Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+13
kisha
ChristinaThanps
joan80
vassiliki
Ladycat
koufetaki
Rea
trianmeli
ΠΟΠΗ
VAMPIRE
littlefish
BokSurat
derbybaby
17 απαντήσεις
Σελίδα 23 από 40
Σελίδα 23 από 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
δεν καταλαβα τ εννοεις μητσομ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
η ρεα ειπε οτι λεει τα προσωπικα της και τα βλεπουν και αλλοι επειδη ειπες οτι κοιτουσε ο πετρος ρε παιδι μου και λεω εγω να πουμε για περιοδο που συχαινονται οι αντρες για να μη κοιταει κανεις!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Ρε συ τότε το κρυφό δεν έχει νόημα. Αν μπαίνει ο άντρας μου, ο άντρας σου, η κουμπάρα μου ο μπάρμπας σου, τότε γίναμε μια πόλύυυυυ ωραία παρέα που καλή είναι για χαβαλέ και μέχρι εκεί. Τα προσωπικά έξω.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
ααααααααααααααααααα
Ζώδια :
βρε απλα ηταν δυπλα μ εκεινη την στιγμη πωππωπωπωπ με φαγατε
πονα και το δοντι μου
πονα και το δοντι μου
Ζώδια :
Δεν υπάρχει το δεν με ξέρει ότι είμαι εγώ. Θα μπορούσα κάλλιστα να το είχα συναντήσει όπως οι κοπέλες γνώρισαν τον άντρα μου τις προάλες στον φλοίσβο. Με την πόπη έχουμε βρεθεί θεσ/κη και δεν είναι απίθανο να ξαναβρε΄θούμε. Αν δω τον άντρα της δεν θα συστηθώ; δεν θα ξέρει ποια είναι η Ρέα;;;;
Ζώδια :
καλημερααααααααααααααα
ε πως δεν θα ξερειαφου πριιν σε συναντησω θ του πω θα βγω με την ρεα κτλπ κτλπ
ε πως δεν θα ξερειαφου πριιν σε συναντησω θ του πω θα βγω με την ρεα κτλπ κτλπ
Ζώδια :
καλημεραα!!!
εγω παιδια τον γιωργουλη μ που ειχα παθει ενα σοκ τις πρωτες μερες τον εβγαλα εξω την4η μερα αφοτου γυρισαμε σπιτι.οχι οτι θα τον κραταγα μεσα 40μερες, στην εβδοαμαδα πηραμε τη μιση ευχη κ βγαιναμε γενικοτερα..
εχει σχετικα κοντα στο σπιτι με το καροτσι μια καφετερια με μεγαλη αυλη κ κουνιες κ πηγαιναμε εκει που ηταν ανοικτος ο χωρος.εμενα προσωπικα με βοηθησε παρα πολυ στην ψυχολογια μ που εκλαιγα συνεχεια σαν την θεοτρελη..τωρα στον 2ο κυριουλη πρωτα ο θεοςκ αμα εχει καλες μερες παλι εξω θα ειμαστε.κ κυριως για τον γωργακη που εχει μαθει στις γυρες κ δε μαζευεται.
εχθες πηγαμε συμη κ αναψαμε κερακι στον Ταξιαρχη γυρισαμε ψοφιοι απο το ταξιδι κ τη θαλασσα αλλα ο γιωργος, κυριος, δεν ενιωθε τπτ..παλι πηγε 10.30 για να κοιμηθει!!!εγω κουτουλουσα κ αυτος εκει ντουρασελ!!!!
εγω παιδια τον γιωργουλη μ που ειχα παθει ενα σοκ τις πρωτες μερες τον εβγαλα εξω την4η μερα αφοτου γυρισαμε σπιτι.οχι οτι θα τον κραταγα μεσα 40μερες, στην εβδοαμαδα πηραμε τη μιση ευχη κ βγαιναμε γενικοτερα..
εχει σχετικα κοντα στο σπιτι με το καροτσι μια καφετερια με μεγαλη αυλη κ κουνιες κ πηγαιναμε εκει που ηταν ανοικτος ο χωρος.εμενα προσωπικα με βοηθησε παρα πολυ στην ψυχολογια μ που εκλαιγα συνεχεια σαν την θεοτρελη..τωρα στον 2ο κυριουλη πρωτα ο θεοςκ αμα εχει καλες μερες παλι εξω θα ειμαστε.κ κυριως για τον γωργακη που εχει μαθει στις γυρες κ δε μαζευεται.
εχθες πηγαμε συμη κ αναψαμε κερακι στον Ταξιαρχη γυρισαμε ψοφιοι απο το ταξιδι κ τη θαλασσα αλλα ο γιωργος, κυριος, δεν ενιωθε τπτ..παλι πηγε 10.30 για να κοιμηθει!!!εγω κουτουλουσα κ αυτος εκει ντουρασελ!!!!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
πωππππωππωπω μπραβω τον γιωργακη μας το καλητερο παιδι .10.30 δεν ειναι αργα μορε καλα ειναι.ειναι κ καλοκαιρι καιδεν νυχτωνει νωρις
Ζώδια :
εμενα χειμωνα καλοκαιρι 8 ηωρα τεζα ειναι.το προγραμμα ειναι προγραμμα αλλιως θα σαλταρω που δεν εχω βοηθεια κιολας.
νταξ τυχαινει 1-2 φορες το μηνα και ξεφευγουμε καμια ωρα παραπανω αλλα μεχρι εκει!
νταξ τυχαινει 1-2 φορες το μηνα και ξεφευγουμε καμια ωρα παραπανω αλλα μεχρι εκει!
Ζώδια :
εμεις ακομα εχουμε σχολειο οποτε 10 στο κρεβατι τωρα που ειναι καλοκαιρι χειμωνζ 9 η ωρα .αλλα χαλαρα
Ζώδια :
καλημερα κοριτσακια
εμεις μετα απο τεσσερις μερες με υψηλο πυρετο βηχα εμετους τωρα ειμαστε καλα φτασαμε μεχρι 40,5 πηγαμε χθες και στο παιδων ειναι λεει ιωση και ο λαιμος μας ηταν πολυ κοκκινος καναμε και στρεπ τεστ ευτυχως βγηκε αρνητικο σημερα ειμαστε λιγο καλυτερο
ποπη μου χιλια συγνωμη αυριο παω στο ταχυδρομειο να στα στειλω ειναι ευκολο να μου ξαναγραψεις τη διευθυνση σου
εμεις μετα απο τεσσερις μερες με υψηλο πυρετο βηχα εμετους τωρα ειμαστε καλα φτασαμε μεχρι 40,5 πηγαμε χθες και στο παιδων ειναι λεει ιωση και ο λαιμος μας ηταν πολυ κοκκινος καναμε και στρεπ τεστ ευτυχως βγηκε αρνητικο σημερα ειμαστε λιγο καλυτερο
ποπη μου χιλια συγνωμη αυριο παω στο ταχυδρομειο να στα στειλω ειναι ευκολο να μου ξαναγραψεις τη διευθυνση σου
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
μελινακι περαστηκουλια αγαπη μ . σου εστηλα μηνυμα
Ζώδια :
ποιος καλε ειχε πυρετους?ο κωνσταντινος ή η μπεμπα??περαστικα οπως κ να εχει!
κ εμενα βαση προγραμματος κοιμαται στις 10.30 που λεω πως το χειμωνα θα ειναι 9.30 οποτε δε με επιραζει.προλαβαινουμε κ κανουμε κ καμια βολτα παραπανω!
κ εμενα βαση προγραμματος κοιμαται στις 10.30 που λεω πως το χειμωνα θα ειναι 9.30 οποτε δε με επιραζει.προλαβαινουμε κ κανουμε κ καμια βολτα παραπανω!
Ζώδια :
Καλημέρα κούκλες. Ωραιο θεματακι ανοίξατε με τις προλήψεις. Εμένα η μανα μου φώναζε να μην το βγαλω έξω το παιδί πριν σαραντίσω γιατί δεν κανει, θα το ματιάσουν κ.λπ. Επίσης μου ελεγε να μαζεύω τα ρούχα πριν από τη δυση του ήλιου. ΕΠίσης γύρω στθς 20 ημέρες είχαμε βγει με τον άντρα μου βράδυ έξω. Επείδη θα γυρναγαμε αργά μου είχε πει να αναψω ενα τσιγαρο πριν μπω στο σπίτι γιατί η φλόγα διώχνει τα πνεύματα. Ολο κατι κουλα. Εγω εν τω μεταξύ το τσιγάρο το έχω κόψει και ο Θανος είναι φανατικός αντικαπνιστής. Μολις το άκουσε φρίκαρε. Τελικά μου έδω έναν αναπτήρα μαζί. Μιλάμε για τρελό σόου.
Βεβαια το μωρό βγηκε έξω γιατί έπρεπε να πάμε σε γιατρούς και τετοια. 30 ημερών είχαμε πάει θυμάμαι να αγοράσουμε στολιδια και Χριστουγεννιάτικο δεντρο. Τον είχαμε βαλει με το καθισματακι του αυτοκινήτου μεσα σε ένα καρότσι σουπερ μαρκετ και έμοιαζε με κούκλα.
Και φίλοι και συγγενεις ήρθαν σπίτι κανονικά. Το ίδιο θα κάνω και τώρα με την μικρή. Ασε που με 2 παιδια δεν υπάρχει περίπτωση να την παλέψω μεσα στο σπίτι.
Μελινάκι περαστικά. οντως υπάρχει ίωση με υψηλό πυρετό και λαιμά. Οι μικρες του κουμπαρου μας και οι δύο ήταν με 39 3 ημέρες.
Βεβαια το μωρό βγηκε έξω γιατί έπρεπε να πάμε σε γιατρούς και τετοια. 30 ημερών είχαμε πάει θυμάμαι να αγοράσουμε στολιδια και Χριστουγεννιάτικο δεντρο. Τον είχαμε βαλει με το καθισματακι του αυτοκινήτου μεσα σε ένα καρότσι σουπερ μαρκετ και έμοιαζε με κούκλα.
Και φίλοι και συγγενεις ήρθαν σπίτι κανονικά. Το ίδιο θα κάνω και τώρα με την μικρή. Ασε που με 2 παιδια δεν υπάρχει περίπτωση να την παλέψω μεσα στο σπίτι.
Μελινάκι περαστικά. οντως υπάρχει ίωση με υψηλό πυρετό και λαιμά. Οι μικρες του κουμπαρου μας και οι δύο ήταν με 39 3 ημέρες.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
αυτο με το απλωμα των ρουχων το εχω ακουσει κ εγω, αλλα περαν της μισης ευχης κ της ονοματοδοσιας που καναμε στην 1 εβδομαδα δεν καναμε τπτ αλλο.οσο για το ματι του φοραγα φυλαχτο κ ακομα κ τωρα καμια φορα του κανω κ κανενα ξεματιασμα αμα δουμε καποια ατομα που ειναι λιγο επιφοβα...
παντως οποτε εβγαινε βολτα ηταν αγγελουδι, αρκει να μη μας επιανε κοκκινο φαναρι που τσιριζε σαν τρελος.οταν γυρναγαμε σπιτι ξεκιναγε το παρτυ....
παντως οποτε εβγαινε βολτα ηταν αγγελουδι, αρκει να μη μας επιανε κοκκινο φαναρι που τσιριζε σαν τρελος.οταν γυρναγαμε σπιτι ξεκιναγε το παρτυ....
Ζώδια :
απο τη στιγμη που θα υπαρχει και μεγαλυτερο παιδι σπιτι το οποιο θα πηγαινει και παιδικο σταθμο δυσκολα θα αποφυγει κανεις καμια ιωση.
παρτε παραδειγμα εμας!στην ταξη της ραφαελας ενα παιδι ειχε οστρακια και κολλησε η ραφαελα μετα πηρε σερι νεφελη και αλεξανδρο!
και αλλα 4 παιδια απο το πανω τμημα(το νηπιο) και 3 παιδια απο το κατω τμημα με τα μικρα παιδακια του παιδικου σταθμου!
και αν ειχαν και αυτα αδερφια βαλε και απο κει ποσα κολλησαν!
ενταξει διαφωνω και εγω στο να ερχονται 10 συγγενεις τσουρμο την ιδια μερα αλλα οκ δε θα αποκοπεις και απο τον κοσμο...γιατι να μην ερθει πχ μια φιλη?(αν δεν ειναι αρρωστη φυσικα εννοειται!)
το εξω δεν πειραζει .οταν εισαι σε καθαρο αερα δεν κολλας μονο οταν εισαι σε κλειστο χωρο με πολλα ατομα.
παντως εχει και γαιδουρια γιατι θα θυμαστε(μαλλον) που ειχα τη νεφελη 15 ημερων και ηρθε ενα ζευγαρι με τα παιδια του σπιτι μου και το μικρο τους ηταν με τη μυξα μεχρι το πατωμα και με βηχα!
και μετα?κολλαει η ραφαελα καπακι την αλλη βδομαδα ο αλεξ και την παρααλλη βδομαδα η μικρη συναχι!
και τους πηρα τηλ και τους ξεχεσα 1 μηνα καναμε να ανοιξουμε ματι!
παρτε παραδειγμα εμας!στην ταξη της ραφαελας ενα παιδι ειχε οστρακια και κολλησε η ραφαελα μετα πηρε σερι νεφελη και αλεξανδρο!
και αλλα 4 παιδια απο το πανω τμημα(το νηπιο) και 3 παιδια απο το κατω τμημα με τα μικρα παιδακια του παιδικου σταθμου!
και αν ειχαν και αυτα αδερφια βαλε και απο κει ποσα κολλησαν!
ενταξει διαφωνω και εγω στο να ερχονται 10 συγγενεις τσουρμο την ιδια μερα αλλα οκ δε θα αποκοπεις και απο τον κοσμο...γιατι να μην ερθει πχ μια φιλη?(αν δεν ειναι αρρωστη φυσικα εννοειται!)
το εξω δεν πειραζει .οταν εισαι σε καθαρο αερα δεν κολλας μονο οταν εισαι σε κλειστο χωρο με πολλα ατομα.
παντως εχει και γαιδουρια γιατι θα θυμαστε(μαλλον) που ειχα τη νεφελη 15 ημερων και ηρθε ενα ζευγαρι με τα παιδια του σπιτι μου και το μικρο τους ηταν με τη μυξα μεχρι το πατωμα και με βηχα!
και μετα?κολλαει η ραφαελα καπακι την αλλη βδομαδα ο αλεξ και την παρααλλη βδομαδα η μικρη συναχι!
και τους πηρα τηλ και τους ξεχεσα 1 μηνα καναμε να ανοιξουμε ματι!
Ζώδια :
εμεις παιδικο δε θα παμε φετος οποτε απο εκει κατι γλυτωνουμε.αλλα με τους αρρωστους εγω ρωταω εκ των προτερων κ σκασιλα μ αν παρεξηγηθουν!
ετσι μ τον κολλησε η νονα του αντρα μ πρωτοχρονιατικα φαρυγγιτιδα κ καναμε μαυρη πρωτοχρονια!οσο το θυμαμαι μου ερχεται να την στραγγαλισω!!!κ γυρισε κ ειπε "μα εκει που το γυρναγαν το παιδι κρυωσε"
οχι που ειχε αυτη ενα μηνα το λαιμο της κ πριν καλα καλα αναρρωσει ηρθε για επσκεψη.αει στο καλο νευριασα !
ετσι μ τον κολλησε η νονα του αντρα μ πρωτοχρονιατικα φαρυγγιτιδα κ καναμε μαυρη πρωτοχρονια!οσο το θυμαμαι μου ερχεται να την στραγγαλισω!!!κ γυρισε κ ειπε "μα εκει που το γυρναγαν το παιδι κρυωσε"
οχι που ειχε αυτη ενα μηνα το λαιμο της κ πριν καλα καλα αναρρωσει ηρθε για επσκεψη.αει στο καλο νευριασα !
Ζώδια :
απορω ρε παιδι μου με τι μυαλο οταν ειναι αρρωστοι πηγαινουν επισκεψη σε σπιτια που υπαρχουν μωρα και μαλιστα νεογεννητα!
εγω αν ειμαι αρρωστη δεν παω ουτε καν μεγαλα να ειναι τα παιδια γιατι να τα κολλησω και να αρρωστησουν και να ταλαιπωρηθουν και αυτα και η μανα τους καμια βδομαδα ρε συ?για μια μαλακια?
ασε που σε πολυ μωρο δεν παω με τα παιδια γιατι σχολειο πηγαινουν και ολο και κανενα μικροβιο θα κουβαλανε.
μα γιατι δεν σκεφτονται ολοι ετσι?δεν θελει να εισαι διανοια για να το σκεφτεις!
εγω αν ειμαι αρρωστη δεν παω ουτε καν μεγαλα να ειναι τα παιδια γιατι να τα κολλησω και να αρρωστησουν και να ταλαιπωρηθουν και αυτα και η μανα τους καμια βδομαδα ρε συ?για μια μαλακια?
ασε που σε πολυ μωρο δεν παω με τα παιδια γιατι σχολειο πηγαινουν και ολο και κανενα μικροβιο θα κουβαλανε.
μα γιατι δεν σκεφτονται ολοι ετσι?δεν θελει να εισαι διανοια για να το σκεφτεις!
Ζώδια :
Μια φορά ήρθαν οι γονείς μου και ο μπαμπάς μου είχε καταροή και δεν άνοιξα καν από τα νεύρα μου
Ζώδια :
τι να πω ποτε δεν θα το καταλαβω αυτο.
εισαι αρρωστος οκ?εστω και ενα απλο συναχι! με τι σκεπτικο πας σε ενα σπιτι με μωρο !το βρησκω μεγαλη αδιαφορια σα να λεει ρε παιδι μου''χεστηκα αμα σου κολλησω το παιδι!εγω θα ερθω!''
εισαι αρρωστος οκ?εστω και ενα απλο συναχι! με τι σκεπτικο πας σε ενα σπιτι με μωρο !το βρησκω μεγαλη αδιαφορια σα να λεει ρε παιδι μου''χεστηκα αμα σου κολλησω το παιδι!εγω θα ερθω!''
Ζώδια :
Πολλοι θεωρούν ότι αν δεν έχουν πυρετό και δεν είναι κρεβατωμένοπι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το συνάχι είναι ένδειξη κρυωματος που μπορεί να εμφανιστεί ως κατι πιο σοβαρό στο παιδί.
Εγω ευτυχώς δεν αντιμετώπισα τετοιο πρόβλημα. Επειδή ήταν και Νοέμβριος όλοι ήταν αρκετά προσεκτικοί.
Εγω με υπονοια κρυώματος και μόνο δεν πάω πουθενα.
Γενικότερα ο κοσμος δεν καταλαβαίνει. προχτες στις κούνιες ήταν ένα κοριτσάκι που έβηχε συνεχώς και ήθελε να παίξει με το Δημήτρη. Και να βήχει μεσα στα μούτρα του. Προσπάθησα να πάρω τον μικρό αλλα δεν ξεκόλλαγε. Μου λεει δεν εχει κατι της έχει μείνει απλώς βήχας. Οκ, να συμφωνήσω, γιατί το έφερε στις κούνιες που εχει χαλικι κατω μεσα στη σκόνη. Σε καποια φάση το παιδί δεν μπορούσε να ανασάνει.
Εγω ευτυχώς δεν αντιμετώπισα τετοιο πρόβλημα. Επειδή ήταν και Νοέμβριος όλοι ήταν αρκετά προσεκτικοί.
Εγω με υπονοια κρυώματος και μόνο δεν πάω πουθενα.
Γενικότερα ο κοσμος δεν καταλαβαίνει. προχτες στις κούνιες ήταν ένα κοριτσάκι που έβηχε συνεχώς και ήθελε να παίξει με το Δημήτρη. Και να βήχει μεσα στα μούτρα του. Προσπάθησα να πάρω τον μικρό αλλα δεν ξεκόλλαγε. Μου λεει δεν εχει κατι της έχει μείνει απλώς βήχας. Οκ, να συμφωνήσω, γιατί το έφερε στις κούνιες που εχει χαλικι κατω μεσα στη σκόνη. Σε καποια φάση το παιδί δεν μπορούσε να ανασάνει.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
ειναι πολυ σπαστικο αυτο οταν δεν σεβοντε καποια πραγματα μερικοι ανθρωποι ειδικα οταν υπαρχει ενα νεογενητο
Ζώδια :
καλημερα κοριτσιαααααααααααααααα
και εμειναν 9 μερουλες
και εμειναν 9 μερουλες
Ζώδια :
joan80 έγραψε:Πολλοι θεωρούν ότι αν δεν έχουν πυρετό και δεν είναι κρεβατωμένοπι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το συνάχι είναι ένδειξη κρυωματος που μπορεί να εμφανιστεί ως κατι πιο σοβαρό στο παιδί.
Ναι, συμφωνώ, μπορεί να είναι ένδειξη αλλά μπορεί και όχι. Πχ όταν αρχίσαμε κολυμβητήριο, τις πρώτες φορές μετά τη πισίνα έκανε καταρροή χωρίς να είναι κρυωμένη ή συναχωμένη. Σιγά σιγά συνήθισε η μυτούλα της, αλλά πολλά παιδιά το παθαίνουν. ίσως ερεθίζεται το ιγμόρειο
Ζώδια :
Σελίδα 23 από 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 23 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης