Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις
Σελίδα 32 από 40
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
Bok εχουμε κανει καταγγελια στην επιθεώρηση και θα κινηθούμε και δικαστηκά. Τωρα το επιδομα ελπίζω να το πάρω διαφορετικά΄θα με ακούσει όλη η περιοχή. Η απόλυση ακόμα και παράνομη δεν παυει να είναι απόλυση. τα ένσημα τα συμπληρώνω κανονικά. Το αλλο μερος δεν είνια υπόθεση του οαεδ εξάλου αλλα της επιθεώρησης και της δικαιοσύνης.
Βασιλική αστα μπαχαλο. Πληρώνεις και δεν έχεις τιποτα. με τοσα λεφτά ιδιωτικά θα είχαμε σούπερ καλύψεις. αλλα δεν τολμάει κανένας να αποσυνδέσει τις συνταξιοδοτικές από τις ιατροφαρμακευτικές παροχές και να σου αφήνουν δυνατότητα επιλογής.
Ντερμπι μια χαρα ο μικρός. αντρας ολόκληρος.
Βασιλική αστα μπαχαλο. Πληρώνεις και δεν έχεις τιποτα. με τοσα λεφτά ιδιωτικά θα είχαμε σούπερ καλύψεις. αλλα δεν τολμάει κανένας να αποσυνδέσει τις συνταξιοδοτικές από τις ιατροφαρμακευτικές παροχές και να σου αφήνουν δυνατότητα επιλογής.
Ντερμπι μια χαρα ο μικρός. αντρας ολόκληρος.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
σχετικα με τα εμπβολια μεσω εοππυ, εμας η παιδιατρος μας ειπε οτι μπορει να μας τα γράψει αλλά κάθε φορά που θα μας γράφει ένα εμβόλιο έχει μια παρακράτηση 5 ευρο, τα οποια πρέπει να της τα δίνουμε για να μπορλέσουμε να τα πάρουμε "δωρεαν" απο το φαρμακιο...
τωρα δε ξερω κατα πόσο ισχυει η αν αυτη θελει να βγλαζει 5ευρα ετσι στο κουτουρου... δεν εχω κ κανα γνωστο φαρμακοποιο να ρωτησω... πάντως το mmr ετσι μας το εγραψε... κ τον γεναρη εχουμε ανεμοβλογια να μας γραψει.
τωρα δε ξερω κατα πόσο ισχυει η αν αυτη θελει να βγλαζει 5ευρα ετσι στο κουτουρου... δεν εχω κ κανα γνωστο φαρμακοποιο να ρωτησω... πάντως το mmr ετσι μας το εγραψε... κ τον γεναρη εχουμε ανεμοβλογια να μας γραψει.
Bok δεν το εχω ξανακούσει αυτό που λες. Εμενα μου έγραψε προχτες 3 εμβόλια μαζί και δεν τις δώσαμε τίποτα. Την πηρα τηλ. τα έγραψε και περασε ο αντρας μου και τα πήρε. Για ξαναρώτα. Επίσης αφού μπορεί να γραψει περισσότερα γιατί να τα γράφει ένα ένα;
joan80- Admin
Ζώδια :
μου έχει πει ότι τα εμβολια τα γραφει ενα-ενα γιατι δεν γινονται ολα τον ιδιο μηνα...
οποτε αναλογως πιο κανει, μου γραφει σε αυτη την επισκεψη μετα το επομενο...
απλα την τελευταια φορα δε μου εγραψε την ανεμβλογια γιατι η επισκεψη μας ηταν μεσασ την απεργια των φαρμακοποιων κ δε ξεραμε ποτε θα σταματησει και δε ρισκαραμε να χασουμε το περιθωριο των 5 αυτων ημερων κ μετα να μη μπορουσε να μας το γραψει καθολου οποτε να το παρουμε ιδιωτικα...
οποτε αναλογως πιο κανει, μου γραφει σε αυτη την επισκεψη μετα το επομενο...
απλα την τελευταια φορα δε μου εγραψε την ανεμβλογια γιατι η επισκεψη μας ηταν μεσασ την απεργια των φαρμακοποιων κ δε ξεραμε ποτε θα σταματησει και δε ρισκαραμε να χασουμε το περιθωριο των 5 αυτων ημερων κ μετα να μη μπορουσε να μας το γραψει καθολου οποτε να το παρουμε ιδιωτικα...
Εμένα μου είχε γράψει εμβόλιο τον Σεπτέμριο και τελικά ο Δημήτρης το έκανε το Δεκέμβριο γιατί με τη γέννα και όλα τα τρεχάματαδεν καταφέραμε να το κανουμε. Τι σημαίνει αυτό. Θα πρέπει να υπάρχει πολυ ευστηρός έλεγχος για να δει καποιος ποτε γίνεται το εμβόλιο. Η ουσία είναι οτι το παιδί πρεπει να το κανει. τωρα αν το κανει με καποιες μερες διαφορά η όχι δεν νομίζω ότι μετράει. Εμένα σου είπα, μου έγραψε 3. φυσικά και δεν θα κανει το παιδί 3 εμβόλια μεσα σε ένα μήνα. Εγώ αυτό που ξερω είναι ότι τα εμβόλια πανε με βαση την ηλικία και δεν μπορεί να σου γραψει εμβόλιο για πολύ μετά. Δεν μπορεί δηλ όταν το παιδί ειναι 6 μηνών να σου γράψει της ανεμοβλογιάς που γίνεται μετα τους 15 μήνες.
Επίσης να ξέρεις ότι αν υπάρχει απεργία και λήξει η συνταγή μπορείς με μια απλή σφραγίδα από το γιατρό που σου την έχει γράψει να την ανανεώσεις. επίσης και το υπουργείο βγάζει συνήθως διαταγή να δεχονται οι φαρμακοποιοί τις ληγμένες συνταγές. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσεις. το εχω ψαξει πολύ το θεμα και έχω ρωτήσει και φίλη φαρμακοποιό.
Επίσης να ξέρεις ότι αν υπάρχει απεργία και λήξει η συνταγή μπορείς με μια απλή σφραγίδα από το γιατρό που σου την έχει γράψει να την ανανεώσεις. επίσης και το υπουργείο βγάζει συνήθως διαταγή να δεχονται οι φαρμακοποιοί τις ληγμένες συνταγές. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσεις. το εχω ψαξει πολύ το θεμα και έχω ρωτήσει και φίλη φαρμακοποιό.
joan80- Admin
Ζώδια :
τα 5 ευρω στα χρεωνει για την συνταγογράφηση. κανονικα δεν έπρεπε να στα χρεωνεί. τα χρεώνουν μονο οσοι δεν ειναι συμβεβλημένοι.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
δε ξερω δε το εχω ψαξει βρε παιδια...
οταν λεω απεργια φαρμακοποιων εννοω οχι ουι ειναι κλειστα τα φαρμακεια, αλλα οτι δε δινουν μεσω εοππυ ως μετρο πιεσης να παρουν τα λεφτα τους...
τωρα για το 5ευρο ηταν καινουργιο, το προηγουνενο μηνα μας το ειπε κ το πηρε, τι μεχρι πριν ηταν συμβεβλημενη με τον εοππυ κ τωρα δεν ειναι? δε το καταλαβαινω... κ αυτος ο νικος οτι του λενε λεει "ναι" δε ρωταει να καταλαβει κ αυυτος κ εγω κατι παραπανω... αλλα απο την ξαπλα μου αυτα ξερω αυτα σας λεω!
οταν λεω απεργια φαρμακοποιων εννοω οχι ουι ειναι κλειστα τα φαρμακεια, αλλα οτι δε δινουν μεσω εοππυ ως μετρο πιεσης να παρουν τα λεφτα τους...
τωρα για το 5ευρο ηταν καινουργιο, το προηγουνενο μηνα μας το ειπε κ το πηρε, τι μεχρι πριν ηταν συμβεβλημενη με τον εοππυ κ τωρα δεν ειναι? δε το καταλαβαινω... κ αυτος ο νικος οτι του λενε λεει "ναι" δε ρωταει να καταλαβει κ αυυτος κ εγω κατι παραπανω... αλλα απο την ξαπλα μου αυτα ξερω αυτα σας λεω!
Βοκ και εγω για τις απεργίες των φαρμακοποιών σου λέω. Α, και η παιδιατρός μας δεν είναι συμβεβλημένη με τον Εοπυυ αλλα δεν μας πήρε κάτι. Μηπως είναι θεμα γιατρού και αν θελει παίρνει και αν θέλει δεν παίρνει;
joan80- Admin
Ζώδια :
καλησπερα!εμας ειναι κ στο ι.κ.α. ο γιατρος μας οποτε δεν παιρνει τπτ..
κοριτσια πως τα πηγατε με τ βροχη?εμας δεν εχει σταματησει απο χθες, οι γονιες μ πλημμυρισαν!κ εχει κ αυριο βροχη..ειναι να μην αρχισει εδω περα..
κοριτσια πως τα πηγατε με τ βροχη?εμας δεν εχει σταματησει απο χθες, οι γονιες μ πλημμυρισαν!κ εχει κ αυριο βροχη..ειναι να μην αρχισει εδω περα..
