Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!! - Σελίδα 3 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!

+7
kisha
Thaumataki
VAMPIRE
Rea
ChristinaThanps
ΠΟΠΗ
eleni291
11 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Ιουν 14, 2012 4:05 pm

γουσταρω την αποκοσμη ενεργειαααααααααααααα
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Απίστευτη ΝΕΑ έρευνα για την σύλληψη του μωρού σας !!!!

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 14, 2012 10:13 pm

Χα χα χα..λοιπον,δουλευα με ενα παιδι,τον Βαγγελη ,ο οποιος ο καυμενος οπου εβρισκε μεροκαματο πηγαινε.Καποιο φεγγαρι με τα στειτζ,ειχε παει διοικητικος υπαλληλος σε ενα νεκροταφειο!!!!Εβγαζε τα παραβολα για τις κηδειες,εκταφιασμους κτλ.

Ακουγα και εγω προυπηρεσια διοικητικος υπαλληλος για 18 μηνες και ελεγα..."Α,αυτος ξερει,θα τον παρω στην ομαδα μου"

Καποια στιγμη,αποκαλυφτηκε το θεμα και το τι γελιο εριξα δεν λεγεται!!!

Μας ελεγε απιστευτες ιστοριες.Ηταν -ειναι μαλλον,το παιδι μια χαρα ζει- και το στυλ του πολυ αστειο και μας ξελιγωνε.!!!!!

Καθε μερα μας ελεγε,ετρωγε κολυβα!!!Πηγαιναν οι συγγενεις να πληρωσουν τα παραβολα για την μια και την αλλη δουλεια "Α,να σας κερασουμε και λιγο κολυβα"!!

Το τι κολυβα ειχε φαει αυτος ο Χριστιανος,δεν υπαρχει!!!Χα χα χα!!

Ουτε σιχαινοταν,ουτε φοβοταν στο νεκροταφειο,τιποτα.Πηγαινε λεει μεσα στους ταφους και ηρεμουσε το πνευμα του. Ενιωθε,λεει,γαληνη,σαν να ταξιδευε σε αλλο μαγικο κοσμο!!!!

Εννοειται,αναισθητος με την καλη εννοια ομως σε ολα του!!!!

Ενας αλλος παλι που δουλευε κηπουρος σε νεκροταφειο (εγινε μονιμος και εκανε μεταταξη στο Υπουργειο Εσωτερικων),οταν τον εβλεπες τον ελεγες οτι ηταν πεθαμενος.Χλωμος,ατονος,και μυριζε νεκροταφειο.Ουτε να τον πλησιαζω δεν ηθελα!!!!Πω πω πω.....!!!!!

Δειτε αυτο το βιντεο.....πεθανα απο τα γελια!!!

https://www.youtube.com/watch?v=G-x8GjpC5PI

Αυτο ειναι τρατζικ αν ειναι αληθινο!!!!!!!!!Μην το δειτε αν φοβαστε!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=pFpPQgz8aCY

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Ιουν 14, 2012 11:26 pm

α και εμενα μ'αρεσουν τα κολυβα!αλλα χωρις κατι ασημενιες καραμελες μεσα που σου σπανε τα δοντια ελεος. μ'αρεσουν ειδικα με σαντιγυ τελεια ειναι.
κριμα δεν επρεπε να αποτελουν τοσο μακαβριο γλυκο!!!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Ιουν 14, 2012 11:33 pm

χαχαχαχαχ τελεια τα βιντεακια καλε
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Παρ Ιουν 15, 2012 12:11 am

Nα πω την αμαρτια μου,στο 2ο βιντεακι,εκει που "ξερενεται" η χηρα στο κλαμα,κακο ειναι που θα το πω,αλλα δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια!!!

Μια φορα στο πρωινο μου,στον διαγωνισμο μαγειρικης η Φαιη ειχε ζητησει να φτιαξουν κολυβα!!!!Ο σεφ με τα τατου -δεν θυμαμαι το ονομα του- στο μενου του μαγαζιου του εχει κολυβα με ροδι!

Μπλιαξ!!Μπλιαξ!!Μπιλιαξ!!
Εγω σιχαινομαι οτιδηποτε μπαινει και βγαινει απο νεκροταφειο.Στην Αθηνα μια φιλη μου,μου ειπε οτι τα χορτα παιζει να τα μαζευουν και απο εκει,και σταματησα να περνω χορτα!!!

Αυτα τα ασημενια που λες,μικρη τα επερνα και τα εβαζα στην τσαντα μου και ελεγα οτι μαι πλουσια γιατι αυτα ειναι χρυσάφια!!!Ο τονος στο α!

Απο ζαχαροπλαστειο τα κολυβα ακομα πιο χαλια...με σαντυγι??Μπλιαξ!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Ιουν 15, 2012 1:12 am

μια φορα ειχαμε παει σε εναν γαμο ενος φιλου μας..πριν 10 χρονια.
εμεις ημασταν απο του γαμπρου τη πλευρα καλεσμενοι.και το προηγουμενο βραδυ ξερεις γλεντι κανονικα στην αυλη(καλοκαιρι ηταν)
εντωμεταξυ ο μπαμπας του γαμπρου(μεγαλος σε ηλικια 70+) οποτε πηγαινε σε γλεντια και χορους γενικα...εβαζε ενα συγκεκριμενο τραγουδι των μπονι εμ το χορευε και μετα μπαμ επεφτε στο πατωμα και καλα για πλακα ξερος.
παμε λοιπον στο γλεντι μια μερα πριν τον γαμο.πανω στο κεφι σηκωνετε ο μπαμπας του γαμπρου βαζει το μπονι εμ τραγουδι και περιμενουν ολοι να πεσει κατω παλι. ε και επεσε. και ολοι να γελανε .και τελικα πεθανε στ'αληθεια.μπροστα μας κανονικα.ο ανθρωπος ειχε πεσει κατω απο ανακοπη και ολοι νομιζαν οτι κανει πλακα.περασαν μερικα λεπτα ειδαν οτι δε σηκωνετε και τοτε ανησυχησαν ολοι.
ερχεται το ασθενοφορο χαμος πανικος ο γαμπρος να ειναι τρελλαμενος(γιος του) και η μανα του γαμπρου μεσα στο κλαμα να φωναζει στον πεθαμενο της αντρα
''αχχχ Αγγελεεεε σε φαγανε οι μπονι εεεεεμ !!''

(το νι και το λι το ελεγε με προφορα ξερεις νιηηη λιηηη)

υγ ο γαμος εγινε μετα απο ενα χρονο.την αλλη μερα αντι για γαμο ειχαν κηδεια.και η νυφη 7 μηνων εγκυος σε διδυμα...
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Παρ Ιουν 15, 2012 2:05 am

Oυπς!!!!!!!!!!!!!!!

Απο Καλαματα ηταν ο παππους?(Εμεις φημιζομαστε οτι το προφερουμε,αν και δεν μπορω να το καταλαβω αν οντως το τονιζω τοσο πολυ ή οχι.)

Τουλαχιστον πηγε....χαρουμενος!Χορευοντας τους μπονι εμ!!Χα χα χα......Καλα οι χηρες μερικες φορες δινουν ρεσιταλ γελιου με τις ατακες τους!!

Η γειτονισσα μας,οταν πεθανε ο αντρας της φωναζε :"Αντρα μου χρυσε,αντρα μου χρυσε ,αντρα μου χρυσε....Ησουν καλος με ολο το κοσμο" (Εντωμεταξυ ηταν πολυ κακος ανθρωπος κατα την κριση μου)

Και πεταγεται ενας κυριος και λεει "Ποσο εχει ο χρυσος σημερα ρε παιδια?"

Κρατιομουν με το ζορι να μην γελασω!

Μια αλλη γιαγια απο το χωριο μου οταν παει σε κηδειες,την στιγμη που ξενυχτανε τον νεκρο,λεει ολο σεξουαλικα αστεια!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Ιουν 15, 2012 4:58 am

οταν πεθανε ο παππους μου μετα την κηδεια την αλλη μερα ξυπναει η γιαγια μου και βλεπει τη μασελα στον παγκο του παραθυρου σε ενα ποτηρι.
παιρνει τη μασελα η γιαγια μου βγαινει εξω στην αυλη διπλα σε ενα χωραφι που μολις ειχαν ριξει φρεσκια κοπρια.
και αρχιζει να μοιρολογαει.
αχχχ τι την θες την μασελα εκει που πηγεεεες και κλααμααα
και αφου εκλαψε την μασελα και την μοιρολογησε την πεταξε μεσα στην φρεσκια κοπρια του χωραφιου..
ξυπναει η αδερφη της γιαγιας μου και λεει

'παναγιωτα εδω στο παραθυρο σε ενα ποτηρι ειχα αφησει τη μασελα μου καλε χθες βραδυ μηπως την ειδες?''
χαχαχαχαχαχ λαθος μασελα εκλαψε η γιαγια...την πεταξε και μεσα στα σκατα μια χαρααααα
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από vassiliki Παρ Ιουν 15, 2012 8:08 am

χαχαχαχα! πάντως μες το θεμα είστε και σε αυτο το τοπικ!χαχαχα!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Ιουν 15, 2012 9:55 am

xaxaxax παντα ειμαστε εντος θεματος!!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Rea Δευ Ιουν 18, 2012 4:53 pm

ChristinaThanps έγραψε:Nα πω την αμαρτια μου,στο 2ο βιντεακι,εκει που "ξερενεται" η χηρα στο κλαμα,κακο ειναι που θα το πω,αλλα δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια!!!

Μια φορα στο πρωινο μου,στον διαγωνισμο μαγειρικης η Φαιη ειχε ζητησει να φτιαξουν κολυβα!!!!Ο σεφ με τα τατου -δεν θυμαμαι το ονομα του- στο μενου του μαγαζιου του εχει κολυβα με ροδι!

Μπλιαξ!!Μπλιαξ!!Μπιλιαξ!!
Εγω σιχαινομαι οτιδηποτε μπαινει και βγαινει απο νεκροταφειο.Στην Αθηνα μια φιλη μου,μου ειπε οτι τα χορτα παιζει να τα μαζευουν και απο εκει,και σταματησα να περνω χορτα!!!

Αυτα τα ασημενια που λες,μικρη τα επερνα και τα εβαζα στην τσαντα μου και ελεγα οτι μαι πλουσια γιατι αυτα ειναι χρυσάφια!!!Ο τονος στο α!

Απο ζαχαροπλαστειο τα κολυβα ακομα πιο χαλια...με σαντυγι??Μπλιαξ!!!!

Εγώ τρελαίνομαι για κόλυβα. Στο χωριό που θα μείνουμε θα πηγαίνω κάθε κυριακή πρωί εκκλησία για να τρώω κόλυβα από τα μνημόσυνα. Τις προάλες που πήγαμε για την ευχούλα του παίδαρου είχανε κάτι κόλυβα του ονείρου. όλο ξηρά καρπά και ρόδια. Μιαμιαμ...
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από ChristinaThanps Δευ Ιουν 18, 2012 9:14 pm

Σε αρκετους αρεσουν τα κολυβα,οπως φαινεται!!Εγω δεν....

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Δευ Ιουν 18, 2012 9:20 pm

με ξηρα καρπα μεσα ρεα ε?τελειαααα
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Δευ Ιουν 18, 2012 9:58 pm

Γκλουπ!! (Στραβοκαταπημα!!!)

ChristinaThanps

Δημοσίευση από vassiliki Τρι Ιουν 19, 2012 10:14 am

και εγω δηλώνω φαν αλλά θέλω να είναι καθαρα και να μην είναι λαπάς.το ξηροκάρπιο απαραίτητο.
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Ιουν 19, 2012 11:05 am

ναι ουτε εμενα μ'αρεσει ο λαπας.το ξηροκαρπιο δινει μια τραγανη αισθηση!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 21, 2012 7:39 am

Και η πρωτη μου ξαδερφη ειναι πολυ φαν!Ενα Καλοκαιρι εκει που καθομαστε χαλαρα στην βεραντα την ακουμε να λεει "Αχ και να ειχαμε λιγα σπερνα"!!

(Εμεις τα λεμε σπερνα)

Παντως να προσεχετε τωρα το Καλοκαιρι,μπορει να προκαλεσουν δηλητηριαση!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Ιουν 21, 2012 10:07 am

να χαμε λιγα σπερνα?

οκ

οκ

δε λεω τι συνειρμο εκανα...
(εμοτικον με 666 φωτοστεφανα)
VAMPIRE
VAMPIRE