Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος

5 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος Empty Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Σεπ 28, 2011 2:28 am

Χοντρικα,μια οικογενεια στην Πατρα εχει κατι ομολογα που εχουν αντικρυσμα σε χρυσο.Χαριζει 5 απο αυτες που αντιστοιχουν σε δις στην Ελλαδα και οχι μονο σβηνεται το χρεος αλλα περισσεουν κιολας.Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν το δεχονται οι κυριοι και κυριες βουλετες,γιατι εχουν οργανωμενο σχεδιο εξοντωσης μας...και τους το χαλαει ......

Με ενα google,θα βρειτε και το αναλογο λινκ.Το θεμα το ξεθαψε ο Τρυανταφυλλοπουλος.

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος Empty Απ: Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος

Δημοσίευση από Ladycat Τετ Σεπ 28, 2011 3:06 am

ti na pw
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος Empty Απ: Οικογενεια στην Πατρα χαριζει λεφτα για να σβηστει ολο το χρεος

Δημοσίευση από Rea Τετ Σεπ 28, 2011 3:16 am

Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Τετ Σεπ 28, 2011 4:46 am

axxaxaxaxa aytoi to exoyn organomeno to egklhma den to kserate den theloun na ksexreosoume kai afou den theloun skefteite oti mporei k n mhn yparxei xreos

ΠΟΠΗ

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από vassiliki Τετ Σεπ 28, 2011 7:09 am

εγω άκουσα ότι ο νόμος που επικαλούνται δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.τον ιδιο νόμο επικαλείται η εθνική και πριν μερικά χρόνια όταν οι πατρινοί αποφάσισαν να διεκδικήσουν την ρευστοποιήση των μετοχών τους.από όσο ξέρω το θέμα δεν έχει κλείσει και φυσικά θα το προχωρήσουν μέχρι τέλους.
απο την άλλη κάτι μου λεει οτι ακόμα και αν είναι νόμιμα όλα όσα ζητάνε ,τελικά τίποτα δεν θα γίνει αφού "κάποιοι" δεν θέλουν την ελλάδα και τις υπόλοιπες χωρες χωρίς χρέος,γιατί πως αλλιώς θα περάσουν αυτά τα οποία θέλουν,πως αλλιως θα πέρναγε το μεσοπρόθεσμο,πώς αλλιώς θα υποθηκευαν τις ζωές μας?

και εδω νομίζω πως ταιριάζει το ποιημα του μανου ελευθερίου που λέει:
ποιος την ζωη μου κυνηγά...
https://www.youtube.com/watch?v=0pJ1ftfFMbQ&feature=related
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Σεπ 28, 2011 10:18 pm

Βασιλικη συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ετσι ειναι δυστηχως.Ειναι οργανωμενο το εγκλημα με την Ελλαδα το πειραμα-θυμα.

Οτι γινεται στην Ελλαδα-απο το μνημονιο,τους φορους μεχρι ακομα και την νομιμοποιηση των αλλοδαπων-ειναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Αφου,κανεις,δεν αντιδρα ομως,καλα μας κανουν.Οι Μογγολοι ομως,πιο πατριωτες απο εμας,αρνηθηκαν να πληρωσουν στο ΔΝΤ και ζουνε μια χαρα!
Θα μου πεις,εχουν και σωστους κυβερνητες.Εμεις ποιον εχουμε?Τον μαζι τα φαγαμε που στην τελικη ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ καν απο τον Ελ.Λαο?

Ο Παισιος ειπε"Θα ερθει ο καιρος που θα σας φορολογησουν ακομα και τα κοτετσια", "Θα πεσει πεινα στην Ελλαδα,αλλα θα ειναι για καποιους μηνες.Βαλτε στην ακρη ενα σακι αλευρι,για να δινετε και σε κανεναν γειτονα"
Ο Κοσμας ο Αιτωλος "Θα σας βαλουν δυσβασταχτους φορους που δεν θα προλαβουν να τους εισπαξουν,θα τους προλαβουω τα γεγονοτα στην Κων/πολη"

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ChristinaThanps Παρ Σεπ 30, 2011 3:42 am

Παιδια η Εθνικη προσφερει 1 δις για την καθε μετοχη,αρα.....οι μετοχες ειναι εγκυρες!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από vassiliki Παρ Σεπ 30, 2011 9:11 am

σίγουρα αν οι μετοκές είναι οκ θα προσπαθήσουν να βρούν τρόπο να τις υποτιμήσουν!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης