Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Η απίστευτη τραγωδία του άνδρα που μαχαίρωσαν το πρωί στην Ομόνοια
+12
Κοριτσομανα
Μαρσυ
Thaumataki
eleni08
elenikaram
trianmeli
agelaki-007
Σόνια
joan80
koufetaki
derbybaby
Ladycat
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Η απίστευτη τραγωδία του άνδρα που μαχαίρωσαν το πρωί στην Ομόνοια
Στο χέρι του κρατούσε μία κάμερα για να καταγράψει τις όμορφες στιγμές που θα ακολουθούσαν. Κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του περιμένοντας την ετοιμόγεννη γυναίκα του να κατέβει για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο.
Σήμερα θα κρατούσαν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους.
Η κάμερα αυτή τράβηξε την προσοχή τριών αγνώστων που επιτέθηκαν στον 44χρονο άνδρα για να του την πάρουν.
Το πώς ακριβώς η απόπειρα ληστείας κόστισε τη ζωή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αλλά οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου προκαλούν σοκ.
Όταν η γυναίκα κατέβηκε για να πάει στο μαιευτήριο, μαζί με τη μητέρα της, βρήκε τον σύζυγό της μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές που στοίχισαν τη ζωή του. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.
Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, προκύπτει πως οι δράστες ήταν τρεις, μελαψοί και πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
«Θα πάρουμε τα όπλα»
Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι της 3ης Σεπτεμβρίου μετά την πρωινή δολοφονία του 44χρονου άντρα, που τον μαχαίρωσαν ανελέητα προκειμένου να του αρπάξουν τη βιντεοκάμερά του, λίγο πριν πάει στο μαιευτήριο τη γυναίκα του για να γεννήσει.
Οι γείτονές του κάνουν λόγο για έναν καλό οικογενειάρχη, ένα εξαίρετο παιδί, που χάθηκε άδικα. Η οργή ξεχειλίζει για την αδυναμία της πολιτείας να προστατεύσει τους Έλληνες από τα κακοποιά στοιχεία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που απειλούν ότι θα πάρουν τα όπλα και το νόμο στα χέρια τους.
Στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου κάποιοι περαστικοί αφήνουν λουλούδια, ως ένδειξη τιμής στον άνθρωπο που τόσο αναίτια έχασε ζωή του.
ΔΕΙΤΕ: Εξοργισμένοι οι κάτοικοι στη γειτονιά του
Ο ερχομός στη ζωή ενός βρέφους και ο βίαιος θάνατος του πατέρα του. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.
Ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης καταγόταν από την Κύθνο και εργαζόταν σε πολυεθνική, φαρμακευτική εταιρεία στην Αθήνα και μάλιστα σε διευθυντική θέση. Είχε προϋπηρεσία 19 χρόνων και του άρεσε πολύ να ταξιδεύει, κάτι που του πρόσφερε και η θέση την οποία κατείχε.
Η ζωή του κόπηκε βίαια λίγη ώρα πριν η γυναίκα του φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 40χρονη Σιμόνα είναι γιατρός στο Ερρίκος Ντυνάν και είχε ένα ακόμη παιδάκι δύο ετών.
www.newsbeast.gr
Σήμερα θα κρατούσαν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους.
Η κάμερα αυτή τράβηξε την προσοχή τριών αγνώστων που επιτέθηκαν στον 44χρονο άνδρα για να του την πάρουν.
Το πώς ακριβώς η απόπειρα ληστείας κόστισε τη ζωή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αλλά οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου προκαλούν σοκ.
Όταν η γυναίκα κατέβηκε για να πάει στο μαιευτήριο, μαζί με τη μητέρα της, βρήκε τον σύζυγό της μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές που στοίχισαν τη ζωή του. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.
Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, προκύπτει πως οι δράστες ήταν τρεις, μελαψοί και πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
«Θα πάρουμε τα όπλα»
Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι της 3ης Σεπτεμβρίου μετά την πρωινή δολοφονία του 44χρονου άντρα, που τον μαχαίρωσαν ανελέητα προκειμένου να του αρπάξουν τη βιντεοκάμερά του, λίγο πριν πάει στο μαιευτήριο τη γυναίκα του για να γεννήσει.
Οι γείτονές του κάνουν λόγο για έναν καλό οικογενειάρχη, ένα εξαίρετο παιδί, που χάθηκε άδικα. Η οργή ξεχειλίζει για την αδυναμία της πολιτείας να προστατεύσει τους Έλληνες από τα κακοποιά στοιχεία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που απειλούν ότι θα πάρουν τα όπλα και το νόμο στα χέρια τους.
Στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου κάποιοι περαστικοί αφήνουν λουλούδια, ως ένδειξη τιμής στον άνθρωπο που τόσο αναίτια έχασε ζωή του.
ΔΕΙΤΕ: Εξοργισμένοι οι κάτοικοι στη γειτονιά του
Ο ερχομός στη ζωή ενός βρέφους και ο βίαιος θάνατος του πατέρα του. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.
Ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης καταγόταν από την Κύθνο και εργαζόταν σε πολυεθνική, φαρμακευτική εταιρεία στην Αθήνα και μάλιστα σε διευθυντική θέση. Είχε προϋπηρεσία 19 χρόνων και του άρεσε πολύ να ταξιδεύει, κάτι που του πρόσφερε και η θέση την οποία κατείχε.
Η ζωή του κόπηκε βίαια λίγη ώρα πριν η γυναίκα του φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 40χρονη Σιμόνα είναι γιατρός στο Ερρίκος Ντυνάν και είχε ένα ακόμη παιδάκι δύο ετών.
www.newsbeast.gr
Απ: Η απίστευτη τραγωδία του άνδρα που μαχαίρωσαν το πρωί στην Ομόνοια
Ένταση στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου
Οργισμένοι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής γύρω από το σημείο της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη.
Η οδός 3ης Σεπτεμβρίου έως την Ηπείρου είναι κλειστή από περίπου 200 άτομα, που έχουν βγει στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για την εγκληματικότητα που μαστίζει το κέντρο της Αθήνας.
Το κλίμα είναι βαρύ ενώ οι πολίτες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πώς έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος, που ήθελε απλά να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο νοσοκομείο!
Δε λείπουν μάλιστα και οι προπηλακισμοί και μικροεπεισόδια γύρω από το σημείο της δολοφονίας από εξαγριωμένους πολίτες εναντίον μεταναστών που περνούν από εκεί. Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.
Οργισμένοι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής γύρω από το σημείο της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη.
Η οδός 3ης Σεπτεμβρίου έως την Ηπείρου είναι κλειστή από περίπου 200 άτομα, που έχουν βγει στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για την εγκληματικότητα που μαστίζει το κέντρο της Αθήνας.
Το κλίμα είναι βαρύ ενώ οι πολίτες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πώς έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος, που ήθελε απλά να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο νοσοκομείο!
Δε λείπουν μάλιστα και οι προπηλακισμοί και μικροεπεισόδια γύρω από το σημείο της δολοφονίας από εξαγριωμένους πολίτες εναντίον μεταναστών που περνούν από εκεί. Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.
ρε παιδια πως εχουμε καταντησει ετσι?σκετη ζουγκλα εχει γινει η Αθηνα...να προσεχετε ρε κοριτσια!!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
εγω απο φαληρο κ επανω δεν κυκλοφορω πλεον το εχω δηλωση πυτε μοναστιρακι ουτε πλακα παω πια ηθελα να παω την μικρη βολτα στην ακροπολη κ δεν παμε γιατι φοβαμαι
κατι πρεπει να γινει και γρηγορα με αυτο το θεμα πια.τι αθηνα τι σαλονικη το ιδιο ειναι.να τους διωξουν πια.βρε κοριτσια γτ δεν κανουμε τπτ τοσο προβατα ημαστε πια?πολυ στεναχωρεθηκα δεν το χωραει ο ανθρωπινος νους αυτο που εγινε.κριμα στα παιδακια που δεν θα δουν -γνωρισουν τον πατερα τους κριμα στην κοπελα που εχει μεγαλο αγωνα μπροστα της.
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
Τα λόγια είναι περιττα. Από το πρωί έχω πάθει σοκ. Σκεφτομαι τη γυναίκα, τα παιδιά, τον νεο άνθρωπο που έφυγε. Και μεσα σε όλα αυτά παω να παρω τον μικρό από την πεθερά μου και δεν προλαβαίνω να γυρίσω σπιτι με παίρνει τηλ. και μου λέει να προσεχω πως μπαίνω στην πολυκατοικία γιατι έκλεψαν μια γειτόνισσα. Γύρισε από το σουπερ μαρκετ και την περίμενα στο ανσασέρ. Τη στρίμωξαν, τη χτύπησαν, φυσικά τις πήραν το πορτοφόλι και αν δεν άκουγαν οι γείτονες τις φωνές της ποιος ξέρει τι θα είχε γίνει. Ούτε στο σπίτι μας δεν θα μπορούμε να μπούμε στο τέλος. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παρω σπρέι πιπεριού.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Η γυναικα του γεννησε χωρις επιπλοκες ενα υγιεστατο κοριτσακι.
Συγκλονιστική λεπτομέρεια: Ο γιατρός της είχε προτείνει να γεννήσει Τετάρτη
Κι αν άπαντες έχουν συγκλονιστεί από την απίστευτα τραγική ειρωνεία ο πατέρας να δολοφονείται λίγες μόλις ώρες πριν την γέννηση του παιδιού του
και μάλιστα με σκοπό να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα που θα
μαγνητοσκοπούσε τον ερχομό της κόρης του, εξίσου συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη μιας λεπτομέρειας που θα μπορούσε να είχε αλλάξει εντελώς της ροή των τραγικών αυτών συμβάντων.
Όπως τόνισε γείτονας του ζευγαριού στο Star, ο γιατρός είχε προτείνει στη 40χρονη να γεννήσει χθες Δευτέρα με καισαρική αλλά η ίδια του απάντησε πως θα προτιμούσε να επιστρέψει (προφανώς είχε επισκεφθεί το γιατρό) σπίτι της για να φροντίσει το παιδί της και να έρθει την Τρίτη, δηλαδή σήμερα...!
«Του είπε “να πάω να φτιάξω το άλλο παιδί και θα έρθω αύριο”»
τόνισε ο γνωστός τους στο Star, μη μπορώντας και ο ίδιος να πιστέψει
ότι αυτή η απλή απόφασή της θα είχε αποτρέψει το μεγάλο κακό που βρήκε
την ίδια και την οικογένειά της…
Η χωρα μας εχει γινει ενα πεδιο μαχης αλλοδαπων.
Συγκλονιστική λεπτομέρεια: Ο γιατρός της είχε προτείνει να γεννήσει Τετάρτη
Κι αν άπαντες έχουν συγκλονιστεί από την απίστευτα τραγική ειρωνεία ο πατέρας να δολοφονείται λίγες μόλις ώρες πριν την γέννηση του παιδιού του
και μάλιστα με σκοπό να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα που θα
μαγνητοσκοπούσε τον ερχομό της κόρης του, εξίσου συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη μιας λεπτομέρειας που θα μπορούσε να είχε αλλάξει εντελώς της ροή των τραγικών αυτών συμβάντων.
Όπως τόνισε γείτονας του ζευγαριού στο Star, ο γιατρός είχε προτείνει στη 40χρονη να γεννήσει χθες Δευτέρα με καισαρική αλλά η ίδια του απάντησε πως θα προτιμούσε να επιστρέψει (προφανώς είχε επισκεφθεί το γιατρό) σπίτι της για να φροντίσει το παιδί της και να έρθει την Τρίτη, δηλαδή σήμερα...!
«Του είπε “να πάω να φτιάξω το άλλο παιδί και θα έρθω αύριο”»
τόνισε ο γνωστός τους στο Star, μη μπορώντας και ο ίδιος να πιστέψει
ότι αυτή η απλή απόφασή της θα είχε αποτρέψει το μεγάλο κακό που βρήκε
την ίδια και την οικογένειά της…
Η χωρα μας εχει γινει ενα πεδιο μαχης αλλοδαπων.
Σόνια- Ημερομηνία εγγραφής : 09/05/2011
Ζώδια :
Τόπος : Θεσσαλονικη
τι να πω ρε κοριτσια με αυτο που εγινε το πρωι λυπαμε την κοπελα αντι να ειναι ευτυχισμενη που εγινε ξανα μανουλα ειναι δυστυχισμενη που εχασε τον συντροφο της δεν εχω λογια αλιμονο σε αυτους που μενουν !
agelaki-007- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : καλλιθεα
δεν εχω λογια για να περιγραψω αυτα που νιωθω στο τελος μου φαινεται ετσι οπως παμε δεν θα βγαινουμε απο το σπιτι μας
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
ρε παιδια κ εδω κλεβουν αλλαδεσκοτωνουν.φοβουνται.περσι κατι αλβανοι που το σκασαν απο το κρατητηριο κανανε τη ροδο τουμπα τους βρηκαν κ φανταζομαι τους τουλουμιασαν!!!το σαββατο μπηκαν στ\ης διπλανης το μεσημερι!!!!!!!ολο κατι παλιοπακιστανοι κοβουν σβουρα εξω απο τασπιτια μας.εμεις περσιτοκαλοκαιρι βαλαμε συναγερμο γιατι ημουν κ εγκυος κ ειχε ξεκινησει μια σπειρα κ ειχε κατακλεψει ολα τα σπιτια!!!!με τους ανθρωπους μεσα ρε οι αθεοφοβοι!!!!αι σιχτηρ οι κωλοφαρες τους.
Ζώδια :
Τι να πουμε? Τα ιδια? Τα γνωστα? Οτι φοβασαι να κυκλοφορεις στο δρομο γιατι θα σε σκοτωσουν ακομα και για ενα κουλουρι? Για μια τυροπιτα? Που ζουμε πλεον? Στη ζουγκλα? Εδω και καμια βδομαδα τωρα στη γειτονια μου εχει βγει μια συμμορια τσογλανιδων που χτυπανε τις γυναικες και τα μικρα παιδια για να τους αρπαξουν οτι εχουν πανω τους! Και μη χειροτερα!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Τραγικό αυτό που συνέβει....
Πως να χαρεί αυτή η γυναίκα τον ερχομό του παιδιού της;Με τι ψυχολογία θα προχωρήσει;
Κριμα στο παληκάρι που έφυγε έτσι άδικα και πολύ κουραγιο να δώσει ο Θεός σ'αυτήν την κοπέλα...
Και επιτέλους αυτό το κράτος να ξυπνήσει και να επιληφθεί αυτών των θεμάτων!
Δεν είναι δυνατόν να μη μπορούμε να κυκλοφορήσουμε έξω σε μια χώρα που μέχρι πριν λίγα χρόνια αφήναμε το κλειδί πάνω στην πόρτα....
Ελεος με όλους τους αλήτες που έχουμε μαζέψει εδώ πέρα!!!
Πως να χαρεί αυτή η γυναίκα τον ερχομό του παιδιού της;Με τι ψυχολογία θα προχωρήσει;
Κριμα στο παληκάρι που έφυγε έτσι άδικα και πολύ κουραγιο να δώσει ο Θεός σ'αυτήν την κοπέλα...
Και επιτέλους αυτό το κράτος να ξυπνήσει και να επιληφθεί αυτών των θεμάτων!
Δεν είναι δυνατόν να μη μπορούμε να κυκλοφορήσουμε έξω σε μια χώρα που μέχρι πριν λίγα χρόνια αφήναμε το κλειδί πάνω στην πόρτα....
Ελεος με όλους τους αλήτες που έχουμε μαζέψει εδώ πέρα!!!
eleni08- Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : Θεσσαλονίκη για!!
Τι να πεις.... Τα λογια ειναι λιγα!
Εχουμε μαζεψει τη σαρα και τη μαρα και μετα ειμαστε ρατσιστες!!!!
Εχουμε μαζεψει τη σαρα και τη μαρα και μετα ειμαστε ρατσιστες!!!!
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
εεε..ετσι ειναι Θαυματακι μου!!Τολμα να γραψεις στο αλλο κατι σχετικο και θα δεις για ποτε το θεμα θα μετατραπει σε πεδιο μαχης!!
Τα κωλοΜΜΕ δεν εδωσαν μεγαλη βαση...για να αποφευχθουν και καλα τα επεισοδια!!
Ας ηταν Ελληνας αυτος που το ειχε κανει και θα βλεπατε ποτε θα ειχαν ξεσηκωθει ολοι!!!
Τι να πω κοριτσια....
Εγω πριν το 2004,κυκλοφορουσα στην Ηπειρου οπου υπηρχε μια σταση και επαιρνα απο εκει το Β5 λεωφορειο στις 10 το βραδυ και δεν φοβομουν...ναι,οπως το ακουτε!!Δεν φοβομουν...
Ημουν προσεκτικη δεν λεω αλλα δεν ετρεμα να κυκλοφορησω...
Τωρα...ειλικρινα σκεφτομαι να μην ερθω ποτε Αθηνα με το παιδι μου!!
Να αναπαυτει η ψυχουλα του ανθρωπου και καλο κουραγιο στην κοπελα που εμεινε πισω!!
Τα κωλοΜΜΕ δεν εδωσαν μεγαλη βαση...για να αποφευχθουν και καλα τα επεισοδια!!
Ας ηταν Ελληνας αυτος που το ειχε κανει και θα βλεπατε ποτε θα ειχαν ξεσηκωθει ολοι!!!
Τι να πω κοριτσια....
Εγω πριν το 2004,κυκλοφορουσα στην Ηπειρου οπου υπηρχε μια σταση και επαιρνα απο εκει το Β5 λεωφορειο στις 10 το βραδυ και δεν φοβομουν...ναι,οπως το ακουτε!!Δεν φοβομουν...
Ημουν προσεκτικη δεν λεω αλλα δεν ετρεμα να κυκλοφορησω...
Τωρα...ειλικρινα σκεφτομαι να μην ερθω ποτε Αθηνα με το παιδι μου!!
Να αναπαυτει η ψυχουλα του ανθρωπου και καλο κουραγιο στην κοπελα που εμεινε πισω!!
Μαρσυ- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Τόπος : Αιτ/νια
Μη γραψεις τιποτα στο αλλο για αυτο το θεμα, γιατι σε βλεπω μπαν για κανενα μηνα!
Το ΠΑΙΖΟΥΝ πολυ αλλτρουιστες.......
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
Εγω...να κατσω να ασχοληθω με τετοια!!
Δεν σφαξανε...οχι για το μπαν αλλα γιατι εχω παγιωμενες αποψεις που δεν με ενδιαφερει να με πεισει κανενας με αντεπιχειρηματα!!
Εχω την ιδεολογια μου οπως οι αλλοι εχουν την δικια τους!
Ουτε θελω να τους πεισω για τα δικα μου!
Ας κανουν οτι θελουν!!
Και...δεν μελεταγα ενα σακουλι λιρες??
Το κλειδωσανε προσωρινα το θεματακι!!
Δεν σφαξανε...οχι για το μπαν αλλα γιατι εχω παγιωμενες αποψεις που δεν με ενδιαφερει να με πεισει κανενας με αντεπιχειρηματα!!
Εχω την ιδεολογια μου οπως οι αλλοι εχουν την δικια τους!
Ουτε θελω να τους πεισω για τα δικα μου!
Ας κανουν οτι θελουν!!
Και...δεν μελεταγα ενα σακουλι λιρες??
Το κλειδωσανε προσωρινα το θεματακι!!
Απο το μυαλο μου δεν μπορω να βγαλω αυτον τον κακομοιρο ανθρωπο(που ετυχε να ειναι Ελληνας, θα μπορουσε να ειναι κατοικος της περιοχης, αλλοδαπος) να σφαζεται τη στιγμη που η οικογενεια του αγιαλλεται για το χαρμοσυνο γεγονος της γεννησης. Και η γεννηση να ταυτιζεται με ενα θανατο... Τραγικο. Απο που να προστατευτουμε;
Και δεν οργιζομαι που οι δολοφονοι ειναι αλλοδαποι, θα μπορουσαν να ειναι Ελληνες. Με οργιζει που ειναι ανεξελεγτοι δολοφονοι, χωρις επιβλεψη, ελεγχο, ταυτοτητες και αλωνιζουν με ακονισμενα μαχαιρια σε περιοχες που δικαιουμαστε να ειμαστε αμεριμνοι.
Παντως βρε κοριτσια, ειναι εντυπωσιακο που καθε φορα, σα μια ομαδα, τα ιδια προσωπα στο αλλο φορουμ αντιδρουνε οταν αναφερονται αποψεις που εχουν σχεση με πατριδα και εγκληματικοτητα.
Γιατι εχουν επιθετικοτητα για οσους τολμανε να εκφρασουν τις ηθικες τους και θρησκευτικες τους αξιες ή ιδεολογιες, να τους αποκαλουνε σκοταδιστες, ρατσιστες,κ.τ.λ.; Η πολλη προοδευτικοτητα εμπεριεχεται στην καταρριψη καθε παραδοσης και ανησυχιας ακομη και της ασφαλειας μας;;;
Θα μπορουσε και ενας αλλοδαπος να εξεφραζε το φοβο του,μπορει και ηδη να εγινε αυτο.Δεν μπορουμε να ειμαστε οργισμενοι ή επιφυλακτικοι για την κατακορυφη ανοδο της εγκληματικοτητας επειδη ειμαστε Ελληνες; Και στο κατω-κατω ποιος λαος δεν αυτοπροστευεται και μαλιστα με νομους;
Εξαθλιωση και εγκληματικο στοιχειο μαζι,οδηγουν στο εγκλημα.Οταν δουνε οτι μας σφαζουν ασυστολα ομαδικα και οτι κινδυνευουν και οι ιδιοι τοτε θα κατανοησουν ποιο ειναι το προβλημα;
Και πλεον δε γραφω στα κοινωνικα θεματα αν και θα ηθελα γιατι τελικα ουτε τα μυαλα αλλαζουν αλλα και μονο χρονο χανεις σε περιττες ανιπαραθεσεις. Και συμφωνω σε ο,τι ειπε η Μαρσυ...και επαυξανω!
Δε γινεται να σε αναφερουν γιατι με αξιοπρεπεια εκφραζεις την αποψη σου.
Και δεν οργιζομαι που οι δολοφονοι ειναι αλλοδαποι, θα μπορουσαν να ειναι Ελληνες. Με οργιζει που ειναι ανεξελεγτοι δολοφονοι, χωρις επιβλεψη, ελεγχο, ταυτοτητες και αλωνιζουν με ακονισμενα μαχαιρια σε περιοχες που δικαιουμαστε να ειμαστε αμεριμνοι.
Παντως βρε κοριτσια, ειναι εντυπωσιακο που καθε φορα, σα μια ομαδα, τα ιδια προσωπα στο αλλο φορουμ αντιδρουνε οταν αναφερονται αποψεις που εχουν σχεση με πατριδα και εγκληματικοτητα.
Γιατι εχουν επιθετικοτητα για οσους τολμανε να εκφρασουν τις ηθικες τους και θρησκευτικες τους αξιες ή ιδεολογιες, να τους αποκαλουνε σκοταδιστες, ρατσιστες,κ.τ.λ.; Η πολλη προοδευτικοτητα εμπεριεχεται στην καταρριψη καθε παραδοσης και ανησυχιας ακομη και της ασφαλειας μας;;;
Θα μπορουσε και ενας αλλοδαπος να εξεφραζε το φοβο του,μπορει και ηδη να εγινε αυτο.Δεν μπορουμε να ειμαστε οργισμενοι ή επιφυλακτικοι για την κατακορυφη ανοδο της εγκληματικοτητας επειδη ειμαστε Ελληνες; Και στο κατω-κατω ποιος λαος δεν αυτοπροστευεται και μαλιστα με νομους;
Εξαθλιωση και εγκληματικο στοιχειο μαζι,οδηγουν στο εγκλημα.Οταν δουνε οτι μας σφαζουν ασυστολα ομαδικα και οτι κινδυνευουν και οι ιδιοι τοτε θα κατανοησουν ποιο ειναι το προβλημα;
Και πλεον δε γραφω στα κοινωνικα θεματα αν και θα ηθελα γιατι τελικα ουτε τα μυαλα αλλαζουν αλλα και μονο χρονο χανεις σε περιττες ανιπαραθεσεις. Και συμφωνω σε ο,τι ειπε η Μαρσυ...και επαυξανω!
Δε γινεται να σε αναφερουν γιατι με αξιοπρεπεια εκφραζεις την αποψη σου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κοριτσομανα στις Τετ Μάης 11, 2011 11:23 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Τα σουλουπωσα καπως!)
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ρε παιδιά σκεφτείτε την κοπέλα...θα πονάει τώρα απότ ην καισαρική, δεν θα μπορεί να σηκωθεί και θα πονάει και η ψυχή της...τι ναπω! τι δοκιμασίες είναι αυτές που δίνει ο Θεός !!!!!ας είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που πάει..κρίμα....
ρε derbybaby αλήθεια έχετε πρόβλημα κι εσείς;πω και μας έχει μείνει η Ρόδος αξέχαστη...οτι αφηνες τα πράγματά σου και δεν στα πείραζε κανείς...και θα έρθουμε και τον Ιούλιο γιατί έχουμε τάξει το παιδί στην Τσαμπίκα....
ρε derbybaby αλήθεια έχετε πρόβλημα κι εσείς;πω και μας έχει μείνει η Ρόδος αξέχαστη...οτι αφηνες τα πράγματά σου και δεν στα πείραζε κανείς...και θα έρθουμε και τον Ιούλιο γιατί έχουμε τάξει το παιδί στην Τσαμπίκα....
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Ολη τη μερα αυτο σκεφτομαι. Ανημπορη ακομη και να τον κλαψει. Με το μωρο αγκαλια και μονη, μονη χωρις τον πατερα του παιδιου της, τοσο ξαφνικα, σε μια στιγμη. Δεν αντεχεται αυτο στη σκεψη, οχι να το ζεις...Ο Θεος να της δινει κουραγιο, πως θα αντεξει τοσο πονο αυτη η κοπελλα και μαλιστα χωρις να μπορει να κανει τιποτε αλλο για να παρηγορηθει...
εγώ πιστεύω οτι πάει θα το "Χάσει"...άν δεν το έχει ήδη...δεν αντέχεται κάτι τέτοιο, πρέπει ή να είσαι σκληρός άνθρωπος ή να μην τον αγαπάς ρε παιδί μου, δεν αντέχεται, μην λέμε βλακείες τώρα
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
εννοειται βρε κοπελες..εδω παθαινουνε επιλοχειο γυναικες που τα εχουν ολα βολεμενα...η κοπελα που της ξημερωσε μια τετοια τυχη τι να πει??
Παστακια...καμια φορα το αισθημα της αυτοσυντηρησης και οι ψυχες που μενουν πισω ειναι αρκετα για να σε μετατρεψουν σε πετρα...
Δεν ειναι οτι δεν αγαπας τον ανθρωπο σου...αλλα ο πονος γινεται σκληραδα θες δεν θες...
Απο αυτην εξαρτωνται 2 μωρα...οποτε μπορει και να μην εχει την πολυτελεια να σπασει...
Παστακια...καμια φορα το αισθημα της αυτοσυντηρησης και οι ψυχες που μενουν πισω ειναι αρκετα για να σε μετατρεψουν σε πετρα...
Δεν ειναι οτι δεν αγαπας τον ανθρωπο σου...αλλα ο πονος γινεται σκληραδα θες δεν θες...
Απο αυτην εξαρτωνται 2 μωρα...οποτε μπορει και να μην εχει την πολυτελεια να σπασει...
ΚΑΘΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ...
Ένα 2ο βίντεο με τα «καθαρά» πρόσωπα των δολοφόνων του 44χρονου Μανόλη Καντάρη, υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβαν πλέον την υπόθεση άγρια δολοφονίας του άτυχου πατέρα για μία βιντεοκάμερα, με την οποία θα κατέγραφε τις πρώτες στιγμές από το κοριτσάκι του, που γεννήθηκε μερικές ώρες μετά τον φρικτό θάνατό του. Αυτό το οπτικό υλικό έχει καταγραφεί έξω από κατάστημα της περιοχής, λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της δολοφονίας και μικρό χρόνο πριν αυτή συμβεί. Απεικονίζονται τρεις ύποπτοι, πιθανόν από χώρες της Βορείου Αφρικής, στατικοί, ίσως και να έχουν εντοπίσει τον υποψήφιο στόχο τους, όπως εκτιμούν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, με έναν από αυτούς ...
να καταγράφεται «καθαρά», και λίγο πιο θολή είναι η εικόνα για τους άλλους δύο.
«Πιθανόν Βορειοαφρικανοί»
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε χτυπήσει η δολοφονική «τριάδα» και εξετάζουν και πρόσφατες καταγραφές βίαιων ληστειών σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής. Από το πρώτο βίντεο των μερικών δευτερολέπτων, στο οποίο όμως δεν απεικονίζονται καθαρά τα πρόσωπα των δολοφόνων, φαίνεται ο άγριος τρόπος της επίθεσής τους. «Τον προσέγγισαν και τον κύκλωσαν. Εκείνος έκπληκτος φαίνεται να οπισθοχωρεί λίγο, χωρίς όμως να αντιδρά στις προθέσεις τους, απλά έκανε την ασυναίσθητη κίνηση φόβου. Άμεσα ένας από τους δράστες αρχίζει να τον χτυπά ανεξέλεγκτα, βίαια και χωρίς έλεγχο, στην πλάτη και στη συνέχεια στον λαιμό. Αρπάζει την τσάντα και τρέχουν όλοι μαζί να φύγουν» περιγράφει αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, ο οποίος συνεχίζοντας τις εκτιμήσεις του, βλέποντας τις βίαιες κινήσεις των δραστών και την όλη εγκληματική τους συμπεριφορά, είναι πολύ πιθανόν να βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ. Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνές τους στην αναζήτηση και άλλου οπτικού υλικού, παράλληλα έχουν προσεγγίσει κοινότητες αλλοδαπών από κράτη της Βορείου Αφρικής, προς αναζήτηση στοιχείων που θα τους βοηθήσουν στην πορεία των ερευνών. Ακόμη έχει ζητηθεί η συνδρομή της ΕΥΠ προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες μέσω της ανάλυσης κλήσεων κινητών τηλεφώνων το επίμαχο χρονικό διάστημα. Έρευνα γίνεται και σε κλεπταποδόχους της περιοχής μήπως κάποιοι επιχειρήσουν να πουλήσουν την κλεμμένη συσκευή.
Ένα 2ο βίντεο με τα «καθαρά» πρόσωπα των δολοφόνων του 44χρονου Μανόλη Καντάρη, υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβαν πλέον την υπόθεση άγρια δολοφονίας του άτυχου πατέρα για μία βιντεοκάμερα, με την οποία θα κατέγραφε τις πρώτες στιγμές από το κοριτσάκι του, που γεννήθηκε μερικές ώρες μετά τον φρικτό θάνατό του. Αυτό το οπτικό υλικό έχει καταγραφεί έξω από κατάστημα της περιοχής, λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της δολοφονίας και μικρό χρόνο πριν αυτή συμβεί. Απεικονίζονται τρεις ύποπτοι, πιθανόν από χώρες της Βορείου Αφρικής, στατικοί, ίσως και να έχουν εντοπίσει τον υποψήφιο στόχο τους, όπως εκτιμούν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, με έναν από αυτούς ...
να καταγράφεται «καθαρά», και λίγο πιο θολή είναι η εικόνα για τους άλλους δύο.
«Πιθανόν Βορειοαφρικανοί»
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε χτυπήσει η δολοφονική «τριάδα» και εξετάζουν και πρόσφατες καταγραφές βίαιων ληστειών σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής. Από το πρώτο βίντεο των μερικών δευτερολέπτων, στο οποίο όμως δεν απεικονίζονται καθαρά τα πρόσωπα των δολοφόνων, φαίνεται ο άγριος τρόπος της επίθεσής τους. «Τον προσέγγισαν και τον κύκλωσαν. Εκείνος έκπληκτος φαίνεται να οπισθοχωρεί λίγο, χωρίς όμως να αντιδρά στις προθέσεις τους, απλά έκανε την ασυναίσθητη κίνηση φόβου. Άμεσα ένας από τους δράστες αρχίζει να τον χτυπά ανεξέλεγκτα, βίαια και χωρίς έλεγχο, στην πλάτη και στη συνέχεια στον λαιμό. Αρπάζει την τσάντα και τρέχουν όλοι μαζί να φύγουν» περιγράφει αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, ο οποίος συνεχίζοντας τις εκτιμήσεις του, βλέποντας τις βίαιες κινήσεις των δραστών και την όλη εγκληματική τους συμπεριφορά, είναι πολύ πιθανόν να βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ. Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνές τους στην αναζήτηση και άλλου οπτικού υλικού, παράλληλα έχουν προσεγγίσει κοινότητες αλλοδαπών από κράτη της Βορείου Αφρικής, προς αναζήτηση στοιχείων που θα τους βοηθήσουν στην πορεία των ερευνών. Ακόμη έχει ζητηθεί η συνδρομή της ΕΥΠ προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες μέσω της ανάλυσης κλήσεων κινητών τηλεφώνων το επίμαχο χρονικό διάστημα. Έρευνα γίνεται και σε κλεπταποδόχους της περιοχής μήπως κάποιοι επιχειρήσουν να πουλήσουν την κλεμμένη συσκευή.
Thaumataki έγραψε:Μη γραψεις τιποτα στο αλλο για αυτο το θεμα, γιατι σε βλεπω μπαν για κανενα μηνα!
έλα εγώ πρόλαβα μίλησα........ε εεεεεεεεε δεν μπορώ να το βουλώνω σκάω γμτ
Κοριτσομανα έγραψε:Παντως βρε κοριτσια, ειναι εντυπωσιακο που καθε φορα, σα μια ομαδα, τα ιδια προσωπα στο αλλο φορουμ αντιδρουνε οταν αναφερονται αποψεις που εχουν σχεση με πατριδα και εγκληματικοτητα.
Γιατί ρε κοριτσάκι καμία δεν μπορεί να υποστηρίξει την άποψη της μόνη...
δυστυχώς κάποιοι μπερδεύουν αυτά που διαβάζουν....
καλά το πιο γελοίο απ'ολα είναι ότι αν κάποιος διαφωνήσει μαζί τους, τότε δεν συμμετέχουν και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά άσχετα...αλλά το κάνουν όλες μαζί ένα πράμα.
dalia- Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : θεσ/νίκη
pastakia έγραψε:Ρε παιδιά σκεφτείτε την κοπέλα...θα πονάει τώρα απότ ην καισαρική, δεν θα μπορεί να σηκωθεί και θα πονάει και η ψυχή της...τι ναπω! τι δοκιμασίες είναι αυτές που δίνει ο Θεός !!!!!ας είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που πάει..κρίμα....
κοιτα εχει τυχει να ξεχασω ξεκλειδωτο το αυτοκινητο με ψωνια μεσα κ να μην παρουν τιποτα.αλλα εχει τυχει να κλεψουν κ αρκετους ανθρωπους στο δρομο.αλλα υπηρχε κ υπαρχει θεμα με μπουκαδορους!εχουν αδειασει σπιτια κ εχουν ξυλοκοπησει κ τους ιδιοκτητες.οχι παντα αλλα εχει τυχει.
Ζώδια :
Δεν μπορουμε να εκφραζουμε τις ανησυχιες μας, πρεπει να το βουλωνουμε δηλαδη, με σκυμενο το κεφαλι!!!
ε, ΟΧΙ! Εγω σας το λεω οτι η ζωη μας εχει αλλαξει στην επαρχια εδω και χρονια εξ αιτιας των λαθρομεταναστων και στην Αθηνα τωρα φαινονται οι επιπτωσεις. Κοιμομασταν με τις πορτες ανοιχτες. Τωρα στο εξοχικο τρεμω να μεινω μονη με τα κοριτσια μου, κρατω τον αντρα μου ρεζερβε! Ουτε εξω στην αυλη δε βγαινω βραδυ εξω χωρις να τρεχω να κλειδωθω παλι!
Ειναι φυσιολογικη ζωη αυτη και δε θα μιλησουμε κι' ολας; Σπιτι τους να τους παρουν οσοι τους θελουνε, τι μας ριχνουν καρτες κι' ολας;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κοριτσομανα στις Σαβ Μάης 21, 2011 4:26 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : συμμαζευτηκε...)
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» τραγωδια στην Κρητη
» παιζει το βραδυ και κοιμαται το πρωι..
» Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!
» Ηρθα και εγω στην παρεα!!!!!
» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΜΕ AIDS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
» παιζει το βραδυ και κοιμαται το πρωι..
» Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!
» Ηρθα και εγω στην παρεα!!!!!
» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΜΕ AIDS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|