Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ
+5
joan80
BokSurat
VAMPIRE
vassiliki
koufetaki
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ
να το δειτε εαν δεν το χετε δει!ειναι μια ωρα δειτε το και με δοσεις σαν το δντ!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=VbOg_9Mi9sw
https://www.youtube.com/watch?v=VbOg_9Mi9sw
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
Απ: ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ
ο χατζηστεφάνου απλά τα σπάει!!!!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
η απαντηση στο τοπικ
''του αγιου π...ανημερα'
''του αγιου π...ανημερα'
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
δεν το έχω ανοίξει το λινκ εξού και δεν έχω ιδέα τι δείχνει και θα αναφέρω κ τον λόγο που δεν θέλω να το δω, όπως και χιλιάδες άλλα βίντεο που κυκλοφορούν.
θεωρώ ότι όλα αυτά σχετικά με την χώρα που βγαίνουν πάντα λίγο πριν από εκλογές κάθε άλλο παρά "καλό" κάνουν!
ο λόγος γιατί ο καθένας από την πλευρά του προσπαθεί απλά να μας κατευθύνει δείχνοντας στοιχεία για το "κακό" συνήθως ή το "καλό" πιο σπάνια που κάνει ή δεν κάνει η πορεία κάποιων αποφάσεων στο μέλλον ή που έκανε στο παρελθόν... δεν βάζουν ΠΟΤΕ και τα αρνητικά ΚΑΙ τα θετικά των αποφάσεων που πάρθηκαν ή των αποφάσεων που υποσχονται οι πολιτικοί να παρθούν στο μέλλον γιαυτό είναι η αλήθεια από την μια μονο πλευρά με σκοπό να μας κατευθίνει να κάνουμε κάτι που είναι όμως πλασματικό...
κατι κάτι προσωπικό για εμένα άσχετο με όλα αυτά τα κειμενάκια που κυκλοφορουν.
προσωπικά δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ πσοκ ή νδ, φέτος ψήφισα την δημιουργεία ξανά, όμως το οτι ο σύριζα βγηκε 2ο κόμμα με ελαχιστη διαφορα απο την νδ πολύ το χάρηκα που έπεσε ο δηκοματισμός... και σκεφτόμουν να τον ψηφίσω στις επαναληπτικες για να κυβερνήσει και να δουμε το κάτι άλλο το κάτι το διαφορετικό... μετά από όλα αυτά όμως που είπε από την ώρα των εποτελεσμάτων των εκλογών κ συνεχίζει να λέει μέχρι και σήμερα θα με κάνει να ψηφίσω την νδ μονο κ μονο γιατι με αυτα που λεει θα καταστρέψει την Ελλάδα χειρότερα απότι την έχουν καταστρέψει το πασοκ κυρίως και η νδ τόσα χρόνια!!! ΔΕΝ θα το κάνω γιατί θα σιχαθώ τον εαυτό μου, δεν ξέρω ακόμα τι θα ψηφίσω επειδή η ΔΞ κατεβνβαίνει στον επαναληπτικό μαζί με την ΔΡΑΣΗ όπου ουσιαστικά τα ίδια ακριβώς πράγματα λένε αλλά ο Μάνος για εμένα αρκεί για να μην την ψηφίσω, παρότι μάλλον εκεί θα καταφύγω γιατί όλα τα υπόλοιπα δεν με εκπροσωπούν καθόλου.
θεωρώ ότι όλα αυτά σχετικά με την χώρα που βγαίνουν πάντα λίγο πριν από εκλογές κάθε άλλο παρά "καλό" κάνουν!
ο λόγος γιατί ο καθένας από την πλευρά του προσπαθεί απλά να μας κατευθύνει δείχνοντας στοιχεία για το "κακό" συνήθως ή το "καλό" πιο σπάνια που κάνει ή δεν κάνει η πορεία κάποιων αποφάσεων στο μέλλον ή που έκανε στο παρελθόν... δεν βάζουν ΠΟΤΕ και τα αρνητικά ΚΑΙ τα θετικά των αποφάσεων που πάρθηκαν ή των αποφάσεων που υποσχονται οι πολιτικοί να παρθούν στο μέλλον γιαυτό είναι η αλήθεια από την μια μονο πλευρά με σκοπό να μας κατευθίνει να κάνουμε κάτι που είναι όμως πλασματικό...
κατι κάτι προσωπικό για εμένα άσχετο με όλα αυτά τα κειμενάκια που κυκλοφορουν.
προσωπικά δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ πσοκ ή νδ, φέτος ψήφισα την δημιουργεία ξανά, όμως το οτι ο σύριζα βγηκε 2ο κόμμα με ελαχιστη διαφορα απο την νδ πολύ το χάρηκα που έπεσε ο δηκοματισμός... και σκεφτόμουν να τον ψηφίσω στις επαναληπτικες για να κυβερνήσει και να δουμε το κάτι άλλο το κάτι το διαφορετικό... μετά από όλα αυτά όμως που είπε από την ώρα των εποτελεσμάτων των εκλογών κ συνεχίζει να λέει μέχρι και σήμερα θα με κάνει να ψηφίσω την νδ μονο κ μονο γιατι με αυτα που λεει θα καταστρέψει την Ελλάδα χειρότερα απότι την έχουν καταστρέψει το πασοκ κυρίως και η νδ τόσα χρόνια!!! ΔΕΝ θα το κάνω γιατί θα σιχαθώ τον εαυτό μου, δεν ξέρω ακόμα τι θα ψηφίσω επειδή η ΔΞ κατεβνβαίνει στον επαναληπτικό μαζί με την ΔΡΑΣΗ όπου ουσιαστικά τα ίδια ακριβώς πράγματα λένε αλλά ο Μάνος για εμένα αρκεί για να μην την ψηφίσω, παρότι μάλλον εκεί θα καταφύγω γιατί όλα τα υπόλοιπα δεν με εκπροσωπούν καθόλου.
Αχ, Βοκ πόσο συμφωνω μαζί σου. Η τρίτη παραγραφος είναι σαν να την έχωγράψει εγω.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
αχ βρε βοκ με συμπληρωσες απολυτα
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
εγω βαρεθηκα ν βλεπω νδ-πασοκ δεν αντεχω πρωτμο ν βγει συριζα ν δουμε κατι καινουργιο μπορει ν μην προλαβει ν τ κανει ολα σε μια 4ετια αλλα εστω τ μισα ν κανει για αρχη ειναι καλα.
δεν ειναι θεος γ ν τ κανει ολα σε 4 ετια .αλλα η προσπαθια κ μονο ν καταργηησ το μνημονιο. ν μην πληρωνουμε δεη επειδη ειναι κρατικο . και νμην πληρωνουμε θερμανση συμφωνα μ τ ελεγομενα ειναι ΤΕΛΕΙΑ . και ν ανηξουν λιγο οι δουλειες επισης σημαντικο
δεν ειναι θεος γ ν τ κανει ολα σε 4 ετια .αλλα η προσπαθια κ μονο ν καταργηησ το μνημονιο. ν μην πληρωνουμε δεη επειδη ειναι κρατικο . και νμην πληρωνουμε θερμανση συμφωνα μ τ ελεγομενα ειναι ΤΕΛΕΙΑ . και ν ανηξουν λιγο οι δουλειες επισης σημαντικο
Ζώδια :
πόπη συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω...
δυστυχώς όχι στο μνημόνιο σημαίνει και όχι στην Ε.Ε.
σημαίνει έξοδος από το ευρώ, σημαίνει δεν θα παίρνουμε πια τα δανεικά από το δντ, άρα δε θα μπορούν να πληρόνονται οι ΔΥ άρα δεν θα δουελεύουν ΄ρα δε θα δουλεέυι το κράτος άρα δε θα κινήται τίποτα άρα δεν θα έχουμε εισαγωγες άρα δεν θα έχουμε αγαθα (τροφιμα και οχι μονο) άρα θα κυκλοφορούμαι με το δικανο για να σκοτωσουμε το γειτονα που θα εχει σκοτωσει κ αυτος άλλο γείτονα για να του παρουμε το κομματι ψωμι που αγνωστο απο που το βρηκε.
εντάξει μπορεί να τα λέω λίγο ομά και λίγο χιουμοριστικά αλλά το "βγαινω απο το μνημονιο γιατι θα φοβηθουν ναμε διωξουν απο το ευρω γιατι θα χρεωκοπησουν" ειναι παραμυθι.
η μόνη αλήθεια είναι ότι θα υποτημιθεί το ευρο έναντι του δολαρίου αν εμείς βγούμε από την ευρωζώνη αλλά και αυτό θα ξαναφτιάξει μετά απο 8-10 χρόνια. δε νομίζω να πειράξει κανέναν..........
δεν στα γράφω για να πεις οτι δε θα ψηφισεις το συριζα δικαιωμα σου να το κνεις δε θα σου το επιβάλω απλά επειδή έγραψες αυτά παραπάνω σου παραθέτω την άποψή μου με βάση το πως εγώ τα βλέπω και το τι θεωρώ ότι θα γίνει. άλλωστε το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το ξέρει η πυθία δεν ζει πια!
δυστυχώς όχι στο μνημόνιο σημαίνει και όχι στην Ε.Ε.
σημαίνει έξοδος από το ευρώ, σημαίνει δεν θα παίρνουμε πια τα δανεικά από το δντ, άρα δε θα μπορούν να πληρόνονται οι ΔΥ άρα δεν θα δουελεύουν ΄ρα δε θα δουλεέυι το κράτος άρα δε θα κινήται τίποτα άρα δεν θα έχουμε εισαγωγες άρα δεν θα έχουμε αγαθα (τροφιμα και οχι μονο) άρα θα κυκλοφορούμαι με το δικανο για να σκοτωσουμε το γειτονα που θα εχει σκοτωσει κ αυτος άλλο γείτονα για να του παρουμε το κομματι ψωμι που αγνωστο απο που το βρηκε.
εντάξει μπορεί να τα λέω λίγο ομά και λίγο χιουμοριστικά αλλά το "βγαινω απο το μνημονιο γιατι θα φοβηθουν ναμε διωξουν απο το ευρω γιατι θα χρεωκοπησουν" ειναι παραμυθι.
η μόνη αλήθεια είναι ότι θα υποτημιθεί το ευρο έναντι του δολαρίου αν εμείς βγούμε από την ευρωζώνη αλλά και αυτό θα ξαναφτιάξει μετά απο 8-10 χρόνια. δε νομίζω να πειράξει κανέναν..........
δεν στα γράφω για να πεις οτι δε θα ψηφισεις το συριζα δικαιωμα σου να το κνεις δε θα σου το επιβάλω απλά επειδή έγραψες αυτά παραπάνω σου παραθέτω την άποψή μου με βάση το πως εγώ τα βλέπω και το τι θεωρώ ότι θα γίνει. άλλωστε το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το ξέρει η πυθία δεν ζει πια!
δεντα λες καθολου χιουμοριστικα ετσι θα γινει και ετσι θα γινει αν βγει η νδ και οι παρατρεχαμενοι τους.μην νομιζετε οτι θα αντεξουμε για πολυ αν βγουν τα λαμογια που τρωνε το βιος μας τοσες 10ετιες.εγω ψηφισα οικολογους πρασ. μια φιλη ομως αυτη την φορα σκεφτομαι να ψηφισω τον μλκ τον τσιπρα και για να μην βγουν οι μλκς οι αλλοι κ για να δουμε τι αρχιδια κουβαλαει επιτελους θα δουμε την παρασκευη τι θα καταθεσουν σαν κομμα..γτ φαγαν πολυ πολεμο κ λογικο ειναι καποιοι χανουν την μαρμιτα απο τ χερια τους για!ομως το ντοκυμαντερ αγαπημενη μου μποκ να το δεις γτ δεν περνει θεσεις ουτε κατευθυνει αποψεις,λεει τα πραγματα ετσι οπως ειναι!
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
εγω νομιζω οτι και ο τσιπρας να βγει θα ειναι τηλεκατευθυνομενος!!
Ζώδια :
καλητερα ν βγουμε απο το ευρω διοτι ετσι δεν θα χρωσταμε αυτοματως χανουν τα λεφτα τους οι εξω γιαυτο και δνε θελουν ν βγουμε
ανμπουμε στην δραχμη με δικο μας νομισμα εαν θα τυχει ν χρωσταμε κανουμε μια υποτιμησει κ δεν θα χρωσταμε πουθενα ενω τωρα χρωσταμε κ δεν μπορουμε ν κανουμε τπτ διοτι την πληρωνοι ο κοσμακης κ οχι αυτοι που πρεπει
ενταξει 6 μηνες θα ζουμε στην φτωχια δηλαδη τωρα τι κανουμε δεν ξουμε ?
ενω που ειμαστε στο μνημονιο τι καταλαβαμε ? το να πληρωνουμε χαρατσια ? τ να πηγαινουν κ ν κοβυν το ρευμα σε καθε οικογενεια τι απολα ?
αυτοι καλοπερνανε εχουν τα λεφτα τους εξω κ δεν τους νοιαζει τπτ
ανμπουμε στην δραχμη με δικο μας νομισμα εαν θα τυχει ν χρωσταμε κανουμε μια υποτιμησει κ δεν θα χρωσταμε πουθενα ενω τωρα χρωσταμε κ δεν μπορουμε ν κανουμε τπτ διοτι την πληρωνοι ο κοσμακης κ οχι αυτοι που πρεπει
ενταξει 6 μηνες θα ζουμε στην φτωχια δηλαδη τωρα τι κανουμε δεν ξουμε ?
ενω που ειμαστε στο μνημονιο τι καταλαβαμε ? το να πληρωνουμε χαρατσια ? τ να πηγαινουν κ ν κοβυν το ρευμα σε καθε οικογενεια τι απολα ?
αυτοι καλοπερνανε εχουν τα λεφτα τους εξω κ δεν τους νοιαζει τπτ
Ζώδια :
εγώ διαφωνώ κάθετα στο να πάμε σε εγχώριο νόμισμα...
και μακάρι να κάνω λάθος αλλά δε θα είναι μόνο 6 μήνες αλλά καμοιά 5ετία (αν δεν λέω λίγο).
όταν βγούμε από το ευρό θα υποτιμηθεί το εγχώριο νόμισμα και θα χρωστάμε ΑΚΟΜΑ περισσότερα! πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω το σκεπτικό που τα λες αυτά που λες γιατί εγώ όσες φορές έκατσα κάτω κ τα υπολόγισα όσους οικονομολόγους έβαλα να με βοηθίσουν ΟΛΟΙ το ίδιο μου είπαν... θα συνεχίσουμε να χρωστάμε αλλά ακόμα περισσότερα!
όσο για το αν ειμαστε στο μνημονιο κ το οτι πληρωνουμε ολα αυτ απου λες, σκέψου με το δικο σου μυαλο κ μην ακους ειδησεις οι δημοσιογράφοι είναι οι πλέων τηλεκατευθυνόμενοι... οι ευρωπαίοι του ΔΝΤ μας έδωσαν το πρώτο μνημόνιο μαζί με μια λίστα από μέτρα για να φτιάξουμε τα έσοδα του κράτους μας με την σειρά ένα ένα θα μας έβγαζε από την δύσκολη θέση ... οι δικοί μας οι ξύπνοι επειδή τ απρώτα ΔΕΝ τους άρεσαν επειδή θα έπρεπε να πειράξουν τον δημόσιο τομέα (οχι με απολύσεςι αλλά με ανακατατάξεις) ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να τα κάνουν και σε αλλαγή για να δείξουν ότι κάνουν κάτι πήραν τα μέτρα από το τέλος, και τα εφάρμοσαν με αποτέλσμα αυτό που έχουμε σήμερα...
οι κινήσεις τους ΟΣΟ κ αν το παρουσίασαν κ τα κανάλια και οι ιδιοι ετσι ΔΕΝ ηταν αποφάσεις των ευρωπαίων... αλλά στο ελλάντα έχουμε μάθει να μας νοιάζει πιο πολύ το πολιτικό κόστος παρά το καλό της ίδιας μας της χώρας μη τυχόν κ στεναχωρέσουμε κανα καλοβολεμένο υπαληλίσκο από το 85% αυτών που μπήκαν με δοντάκι στις θέσεις αυτών για΄τι υπάρχει κ το 15% που τα ακούει χωρίς να φταίει κ μπήκε με την αξία του με ασεπ κλπ.
κουφετακι υποσχομαι να δω το βιντεο μετα της εκλογες οκ? δε μαρεσει αν βλεπω πραγματα που φτιαχνουν επώνυμοι ειδικά δημοσιογράφοι που για εμένα το 90% αυτών είναι τηλεκευθυνόμενοι από τα κόμματα.
επίσης αυτά που έγραψα παραπάνω θεωρώ ότι θα γίνουν αν βγει ΚΑΙ ο τσίπρας... ντρέποπμαι που το λεω αλλά έτσι όπως έχει γίνει το θέμα από τα κόμματα που μπηκαν στις εκογές στην βουλή μόνο η νδ ίσως μπορέσει να μας βγάλει από το πηγάδι με πολύ κόπο κ αυτό... εγω ΔΕ πρόκειται να την ψηφίσω γιατί θα σιχαθώ τον εαυτό μου. (απλά το ξεκαθαρίζω).
και μακάρι να κάνω λάθος αλλά δε θα είναι μόνο 6 μήνες αλλά καμοιά 5ετία (αν δεν λέω λίγο).
όταν βγούμε από το ευρό θα υποτιμηθεί το εγχώριο νόμισμα και θα χρωστάμε ΑΚΟΜΑ περισσότερα! πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω το σκεπτικό που τα λες αυτά που λες γιατί εγώ όσες φορές έκατσα κάτω κ τα υπολόγισα όσους οικονομολόγους έβαλα να με βοηθίσουν ΟΛΟΙ το ίδιο μου είπαν... θα συνεχίσουμε να χρωστάμε αλλά ακόμα περισσότερα!
όσο για το αν ειμαστε στο μνημονιο κ το οτι πληρωνουμε ολα αυτ απου λες, σκέψου με το δικο σου μυαλο κ μην ακους ειδησεις οι δημοσιογράφοι είναι οι πλέων τηλεκατευθυνόμενοι... οι ευρωπαίοι του ΔΝΤ μας έδωσαν το πρώτο μνημόνιο μαζί με μια λίστα από μέτρα για να φτιάξουμε τα έσοδα του κράτους μας με την σειρά ένα ένα θα μας έβγαζε από την δύσκολη θέση ... οι δικοί μας οι ξύπνοι επειδή τ απρώτα ΔΕΝ τους άρεσαν επειδή θα έπρεπε να πειράξουν τον δημόσιο τομέα (οχι με απολύσεςι αλλά με ανακατατάξεις) ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να τα κάνουν και σε αλλαγή για να δείξουν ότι κάνουν κάτι πήραν τα μέτρα από το τέλος, και τα εφάρμοσαν με αποτέλσμα αυτό που έχουμε σήμερα...
οι κινήσεις τους ΟΣΟ κ αν το παρουσίασαν κ τα κανάλια και οι ιδιοι ετσι ΔΕΝ ηταν αποφάσεις των ευρωπαίων... αλλά στο ελλάντα έχουμε μάθει να μας νοιάζει πιο πολύ το πολιτικό κόστος παρά το καλό της ίδιας μας της χώρας μη τυχόν κ στεναχωρέσουμε κανα καλοβολεμένο υπαληλίσκο από το 85% αυτών που μπήκαν με δοντάκι στις θέσεις αυτών για΄τι υπάρχει κ το 15% που τα ακούει χωρίς να φταίει κ μπήκε με την αξία του με ασεπ κλπ.
κουφετακι υποσχομαι να δω το βιντεο μετα της εκλογες οκ? δε μαρεσει αν βλεπω πραγματα που φτιαχνουν επώνυμοι ειδικά δημοσιογράφοι που για εμένα το 90% αυτών είναι τηλεκευθυνόμενοι από τα κόμματα.
επίσης αυτά που έγραψα παραπάνω θεωρώ ότι θα γίνουν αν βγει ΚΑΙ ο τσίπρας... ντρέποπμαι που το λεω αλλά έτσι όπως έχει γίνει το θέμα από τα κόμματα που μπηκαν στις εκογές στην βουλή μόνο η νδ ίσως μπορέσει να μας βγάλει από το πηγάδι με πολύ κόπο κ αυτό... εγω ΔΕ πρόκειται να την ψηφίσω γιατί θα σιχαθώ τον εαυτό μου. (απλά το ξεκαθαρίζω).
συμφωνω σε αυτα με την μποκοφατσα...BokSurat έγραψε:εγώ διαφωνώ κάθετα στο να πάμε σε εγχώριο νόμισμα...
.
Ζώδια :
Bok συμφωνω με όλα όσα λες. Η λογική σου πλησιάζει πολυ στη δικήμου.
Ποπακι, αν θες να δεις τι σημαινει χρεωκοπία και επιστροφή στη δραχμη, ψαχνε για ντοκυμαντερ σχετικά με την Αργεντινή.
Επίσης μια υποτίμηση νομίσματος,φυσικά και θα εκανε τη χωρα φιλέτο για όσους ηθελαν να αγοράσουν το οτιδήποτε. Στην ουσία θα τους τα χαρίζαμε,
Ποπακι, αν θες να δεις τι σημαινει χρεωκοπία και επιστροφή στη δραχμη, ψαχνε για ντοκυμαντερ σχετικά με την Αργεντινή.
Επίσης μια υποτίμηση νομίσματος,φυσικά και θα εκανε τη χωρα φιλέτο για όσους ηθελαν να αγοράσουν το οτιδήποτε. Στην ουσία θα τους τα χαρίζαμε,
joan80- Admin
Ζώδια :
joan80 έγραψε:Ποπακι, αν θες να δεις τι σημαινει χρεωκοπία και επιστροφή στη δραχμη, ψαχνε για ντοκυμαντερ σχετικά με την Αργεντινή.
που και αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό!!!
γιατί η Αργεντινή στην μετά ΔΝΤ εποχή είχε δικά της μέσα ανάπτυξης και παραγωγής, είχε πετρέλαια, είχε κτηνοτροφεία, είχε γεωργεία, είχε βιομηχανία... η αργεντινη γιαυτο κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια της που ακόμα κ σήεμρα για εμένα δεν είναι κ πλούσια χωρά οικονομικά απλά ζουν καλά οι άνθρωποι, και σε γενικές γραμμές είναι όλοι σχεδόν ίσοι, δεν υπάρχει ο πάνφτωχος και ο πανπλουτος.
εμείς εδώ φροντίσαμε ότι εργοστάσια είχαμε να τα κλείσουμε ή να τα ανοίξουμε στην Βουλγαρία για μικρότερο ΦΠΑ, δεν έχουμε τίποτα να αναγεννηθούμε από την στάχτη μας!
το μόνο που έχουμε είναι η γεωργεία η οποία όμως όλο κ μειώνεται γιατί πρέπει τα παιδιά μας να γίνουν ΟΛΑ επιστήμονες γιατί αν γίνουν ιχθυοκαλιεργητες η γεωργοί τι θα πουν οι φιλοι μας; τι θα πει η κοινωνία; ...
αχ ποσο συμφωνω μαζι σου μποκ ποσο
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ?
Ζώδια :
Ναι, Βοκ δίκιο έχεις και το έχω αναφερει πάλι αυτό με την Αργεντινή, ότι δηλαδή ήταν μια χωρα με παραγωγή. φαντάσου τι έχει να γίνει λοιπόν στην ελλάδα μεχρι να αρχίσει να δουλεύει πάλι ο γεωργικός τομέας για να εξυπήρετήσει τις εγχώριες αναγκες. Βεβαια η ΕΕ έχει μεγαλομερίδιο ευθύνης για αυτό, αλλα και οι δικοί μας που τόσα χρόνια έπαιρναν τις επιδοτήσεις και δεν έκαναν τίποτα,δεν πάνε πίσω.
joan80- Admin
Ζώδια :
υποβασταζομενοι μαλλον....ΠΟΠΗ έγραψε:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ?
ακυβερνησια χρειαζεται. το εχω πει 100 φορες
Ζώδια :
[quote="VAMPIRE ακυβερνησια χρειαζεται. το εχω πει 100 φορες[/quote]
Η Βασιλική νομίζω είχεδ αναφερει ότι στο Βελγιο δεν είχαν κυβαρνηση για 1 χρόνο. Εδω ήμαστε 1,5 μήνα χωρίς κυβερνηση και όλα καταρέουν. Δεν δουλεύει κανενας δημόσιος υπάλληλος. Στις εφορίες γινεται ένα μπάχαλο και δεν υπάρχουν έσοδα.
Πηγε προχτες ο αντρας μου σε ενα υπουργείο για καποια δουλειά, και δεν μπορούσε να βρει υπέυθυνο να του υπογραψει χαρτί γιατί κανενας δεν αναλάμβανε την ευθύνη (ηταν για να δώσουν χρήματα). Οπότε καταλαβαίνεις... Ολοι στη λούφα.
Η Βασιλική νομίζω είχεδ αναφερει ότι στο Βελγιο δεν είχαν κυβαρνηση για 1 χρόνο. Εδω ήμαστε 1,5 μήνα χωρίς κυβερνηση και όλα καταρέουν. Δεν δουλεύει κανενας δημόσιος υπάλληλος. Στις εφορίες γινεται ένα μπάχαλο και δεν υπάρχουν έσοδα.
Πηγε προχτες ο αντρας μου σε ενα υπουργείο για καποια δουλειά, και δεν μπορούσε να βρει υπέυθυνο να του υπογραψει χαρτί γιατί κανενας δεν αναλάμβανε την ευθύνη (ηταν για να δώσουν χρήματα). Οπότε καταλαβαίνεις... Ολοι στη λούφα.
joan80- Admin
Ζώδια :
εμ γιατι οταν ειχαμε κυβερνηση δουλευε κανενας δημοσιος υπαλληλος?
και παντου μπαχαλο γινοταν.
σιγα τη δουλεια που εκαναν οι δημοσιοι. πηγαιναν οποτε γουσταρα και τα εξυναν.και τις παρασκευες δουλευαν 2-3 ωρες....
και παντου μπαχαλο γινοταν.
σιγα τη δουλεια που εκαναν οι δημοσιοι. πηγαιναν οποτε γουσταρα και τα εξυναν.και τις παρασκευες δουλευαν 2-3 ωρες....
Ζώδια :
η ακυβερνησια δεν ειναι λύση.VAMPIRE έγραψε:υποβασταζομενοι μαλλον....ΠΟΠΗ έγραψε:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ?
ακυβερνησια χρειαζεται. το εχω πει 100 φορες
η ακυβερνησία είναι λύση μόνο αν υπάρχει εξέγερση που μετά μετατρέπεται σε εμφύλιο ή χούντα, αυτό ναι θα μπορούσε να δουλέψει αλλά είναι μεγάλο ρίσκο... και επίσεις εδώ δεν υπάρχει κανείς νεο-έλληνας να εξεγερθεί... έχουμε όλοι μας καλομάθει και δε θα ρισκάρουμε (ακόμα τουλάχιστον) να μην έχουμε να φάμε να αποτύχουμε κ να μας σκοτώσουν...
Τωρα Μήτσο δεν κάνουν ουτε αυτό αφού δεν υπάρχει κανενας πάνω από το κεφάλι τους.
joan80- Admin
Ζώδια :
γιατι νομιζετε οτι εχουμε δημοκρατια?
χουντα εχουμε αλλα με αλλο ονομα!
χουντα εχουμε αλλα με αλλο ονομα!
Ζώδια :
εμείς πάντως δουλευουμε κανονικά και με το παραπάνω ως δημοσιοι υπάλληλοι.
από την αλλη και κυβέρνηση να είχαμε, πάλι δεν υπάρχουν λεφτά.
εγω το ομολογώ. εδω και 1 μηνα δεν φοβάμαι τι θα μου ξημερώσει αν θα μου βαλουν νεο φόρο,αν θα μου παρουν τα λεφτά από την τράπεζα(λέμε τωρα...),αν θα πληρώσω νέο χαράτσι κλπ. από τις 17 και μετά ερχεται το χαος.
από την αλλη και κυβέρνηση να είχαμε, πάλι δεν υπάρχουν λεφτά.
εγω το ομολογώ. εδω και 1 μηνα δεν φοβάμαι τι θα μου ξημερώσει αν θα μου βαλουν νεο φόρο,αν θα μου παρουν τα λεφτά από την τράπεζα(λέμε τωρα...),αν θα πληρώσω νέο χαράτσι κλπ. από τις 17 και μετά ερχεται το χαος.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος
» Εδω ελλαδα
» Να ρε γιατί δεν πεθαίνει η Ελλάδα !
» Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ
» Υιοθεσια στην Ελλαδα
» Εδω ελλαδα