Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 40 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

+14
spiouna007
VAMPIRE
koufetaki
ΠΟΠΗ
vassiliki
mikio
Rea
elenikaram
kisha
littlefish
Ladycat
trianmeli
derbybaby
joan80
18 απαντήσεις

Σελίδα 40 από 40 Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 40 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από elenikaram Πεμ Μαρ 01, 2012 1:19 am

mothers4ever made in germany! Smile
elenikaram
elenikaram

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 40 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από derbybaby Πεμ Μαρ 01, 2012 1:23 am

μαρτης γδαρτης κ παλουκοκαφτης!!!!
εμας παντως στο τροπικο νησι μας εχει ενα τρελοβορια 2 μερες τωρα απιστευτο!μιλαμε για 2,5 βαθμους το πρωι κ τη νυχτα στα χωρια στο βουνο παει κ κατω απο το 0!!!πραγματικα τοσα χρονια δεν ξαναζησαμε τοσο κτυο για τοσες μερες!
αα η χοριακη μ ηταν 2407!μια χαρα ανεβηκαν τα νουμερα!
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από elenikaram Πεμ Μαρ 01, 2012 1:25 am

μπραβο ντερμπακι!!!
οντως φετος ο χειμωας ηταν πολυ βαρυς!
ετοιμαστειτε λοιπον και για δυσκολο καλοκαιρι!
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από derbybaby Πεμ Μαρ 01, 2012 1:32 am

εχω σου λεω παιδι να κανω μουρμουρα με την κοιλια....απιστευτη!!!αφου το 2010 που ειμασταν ολες φουσκες, ειχε κανει καυσωνα της Παναγιας, ακομα το θυμαμαι, κ ημουν Παρο με τον αντρουλη μ διακοπες.ε λοιπον εγω εκανα γυμναστικη σε ολη την εγκυμοσυνη κ λογω διακοπων εκανα περπατημα.ε τον ιδρωτα που εκανα 2 μερες στην Παρο οσα χρονια κανω γυμναστικη δεν τον εχω κανει!!!κ ετσι ειχα δηλωσει πως δε θα ξανακανω εγκυος το καλοκαιρι, εννοω σε προχωρημενο μηνα.τον γεναρη ομως που κλειστηκαμε με τα κρυα λεω για φαντασου να εχεις κ νεογεννητο μες το κωλοκρυο κ το μεγαλο κλειδαμπαρωμενο κ τρελαμενο???οποτε θα ξαναφαω τη ζεστη μ στη μαπα αλλα με το που γεννησω θα εχω 1,5-2 μηνες βολτας!
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από vassiliki Πεμ Μαρ 01, 2012 1:45 am

littlefish έγραψε:Καλησπερα κουκλες! Τι κανετε? Εχω απορια.Κανατε το εμβολιο ιλαρας-ερυθρας-παρωτιτιδας? Αν ναι, εκαναν τα ζουζουνια σας πυρετο και ποια μερα? Ευχαριστω!
εμεις το καναμε μαζι με την ανεμοβλογιά και γέμισε σπιθουράκια και 39 πυρετο την 3η -4η μερα(νομιζω).λογικά δεν θα σου κάνει τιποτα αφου δεν έκανε μέχρι τωρα.

ντερμπάκι τέλεια τα νεά!εγω εχω πόνους περιόδου... έτσι θυμάμαι να είχα και στην Δημητρα όταν έπαθα την αποκόλληση.λέτε να σημαίνει τιποτα?

τελικά τα έκοψα τα μαλλιά μου αρκετα φιλαριστα και έφυγε το πολύ φούντωμα.είναι παλι φουσκωτά αλλά οχι τοσο όσο πριν. έτσι ακριβως τα είχα κόψει ως φοιτητρια,πολύ μου άρεσαν!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από elenikaram Πεμ Μαρ 01, 2012 1:57 am

με υγεια Βασιλικη!
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Μαρ 01, 2012 2:38 am

βασιλικη μεγεια βαλε καμια φωτο καλε!
μελινα και ελενη 1000 καλοι χωρανε !92 τμ σπιτι ειναι το διπλα θα τα βολεψουμε.θα ερχεστε και σε μενα,
χμμμ λεω να ριξουμε τον τοιχο. 100 το δικο μου και 92 το διπλα σχεδον 200 τμ καλα ειναι. αμα αδειασει και το απο κατω θα το κανουμε μεζονετα Razz
VAMPIRE
VAMPIRE

Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Πεμ Μαρ 01, 2012 2:49 am

καλημερα τι κανετε ολα καλα ? τι εχασα?

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Μαρ 01, 2012 2:54 am

Ντερμπι μια χαρά η χοριακή. Πήγα και εγώ σημερα και έκανα. Το απόγευμα θα μαθω τα αποτελέσματα. Εγω πάλι ανησυχώ γιατί δεν νιώθω καμία ενόχληση. Στο Δημήτρη είχα συνεχώς πονάκια. Θα δείξει. Οσο για το καλοκαίρι του 10, οντως ήταν τραγικό. Εμείς ήμασταν στο εξοχικό και χτυπαγε αλυπητα 40άρια. Και τσακωνόμασταν συνεχώς με τον άντρα μου γιατί δεν είχα καλή διάθεση. Ειχα εγώ τον πόνο μου με την κωλοζεστη που δεν μπορούσα να ανασάνω είχα και όλο το σοι που δεν με καταλάβαινε.

Βασιλική, με γεια το κούρεμα. Οι πόνοι περιόδου μπορεί να είναι οτιδήποτε. Κανε ένα τεστακι για να σιγουρευτείς. Εγω όταν ήουν εγκυος στο Δημήτρη είχα πόνους περιόδου πολλούς. Αφού ήμουν σε σημείο να πάρω ντεπόν. Μετά είδα και λίγι αιματάκι, αλλά τελικα δεν ήταν κάτι.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Μαρ 01, 2012 2:58 am

πονους περιοδου ειχα κιεγω και στα 3 παιδια.τοσο εντονοι που νομιζα οτι μου ειχε ρθει περιοδος !
ντερμπακι μπραβο για την χοριακη σου κουκλα
τζοαν ειπαμε δεν ειναι ιδια καθε εγκυμοσυνη μπορει η 2η σου να ειναι ακομα πιο καλη μακαρι!
βασιλικη αντε με το καλο ευχομαι και στα δικα σου!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από vassiliki Πεμ Μαρ 01, 2012 3:00 am

ειναι νωρίς για τεστάκι τζοαν μου αφου περίοδο είχα 10 φεβρ.οπότε υπομονή μεχρι την άλλη εβδ. απλά είναι πολύ ανυπόμονη και έχω ενα προαίσθημα αυτο είναι όλο!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Μαρ 01, 2012 3:07 am

α 10/2 ειχες? εγω στη νεφελη επειδη ημουν σιγουρη οτι την επιασα εκανα το σελφ κλιαρ 10 μερες μετα την επαφη πρωι πρωι μολις ξυπνησα και ειχε βγει θετικο.πολυ αχνο βεβαια αλλα θετικο.
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από vassiliki Πεμ Μαρ 01, 2012 3:12 am

μην μου βάζεις ιδέες φιλενάδα...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Μαρ 01, 2012 3:14 am

Το θεμα είναι τι κύκλο έχεις Βασιλική. Αν είναι 28 ημέρων, νομίζω ότι από Δευτέρα θα μπορούσες να κάνεις ένα. Να δεις και αν το προαίσθημα είναι σωστό. Εγώ πάντως δεν το περίμενα να σας πω την αλήθεια. Ουτε ξέρω πότε έγινε.Ειχαμε πει να το πάμε χαλαρά, και ουτε μετρησα μερες ουτε τίποτα. Την ημερα που ήταν να αδιαθετήσω βλεπω λίγο αιματάκι, λεω τώρα έρχεται. Ομως σταμάτησε την επομένη. Αυτό το είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Οπότε ήμουν σχεδόν σίγουρη από την Κυριακή απλώς ελεγα ότι αποκλείεται.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από VAMPIRE Πεμ Μαρ 01, 2012 3:15 am

εγω απλα σου λεω τι εκανα χαχαχαχαχα
δεν ειμαι ατομο που εχει υπομονη και θα εσκαζα μεχρι να εχω καθυστερηση. αφου και στον αλεξ και στη ραφαελα το τεστ το ειχα κανει την επομενη μερα που δε μου ρθε περιοδος!το κλιαρ μπλου και στους 2 και ειχε βγει ΝΑ ενα θετικο με το συμπαθειο Razz
το σελφ κλιαρ ειναι πιο εξελιγμενο τεστ και μπορεις να το κανεις 10 μερες μετα την επαφη αλλα καλυτερα με τα πρωτα ουρα της ημερας.
υγ . εγω εχω κυκλο 28 ημερων ρολοι
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από vassiliki Πεμ Μαρ 01, 2012 3:18 am

να σου πω την αλήθεια μάλλον είμαι λίγο μαζόχα...απο την μια θέλω να το κάνω για να μου φύγει η αγωνία απο την άλλη αν ειναι αρνητικό θα στεναχωρηθω και δεν θέλω... οπότε το ξαναβλέπω απο βδομάδα. ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

-------

http://www.mothers4ever.com/viewtopic.forum?t=768
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Σελίδα 40 από 40 Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επιστροφή στην κορυφή