Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+13
kisha
ChristinaThanps
joan80
vassiliki
Ladycat
koufetaki
Rea
trianmeli
ΠΟΠΗ
VAMPIRE
littlefish
BokSurat
derbybaby
17 απαντήσεις
Σελίδα 33 από 40
Σελίδα 33 από 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
α το θεατρακι!!!
να σου ζησει βασσιλικουλα καλοφωτιστη!!!
το ιδιο κ στα αλλα δυο μωρακια!
καλη μερα σας κ καλη εβδομαδα!!!
να σου ζησει βασσιλικουλα καλοφωτιστη!!!
το ιδιο κ στα αλλα δυο μωρακια!
καλη μερα σας κ καλη εβδομαδα!!!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Καλοφώτιστα τα μωρακια σας κούκλες.
Βασιλική εδωσε ρεσιταλ η δικιά σου. Σούπερ.
Βασιλική εδωσε ρεσιταλ η δικιά σου. Σούπερ.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
kalofotisto basilikh
to bamphraki mas?
h bok?
to bamphraki mas?
h bok?
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τι έκανα εγώ;
κάτσε ξαναεμφανίστηκα μέχρι να ξαναεξαφανιστώ... χαχαχαχαχα
πάω να φτιάξω τους όρους γι ατο διαγωνισμό φωτογραφίας λολ
κάτσε ξαναεμφανίστηκα μέχρι να ξαναεξαφανιστώ... χαχαχαχαχα
πάω να φτιάξω τους όρους γι ατο διαγωνισμό φωτογραφίας λολ
πως πηγε η βαφτηση?
Ζώδια :
αααααααααααα ηταν παραπολυ ωραια φαγαμε ηπιαμε γελασαμε ολασ ηταν υπεροχα μεχρι κ η μοκ με τα αθλητικα της ηταν πανεμορφη
καλημερα κοριτσακια!!εδω εβαλε αερακι κ ανασαναμε λιγο!πως πατε οι συνεγκυες???εγω εχω πετρωματακια αραια κ που κ θα πω στον γιατρο να μ γραψει κανενα μαγνησιο την παρασκευη.λογικα θα με στειλει να κανω κ καμπυλη κ βαριεμαι απιστευτα...να δω που θα αφησω κ τον γιωργο!
σε 2 βδομαδες θα φυγουμε κ διακοπουλες κ θα πρεπει σιγα σιγα να συγκεντρωνω πραγματα.
σε 2 βδομαδες θα φυγουμε κ διακοπουλες κ θα πρεπει σιγα σιγα να συγκεντρωνω πραγματα.
Ζώδια :
πετρώματα έχω κι εγω πολλά ντερμπάκι.μιλησα με την γυναικολόγο για μαγνήσιο και μου είπε οτι δεν χρειάζεται(!?)μου είπε μονο αν συνοδευονται με πόνο να μου δώσει γιουτοπαρ αλλά δεν πονάω.μου είπε να ξεκουράζομαι γιατί από αυτο είναι.
σας ευχαριστώ για τις ευχές.περιττό να σας πω οτι το ίδιο απόγευμα την έκανα μπάνιο και την άλλη μερα πήγαμε θάλασσα. οι θείτσες όταν την ειδαν λουσμένη έπαθαν σοκ
σας ευχαριστώ για τις ευχές.περιττό να σας πω οτι το ίδιο απόγευμα την έκανα μπάνιο και την άλλη μερα πήγαμε θάλασσα. οι θείτσες όταν την ειδαν λουσμένη έπαθαν σοκ
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
καλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι απο την κουραση τα πετρωματα.κ εμενα μ ειχε πει να μην ανησυχω αλλα επειδη θα λειπω κιολας θα τον ρωτησω μηπως ειναι καλυτερο να τα παρω εστω προληπτικα, μη γινει καμια στραβη εκτος νησιου.
εγω να σου πω τον ειχα κρατησει 3 μερες αλλα η αληθεια ουτε ιδρωσε ουτε "μυρισε" το μωρο, αλλα ηταν μικρουλης κ δεν ιδρωνε κ τοσο..αν κρινω απο φετος που κανουμε 2 φορες την ημερα ντους καλα εκανες κ το δροσισες το παιδακι!!!
εγω να σου πω τον ειχα κρατησει 3 μερες αλλα η αληθεια ουτε ιδρωσε ουτε "μυρισε" το μωρο, αλλα ηταν μικρουλης κ δεν ιδρωνε κ τοσο..αν κρινω απο φετος που κανουμε 2 φορες την ημερα ντους καλα εκανες κ το δροσισες το παιδακι!!!
Ζώδια :
kalhmeraaaaaaaaaaa
egkuoules ksekourash koritsakia
Ζώδια :
ααα ωραία ήτανε!!! ο μικρός κράτησε την παράδωση κ έκλεγε στην κολυμπήθρα... μετά όταν τον ντύσαμε ο νονός του έβαλε τα παπούτσια ανάποδα κ η πεθερά μου καθότνα κ του τα άλλαζε μετά... χαβαλέ είχε χαχαχαχαχαΠΟΠΗ έγραψε:πως πηγε η βαφτηση?
περίμενεις να βάλω κάνα φουστάνι μήπως;Ladycat έγραψε:αααααααααααα ηταν παραπολυ ωραια φαγαμε ηπιαμε γελασαμε ολασ ηταν υπεροχα μεχρι κ η μοκ με τα αθλητικα της ηταν πανεμορφη
εγκυούλες μας υπομονή με το καλοκαιράκι, ζέστα είναι θα περάσει που θα πάει.......ΠΟΠΗ έγραψε:kalhmeraaaaaaaaaaa
καλέ πόπη φτιάξε το νέο τικεράκι για την κοράκλα... ακου εκει... 41 εβδομάδων έγκυος
Χαχαχα!! δεν είναι πρωτοφανές!!! Κουβέντιαζα χτες με μια ξαδέρφη που ήρθε από αμερκή για διακοπές και μου έλεγε ότι επειδή ήθελε να κάνει βι-μπακ καθυστέρησαν τον τοκετό 10 μέρες. Αλλά τη καισαρική τελικά δεν τη γλύτωσε. Αμερική΄σου λέει ο άλλος. Άυτό το σόι πολύ σκληροτράχηλο είναι (και εγώ καισασρικές καθώς ο τράχηλος δεν έλεγε να μικρύνει)
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Ντερμπι τα πετρωματα δενε ίναι κατι αλλα χρειαζονται ΄ξεκούραη. ΚΑλό θα είναι να μην φτασεις σε σημειο να χτρειαστείς γιουτοπαρ/ εμενα μου εφερναν τρελες ταχυπαλμίες.
Σε αυτή την εγκυμοσύνη υωρα αρχισα να εχ καποια, αλλα καμια σχεση. Βεβαια για να πω την αλήθεια είμαι πολυ πιο χαλαρή και ξεκουραζομαι περισσότερο. ο μηνας πυο πηρα αδεια με ωφελησε. διαφορετικά δε νομίζω να τα γλύτωνα.
Βασιλική γιατί να μηνπαρεις μαγνήσιο; Αφού δεν βλάπτει καπου. και αν τα πετρώματα είναι αρκετα θα βοηθήσει.
Σε αυτή την εγκυμοσύνη υωρα αρχισα να εχ καποια, αλλα καμια σχεση. Βεβαια για να πω την αλήθεια είμαι πολυ πιο χαλαρή και ξεκουραζομαι περισσότερο. ο μηνας πυο πηρα αδεια με ωφελησε. διαφορετικά δε νομίζω να τα γλύτωνα.
Βασιλική γιατί να μηνπαρεις μαγνήσιο; Αφού δεν βλάπτει καπου. και αν τα πετρώματα είναι αρκετα θα βοηθήσει.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλημερα!!πως ειστε κοριτσια??εδω ευτυχως οπως ειπα κ εχθες ειναι δροσερα!
εμεις τα πρωινα εξακολουθουμε να ειμαστε σπιτι σε φαση γυμνισμου-γιογιο.τα απογευματα ομως παμε βολτουλες μεχρι το βραδακι κ ξεσσαλωνει ο μικρος!
τζοαν τα του μαγνησιου θα τα πω με τον γιατρο την παρασκευη, αν κ αυτο που νιωθω σαν πετρωμα δεν μπορω να το προσδιορισω ρε γμτ γιατι αυτη τη φορα ειναι πολυ πολυ χαμηλη η κοιλια μ κ με το παραμικρο την νιωθω σκληρη κ να με πιεζει..δεν ξερω εαν ειναι ο μικρουλης περιεργα καθισμενος, θα τα ρωτησω ολα αυτα!
εμεις τα πρωινα εξακολουθουμε να ειμαστε σπιτι σε φαση γυμνισμου-γιογιο.τα απογευματα ομως παμε βολτουλες μεχρι το βραδακι κ ξεσσαλωνει ο μικρος!
τζοαν τα του μαγνησιου θα τα πω με τον γιατρο την παρασκευη, αν κ αυτο που νιωθω σαν πετρωμα δεν μπορω να το προσδιορισω ρε γμτ γιατι αυτη τη φορα ειναι πολυ πολυ χαμηλη η κοιλια μ κ με το παραμικρο την νιωθω σκληρη κ να με πιεζει..δεν ξερω εαν ειναι ο μικρουλης περιεργα καθισμενος, θα τα ρωτησω ολα αυτα!
Ζώδια :
κατι μου είχε πει για το μαγνήσιο αλλά το ξέχασα... ούτε το ονομά μου δεν θυμάμαι πια...
πετρώματα δεν έχω πολλά αλλά 1-2 φορές την ημέρα τα νιώθω.οπότε δεν δίνω σημασία.
πετρώματα δεν έχω πολλά αλλά 1-2 φορές την ημέρα τα νιώθω.οπότε δεν δίνω σημασία.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καλημέρα δεν είπα!καλημέραααααα!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
ΚΑλημερα κουκλες.
Αχ θελω και εγώ λιγη δροσια. Εδω παλι εχει τρελή ζεστη και αρκετή υγρασία.
Με επιασε η προκοπή μου και είπα να κανω μια εκκαθαριση στο γραφείο και τη χαρτούρα. Εξαντλήθηκα. τωρα τα εχω παρατήσει όλα ανω κατω αλλα πραγματικά δεν μπορώ να συνεχίσω. δεν εχει και κλιματισμό το δωμάτιο,εγινα μουσκεμα.
Αχ θελω και εγώ λιγη δροσια. Εδω παλι εχει τρελή ζεστη και αρκετή υγρασία.
Με επιασε η προκοπή μου και είπα να κανω μια εκκαθαριση στο γραφείο και τη χαρτούρα. Εξαντλήθηκα. τωρα τα εχω παρατήσει όλα ανω κατω αλλα πραγματικά δεν μπορώ να συνεχίσω. δεν εχει και κλιματισμό το δωμάτιο,εγινα μουσκεμα.
joan80- Admin
Ζώδια :
φιλενάδα με μέτρο οι δουλειές,κι αυριο μέρα είναι,μην αγχώνεσαι.
εμείς σήμερα θα πάμε στην πεθερα για φαγητό.θα ψήσουμε κατσικάκι στα καρβουνα και αλλα πολλά κοψίδια. ζυγίστηκα σήμερα και είμαι +9,5.δεν απορώ με όλα όσα έφαγα τον τελευταίο καιρό...
εμείς σήμερα θα πάμε στην πεθερα για φαγητό.θα ψήσουμε κατσικάκι στα καρβουνα και αλλα πολλά κοψίδια. ζυγίστηκα σήμερα και είμαι +9,5.δεν απορώ με όλα όσα έφαγα τον τελευταίο καιρό...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
βασιλική λυπήσου μας. κατσικίο και κοψιδέισιον - μου ήρθε ο θάνατος...
παρακαλούνται οι έγκυες του φόρουμ να αφήσουν τις προκοπές κατά μέρος τώρα που έχει ζέστες...
παρακαλούνται οι έγκυες του φόρουμ να αφήσουν τις προκοπές κατά μέρος τώρα που έχει ζέστες...
Ζώδια :
οι νεότερες ίσως δεν με καταλάβουν...
ώρες ώρες απορώ πως δεν έπαθα κάποια μετάλαξη - εγώ ή τα αδέρφια μου.
παιδιά το πόσο αεροζόλ έχω φάει ως αιδί δεν λέγεται, οι γονείς μου ψεκάζανε αβέρτα κουβέρτα. ήμασταν στο δωμάτιο και ρίχνανε φλιτ για τις μύγες.
συνεχίζουν τα ίδια, να φανταστείτε όταν ήρθα κεφαλονιά βρήκα 5-6 αεροζόλ... πίσω από μια πόρτα έτοιμα να τα πάρει το ηλεκτράκι μου.
εγώ είμαι του άλλου άκρου. καθόλου χημικά. ακόμα και κάτι κατσαρίδες που βρήκα εδώ τις σκότωσα με τη σκούπα και απλά έκλεισα το παράθυρο του μπάνιου με σίτα και κάτι συφώνια κλπ.
μύγες και κουνούπια τα κυνηγώ με τη ρακέτα που βγάζει ηλεκτρισμό, σφήγγες με παγίδες κόλλας κοκ
ώρες ώρες απορώ πως δεν έπαθα κάποια μετάλαξη - εγώ ή τα αδέρφια μου.
παιδιά το πόσο αεροζόλ έχω φάει ως αιδί δεν λέγεται, οι γονείς μου ψεκάζανε αβέρτα κουβέρτα. ήμασταν στο δωμάτιο και ρίχνανε φλιτ για τις μύγες.
συνεχίζουν τα ίδια, να φανταστείτε όταν ήρθα κεφαλονιά βρήκα 5-6 αεροζόλ... πίσω από μια πόρτα έτοιμα να τα πάρει το ηλεκτράκι μου.
εγώ είμαι του άλλου άκρου. καθόλου χημικά. ακόμα και κάτι κατσαρίδες που βρήκα εδώ τις σκότωσα με τη σκούπα και απλά έκλεισα το παράθυρο του μπάνιου με σίτα και κάτι συφώνια κλπ.
μύγες και κουνούπια τα κυνηγώ με τη ρακέτα που βγάζει ηλεκτρισμό, σφήγγες με παγίδες κόλλας κοκ
Ζώδια :
Αχ, βασιλική, τι κατσικάκι και κοψιδάκια μας λες. Θανατος.
Τις δουλειές τις παρατησα. Εκανα ενα δωματιο ανω κατώ και μαλλον θα το μαζέψω με δόσεις. Απλά βρήκα την ευκαιρία τωρα που λειπει ο μικρός να βαλω μια ταξη στο χαος. Το πως μαζευονται τοσα αχρηστα πραγματα καθε φορά δεν λεγεται. Και τωρα με την μικρή πρεπει να γίνει μια αναδιοργάνωση. Καπου πρεπει να μπουν και τα δικά της ρουχαλάκια.
Ρεα αυτή τη ρακέτα την εχουμε και εμείς. Πραγματικά θαυματουργή. Επίσης να ξερεις ότι οι κατσαρίδες ακινητοποιούνται και με οινόπνευμα.
Για τα αεροζόλ δεν το σχολιάζω. τοσα χρόνια εχουν αποκτήσει ανοσία. τιποτε δεν τους κανουν. και σιγουρα κανουν κακό σε εμάς.
Τις δουλειές τις παρατησα. Εκανα ενα δωματιο ανω κατώ και μαλλον θα το μαζέψω με δόσεις. Απλά βρήκα την ευκαιρία τωρα που λειπει ο μικρός να βαλω μια ταξη στο χαος. Το πως μαζευονται τοσα αχρηστα πραγματα καθε φορά δεν λεγεται. Και τωρα με την μικρή πρεπει να γίνει μια αναδιοργάνωση. Καπου πρεπει να μπουν και τα δικά της ρουχαλάκια.
Ρεα αυτή τη ρακέτα την εχουμε και εμείς. Πραγματικά θαυματουργή. Επίσης να ξερεις ότι οι κατσαρίδες ακινητοποιούνται και με οινόπνευμα.
Για τα αεροζόλ δεν το σχολιάζω. τοσα χρόνια εχουν αποκτήσει ανοσία. τιποτε δεν τους κανουν. και σιγουρα κανουν κακό σε εμάς.
joan80- Admin
Ζώδια :
νομιζω πως ολοι λιγο πολυ, μεχρι να αρχισει η στροφη στα πιο φιλικα προς το περιβαλλον εντομοκτονα κτλ διχως τα προωθητικα, εχουμε εισπνευσει καμποσο πραγμα..αντικουνουπικο χρησιμοποιω ενα με αιθεριο ελαιο σιτρονελλας,που σιγουρα εχει κ αλλα μεσα, αλλα επειη ΠΑΡΑ τις σιτες που ξεπαραδιαστηκαμε να βαλουμε σε ολο το σπιτι εχουμε κουνουπια δεν το ρισκαρω.φοβαμαι περισσοτερο ενα μολυσμενο τσιμπημα παρα το αντικουνουπικο.
οσο για τα βρωμοσιχαματα τις κατσαριδες επειδη κ παλι ειχαμε ανεκαθεν θεμα φεραμε μια εταιρια μας ψεκασε κ εμεις ειχαμε κανονισει να φυγουμε για το σ/κ οποτε γυρισαμε μετα απο 3 24ωρα.βεβαια ηταν αοσμο το φαρμακο αλλα κ παλι προληπτικα στο δωματιο του μικρου δεν ψεκασε.
επισης προτιμω αυτο παρα να βρω κατσαριδα οπουδηποτε μεσα στο σπιτι κ να παθω αμοκ στη σκεψη του που πατησε κ τι πρεπει να απολυμανω.
οσο για τα βρωμοσιχαματα τις κατσαριδες επειδη κ παλι ειχαμε ανεκαθεν θεμα φεραμε μια εταιρια μας ψεκασε κ εμεις ειχαμε κανονισει να φυγουμε για το σ/κ οποτε γυρισαμε μετα απο 3 24ωρα.βεβαια ηταν αοσμο το φαρμακο αλλα κ παλι προληπτικα στο δωματιο του μικρου δεν ψεκασε.
επισης προτιμω αυτο παρα να βρω κατσαριδα οπουδηποτε μεσα στο σπιτι κ να παθω αμοκ στη σκεψη του που πατησε κ τι πρεπει να απολυμανω.
Ζώδια :
Αυτό με τα κουνουπια εχει παραγίνει φετος. Ο εγγονός ενος φιλου του πατέρα μου νοσηλεύεται στο παίδων. Επαθε μόλυνση. Τον είχε τσιμπίσει στο λαιμό και πέρασε μέσα στο δέρμα μεχρι τον οισοφαγο. μεγαλη ταλαιπωρια το παιδάκι.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλημερααααααααααααααααααααααααα
Ζώδια :
Σελίδα 33 από 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 33 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης