Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 18 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

+13
kisha
ChristinaThanps
joan80
vassiliki
Ladycat
koufetaki
Rea
trianmeli
ΠΟΠΗ
VAMPIRE
littlefish
BokSurat
derbybaby
17 απαντήσεις

Σελίδα 18 από 40 Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Πεμ Ιουν 21, 2012 2:00 pm

[quote="Rea"]Οι εγκληματίες πρέπει να διώκονται και να τιμωρούνται ανεξαρτήτως καταγωγής.

Αλλά ποτέ δεν θα ψήφιζα κάποιους που βαράνε ανυπεράσπιστους ανθρώπυς μόνο και μόνο γιατί έχουν μελαμψό δέρμα. ¨η που το παίζουν νταήδες χτυπώντας γυναίκες,

εισαι ΘΕΑ ποσο συμφωνω μαζι σου

ΠΟΠΗ

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Πεμ Ιουν 21, 2012 8:46 pm

καλημερααααααααααααααααα κουκλες

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 21, 2012 8:57 pm

Rea έγραψε:Οι εγκληματίες πρέπει να διώκονται και να τιμωρούνται ανεξαρτήτως καταγωγής.

Αλλά ποτέ δεν θα ψήφιζα κάποιους που βαράνε ανυπεράσπιστους ανθρώπυς μόνο και μόνο γιατί έχουν μελαμψό δέρμα. ¨η που το παίζουν νταήδες χτυπώντας γυναίκες,

Eγω παλι,αν ψηφιζα,θα προτιμουσα να ψηφισω καποιον που επιτελους δειχνει κατι διαφορετικο απο οτι ξεραμε τοσα χρονια.(Το δοκιμασαμε,δεν πετυχε)!Τωρα βεβαια απο το θα μεχρι το να,ειναι ενα μεγαλο σκαλι.

Και οπωσδηποτε καποιον που ειναι εναντιον του Μνημονιου!

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Δημοσίευση από derbybaby Πεμ Ιουν 21, 2012 9:38 pm

για τους μεταναστες δεν εχω ακραιες αποψεις.σαφως κ δυσκολευουν μια ηδη δυσκολη κατασταση.οσο για τα παιδακια ανεξαρτητου ξκαταγωγης ειναι παιδακια κ ειναι αθωα, ειναι απαραδεκτο σε τοσο μικρες ηλικιες να τα κανουμε να λενε δε σε παιζω εισαι αλβανακι-ρουμανακι-ελληνακι.
τωρα εγω αυτο που βλεπω εδω στην μικρη μας κοινωνια...πηραν θαρρος ολα τα μισογυνικα ρεμαλια κ το παιζουν μαγκες.
περιστατικο, ημουν μπροστα.
δεη, 12.00 το μεσημερι μια κυρια στο ταμειο εχει πληρωσει κ μαευει κατι εγγραφα για να φυγει. η ταμιας φωναζει τον επομενο.η γυναικα λεει μισο λεπτο πως θα πληρωσουμε στο ποδι?να μαζεψω τα χαρτια μ.
ο επομενος ενας αντρας, γυρω στα 40, Ελα κυρα μου τλειωνε, εδω ηρθες να απλωσεις τα χαρτια σου?εχουμε δουλειες ελα να δουμε!
σε παρακαλω του λεει κυριε, τα νευρα σου αλλου!
(η οποια γυναικα δεν καθυστηρουσε ετσι, μιλαμε για ζητημα λεπτου)
βγαινει εξω η κυρια, απο πισω ο αλλος να συνεχιζει να της λεει διαφορα κ οταν εκεινη απομακρυνθηκε γυρναει κ λεει δυνατα δυνατα Ετσι μπραβο σεβασμος!!!!!!!!!!!!!!!1
δλδ μου ηρθε να τον αρχισω στα βρισιδια!!!η γυναικα ανω των τ60 ετσι???δλδ σε λιγο θα μας μοιραζουν κ χαστουκια????για παραδειγματισμο κ σεβασμο????ειμαστε στα καλα μας???
επισης εχουν παρει φορα κ οι χρυσαυγιτες, οι οποιοι κυκλοφορουν με μπλουζακια στα γυμναστηρια, δεν πουλανε αλλα χαριζουν προστασια μοιραζοντας καρτες με τα τηλ.τους κ κοπανανε οποιον βρουν.μερα μεσημερι, ανευ λογου!
κ γιατι λεω ανευ λογου:
διοτι οταν πρωτοηρθαν αλβανοι, ημουν 14 χρονων, οσοι ειχαν μαγκιες-πειραζαν κ γενικα θελαν τσαμπουκα φαγαν ξυλο καμποσο απο τους ντοπιους.τα τελευταια χρονια, δεν ε\υπηρχε θεμα, διοτι εδω γυρω γυρω θαλασσα που να πας να κρυφτεις???θα σε βρουν θα τις φας.αρα γενικα υπαρχει μια σχετικη ηρεμια.οι πακιστανοι απο την αλλοι ποτε δεν πειραζουν, οι μαυροι το ιδιο.κ γενικα δεν φοβασαι να βγεις-περπατησεις κτλ.
αλλα τωρα ειμαι πχ εγω κολλημενη, κ παω βολτα κ μου στραβοκαθεται ο πακιστανος που πλενει το τζαμι?θα παρω τηλ στον αλλα τον αχρηστο να ερθει να τον τουλουμιασει.εδω φτασαμε!σου πηραν το παρκιν??βαρα!εισαι γυναικα κ δεν οδηγεις καλα???χαστουκι σεβασμου....
ε ρε που καταντησαμε...................
ολα αυτα κ μια καλημερα!
derbybaby
derbybaby

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 21, 2012 10:42 pm

Kαλημερα,σε περιστατικα οπως αυτο της ΔΕΗ που αναφερεις εχω τυχει σε παρα πολλα δυστηχως!Δεν υπαρχει πλεον σεβασμος σε κανεναν!

Πριν λιγες μερες πηγα να πληρωσω το νερο(ειχε ηδη ληξει) και υπηρχε μια ουρα του απιστευτου.Ηρθε μια κοπελα με 2 παιδακια (το ενα στο καροτσι,μηνων)και καποια στιγμη το ενα αρχισε να γκρινιαζει.
Της λεει καποιος"Δεν περνατε μπροστα με τα παιδακια?Ενα λεπτο παραπανω δεν μας πειραζει"
Εκεινη ευγενικοτατη,"Ευχαριστω,δεν πειραζει και αν δεν ενοχλει τους αλλους μπροστα σας"
Ολοι ειπαν "Παρακαλω περαστε"εκτος απο εναν κυριο που αρχισε και ελεγε οτι να'ναι!Μα οτι να'ναι ομως!!!!

Οι μαυροι ,οντως και στα δικα μας μερη δεν πειραζουν.Οι περισσοτεροι μαλιστα σπουδαζουν σε ΤΕΙ και ΑΕΙ και παραλληλα δουλευουν.Θυμαμαι ενα βραδυ στην καφετερεια(καθομασταν στην μπαρα)διπλα μας καθοταν ενας μαυρος και ο καυμενος εβλεπε ποδοσφαιρο στην τηλεοραση.Στα διαλειματα,εβγαζε τα σιντι του και προσπαθουσε να πουλησει!Πολυ τον λυπηθηκα!Ανθρωπος ειναι και αυτος ρε παιδια!!Μιλησαμε και μου ειπε οτι σπουδαζει Οικονομικα !!!!!

Στο χωριο μας εκτος απο Αλβανους εχουμε και μια ομαδα ξενων απο το Μπαγκλαντες.Τους παραχωρησαμε ενα σπιτακι,εξω απο το χωριο με ρευμα και νερο και μενουν δωρεαν.Πανε καθε μερα μεροκαματο.Ενα απογευμα λοιπον,(ειχαν παει μεροκαματο στις φραουλεςτο πρωι),ηρθαν στο σπιτι και μας εφεραν μια τσαντα με φραουλες!!Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο εκλαψα!Της ειπα της μαμας μου,αφου προτιμαμε τον γειτονα μας για μεροκαματο(Ειναι φιλοι με τον αδερφο μου απο παιδια,ελληνας)οταν εχει να τους δινει τροφιμα.Ομως ποτε δεν ζητανε τιποτα!Μια φορα μονο μας ζητησαν λιγο τραχανα,για ενα μωρακι!!

Επισης,κατι αλλο σχετικα με αυτους.Διπλα απο το σπιτακι μας,εχουμε τα ζωακια μας.Οι κοτες μας,γεννανε οπου να'ναι.Καποια στιγμη,γεννουσανε εξω στο δρομο.Τα μαζεψαν το λοιπον και μας τα εφεραν στο σπιτι.!!Δεν το περιμεναμε,τους ειπαμε να τα κρατησουν αλλα λεγανε "Νο νο νο..κακο"!Με τα χιλια ζορια να τα παρουν!

Το συμπερασμα ειναι οτι δεν ειναι ολοι απαραιτητα κακοι.Ουτε εχουν ολοι κακιες προθεσεις.Ειναι ατομα που υποφερουν,που ηρθαν για ενα καλυτερο αυριο και μαλλον εγκλωβηστηκαν σε ενα μια απο τα ιδια!

Δεν ειμαι καθολου υπερ της βιας και σαφως καταδικαζω τον "μαγκακια" που δερνει και βαραει οποιον να'ναι!Και μαλιστα χωρις λογο!!Αυτοι οι ανθρωποι,αποτελουν μιασμα για την κοινωνια και θα επρεπε να ντρεπονται!

Δεν ξερω τι κανουν οι Χρυσαυγιτες στα γυμναστηρια,ουτε τι κανουν εξω.Αλλα το εχω ακουσει απο πολλους!

Ντερμπυ μου,στην περιοχη που μενω δεν υπαρχει κινδυνος.Στην περιοχη της αδερφης μου ομως,ειναι λιγο σκοτεινα και απομακρυσμενα και κυκλοφορουν κατι περιεργοι τυποι οποτε ναι,θα το ελεγα,ειναι επικυνδυνα!Οι κατοικοι εκει,συνοδευουν παντα τα παιδια τους στο φροντηστηριο,σχολειο κτλ!Αν ειχατε ακουσει πριν χρονια,μια δασκαλα που εκανε διακινηση ναρκωτικων σε δημοτικο,ηταν το δημοτικο στην περιοχη αυτη.

Αυτο με τα φαναρια ομως,με τσαντιζει!!Δεν θελω να μου καθαρισεις το τζαμι και οφειλω να με σεβαστεις οπως σε σεβομαι και εγω!!Δεν ζηταω κατι παραλογο.Και ο λογος ειναι οτι μια φορα στην Αθηνα καποιος μου γρατσουνισε το τζαμι και ετρεχα μετα!!!Νομιζω εχω αυτο το δικαιωμα!
Κατα τα αλλα δεν με ενοχλει κανενας αρκει να μην με πειραζουν!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από vassiliki Παρ Ιουν 22, 2012 1:46 am

ντερμπάκι συμφωνώ απόλυτα...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Ιουν 22, 2012 2:24 am

η νδ ανοιξε τα συνορα και τωρα η νδ διαμαρτυρεται για τους ξενους.
ολοι οι καρεκλαδες ειναι σαπιοι.και μεσα σαυτη τη σαπιλα προστεθηκε και η Χ.Α. το κερασακι στην σκουληκιασμενη τουρτα!
σημερα δεχτηκαμε ενα τηλεοπτικο χαστουκι.
αυριο θα το φαμε εμεις και θα σκασουμε.
ψευτονταηδες μισογυνιδες,μισανθρωποι.
αυτους βαλαμε μεσα.
και ποιοι?κατι σκατιαρικα κουτσικα που μπηκαν τωρα ειδικοι φρουροι.
εχω μια ξεδερφη 18 ετων μπηκε ΜΕ ΜΕΣΟΝ(ελλαδαρα) ειδικος φρουρος και μου γραφει στο φεις ''αντε να ξεβρωμιζει σιγα σιγα ο τοπος''
ε της τα εχωσα.
απο κατι σαν και του λογου σου της λεω πρεπει να ξεβρωμισει ο τοπος που μπουκαρουν με μεσον στο δημοσιο.
ο πακιστανος που κλεβει δεν εχει καμια διαφορα με σας.και εσυ της λεω εκλεψες τη θεση καποιου που το αξιζε να μπει εκει που εισαι κωλομυξιαρικο.
και μου λεει ''τοσο μισος και κακια απο δικα μου ατομα?΄΄
βρε αντε παενε της λεω και την διεγραψα.
εκανε και η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο ακομα δε βγηκες απο το αυγο λες και εχεις δουλεψει ποτε η εχεις ζησει μονη να ταβγαλεις περα και μιλας της λεω.
εγω δε λογαριαζω συγγενεις.αμα ο αλλος ειναι σαπιος δεν γουσταρω επαφες μαζι του
VAMPIRE
VAMPIRE

Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από Rea Παρ Ιουν 22, 2012 3:22 am

πες τα χρυσόστομη!!
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Παρ Ιουν 22, 2012 3:42 am

πες τα να αγιαση το στομα σου

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Ιουν 22, 2012 3:45 am

μωρε της τα ειπα και τωρα δε μου μιλαει κανεις οικογενιακως (στα @@ μου )
ειναι η περιπτωση δεν ξερω αν θυμαστε που σας ελεγα 4 αδερφια και τα 4 με μεσον στο δημοσιο.(ειδικοι φρουροι,μπατσος,φυλακας σε φυλακες)
εντωμεταξυ οι 3 απο τους 4 τι εκαναν?ειχαν απολυτηριο λυκειο κατω απο το 10 και πληρωσαν σε ιδιωτικο το κανανε 19 -20 (Χωρις να πατησουν μια μερα στο σχολειο) εβαλαν και το βισμα και τσουπ χωθηκαν στο δημοσιο.
και ο 1 που δεν το εκανε ηταν καλος μαθητης αλλα μετα στο ΑΕΙ αιωνιος φοιτητης 7-8 χρονια σπουδαζε και τα παρατησε και τελικα χωθηκε στην αστυνομια καταλαβατε?αξιοκρατικα!
και μου λενε εμενα να ξεβρωμισει ο τοπος?
ποιος το λεει?οι κουραδες οι ιδιες?
σιχαματα.
και ξες τωρα αμα δε μου μιλανε ειχα μια φαγουρα ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ.
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από kisha Παρ Ιουν 22, 2012 4:39 am

ποπακι ξερω δινουμε κι εμεις στο Βαασιλαγα προιοντα. απλα οτι βρεις μετα απο πολυ καιρο θα το ξαναβρεις γιατι μαλλον κανει εισαγωγες μονος του,μιολαω για calgon,pampers ajax και δεν ξερω αν προκειται για τα ιδι απροιοντα γιατι το αζαχ το εχει ajax, τα παμπερς simply dry σαν pampers play κατλ. αλλα οκ κι εγω ψωνιζω απο κει.
kisha
kisha

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Δίδυμος Κόκκορας

Δημοσίευση από ΣΤΕΓΙΑ Παρ Ιουν 22, 2012 6:02 am

Σας έχω χάσει δε ξέρω κανένα νέο έχω όμως νέααααααααααααααααααααααα

Γλυκές μου φιλενάδες.....................................

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γέννησα την Δευτέρα 11/6!!!!
Να τα πάρω από την αρχή?Ας προσπαθήσω όσο προλαβαίνω......

Δευτέρα πρωί πρωί είμαστε στο Γαία.Με ετοιμάζουν και μου χορηγούν τα υλικά για την πρόκληση Στις 08:20....Μπήκα με διαστολή 3!!!Στις 9 παρά δέκα μου σπάει ο γιατρός τα νερά και πηγαίνουμε στην αίθουσα τοκετού...Εκεί μένω κολλημένη σε διαστολή 4 μέχρι και τις 11:35!!!!Έκανα εννοείται επισκληρίδιο αλλά οι τεχνικοί είναι ανυπόφοροι!!!!
Εκείνη την ώρα και αφού βεβαιώνεται πως είμαι ακόμα με 4 λέω του άντρα μου να πάει για λιγάκι έξω να χαλαρώσει,να κάνει και ένα τσιγάρο και να πει στην μαμά μου Όλα καλά...
Ε ξαφνικά νιώθω μια πίεση και με εξετάζει η προϊσταμένη μαία και μου λέει 7-8 σε 10 λεπτά γεννάς!!!!Εγώ κάνω 2 λεπτά να το συνειδητοποιήσω καθώς δε το πίστευα.....Τότε λέω να φωνάξουν τον άντρα μου!!!!Ε μέχρι να ανέβει,να ντυθεί εγώ ήθελα να σπρώξω και κρατήθηκα φωνάζοντας το όνομα του άντρα μου!!!Με το που τον είδα(ίσα που πρόλαβε ο γιατρός να με σκίσει)σπρώχνω 2 φορές και αυτό ήταν!!!ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!
Τελικά η Σταχτοπούτα ήταν περιτυλιγμένη με τον λώρο γιαυτό και καθυστέρησα να γεννήσω!!!
Βγήκε 3280 γρ και 51 εκ!!!Είναι τόσο μικρούλα και με πολύ πολύ μικρά πατουσίνια σαν κανονική Σταχτοπούτα!!!Τα ματάκια της είναι γκρί και είναι μια κούκλα ίδια ο Γιάννος στον πιο μινιατούρα!!!!
Τελικά καθίσαμε μια μέρα παραπάνω λόγω ίκτερου (ήθελε σολάριουμ η Σταχτοπούτα)και στον γυρισμό έγιναν τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
Ο Γιάννος με το που την είδε τρελάθηκε!!!ήθελε να την φιλάει και είναι συνέχεια μαζί μου!!!της τραγουδάει και της χορεύει και είναι μια γλύκα......

Το καλύτερο όμως είναι οι ταυτόχρονοι θηλασμοί με τους οποίους τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα και η χαρά μου είναι ανεκδιήγητη...

ΑΑΑ μέσα σε 5 μέρες ο Γιάννος έχει ψηλώσει πολύ,έχει μεγαλώσει απίστευτα....

Μέσα στην κλινική είμαστε διάσημοι λόγω του ότι η Σταχτοπούτα βρήκε έτοιμο γάλα!!!!!!
όσο αφορά την γέννα στο συγκεκριμένο μαιευτήριο είναι τα καλύτερα για το προσωπικό.....Κάναμε ρουμινγκ ιν και όλο το προσωπικό επιδιώκει τον αποκλειστικό θηλασμό.....Ακόμα και την βραδιά που έκανε φωτοθεραπεία με το που ξύπναγε μου την έφερναν στο δωμάτιο για θηλασμό.....

Σας φιλώ γλυκά όλες και εύχομαι πρώτα στς εγκυούλες μας με το καλό και σύντομανα γεμίσουμε και άλλες κοιλίτσες...Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μς και να είναι γερά!!
ΣΤΕΓΙΑ
ΣΤΕΓΙΑ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
Ζώδια : Κριός Σκύλος
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ

https://www.facebook.com/profile.php?id=1308057724

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Ιουν 22, 2012 6:24 am

ελα ρε κουκλα να σας ζησει η πριγκηπισσα!
ολα καλα πηγαν μπραβο σας!!
αντε καλο σαραντισμο και καλα ξενυχτια
να την χαιρεστε!
να χαιρεστε και τα 2 καμαρια σας!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από derbybaby Παρ Ιουν 22, 2012 7:12 am

συγχαρητηρια!!να σας ζησει η σταχτοπουτα κ καλο σαραντισμο!
ενα φιλι στο γιο που ειναι γλυκας!
derbybaby
derbybaby

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από ChristinaThanps Παρ Ιουν 22, 2012 7:55 am

VAMPIRE έγραψε:μωρε της τα ειπα και τωρα δε μου μιλαει κανεις οικογενιακως (στα @@ μου )
ειναι η περιπτωση δεν ξερω αν θυμαστε που σας ελεγα 4 αδερφια και τα 4 με μεσον στο δημοσιο.(ειδικοι φρουροι,μπατσος,φυλακας σε φυλακες)
εντωμεταξυ οι 3 απο τους 4 τι εκαναν?ειχαν απολυτηριο λυκειο κατω απο το 10 και πληρωσαν σε ιδιωτικο το κανανε 19 -20 (Χωρις να πατησουν μια μερα στο σχολειο) εβαλαν και το βισμα και τσουπ χωθηκαν στο δημοσιο.
και ο 1 που δεν το εκανε ηταν καλος μαθητης αλλα μετα στο ΑΕΙ αιωνιος φοιτητης 7-8 χρονια σπουδαζε και τα παρατησε και τελικα χωθηκε στην αστυνομια καταλαβατε?αξιοκρατικα!
και μου λενε εμενα να ξεβρωμισει ο τοπος?
ποιος το λεει?οι κουραδες οι ιδιες?
σιχαματα.
και ξες τωρα αμα δε μου μιλανε ειχα μια φαγουρα ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ.

Δυστηχως αυτο το "μεσο" δεν ειναι κατι νεο στην Ελλαδα μας!!Ο αντρας μου,το εχω ξαναπει,ειναι στην Πυροσβεστικη.Βγηκαν καποιοι καλοθελητες και μας κατηγορησαν οτι βαλαμε τρανο μεσο!Κανεις ποτε δεν σκεφτηκε οτι ηταν δεκα χρονια εθελοντης(ειχε βραβευτει μαλιστα μια χρονια ως εθελοντης της Χρονιας γιατι περα απο τα γνωστα του καθηκοντα ειχε υπερβει το οριο με κινδυνο την ζωη του),οπως κανεις επισης δεν σκεφτηκε οτι ειχε ολα τα διπλωματα οδηγησης(γιατι ο αρχικος του στοχος ηταν να γινει εκπαιδευτης οδηγησης και να εχει δικη του σχολη)και 10χρονη προυπηρεσια ως οδηγος(αυτη ειναι η ειδικοτητα του).Κανεις δεν μας ρωτησε που τρεχαμε σε γυμναστηρια μαζι για 1 χρονο κανωντας προπονηση και κανεις δεν μας "λυπυθηκε" που ενα ολοκληρο Καλοκαρι δεν καναμε ουτε ενα μπανιο,διαβαζωντας ιστορια και αστικο δικαιο!!
Το αν ειχαμε μεσο ή οχι,η καρδουλα μας το ξερει.

Στον Δημο Ανδρουσας,εχει διοριστει η μαμα,ο μπαμπας,οι 2 κορες και ο γαμπρος!!!!
Κανεις ομως εκει δεν μιλησε για μεσο!!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ChristinaThanps Παρ Ιουν 22, 2012 7:56 am

Αχ,κοπελα μου να σου ζησει το μωρακι!!Να ειναι γερο και δυνατο και να το καμαρωνεις !!!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Παρ Ιουν 22, 2012 8:37 am

stegia na sou zhsei h staxtopouta sou kalo sarantismo

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από trianmeli Παρ Ιουν 22, 2012 9:11 am

να σου ζησει η μικρη σταχτομπουτα κουκλα μου καλο σαραντισμο να εχετε
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από kisha Παρ Ιουν 22, 2012 12:05 pm

Καλό σαραντισμο κι από δω να τα χαιρεσαι
kisha
kisha

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Παρ Ιουν 22, 2012 12:12 pm

οπα τι επαθες εσυ και γραφεις ελληνικα

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από kisha Παρ Ιουν 22, 2012 12:35 pm

Αχαχα από τον υπολογιστή συνήθως γράφω εγγλεζικα..axsxa
kisha
kisha

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Ιουν 22, 2012 3:26 pm

κισα δεν παιζω.
εγραψες 3 ποστ (Σχεδον) σωστα.
ααααα μας κακομαθαινεις...
σε λιγο θα βγαλεις και φερερο ροσε!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Rea Παρ Ιουν 22, 2012 3:32 pm

Στέγια να σου ζήσει η Σταχτοπούτα σου!

Καλούς θηλασμούς για τα παιδάκια σου!
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Παρ Ιουν 22, 2012 7:37 pm

καλημερααααααααα κοριτσαρες

ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Παρ Ιουν 22, 2012 8:40 pm

ξεχασα να σας πω εχθες πηγαμε τζαμπο να παρουμε πισινα μπρατσακια νεροπισταλα καραβακια κ.α.
μπρατσακια ομως ειχε απο 3-6 μονο κ απο 6-12.εγωπηρα το3-6 αλλα φοβαμαι νατου τα φορεσω

ΠΟΠΗ

Σελίδα 18 από 40 Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης