεν το ξαναειπα...φοβαμαι το παιδακι φαντασματακι (για πλακα το εκανα)πηγε στην βιβλιοθηκη και κατι εψαχνε και εντρομη του φωναζω "Τι κανεις εκει?Εκει σου καυ@@@ να πας που ειναι το φαντασματακι?Ελεος βρε Θαναση πια"!!!!

Χα χα χα....Ναι,ειμαστε οικογενειακως για δεσιμο!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Ιουν 14, 2012 2:21 am

Α, εγω με τα νεκροταφεία δεν έχω θεμα. Και εμείς πηγαίναμε βόλτες το καλοκαίρι στο χωριό στο νεκροταφείο. και πάντα μετα τις 12. Και είχε και ένα ρολόι καμπάνα που χτύπαγε συνεχώς και αρχίζανε όλοι να τσιρίζουν. Μια μερα λοιπόν εκεί που περπαταγαμε αναμεσα στους ταφους καπου πιάστηκε το πόδι μου και έπεσα φαρδια πλατιά πανω σε ένα μνημα. Αφού δεν χτύπησα σε καμια γωνία να μείνω στον τόπο πάλι καλά. μετα από αυτά δεν ξαναπήγα γιατί δεν είχε καλό φως και όντας γκαβούλιακας που δεν φόραγε γυαλιά ήταν πολύ επικίνδυνο.

Πολλές φορες μαζευόμασταν και λεγαμε διαφορες τρομακτικές ιστορίες για φαντάσματα και αλλα περίεργα μεσα στο δάσος. Καλα, μετα συνοδεία με πήγαιναν σπίτι. Και ένα βράδυ, γύρω στις 4, αφού λεγαμε για το φαντασμα μιας γριας, βλεπω έξω από ένα σπίτι, κατω από μια λάμπα, μια γρια με άσπρο νυχτικό και μαύρο μαντήλι στα μαλλια. Καλά, περιτό να σας πω ότι εχασα 20 χρόνια από τη ζωή μου. Βγαζω και μια φωνή. Ενας φίλος που ήταν μαζί αρχισε να γελάει, εγω ήμουν έτοιμη να βαλω τα κλαματα. Τελικά ήταν μια γιαγια που έμενε εκεί. Εγώ όμως δεν την ήξερα, αυτο το καθαρμα την αναγνώρισε και δεν μου είπε τίποτα. Μα, και αυτή 4 η ώρα το πρωί με το νυχτικό και το μαντήλι.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από derbybaby Πεμ Ιουν 14, 2012 4:00 am

κ εγω με κατι ξαδεφια πηγαιναμε στου χωριου το νεκροταφειο το οποιο ειναι πολυ μικρο ομως.νυχτα δεν ειχαμε παει.κ απο ιστοριες μεχρι 17 χρονων γαδαρα μ λεγανε κατι χαζα συμμαθητες μ κ τη νυχτα ερχοταν σπιτι μ μια φιλη να κοιμηθουμε κ τα καναμε πανω μας που τα θυμομασταν..
τωρα που βαζει η νοβα κατι ιστοριες φαντασματων κ τετοια κλεινω ματια αυτια μη σας πω κ μυτη κ γυρναω απο την αλλη.γενικα οτιδηποτε υπερφυσικο με τρομαζει παρα πολυ.ειδικα στην ιδεα οτι μπορεινα παει κ να αραξει στο δωματιο του μωρου.
derbybaby
derbybaby

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Ιουν 14, 2012 6:07 am

λατρευω τα υπερφυσικαααααααααααα!!!!!!!!!!!
θελωωω γουσταρωωωωω
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 14, 2012 6:25 am

Αχ,ναι και εμεις πηγαιναμε νυχτα στο νεκροταφειο στο χωριο!!!!!Αλλα ολοι μαζι,οχι μονη μου!!

Μια φορα,με το που ανοιξαμε την πορτα,τρομαξαμε κατι περιστερια που δεν τα ειχαμε δει οτι ηταν εκει και με το που αρχισανε να πετανε, χεστηκαμε απο το φοβο μας!!!!Τρεχαμε ουρλιαζοντας στο χωριο,οτι σηκωθηκανε οι νεκροι!!!!

Καλα Τζοαν αυτο με την γιαγια θεικο!!!!Πεθανα στα γελια!!!

Θυμαμαι και μια κοπελα που μας ελεγε οτι δεν φοβαται να παει μονη της στο νεκροταφειο και αν δεν την πιστευουμε μπορει να παει στην κοκκαλιαρα να μας φερει ενα κρανιο.Συμφωνησαμε ολοι να παει,και ενω εμεις περιμεναμε στην πλατεια να μας φερει και καλα το κρανιο,αυτη πηγε σπιτι και ξεραθηκε στον υπνο!Η ωρα περνουσε και αρχισαμε να ανυσηχουμε που αργησε να επιστρεψει και αποφασισαμε να παμε να δουμε αν ειναι καλα!!!

Εγω τελευταια,σκεφτομουν αν σηκωθει κανενας απο τον ταφο,να πιασει τους μπροστα!!Χα χα χα....

Ανοιγουν την πορτα της κοκκαλιαρας και φωναζει ενας "Ειναι νεκρη!Επαθε ανακοπη.Την βλεπω πεσμενη στο πατωμα"

Που την ειδε,ενας θεος ξερει.....

Τρομοκρατημενοι ολοι,αρχισαμε να χτυπαμε τις καμπανες...Αναστατωθηκε ολο το χωριο και ξαφνικα βλεπουμε την Τασουλα,να ερχεται στην πλατεια!Το τι πανικος εγινε,δεν λεγεται!!Νομιζαμε οτι βρικολιακιασε!!!!!!

Χριστε μου,ποσα κιλα χαζομαρας ειχαμε!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από vassiliki Πεμ Ιουν 14, 2012 10:09 am

ChristinaThanps έγραψε:Οκ,αφου εχετε τοσες πολλες γνωσεις,υπολογιστε και πειτε μου τον μηνα και αν ειναι δυνατον και την ημερα συλληψης :D...ακουστε την απαιτηση μου:

Θελω ενα αγορακι ομορφο,υσηχο,με μπλε ματια και καστανα μαλλια,να γινει ψηλο και αδυνατο,να μην γκρινιαζει και να μην ζηλευει,να με ακουει παντα και να με αγαπαει πιο πολυ απο τον πατερα του,να μην ξυπναει τις νυχτες την ημερα να ξυπναει αργα και τα μεσημερια να ξεκουραζεται κανενα 3ωρο,να ειναι καθαρο παιδακι και να μην κανει αταξιες,να μην κλαει και να μαθει γρηγορα να πηγαινει στο μπανιο μονο του.
Στην εφηβεια του θελω να ειναι ο καλυτερος μαθητης της ταξης,με αριστεια και βραβεια,ο μεγαλυτερος καρδιοκατακτικης της περιοχης,να με αγαπαει πιο πολυ απο ολες τις γυναικες που θα γνωριζει στην ζωη του και να με ακουει σε οτι του λεω.
Σαν μεγαλωσει να γινει ενας πλουσιος επιχειρηματιος ή οτιδηποτε αλλο θελει,αρκει να ειναι πλουσιος και να εχει σπιτι με πισινα και μεγαλο κηπο.Να μην παντρευτει καποια που δεν την εγκρινω εγω και.....βασικα αυτα.

Μηπως ζηταω πολλα?Μπουαχαχαχα
και μετα ξύπνησα...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 14, 2012 10:12 am

Ε,που και που κανει καλο να ονειρευεσαι!!!!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από koufetaki Πεμ Ιουν 14, 2012 11:57 am

εγω 18 μηνες δολυεψα σε σεμετερι και ειχα αμεση επαφη με τους ταφους κ κοκκαλακια δεν ειδα ουτε ενιωσα ποτε τπτ σε σημειο να αναρωτιεμε γτ.ενα πραγμα να σας πω παντος για να καταλαβετε,υπαρχει μια αποκοσμη ενεργεια σαφοε οχι παντα αρνητικη αλλα οπως το λεω αποκοσμη και στο συγκεκριμενο σεμετερι πολυ ενεργεια γυρω κ μεσα στην εκκλησια δεν ξερω γτ ισως να εχει κτιστει πανω σε καμια κατακομβη,(οσες δεν καταλαβαινου δεν πειραζει δεν ειμαι τρελη ,διαβασμενη ειμαι)ομως εκει ζουν πολλα ζωα σκυλια οχι γατες μαλλον απο τα σκυλια πουλια κουνελακια σκαντζοχοιροι,μεχρι κ νυφιτσες,τα ζωα ξερουμε οτι εχουν αλλες αισθησεις απο μας αν κυκλοφορουσαν ή ενοχλουσαν αλλα ''πραγματα''δεν θα τα ειχαμε εκει!!!οποτε εγω θα δεχτω οτι η δυναμη του ανθρωπινου νου ειναι τεραστεια κ πλαθει ή προκαλει απλα
koufetaki
koufetaki

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Βουβάλι
Τόπος : my world

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης