Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις
Σελίδα 24 από 40
Σελίδα 24 από 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
πλησιαζει η ωρα σ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βασιλικη μου τι υπεροχη φωτο ειναι αυτη να σου ζησουν τα κουκλια σου. Σημερα εχει γενεθλια η Ναντια, Ελενακι να σου ζησει κουκλα μου,
αυριο εχει σειρα η Δημητρα και δυο μερες μετα ο Χαρουλης.
Μποκακι το Φεβρουαριο τα ξαναλεμε
αυριο εχει σειρα η Δημητρα και δυο μερες μετα ο Χαρουλης.
Μποκακι το Φεβρουαριο τα ξαναλεμε
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
βασιλικουλα τελεια η φωτο!!τι τρυφερουδια καλε τα σπλαχνα μας τα μεγαλα!!!
ναντιουλινι χρονια πολλα!!!ελενακι να την χαιρεσαι τη μικρουλα σου!!!
μποκακι βαστα γερα λεμε!!!θελουμε υδροχοο στην παρεα μας!!!φτανει με τους σκορπιους...
ναντιουλινι χρονια πολλα!!!ελενακι να την χαιρεσαι τη μικρουλα σου!!!
μποκακι βαστα γερα λεμε!!!θελουμε υδροχοο στην παρεα μας!!!φτανει με τους σκορπιους...
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Ντερμπι ο δικος σου στις 23 θεωρειται ζυγος η σκορπιος; παντως να βαλουμε ενα υδροχοο ακομα. Να μην ειμαι μονο εγω.
Χρονια πολλα στην Ναντια. Πολυχρονη να ειναι.
Χρονια πολλα στην Ναντια. Πολυχρονη να ειναι.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
23 einai skorpios
Ζώδια :
tzoan εγω θα λεω οτι ειναι ζυγος!εχει μερικα ημερολογια που το βαζουν μεχρι 22 αλλα μεχρι 23. ο,τι με συμφερει δλδ...χχααχα
ναι ρε παιδια τα υδροχοακια ειναι κ πολυ σουπερ παιδια, αρκει να μην ειναι γκομενοι σου...διοτι μετα το κερατο παει συννεφο!!!
ναι ρε παιδια τα υδροχοακια ειναι κ πολυ σουπερ παιδια, αρκει να μην ειναι γκομενοι σου...διοτι μετα το κερατο παει συννεφο!!!
Ζώδια :
χαχαχαχαχαχαχα... καλημεεεεεεεερεεεεεεεες
εγω δε ξερω απο ζωδια ειμαι ασχετη!!!
χρονια πολλα στα κοριτσακια που εχουν γεννεθλια
εγω δε ξερω απο ζωδια ειμαι ασχετη!!!
χρονια πολλα στα κοριτσακια που εχουν γεννεθλια
καλησπέρα κούκλες. Πώς είστε; Εγω σήμερα κατεβηκα στο κεντρο για κατι δουλειές και μετα είχε πορεία και δεν μπορούσα να γυρίσω. Ημουν ετοιμη να γυρίσω με τα πόδια αλλα ευτυχως βρηκα ένα ταξί.
Εν τω μεταξύ πήγα να αλλαξω ενα δώρο από τα allouette. Τι ακριβα ρούχα που έχει. Ενα ζευγαρι φόρμες βελουτε έκαναν 55 ευρώ. μα εχουν τρελαθεί τελειως; Για να τα φορεσει το παιδί 3 μήνες;
Ντερμπι, εμενα είναι η πεθερα μου γενημενη στις 23. ακόμα το ψαχνει για το τι είναι. παντως και αυτή ζυγός λεει αν και εχει και χαρακτηριστικά σκορπιού.
Εν τω μεταξύ πήγα να αλλαξω ενα δώρο από τα allouette. Τι ακριβα ρούχα που έχει. Ενα ζευγαρι φόρμες βελουτε έκαναν 55 ευρώ. μα εχουν τρελαθεί τελειως; Για να τα φορεσει το παιδί 3 μήνες;
Ντερμπι, εμενα είναι η πεθερα μου γενημενη στις 23. ακόμα το ψαχνει για το τι είναι. παντως και αυτή ζυγός λεει αν και εχει και χαρακτηριστικά σκορπιού.
joan80- Admin
Ζώδια :
βασιλική να χαίρεσαι τη Δημητρα σου. Πολυχρονη να είναι.
joan80- Admin
Ζώδια :
ντερμπυ κι εγω για σκορπιο το ξερω, υδροχοος ειναι ο αντρας μου ...νομιζω το εχω γλυτωσει, βρε λες χαχαχα
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
τι κανετε κοριτσαρες λοιπον ο γιωργος γκαστρεντεριτιδα κ μαλλον κολησα κ εγω ευχζομαι ν μην κολησει και η μικρη μ .εεγω που ειμαι 22 οκτωμβριου μ λενε εισαι στην αλαγγη αλλα τα στοιχεια μ ειναι ζυγου παρα σκορπιου.
βασιλικη μ να αιρεσαι την κορουλα σου πολυχρονη να ναι γερη και καλοτυχη
βασιλικη μ να αιρεσαι την κορουλα σου πολυχρονη να ναι γερη και καλοτυχη
Ζώδια :
περαστικα κ ελπιζω να τη γλιτωσεις κ εσυ κ η μπουμπου σου!
Ζώδια :
καλημεραααααααααααααααααααα
Ζώδια :
ΚΑλημερα κουκλες.
Ποπακι περαστικά. Ατιμο πράγμα η γαστρεντερίτιδα. Προτιμώ να ψήνομαι στον πυρετό παρα αυτό. Ελπίζω η μικρή να μην κολλησει τουλάχιστον. Να πίνεται πολλά υγρά.
Ποπακι περαστικά. Ατιμο πράγμα η γαστρεντερίτιδα. Προτιμώ να ψήνομαι στον πυρετό παρα αυτό. Ελπίζω η μικρή να μην κολλησει τουλάχιστον. Να πίνεται πολλά υγρά.
joan80- Admin
Ζώδια :
να στε καλα κοριτσια
σημερα πηγα οδοντιατρο .χαλεια μαυρα τ δοντια μ θα τα πληρωσει η γιαγια μ ευτηχως εχω ειδη 4 απονευρωσεισ ν κανω. σημερα μ εκανα τ 2 μπροστινα τ απο πισω ειχε ανηξει σαπισαν κ επαθα τηνπλακα μ μ εβαζε βολενοες η γυναικα κ δεν μπονουσα δεν ειχα νευρο φανταστητε .παρασκευη ακτινογραφια ν δουμε γ πιο λογο.,ο γιωργος καλητερα σημερα η μικρη δυλπλα μ στο ρλαξ .
σημερα πηγα οδοντιατρο .χαλεια μαυρα τ δοντια μ θα τα πληρωσει η γιαγια μ ευτηχως εχω ειδη 4 απονευρωσεισ ν κανω. σημερα μ εκανα τ 2 μπροστινα τ απο πισω ειχε ανηξει σαπισαν κ επαθα τηνπλακα μ μ εβαζε βολενοες η γυναικα κ δεν μπονουσα δεν ειχα νευρο φανταστητε .παρασκευη ακτινογραφια ν δουμε γ πιο λογο.,ο γιωργος καλητερα σημερα η μικρη δυλπλα μ στο ρλαξ .
Ζώδια :
καλησπερα κοριτσια!!
ποπη με τον οντιατρο εγω δεν την παλευω καθολου!!!οεραστικα να ειναι κ αυτα..
τζοανακι η μπουμπου πως παει??
ποπη με τον οντιατρο εγω δεν την παλευω καθολου!!!οεραστικα να ειναι κ αυτα..
τζοανακι η μπουμπου πως παει??
Ζώδια :
καλησπεραααααααα
ποπη περαστικουλια μωρε στον μικρκο σου!!!!!!
ποπη περαστικουλια μωρε στον μικρκο σου!!!!!!
Αχ ποπη δεν θελω να ακουω για οδοντιατρο. Το χειροτερο μου. Τι να κανιυμε ομως. Εγω παω προοληπτικα δυο φορες το χρονο γιατι δεν αντεχω να γινει κατι. Ειναι ο χειροτερος πονος του δοντιου.
Ντερμπακι η μικρη ειναι πολυ καλη. Ο δημητρης βεβαια δεν την αφηνει σε ησυχια. Θελει ολο να την κανει καλο και πηγαινει απο πανω της ονταν κοιμαται. Εχει φαει και μερικες αναποδες.
Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι εχει ενα βηχα απο προχτες και δεν μπορω να της κανω τιποτα. Πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε οτι θα περασει απο μονος του. Και η κακομοιρα πνιγεται απο το φλεμα που εχει. Ο αντρας μου θελει να την παμε στο παιδων αλλα σκεφτομαινοτι στο τελος θα κολλησουμε και τιποτα πιο σοβαρο με τον πανικο που γινεται εκει.
Εσεις πως τα πατε;
Ντερμπακι η μικρη ειναι πολυ καλη. Ο δημητρης βεβαια δεν την αφηνει σε ησυχια. Θελει ολο να την κανει καλο και πηγαινει απο πανω της ονταν κοιμαται. Εχει φαει και μερικες αναποδες.
Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι εχει ενα βηχα απο προχτες και δεν μπορω να της κανω τιποτα. Πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε οτι θα περασει απο μονος του. Και η κακομοιρα πνιγεται απο το φλεμα που εχει. Ο αντρας μου θελει να την παμε στο παιδων αλλα σκεφτομαινοτι στο τελος θα κολλησουμε και τιποτα πιο σοβαρο με τον πανικο που γινεται εκει.
Εσεις πως τα πατε;
joan80- Admin
Ζώδια :
καλησπέρα!σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!χθες κάναμε τα γενεθλιά μας,με ψητο στη γαστρα και τουρτίτσα. ήμασταν η τετραμελής πια,οικογένεια οι γονεις μου και η γιαγια μου.μια χαρα περασαμε. το πρωι πήγα να πάρω κατι βεβαιώσεις απο το μαιευτηριο,μετα πήγαμε στα δικαστηρια για την αναγνώριση του πεδιου,μετα στο ληξιαρχείο και τελος για διαβατηριο οπου ταλαιπωρηθηκαμε πολύ αφου δεν μπορουσαμε να βγαλουμε φωτογραφία. ηθελαν το μωρο να εχει ανοικτα ματια!(σε λίγο θα του χωσουν και gps).
η μικρή περα απο ενα γαιδουροβηχα που έχει εδω και 20 μερες ξεκινησε και διαρροια πριν απο 2 μερες κ δεν εχει σταματησει ακομα,λετε να ειναι κρυωμα?μαλλον θα πρεπει να τηλ στην παιδίατρο...
σημερα πηγα την πρωτη μου επισκεψη.πηγαμε οικογενειακως στην θεια μου για καφεδακι.αχ ηταν τελεια. αυριο σκεφτομαι να πάμε μια μονοημερη εκδρομη στα κατεχόμενα αλλα σκεφτομαι να μην το παρακάνω γιατι ακόμα με τραβανε τα ραμματα.εσεις τι λέτε είμαι τρελή???
ποπάκι περαστικά! έχουν να πουν οτι η κάθε εγκυμοσύνη στοιχίζει στην μητερα και απο 1 δόντι. στην δήμητρα έκανα εξαγωγή. στον παναγιώτη δεν καταφερα να πάω ακόμα στον οδοντογιατρο.προβλέπω να χάνω αλλο ένα...
η μικρή περα απο ενα γαιδουροβηχα που έχει εδω και 20 μερες ξεκινησε και διαρροια πριν απο 2 μερες κ δεν εχει σταματησει ακομα,λετε να ειναι κρυωμα?μαλλον θα πρεπει να τηλ στην παιδίατρο...
σημερα πηγα την πρωτη μου επισκεψη.πηγαμε οικογενειακως στην θεια μου για καφεδακι.αχ ηταν τελεια. αυριο σκεφτομαι να πάμε μια μονοημερη εκδρομη στα κατεχόμενα αλλα σκεφτομαι να μην το παρακάνω γιατι ακόμα με τραβανε τα ραμματα.εσεις τι λέτε είμαι τρελή???
ποπάκι περαστικά! έχουν να πουν οτι η κάθε εγκυμοσύνη στοιχίζει στην μητερα και απο 1 δόντι. στην δήμητρα έκανα εξαγωγή. στον παναγιώτη δεν καταφερα να πάω ακόμα στον οδοντογιατρο.προβλέπω να χάνω αλλο ένα...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
βασιλικη κυκλοφορει η ιωση γκαστρεντερητιδα αμα κανει διαροια προσεχε την
Ζώδια :
Βασιικούλι μη μασάς! Πάρε τους δρόμους και ας τραβάν τα ράμματα!
Πόπη κλπ πίκρα τα δοντια! Εγώ δεν είχα σχεδόν ποτέ πρόβλημα όλα τα δόντια πλην 2 κατάγερα- κληρονομικόπό τον παπού μου. Τα 2 όμως ήτανχάλι, το 1 από αυτά το έβγαλα εντελώς. Θα έβαζα φυτευτό αλλά με πρόλαβε η 1η εγκ3μοσ. Με εγκυμ και θηλασμούς δεν πρόκαμα και έτσι έχω 1 κενό στα πίσω δόντια. Η αδερφή του θ. Είναι οδοντίατρος συνταξχος και μας κάνει σέρβις τσάμπα. Αλλά όχι εξαγωγέςκ εμφυτεύματα...
Πόπη κλπ πίκρα τα δοντια! Εγώ δεν είχα σχεδόν ποτέ πρόβλημα όλα τα δόντια πλην 2 κατάγερα- κληρονομικόπό τον παπού μου. Τα 2 όμως ήτανχάλι, το 1 από αυτά το έβγαλα εντελώς. Θα έβαζα φυτευτό αλλά με πρόλαβε η 1η εγκ3μοσ. Με εγκυμ και θηλασμούς δεν πρόκαμα και έτσι έχω 1 κενό στα πίσω δόντια. Η αδερφή του θ. Είναι οδοντίατρος συνταξχος και μας κάνει σέρβις τσάμπα. Αλλά όχι εξαγωγέςκ εμφυτεύματα...
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Το βράδυ ξαναέγινα θεία!!! Τόσο γλυκούλι τόσο μικρούλι που μόλις το είδα είχα λετνταουν. Πρέπει να ξαναγίνω μάνα... αχχχχ....
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Ρεα να σου ζήσει το ανηψάκι.
Βασιλική αν σε τραβανε τα ραμματα καλύτερα να το καθυστερήσεις μια δυο μερες να είσαι καλύτερα. την εχω πατήσει στο δημήτρη με τα ραμματα.
Βασιλική αν σε τραβανε τα ραμματα καλύτερα να το καθυστερήσεις μια δυο μερες να είσαι καλύτερα. την εχω πατήσει στο δημήτρη με τα ραμματα.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλημερα!!βασιλικουλα μια χαρα!εγω θα πηγαινα εκδρομουλα να σ πω την αληθεια.οσο για τα ραμματα παρε κανενα ντεπονακι.
ρεακι να σου ζησει το ανηψακι!!!!!κ βουρ ε????
τζοαν κ εμενα καλος ειναι ο μικρουλης, τα πρωινα τον πιανει κατι σαν δυσπεψια, δεν ξερω ολο μουγκριζει λες κ εφαγε στιφαδο!!!δεν ξερω ν=βεβαια εαν φταιει κ το γεγονος οτι χθες το βραδυνο μ ηταν γαλα με δηδμητριακα που το εχω κοψει γενικα κ του ηρθε καπως...κ ο γιωργος ολο απο πανω απο το ρηλαξ τριγυριζει αναποδη δεν εχει χωσει ακομα αλλα τσιριζει κ πεταει παιχνιδια οποτε δυσκολευει τον υπνο του...
γιορταζει καμια σημερα???
ρεακι να σου ζησει το ανηψακι!!!!!κ βουρ ε????
τζοαν κ εμενα καλος ειναι ο μικρουλης, τα πρωινα τον πιανει κατι σαν δυσπεψια, δεν ξερω ολο μουγκριζει λες κ εφαγε στιφαδο!!!δεν ξερω ν=βεβαια εαν φταιει κ το γεγονος οτι χθες το βραδυνο μ ηταν γαλα με δηδμητριακα που το εχω κοψει γενικα κ του ηρθε καπως...κ ο γιωργος ολο απο πανω απο το ρηλαξ τριγυριζει αναποδη δεν εχει χωσει ακομα αλλα τσιριζει κ πεταει παιχνιδια οποτε δυσκολευει τον υπνο του...
γιορταζει καμια σημερα???
Ζώδια :
καλημερες!τελικα δεν θα ακολουθησω στην εκδρομη αφού και η μικρή είναι με την διαρροια.θα πάει ο χρήστος με τον μπαμπά μου.δεν με πολυπειραζει.εγω θα πάω στο κεντρο μανας και παιδιού να ζυγισουμε το μουστοκούλουρο!(τον λεω έτσι γιατι την ωρα που σπάσαν τα νερά τηγανιζα λουκουμάδες και έψηνα μουστοκουλουρα,αλλωστε λουκουμας είναι μόνο ενας!ε τζοαν?)
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Σελίδα 24 από 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 24 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|