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
καλημερα κοριτσακια μου και χρονια πολλα κι εμεις στο ΙΚΑ χωρις να πληρωσουμε αλλιως με δυο παιδια δεν βγαινει και οι παιδιατροι οι μη συμβεβλημενοι παιρνουν κατι 70 απο οτι εχω ακουσει δυσκολες εποχες για τετοιες αμοιβες
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
καλημερα...
συμπερασμα, προφανως ο καθενας κανει τα δικα του...
εμενα η παιδιατρος που δεν ειναι ικα αλλα συμβεβλημενη με τον εοππυ (λογικα αφου μπορει να μου συνταγογραφησει δε θαναι?), μου παιρνει 30 την επισκεψη στο ιατρειο, κ οταν ερχοταν σπιτι το πρωτο μηνα δηλαδη μο επαιρνε 40...
ειναι νεογνολογος και γιαυτο την ειχαμε επιλεξει στο μιχαλη. μας εχει βγει καλη κ γιαυτο δεν εχω σκεφτει να παω στο κεντρο μανας κ παιδιου για εξετασεις. αλλωστε αν βγει κ το 2ο προωρο θα μου χρειαστει.
συμπερασμα, προφανως ο καθενας κανει τα δικα του...
εμενα η παιδιατρος που δεν ειναι ικα αλλα συμβεβλημενη με τον εοππυ (λογικα αφου μπορει να μου συνταγογραφησει δε θαναι?), μου παιρνει 30 την επισκεψη στο ιατρειο, κ οταν ερχοταν σπιτι το πρωτο μηνα δηλαδη μο επαιρνε 40...
ειναι νεογνολογος και γιαυτο την ειχαμε επιλεξει στο μιχαλη. μας εχει βγει καλη κ γιαυτο δεν εχω σκεφτει να παω στο κεντρο μανας κ παιδιου για εξετασεις. αλλωστε αν βγει κ το 2ο προωρο θα μου χρειαστει.
Καλημέρα κουκλες. Τριτη μερα με βροχή σημερα. τι εκνευριστικό πράγμα είναι αυτό. πηγα στον οαεδ σήμερα αλλα τελικά δεν καταφερα να βγάλω άκρη. μου λεει ελα την τεταρτη. αυτή τη δουλειά θα κανω. θα πηγαίνω καθε τρεις και λίγο. με τα πολλα μου είπε ότι θα με παρει τηλ. όταν βρει τον φακελο, γιατί τωρα αγνοείται και ο φάκελος. φυσικά δεν προκειται να πάρει οπότε θα ξαναπάω από βδομάδα αλλα αυτή τη φορά αν δεν μου δώσουν οριστική απάντηση θα τους πα΄ρει και θα τους σητους σηκώσει.
Βοκάκι όλοι οι γιατροί πλεον μπορουν να γραψουν συνταγές. ακόμα και οι μη συμβεβλημένοι με το ταμείο σου.
Βοκάκι όλοι οι γιατροί πλεον μπορουν να γραψουν συνταγές. ακόμα και οι μη συμβεβλημένοι με το ταμείο σου.
joan80- Admin
Ζώδια :
Καλημέρα! Χρονια πολλά και καλή χρονια σε όλες. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και την οικογένειά σας.
joan80- Admin
Ζώδια :
χρονια πολλά και καλή χρονιά.αν κ το 12 μας χαρισε τα αγγελούδια μας ευχομαι να μην ξαναρθει.ελπίζω το 13 να μας κανει τη χαρη και να απαλλαγούμε απο την τυρανια. καλή χρονια σε όλους! σας αγαπώ πολύ!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καλημερα,
χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες σας.
να χαιρεστε τα μικρακια σας και τις οικογενειες σας!!!
χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες σας.
να χαιρεστε τα μικρακια σας και τις οικογενειες σας!!!
χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια κι ευτυχια,Βασιλικη μου πολυχρονη να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
KALHSPERA ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕς ΣΑΣ.
ΣΤΑ
ΝΕΑ ΜΑΣ ΦΥΓΑΜΕ 24 Τ ΜΗΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΑΝΡΒΑΖΕΙ 40ΑΡΙΑ ΜΕ
41,1 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Τ ΚΙΛΚΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΙΓΔΑΛΙΤΙΔΑ ΗΘΕΛΕ Ν ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΑΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ Τ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ 6
ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΗΝΑΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ Ν ΓΥΡΗΣΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΓΜΕΤΗΝ Κ
ΑΛΓΟΦΡΕΝ ΤΡΙΤΤΗ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΡΟΠΙΑ Κ
ΑΡΧΗΣΑΜΕ Ν ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ . ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ Σ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΣΕ
ΑΠΟ Τ ΚΡΕΒΑΤΙ ΧΑΜΗΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΛΑΜΑ Κ ΚΑΚΟ. ΓΥΡΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑ Τ ΘΕΟ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΤΑ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕς ΣΑΣ.
ΣΤΑ
ΝΕΑ ΜΑΣ ΦΥΓΑΜΕ 24 Τ ΜΗΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΑΝΡΒΑΖΕΙ 40ΑΡΙΑ ΜΕ
41,1 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Τ ΚΙΛΚΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΙΓΔΑΛΙΤΙΔΑ ΗΘΕΛΕ Ν ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΑΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ Τ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ 6
ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΗΝΑΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ Ν ΓΥΡΗΣΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΓΜΕΤΗΝ Κ
ΑΛΓΟΦΡΕΝ ΤΡΙΤΤΗ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΡΟΠΙΑ Κ
ΑΡΧΗΣΑΜΕ Ν ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ . ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ Σ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΣΕ
ΑΠΟ Τ ΚΡΕΒΑΤΙ ΧΑΜΗΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΛΑΜΑ Κ ΚΑΚΟ. ΓΥΡΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑ Τ ΘΕΟ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΤΑ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
σε ευχαριστω μελινάκι!οτι επιθυμείς κι εσυ για την οικογένειά σου.να χαιρεσαι τα παιδάκια σου.
ρε ποπη τι κακο είναι αυτο κοπέλα μου!πως είναι ο μικρός τωρα?
ρε ποπη τι κακο είναι αυτο κοπέλα μου!πως είναι ο μικρός τωρα?
vassiliki- Admin
Ζώδια :
ποπη!!!!!!!!!
περαστικουλια του!!!!! πωπω... τι σς βρηκε μωρε παλι!!!
περαστικουλια του!!!!! πωπω... τι σς βρηκε μωρε παλι!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ Τ ΘΕΟ ΣΥΝΗΛΘΕ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ Μ ΑΝΤΙΜΙΛΑΕΙ Κ ΣΥΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ . ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ Μ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΣΑΠ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Τ ΔΙΚΟ Τ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ .ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΙΛΑΝΕ Η ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΠΩς Τ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ?
Ζώδια :
ΧΠ τσούπρες!!
Κλεφτά μπήκα στο νετ, είμαι για έλεγχο στο ΚΕΔΚΕ.
Κλεφτά μπήκα στο νετ, είμαι για έλεγχο στο ΚΕΔΚΕ.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
ΠΟΠΗ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ Τ ΘΕΟ ΣΥΝΗΛΘΕ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ Μ ΑΝΤΙΜΙΛΑΕΙ Κ ΣΥΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ . ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ Μ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΣΑΠ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Τ ΔΙΚΟ Τ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ .ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΙΛΑΝΕ Η ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΠΩς Τ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ?
Γενικά όταν έχω κάποιο θέμα αντίδρασης (βασικά μόνο ο Θ έχει, αλλά ΤΕΣΠΑ) την σφήνουμε να ηρεμήσει και μετά ξανάμανά. πιάνει στάνταρ.
Αν χτυπάει έλεγε η Στυλλιανάκη με αυστηρό ύφος να τονίζουμε πόσο πονά και να να τους αφήνουμε.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
reaki m den pianei ayto me tpt sto diko m paidi .exei ena mhna poy shkvnei xeri epano apo antidrash an den t kano xathri an ton maloso h otidhpote shkonei xeri . exei 10 meres poyy m xtypaei k ego toin xtupao sto xeraki g n katalabei oti den t kanoume kai pragmatika t exei elatosh poly
Ζώδια :
καλησπερα κ καλη χρονια!!!!
ποπη κ εγω τετοιο θεμα νασηκωνει χερι δεν εχω αλλα νομιζω οτι οτανσε χτυπαει κ μετα εσυ τον χτυπας για να μην χτυπαει καπου θα τα μπερδεψει...νομιζω το να πεις αυτο ποναει κ να τον αφησεις κ να φυγεις ισως πιασει καλυτερα.μηπως στον σταθμο τον στυπησε κανεις η ειδε καννα να το κανει κ το κανει κ αυτος?
ποπη κ εγω τετοιο θεμα νασηκωνει χερι δεν εχω αλλα νομιζω οτι οτανσε χτυπαει κ μετα εσυ τον χτυπας για να μην χτυπαει καπου θα τα μπερδεψει...νομιζω το να πεις αυτο ποναει κ να τον αφησεις κ να φυγεις ισως πιασει καλυτερα.μηπως στον σταθμο τον στυπησε κανεις η ειδε καννα να το κανει κ το κανει κ αυτος?
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
kalhspera xronia polla kalh xroniaaaaaaaa!
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 32 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|