Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

+10
koufetaki
fouli
Ladycat
trianmeli
elenikaram
vassiliki
VAMPIRE
joan80
ΠΟΠΗ
kata
14 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 1:37 pm

ελενη πιστεψε με αν η μανα μου εκανε ολα αυτα που λεει η στελλα...οχι ολα εστω κ ενα (ακου εκει ναβαζει σε 3 χρονων μωρο να βλεπει πως εκαιγαν τους εβραιους!!!ΕΛΕΟΣ ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ!!!) θα την ειχε παρει ο διαολος κ το ξερεις οτι δε κολλαω σε αυτα.
και εχω μαλωσει κ με τη μανα μου οταν εβλεπα οτι εκανε ΑΛΛΑ απο αυτα που εκανα εγω στα παιδια.πχ οταν η ραφαελα ηταν 1 χρονων αντι να την βαλει να την ταισει στο καρεκλακι της πηγε κ την εβαλε επανω στον παγκο της κουζινας γιατι λεει ηθελε να ανεβει εκει!!!εγινε ο κακος χαμος κ απο τοτε φυσικα δεν ηθελε αλλο να τρωει στο καρεκλακι της.
η ενα αλλο περιστατικο που ειχαν ερθει παλι γερμανια κ ταισε τον αλεξ μεσα σε 3 ωρες 3 φορες (1 χρονων ο αλεξ τοτε)τον μπουκωσε κ στο τελος τα ξερασε ολα επανω της!!!κ παλι εγινε χαμος κ μαλιστα εκεινη τη φορα εκανα πολυ μεγαλη φασαρια.
το τελευταιο που εκανε ηταν οταν πηγαμε ελλαδα μια φορα που η ραφαελα ηταν σχεδον 3 κ επειδη ηθελε να κατσει μεσα στην μπανιερα κ επι μια ωρα δεν εβγαινε την κατσαδιασα πολυ κ η ραφαελα εκλαιγε κ η μανα μου επεσε στο πατωμα κ εκλαιγε κ αυτη σαν χαζη!!!
κ τοτε της ειπα οτι σηκωνομαι κ φευγω.πηρα βραδιατικα τα παιδια κ πηγα στα πεθερικα μου μια βδομαδα δε μας ειδανε κ απο τοτε το εκοψε.
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Δημοσίευση από elenikaram Τετ Μαρ 02, 2011 1:46 pm

Ενταξει, τετοιες χοντραδες που περιγραφει η Στελλα, δυσκολα θα βρεις μανα η πεθερα να τα κανει...το ενα ειναι πιο σοβαρο απο το αλλο, αφου διαβαζα την λιστα και ελεγα οτι δεν θα διαβασω κατι αλλο σοβαροτερο και οντως, εβλεπα κατι χειροτερο! Εμενα η μανα μου ταιζε την μικρη πολλες φορες με το ιδιο μπιμπερο χωρις να το αποστειρωσει. Οταν γυρισα προχτες απο την δουλεια ειδα τα ιδια μπιμπερο απλυτα που ειχα αφησει απο πριν φυγω και στο ιδιο σημειο που τα ειχα αφησει. Και οταν την ρωτησα αν τα αποστειρωσε μου ειπε ''οχι, δεν τα αποστειρωσα, αφου ειχα αυτο το μπιμπερο!'' Μερικες φορες και μπροστα μου οταν εχει αγκαλια την μικρη και της μιλαει και ξαφνικα εκεινη κλαιει, της λεει η μανα μου '' αααα μη μου κανεις εμενα τετοια, σε αφηνω κατω και κλαιγε οσο θες!'' Την αλλη φορα ημουν εξω και μολις γυρισα σπιτι ηταν και η αδελφη μου εκει και μου ειπε οτι εκλαιγε η μικρη και μανα μου δεν πηγε στο δωματιο να την δει!!!! Κατι τετοια κανει για να σου δωσω να καταλαβεις...
elenikaram
elenikaram

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 1:48 pm

αχου το καημενο το μικρακι.
δε της λες της μανας σου κατι?ειναι πολυ μωρο για να το αφηνεις ν ακλαιει χωρις να το παρεις αγκαλιτσα!!νιωθουν οτι εγκαταλειπονται σαυτη την ηλικια!δε μπορουν να καταλαβουν κατι αλλο!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 02, 2011 2:07 pm

βασικα αυτο εξηγω δεν της τα δινω ειμαι παρουσα και βλεπω ολα αυτα αλλιως δε θα τα ηξερα καν
η μονη περιπτωση που παιρνει μονο τον μεγαλο ειναι οταν νοσηλευομαι
και μολις βγω πρωτα απ το σπιτι της παω και παιρνω το παιδι
η ψυχη μου το ξερει παιδια
το τι προσπαθεια κανω με τετοια σοβαρη παθηση
και οσο αφορα εμενα, ουτε στη μανα μου τα δινω το ειπα εξαλλου
αλλα να σας πω και κατι? τη μανα μου πιο ευκολα την ξεχε---- και για πολυ απλουστατα θεματα
τη μανα μου μπορω να της βαλω τις φωνες, να την κανω σκατα, την πεθερα οχι γι αυτο μη λετε αμα ηταν μανα δε θα ελεγα.....
μακαρι ο Θεος να μη με ξαναριξει στην αναγκη της πεθερας αυτο μονο
δεν ξερετε πως ειναι.....κι αυτο που κανω σπιτι δεν ξερετε πως ειναι
αλλα θα το κανω μεχρι τελευταια πνοη μου.....

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μαρ 02, 2011 2:15 pm

στελλα μου δε κοιτας την υγεια σου λεω εγω και χεσε την πεθερα σου ε?
δε στα δινω τα παιδια κυρα μου παει κ τελειωσε.
α ρε στελλα ξεκολα κοριτσακι μου αυτα σε τρωνε δε το καταλαβες?
ξερω καλα απο αυτοανοσα το εζησα απο τη μανα μου οποτε εχω γνωμη πανω στο θεμα.
πρωτα αυτα σε τρωνε.απο το αγχος τα παθαινεις ολα.θα κοιτας πρωτα τα παιδια σου μετα τον εαυτο σου κ μετα τον αντρα σου.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑς ΣΟΥ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ.
ΧΕΣΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Μαρ 03, 2011 12:55 am

Στελλα απ' ότι καταλαβαίνω δεν θελεις να κανεις διαχωρισμό μεταξυ της μαμα σου και της πεθεράς σου, γι΄αυτό δεν αφήνεις και τα παιδιά περισσότερο στη μαμά σου. Καποια πραγματα όμως δεν είναι αυτονόητα και κεκτημένα εκ των προτερων. Τα παιδιά θα τα αφήσεις (και εσύ και όλες μας) εκεί οπου θα νιωθεις ασφαλεια, εκει οπου θα τα φροντίσουν καλύτερα. Αν μπιστευεσαι περισοτερο τη μαμα σου και μπορεί να σε βοηθήσει όταν είσαι στο νοσοκομείο, κάντο. Για μενα το προβλημα θα υπηρχε αν είχες εναν άντρα που δεν έβλεπε την κατασταση και σε θεωρούσε υπερβολική ή παραλογη. Αφου όμως ο αντρας σου σε υποστηρίζει κοιτα το συμφερον το δικό σου και των παιδιών σου. Μην αναλώνεσαι σε τετοια πραρματα. προεχει η υγιεια η δική σου και κατεπεκταση των παιδών σου, αφού αν είσαι εσύ καλα θα μπορείς να τα φροντίζεις χωρίς να έχεις αναγκη κανένα. Νομίζω ότι δεν πρεπει να χαριζόμαστε σε κανέναν. Αν καποιος θελει να είναι διπλα μας, πρεπει να κερδίσει αυτή τη θέση. Η γυναίκα προφανώς έχει πρόβλημα μαζί σου, θελει να επεμβαίνει συνεχώς και, με συγχωρείς που το λέω, από την καλοσύνη σου παίρνει θάρρος και κάνει πολλά από αυτά. Βάλε όρια και θα είσαι και εσύ καλύτερα. Εχει δίκιο η Δήμητρα.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Πεμ Μαρ 03, 2011 1:05 am

συμφωνω μετα κοριτσια.

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Μαρ 03, 2011 1:08 am

Ελένη εγώ αν είχα πρόβλημα με τη μανα μου δεν θα είχα θέμα να το πω. Κια να μη σου πω ότι με τη μανα μου τσακώνομαι συνεχώς. Η πεθερά μου δεν θα κάνει τίποτα προτού με ρωτήσει. Η μητερα μου είναι πολυ δυναμική και πίστευα ότι θα έχω πρόβλημα σε σχέση με τον μικρό. Πολλές φορες μου είχε πει το κλασικό "και εμείς μεγαλώσαμε παιδιά". μεσα όμως από πολλές συζητήσεις καταλαβε ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Για παράδειγμα δεν ήξερε ότι δεν κάνει το παιδί να φάει μελι μεχρι να γινει 1. Όταν της είπα τι μπορεί να συμβεί, έπαθε σοκ. Τελικά μου είπε "Πολλα πράγματα έχουν αλλάξει. Εμείς δεν ξεραμε τόσα παλιότερα." Και τώρα πάντα ρωταει ή αν έχει κάτι να σου προτείνει λέει "Ρώτησε την παιδίατρο, μπορούμε να κάνουμε αυτό ή το άλλο;" Βέβαια με θεωρεί υπερβολική σε πολλά πράγματα, αλλά δεν τολμάει να κάνει αλλιώς. Ξέρει ότι αν με τσαντίσει θα γίνει πανικός και κρατάει πισινή. Λεει αυτή είναι τρελή, δεν θα με αφήσει να δω το παιδί για καμιά βδομάδα. Προτιμώ όμως να έχει τον φόβο μου, παρά να φοβάμαι εγώ να της αφήσω το παιδί. Και για να είμαι ειλικρινής, πιο υπερπροστατευτική είναι η μανα μου σε σχέση με το παιδί, παρά εγώ. Είναι το πρώτο εγγόνι και έχει πάθει πατατράκ. Αφού τότε με τους κολικούς, μόνο που δεν εβαζε τα κλάματα επειδή ο μικρός γκρίνιαζε και είχε πονάκια. Τρέλα με το εγγόνι, τρέλα.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από trianmeli Πεμ Μαρ 03, 2011 1:53 am

τζοαν κι εμενα ετσι καπως εχουν τα πραγματα, η πεθερα εχει κρατησει 2 φορες το παιδι οταν ειχαμε τη γιαγια μου στο νοσοκομειο, ηρθε στο σπιτι μας και εκανε οτι της ειχα πει παρολο που ηταν νοσοκομα στο παιδων και μεγαλωνει και τα παιδια του αλλου της γιου απο μηνων ακολουθησε κατα γραμμα οτι της ειχαμε πει. Απο την αλλη η μητερα μου, πολυ δυναμικη επισης, κανει του κεφαλιου της ποσες φορες μου εχει πει να του δωσω ξενο αφου φοβαμαι οτι καμια φορα που θα λειπω θα το κανει, εγω βεβαια παντα αφηνω δικο μου για να ειμαι καλυμενη, ή αυτο με το μελι δεν το καταλαβαινει λεει εγω που εφαγα δεν επαθα τιποτα. Κι εμενα με θεωρει υπερβολικη σε ολα τα πραγματα γιαυτο τσακωνωμαστε συνεχεια και με φοβαται επισης γιατι κι εγω κουβαλαω πολλες δοσεις τρελλας και δεν ανεχομαι πολλα πραγματα και το ξερει. Ειναι το πρωτο της εγγονι και θελει να το βλεπει
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από Ladycat Πεμ Μαρ 03, 2011 2:00 am

Η δικιά μου η μάνα είναι λίγο υπερβολική θα σας εξιστορήσω αργότερα
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από elenikaram Πεμ Μαρ 03, 2011 2:38 am

Τι να πω βρε κοριτσια...εν τω μεταξυ αυτη η μανα μου αμα της πεις και κατι θα βρεις και τον μπελα σου! Δεν σηκωνει κουβεντα! Θα μου πει, αν εχεις παραπονα δεν στο ξανακραταω. Ενταξει, δεν την εχω για να κανει και τιποτα χειροτερο, γιαυτο δεν της λεω κατι.
elenikaram
elenikaram

Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Μαρ 03, 2011 5:15 am

ουφ θα προσπαθησω το ξερω οτι εγω ειμαι λαθος
η μαμα μου ειναι και 80 χρονω ρε παιδια
μαγειρευει πλενει σιδερωνει
αντε και το μικρο να το βαλει για υπνο κανενα μεσημερακι
παραπανω ειναι αμαρτια παλι καλα να ειναι γ γυναικα
η αλλη ηρθε τωρα το πρωι και εβαζε τα δαχτυλα της μεσα στο στομα του μωρου να δει αν βγαζει τραπεζιτες.......ουφ δεν παλευεται!!!

????????
Επισκέπτης

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty να προσθεσω και τον παππου???

Δημοσίευση από ???????? Κυρ Απρ 17, 2011 12:04 am

δε θα τελειωσει εδω η τυρρανια μου...προχτες ηρθε ο πεθερος μου να παρει το παιδι.... το πηρε αγκαλια (3,5 χρονω) το εβαλε στο αυτοκινητο που ειχε παρκαρει στον κεντρικοτατο δρομο πανω απ το σπιτι μας, οχι μπροστα μας στο δρομακι, το εβαλε μεσα, και.... κατεβηκε να φερει τις λαμπαδες που μας αγορασε η πεθερα μου εμενα και τον αντρα μου....εκανε τον κυκλο, ανοιξε την καγκελοπορτα της αυλης, και ανεβηκε στον πρωτο οροφο να δωσει τα κερια στη μαμα μου.....ημουν στο μπαλκονι και του λεω "μπαμπα το παιδι πισω στο αυτοκινητο" γιατι παντα το βαζει μπροστα και παιρνω την απαντηση 'το δενω!" ουτε να με κοιταξει....οταν συνειδητοποιω οτι το παιδι δεν ειναι μαζι του και καταλαβαινω οτι το αφησε μονο του στο αυτοκινητο......και μιλαμε για παιδι παλουκι τωρα, που λυνεται σε δευτερολεπτα......ζαλιστηκα, πανιασα, πηγα να λιποθυμισω ...........ο θεος μας φυλαξε
πριν δυο χρονια ενα παιδακι 2 χρονω το αφησαν οι παππουδες ετσι και περασαν να παρουν ενα ποδηλατακι απεναντι, το μωρο ανοιξε και βρεθηκε φαρδυ πλατυ στον περιφερειακο και περνουσε νταλικα και παει το αγγελουδι........δεν αντεχω αλλο ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα
κι αμα τους πεις τιποτα ακους και λογια Χριστε μου!!!!!!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από fouli Κυρ Απρ 17, 2011 12:46 am

Α καλά στελάκι εχεις χοντρό προβλημα μιλάμε. Παρε τη κατάσταση στα χέρια σου. Γίνε μαίγερα, εδω μιλάμε για τα παιδιά σου. Δεν είναι οτι σε είπαν κακιά, ακαμάτα και ανεπρόκοπη. Οταν οφορά την ασφάλεια των παιδιών γίνε σκύλα. Πες τους οτι δεν πρόκειται να ξαναπάρουν τα παιδιά αν δεν ακολουθούν κατα γράμα αυτά που λες.
fouli
fouli

Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια : Λέων Άλογο
Τόπος : Αθήνα, Κολωνός

Δημοσίευση από koufetaki Κυρ Απρ 17, 2011 1:04 am

ρε στελλα τα παιδια τους πως φτο φτου μεγαλωσαν μεσα σε τοσο ανευθυνα χερια παει μου πεσαν τα μαλλια θα σου στειλω λογαριασμο περουκας......
koufetaki
koufetaki

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Βουβάλι
Τόπος : my world

Δημοσίευση από fridoula Κυρ Απρ 17, 2011 6:12 am

φρικη μιλαμε!!!ολο το εργο βλεπεις σε δευτερολεπτα!μιλα και βαλε τα ορια σου δεν ειναι κριμα να σου φευγει η ψυχη στα καλα καθουμενα?μιλαμε για αγνοια κινδυνου εντελως ομως!!

fridoula

Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki

Δημοσίευση από ???????? Κυρ Απρ 17, 2011 6:33 am

μιλησα και μια και δυο.....καλα καλα καλα και μετα τα δικα τους
ο αντρας μου εχει παθει σοκ μ αυτο το τελευταιο
μου λεει σημερα κηδεια θα ειχαμε
εφαγε φρικη δε θελει ουτε το πασχα να παμε μαζι τους
παιδια δεν αντεχεται αλλο η κατασταση
δε γινεται να μας γραφουν ετσι!!!!!!! τα δικα τους πως μεγαλωσανε ρωτησατε....τον κουνιαδο μου τον καψανε με καυτο νερο 2 χρονω γιατι η ηλιθια αφησε το νερο μες το σαλονι
τον αντρα μοτ τον κλειδωνανε στο μπανιο και επαιζε ωρες ανακατευοντας τα απορρυπαντικα
μια φορα στο χωριο κοντεψε να πιει και ενα μπετονακι πετρελαιο
κατα τα αλλα καλα................

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από fridoula Κυρ Απρ 17, 2011 6:54 am

και αντε τα παιδια τους ηταν τυχερα και γλυτωσαν γιατι να εχετε το ιδιο αγχος και για τα δικα σας παιδια??
μετα απο αυτα που περιγραφεις οτι κανανε στα παιδια τους δεν εισαι καθολου μα καθολου παραλογη που ανησυχεις!εγω στην θεση σου θα ετρεμα!!
αφου δεν αντεχεται και οι δυο σας τελειωστε το με ομαλο τροπο,δεν γινεται?

fridoula

Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki

Δημοσίευση από ???????? Κυρ Απρ 17, 2011 7:09 am

ναι ματια μου τους λεμε
"το παιδι πισω στο αυτοκινητο"
απαντηση "το δενω!!!!!!!!" (αλλα μπροστα!)
τους λεμε
"το παιδι καηκε το χερι του ειναι μες το πυον"
απαντηση
"στη μαμα σου το επαθε και δε στο λεει"
τους λεμε
"το παιδι οταν κανει κακα το σαπουνιζουμε δεν το ξεπλενουμε με νερο απ την πισινα στην οποια παιζει"
απαντηση
"κι εμεις μεγαλωσαμε παιδια, ελα να σε πλυνω που φωναζει η μανα σου"
και μολις φυγω ξανα ξανα ξανα ξανα τα ιδια

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Μάης 26, 2011 7:02 am

Ελα Χριστε και Παναγια!!
Τι πραμα ειναι τουτη???!!!!
Σε κοβω κατευθειαν για ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αλφα αλφα θεση με ολα αυτα που περνας!!!

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Μάης 26, 2011 9:11 am

μωρε ας μην ειχα προβλημα υγειας και θα τους ελεγα εγω!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Παρ Μάης 27, 2011 3:07 am

αρε στελλα δεν σου φταμει η υγεια σου εχεις και τα πεθερικα σου ελεος μα ελεος δηλαδη

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από agelaki-007 Σαβ Μάης 28, 2011 7:19 am

ηθελα να ηξερα κοριτσια αυτες ετσι μεγαλωσανε τα παιδια τους ? δεν νομιζω αλλα θελουν να δειξουν και να εχουν το επανω χερι παντα δεν πανε να δουν αν ερχομε ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 2 25553 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 2 273605 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - Σελίδα 2 158396
agelaki-007
agelaki-007

Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια : Ιχθύς Γάτα
Τόπος : καλλιθεα

Δημοσίευση από ???????? Σαβ Μάης 28, 2011 11:33 am

τι να πεις οτι τραβηξανε κανουν 3χειροτερα

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ChristinaThanps Κυρ Μάης 29, 2011 12:50 am

Κανουν χειροτερα,γιατι κατα βαθος ζηλευουν και αγανακτουν με την ζωη που δεν εζησαν και που θα ηθελαν!!!!

Εγω πιστευω,εξαιτιας τους αρρωστησες!!!!!!

Η γκρινια,το κακο ματι και η ζηλεια...ελκυει την γκαντεμια!!!

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης