Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 14 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

+13
kisha
ChristinaThanps
joan80
vassiliki
Ladycat
koufetaki
Rea
trianmeli
ΠΟΠΗ
VAMPIRE
littlefish
BokSurat
derbybaby
17 απαντήσεις

Σελίδα 14 από 40 Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από koufetaki Παρ Ιουν 15, 2012 10:41 pm

καλημερα λεμε να παμε να ψωνισουμε καμια κουτα γλατα αν την δευτερα σκασει καμια μλκια να χουμε για καποιες μερες για τα παιδια τα βασικα!!!ο θεος βοηθος και μην ψηφισετε νδ πασοκ γτ ο πατος θα ειναι απατος!!!!λαλαλαλαλαλαλαλαλα!!!!!!!
koufetaki
koufetaki

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Βουβάλι
Τόπος : my world

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από ChristinaThanps Παρ Ιουν 15, 2012 10:53 pm

Κουφετακι......και εδω παιζει πολυ το σεναριο οτι μετα τις εκλογες δεν θα υπαρχουν τροφιμα,αλλα δεν ξερω τι να πιστεψω!Ξερω πολλα ατομα που ψωνισαν αρκετα τροφιμα!

Στην Αθηνα παντως,καποιο φεγγαρι που μιλουσαν για πτωχευση,το ειχα κανει και εγω και οταν ηρθε η μεταθεση και δεν τα ειχα καταναλωσει τα εδωσα στην εκκλησια!!Μιλαμε για πολυ φαγητο!!!

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Ιουν 16, 2012 12:11 am

εγω στις εγκυμοσυνες δεν ελαμπα.ημουν να με κλαινε οι ρεγγες γενικως.χαχαχαχαχ
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Ιουν 16, 2012 12:11 am

η κοιλια απο μουσακα δεν ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης χαχαχαχ α ρε χτιστινα...χαλαρωσε λεμε...
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από vassiliki Σαβ Ιουν 16, 2012 12:25 am

καλημέρα όλη μερα. έχω την κόρη στο χωριό με την πεθερά μου από την τετάρτη το βράδυ.αχ μου έλειψε το μαναράκι μου.χθες το βράδυ δεν άντεξα και πήγα να την δώ. ψήλωσε,άλλαξε λες και είχα να τη δω κανα μηνα. γυρισα σήμερα το πρωι για δουλειά. τι να κάνω. ρε κορες ο σποράκι μου δεν κουνιέται. μια δυο φορές σαν να μου φάνηκε΄μικρή κινηση αλλά ούτε κλωτσιά ούτε ακρόαση. λέτε να βγεί ησυχούλι και να μην μοιάσει στην κόρη μου?
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ChristinaThanps Σαβ Ιουν 16, 2012 12:42 am

Βασιλικη....αμα ειναι αγορακι,θα ειναι σιγουρα πιο υσηχο παιδακι.Εμεις οι γυναικες ειμαστε γκρινιαρες!!!!

Βαμ....χαχα.....Οχι καλε,δεν εννοουσα συμπτωμα την κοιλια απο το μουσακα,αλλα το οτι λαμπω.!!!!Χα χα χα...

Η οντως λαμπω και ειμαι μια θεα (ΧΑΧΑΧΑ) και εγκυος ή σκετο θεά ή επειδη εχω κανει κοιλια απο τον μουσακα με βλεπουν οι αλλοι και νομιζουν οτι ειμαι εγκυος και μου πετανε και καλα το λαμπεις για να ψαρεψουν την κατασταση
!!!!!!!!!

Το βασικο συμπερασμα.....ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ!!!Και λαμπω...χαχα!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ChristinaThanps Σαβ Ιουν 16, 2012 1:47 am

Ξυπνησε επιτελους το πουλακι μου.Ολο το πρωι περιμενα να ανοιξει τα ματακια του να παμε για μπανακι!!!!Μεσημεριασε Θαναση!!!!

@@@@@

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Ιουν 16, 2012 2:48 am

καποιος ειπε οτι τα αγορια ειναι πιο ησυχα?
γκουχ γκουχ γκουχ...
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από kisha Σαβ Ιουν 16, 2012 3:54 am

VAMPIRE έγραψε:μαλιστα.ηρθε η κισσα και πρεπει να μεγαλωσουμε την μυωπια μας παλι.
χαχαχαχαχαχ λατρειαααα

AXAXAXA KALHMERA AGAPAKI!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ!
kisha
kisha

Ζώδια : Δίδυμος Κόκκορας
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από kisha Σαβ Ιουν 16, 2012 3:59 am

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕς ΤΙς ΜΕΡΕΣ ΤΣΙΡΟΚΟΠΑΕΙ!!!ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ. απαππαπα!ολονα χορευει θελει!κοριτσι εγω την εχω συην κουνια κομη με ολα τ ακαγκελα σηκωμενα-ειναι μεχρι 5-6 ετων λεει.!ο μικρος σ επαρκοκρεβατο στο σαλονι. δεντα βαζω μαζι γιατι η ηλιανα ξυπναει πολυ ευκολα το βραδυ με το παραμικρο και δε θελω να χαλαει τον υπνο της απο το μωρο και μετα να μην ξνακοιμαται!
kisha
kisha

Δημοσίευση από joan80 Σαβ Ιουν 16, 2012 4:16 am

Καλησπεφα κουκλες. Σημερα εχεο τρελο αερα. Και λεγαμε να παμε για μπανακι αυριο αλλα δεν το βλεπω. Πηγαμε κ πηραμε παπουτσακια για τη θαλασσα και τ ρα κιμαται. Χτες παλι μας ξενυχτισε. εκανε κακα του το βραδυ κ ξεπνησε. Απο νεογεννητο ειχε να συμβει κατι τετοιο. Μεχρι να τον αλλαξω παει ο υπνος.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από derbybaby Σαβ Ιουν 16, 2012 4:27 am

καλησπερα!
εμεις πηγαμε για μπανιο,δεν ειχε κ τοσο αερα αλλα εσκασα..λεω να πηγαινουμε καλυτερα απογευματα.
παπουτσακια του φερανε κ του δικου μ αλλα δεν τα φορα με την καμια.
βασιλικη φαε κανενα γλυκακι κξαπλωσε.αμα κουνιεσαι ολη μερα μπορει να μην το νιωθεις.αμα ανησυχεις πολυ κανε κανενα υπερηχο.
τζοαν εμενα εχει μερικα πρωινσ που τα κανει κ συνεχιζει να κοιμαται ο βρωμιλος!
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από joan80 Σαβ Ιουν 16, 2012 4:34 am

Ντερμπι τα παπουτσακια τα πηραμε για το εξοχικο που εχει πετρουλες. Αλλα κ προχτες που πηγαμε για μπανιο δεν ηθελε να ειναι ξυπολητος γιατι εκαιγε η αμμος και του κολλησαν κ κατι φυκια στα ποδια και φρικαρε. Οποτε ευελλιστω οτι θα τα φορεσει.
Ο δικος μου ευτυχως που ξυπνησε γιατι αν εμενα ετσι μεχρι το πρωι θα ειχε συγκαει. Νομιζω παντως οτι πρεπει να τον ποναγε και η κοιλια του ηταν σαν διαρροια. Ευτυχως σημερα ηταν μια χαρα. Αλλα τα εχω παρει γιατι η πεθερα μου κανει το σπιτι ψυγει. Προχτες ειχε και το κλιματιστικο και ανεμιστηρα. Εκανε κρυο μεσα στο δωματιο. Και ειχα πει στον αντρα μου να της πει κατι αλλα τιποτα. Του λεω στο τελος θα κρυωσει το παιδι στη σιβηρια και με ελεγε υπςρβολικη. Ελπιζω να ηταν παροδικο.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Σαβ Ιουν 16, 2012 6:03 am

καλησπερα σε ολους
χριστινα χαλαρωσε κοπελα μ μην σκεφτεσαι συνεχεια την εγκυμοσυνη σου κανει κακο το αγχος
εμενα ο γιωργος κλωτσουσε απο την 15 εβδομαδα μεχρι τον 9 μηνα καθε μερα ολο τ 24ωρο κ βγηκε ησυχο .οποτε δεν νομιζω νπαιζει ρολο
οσο για τηνκορη στις αρχες ηταν ησυχη τωρα κλωτσαει τρελα κ αυτη αλλα δεν ξερω αν θ βγει ζωηρη η ησυχη σαν τον γιωρικα μ

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα

Δημοσίευση από kisha Σαβ Ιουν 16, 2012 10:19 am

εγω τη μικρη την ενιωσα 16 η εβδομαδα και το μικρο 14η προς 15η. η μικρη κλωτσουσε συνεχεια μα συνεχεια και ειναι πολυ ζωηρη,ο μικρος σχεδον καθολου 1-2 φορες τη μερα και εξακολουθει να ειναι πολυ ησυχος...
kisha
kisha

Δημοσίευση από ChristinaThanps Σαβ Ιουν 16, 2012 9:13 pm

Καλημερα!!!!!!!

Λοιπον εχουμε και λεμε Smile

1)Εγινε χαμος εχτες στην πλατεια της πολης για το γκολ της Ελλαδας.Μενω 7 λεπτα απο το κεντρο και απο το μπαλκονι μου ακουγα τις φωνες και τα χειροκροτηματα.Το πιο ωραιο σχολιο το ακουσα απο τον γειτονα μου "Ο Θεος μας βοηθαει και νικαμε.Δεν ειναι τυχαιο!!!!!!"
Ντοινγκκκκκ!!!Μετα απο τον αγωνα,επειδη το σπιτι μου ειναι προς παραλια μερια,(για να πας παραλια,περνας απο εναν δρομο 50 μετρα απο το σπιτι μου)κανανε παρελαση ολα τα ειδων μηχανοκινητα με κορνες και φωνες !!!!!!
Οκ,να χαρεις για μια νικη της Ελλαδας,μαζι και εγω!Αλλα τετοια χαρα προς τι ακριβως?Μια χαρα πληρωνονται οι ποδοσφαιριστες!!Εμεις θα πεινασουμε αυριο ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα,οχι οι ποδοσφαιριστες!!!!Βρισκω τους φανς πολυ χυμα!!!Και δεν ξερω για πιο λογο!!!

2)Ξανα εκανα τεστ σημερα.Αρνητικο βεβαια.5 μερες πριν αδιαθετησω.Οκ,επηρεαστηκα αλλα ηταν για καλο!Επειδη το εβλεπα στο ντουλαπι μου,με αγχωνε περισσοτερο και λεω δεν βαριεσαι ας το κανω να φυγει απο την μεση και να σταματησω να το σκεφτομαι.Απο εδω και περα τερμα.Δεν ξαναασχολουμε με εγκυμοσυνες.Αι στο καλο πια!!

3)Καλα μπορει και να αλλαξω γνωμη και να ξαναασχοληθω,αλλα θα κανω προσπαθεια να μην!!

4)Γιορταζει η Ανοιψουλα μου σημερα.Εχει γενεθλια!!!!Η πρωτη ανοιψουλα μου!!!!Το παρτυ το εκανε εχτες αλλα δεν καλεσε μεγαλους,μονο τις κολλητες της!!Χριστε μου ποτε μεγαλωσε η μπομπορινα και μιλαει και για αγορια δεν το πιστευω ακομα!!Χα χα χα.....Ειναι επισημα 14ρων!

5)Και εκτος απο τις εκλογες,ειναι και η γιορτη των Μπαμπαδων!!!Ναι,τους θυμηθηκαμε!!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από derbybaby Σαβ Ιουν 16, 2012 10:15 pm

καλημερα!να χαιρεσαι την ανηψια σου χριστινα.
να ρωτησω κατι κ ανξερει καποια η εχει παρομοια εμπειρια μ λεει.
λοιπον, ο γιωργος γενικα ειναι παρα πολυ κοινωνικος με ολους τους μεγαλους,θα φοβηθει μονο οποιον (αντρα κυριως) τον πλησιασει αποτομα κ δεν τον ξερει, αλλα κ παλι στην αρχη μονο, ισωςκλαψει μετα του περναει.
οπως ειχα ξαναπει στον παιδοτοπο ηταν πολυ συνεργασιμος με τα παιδακια της ηλικιας του κ τα λιγο μεγαλυτερα οπου επαιζζει ησυχα κ φιλικα.εχω ομως παρατηρησει οτι φοβαται κ αποφευγυει τα παιδακια που ειναι μικροτερα του, δλδ 14-15, ή εστω εκει κοντα στον χρονο.οσα τον πλησιαζουν τραβιεται να φυγει.
εχθες για παραδειγμα καναμε βολτα, κ ηταν στον καροτσακι το ελαφρυ, ξερετε το χαμηλο.μια χαρα γελαστος καθολου γκρινιασμενος.εκει που περπαταγαμε λοιπον ητανμια γιαγια με το εγγονακι της, ενα πολυ μικροκαμωμενο αγορακι(που αποδειχθηκε συνομιληκο).ερχεται το αγορακι λεω εγω του γιωργου να το παιδακι καντου γεια!κανει ο γιωργος γεια κ χαμογελουσε.ο αλλος ο μικρουλης αρχισε να πλησιαζει πολυ γιατι ηθελε ο καημενος να τον χαιδεψει τον δικο μ κ να τον φιλησει.ο γιωργος αρχισενα μαζευεται κ να τραβιεται στο καροτσι για να αποφυγει, χωρις ομως να προσπαθει να τον σπρωξει ή χτυπησει..κ εν τελει εβαλε κατι κλαμματα..μου χαμηλωσε το βλεμμα κ αρχισε να κλαειι!!να του λεω εγω βρε φιλακι να σ δωσει ηθελε, πω-πω ηθελε να σε κανει τπτ...μονο οταν φυγαμε κ δεν τον εβλεπε σταματησε κ μεταελεγε ντα!!!που δεν εχουμε κανει ποτε ντα ανθρωπο, μονο πχ το τραπεζι αμα φαει καμια κουτουλια.
κ αυτο ειναι ενα παραδειγμα.σε διαφορα μερη αμα τον πλησιασουν φευγει, απλα χθες λογω καροτσιου δεν μπορουσε να φυγει πιο μακρια.
τι να κανω???δεν εχω κ αλλα μικρα στον κυκλο μας για να τα βλεπει.να τον πηγαινω στο παιδοτοπο συχνοτερα????
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Ιουν 16, 2012 10:24 pm

ναι ντερμπακι πρεπει να τον πηγαινεις πιο συχνα να εξοικιωθει με τα μικροτερα.παραξενο αντι να φοβαται τα μεγαλυτερα φοβαται τα μικροτερα?
περιπτωση!πηγαινε τον πιο συχνα και κατσε και εσυ μαζι του μαζι με το παιδακι να παιξετε .
α καλημερα!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Ιουν 16, 2012 10:26 pm

εγω ηξερα αγορακι στην ηλικια του δικου σου και μεχρι που εγινε 3 χρονων που φοβοταν τα φυλλα στο δρομο!ετσι και εβλεπε φυλλο κατω καθοταν ακινητος και τσιριζε!χαχαχαχ
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Ladycat Σαβ Ιουν 16, 2012 10:52 pm

καλμερα η δεσποινα εχει ξυπνησει αναποδα μου εχει σπασει τα νευρα ηταν να την παω για μπανιο αλλα δεν το βλεπω με τον αερα που εχει
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από VAMPIRE Κυρ Ιουν 17, 2012 5:54 am

καλε που ειστε ολες?στη θαλασσα πηγατε?εμεις εδω 22-23 βαθμους γαματα ειμαστε..
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Ιουν 17, 2012 10:51 am

Καλησπερα κουκλες. Πως ειστε; εγω ειχα παει για καφεδακι με φιλες και ο μικρος εβλεπε τα αποτελεσματα των εκλογων με τον μπαμπα του. παλι αρχισαν να τρωγονται δεν προλαβαν να κλεισουν οι καλπες. Τελικα δεν βαζουν μυαλο με τιποτα.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Ιουν 17, 2012 11:02 am

καλησπερα σε ολους τι κανετε καλα ειστε?

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα

Δημοσίευση από joan80 Κυρ Ιουν 17, 2012 11:14 am

Φροσω σκεφτομουν την Βοκ σημερα. Εχεις μιλησει καθολου μαζι της; τη σκεφτομουν με τις φωτιες. Ελπιζω να ειναι καλα.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από VAMPIRE Κυρ Ιουν 17, 2012 12:36 pm

καλα ειναι μιλαμε στο φεις.θα μπει καποια στιγμη λεει
VAMPIRE
VAMPIRE

Σελίδα 14 από 40 Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή