Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+16
koufetaki
littlefish
mikio
Ladycat
kisha
trianmeli
elenikaram
BokSurat
Rea
Candy Candy
derbybaby
joan80
vassiliki
ΠΟΠΗ
Πούπσυ
ChristinaThanps
20 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 40
Σελίδα 2 από 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
καλησπερα στην παρεα!
λειπαμε πσκ και δεν είχα μπει. τι έχασα?
λειπαμε πσκ και δεν είχα μπει. τι έχασα?
καλησπερα!
εμεις χθες κοιμηθηκαμε πρωτο βραδυ με βρακακι, ξυπνησαμε στεγνοι!να σουμε πως θα παει κ σημερα!
κανουμε κ τα τελευταια μπανια μας γιατι εχει αρκετο αερακι πια κ φοβαμαι μην κρυωσει ο μικρος..
εφτιαξα κ ενα ταψακι γεμιστα κ τωρα λεω να κανω ενα ντους κ να χαλαρωσω.
εσεις τι κανετε κοριτσια??
εμεις χθες κοιμηθηκαμε πρωτο βραδυ με βρακακι, ξυπνησαμε στεγνοι!να σουμε πως θα παει κ σημερα!
κανουμε κ τα τελευταια μπανια μας γιατι εχει αρκετο αερακι πια κ φοβαμαι μην κρυωσει ο μικρος..
εφτιαξα κ ενα ταψακι γεμιστα κ τωρα λεω να κανω ενα ντους κ να χαλαρωσω.
εσεις τι κανετε κοριτσια??
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
εγώ εψές έφτιαξα υγιεινό μουσακά. Έψησα λίγο τα λαχανικά, μετά έβαλα τον κιμά και τη μπεσαμέλ. Να το κάνανε και έφαγαν και σήμερα.
Εγώ ψαράκι και ρυζάκι...
Εγώ ψαράκι και ρυζάκι...
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
εγώ κανω υπομονή... φουσκώνω και ο μικρός μερικές φορές με πονάει έτσι οπως κουνιέται. δεν έχει χώρο στην κοιλιά μου να κουνηθεί...
Πούπσυ- Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2012
Ζώδια :
kaλημερα κοριτσιαααααα...αυπνη...ο μικρος κοιμαται ξυπναει 2,30-5,30-7- οπου και ξυπναει οριστικα και δε χορταινω υπνιο καθολου...
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
αχ κισακι κι εγω δεν αντεχω αλλο εχω φτασει στα ορια μου ο δικος μου ξυπναει καθε μερα στις 6.30 κοιματα κατα τις 12 και μετα το τι κανει δεν παλευεται ειμαι καθε μερα με 5 ωρες υπνο αφου καταληγω ολες τις δουλειες να τις κανω το βραδυ
καλημερα κοριτσακια μου
καλημερα κοριτσακια μου
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
καλημερα στις αυπνες μανουλες!!!!σε λιγο θα γινουμε πολλες!!!
μελινακι το μεσημερι δεν κοιμαται καθολου το θηριακι σου????γιατι κ εμενα πολλες φορες παει 11.30 να κοιμηθει αλλα τομεσημερι ριχνει κανενα 2ωρο κ ηρεμει λιγο το κεφαλι μου!!!
μελινακι το μεσημερι δεν κοιμαται καθολου το θηριακι σου????γιατι κ εμενα πολλες φορες παει 11.30 να κοιμηθει αλλα τομεσημερι ριχνει κανενα 2ωρο κ ηρεμει λιγο το κεφαλι μου!!!
Ζώδια :
καλημερα στις ταλαιπωρες μανουλες!
εγω την βαζω για υπνο το μεσημερι και κοιμαται κανα 2ωρο και εκεινη την ωρα θελω και εγω να κοιμηθω, η να κατσω στο λαπ τοπ, η να φροντισω τον εαυτο μου η να κανω τις δουλειες μου.
αλλα περνανε τοσο γρηγορα αυτες οι 2 ωρες...που μερικες φορες δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα...
εγω την βαζω για υπνο το μεσημερι και κοιμαται κανα 2ωρο και εκεινη την ωρα θελω και εγω να κοιμηθω, η να κατσω στο λαπ τοπ, η να φροντισω τον εαυτο μου η να κανω τις δουλειες μου.
αλλα περνανε τοσο γρηγορα αυτες οι 2 ωρες...που μερικες φορες δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα...
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Καλημέρα κούκλες.
Ελένη καλως ήρθες πάλι.
Μεγαλο θεμα ανοιξατε με τον ύπνο. Εμένα ο δικός μου κοιμάται στις 10 και ξυπνάει στις 6-6:15. Λες και έχει ξυπνητηρι ενα πράγμα. Ο άντρας μου έχει βγει off αφου τον κρατάει αυτος καθε πρωί για να κοιμηθώ εγώ λιγο παραπάνω. Το μεημέρι κοιμάται 2-3 ώρες. Μετα με το μωρό δεν ξερω τι θα κανω.
Τωρα είμαστε προς αναζήτηση κρεβατιού. Αποφασίσαμε να μην βαλουμε και τα δυο παιδια στο ίδιο δωμάτιο γιατί ο Δημήτρης θα ξυπνάει στανταρ το μωρό (αν κοιμάται). Εγω να σας πω την αλήθεια προτιμούσα να είναι και τα δυο μαζί και να αφήσω το αλλο δωμάτιο να είναι playroom. Οπότε θα παρουμε κρεβατι κανονικό και η μπεμπα θα παρει την κούνια. Και ελπίζουμε να μην σηκώνεται καθε βραδυ ο μικρός να έρχεται στο δικό μας κρεβάτι.
Ελένη καλως ήρθες πάλι.
Μεγαλο θεμα ανοιξατε με τον ύπνο. Εμένα ο δικός μου κοιμάται στις 10 και ξυπνάει στις 6-6:15. Λες και έχει ξυπνητηρι ενα πράγμα. Ο άντρας μου έχει βγει off αφου τον κρατάει αυτος καθε πρωί για να κοιμηθώ εγώ λιγο παραπάνω. Το μεημέρι κοιμάται 2-3 ώρες. Μετα με το μωρό δεν ξερω τι θα κανω.
Τωρα είμαστε προς αναζήτηση κρεβατιού. Αποφασίσαμε να μην βαλουμε και τα δυο παιδια στο ίδιο δωμάτιο γιατί ο Δημήτρης θα ξυπνάει στανταρ το μωρό (αν κοιμάται). Εγω να σας πω την αλήθεια προτιμούσα να είναι και τα δυο μαζί και να αφήσω το αλλο δωμάτιο να είναι playroom. Οπότε θα παρουμε κρεβατι κανονικό και η μπεμπα θα παρει την κούνια. Και ελπίζουμε να μην σηκώνεται καθε βραδυ ο μικρός να έρχεται στο δικό μας κρεβάτι.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
εμεις για αρχη θα τον εχουμε σε καλαθουνα στο δωματιο μας, μετα θα μπει στο λικνο που ειχαμε του γιωργου, που το εχει φτιαξει ο πεθερος μ κ ειναι πιο ευρυχωρο απο του εμποριου κ καλο καλοκαιρι πια θα μεταφερθει ο νεοτερος στο τωρινο δωματιο του γιωργου κ ο γιωργος σε αλλο.τωρα να τον βαλω σε κρεββατι δεν παιζει διοτι θα φαει τις τουμπες του αιωνα οσα καγκελα κ αν βαλω συν του οτι θα παιρνει δρομο να ερχεται σε μας.
Ζώδια :
καλημέρα!μπαινω ,διαβάζω,φευγω.τρεχω παλι(τι προτότυπο...).
καλως ορισες ελένη.περαστικά κι αγυριστα όσα εγιναν.
εμεις ακοοοομα κοιμόμαστε στο κρεβατι μου και μολις ταβλιαστει την μεταφέρουμε στο δικό της.
τον μικρό θα τον βαλω στο πορτ μπεμπε για λίγο και μετά σε κούνια. ετσι κι αλλιώς εχω 2, μια στο σπίτι μας και μια στο χωριό.ισως φερω και αυτή του χωριού στο σπίτι ή αλλιώς θα πάρω κρεβατακι για την Δήμητρα και θα παρει την κουνια ο μικρός.είδα στις προσφορες του ικεα 1 κρεβατάκι που μεγαλώνει. μαζι με το στρώμα και τις ταβλες το είχε 180 ευρω. είναι πολλά εσεις τι λέτε?
καλως ορισες ελένη.περαστικά κι αγυριστα όσα εγιναν.
εμεις ακοοοομα κοιμόμαστε στο κρεβατι μου και μολις ταβλιαστει την μεταφέρουμε στο δικό της.
τον μικρό θα τον βαλω στο πορτ μπεμπε για λίγο και μετά σε κούνια. ετσι κι αλλιώς εχω 2, μια στο σπίτι μας και μια στο χωριό.ισως φερω και αυτή του χωριού στο σπίτι ή αλλιώς θα πάρω κρεβατακι για την Δήμητρα και θα παρει την κουνια ο μικρός.είδα στις προσφορες του ικεα 1 κρεβατάκι που μεγαλώνει. μαζι με το στρώμα και τις ταβλες το είχε 180 ευρω. είναι πολλά εσεις τι λέτε?
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Και εμείς στην αρχή θα την βαλουμε σε πορτ μπεμπέ στο δωμάτιο. Υπολογίζω ότι στο 6μηνο θα πάει στην κούνια. Απλώς θελω να αλλάξω πιο νωρίς τον μικρό από την κούνια γιατί μπορεί να εχουμε πεισματα μετα και να μην θελει να κοιμάται εκεί η μικρή.
Οσο για τις βόλτες το ξερω ότι θα πηγαινοέρχεται αλλά είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να παρουμε. Ακόμα και στην κούνια να είναι αν θελει να βγει αρχίζει και φωνάζει τόσο δυνατα που ουτε μπορείς να κοιμηθείς ούτε ξανακοιμάται.
Βασιλική ένα μεταλλικό μαύρο λες; Τα 180 δεν είναι πολλά αλλα θα χρειαστείς νομίζω αλλο στρώμα όταν θα αλλαξεις διάσταση. Αρα πρεπει να υπολογίσεις και αυτά.
ΚΑι εμείς αρχικά σκεφτήκαμε για Ικεα αλλα τελικά θα παρουμε κανονικό κρεβατι για να το εχει και για πιο μετά γιατί τα παιδικά του Ικεα βγαίνουν στο 1,60μ. Με τα ίδια χρήματα βρήκα στη νεοσετ με μηκος 2μ. Και επειδή το πιο σημαντικό στο κρεβατι είναι ενα καλό στρώμα δεν θελω να δίνω δυο φορές χρήματα. ΘΑ παρουμε και ενα προστατευτικό καγκελάκι και από την αλλη πλευρά θα το βαλω στον τοιχο και θα αγγαρέψω τη μαμα μου να φτιάξει μαξιλάρια για να μην κρυώνει το χειμώνα.
Οσο για τις βόλτες το ξερω ότι θα πηγαινοέρχεται αλλά είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να παρουμε. Ακόμα και στην κούνια να είναι αν θελει να βγει αρχίζει και φωνάζει τόσο δυνατα που ουτε μπορείς να κοιμηθείς ούτε ξανακοιμάται.
Βασιλική ένα μεταλλικό μαύρο λες; Τα 180 δεν είναι πολλά αλλα θα χρειαστείς νομίζω αλλο στρώμα όταν θα αλλαξεις διάσταση. Αρα πρεπει να υπολογίσεις και αυτά.
ΚΑι εμείς αρχικά σκεφτήκαμε για Ικεα αλλα τελικά θα παρουμε κανονικό κρεβατι για να το εχει και για πιο μετά γιατί τα παιδικά του Ικεα βγαίνουν στο 1,60μ. Με τα ίδια χρήματα βρήκα στη νεοσετ με μηκος 2μ. Και επειδή το πιο σημαντικό στο κρεβατι είναι ενα καλό στρώμα δεν θελω να δίνω δυο φορές χρήματα. ΘΑ παρουμε και ενα προστατευτικό καγκελάκι και από την αλλη πλευρά θα το βαλω στον τοιχο και θα αγγαρέψω τη μαμα μου να φτιάξει μαξιλάρια για να μην κρυώνει το χειμώνα.
joan80- Admin
Ζώδια :
Βασιλικη μου ηρθε στο σπιτι ο καινουριος καταλογος ικεα και εχει καλες τιμες στα κρεββατακια και στις κουνιες. κοιταξε το αν θελεις!
Ζώδια :
καλησπεραααααααααααααααααα
τι κανετε?
τι κανετε?
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
καλημερα στην παρέα!!!
άμα ακούσετε να χαρίζει κανένας καμία κουκέτα ή να θέλει να την πετάξει (κατα προτείμηση γωνια οχι πανω-κατω) ενημερώστε με μπας και γλιτώσουμε αυτά τα 600 ευρά...
Ευχαριστώ
άμα ακούσετε να χαρίζει κανένας καμία κουκέτα ή να θέλει να την πετάξει (κατα προτείμηση γωνια οχι πανω-κατω) ενημερώστε με μπας και γλιτώσουμε αυτά τα 600 ευρά...
Ευχαριστώ
καλημερα κοριτσια!!!
εκανε χθες η αδερφουλα μ αυχενικη, ολα καλα κ τους ειπε ο ντοκτορ μαλλον αγορακι...θα γεμισει τεστοστερονη αυτη η αυλη!!!πως θα τους μαζευουμε δεν ξερω...
εκανε χθες η αδερφουλα μ αυχενικη, ολα καλα κ τους ειπε ο ντοκτορ μαλλον αγορακι...θα γεμισει τεστοστερονη αυτη η αυλη!!!πως θα τους μαζευουμε δεν ξερω...
Ζώδια :
BokSurat έγραψε:καλημερα στην παρέα!!!
Ευχαριστώ
Να ρωτήσω η χαζή τι είναι η κουκέτα ακριβώς;
Ζώδια :
derbybaby έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
Ιππότες θα γεμίσετε!
Ζώδια :
Καλημεραααααααα! Ρεα η κουκετα ειναι αυτα τα διοροφα κρεββατια πανω-κατω οπως εχουν και στο στρατο!
αντε να τους μαζεψετε ντερμπυ!
αντε να τους μαζεψετε ντερμπυ!
Ζώδια :
Kαλημέρα κούκλες. Ντερμπάκι με το καλό ο ανηψιός λοιπόν. Τα ξαδερφάκια πάντως μια χαρά θα περνάνε μεταξύ τους ολα αγόρια. Για εσας δεν ξέρω.
Εγω χτες πήγα να δω ένα κρεβατακι που είχα δει στο ιντερνετ. Τελικά δεν μου άρεσε τόσο πολύ από κοντά.
Βοκ οι κουκέτες μου αρέσουν παρα πολύ. παντα ήθελα αλλά όταν ημασταν μικρά η μαμα μου τις φοβόταν και μας ειχε παρει ξεχωριστά κρεβάτια. Σνιφ. Πάντως και στα Ικεα έχει πολλες συνθεσεις, σχετικά φθηνές.
Εγω χτες πήγα να δω ένα κρεβατακι που είχα δει στο ιντερνετ. Τελικά δεν μου άρεσε τόσο πολύ από κοντά.
Βοκ οι κουκέτες μου αρέσουν παρα πολύ. παντα ήθελα αλλά όταν ημασταν μικρά η μαμα μου τις φοβόταν και μας ειχε παρει ξεχωριστά κρεβάτια. Σνιφ. Πάντως και στα Ικεα έχει πολλες συνθεσεις, σχετικά φθηνές.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλημέρα!βασικά στα 180 ευρώ συμπεριλαμβάνονται και τα 2 έξτρα στρωματα. δηλαδή ήταν 1 όσο η κουνια και είχε ακόμα 2 μικρότερα που απλά τα προσθέτεις δίπλα στο μικρό κι έτσι μεγαλώνει.στο τέλος φτάνει και αυτό στα 2 μέτρα. ήταν ασπρο με λίγο κάγκελο στα πλαινά και όταν το είχες στην μικρή του διάσταση τα πλαινά κάγκελα πλησίαζαν και άφηνε λίγο χώρο οπότε δεν μπορεί να πέσει το παιδί κάτω.η βλακεία ήταν οτι δεν το πήρα οταν το είδα και τωρα σιγά μην υπάρχει ακόμα. κλάψ!
ντερμπάκι ποιος στην χάρη σας θα τα αποσβεσετε τα ρουχαλάκια στο έπακρον!
ντερμπάκι ποιος στην χάρη σας θα τα αποσβεσετε τα ρουχαλάκια στο έπακρον!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
ναι οντως τα ρουχαλακια μας ηρθαν μια χαρουλα, ειδικα τα πρωτα πρωτα.μετα θα του ειναι λιγο μεγαλα,γιατι γεννα μαρτη.
για τις κουνιες κοριτσια εγω ειχα δει καλες προσφορες σε μαδερκεαρ κ φυσικα τα ικεα.τωρα για κρεββατακια δεν εχω ιδεα τι παιζει...ευτυχως τα φτιαχνει ο αντρουλης ολα!
για τις κουνιες κοριτσια εγω ειχα δει καλες προσφορες σε μαδερκεαρ κ φυσικα τα ικεα.τωρα για κρεββατακια δεν εχω ιδεα τι παιζει...ευτυχως τα φτιαχνει ο αντρουλης ολα!
Ζώδια :
Βασιλική το ίδιο πρεπει να λεμε, απλώς εγω στα ικεα το είδα προχτες σε μαυρο χρώμα. Είναι νομιζω λιγο πιο κοριτσίστικο για εμάς. Παντως αν είναι και με τα δυο στρώματα είναι σουπερ η τιμή. Δεν χανεις κατι να πας να ρωτήσεις.
Ντερμπι, τυχερη είσια. Μπορεί να σου φτιάξει ό,τι θέλεις.
Ντερμπι, τυχερη είσια. Μπορεί να σου φτιάξει ό,τι θέλεις.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλά λες τζόαν. τωρα που το σκέφτομαι υπήρχε και σε μαυρο.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καλησπερα κουκλες
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Σελίδα 2 από 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 2 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|