Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

+14
spiouna007
VAMPIRE
koufetaki
ΠΟΠΗ
vassiliki
mikio
Rea
elenikaram
kisha
littlefish
Ladycat
trianmeli
derbybaby
joan80
18 απαντήσεις

Σελίδα 5 από 40 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από ???????? Σαβ Ιαν 28, 2012 9:09 am

ασφαλειες, πωπω τι μου θυμισατε.....τωρα εχουμε απο 3 σε καθε ντουλαπι για να θελει συγχρονισμο και παλι ολες σπασμενες ειναι

εμενε σημερα ο μικρος ανεβηκε στο ποδηλατο του, πηρε το κλειδι αππ ψηλα, και ανοιξε μονος την πορτα της κουζινας

ε ρε γλεντια!!!!!!!

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από joan80 Σαβ Ιαν 28, 2012 9:47 am

Στελλα, μη μου λες τετοια. Δεν θελω να ξερω τι με περιμένει ακόμα. προτιμώ να ζω στην άγνοια.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από littlefish Σαβ Ιαν 28, 2012 9:54 am

Αχ Στελλα τετοια λεγε να παθει εγκεφαλικο ο αντρας μου.Του ειπα οτι εφαγε τσιχλα και μου λεει πρεπει να προσεχουμε.Κατσε εσυ του λεω συνεχεια απο πανω του....

Αυτες τις ειχα παρει απο jumbo και η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν και οι καλυτερες.Βρηκα τωρα κατι αλλες στο ιντερνετ αλλα ειναι ακριβες ρε γα@@@@.

Δεν θα βολευει η ταινια βρε Joan μου...

littlefish

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Σκύλος

Δημοσίευση από trianmeli Σαβ Ιαν 28, 2012 10:30 am

κοριτσια ομοιοπαθουσα κι εγω και δεν ξερω τι να κανω μου ανοιγει ολα τα συρταρια και τα πεταει ολα κατω και μαζευω 100 φορες την ημερα και εχω και τη μικρη στο ζιζι πειτε μου η δολια μανα πως θα την βρω την ακρη
Στελλακι μου εκανες την καρδια περιβολια
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από ???????? Σαβ Ιαν 28, 2012 11:19 am

SORRY.........AΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.........

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από derbybaby Σαβ Ιαν 28, 2012 11:44 am

κοριτσια καλησπερα!!!εμεις εδω σημερα ειχαμε μια ωραιοτατη ημερα απο αποψη καιρου κ οχι μονο!ηρθε η κουμπαρα-νονα του μικρου καναμε μαζι πρωινο κ τα ειπαμε μετα ηρθε κ η μαμα μ με την αδερφη μ κ τον αντρα της ηπιαμε καφε κ το μεσημερακι που κοιμηθηκε ο γιωργος αρχισα δουλειες κ τελειωσα πριν λιγο..ξεπατωθηκα που λεει κ ο φιλος τρυφωνας αλλα τωρα κοιμιζει ο αντρας τον μικρο θα ανοιξω κρασι κ θα την αραξω στο τζακι!!!
καλη σας νυχτα κουκλες!!!!
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από ???????? Σαβ Ιαν 28, 2012 1:08 pm

αχ κοριτσια κι εγω μετα που ηρθε ο συζυξ κατα τις 6 δλδ πιαστηκαμε να κανουμε δουλειες, ηταν χαλια το σπιτι μια ωρα μαζευαμε ζωακια απ το πατωμα, τελειωσαμε, ελουσα και τα παιδια, εκανα κι εγω ενα χαλαρωτικο μπανακι......και ειμαστε χαλλλαρα, αυριο μαγειρευει η μαμα μου......θα μας κανει κατσι και μπουτακια κοτας στο φουρνο με πατατες (μονη προθυμοποιηθηκε (!) εγω μολις ειχα σβησει το μοσχαρακι θα εκανα γιουβετσακι) οποτε και μου εμεινε το βρασμενο κρεας για απο δευτερα....και αυριο θα ειμαι χαλαρουιτα......αχ τι ωραια !!!!! σας φιλω γλυκα

καληνυχταααααααα

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από elenikaram Κυρ Ιαν 29, 2012 2:36 am

Καλημερα κοριτσια! μια απο τα ιδια και η Ναντια!
ανοιγει ολα τα ντουλαπια της κουζινας και μου πεταει εξω τα ταπερ, τις κατσαρολες, τα καπακια, το μπλεντερ και προχτες μου εσπασε ενα μπολακι και ακομη ενα μεγαλυτερο μπολακι το εκανε καπελο!!!

Αυτο συζητουσαμε εχτες με τον αντρα μου και η μονη λυση που σκευτηκαμε- αν και δεν εχω παρει καθολου ασφαλειες για τα ντουλαπια- ειναι να βγαλουμε τα χαρουλια!!! Twisted Evil

Αλλα εχω και αλλο βασανακι εδω! πριν λιγο τσακωσα τον ανηψιο μου (τον εχω παρει για Σ/Κ) να προσπαθει να κουρεψει την μπεμπα με ενα ψαλιδι!!! Idea

το καλο ειναι οτι με ρωτησε πριν το κανει και του ειπα ΟΧΙ! αλλα εγω το ειπα, εγω το ακουσα!
πηγα μεσα στο δωματιο και τον βρηκα με το ψαλιδι που κοβω τα νυχια της μπεμπας!
τριχες δεν βρηκα πουθενα, οποτε δεν της εκανε και καμια σουπερ-ντουπερ κομμωση, αλλα ο ιδιος μου ειπε οτι τις εκοψε λιγες! affraid
elenikaram
elenikaram

Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από ???????? Κυρ Ιαν 29, 2012 4:44 am

χαχα προσεξτε ομως μη γινει καμια βλακεια

οσο για τα ντουλαπια......καλωσηρθατε στη χωρα των γονιων!!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Rea Κυρ Ιαν 29, 2012 7:20 am

Εγώ στα ντουλάπια της εχω δώσει το ελεύεθρο. Ανοίγει όποιο θέλει και κατεβάζει ότι θέλει. Έχω κλειδώσει μόνο μερικά με επικίνδυνα πράγματα (γυάλινα κλπ)

όπως με τη βιβλιοθήκη. Κατέβαζε κατέβαζε αυτή, πόστιαζα, πόσιαζα εγ΄΄ω, στο τέλος βαρέθηκε...
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από vassiliki Κυρ Ιαν 29, 2012 7:28 am

αγαπουλες καλησπέρα!μου λείψατε πολύ. τωρα με το μαγαζι και τα προεδριλίκια τρέχω και δεν φτάνω... ισα ισα να φάω προλαβαίνω.επεσα με τα μούτρα αλλά το καλό είναι οτι αρχισε λίγο η δουλίτσα και παρηγοριέμαι. θα βάλω και ιντερνετ στο μαγαζί γιατι δεν θελω να χάσω επαφή με τις φιλεναδες μου.δεν πρόλαβαίνω να σχολιάσω τπτ απο τα νέα...αλλά να ξέρετε οτι σας συμπονώ. φιλάκια πολλα πολλά σε εσας και τα μπεμπάκια σας!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ???????? Κυρ Ιαν 29, 2012 9:18 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 446388 σε περιμενουμε!!!!!!!!!!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Ιαν 29, 2012 9:22 am

Καλησπερα κουλες. βασιλικη έχεις τρεχαματα; Τουλαχιστον η δουλιτσα παει καλα.

Εγω είμαι κομματια. ξενυχτισαμε χτες το βραδυ. Υποτίθεται ότι με τον αντρα μου και την κουμπαρα μου θα πηγαίναμε σε ενα μπαρακι στο Γκαζι για τα γενεθλια μου. Με παιρνει το πρωί η κουμπαρα και μου λεει να ντυθω πιο καλά και οχι με τζιν (παντα τζιν φοράω) γιατί θα ερχοταν και μια φίλη μαζί που ντυνεται πιο καλα. Αντe λεω να φορεσω φόρεμα παρόλο που εκανε ψοφόκρυο. Φτανουμε στην Πειραιώς, περνάμε μπροστά από το Barouge που θα πηγαίναμε και δεν σταματάμε. Μου λενε, αυτό είναι το κλαμπ, εμείς παμε στο μπαρακι που έχει. οκ, λεω, εχω χρόνια να παω γκάζι, τα πραγματα έχουν αλλάξει. Βλεπουμε ένα παρκινγκ και μπαινουμε μέσα. Το παρκινγκ ηταν του Αθηνών Αρένα. Εγώ ανηποψίαστη συνεχίζω "καλε, πού παρκάρουμε, αφού παμε σε άλλο μαγαζί". μου λενε δεν πειράζει, θα το αφησουμε εδώ για να μην ψαχνουμε. Στο Αθηνών αρενα εν τω μεταξύ τραγούδαγε ο Ρουβας. Μολις το έμαθα έσκασα. Λεω φτασαμε μεχρι εδώ και αντί να παμε να δούμε το Σακη θα πάμε στο μπαράκι. Μου λενε επρεπε να το είχαμε κανονίσει γαι το Σακη να κλεισουμε τραπέζι, στο όρθιο δεν λεει. Τωρα θα πάμε στο μπαράκι. Η θεότρελη κουμπαρα μου λοιπόν, πηγαίνει ακριβώς στην είσοδο του μαγαζιού και περιμένει. "καλα, λεω, εδώ είναι η είσοδος για τον Σακή, εμεις που πάμε; Μου λεει λοιπόν ότι το μπαράκι είναι μεσα στο Αθηνών αρένα στο επάνω όροφο. Εγώ στον κόσμο μου, το πιστεύω. Λογω κρίσης, συνεχίζει, το μαγαζί έκανε και μπαρ στον επάνω όροφό. Φτανουμε στην πορτα και ρωτάει ο πορτιερης αν έχουμε κράτηση. ναι, του απαντάει. Εγώ να σκέφτομαι ότι στο τελος θα φάμε ξύλο γιατί κρατηση δεν είχαμε και είχαμε παρακάμψει και όλους όσους θα έμπαιναν με είσοδο. Για να μην τα πολυλογώ, καθησα σε μια άκρη και λεω του άντρα μου, αστην να κάνει ό,τι θελει. εδώ μπαρακι δεν υπάρχει και στο τελος θα γίνουμε ρεζίλι. Ερχεται και ο μετρ και μας λεει να τον ακολουθήσουμε. Ξαφνικά φτανουμε σε ένα τραπέζι, σχεδόν μπροστά στην πίστα και βλεπω όλους τους φίλους μας μαζεμένους. ο αντρούλης μου μου έκανε έκπληξη και με πήγε στο Ρουβά!!!! Δεν το πίστευα. Τα είχαν κανονίσει όλα, εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Ολο το βράδυ με κορόιδευαν πόσο εύκολο θύμα είμαι, που ακόμη και όταν μπηκαμε στο μαγαζί, εγώ πραγματικά νομιζα ότι από πανω είχε μπαράκι. κανονικά θα έπρεπε να τους σκοτώσω, αλλά ήταν ο Σακης στη μεση και τους την χαρισα. Θεος ο άνθρωπος, φοβερός. περασαμε σούπερ.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από ???????? Κυρ Ιαν 29, 2012 9:30 am

AX TI ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ.........ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Ιαν 29, 2012 10:01 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 650825
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από Rea Κυρ Ιαν 29, 2012 10:24 am

Ιωάννα μου να τα 1.000σεις!

Σκάω απότη ζ'ηλεια μου - Σάκης....

Άντε να γεννήσω, να χάσω 117 κιλά, να γυμνάσω το θεικό μου το κόρμί κα μετά να πάω Σάκη. Μέχρι να γίνει αυτό ο Σάκης θα έχει πάρει σύνταξη...

Αχβαχ...
Rea
Rea

Δημοσίευση από Rea Κυρ Ιαν 29, 2012 10:25 am

Βρήκα και γυναίκα επιτέλους, την είχα δκιμαστικά Σ/Κ, οκ φαίνεται.

Δόξα τω θεώ να πάω δουλειά να τελειώσω πριν τη γέννα...
Rea
Rea

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Ιαν 29, 2012 10:32 am

popo koritsia ta matia moy bgalate . emeis etsi k allios ola pano ta exoume oxi gia ton giorgo apla etsi etuxe ta mona pragmata pou einai plaistaision dvd kai apokodhpoihths alla mono anhgh k klhnei . me to mono pragma pou exei mania einai o ypologhsths thelei n t rhksh kato alles fores na mpei na dei foto kai diafora

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Ιαν 29, 2012 10:38 am

Ρεα, με δυο μωρά στο σπίτι να δεις πόσο γρήγορα θα τα χάσεις τα κιλά. Του χρόνου το χειμώνα σε βλεπω πρώτο τραπέζι πίστα.

Καλορίζικη και η καινούρια γυναίκα. ελπίζω να είναι όντως ΟΚ. Πάντως φαντάζομαι ότι δεν θα την αφήσεις χωρίς έλεγχο αυτη τη φορά.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Ιαν 29, 2012 11:28 am

poluxronh na ta ekatosthseis

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από littlefish Κυρ Ιαν 29, 2012 12:22 pm

Να τα εκατοστησεις Ιωαννα! Ο,τι επιθυμεις! Τι γλυκος αντρας.Σε αγαπαει παααααρα πολυ...

littlefish

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Σκύλος

Δημοσίευση από ???????? Κυρ Ιαν 29, 2012 12:30 pm

και δλδ σου ειπε ο Σακης happy birthday????????

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Ιαν 29, 2012 12:42 pm

Ευχαριστώ κοριτσια.

Στελλα, δυστυχώς δεν μου τραγούδησε. Κοψαμε όμως τουρτίτσα...
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Ιαν 29, 2012 2:33 pm

eeeeeeeeeeeeee pou einai h tourta oeo ???? emeis kerasma den exoume ?

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από kisha Κυρ Ιαν 29, 2012 4:35 pm

Πολύχρονη τζόαν μου. Καλοστετιωτη η γυναίκα ρεα
kisha
kisha

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Δίδυμος Κόκκορας

Σελίδα 5 από 40 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή