Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+14
spiouna007
VAMPIRE
koufetaki
ΠΟΠΗ
vassiliki
mikio
Rea
elenikaram
kisha
littlefish
Ladycat
trianmeli
derbybaby
joan80
18 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 40
Σελίδα 2 από 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
καλημερα κοριτσακια και το δικο μου μαιμουδακι τα εχει κανει ολα λιμπα συρταρια δεν εχω τα εχω αδειασει ολα χθες πηραμε ασφαλειες και τα κλεινουμε γιατι δεν την παλευα αλλο τωρα αυριο θα παρουμε μια πορτα για την εσωτερικη σκαλα γιατι πραγματικα θα αρχισω να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο και ο πονηρος το εχει μαθει και παει οταν θηλαζω και τρεχω με ενα μωρο στο βυζι να κυνηγαω το αλλα εχουμε πολυ πλακα, το τραπεζακι κι εμεις το βγαλαμε αλλαξαμε θεση στον καναπε και βλεπουμε
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
mikio έγραψε:ΜΕΛΙΝΑΚΙ που είσαι να μου πεις πώς τα περνάς με τα 2 μωράκια σου??? σε ένα χρόνο θα πετάς!!! τώρα είναι τα ζόρια! υπομονή λίγο καιρό!!! εμένα τώρα που ξετσούμισε η μικρή σιγά-σιγά ισιώνω! λέω στον άντρα μου ότι σε λίγους μήνες που θα είναι ακόμα πιο αυτόνομα και ανεξάρτητα θα είμαστε άρχοντες! την καλύτερη δουλειά έκανες κοπέλα μου!!!
Καθε αρχη και δυσκολη Νεκταρια μου αλλα θα συνηθισουμε που θα παει ευτυχως που ειναι πολυ ησυχη η μικρη και κοιμαται τριωρα οποτε ασχολουμε με τον κωνσταντινο ο οποιος ειναι σωστο θηριο αλλα οπως λες και εσυ θα στρωσουμε με τον καιρο
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
Μας δίνεις κουράγιο μελινακο
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
derbybaby έγραψε:με αυτο το υλικο εχω ντυσει το ποδι των σκαμπο που εχω στο πασο μ γιατι ητνα μεταλλικο κ τα πασπατευε συνεχεια αλλα ο κυτιος το δαγκωνε!!!!οποτε απο πανω το εντυσα με ταινια διαφανη..να δω πως θα τα ξεκολλησω!!!
ρε κοριτσια εσας γλυφουν πραγματα?εμενα εχει ζουρλαθει το παιδακι μ!με μια γλωσσα εξω κ γλυφει τα παντα...να ανησυχωωωωωω?????
Μαλλον και ο δικος μου ηταν σκυλι στην προηγουμενη ζωη. Εμεις βαλαμε περσυ τα χαλια τα πηγα καθαριστηριο και παρ'ολα αυτα βγαζουν τρελο χνουδι.Ε τον βρισκω συνεχεια με χνουδια μεσα στο στο στομα. Μου εχει σπασει τα νευρα.Πρεπει να σκουπιζω ανα δυο ωρες. Και επισης γλυφει μονιμα το πατωμα.Ιδιαιτερη προτιμηση εχουμε στο στοκο. Αισθανεσαι καλυτερα τωρα...?
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
εμείς πάντως στην προηγούμενη ζωή μας ήμασταν σίγουρα μαιμούδες. Σκαρφαλώνει παντού. Και αν δεν φτάνει καπου, βαζει κανενα παιχνίδι από κατω για σκαλοπατάκι.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
χριστινα πραγματικα μου δινει κουραγιο ο μικρος χαρης!κ εμενα περναει πατωματα με γλωσσα, το κατω μερος του χαλιου, ντουλαπια, χερουλια κ αντικειμενα....να τα γυαλιζε κιολας καλα θα ηταν!!!πορτουλες μελινα βαλαμε απο τοτε που περπατησε γιατι δε θα τον προλαβαινα!
οσο για το σκαρφαλωμα κλασσικα πραγματα, καναπε - κρεβατι.τιποτα παραπανω!κ απο κουβεντα γιοκ! μονο μαμ, μπαμπα κ μαμμμαααα ουτε καν μαμα.πιο μικρος ελεγε κ κατι ατα κ εα - ελα.τωρα τιποτις...να ανησυχωωωωω????
οσο για το σκαρφαλωμα κλασσικα πραγματα, καναπε - κρεβατι.τιποτα παραπανω!κ απο κουβεντα γιοκ! μονο μαμ, μπαμπα κ μαμμμαααα ουτε καν μαμα.πιο μικρος ελεγε κ κατι ατα κ εα - ελα.τωρα τιποτις...να ανησυχωωωωω????
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
derbybaby έγραψε:χριστινα πραγματικα μου δινει κουραγιο ο μικρος χαρης!κ εμενα περναει πατωματα με γλωσσα, το κατω μερος του χαλιου, ντουλαπια, χερουλια κ αντικειμενα....να τα γυαλιζε κιολας καλα θα ηταν!!!πορτουλες μελινα βαλαμε απο τοτε που περπατησε γιατι δε θα τον προλαβαινα!
Και ερχομαστε παλι να δωσουμε κουραγιο.Κανουμε και εμεις οοοολα αυτα που λες.εχουμε καθαρισει ολα τα κουμπια της κουζινας...Απο λεξεις λεμε και εμεις μονο αυτες.Μια μερα ειπε παππου και χειροκροτουσαμε.Τωρα στοπ παλι. Δεν περπαταμε γιατι εχουμε βολευτει με το μπουσουλημα. Μολις πριν 10' λεπτα εφυγε με τη στρατα και πανυγηριζω μονη μου (ο μπαμπας κοιμαται).Τι αλλο σε προβληματιζει?
Ζώδια :
χμμ..το περπατημα οχι αν κ εγω θεωρω οτι ειχε βολευτει να μπουσουλαει γιαυτο ψιλοκωλωσε.δεν εχω πολλους αλλους προβληματισμους...τα αν μεινω εγκυος κ το πως θα αντιδρασει γιατι εχει αρχισει κ μαμακιζει λιγακι...
Ζώδια :
Εμεις πάλι από λεξεις λεμε μπαμπα, μαμα σπάνια γιατί την έχουμε δεδομένη, καίει, πάει, ναι, παππου και γιαγια 9το οποιο ντο μπερδεύει με το γεια και καμια φορά χιαρετάει κιόλας). Τις τελευταίες μερες έχουμε καινούρια μόδα πάντως. θελει συνεχεια αγκαλιά για να βλεπει τον κόσμο από ψηλά. οσο ανεξάστητος ήταν μικρός, τοσο αγκαλιτσας γίνεται τώρα. Καθομαι στον καναπε, με παίρνει από το χερι για να σηκωθώ, και μετα απλώνει τα χερια για αγκαλιά. μου έχει πεσει η μέση.
Ντερμπι, η φαση της μαμακιασης είναι φυσιολογική λένε. Αισθανονται έντονο άγχος αποχωρισμού σε αυτή την ηλικία. Τα αλλα παιδιά βεβαια, γιατί οπως προείπα ο δικός μου με έχει γραμμένη κανονικότατα.
Ντερμπι, η φαση της μαμακιασης είναι φυσιολογική λένε. Αισθανονται έντονο άγχος αποχωρισμού σε αυτή την ηλικία. Τα αλλα παιδιά βεβαια, γιατί οπως προείπα ο δικός μου με έχει γραμμένη κανονικότατα.
joan80- Admin
Ζώδια :
κοιτα να δεις κ εμενα γενικα δεν με κυνηγα απο πισω.ειμαστε κ οοοολη μερα μαζι.αλλα θελει περισσοτερες φορες αγκαλια απο μενα.αυτο που λες κ εσυ, οσο ανεξαρτητος ηταν κ δεν ηθελε χερια τωρα ζητα αγαπες κ αγκαλιες κ ξεμεσιαζομαι κ εγω...αλλα ειναι αγαπησιαρης μωρε....
απο λεξεις ρε γμτ τιποτα...βεβαια με παρηγορει οτι καταλαβαινει τα παντα κ γενικα με ακουει.ευτυχως..γιατι αν ηταν κ μπουφος εκει να δεις απελπισιαααα
απο λεξεις ρε γμτ τιποτα...βεβαια με παρηγορει οτι καταλαβαινει τα παντα κ γενικα με ακουει.ευτυχως..γιατι αν ηταν κ μπουφος εκει να δεις απελπισιαααα
Ζώδια :
Σιγα που θα ήταν μπουφος το παιδί. Εγώ πιστεύω ότι είναι κλασικοί άντρες, βαριούνται ακόμη και να μιλήσουν. Γενικά πιστεύω ότι τα αγόρια πάνε πιο αργά στο θεμα της ομιλίας. στο θεμα της σκανδαλιάς όμως είναι πρώτα.
joan80- Admin
Ζώδια :
derbybaby έγραψε:γιατι αν ηταν κ μπουφος εκει να δεις απελπισιαααα
Χαχαχαχαχα! Ακου μπουφος το παιδι.Θα συμφωνησω με την Joan.Κλασσικοι αντρες.Τα κανουν ολα με αργους ρυθμους.
Αχ εμενα βηχει λες και εχει καπνισει 3 πακετα τσιγαρο.Δεν κοιμαται το βραδυ καλα(μαζι και εμεις) και ολο ναζια κανει.Εχει γινει αγκαλιτσας...αλλα πιο πολυ με τη μαμα.Αν δεν ηταν και ο μαρσιπος τωρα δεν θα ειχα πλατη και μεση.Ηδη ποναω οταν δεν τον φοραω!
Ζώδια :
κοριτσια εχω νεα.....ο μεγαλος μου ειπε οτι βηχει ξαφνικα γιατι ο παππους τον πηγε βολτα στο παρκο κι εκανε ποδηλατο (με 0 βαθμους !!!!!) επισης μου ειπε οτι τον χτυπησε σφαλιαρα στο μαγουλο ο παππους γιατι μαλωνε με τον μικρο και δε θελει να ξαναπαει.....και τελος μου ειπε οτι τους εδωσαν μονο λιγες πατατουλες και τυρι (παλι, ειπε (!!!) ) και δεν τους εδωσαν απογευματινο το γιαουρτακι τους (που της ειπα αν δεν εχει να της στειλω και ειπε θα τους εδινε κανονικο γιαουρτι οχι παιδικο, και ειπα τεσπα) και τελικα τους κοιμησανε μονο με ενα γαλα.....
φταιω εγω μετα?????????και τα 2 βηχουν ασταματητα!
φταιω εγω μετα?????????και τα 2 βηχουν ασταματητα!
????????- Επισκέπτης
Λοιπόν το Ηλεκτράκι:
1. Περπατάει αλλά με στήριγμα, όχι μόνη
2. Λέει μπαμπά ή νταντά (συνώνυμα μου φαίνονται). Το μαμά το θυμάται μόνο όταν θέει ζιζί.
3. Τραγουδάει μουρμουρίζοντας
4. Χορεύει καθήμενη (ο κορμός δεξιά αριστερά, τα χεράκια ψηλά)
5. Είναι πολυ χαδιάρα...
1. Περπατάει αλλά με στήριγμα, όχι μόνη
2. Λέει μπαμπά ή νταντά (συνώνυμα μου φαίνονται). Το μαμά το θυμάται μόνο όταν θέει ζιζί.
3. Τραγουδάει μουρμουρίζοντας
4. Χορεύει καθήμενη (ο κορμός δεξιά αριστερά, τα χεράκια ψηλά)
5. Είναι πολυ χαδιάρα...
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
ρεα μου πως εισαι κοριτσι μου? αχ απ τη μερα που διαβασα για τη νταντα σας ολο στο νου μου σε εχω, το ειπα και στη μαμα μου και ανεβασε πιεση η γυναικα, δεν μπορω να το ξεχασω εχω παθει μεγαλο σοκ......τι θα κανεις αποφασισες?????? αχ δεν ξερεις ποσο σε σκεφτομαι, να μου φιλησεις το ηλεκτρακι αχ να ημασταν λιγο κοντα να στην κρατουσα εγω ουτε λεφτα ουτε τιποτα......παναγια μου!
????????- Επισκέπτης
Στέλλα μήπως να ξεχεσεις. Τους παππουδες; πηγα Γιατρό κλειστός τραχηλος αλλά πονακια περιόδου κσι πόνος στη. Μέση όλη μέρα
Ζώδια :
δε θελω φασαριες οτι εγινε δε γυριζει πισω απλα δε θα ξαναπανε αν δειτε στο ηρθε η ωρα εγραψα οτι μου ειπε κιολας ο παππους την αλλη φορα λεει να μεινουν μιση μερα......πρωτη φορα τα αφησα νυχτα εν τω μεταξυ!!!!!!! αλλα δεν ειμαι για συγχυσεις, ηδη ποναω πολυ και ο γιατρος μου (αχ ασχετο, εχω ενα γιατρο κοριτσια!!!!!!! αχχχχχχχχ τι να σας λεω ΘΕΟΣ) μου διπλασιασε τα χαπια, παλι δε μπορω να ανεβω τη σκαλα σταματαω δυο φορες και στα δεκα βηματα κλαταρω.......δεν ειμαι για καβγαδες με την πεθερα.....με τιποτα......
????????- Επισκέπτης
αχαχαχα οκ θα σε βγαλει νοκ αουτ.πονας κουκλα ε?αχ ρε στελλιτσα ...
Ζώδια :
Ευχαριστώ στελλάκι για τα καλά λόγια. Ψάχνουμε τώρα για γυναίκα. Χτες έκατσα εγώ σπίτι, σήμερα ο λαντρας μου. Αλλά αν έβλεπες το βίντεο, το γλυκο μωράκι μου να παίζει στη μοναξιά του... Σε καποια φάση, την ώρα που αυτή μίλαγε στο τηλέφωνο πάει κοντά στα πόδια της, βγάζει την καλτσούλα του και κάνει την κίνηση "πίφις" που κάνουμε όταν παίζουμε (φαίρνει την κάλτσα στη μυτούλα της κάνει πιφ και μετά μου τη δίνει να κάνω και εγώ). Σημασία δεν του έδωσε η καριόλα. Έκλαιγα με μαυρο δάκρυ σκεφτόμενη την ανταπόκριση που ζητιάνευε το παιδάκι μου. Όλη μέρα ούτε μια κουβέντα δεν του είπε. Από την άλλη αν έβλεπες πως έκανε μπροτά μας. Λες και ήταν παιδί της.
ΥΓ: κάθε φορά που σκέφτομαι τη φάση με την καλτσουλα πλαντάζω στο κλάμα βρε γμτ. Δεν ξέρω, αυτή η σκηνή πολύ με πληγώνει
ΥΓ: κάθε φορά που σκέφτομαι τη φάση με την καλτσουλα πλαντάζω στο κλάμα βρε γμτ. Δεν ξέρω, αυτή η σκηνή πολύ με πληγώνει
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
ειναι αμαρτια μωρε...να ζητα το παιδακι παρεουλα κ αυτη η βρωμα να αδιαφορει!που στην τελικη πληρωνεται για το ακριβως αντιθετο πραγμα!!!!!
στελλα εχεις κ εσυ τα δικια σου...τι α πω τουλαχιστον περασατε καλα εσεις κ δεν το κανεις κ συνεχεια!
στελλα εχεις κ εσυ τα δικια σου...τι α πω τουλαχιστον περασατε καλα εσεις κ δεν το κανεις κ συνεχεια!
Ζώδια :
Καλημερα κουκλες.
Ρεα έπεσες στην περίπτωση. Τι να πω. Ευτυχως που την πήρες είδηση νωρίς. Εμενα η μαμα μου για πολλά χρόνια κράταγε παιδάκια. Εμείς πηγαίναμε τότε σχολείο. Μεχρι και τώρα, ακόμα τη θυμούνται με αγάπη, παρόλο που το πρώτο που κράτησε είναι πλέον 23 χρονών. Αλλά πάντα επαιζε μαζί τους, τους μαθαινε πράγματα, τα πήγαινε βόλτες.
Στελλα, τα πεθερικά σου μαλλον δεν προκειται να αλλαξουν ποτέ. Δυστυχώς δεν μπορείς να κανεις κατι αλλα από το να μην ξαναφήσεις τα παιδιά. Μην σταναχωριέσαι τώρα γιατί γίνεσαι χειρότερα.
Ρεα έπεσες στην περίπτωση. Τι να πω. Ευτυχως που την πήρες είδηση νωρίς. Εμενα η μαμα μου για πολλά χρόνια κράταγε παιδάκια. Εμείς πηγαίναμε τότε σχολείο. Μεχρι και τώρα, ακόμα τη θυμούνται με αγάπη, παρόλο που το πρώτο που κράτησε είναι πλέον 23 χρονών. Αλλά πάντα επαιζε μαζί τους, τους μαθαινε πράγματα, τα πήγαινε βόλτες.
Στελλα, τα πεθερικά σου μαλλον δεν προκειται να αλλαξουν ποτέ. Δυστυχώς δεν μπορείς να κανεις κατι αλλα από το να μην ξαναφήσεις τα παιδιά. Μην σταναχωριέσαι τώρα γιατί γίνεσαι χειρότερα.
joan80- Admin
Ζώδια :
ευχαριστω κοριτσια μου για τη συμπαρασταση...ευελπιστω να παιζει ρολο ο παγετος αλλα αν συνεχισω ετσι και αρχες ανοιξης με ξαναβλεπω νοσοκομειο.....θεος να φυλαει....
ρεα τι να πω ρε συ.....δε στο λεω για πλακα, ολη μερα δε μπορει να ξεκολλησει απ το μυαλο μου αυτη η ιστορια.......τι σκυλες ειναι ρε παιδι μου, και εδινες και ενα σκασμο λεφτα........εγω με 300 ευρω πηγα, χωρις να ειναι η δουλεια μου, για να παει μια φιλη μου σε παιδικο που διοριστηκε, και επαιζα με το κοριτσακι, το ταιζα τοσο καλα που η μανα (ηταν λιγο των προχτεσινων goody's η μανα) επαθε πλακα πως ετρωγε απ ολα.....της μαθαινα πραγματακια, χρωματα, σχηματα, λεξεις στα αγγλικα, και ολη μερα επαιζα με τις κουκλες, και σου λεω, δεν την ειχα ξανακανει τη δουλεια......στο κινητο μου μιλησα ολο κι ολο μια φορα που με πηρε η μανα μου να μου πει οτι της εκανε φασαρια ο ενοικιαστης και πηγε να τη δειρει!!!!! δεν καταλαβαινω με τι θρασος εκμεταλλευονται μια ψυχουλα μονο και μονο επειδη ξερουν οτι δε μπορει να μιλησει για να το πει, ειναι εγκλημα να αδιαφορεις για εναν ανθρωπο που δεν εχει τη δυνατοτητα να παραπονεθει.......ευχομαι να μην ξαναδουλεψει ποτε με παιδακια η ρουφιανα........
ρεα τι να πω ρε συ.....δε στο λεω για πλακα, ολη μερα δε μπορει να ξεκολλησει απ το μυαλο μου αυτη η ιστορια.......τι σκυλες ειναι ρε παιδι μου, και εδινες και ενα σκασμο λεφτα........εγω με 300 ευρω πηγα, χωρις να ειναι η δουλεια μου, για να παει μια φιλη μου σε παιδικο που διοριστηκε, και επαιζα με το κοριτσακι, το ταιζα τοσο καλα που η μανα (ηταν λιγο των προχτεσινων goody's η μανα) επαθε πλακα πως ετρωγε απ ολα.....της μαθαινα πραγματακια, χρωματα, σχηματα, λεξεις στα αγγλικα, και ολη μερα επαιζα με τις κουκλες, και σου λεω, δεν την ειχα ξανακανει τη δουλεια......στο κινητο μου μιλησα ολο κι ολο μια φορα που με πηρε η μανα μου να μου πει οτι της εκανε φασαρια ο ενοικιαστης και πηγε να τη δειρει!!!!! δεν καταλαβαινω με τι θρασος εκμεταλλευονται μια ψυχουλα μονο και μονο επειδη ξερουν οτι δε μπορει να μιλησει για να το πει, ειναι εγκλημα να αδιαφορεις για εναν ανθρωπο που δεν εχει τη δυνατοτητα να παραπονεθει.......ευχομαι να μην ξαναδουλεψει ποτε με παιδακια η ρουφιανα........
????????- Επισκέπτης
Ρεα η ξαδερφη μου εχει αλλαξει πολλες στα μικρα.Και τωρα που ειχε βρει μια και τα προσεχε καλα,εμεινε εγκυος και της φευγει.Ειναι μεγαλο πακετο να βρεις ΣΩΣΤΟ ανθρωπο...Θα βρεθει η καλυτερη για το Ηλεκτρακι!
Στελλιτσα να σκεφτεσαι αλλιως.Οτι ειναι μεγαλοι ανθρωποι,οτι δεν ξερουν τις συνηθειες των παιδιων και ετσι θα τους δικαιολογεις και δεν θα στεναχωριεσαι.Δυστυχως οσο μεγαλωνουν τοσο χειροτεροι γινονται...
Εμενα με παιρνει χθες ο πεθερος και μου λεει: "Ειδες μια σκοτωσε την πεθερα της.Θα σου κανουμε ολα τα χατηρια,οτι θες θα γινεται!".Εριξα τρελο γελιο.Να προσεχετε του λεω μη μου τη δωσει καμια ωρα. :p
Στελλιτσα να σκεφτεσαι αλλιως.Οτι ειναι μεγαλοι ανθρωποι,οτι δεν ξερουν τις συνηθειες των παιδιων και ετσι θα τους δικαιολογεις και δεν θα στεναχωριεσαι.Δυστυχως οσο μεγαλωνουν τοσο χειροτεροι γινονται...
Εμενα με παιρνει χθες ο πεθερος και μου λεει: "Ειδες μια σκοτωσε την πεθερα της.Θα σου κανουμε ολα τα χατηρια,οτι θες θα γινεται!".Εριξα τρελο γελιο.Να προσεχετε του λεω μη μου τη δωσει καμια ωρα. :p
Ζώδια :
κοριτσια καλησπερα!εμεις σημερα μειναμε σπιτι γιατι πιασανε παλι οι βροχες κ δεν ηθελα να τον βγαλω εξω.το σκυλοδοντακι μας το πρωτο ειναι ετοιμο να σκασει.
στελλα νεοτατοι ειναι ε?τι να πεις..κανε τον μαμακα να μην εχεις κ πολλα πανω απο το κεφαλι σου.
στελλα νεοτατοι ειναι ε?τι να πεις..κανε τον μαμακα να μην εχεις κ πολλα πανω απο το κεφαλι σου.
Ζώδια :
Σελίδα 2 από 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 2 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης