Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!
+7
kisha
Thaumataki
VAMPIRE
Rea
ChristinaThanps
ΠΟΠΗ
eleni291
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!
Κορίτσια γεια σας, πριν λίγες μέρες έμαθα από κάτι φίλες μου για την δημιουργία ενός site που δίνοντας τους μόνο την ηλικία της γυναίκας και το φύλλο του παιδιού που θέλει να αποκτήσει, σου λένε τους μήνες που πρέπει να γίνει η σύλληψη!!!
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι βάσιμο αυτό αλλά από μια συζήτηση που είχαμε είδαμε πως έχουν αρκετά καλά ποσοστά επιτυχίας.
http://boyorgirll.blogspot.gr/2012/06/700.html
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι βάσιμο αυτό αλλά από μια συζήτηση που είχαμε είδαμε πως έχουν αρκετά καλά ποσοστά επιτυχίας.
http://boyorgirll.blogspot.gr/2012/06/700.html
eleni291- Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2012
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!
Το κορυφαιο το ειπε ο πεθερος μου...Αν θελετε να κανετε αγορια να ερχεστε σε επαφη την 14η μερα του κυκλου!!!Ντοινγγκκκκ!!!!!
Τι να του εξηγησεις τωρα?????????!!!!!
Τι να του εξηγησεις τωρα?????????!!!!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
Εγώ θέλω το επόμενο τέκνο μου να είναι άρεν και να γίνει αστροναύτης. Τι μήνα να το συλλάβω;
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
αν ο κυκλος σου κραταει 28 ημερες χριστινα σωστα το ειπε ο πεθερος σου. τοτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να αποκτησεις αγορι.
για κοριτσι 12η μερα.
μιλαμε για κυκλο 28 ημερων.
για κοριτσι 12η μερα.
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
επαθα σοκ και δεν μπορω να σκεφτω.Rea έγραψε:Εγώ θέλω το επόμενο τέκνο μου να είναι άρεν και να γίνει αστροναύτης. Τι μήνα να το συλλάβω;
Ζώδια :
30 Φλεβαρη (αρκει να μην εχεις περιοδο αυτη τη μερα)Rea έγραψε:Εγώ θέλω το επόμενο τέκνο μου να είναι άρεν και να γίνει αστροναύτης. Τι μήνα να το συλλάβω;
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
αχαχαχ2συμφωνω1αλλα με προλαβε η προλαλησσασα
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
VAMPIRE έγραψε:αν ο κυκλος σου κραταει 28 ημερες χριστινα σωστα το ειπε ο πεθερος σου. τοτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να αποκτησεις αγορι.
για κοριτσι 12η μερα.
Tελικα την τυφλα μου δεν ξερω!!!!Και εγω γελαγα με τις κοτσανες του!!!Χριστε μου,ποσα ακομα εχω να μαθω???!!!!!!!!!!!!!!!
μηπως μπορούν να μου που και ποιο μήνα να πάιξω τζόκερ για να πιάσω εξάρι;
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
αυτο συμβαινει γιατιChristinaThanps έγραψε:VAMPIRE έγραψε:αν ο κυκλος σου κραταει 28 ημερες χριστινα σωστα το ειπε ο πεθερος σου. τοτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να αποκτησεις αγορι.
για κοριτσι 12η μερα.
Tελικα την τυφλα μου δεν ξερω!!!!Και εγω γελαγα με τις κοτσανες του!!!Χριστε μου,ποσα ακομα εχω να μαθω???!!!!!!!!!!!!!!!
το φυλο του μωρου καθοριζεται απο τα σπερματοζωαρια τα οποια χωριζονται σε αρσενικα και θηλυκα.
τα αρσενικα σπερματοζωαρια ειναι πιο γρηγορα απο τα θυληκα.αλλα ζουν λιγοτερο
τα θηλυκα σπερματοζωαρια ειναι πιο αργοκινητα αλλα πιο ανθεκτικα.
ετσι λοιπον αν ερθεις σε επαφη 12η μερα(Σε κλυκλο 28 ημερων) και νορμαλ η ωορηξια σου γινει τη 14η μερα ,ναι μεν τα αρσενικα σπερματοζωαρια θα εχουν φτασει πιο πριν στο ''σωστο σημειο'' αλλα μεχρι να γινει η ωορηξια θα εχουν πεθανει τα περισσοτερα και ετσι τα πιο πολλα θα ειναι θηλυκα.
αρα οι πιθανοτητες για κοριτσι ειναι περισσοτερες.
αν ερθεις σε επαφη την 14η μερα οπου ειναι και η ωορηξια(λογικα αν και οχι παντα..)τοτε τα περισσοτερα σπερματοζωαρια που θα εχουν φτασει στο ''σημειο'' πρωτα θα ειναι αρσενικα γιατι ειναι και πιο γρηγορα,και αρα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για αγορι.
Ζώδια :
σιγα να μη τι πουν.για τον εαυτο τους το κρατανε!joan80 έγραψε:μηπως μπορούν να μου που και ποιο μήνα να πάιξω τζόκερ για να πιάσω εξάρι;
Ζώδια :
VAMPIRE έγραψε:αυτο συμβαινει γιατι
το φυλο του μωρου καθοριζεται απο τα σπερματοζωαρια τα οποια χωριζονται σε αρσενικα και θηλυκα.
τα αρσενικα σπερματοζωαρια ειναι πιο γρηγορα απο τα θυληκα.αλλα ζουν λιγοτερο
τα θηλυκα σπερματοζωαρια ειναι πιο αργοκινητα αλλα πιο ανθεκτικα.
ετσι λοιπον αν ερθεις σε επαφη 12η μερα(Σε κλυκλο 28 ημερων) και νορμαλ η ωορηξια σου γινει τη 14η μερα ,ναι μεν τα αρσενικα σπερματοζωαρια θα εχουν φτασει πιο πριν στο ''σωστο σημειο'' αλλα μεχρι να γινει η ωορηξια θα εχουν πεθανει τα περισσοτερα και ετσι τα πιο πολλα θα ειναι θηλυκα.
αρα οι πιθανοτητες για κοριτσι ειναι περισσοτερες.
αν ερθεις σε επαφη την 14η μερα οπου ειναι και η ωορηξια(λογικα αν και οχι παντα..)τοτε τα περισσοτερα σπερματοζωαρια που θα εχουν φτασει στο ''σημειο'' πρωτα θα ειναι αρσενικα γιατι ειναι και πιο γρηγορα,και αρα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για αγορι.
Δεν το ηξερα!!!Θενκς....(Διαβασμενος ο σκασμενος ο γερος τελικα)
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
εσυ δεν πιανεσαι εισαι παλια.
Ζώδια :
Οκ,αφου εχετε τοσες πολλες γνωσεις,υπολογιστε και πειτε μου τον μηνα και αν ειναι δυνατον και την ημερα συλληψης :D...ακουστε την απαιτηση μου:
Θελω ενα αγορακι ομορφο,υσηχο,με μπλε ματια και καστανα μαλλια,να γινει ψηλο και αδυνατο,να μην γκρινιαζει και να μην ζηλευει,να με ακουει παντα και να με αγαπαει πιο πολυ απο τον πατερα του,να μην ξυπναει τις νυχτες την ημερα να ξυπναει αργα και τα μεσημερια να ξεκουραζεται κανενα 3ωρο,να ειναι καθαρο παιδακι και να μην κανει αταξιες,να μην κλαει και να μαθει γρηγορα να πηγαινει στο μπανιο μονο του.
Στην εφηβεια του θελω να ειναι ο καλυτερος μαθητης της ταξης,με αριστεια και βραβεια,ο μεγαλυτερος καρδιοκατακτικης της περιοχης,να με αγαπαει πιο πολυ απο ολες τις γυναικες που θα γνωριζει στην ζωη του και να με ακουει σε οτι του λεω.
Σαν μεγαλωσει να γινει ενας πλουσιος επιχειρηματιος ή οτιδηποτε αλλο θελει,αρκει να ειναι πλουσιος και να εχει σπιτι με πισινα και μεγαλο κηπο.Να μην παντρευτει καποια που δεν την εγκρινω εγω και.....βασικα αυτα.
Μηπως ζηταω πολλα?Μπουαχαχαχα
Θελω ενα αγορακι ομορφο,υσηχο,με μπλε ματια και καστανα μαλλια,να γινει ψηλο και αδυνατο,να μην γκρινιαζει και να μην ζηλευει,να με ακουει παντα και να με αγαπαει πιο πολυ απο τον πατερα του,να μην ξυπναει τις νυχτες την ημερα να ξυπναει αργα και τα μεσημερια να ξεκουραζεται κανενα 3ωρο,να ειναι καθαρο παιδακι και να μην κανει αταξιες,να μην κλαει και να μαθει γρηγορα να πηγαινει στο μπανιο μονο του.
Στην εφηβεια του θελω να ειναι ο καλυτερος μαθητης της ταξης,με αριστεια και βραβεια,ο μεγαλυτερος καρδιοκατακτικης της περιοχης,να με αγαπαει πιο πολυ απο ολες τις γυναικες που θα γνωριζει στην ζωη του και να με ακουει σε οτι του λεω.
Σαν μεγαλωσει να γινει ενας πλουσιος επιχειρηματιος ή οτιδηποτε αλλο θελει,αρκει να ειναι πλουσιος και να εχει σπιτι με πισινα και μεγαλο κηπο.Να μην παντρευτει καποια που δεν την εγκρινω εγω και.....βασικα αυτα.
Μηπως ζηταω πολλα?Μπουαχαχαχα
μαρτιος του 2094.
Ζώδια :
Κατι σε ποιο κοντα σε εχεις???Υπολογιζω να μην ειμαι Ελλαδα εκεινο το διαστημα και δεν θελω να γεννοβολησω σε ξενη χωρα!!!!
με αυτα που ζητας τοτε θα ειναι ετοιμη η τεχνολογια...τι να κανουμε!
Ζώδια :
αρκεσου σε ενα νορμαλ παιδι τοτε
Ζώδια :
Με μανα εμενα πιστευεις οτι το παιδι θα ειναι νορμαλ???
εδω εχω νορμαλ (λεμε τωρα) παιδια εγω...
το καφροφρικ...
το καφροφρικ...
Ζώδια :
Α,δεν παιζω...θελεις να μου παρεις τα πρωτεια...!!!Εγω ειμαι πιο καρφοφρικ απο σενα!!!!Κλαψ κλαψ!!Αμαν πια σε αυτο το φορουμ,ολοι να υποβιβαζεται τον αλλον σε κατι πιο κατωτερο!!Ε,οχι κυρια μου,ενισταμαι!!!
ακους sepultura,iced earth,dimmu borgir ,hammerfall,angra,kreator,testament,
κλπ κλπ βγαινεις εξω χυμα στο κυμα ,βαφεσαι μια φορα στα 2 χρονια,
το μαλλι απλα το στεγνωνεις και φευγεις,ταιριαζεις καλυτερα σε αντροπαρεες,εισαι οπαδος ομαδας,ωρες ωρες μιλας σαν λιμενεργατης,και στα νιατα σου επαιχες ξυλο με τα αγορια της γειτονιας (ουσα η μονη κοπελα)κλεβατε περιπτερα ψιλικατζιδικα σουπερ μακρετ,τσεπωνατε τσοντοπεριοδικα και πηδηουσατε ταρατσες.εχεις κανει πικ νικ σε νεκτροταφειο μετα τα μεσανυχτα,(πολλες φορες)και με ραδιο να παιζει wasp dio iron maiden κλπ,εχεις μεινει νυχτα σε ερημικο σπιτι,τα παιδια σου ακουνε heavy metal χτυπιουνται πανω κατω κανοντας οτι παιζουν κιθαρα και κανουν το σημα το διαβολακι με τα χερια.
μενεις στον 5ο οροφο και εχεις ανεβει τερμα πανω στα καγκελα να φωναζεις ''θρυλος θεος ολυμπιακος βαζελος πουτανας γιος'' και απο κατω να μαζευτουν καμια 50 βαζελοι να σε βριζουν.αν ναι τοτε εισαι πιο καφροφρικ
ειναι πολλα.
δεν μπορω να γραψω αλλα γιατι μπορει να μη μου ξαναμιλησετε
κλπ κλπ βγαινεις εξω χυμα στο κυμα ,βαφεσαι μια φορα στα 2 χρονια,
το μαλλι απλα το στεγνωνεις και φευγεις,ταιριαζεις καλυτερα σε αντροπαρεες,εισαι οπαδος ομαδας,ωρες ωρες μιλας σαν λιμενεργατης,και στα νιατα σου επαιχες ξυλο με τα αγορια της γειτονιας (ουσα η μονη κοπελα)κλεβατε περιπτερα ψιλικατζιδικα σουπερ μακρετ,τσεπωνατε τσοντοπεριοδικα και πηδηουσατε ταρατσες.εχεις κανει πικ νικ σε νεκτροταφειο μετα τα μεσανυχτα,(πολλες φορες)και με ραδιο να παιζει wasp dio iron maiden κλπ,εχεις μεινει νυχτα σε ερημικο σπιτι,τα παιδια σου ακουνε heavy metal χτυπιουνται πανω κατω κανοντας οτι παιζουν κιθαρα και κανουν το σημα το διαβολακι με τα χερια.
μενεις στον 5ο οροφο και εχεις ανεβει τερμα πανω στα καγκελα να φωναζεις ''θρυλος θεος ολυμπιακος βαζελος πουτανας γιος'' και απο κατω να μαζευτουν καμια 50 βαζελοι να σε βριζουν.αν ναι τοτε εισαι πιο καφροφρικ
ειναι πολλα.
δεν μπορω να γραψω αλλα γιατι μπορει να μη μου ξαναμιλησετε
Ζώδια :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Έρευνα για την παιδικη παχυσαρκία
» ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ!!Η ΚΙΣΙΤΙΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ!!!
» Η απίστευτη τραγωδία του άνδρα που μαχαίρωσαν το πρωί στην Ομόνοια
» ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ!!Η ΚΙΣΙΤΙΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ!!!
» Η απίστευτη τραγωδία του άνδρα που μαχαίρωσαν το πρωί στην Ομόνοια
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|