Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις
Σελίδα 31 από 40
Σελίδα 31 από 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
εγω στολισα 30 νοεμβρτιουυυυυυυυυυυ α ο μικρος περπαταει απο χτεςςςςςςςςςςςςςςς
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaa
kisaki ax ti kala arxhse axou teleia mprabo polu xarhka
ta ypoloipa koritsia ti kanoun?
kisaki ax ti kala arxhse axou teleia mprabo polu xarhka
ta ypoloipa koritsia ti kanoun?
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
καλημερα κουκλες!τι κανετε/περαστικα στα αρρωστούλια. εμεις στολίσαμε και ξεστολίζουμε καθε μερα...στο τελος προβλέπω να μενουμε με ενα δεντρο χωρις μπάλες μεχρι τα θεοφανεια.όσες εφτανε τις κατεβασε.
ο μικρος ειναι καλύτερα.οι εμετοί εχουν μειωθει σε ποσότητα γαλακτος κ καποιες μερες δεν κανει καθόλου. η μαστιτιδα αρχισε να υποχωρεί σημαντικά, ο ομφαλός ειναι οκ και οι κολικοί μαλλον δεν θα μας κανουν την τιμή. εχει λιγα πονάκια αλλά καμια σχεση με τους κολικούς της δημητρας. εχει βρει καλούς ρυθμούς υπνού το βραδυ κοιμάται 5 ωρες σερι και μετα 3ωρα.η μικρη ζηλεψε που του τραγουδούσε ο πατερας μου κ τον δάγκωσε κατω απο το ματι.την εβαλα τιμωρία ,της μιλησα πολύ ωρα της εξηγησα αλλά δεν ειμαι σιγουρη οτι δεν θα το επαναλάβει.θα δειξει.δεν ξερω πως αλλιως να το χειριστώ.
τζοαν τι εγινε με τον υπέρηχο?
ντερμπυ βλεπω κι εσεις φαν του η&μ ! εχουμε τα ιδια φορμάκια κ την ιδια μπλούζα αλλά σε αλλα χρωματα.περιμενω πως κ πως τις εκπτώσεις του γεναρη!
ο μικρος ειναι καλύτερα.οι εμετοί εχουν μειωθει σε ποσότητα γαλακτος κ καποιες μερες δεν κανει καθόλου. η μαστιτιδα αρχισε να υποχωρεί σημαντικά, ο ομφαλός ειναι οκ και οι κολικοί μαλλον δεν θα μας κανουν την τιμή. εχει λιγα πονάκια αλλά καμια σχεση με τους κολικούς της δημητρας. εχει βρει καλούς ρυθμούς υπνού το βραδυ κοιμάται 5 ωρες σερι και μετα 3ωρα.η μικρη ζηλεψε που του τραγουδούσε ο πατερας μου κ τον δάγκωσε κατω απο το ματι.την εβαλα τιμωρία ,της μιλησα πολύ ωρα της εξηγησα αλλά δεν ειμαι σιγουρη οτι δεν θα το επαναλάβει.θα δειξει.δεν ξερω πως αλλιως να το χειριστώ.
τζοαν τι εγινε με τον υπέρηχο?
ντερμπυ βλεπω κι εσεις φαν του η&μ ! εχουμε τα ιδια φορμάκια κ την ιδια μπλούζα αλλά σε αλλα χρωματα.περιμενω πως κ πως τις εκπτώσεις του γεναρη!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
ερωτηση. ποια εχει γνωστη στον οαεδ ?θελω να μαθω ποτε θα μπουνε τα λεφτα απο τα σεμηναρια ξερει καμια?
αληθεια τζοαν τ εγινε μτον υπερυχο?
βασιλικη αρχησαν η ζηλειες και η δικια σου ειναι κ ζορικη απαππαπαπαπ
αληθεια τζοαν τ εγινε μτον υπερυχο?
βασιλικη αρχησαν η ζηλειες και η δικια σου ειναι κ ζορικη απαππαπαπαπ
Ζώδια :
καλησπερα!βασιλικη σε ειχα στο νου μ!ευτυχως με τους κολικους που γλιτωσατε!κ εμενα κατι ελαφρα πονακια εκανε μονο.περαστικα κ για τη μαστιτιδα.οσο για τη ζηλεια κ εμας κανει τρελες ειδικα οταν εχει αλλους μπροστα.αλλα η αληθεια ολο τον φιλαει κ τον πασπατευει!
κισακι καά κυνηγια!!!!!!!!
ποπη δυστυχως δεν ξερω!
απο καιροπως πατε;εδω βρεχει συνεχεια!
κισακι καά κυνηγια!!!!!!!!
ποπη δυστυχως δεν ξερω!
απο καιροπως πατε;εδω βρεχει συνεχεια!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
εμας κρυοοοοοοοοοοοοοο φυσαειιιιιιιιιιιι βγαζει και ηλιο αλλα κρυοοοοοοοο
Ζώδια :
καλημερα!!!!!!!!!!!!!
εδω φυσαει πολυ αλλα δεν βρεχει!!!
εδω φυσαει πολυ αλλα δεν βρεχει!!!
αλημερα τι κανετε?
λοιπον
εμεις εχθες κοιμηθηκαμε χωρις πιπιλα γκρινιαξε2 φορεςολο τ βραδυ. την
δευτερη εδωσα πιπιλα. ο γιωργος ετσι στα καλα καθουμενα ανεβαζε πυρετο
39 .5χωρις καποια συμπτωματα . γιατι ν ανεβαζε πυρετο απο την μια
φοβαμαι μην ειναι ουρολοιμωξη.δεν ξερω αμα θα φυογυμε .
τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?
λοιπον
εμεις εχθες κοιμηθηκαμε χωρις πιπιλα γκρινιαξε2 φορεςολο τ βραδυ. την
δευτερη εδωσα πιπιλα. ο γιωργος ετσι στα καλα καθουμενα ανεβαζε πυρετο
39 .5χωρις καποια συμπτωματα . γιατι ν ανεβαζε πυρετο απο την μια
φοβαμαι μην ειναι ουρολοιμωξη.δεν ξερω αμα θα φυογυμε .
τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?
Ζώδια :
βασιλικη μου μπραβο για τους κολικους αντε να περασουν και τ΄ αλλα γρηγορα, κισακι καλα κυνηγια τωρα αρχιζουν τα δυσκολα εγω τα εχω παιξει δεν ξερω ποοιον να κυνηγησω, ποπη ουτε εγω ξερω, απο το κρυο τα εχω δει ολα με τα αιρ κοντισιον τη βγαζουμε για ποσο ακομα οοοεεεε
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
Καλησπερα κουκλες. Οντως εχει πολυ κρυο. Απο αυριο λεει οτι φτιαχνει παντως. Υπερηχο θα ξανακανουμε στις 7 Γεναρη.
Ποπακι τι επαθε ο μικρος; Περαστικα του.
Βασιλικη αρχισαν τα οργανα; αχ αυτη η ζηλια. Εχουν δικιο ομως και αυτα. Εκει που ηταν τα μωρα μας ξαφνικα εγιναν μεγαλα.
Εμεις αρχισαμε τα αγου. Η μικρη ολο μιλαει. Και γελαει.
Ποπακι τι επαθε ο μικρος; Περαστικα του.
Βασιλικη αρχισαν τα οργανα; αχ αυτη η ζηλια. Εχουν δικιο ομως και αυτα. Εκει που ηταν τα μωρα μας ξαφνικα εγιναν μεγαλα.
Εμεις αρχισαμε τα αγου. Η μικρη ολο μιλαει. Και γελαει.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
καλησπερα!!τι παλιοκαιρος εδω λεχουμε μουλιασει απο την βροχη, κρυο δεν εχει αλλα ειναι χαλια εξω...
τι εδειξε ο υπερηχος ολα καλα??
κ εμενα απο χαμογελα σκιζει ο ατιμος!!!παει κιολας το διμηνο...σαν χθες μ φιανεται!
ποπη περαστικα!
τι εδειξε ο υπερηχος ολα καλα??
κ εμενα απο χαμογελα σκιζει ο ατιμος!!!παει κιολας το διμηνο...σαν χθες μ φιανεται!
ποπη περαστικα!
Ζώδια :
Καλημέρα κούκλες και χρόνια πολλά. Σας τα είπανανε τα καλαντα;
Εμας ήρθανε κατι κοριτσάκια με στολες αγιου βασίλη. ο μικρός ενθουσιάστηκε, αλλα μολις άρχισαν να τραγουδάνε φοβήθηκε και πήγε στο δωμάτιό του. ατρόμητος είναι.
Εγω κατέβηκα μεχρι την αθήνα για κατι πραγματακια και μετανιωσα την ώρα και τη στιγμη. είχε τόσο κοσμο στο λεωφορείο. σαν σαρδέλες ήμασταν.
Ντερμπι ο πρωτος υπέρηχος εδειξε ότι τα ισχύα ήταν λίγο πιο κατω από το φυσιολογικό σε ανάπτυξη και γιαυτό μας είπε να κάνουμε επαναληπτικό.
Εμας ήρθανε κατι κοριτσάκια με στολες αγιου βασίλη. ο μικρός ενθουσιάστηκε, αλλα μολις άρχισαν να τραγουδάνε φοβήθηκε και πήγε στο δωμάτιό του. ατρόμητος είναι.
Εγω κατέβηκα μεχρι την αθήνα για κατι πραγματακια και μετανιωσα την ώρα και τη στιγμη. είχε τόσο κοσμο στο λεωφορείο. σαν σαρδέλες ήμασταν.
Ντερμπι ο πρωτος υπέρηχος εδειξε ότι τα ισχύα ήταν λίγο πιο κατω από το φυσιολογικό σε ανάπτυξη και γιαυτό μας είπε να κάνουμε επαναληπτικό.
joan80- Admin
Ζώδια :
χρονια πολλά! καλά χριστούγεννα να περάσετε!και του χρόνου με υγεία!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
εμας το σπιτάκι μας είναι 1 χιλιόμετρο έξω απο το χωριό και δεν τολμα κανενα παιδάκι να έρθει μεχρι εδώ... τα κουτσολέει ομως η Δημητρα.θα αρκεστούμε σε αυτα!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
κουτσολεει κ καλαντα??εμενα ακομα κουτσολεει λεξεις...πολθ πισω ρε γμτ ειναι..τι να πω εχουμε τρελαθει στην παντομιμα..λεξικο θα γραψω με το γιο μου!!
καλα χριστουγεννα σε ολες μας με υγεια χαρα κ αισιοδοξια για κατι καλυτερο!
καλα χριστουγεννα σε ολες μας με υγεια χαρα κ αισιοδοξια για κατι καλυτερο!
Ζώδια :
Καλα χριστουγεννα και χρονια πολλα κουκλες.
Πως τα περασατε; ειμεις ηρεμα οικογενειακα. Το ορωι πηγαμε μια βολτα στο συνταγμα αλλα δεν ειχε τιποτα. Απογοητευση.
Πως τα περασατε; ειμεις ηρεμα οικογενειακα. Το ορωι πηγαμε μια βολτα στο συνταγμα αλλα δεν ειχε τιποτα. Απογοητευση.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλησπερα!!!
τι καλα που ειναι οι αργιες..ολη η φαμιλια μαζι, σε ηρεμους ρυθμους!εκανε κ κατι μερες τελειες με 19 βαθμους λιακαδα ευχαριστηθηκαμε βολτες!
εσεις ολες καλα??
τι καλα που ειναι οι αργιες..ολη η φαμιλια μαζι, σε ηρεμους ρυθμους!εκανε κ κατι μερες τελειες με 19 βαθμους λιακαδα ευχαριστηθηκαμε βολτες!
εσεις ολες καλα??
Ζώδια :
καλημερα!!!φαγητο στη μαμα,26 του μηνος φαγητο στην πεθερα. πρωτοχρονια φετος πσιτι μου ας ειμαι και μονη με τα μωρα δεν κουνιεμαι με 2 λεμε@-συνηθως ακνουμε στη θεια μου αλλα δεν υπαρχει λογος να μετακινηθω με 2 μωρα νατα κρατησω ξυπνια μεχρι τη 1 για ποιο λογο αφου δνεκαταλαβαινουν-να φαω ξαι τη γκριναθ της αυπνιας εκεινη τη μερα και την επομενη απο την ελλειψη υπνου των μικρων,αν δεν κατααβαινουν γιατι να τρωω αδικα το ζορι?με κουρασε που ξεχασαν ολοι πως ειναινα εχεις 2 μωρα και ν α πρεπει να ακολουθω ανω ζοριζομαι κι εγω κι αυτα!αμα πια!ας κανω και μια φορα πσιτι μου -αφηστε που λογω καταστασεως καθε χρονια εμαι σε αλλο σπιτι!
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
καλησπερα απο την χαρουμενη φιλη σας μποκσουρατ που μπορει ολο το βραδυ να κοιμηθικα απο τις 11 ως τις 2 αλλα το σημερινο με αποζημιωσε!!!
παω να γραψω στο θεμα μου
παω να γραψω στο θεμα μου
χρόνια πολλά και καλά!ευχομαι ολες να περνάτε τέλεια!και εμας καλοκαιρία έχει.χθες βολτάραμε στην Αγ.Ναπα.σημερα για καφεδακι στην θεία μου και κάτι δωράκια πηγα να πάρω για τα πιτσιρίκια της ξαδέλφης μου.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καλημερα!!κισακι γιατι δεν ερχονται σπιτι σου?εμεις παραμονη χριστουγεννων βραδυ κ πρωτοχρονιας θα κανουμε σπιτι μ.ασε που σκεφτομαι να τους στειλω διπλα στης αδερφης μ για να παει ο γιωργος για υπνο πιο ηρεμα.
απο αυριο βασσιλικουλα χαλαει εμας ο καιρος το γυρναει παλι στους νοτιαδες κ στις βροχες οπως περυσι.
ξεκινησα να ανεβαινω στη δουλεια δειλα δειλα με τα τεκνα..επιτελους να ξεσκασψ λιγακι.
ααα εχουμε κ εμβολιο σημερα.
απο αυριο βασσιλικουλα χαλαει εμας ο καιρος το γυρναει παλι στους νοτιαδες κ στις βροχες οπως περυσι.
ξεκινησα να ανεβαινω στη δουλεια δειλα δειλα με τα τεκνα..επιτελους να ξεσκασψ λιγακι.
ααα εχουμε κ εμβολιο σημερα.
Ζώδια :
Εχω κατι νεύρα μα κατι νεύρα. Πηγα σήμερα στον ΟΑΕΕ να δω γιατι δεν μου έχουν βαλει το επιδομα ανεργίας και μου λενε ότι η υπόθεση μου εκρεμμεί γιατί με απέλυσν παρόνομα ενώ ήμουν έγκυος. Τι αλλο θα ακούσω. Πρεπει λεει να κανουν ερώτηση στη διοικηση του οργανισμού. Τρεχα γύρευε. Πρεπει να ξαναπάω τη Δευτερα που θα έχω τοσες ετοιμασίες για το βράδυ να μιλήσω στην διευθύντρια.
Χτες γραψαμε και εμείς τα εμβόλια και με την καινούρια χρονια θα αρχίσουμε.
Χτες γραψαμε και εμείς τα εμβόλια και με την καινούρια χρονια θα αρχίσουμε.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλησπερα κουκλες!!!!!
τζοαν αυτο το εχω ξανακουσει ... οτι δε δικαιουσαι επιδιμα ανεργιας αν εχεις απολυθει παρανομα... εχει πολυ τρεξιμο κ θελει καταγγελια στον εργοδοτη στην επιθεωρηση εργασιας, που αο εκει παλι δε θα κερδισεις εσυ απλα θα χασει αυτος.. τρεχα γυρευε δηλαδη....
τζοαν αυτο το εχω ξανακουσει ... οτι δε δικαιουσαι επιδιμα ανεργιας αν εχεις απολυθει παρανομα... εχει πολυ τρεξιμο κ θελει καταγγελια στον εργοδοτη στην επιθεωρηση εργασιας, που αο εκει παλι δε θα κερδισεις εσυ απλα θα χασει αυτος.. τρεχα γυρευε δηλαδη....
αστα ρε τζοαν ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ειναι παντού.εγω για 7 ενσημα εχασα την αδεια μητροτητας(3500 ευρω)κ το πιο ωραίο ειναι οτι εκαναν λαθος κ μου εβαλαν 10 παραπάνω ενσημα αλλά εγω ειχα παραιτηθεί πιο πριν οπότε στο τελος παλι δεν περνω τπτ.
το αλλο που το πας. χθες εμαθα οτι απο το πουθενα ανεβηκα ασφαλιστική κλιμακα κ πληρωνω τα κερατα μου.δεν με φτανουν 4000 για ασφαλεια απο την οποία δεν παιρνω τπτ ούτε για τη γεννα(στην δημητρα ειχα παρει 1500)ούτε φαρμακα ούτε εμβόλια.
τωρα ο εοπυ τα δινει τα εμβολια?
το αλλο που το πας. χθες εμαθα οτι απο το πουθενα ανεβηκα ασφαλιστική κλιμακα κ πληρωνω τα κερατα μου.δεν με φτανουν 4000 για ασφαλεια απο την οποία δεν παιρνω τπτ ούτε για τη γεννα(στην δημητρα ειχα παρει 1500)ούτε φαρμακα ούτε εμβόλια.
τωρα ο εοπυ τα δινει τα εμβολια?
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καλησπερα!το γραψαμε εμεις το εμβολιο δεν πληρωσαμε τπτ.
τα νεα μας: ο μπεμπης εχει παει 7.340 κ απο μποι 65 ποντους.παμε για σουμο κανονικοτατα...
αα κ αρχισαμε τα σαλια οπως ο γιωργος, νωρις νωρις θα πεταξουμε δοντακι.
τη δευτερα θα καταθεσουμε κ εμεις τα χαρτια.
τα νεα μας: ο μπεμπης εχει παει 7.340 κ απο μποι 65 ποντους.παμε για σουμο κανονικοτατα...
αα κ αρχισαμε τα σαλια οπως ο γιωργος, νωρις νωρις θα πεταξουμε δοντακι.
τη δευτερα θα καταθεσουμε κ εμεις τα χαρτια.
Ζώδια :
Σελίδα 31 από 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 31 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|