Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 3 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

+10
koufetaki
fouli
Ladycat
trianmeli
elenikaram
vassiliki
VAMPIRE
joan80
ΠΟΠΗ
kata
14 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Δημοσίευση από trianmeli Τετ Ιουν 01, 2011 8:41 pm

stella έγραψε:μωρε ας μην ειχα προβλημα υγειας και θα τους ελεγα εγω!

στελλακι εγω ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα με την υγεια σου και τοτε θα δουν
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Δημοσίευση από ???????? Τετ Ιουν 01, 2011 9:32 pm

κι εγω αυτο περιμενω.ξερεις τι ειναι ν αθες απ τα 15 σου να κανεις παιδια να τα παρατας ολα γι αυτα και μετα.........τεσπα

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ???????? Κυρ Ιουν 05, 2011 9:38 pm

εχουμε και συνεχεια.....

σηριαλ θα γραψω στο τελος.....αφου το προηγουμενο ΣΚ μας κρεμασανε οτι και καλα θα μας κανανε τραπεζι και κανονισαμε να κανουμε μια επισκεψη μετα εκει κοντα αλλα τα πεθερικουλια μου την κανανε θαλασσιτσα......μας ξανακαλεσανε αυτη τη βδομαδα και πηγαμε το Σαββατο......

πιναμε καφεδακι στο μπαλκονι και τα παιδια παιζανε στην αυλη οταν η πεθερα μου πηρε τον μεγαλο να πανε στο παρκο ειναι ακριβως διπλα αλλα μπροστα στο σπιτι ακριβως εχει δρομο και αλλον εναν πιο περα καθετο για να φτασουν, εννοειται η περιοχη τιγκα στο αυτοκινητο και παρκαρισμενα και διερχομενα......εγω δεν ειδα, γιατι το παιδι δε φαινοταν πισω απο ενα αυτοκινηο παρκαρισμενο, ακουω τον αντρα μου να ουρλιαζει "μαμα τι κανεις, το παιδι που το αφηνεις, ελατε γρηγορα τωρα μεσα" και βλεπω μια γυναικα οδηγο που φρεναρε, και λεει "κι εγω εχω παιδια, αλλοιμονο, τον ειδα απο μακρια οτι ηταν στο δρομο"
ε??????????what????????? εμεινα παγωμενη....τοτε καταλαβα....η καλη μας η γιαγια ειχε την παρτη της απο μεσα μερια και το παιδι απ εξω και μιλουσε και δεν ειδε το αυτοκινητο......

μετα απο δεκα λεπτα λεει ο πεθερος μου να παει και τον μικρο στο παρκο (2) και μας λεει
-το παιδι στο ιδιο σημειο στο δρομο- δειτε τον λιγο παω να βαλω τα παπουτσια μου και το αφηνει στο δρομο και μαλιστα πιο εξω απ τα παρκαρισμενα παλι...... εγω ετοιμαζομαι να πηδηξω το καγκελο να παω......η πεθερα κοιταει "ελα βρε δεν παει πουθενα!" και μεχρι να καταλαβουμε ο πεθερος εβγαλε φτερα και ετρεξε---- εγω μεχρι να κουνηθω εξαλλου ποσο γρηγορη να ειμαι!!

αντε τωρα δωσε παιδια το καλοκαιρι που τα θελουν!!!
ευτυχως το ειδε ο αντρας μου και ειπε απο μονος του μωρα δεν εχει να παρουν ειναι ανευθυνοι---ελπιζω να το κρατησει.......κι εχω και τη μανα μου να φωναζει που δε μιλαω οταν γινονται αυτα....

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από vassiliki Δευ Ιουν 06, 2011 3:28 am

ευτυχώς να λές που ήταν ο άντρας σου και τα είδε, για φαντάσου να σε εβγαζε τρελή και να έπαιρνε το μέρος τους!τίποτα παιδί μου είναι ανεύθυνοι,απορώ πώς μεγαλώσαν τα δικά τους παιδιά....
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Δευ Ιουν 06, 2011 3:59 am

ναι εχει δικιο η βασιλικη παλι καλα που το ειδε γιατι συνηθως οι αντρες μας αν δεν το δουν μετα ματια τους δεν θα το πιστεψουν σαν μανες υπεβολικες μας κανουν αλλα μολις το δουν πειθοντε

ΠΟΠΗ

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Nomikoula Τετ Αυγ 03, 2011 8:28 am

Ο Χριστος και η Παναγια!!!!! Καλε!!! Πως τα αφήνεις και εσυ εκει τα παιδια?? Ασε μας βρε Στελλα!!!!! Τι πεθερα ειναι αυτη?? Μην τα ξανα αφησεις!!!!!!
Nomikoula
Nomikoula

Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011
Ζώδια : Δίδυμος Μαϊμου
Τόπος : Κώς

Δημοσίευση από ???????? Τετ Αυγ 03, 2011 10:25 am

δεν καταλαβες νομικουλα μου, δεν τα δινω, με μενα εκει γινονται αυτα! φαντασου μονοι τους!!!

υγ που μενεις στην ωραια Κω??? η κολλητη μου εχει συγγενεις στην Καρδαμαινα και ειχα παει κι εγω ενα καλοκαιρι, τελεια ηταν!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Nomikoula Τετ Αυγ 03, 2011 8:51 pm

stella έγραψε:δεν καταλαβες νομικουλα μου, δεν τα δινω, με μενα εκει γινονται αυτα! φαντασου μονοι τους!!!

υγ που μενεις στην ωραια Κω??? η κολλητη μου εχει συγγενεις στην Καρδαμαινα και ειχα παει κι εγω ενα καλοκαιρι, τελεια ηταν!!!

Ax!!! Με σενα εκει? Καλα η γυναικα ειναι πολυ γκαου!!!!!!! χαχαχαχαα
Εδω στην Κω μένω Στελλα μου! Καρδαμαινα κιολας ειναι πολυ ομορφα!!! Να μας ξανα ερθεις!!!!!!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 3 732651
Nomikoula
Nomikoula

Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011
Ζώδια : Δίδυμος Μαϊμου
Τόπος : Κώς

Δημοσίευση από ???????? Τετ Αυγ 03, 2011 9:33 pm

πρωτα ο θεος....

????????
Επισκέπτης

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης