Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ
+5
joan80
BokSurat
VAMPIRE
vassiliki
koufetaki
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ
μωρε κ αλλοι δουλευουν αλλα τελος του μηνα τελειωνουν τα λεφτα.ετσι εχουν πει σε ολους.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
γιατί αν πληρωθείς τέλος του μήνα και πάρεις 500 αλλά με τους φόρους που θα βάλουν θα ζητήσουν 600 για να πληρώσουν τα παρανομα επιτόκια δεν είναι σαν να μην τα πήρες ποτε, το ίδιο δεν είναι?
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
βασιλικη μιλαω κυριως για ΟΤΕ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΙΚΑ ΟΓΑ ΕΦΟΡΙΕΣ
εκει πεφτει ΓΕΡΟ ΞΥΣΙΜΟ
εκει πεφτει ΓΕΡΟ ΞΥΣΙΜΟ
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
ρε μιλάτε κ πάτησα λάθος κουμπι κ έκανα εντιτ το ποστ της ποποης αντι για κουοτ...
ποπη εδω το ξαναγραφω:
με το ευρώ αν κυβερνήσουν ΣΩΣΤΑ χωρίς το
"πολιτικό κοστος" και κοιτάξουν το καλό της χώρας ακόμα κ αν σε εμάς
τους πολίτες δεν αρέσει, τότε θα σταθούμε πολύ σύντομα...
πάραδειγμα...
χάτσερ στην βρετανία... ψάξτο πόπη... όλοι την μισούσαν όταν πήρε
αποφάσεις που φαίνοταν πολύ άσχημες για τν λαό αλλά όταν άρχισαν να
στρώνουν την εξέκλεξαν συνολικα για 3 ή 4 συνεχόμενες τετρατετίες... δε
το θυμάμαι ακριβώς... ψάξτο θα το βρεις σίγουρα!
ποπη εδω το ξαναγραφω:
με εγχώριο νόμισμα όχι...ΠΟΠΗ έγραψε:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ?
με το ευρώ αν κυβερνήσουν ΣΩΣΤΑ χωρίς το
"πολιτικό κοστος" και κοιτάξουν το καλό της χώρας ακόμα κ αν σε εμάς
τους πολίτες δεν αρέσει, τότε θα σταθούμε πολύ σύντομα...
πάραδειγμα...
χάτσερ στην βρετανία... ψάξτο πόπη... όλοι την μισούσαν όταν πήρε
αποφάσεις που φαίνοταν πολύ άσχημες για τν λαό αλλά όταν άρχισαν να
στρώνουν την εξέκλεξαν συνολικα για 3 ή 4 συνεχόμενες τετρατετίες... δε
το θυμάμαι ακριβώς... ψάξτο θα το βρεις σίγουρα!
Βασιλική σε μεγαλα υπουργέια και εφορίες στην Αθήνα κάθονται οι περισσότεροι. Φυσικά και δεν κωλοβαράνε όλοι. Η τοπική αυτοδιοίκηση π.χ δεν έχει λόγω να μην δουλεύει, αλλά υπαρχουν νευραλγικοί τομείς που δυστυχως υπολειτουργούν.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
τα πραγματα ειναι απλα και δεν νομιζωνα μην το ξερουν οι οικονομολογοι απλα δεν συμφερει το θεμα που εχει ως εξης.η ελλαδα ηταν και θα ειναι κλειδι ως προς το κλιμα και την τοποθεσια της,οποτε πρεπει να φυγουν πρωτα αυτοι που εχουν γεμισει τις τσεπες τους και τις τσεπες των δισεγγονων τους,πρεπει οι μεταναστες των τελευταων 10χρονων να απελαθουν(οικογενεις που ειναι εδω περισσοτερο με παιδια γενημενα θα ηταν εγκηλαμτικο να διωχθουν)να κλεισουν παντελος τα συνορα ουτε εξαγωγες ουτε εισαγωγες για αρχη,να κανουμε ενα δικο μας νομισμα και οχι ξανα στην δραχμη,να αρχισουμε να παραγουμε τα παντα μα τα παντα γτ μπορουμε και εχουμε τις προδιαγραφες μετα τον 1ο χρονο να αρχισουμε να εξαγουμε μεταλα αεριο χρυσο εχει η ελλαδα οποιος θελει θα πληρωνει,και φυδικα να ισσοπεδοθουν τα φπα και να ανεβουν οι μισθοι γτ τα πληρωνουμε και το χρεος δεν υπαρχει να σε πω εγω τι ελβετια και παραπανω θα γινουμε τι δουλειες θα εχουμε εμεις και τα παιδια μας και σε ποσο χρονικο διαστημα θα ανιησουμε ομως βασικος και 1ος παραγωντας θα ειναι να δικαστουν και να γινει κατασχεση περιουσιας σε ολους οσους εχουν κλεψει απο το δημοσιο.ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑς ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑς ΜΙΚΡΟς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΛΚΣ.μονο τοτε θα ειναι ελλαδα αυτο που πρεπει και τις αξιζει!το ξεορυν ολοι ομως κανενας δεν θα κανει τπτ και η ελλαδα παει εχει εξαφανιστει εγω το μονο που σκεφτομαι εινα οι 1οι μηνες μετα τον ιουνιο που θα γινει χρεοκοπια και δεν εχω περα απο κατι φακες και φασολια στην ακρη τι θα ταιζω τα παιδια μου!
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
κουφετο παντα συμφωνω μαζι σου σχεδον σε ολα...
κανεις την σκεψη μου λογο ρε παιδι μου....
κανεις την σκεψη μου λογο ρε παιδι μου....
Ζώδια :
αδερφες ψυχες ενα πραμα ετσι ειναι μητσοομ
Ζώδια :
χαχαχαχαχααχαχχαχαχα
αχχαχααχαχχαχαχα εγω ειμαι αυτη με τα γυαλια! χαχαχαχαχαχα
αχχαχααχαχχαχαχα εγω ειμαι αυτη με τα γυαλια! χαχαχαχαχαχα
Ζώδια :
χααααχαχααχχαχαχαχαχααχ εγω ειμαι οποια θες
Ζώδια :
εσυ εισαι η διπλανη με τα λουρια και τα καρφια. βιτσιοζα μου
Ζώδια :
Ζώδια :
Ξεκινάω από τα βασικά. 'Εστω κλείνουν τα σύνορα.
1. πετρέλαιο θέρμανσης που θα βρούμε; ή το χειμώνα θα παίρνουμε αγκαλιά ο ένας τον άλλο;
2. πετρέλαιο κίνησης που θα βρούμε; Πως θα κινούνται τα μεταφορικά μέσα για να έρθουν τα τρόφιμα κα είδη πρώτης ανάγκης στο πιάτο μας;
Μη μου πείτε ότι υπάρχει πετρέλαιο στο Ελλάντα΄, γιατί και να υπάρχει πως θα το βγάλουμε από εκεί που είναι; με κουβαδάκια και φτιαράκια;
3. φάρμακα που θα βρούμε;
1. πετρέλαιο θέρμανσης που θα βρούμε; ή το χειμώνα θα παίρνουμε αγκαλιά ο ένας τον άλλο;
2. πετρέλαιο κίνησης που θα βρούμε; Πως θα κινούνται τα μεταφορικά μέσα για να έρθουν τα τρόφιμα κα είδη πρώτης ανάγκης στο πιάτο μας;
Μη μου πείτε ότι υπάρχει πετρέλαιο στο Ελλάντα΄, γιατί και να υπάρχει πως θα το βγάλουμε από εκεί που είναι; με κουβαδάκια και φτιαράκια;
3. φάρμακα που θα βρούμε;
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Κατά την ταπεινή μου άποψη, το μαχαίρι και το καρπούζι το κρατάνε οι όξω. Αν όλα αυτά τα χρόνια αντί να μας δανείζουν
1. έδιναν κίνητρα στις επιχειρήσεις τους να κάνουν επενδύσεις στο ελλάντα (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ εννοώ, όχι σούπερ μάρκετ που είναι υπηρεσία, ούτε φωτοβολταικά που δεν απασχολούν κόσμο) ούτε δημόσιο θα υπήρχε (αφού θα υπήρχε εργασία για όλους), και πλεόνασμα θα είχαμε.
2. εγγυοντουσαν για τα σύνορά μας, οπότε να μην χρειάζονταν αυτές οι τρομακτικές δαπάνες για εξοπλισμό στρατού.
Αλλά μια ζωή μας θέλανε υποτελείς.
Και τώρα να μου το θυμηθείτε, θα βρεθεί μια πηγή φυσικού πλούτου στην Ελλάδα και αυτή θα αποτελέσει την εγγύησή μας αρχικά και μετά βέβαια θα πάει σε ξένη εκμετάλλευση.
1. έδιναν κίνητρα στις επιχειρήσεις τους να κάνουν επενδύσεις στο ελλάντα (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ εννοώ, όχι σούπερ μάρκετ που είναι υπηρεσία, ούτε φωτοβολταικά που δεν απασχολούν κόσμο) ούτε δημόσιο θα υπήρχε (αφού θα υπήρχε εργασία για όλους), και πλεόνασμα θα είχαμε.
2. εγγυοντουσαν για τα σύνορά μας, οπότε να μην χρειάζονταν αυτές οι τρομακτικές δαπάνες για εξοπλισμό στρατού.
Και τώρα να μου το θυμηθείτε, θα βρεθεί μια πηγή φυσικού πλούτου στην Ελλάδα και αυτή θα αποτελέσει την εγγύησή μας αρχικά και μετά βέβαια θα πάει σε ξένη εκμετάλλευση.
Ζώδια :
Πιστεύω η λύση είναι στην επιστροφή στη δραχμή και στο νέο κούρεμα του χρέους.
Το φτηνό νόμισμα θα προσελκύσει ξένα κεφάλαια. Γιατί μόνο με ανάπτυξη θα δούμε προκοπή. Όχι με δανεισμό.
Το φτηνό νόμισμα θα προσελκύσει ξένα κεφάλαια. Γιατί μόνο με ανάπτυξη θα δούμε προκοπή. Όχι με δανεισμό.
Ζώδια :
η λυση ειναι να σκοτωσουν εν ψυχρω τους 300 και ολους τους ομοιους τους.
Ζώδια :
ακριβώς αυτόkoufetaki έγραψε:τα πραγματα ειναι απλα και δεν νομιζωνα μην το ξερουν οι οικονομολογοι απλα δεν συμφερει το θεμα που εχει ως εξης.η ελλαδα ηταν και θα ειναι κλειδι ως προς το κλιμα και την τοποθεσια της,οποτε πρεπει να φυγουν πρωτα αυτοι που εχουν γεμισει τις τσεπες τους και τις τσεπες των δισεγγονων τους,πρεπει οι μεταναστες των τελευταων 10χρονων να απελαθουν(οικογενεις που ειναι εδω περισσοτερο με παιδια γενημενα θα ηταν εγκηλαμτικο να διωχθουν)να κλεισουν παντελος τα συνορα ουτε εξαγωγες ουτε εισαγωγες για αρχη,να κανουμε ενα δικο μας νομισμα και οχι ξανα στην δραχμη,να αρχισουμε να παραγουμε τα παντα μα τα παντα γτ μπορουμε και εχουμε τις προδιαγραφες μετα τον 1ο χρονο να αρχισουμε να εξαγουμε μεταλα αεριο χρυσο εχει η ελλαδα οποιος θελει θα πληρωνει,και φυδικα να ισσοπεδοθουν τα φπα και να ανεβουν οι μισθοι γτ τα πληρωνουμε και το χρεος δεν υπαρχει να σε πω εγω τι ελβετια και παραπανω θα γινουμε τι δουλειες θα εχουμε εμεις και τα παιδια μας και σε ποσο χρονικο διαστημα θα ανιησουμε ομως βασικος και 1ος παραγωντας θα ειναι να δικαστουν και να γινει κατασχεση περιουσιας σε ολους οσους εχουν κλεψει απο το δημοσιο.ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑς ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑς ΜΙΚΡΟς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΛΚΣ.μονο τοτε θα ειναι ελλαδα αυτο που πρεπει και τις αξιζει!το ξεορυν ολοι ομως κανενας δεν θα κανει τπτ και η ελλαδα παει εχει εξαφανιστει εγω το μονο που σκεφτομαι εινα οι 1οι μηνες μετα τον ιουνιο που θα γινει χρεοκοπια και δεν εχω περα απο κατι φακες και φασολια στην ακρη τι θα ταιζω τα παιδια μου!
το οποίο ΔΕΝ πρόκειται να γίνιε ΠΟΤΕ γιατί κανείς δεν θα τολμίσει αν τους πειράξει... γιατί και οι παπαδοπουλοτσοχατζοπουλοιεφραιμ μπήκαν για τα μάτια του κόσμου.... γιατί τους έχουν σε ένα κελί με έναν "υπηρέτη" φύλακα κάθε μέρα να τους κλάνει τα χατήρια αντί να τους έχουν ισάξια με τους άλλους κρατούμενους που είναι μέσα επειδή χρωστάνε ΟΧΙ επειδή κλέψαν....
γιαύτό κουφέτο η προτασή σου εφικτή αλλά ΜΗ εφαρμόσημη.
δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον ιδιώτη να επενδύση εκεί που θες εσύ...Rea έγραψε:Κατά την ταπεινή μου άποψη, το μαχαίρι και το καρπούζι το κρατάνε οι όξω. Αν όλα αυτά τα χρόνια αντί να μας δανείζουν
δεν μας φταίνε οι ξένεοι παιδιά... οι δικοί μας μας φταίνει
γιατί οταν υπογράφτηκε το πρώτο μνημόνιο (αλλά φυσικά τα μμε κάναν τις πάπιες) οι ευρωπάιοι είχαν δώσει μια λίστ αμε ένα σωρό κινήσεις που πρέπει να κάνουμ επροκειμένου να φέρουμε έσοδα στην χώρα μέσα της ανάπτυξης αλλά επειδή ήθελαν οι δικοί μας να τακάνουν μέσω δημοσίου κ όχι ιδιωτικού τομέα ΔΕ τα έβγαλαν ποτέ σαν προκυρήξεις διαγωνιοσμών γιατί δεν είχαν λεφτά...
όταν υπογράφτηκε το 2ο μνημόνιο μας είπαν "με αυτα που κάνετε (άυξηση φπα, μει΄σεις μισθων κλπ θα φάτε το κεφάλι σας, πρέπει να αναπτπύξετε την παραγωγη σας, να μειώσετε ή να καταργήσετε ή να πουλήσετε τις ζημειωγονες κρατικες επιχειρήσεις (πχ οσε)" αλλά οι δικοί μας εκέι το χαβάτους κ δώστου το φπα σε 23% κ στα νησια από 13% που ήταν...
αυτά που λέω είανι οι κινήσεις που κάνουν οι ευρωπαικες χωρες όπως η γερμανια η οποία εχει μεν κριση αλλα λόγω της σωστης της μεταχειρησης δεν την βιονει οπως φτάσαμε να την βιόνουμεμεεις και μετά φτάσαμε στο δντ... γιατι το πρόβλημα ξεκινάει πολύ νωρίτερα όχι από το μνημόνιο...
γτ να μην γινοταν μια μεγαλη επιτροπη απλων πολιτων που θα κυβερνουσε την ελλαδα τιμια με αξιοκρατια επιτελους αφου την ξερουμε την λυση κ ξερουμε κ απο που ξεκιναει η γαγγραινα σε αυτον τον τοπο!
Ζώδια :
γιατι αυτο ποτε δε θα γινει. αν γινει αυτο θα πεθανει ο μητσοτακης.
θα αδυνατισει ο παγκαλος και θα γινει ανορεξικος ο βενιζελος.
επισης ο τσιπρας θα γινει οντως σεξυ αντρας και ο σαμαρας θα γινει μποντι μπιλντερ!
θα αδυνατισει ο παγκαλος και θα γινει ανορεξικος ο βενιζελος.
επισης ο τσιπρας θα γινει οντως σεξυ αντρας και ο σαμαρας θα γινει μποντι μπιλντερ!
Ζώδια :
Ζώδια :
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ επισης θα μαθει ελληνικα ο γιωργακης ξεχασα να πω!
Ζώδια :
αυτο δεν γινετε δημητρα οχι!γτ
Ζώδια :
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα που τα βρησκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις
Ζώδια :
[quote="BokSurat]δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον ιδιώτη να επενδύση εκεί που θες εσύ...
δεν μας φταίνε οι ξένεοι παιδιά... [/quote]
Μιλάω για κίνητρα, όχι να τους υποχρεώσουν: επιχορηγήσεις, χαμηλότοκα δάνεια κλπ κλπ.
δεν μας φταίνε οι ξένεοι παιδιά... [/quote]
Μιλάω για κίνητρα, όχι να τους υποχρεώσουν: επιχορηγήσεις, χαμηλότοκα δάνεια κλπ κλπ.
Ζώδια :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος
» Εδω ελλαδα
» Να ρε γιατί δεν πεθαίνει η Ελλάδα !
» Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ
» Υιοθεσια στην Ελλαδα
» Εδω ελλαδα
» Να ρε γιατί δεν πεθαίνει η Ελλάδα !