Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις
Σελίδα 20 από 40
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
καλημερα!!!
παιδίτρο σήμερα και εμείς για την μηνιία εξέταση!!!
δεν ψήλωσε και αδυνάτισε... εκείνη το βρήκε φυσιολογικ΄και είπε μονο το πρωι αμα θελουμε να του δινουμε μαζι με το γαλα και ενα τοστ...
κατα τα αλλα τν βρηκε πολυ καλο και μια χαρα προεδευμενο για την ηλικια του...
εμενα γιατι μου φαινεται πισω ρε γμτ;
καταρχας δεν λεει "μαμα" δηλαδη εινι αυτ φυσιολογικο;
τελως παντων... ειμαστε 80 ποντους κ 10200γρ.
επισης δειχνουμε πλεων κ το πουλι μας χαχαχαχαχαχα
παιδίτρο σήμερα και εμείς για την μηνιία εξέταση!!!
δεν ψήλωσε και αδυνάτισε... εκείνη το βρήκε φυσιολογικ΄και είπε μονο το πρωι αμα θελουμε να του δινουμε μαζι με το γαλα και ενα τοστ...
κατα τα αλλα τν βρηκε πολυ καλο και μια χαρα προεδευμενο για την ηλικια του...
εμενα γιατι μου φαινεται πισω ρε γμτ;
καταρχας δεν λεει "μαμα" δηλαδη εινι αυτ φυσιολογικο;
τελως παντων... ειμαστε 80 ποντους κ 10200γρ.
επισης δειχνουμε πλεων κ το πουλι μας χαχαχαχαχαχα
καλος ειναι ρε μποκ!οσο για το μαμα εγω το ακουσα οταν ηταν 13-14 μηνων.κ ακομα πολλα πολλαδε λεμε.εχει βολευτει με τη νοηματικη κ με τους ηχους.
ο μικρος εν τω μεταξυ ειναι σημερα συβεχεια στο βυζι...απο τα ξημερωματα με ελαχιστα διαλειμματα.αν συνεχισει ετσι θα δωσω λιγο συμπληρωμα κ θααρχισω να αντλω.
ο μικρος εν τω μεταξυ ειναι σημερα συβεχεια στο βυζι...απο τα ξημερωματα με ελαχιστα διαλειμματα.αν συνεχισει ετσι θα δωσω λιγο συμπληρωμα κ θααρχισω να αντλω.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Καλησπερα κοηκλες. Ευχαριστουμε για τις ευχες.
Χτες ειχα μια τρελη μερα. Κλεινει η εταιρεια που δουλευα και επρεπε να παω να παρω την απολυση μου. Τεσσερα ατομα με προστασια μητροτητας απελυσε. Ο δικηγορος ισχυριζεται οτι ειναι παρανομο και θα το παμε δικαστικα αλλα δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε κατι. Ουτε τους μηνες που μας χρωσταγε δεν πληρωσε.
Οποτε τωρα θα πρεπει να τρεχω να δω τι γινεται με το επιδομα και αλλα τοσα ωραια.
Ντερμπι και εμενα η μικρη συνεχως θηλαζει. Χτες της εδωσε ξενο η μαμα μου οταν ελειπα γιατι δεν ειχα προλαβει να βγαλω. Ορισμενες φορες ειναι καθε μια ωρα στο ατηθος. Εκει οου ημουν ετοιμη να βγαλω γαλα και να φυγω ξυονησε η κυρια ωια να φαει. Κανενα λρογραμμα. Ο δημητρης εχει αγανακτησει. Την κοιταζει και λεει Ολο πειναεξ μπεμπε. Ολο πεκναει.
Χτες ειχα μια τρελη μερα. Κλεινει η εταιρεια που δουλευα και επρεπε να παω να παρω την απολυση μου. Τεσσερα ατομα με προστασια μητροτητας απελυσε. Ο δικηγορος ισχυριζεται οτι ειναι παρανομο και θα το παμε δικαστικα αλλα δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε κατι. Ουτε τους μηνες που μας χρωσταγε δεν πληρωσε.
Οποτε τωρα θα πρεπει να τρεχω να δω τι γινεται με το επιδομα και αλλα τοσα ωραια.
Ντερμπι και εμενα η μικρη συνεχως θηλαζει. Χτες της εδωσε ξενο η μαμα μου οταν ελειπα γιατι δεν ειχα προλαβει να βγαλω. Ορισμενες φορες ειναι καθε μια ωρα στο ατηθος. Εκει οου ημουν ετοιμη να βγαλω γαλα και να φυγω ξυονησε η κυρια ωια να φαει. Κανενα λρογραμμα. Ο δημητρης εχει αγανακτησει. Την κοιταζει και λεει Ολο πειναεξ μπεμπε. Ολο πεκναει.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
κ εγω ρε γμτ τον γιωργο σκεφτομαι, κανει υπομονη ο καημενος δε λεει τπτ αλλα δεν μπορω κ εγω τις ωρες που εχουμε οι 2 μας να ειμαι μονιμως με το μωρο στο βυζι.τα απογευματα κ το βραδυ δε με πειραζει τοσο.
ο γιατρος ηρθε, εχουμε παει 4.560 κ απο μποι 59 ποντους..ο γιατρος κουφαθηκε!εν τω μεταξτ ειχα βαλει τον γιωργο για υπνο για νη μην τον παρει χαμπαρι αλλα τον ακουσε κ αρχισε να τσιριζει κ ανεβοκατεβαινα σαν την μουρλη..
ο γιατρος ηρθε, εχουμε παει 4.560 κ απο μποι 59 ποντους..ο γιατρος κουφαθηκε!εν τω μεταξτ ειχα βαλει τον γιωργο για υπνο για νη μην τον παρει χαμπαρι αλλα τον ακουσε κ αρχισε να τσιριζει κ ανεβοκατεβαινα σαν την μουρλη..
Ζώδια :
Αααααχ!!! Eίσαι τρελή που θα βάλεις τέτοιους μπελάδες στο κεφάλι σου? Μη μη μη! Άκου με κι εμένα είναι η μεγαλύτερη ευκολία ο θηλασμός! Κάνε υπομονή κούκλα μου να σαραντίσει και σιγά-σιγά θα στρώσει! Και σε πρόγραμμα θα μπει και θα θηλάζει και λιγότερες φορές και λιγότερη ώρα. Εγώ τις πρώτες 40 ημέρες θήλαζα κάθε βράδυ επί 6-7 ώρες συνεχόμενες, μαραθώνιους θηλασμού από τις 6 το απόγευμα μέχρι τη μία τη νύχτα και έπειτα άλλες 8-10 φορές το 24ωρο! Μετά σχεδόν μαγικά η μικρή έφτιαξε πρόγραμμα, κοιμόταν σερί τη νύχτα και θήλαζε 8 φορές το 24ωρο κανένα 20λεπτο τη φορά. Μέχρι που μειώθηκε ο χρόνος στα 10 λεπτά, μέχρι και στα 3 λεπτά όσο μεγάλωνε. Μετά μπήκαν και οι στερεές και σε ώρα ανάγκης έτρωγε λίγο φαγάκι. Είναι τόσο μεγάλη ταλαιπωρία να αντλείς ή να δίνεις ξένο που θα κουραστείς και θα σταματήσεις το θηλασμό. Τα έζησα με το γιο, δε φαντάζεσαι ταλαιπωρία! Ωστόσο όσο μεγαλώνει ο μικρός ο θηλασμός θα είναι απόλαυση πίστεψέ με! Θα ζήσεις υπέροχες στιγμές, λίγο ακόμα υπομονή ντερμπάκι μου! Και θα το αναζητάς πολύ μετά! Και τα πάει και τόσο καλά στο θέμα της ανάπτυξης με το γαλατάκι της μανούλας!!! Φτου φτου στο παιδάκι σου!derbybaby έγραψε:καλος ειναι ρε μποκ!οσο για το μαμα εγω το ακουσα οταν ηταν 13-14 μηνων.κ ακομα πολλα πολλαδε λεμε.εχει βολευτει με τη νοηματικη κ με τους ηχους.
mikio- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Και εξηγήστε στα μεγάλα σας ότι έτσι είναι το μωρό, πεινάει πολύ και συνέχεια και όσο θηλάζετε βρείτε κι άλλους τρόπους να τα απασχολήσετε. Να τους διαβάζετε παραμυθάκια, να είστε δίπλα όσο ζωγραφίζουν κάτι ή όσο παίζουν, να λέτε τραγουδάκια. Κι όταν κοιμούνται τα μωρά να αφιερώνετε χρόνο στα μεγάλα. Να αναλάβουν ενεργό ρόλο και οι άλλοι και περισσότερο οι μπαμπάδες για τον λίγο αυτό καιρό μέχρι να στρώσουν τα μικράκια! Σκεφτείτε ότι και τα μικράκια σας σας χρειάζονται, κανέναν δε θα "ρίξετε", έτσι είναι. Τόσο καιρό τα μεγάλα είχαν αγάπη και φροντίδα και δεν μοιραζόντουσαν τη μαμά με κανέναν. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρουν και ένα κομμάτι τα μικράκια για λίγο καιρό.
Και να φανταστείτε ότι εμένα ο Γιώργος όταν ήρθε η μικρή ήταν μόλις 14,5 μηνών... μωράκι κι αυτός.
Και να φανταστείτε ότι εμένα ο Γιώργος όταν ήρθε η μικρή ήταν μόλις 14,5 μηνών... μωράκι κι αυτός.
mikio- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
μωρε τα ξερω τι ταλαιπωρια ειναι το θηλαστρο γιατι τα περασα με τον γιωργο.απλα οι ωρες που μενω μονη με τον γιωργο ειναι απο το πρωι που θα ξυπνησει μεχρι τη μια που ερχεται κ η μαμα μ κ θα φαει να κοιμηθει.εαν σε αυτες τις 4 ωρες τις 3 εγω τις περναω θηλαζοντας ο μικρος βαριεται.οσα παραμυθια κ να διαβαζουμε οτι ζωγραφια κ να κανουμε.μετα το απογευμα εχει ερθει ο μπαμπας απο τη δουλεια κ τον παιρνει κ πανε βολτες κ καθομαι εγω με το μωρο.κ μου λειπει ο μεγαλος μ....τεσπα θα δειξει πως θα παει.απλα επειδη ειχα φαει μεγαλο μανικι με τον θηλασμο κ την επιλοχειο στον γιωργο εχω πει στον εαυτο μ οτι δε θα ξαναπερασω τα ιδια.
Ζώδια :
Ντερμπι εμενα κ αντρας μου λειπε απο τις 9 και γυρναει στις 7. Τωρα που ο καιρος ειναι καλος ερχεται η μαμα μου καξ τον παει για καμια ωριτσα στις κουνιες. Οποτε ξεσκαει καξ αυτος λιγο ηρεμω και εγω. Οταν αρχισουν τα κρυα να δουμε τι θα γινει.
joan80- Admin
Ζώδια :
πωπω λειπει πολλες ωρες ε?
εμενα γυρνα το απογευμα νωρις οποτε προλαβαινουν κ κανουν πολλα απλα εγω δεν ακολουθω κ μ λειπει ο γιωργος κ οι βολτες που καναμε.
εμενα γυρνα το απογευμα νωρις οποτε προλαβαινουν κ κανουν πολλα απλα εγω δεν ακολουθω κ μ λειπει ο γιωργος κ οι βολτες που καναμε.
Ζώδια :
Ναι εξναι πολλες οι ωρες. Ευτυχως ο μικρος κοιμαται το μεσημερι αποτε ξεκουραζομαι κ εγω λιηο και αν ειμαι τυχερη καξ κοιμαται και β μικρη παιρνω και εγω εναν υπνακο.
Εγω γενικα εχω αρχισει να εκνευριζομαι με το μεσα. Περιμενω να πεεασουν λιγες μερες ακομα να εκμαι καλυτερα καξ θα αρχισω το πρωι να βγαινουμε ολοι μαζι εξω αρκει να εχει καλο καιρο.
Εγω γενικα εχω αρχισει να εκνευριζομαι με το μεσα. Περιμενω να πεεασουν λιγες μερες ακομα να εκμαι καλυτερα καξ θα αρχισω το πρωι να βγαινουμε ολοι μαζι εξω αρκει να εχει καλο καιρο.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλημερα!κ εμενα το μεσα μ τη δινει απιστευτα!χτες πηγαμε στο μαγαζι του αντρα μ με το αμαξι κ κατσαμε μια ωριτσα, κοιμοταν ο μικρος καλα ηταν.τα πρωινα λιγακι κολλαω να βγω μονη εξω κ με τα 2.ειναι κ ο γιωργος ζωηρος, πρεπει να εχω καποιον μαζι μ.
Ζώδια :
καλημερααααααααααααα
ειναι δυσκολο να βγεις μονη σου με δυο παιδια.αντε ο μικρος καροτσι ο γιωργος συγα μην κτατσει φρονημα κ χερακι εγω δεν μπορω μ τπτ παντα ν τον πετρο
ειναι δυσκολο να βγεις μονη σου με δυο παιδια.αντε ο μικρος καροτσι ο γιωργος συγα μην κτατσει φρονημα κ χερακι εγω δεν μπορω μ τπτ παντα ν τον πετρο
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
καλημερα στην παρεα...
τετοια να ακουω να φρικαρω με το 2ο χαχαχαχαχα ειμαι πουμαι μεσ, θα ειμαι που θα ειμαι.... αμα δε βγαινω κ μετα το τοκετο θα φρικαρω λεμε χαχχαχαχαχα
πάντως τη μερα που βγηκα για να παω στο φαρμακειο να κανω την κορτιζονη ημυν πολυ ευτηχισμενη... τωρα θα ξαναβγω την αλλη εβδομαδα εχω εξετασεις αιματος !!!!!
οτι θα χαιρμουν να παω για εξετσεις δε θα το φανταζομουν ποτε λολ
τετοια να ακουω να φρικαρω με το 2ο χαχαχαχαχα ειμαι πουμαι μεσ, θα ειμαι που θα ειμαι.... αμα δε βγαινω κ μετα το τοκετο θα φρικαρω λεμε χαχχαχαχαχα
πάντως τη μερα που βγηκα για να παω στο φαρμακειο να κανω την κορτιζονη ημυν πολυ ευτηχισμενη... τωρα θα ξαναβγω την αλλη εβδομαδα εχω εξετασεις αιματος !!!!!
οτι θα χαιρμουν να παω για εξετσεις δε θα το φανταζομουν ποτε λολ
Καλημερα. Βοκ ειδες ποση χαρα μπορει να βρρις σε πραγματα που σε αλλες συνθηκες δςν θα σκεφτοσουν; εχεις βαρεθει το κατσλαβαινω. Αλλα ειναι ιερος ο σκοπος. Να κατσεις να κλωσισεις το κοτοπουλακι σου για να βγει οσο πιο αργα μπορει.
Ντρρμπι μονη μου ουτε εγω θα εβγαινα στην αρχη. Μονο με καποιον αλλο
εστω τις πρωτες φορες για να δω τι παιζει. Και μαλλον χωρις καροτδι. Μαρσιπος για το μω ρο για αχω και τα δυο χερια ελευθερα να κραταω τον δημητρη.
Ντρρμπι μονη μου ουτε εγω θα εβγαινα στην αρχη. Μονο με καποιον αλλο
εστω τις πρωτες φορες για να δω τι παιζει. Και μαλλον χωρις καροτδι. Μαρσιπος για το μω ρο για αχω και τα δυο χερια ελευθερα να κραταω τον δημητρη.
joan80- Admin
Ζώδια :
αχ να σας δω μακαρι ν τα καταφερετε εγω μονη μ 2 παιδια δεν εχω βγει προς τ παρον ασε που δεν εχω μαρσιμπο (λογικα ειναι σαν τον αγκαλιτσα που τ βαζουμε σωστα)δεν εχω οπποτε καροτσι η μικρη κ ο γιωργος μ τον μπαμπα του
μαλλον βαγαζει δοντακι η μικρη κατι βλεπω βλεπω αλλα δεν ειμαι συγουρη η ρουφιανα.
βοκ μ αντε ν βγεισ λιγο ν σε δει ο ουρανος να χαρει κ λιγο
μαλλον βαγαζει δοντακι η μικρη κατι βλεπω βλεπω αλλα δεν ειμαι συγουρη η ρουφιανα.
βοκ μ αντε ν βγεισ λιγο ν σε δει ο ουρανος να χαρει κ λιγο
Ζώδια :
Ποπη στη θεωρια καλα τα λεμε. Στην πραξη θα δειξει.
Η μικρη λες να βγαζει δοντια τοσο νωρις; πολυ βιαζεται η κυρια.
Η μικρη λες να βγαζει δοντια τοσο νωρις; πολυ βιαζεται η κυρια.
joan80- Admin
Ζώδια :
να σ πω κ εγω εναν μαρσιππο στον γιωργο ομως δεν με ειχε βολεψει.θα δω σε αυτον πως θα κατσει να το τεσταρω.ρε εδω ειχε παλι 26 βαθμους!!!εε πηγαμε κ εμεις βολτα κ το απογευμα μπορει να παμε κουνιες.
Ζώδια :
καλε κατι βλεπω για δοντακι τι ν πω λες ν μπει στο 4 μηνα κ μετα ν σκασει???δεν ξερω παιδι απο παιδι διαφερει αυτη βιαζεται πολυ.τζοανακι τα κοριτσια ειναι πολυ πιο γρηγορα απ[ο τα αγορια θα τ δεις
εμενα πχ βαζω την μικρη κ μ γυρν α απο ανασκελα μπρουμυτα η τ αντιθετο απο 2 μηνων το κανει ο γιωργοςς το εκανε στον6 μηνα .ο ανηψιος μ στον 4 μηνα εβγαλε δοντι ,μας βλεπω απο δβομαδα που θ μπουμε στον 4 με βλεπω ν σκαει
εμενα πχ βαζω την μικρη κ μ γυρν α απο ανασκελα μπρουμυτα η τ αντιθετο απο 2 μηνων το κανει ο γιωργοςς το εκανε στον6 μηνα .ο ανηψιος μ στον 4 μηνα εβγαλε δοντι ,μας βλεπω απο δβομαδα που θ μπουμε στον 4 με βλεπω ν σκαει
Ζώδια :
Καλα ο καιρος εχει τρελαθει εντελως. Και εδω ειχε καλο καιρο
κατι για βροχες ελεγαν για το απογευμα αλλα τιποτα. Απο αυριο λεει οτι θα πεσει η θερμοκρασια. Παντως οσο ριναι ετσι δεν υπαρχει λογος να κατσεις μεσα . Σαν καλοκαιρι ειναι.
Ποπη γυναικες. Τι περιμενεις. Βιαζονται.
κατι για βροχες ελεγαν για το απογευμα αλλα τιποτα. Απο αυριο λεει οτι θα πεσει η θερμοκρασια. Παντως οσο ριναι ετσι δεν υπαρχει λογος να κατσεις μεσα . Σαν καλοκαιρι ειναι.
Ποπη γυναικες. Τι περιμενεις. Βιαζονται.
joan80- Admin
Ζώδια :
αστα ν πνε ειναι πιο τσαουσες ασε που στρωνω κατω την αζω κ αυτη στριφογυρνα αλλου την βαζωαλλου βρισκετε
Ζώδια :
αχ ειμαι πολυ συγκινημενη 3 του μηνος γεννησε η κολλητη
μ στην κυπρο 8μηνητικο 3 μερες πριν μπει στον9 μηνα φυσιολογικα γεννησε
το αγορακι υγιεστατο
Ζώδια :
καλημερα!!ρε κοριτσια η βασσιλικη τι εγινε???ειναι κυπρο?γεννησε??
ποπη να της ζησει το μωρακι της φιλης σου!
εμεςι εχουμε πολλες πορδιτσες..το πρωι απο αυτο ξυπναει κ πονα ο καημενος...
ελπιζω να μην γινει αιτια για κολικους.............
πηρα κ το τσαι θηλασμου της weleda.
ποπη να της ζησει το μωρακι της φιλης σου!
εμεςι εχουμε πολλες πορδιτσες..το πρωι απο αυτο ξυπναει κ πονα ο καημενος...
ελπιζω να μην γινει αιτια για κολικους.............
πηρα κ το τσαι θηλασμου της weleda.
Ζώδια :
η βασιλικη δεν γεννησε ακομα μηλαμε καθημμερινα
Ζώδια :
Καλησπερα. Ντερμπι γιορταζεις σημερα αν θυμαμαιβκαλα; χρονια σου πολλα. Να χαιρεσαι την οικογενεια σου.
Και εμανα η μικρη τα ιδια κανει. Δυο μερες τωρα το πρωι εχει γκρινια. Ελπιζω να μην εινακ κατι γιατι δεν μας βλεπω καλα.
Και εμανα η μικρη τα ιδια κανει. Δυο μερες τωρα το πρωι εχει γκρινια. Ελπιζω να μην εινακ κατι γιατι δεν μας βλεπω καλα.
joan80- Admin
Ζώδια :
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 20 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης