Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

+10
koufetaki
fouli
Ladycat
trianmeli
elenikaram
vassiliki
VAMPIRE
joan80
ΠΟΠΗ
kata
14 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 3 1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ Empty ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 5:19 am

Να με συγχωρησετε γιατι το ποστ θα ειναι μεγαλο, αλλα αν δε μιλησω καπου....θα σκασω! Και φυσικα καθε αποψη δεκτη αν καποιος νομιζει οτι ειμαι λαθος! Η σχεση μου με την πεθερα ξεκινησε πριν 5 χρονια...πρωτη κουβεντα της ηταν οτι ειμαι "κοντη και χοντρη!" (1.70 - 65 κιλα) δευτερη κουβεντα οτι ειμαι τουρκαλα (γιατι ειμαι ποντια) μετα απο λιγο αποφασισαμε να παντρευτουμε "γιατι βιαζεστε τοσο" να κανουμε παιδι "γιατι δε μας ρωτησατε" ερχεται ο αντρας μου να μεινει στο δικο μου διαμερισμα και η κυρια κλαιει περιπου εναμιση χρονο οτι της πηρα το γιο και καλυτερα να μην ειχα σπιτι...και στις δυο γεννες επειδη γεννησα γρηγορα η πρωτη κουβεντα ηταν "εσυ τι καταλαβες, αβγο εβγαλες" και εκ των υστερων μαθαινω οτι προσπαθουσε να πεισει τους κολλητους του αντρα μου 3 μερες πριν το γαμο οταν της πηγαν το νυφικο (κουμπαροι γαρ) να τον πεισουν οτι ειναι μικρος να παντρευτει (30)... εζησα 2 χρονια μες το κλαμα και τον οδυρμο, να μην ερχονται καθολου σπιτι μας ουτε για το μωρο, να τρεχω ολο εγω εκει, και να παρακαλαω και τον αντρα μου να τους παιρνει τηλ και να πηγαινουμε γιατι ειναι κριμα ενω εκεινος δεν ηθελε ουτε να τους βλεπει (λογω του ξυλου που ετρωγε απ τον πατερα του μικρος και μιας κλαψο----- μανας που ειχε ολη του τη ζωη....) την οποια βεβαια εγω μαμα κανονικα να τη λεω και τον αλλον μπαμπα αν και εχασα τον πατερα μου και η λεξη δε μου βγαινει, ολα απο δικη μου καλη πιστη και θεληση!!!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ---- ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΑΜΙΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ) αλλα αυτα που γινονται εμενα με τρελλαινουν και θελω τη γνωμη σας ειλικρινα γιατι θα σκασω..... θα τα παραθεσω σριθμητικα και χωρις δικα μου σχολια για να μην επηρεασω κανεναν.... ειναι ολα γεγονοτα που εχουν συμβει ολο αυτο τον καιρο

1) μια μερα ξεχασε την εξωπορτα της ανοιχτη και ο μεγαλος μου ανοιξε και αρχισε να ανεβαινει στα επανω πατωματα (2 ετων)
2) μια αλλη μερα τον αφησε μονο του μεσα και την κλειδωσε εξω και τον παρακαλουσε απο το μπαλκονι μιση ωρα να της ανοιξει (2 ετων)
3) οταν εγω ημουν στο νοσοκομειο λογω αυτοανοσου και τον κρατησε του πηρε φαρμακα μονη της απ το φαρμακειο ενω ειχα πει ρητα να μην του δωσουν τιποτα αν δε με ρωτησουν γιατι παιρνει συγκεκριμενη αγωγη
4) αφηνει τα γυαλικα στρωμενα και τα παιδια τα σπανε και παιζουν με τα θρυψαλα
5) τις προαλλες ξεχασε τις βελονες του ραψιματος τις τεραστιες και τα παιδια τα βρηκαμε να μαλωνουν μ αυτες στα χερια...
6) μαγειρευει παντα οταν τα παιδια ειναι εκει (ενα διωρακι τα αφηνω συνηθως) με τα τηγανια της παντα με τα χερουλια προς τα εξω και το φουρνο τον στηριζει με ενα ξυλο....
7) φοραει στα παιδια πυτζαμες πανω απ τα ρουχα για να μην αναψει καλοριφερ
το μονο που τα ταιζει ειναι 2-3 πατατες φουρνου
9) αν γελαστω να βαλω και λιγο τυρακι μου κανει παρατηρηση και βγαζει το μισο απ το πιατο
10) το καλοκαιρι εβαζε ταινια με ναζι που καινε εβραιους στον μεγαλο (ακομα λεει για τις φωτιες το παιδι) και ηταν και χαρουμενη που του αρεσουν οι φωτιες
11) πηρε τον μεγαλο 2 μερες στο εξοχικο και πηγα και τον βρηκα συγκαμενο ως τα μπουτια γιατι δεν τον ξεπλενε οταν εκανε κακα με σαπουνι- του εριχνε μονο νερακι απ την πισινα δυο χουφτες και μετα τον εβαζε και μες τα βρωμονερα στην πισινα
12) τον βρηκα κατακαμενο γιατι δε θελανε να βαλουνε αντιηλιακο (ενω εδωσα ολοκαινουριο)
13) τον βρηκα καταφαγωμενο απ τα κοιυνουπια ενω σερνοταν και ο ιος των κουνουπιων γιατι ξεχασανε και αντικουνουπικο να βαλουν (που ειχα δωσει ολοκαινουριο)
14) στο εξοχικο οπου και να πατησεις εχει φιδακια για τα κουνουπια, ΤΕΖΑ και φαρμακα
15) φαρμακα εβγαλε το παιδι μια μερα απο την κρεβατοκαμαρα της γιατι δεν τα ειχε σηκωσει
16) μια αλλη μερα κοντεψε να πιει την κολωνια της γιατι δε τον προσεχε κανεις
17) διπλα στην πισινα που παιζαμε με τα παιδια βρηκαμε ενα φιδι, τα μαζεψαμε και φυγαμε και η κυρια θυμωσε, "ηταν λαφιατης, μικρουλικο, δεν τσιμπαει" και την αλλη βδομαδα ο πεθερος μου μου ειπε οτι βρηκε αλλα δυο μεγαλυτερα...
1 τα χερια της ειναι 2-3 φορες εγχειρισμενσ και δε μπορει να σηκωνει μωρα ουτε πρεπει
19) λεει παντα ψεμματα οτι τα παιδια φαγανε κι εκεινα γυρνανε σπιτι ψωμολυσαγμενα
20) εχουν χτυπησει πολλες φορες και βλεπω τα σημαδια και ποτε δεν παραδεχεται οτι εγιναν σπιτι της
21) φοβεριζουν τα παιδια με μια ενεση (κουνιαδος γιατρος) για να καθονται φρονιμα
22) κοροιδευουν το παιδι γιατι φοραει ακομα πανες με αηδιαστικο τροπο (το παιδι δεν μπορεσε να τις βγαλει γιατι εγω ειμαι ολο το χειμωνα καθηλωμενη σε μια καρεκλα σχεδον αναπηρη και δε μπορουσα να το παω τουαλετα)

και γενικως.....το μονο που περιμενει ειναι να πεθανει η μανα μου(80) γιατι νομιζει οτι μετα θα παω να μεινω πανω κατω μαζι της- δεν παω στην Αυστραλια καλυτερα... χτες ηρθε μετα απο μια βδομαδα (που ειχα παει εγω σερνομενη) και μας εφερε φαγητο ειπε...ενα μπολακι που καλα καλα δεν εφτασε για τα παιδια....ευτυχως η μαμα μου φερνει την κατσαρολαρα την αφηνει και ουτε μας ενοχλει.... το μονο της μελημα ειναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ, ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!!!! και Ε Ρ Ω Τ Ω !!!!!!Ποια τρελλη θα τα εδινε??? αμα κατσω θα γραφω μεχρι αυριο το τι μας εχει κανει τοσα χρονια...ολα τα ξεχασα, τα εβαλα πισω, της μιλαω με το σεις και με το σας.....αλλα για τα παιδια, οχι ρε φιλε!!!!!!! Φ Ο Β Α Μ Α Ι!!!!!!! εμενα ας με κανει κουρελι, ας κανει κι αλλα τοσα, που κοντεψα να μεινω αναπηρη και το μονο που ειπε (εννοειται ποτε δεν ηρθε στο νοσοκομειο κι εχω νοσηλευτει 4 φορες απο μια βδομαδα) ηταν "πες το γιατρο σου ως ποτε, θα γερασεις για να γινεις καλα???" βαρεθηκα ρε παιδια σας ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο.....οσο για τον αντρα μου γιατι σιγουρα θα ρωτησετε.....στις αρχες τους σιχαινοταν, με το ζορι τον πηγαινα σπιτι τους....εγω η ΗΛΙΘΙΑ και τωρα το μονο που λεει ειναι "ακομα δεν την εμαθες, ακομα μαζι της ασχολεισαι, βριστην, χεστην, κλειστης το τηλεφωνο!" αλλα εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...απλα, δε θελω να εχει τα παιδια μου, οπως δεν τα εχει και η μαμα μου, οπως δεν τα δινω σε κανεναν......ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! πειτε μου αν ειμαι κακια νυφη, αν θα τα βρω απ τις νυφες μου, οτι θελετε, αλλα πειτε κατι......

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ Empty Απ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Δημοσίευση από kata Τετ Μαρ 02, 2011 5:32 am

Στέλλα, έχω μείνει άναυδη... Απορώ με την υπομονή σου κορίτσι μου. Αν δεν μπορείς να τη βρίσεις (εγώ δεν θα άντεχα, στο λέω) η επόμενη λύση είναι να την καθαρίσεις και να το κάνεις να φανεί σαν ατύχημα!!!

Πέρα απ΄την πλάκα, η γυναίκα είναι επικίνδυνη. Εγώ δεν θα μπορόυσα να την εμπιστευτώ. Εύχομαι ολόψυχα να αναρρώσεις γρήγορα και να είναι γερή και η μανούλα σου να σε βοηθάει.

kata

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Μαϊμου
Τόπος : Π. Φάληρο

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ Empty Απ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Τετ Μαρ 02, 2011 5:34 am

στελλα ΖΕΙΣ???
ΠΩς ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
λοιπον ενα παιδι το αφηνουμε παντα μα παντα με ατο εμπιστοσυνης , εαν δεν του εχουμε πολυ απλα λεμε ενα οχι .ΟΧΙ
δεν χρειαζοταν τοσα πολλα να γραψεις και ενα να εγραφες το ιδιο θ σ εγραφα . ειναι ανωριμοτητα ολο αυτο .
ο αντρας τι λεει για ολα αυτα ?

ΠΟΠΗ

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 6:04 am

ΠΟΠΗ έγραψε:στελλα ΖΕΙΣ???
ΠΩς ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
λοιπον ενα παιδι το αφηνουμε παντα μα παντα με ατο εμπιστοσυνης , εαν δεν του εχουμε πολυ απλα λεμε ενα οχι .ΟΧΙ
δεν χρειαζοταν τοσα πολλα να γραψεις και ενα να εγραφες το ιδιο θ σ εγραφα . ειναι ανωριμοτητα ολο αυτο .
ο αντρας τι λεει για ολα αυτα ?

αυτα που εγραψα ειναι παρουσια μου !!!!!!!!!!!! αλλιως δε θα τα ηξερα απλα!!!!!!!!
αμα λειψω δεν ξερω τι θα γινει!!! ο αντρας μου δεν τους θελει καθολου αλλα θεωρει οτι οι παππουδες εχουν τα ματια τους 14 αφου δεν εχει συμβει ποτε κατι τρομερο και οτι εγω ειμαι υπερπροστατευτικη!! αλλα παλι δεν τους τα δινει ουτε εκεινος
εγω παλι γιαλογους σοβαρους υγειας χρειαζομαι κανενα δυωρακι το μηνα αλλα οχι παραπανω οποτε γινονται και οι καβγαδες!!!!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 6:06 am

kata έγραψε:Στέλλα, έχω μείνει άναυδη... Απορώ με την υπομονή σου κορίτσι μου. Αν δεν μπορείς να τη βρίσεις (εγώ δεν θα άντεχα, στο λέω) η επόμενη λύση είναι να την καθαρίσεις και να το κάνεις να φανεί σαν ατύχημα!!!

Πέρα απ΄την πλάκα, η γυναίκα είναι επικίνδυνη. Εγώ δεν θα μπορόυσα να την εμπιστευτώ. Εύχομαι ολόψυχα να αναρρώσεις γρήγορα και να είναι γερή και η μανούλα σου να σε βοηθάει.

κι εγω αυτο ευχομαι καλη μου!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από joan80 Τετ Μαρ 02, 2011 6:16 am

Δεν ξέρω πώς είναι τα οικνομικά σας αλλά εγώ θα προτιμούσα να φωνάζω μια κοπέλα να τα κρατάει. Δεν ξέρω θα έκοβα απ' όπου μπορούσα. Αυτό που προέχει είναι η υγεία των παιδιών σου. Και με αυτά που διάβασα, βλέπω ότι απλως ΔΕΝ τα προσέχει. Είναι σαν να αφήνεις δυο μωρά μονα τους στο σπίτι αφού δεν υπάρχει επίβλεψη. Τώρα για το αν σε που κακιά νύφη ή όχι, εμένα δν θα με απασχολούσε καθόλου. Απότι κατάλαβα έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας. Προέχει να γίνεις εσύ καλά, να είσαι ήρεμη και όχι να έχεις και το άγχος για τα παιδιά σου όταν τα αφήνεις με τα πεθερικά. Και αφού ο ΄ντρας σου δεν έχει αι τις καλύτερες σχεσεις, κόψε κάθε επάφή. Έτσι απλά. Εφριξα πραγματικά με αυτά που διάβασα. Επίσης αν ο άντρας σου είχε φάει πολύ ξύλο όπως γράφεις, πώε είσαι σίγουρη ότι δεν γίνεται το ίδιο και με τα παιδιά. Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α. Μπορεί να φαίνομαι απόλυτη και σκληρή αλλά εγώ από τα 3 πρώτα που διάβασα, δεν χρειάστηκε να παω παρακάτω. Η γυναίκα απλώς δεν παλεύεται.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Τετ Μαρ 02, 2011 6:26 am

κοψε επαφες ετσι θα ηρεμησεις και εσυ

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 7:11 am

[quote="joan80"]

τα οικονομικα μας.....χμ....δουλευει μονο ενας και παιρνει οχτακοσια!~! δε λεω τιποτε αλλο, εγω ειμαι ολο γιατρους και φαρμακα κι εχω και 2 παιδια.....
κοπελα απο και κλειεται
τα παιδια ξερω οτι δεν τα χτυπησαν ως τωρα γιατι ο μεγαλος μου τα λεει χαρτι και καλαμαρι ολα
αμα γινει κι αυτο τελειωσαμε
και το να κοψεις τελειως μη νομιζετε οτι γινεται
στα καλα καθουμενα τι επαθα?
η θα βγαλω παπυρο κανατε αυτο κι εκεινο και το αλλο τοτε???
δε γινεται
το μονο που μπορω ειναι να κανω μια τρελλη φασαρια με ενα θεμα που σιγουρα θα προκυψει απο δω και περα
αλλα πρωτα πρεπει να γινω καλα να μην εχω αναγκη....γιατι οταν μπαινω νοσοκομειο η μαμα μου δε μπορει και με τα δυο...

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Τετ Μαρ 02, 2011 7:35 am

αχ βρε κοπελα μου . τι ν κανεις και εσυ μια με την υγεια σου μια με τα παιδια . εαν επιτρεπεται τι προβλημα υγειας εχεις αν δεν γινομαι αδιακριτη

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Τετ Μαρ 02, 2011 7:36 am

κανε υπομονη να γινεις καλα και μετα δεν θα εχεις αναγκη κανεναν

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από joan80 Τετ Μαρ 02, 2011 7:45 am

Είναι δύσκολα τα πράγματα. κα΄νε υπομονή να γίνεις καλά και μετά να είσαι συνεχως με τα παιδάκια σου και να μην την έχεις ανάγκη.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 8:22 am

στελλα τα ειχα διαβασει κ στο ''αλλο'' τα κατορθωματα της πεθερας σου κ καλα εχω μεινει μαυτη τη γυναικα.μακρια μη της ξαναπας τα παιδια μακριααααα
VAMPIRE
VAMPIRE

Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 8:48 am

αχ οσο τα λεω τοσο φουντωνω!!! λύση δε βρισκω!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 8:50 am

εγω στη θεση σου θα εστελνα τον μεγαλο παιδικο(αν αυτος που παει δε σου αρεσει μπορεις να τον στειλεις σε αλλον) κ θα επαιρνα κ μια γυναικα 3 ωρες την ημερα να βοηθαει στο σπιτι.ποσες ωρες μενει στον παιδικο ο μεγαλος σου?ο αντρας σου ποσες ωρες ειναι στο σπιτι?
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 8:52 am

παει παιδικο αλλα αρρωσταινει συνεχεια και τον κραταω σπιτι γιατι αν κολλησω καηκα.... για γυναικα δε φτανουν τα λεφτα, οποτε ακυρο, αστα να πανε.....και με μενα μια χαρα ειναι βρε δε θελω βοηθεια τα καταφερνω αλλα η αλλη τα ζηταει επιμονα και μου σπαει τα -------δια!!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 8:56 am

α αυτο ειναι το προβλημα μονο?οτι στα ζηταει?
χαχαχαχα αμαν βρε στελλα σιγα το πραγμα!θα τα βλεπει μια φορα τη βδομαδα να πηγαινετε εσεις να εισαι παρουσα δηλαδη κ αν θελει αλλη μια να ερχεται σπιτι σας. και να σου πω και κατι?εγω στη θεση σου θα το ελεγα.
΄΄'φοβαμαι να σε αφησω μονη με τα παιδια γιαυτο κ γιαυτο'' (για ολα αυτα που μας ειπες!!!)
κ αν θυμωσει τι?εχεις να χασεις κατι?
ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση τα παιδια δεν ειναι ουτε για 5 λεπτα να μεινουν μαζι της.εδω τοσο τα προσεχουμε κ παλι θα χτυπησουν η θα γινει το κακο.τι λες τωρα
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 10:25 am

αχ δεν την ξερεις καλη μου
μηνες κλαιγεται και μας πρηει καθε μερα στα τηλεφωνα
περιμενει πως και πως τοκαλοκαιρι να τα παρει στο εξοχικο
και θελει παντα να μην ειμαι εγω
αυτο ειναι το θεμα
εγω τα καταφερνω μια χαρα και τα εχω μονη μου τα παιδακια μου μπορει να σερνομαι μπορει να αργω στιε κινησεις αλλα δεν το βζω κατω ουτε τ δινω σε κανεναν ουτε στη μανα μου που ειναι απο κατω
μαζι μου παντου και παντα και γι αυτο μου τη λεει
"ολοι εχουν το καλοκαιρι τα εγγονια στα εξοχικα κι εσυ μην παθουν τιποτα τα μωρα σου κι εμεις μεγαλωσαμε παιδια"

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 10:36 am

αμα στο πει αυτο παλι εσυ να λες ''δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι.τους αλλους θα κοιταω εγω για το τι θα κανω με τα παιδια μου?'' αι σιχτιρ γιατι
ο αντρας σου θελει να της τα πατε?
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από joan80 Τετ Μαρ 02, 2011 10:37 am

Κάτσε βρε Στελλα γιατί θα τρελαθώ. Το θέμα είναι τι θέλει η πεθερά; Τα παιδιά είναι δικά σου, όχι δικά της. Αυτό πρεπει να το καταλάβει. Και εμένα η μανα μου θα παρει το καλοκαίρι τον μικρό στο χωριό αλλα εγώ θα δουλεύω, δεν θα έχω άλλη επιλογή. Αλλά να της δώσω το παιδί μόνο και μόνο επειδή όλοι κρατανε τα εγγονια τους και για να κανει το κομματι της; Ε, όχι. Ποτέ. Γινόμαστε μαναδες γιατί θελουμε να βιώσουμε τη μητρότητα, όχι για να κάνουμε τους γονείς μας παπούδες και γιαγιάδες. Και γιατί παρκαλώ να μην είσαι εσύ εκεί; Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Εχεις το πρόβλημα σου, έχεις και την πεθερα από πάνω απο το κεφαλι σου; Χαρα στο κουραγιο σου. Εγώ είμαι σκύλα σε κάτι τετοια. Δεν θα της μίλαγα καν. Και αυτοί οι συναισθηματικοί εκβιασμοί είναι του [email=κ@@ου]κ@@ου[/email]. Σορρυ,αλλα συγχύστικα παρα πολύ. Αντι να σε βοηθησει και να σε υποστηριξει το θεμα ειναι η ιδια; Βρε ουστ.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 11:04 am

τζοαν να αγιασει το στομα σου κ το χερακι σου κουκλα
ακους στελλα?μια χαρα στα ειπε!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από vassiliki Τετ Μαρ 02, 2011 11:44 am

στελλα μου διάβασα οσα εγραψες και ψυχοπλακώθηκα.απορώ πώς αντέχεις.κι εγώ τέτοιος μ_αλακ_ας είμαι αλλά ευτυχώς επεσα σε καλή πεθερά και ακομα δεν εχω προβλήματα.ξερω πολύ καλα τι εστί αυτοάνοσο και ποσο ευκολα μπορει να απορρυθμιστεί ακόμα και απο μια στεναχώρια.ως εδώ και μη παρέκει!σύνελθε!τι περιμένεις να συμβει,χτυπα ξυλο, κανα κακό και μετα να λές αφού το εβλεπα γιατί δεν εκανα τίποτα?το οφειλεις και απο τις 2 πλευρες στα παιδιά σου.πρώτα γιατί πρεπει να είσαι ΕΣΥ καλά για να μπορεσεις να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και μετα πρεπει να φροντίσεις τη σωματική ακαιρεότητα των παιδιών σου.τι παει να πει είναι γιαγιά?είναι μια ανέυθυνη που θυμήθηκε οτι εχει εγγονια.αν τελικά θελει να τα βλέπει ας ερχεται στο σπίτι σας.και όσο για τις επισκέψεις σου στον γιατρό ας τα προσεχει για 2 ωρες ο πατερας τους ή η μητερα σου.δεν χαθηκε ο κόσμος.δεν πας για καφε!καλύτερα με μια φιλη ή γειτόνισα παρα με τον κινδυνο του πως θα τα βρεις...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 11:50 am

αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως η γυναικα αυτη δεν νοει πως τα παιδια της στελλας ειναι ΜΟΝΟ της στελλας και του αντρα της.
αυτη νομιζει οτι τα παιδια ειναι κατι σαν εργοχειρο ας πουμε κεντημα και θελει να τα περιφερει στη γειτονια για να τα δειξει!!επειδη εχουν οι αλλες γιαγιαδες θελω κιεγωωω τι παει να πει αυτο!!σα να λεμε ολοι εχουν τηλεοραση πλασμα θελω κιεγωωω βρε δε μας χεζει λεω εγω!!!
οπως ειπα κ η τζοαν δεν εκανες παιδια για να την κανεις γιαγια.αλλα για να γινεις μανα.οποτε αγριεψε της κ ας θυμωσει!χ@στικες!!!
τι θα γινει οχι πες μου?αυτο το αγχος σε εφαγε εσενα.τι να κανω και πως να κανω!!!
θα τα λες στα ισα ΟΛΑ!!!ειναι και ενας τροπος θεραπειας αυτο στα αυτοανοσα!δε θα σκας για κανεναν (εκτος απο τα παιδακια σου) και ειδικα γι ατην πεθερα σου!!!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 12:43 pm

ειπα ρε κοριτσια μανα ειναι κι αυτη, κριμα ειναι αχ αυτο το κριμα ειναι με τρωει τοσα χρονια! ο αντρας μου δε θελει να της τα δινω για μερες, αλλα για ενα απογευμα πχ δεχ εχει προβλημα εγω ομως εχω!
σε μενα δε θελει να ερχεται δεν τα ευχαριστιεται σπιτι μου λεει
και το καλοκαιρι ο αντρας μου τον εδωσε το μεγαλο και πηγα τη δυετερη μερα εγω μονη με το μωρα και τον βρηκα οπως ειπα πιο πανω
και ειναι και ο πολεμος νευρων ρε παιδια
βγηκα απ το νοσοκομειο, παω σπιτι της καρφι να παρω το μεγαλο, ερχεται το μωρο πεφτει στην αγκαλια μου και ερχεται η φαλκονερα το τραβαει και λεει ας την τη μαμα, θελει νερο τωρα! και το ξεκολλησε απο πανω μου
την αλλη φορα με πηρε τηλ στο νοσοκομειο και μου ειπε οτι ο μικρος περπατησε....εκλαιγα κατι ωρες που δεν ημουν εκει....ερχεται ο αντρας μου το απογευμα του λεω περπατησε το μωρο? και λεει "ναι πηγε στο περιπτερο να σου παρει τσιγαρα" μα ηταν εξιμιση μηνων!!!!!!!!!!
αλλα εκει, να με λιωσει, να με πονεσει!! παντα ετσι κανει!!!
και στο εξοχικο ερχεται χαραματα κρυφα την ακουω, και παιρνει το μωρο απο διπλα μου 8 η ωρα το πρωι και το παει βολτες στη γειτονια εννοειται χωρις καπελακι και εννοειται ειναι χαραματα γμτ!!! μια φορα ξυπνησαμε 9 και γυρνουσαν απ τη θαλασσα με το μεγαλο!!!!!!! τι δουλεια ειχε με το μωρο στη θαλασσα μονη της τοσο νωρις???? και φυσικα, κι εμας, θα μας πει τι θα φαμε, τι ωρα θα φαμε, ποτε θα παμε για θαλασσα, και συνηθως τρεχει και απο πισω μας!!! ο αντρας μου παντα με χαπια ειναι για το στομαχι του οταν ειμαστε μαζι τον πιανει και δε μπορει να συνελθει απ τα νευρα ου....κι οτι να της πεις, την αλλη μερα τα ιδια!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από elenikaram Τετ Μαρ 02, 2011 1:13 pm

Στελλα, απορρω με την υπομονη σου! Εδω εχουν γινει σοβαρα πραγματα που κινδυνευει οχι μονο η υγεια, αλλα και η ζωη των ιδιων σου των παιδιων!!! Δεν υπαρχει κανενας ανθρωπος που να μπορει να σε βοηθησει εκτος απο αυτην την γυναικα? Αν κατι παθουν τα παιιδα σου εσυ θα τρεχεις, αυτη οχι γιατι οπως φαινετε ειναι αναισθητη, η τα εχει χαμενα η γυναικα, δεν εξηγειται αλλιως, να αφηνει τα εγγονια της, τα παιδια του παιδιου της, -που κατα τα αλλα ''τα παιδια των παιδιων μου, ειναι δυο φορες παιδια μου''- να ειναι διπλα στα φιδια, να τα αφηνει νηστικα και ενα σορο αλλα κουφα περιστατικα! Ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα, ωστε να μην εχεις την αναγκη της να σου κραταει τα παιδια. Σιγουρα για να αφηνεις τα παιδια σου ακομα σε αυτην, παει να πει οτι εχεις σοβαρο προβλημα και δεν μπορεις να κανεις αλλιως και καθε φορα της τα αφηνεις με την ψυχη στο στομα και παρακαλας μεχρι να τα παρεις να μην εχει συμβει κατι ασχημο. Οπως φαινετε ομως απο οσα μας εγραψες, το κακο το εχετε γλυτωσει παρα πολλες φορες! Ελπιζω να μην γινει. Και το να τα χτυπησει που λες, αυτο ειναι το λιγοτερο! Εδω εχουν γινει σοβαροτερα περιστατικα. Εγω αν ημουν στη θεση σου θα προτιμουσα να τα ειχε χτυπησει παρα να ειχαν γινει καποια αλλα, απο αυτα που περιγραφεις!!!
elenikaram
elenikaram

Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από elenikaram Τετ Μαρ 02, 2011 1:18 pm

Κοριτσια να πω και κατι αλλο? Αν ειχαμε καποια προβληματα η παραπονα απο την ΜΑΝΑ μας που μας κραταει τα παιδια, δεν θα τα λεγαμε. Για τις πεθερες ομως μιλαμε πολυ ευκολα. Για την μανα μας δεν θα καναμε κουβεντα! Το ιδιο πιστευω οτι ισχυει για ολες μας. Εγω προσωπικα εχω παραπονα απο την μανα μου οταν μου κραταει την μικρη για να παω στη δουλεια. Ενταξει, δεν λεω οτι εχει κανει τετοιες χοντοκομμενες μ#α&λ*α^κ!ι#ε%ς αλλα εχει κανει μερικα που εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!
elenikaram
elenikaram

Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Σελίδα 1 από 3 1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης