Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+15
elenikaram
Μαρσυ
trianmeli
kisha
ΣΤΕΓΙΑ
littlefish
vassiliki
BokSurat
Ladycat
Rea
VAMPIRE
ΠΟΠΗ
joan80
koufetaki
derbybaby
19 απαντήσεις
Σελίδα 27 από 40
Σελίδα 27 από 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
σας ειπα καληνυχτα κι οτι σας αγαπωω?αλίφερηηηηηηηη
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
α πατως δη,μητρουλι εσυ που με ακουσες μιλαω κανονικα και οχι οπως γραφω,να το επισημανεις αυτο ε???αχαχαχ
Ζώδια :
τι κανετε κοριτσια ? ςχω μια μικρη απορια στο υπερηχο που κανουμε γ αναπτυξη μπορει ν δηξει ο υπερηχος εαν η μητερα εχει γαλα?
εγω πρωτη φορα το ακουσα μια φιλη εκανε εχθες γ αναπτυηξη κ τις ειπε οτι θα θυλαση κανονικα διοτι φαινεται κ στο υπερηχο
εγω πρωτη φορα το ακουσα μια φιλη εκανε εχθες γ αναπτυηξη κ τις ειπε οτι θα θυλαση κανονικα διοτι φαινεται κ στο υπερηχο
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Ποπάκι ΟΛΑ τα θηλαστικά του κόσμου μπορούν να θηλάσουν πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. ΑΛΛΑ το γάλα παράγεται από ΑΔΕΝΕΣ πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένεις να βρεις μια κίστη γεμάτη γαλατάκι, το σύστημα μέχρι να δεχτεί τους πρώτους ερεθισμούς είναι ΑΔΕΙΟ ΣΤΕΓΝΟ (βασικά δεν είναι στεγνό, αλλά εσύ θα το νιώθεις έτσι καθώς και πολύ πρησμένο).
Το μωράκι σου θα είναι αυτό που με τις θηλαστικές κινήσεις του θα αρχίσει να δίνει τους πρώτους ερεθισμούς στο στήθος σου. Τις ρωτες 10 μέρες δεν θα βλέπεις γάλα, ίσως να νιωθεις ότι δεν έχεις τίποτα, ΑΛΛΑ το μωρό σου θα πίνει εκείνη την ελάχιστη ποσότητα που έχει ανάγκη από το πρωτόγαλα. Σταγόνα-σταγόνα. Και όσο πιο πολύ το έχεις στο στήθος σου τόσο πιο πολύ γαλατάκι θα παράγεται. ¨οσο πιο πολύ το έχεις κοντά σου, όσο πιο πολύ το αγγίζεις, τόσο οι ορμόνες σου θα δίνουν εντολή για την παραγωγή.
Για να καταλάβεις πως λειτουργούν οι αδένες, θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα: Πότε ιδρώνεις; όταν κάνει ζέστη. όσο πιο πού ζέστη, τόσο πιο πολύ εσύ θα ιδρώνεις.
Το μωράκι σου θα είναι αυτό που με τις θηλαστικές κινήσεις του θα αρχίσει να δίνει τους πρώτους ερεθισμούς στο στήθος σου. Τις ρωτες 10 μέρες δεν θα βλέπεις γάλα, ίσως να νιωθεις ότι δεν έχεις τίποτα, ΑΛΛΑ το μωρό σου θα πίνει εκείνη την ελάχιστη ποσότητα που έχει ανάγκη από το πρωτόγαλα. Σταγόνα-σταγόνα. Και όσο πιο πολύ το έχεις στο στήθος σου τόσο πιο πολύ γαλατάκι θα παράγεται. ¨οσο πιο πολύ το έχεις κοντά σου, όσο πιο πολύ το αγγίζεις, τόσο οι ορμόνες σου θα δίνουν εντολή για την παραγωγή.
Για να καταλάβεις πως λειτουργούν οι αδένες, θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα: Πότε ιδρώνεις; όταν κάνει ζέστη. όσο πιο πού ζέστη, τόσο πιο πολύ εσύ θα ιδρώνεις.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
ποπη το θεωρώ λίγο απιθανο να "δει" κάτι τέτοιο στον υπέρηχο. θα συμφωνήσω 100% με τη ρεα.
ρεα με εστειλες με το παράδειγμα του ιδρώτα. θα το λέω κι εγω
άννια με το καλό κουκλα μου! μόνο 4 κιλάκια?τι τρως ακρίδες? εγώ μόλις μπήκα στον 4ο και είμαι τουλάχιστον +4...που θα φτάσω δεν ξέρω...
Ντέρμπυ μου όλα καλά να πάνε. με 3 άντρες μες το σπίτι ποιος τη χάρη σου. ευχομαι να είναι ζυγάκι αφου το θες και καμια σχέση να μην έχει με τον Γιώργο στις σκανταλιές,αν και υποψιάζομαι οτι τα πρώτα μας θα "εκπαιδευσουν"τα δεύτερα σε χρόνο dt...
ρεα με εστειλες με το παράδειγμα του ιδρώτα. θα το λέω κι εγω
άννια με το καλό κουκλα μου! μόνο 4 κιλάκια?τι τρως ακρίδες? εγώ μόλις μπήκα στον 4ο και είμαι τουλάχιστον +4...που θα φτάσω δεν ξέρω...
Ντέρμπυ μου όλα καλά να πάνε. με 3 άντρες μες το σπίτι ποιος τη χάρη σου. ευχομαι να είναι ζυγάκι αφου το θες και καμια σχέση να μην έχει με τον Γιώργο στις σκανταλιές,αν και υποψιάζομαι οτι τα πρώτα μας θα "εκπαιδευσουν"τα δεύτερα σε χρόνο dt...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
ψεματα λεει.χειροτερα μιλαει.χρειαζεσαι 10 μεταφραστες για να την καταλαβειςkisha έγραψε:α πατως δη,μητρουλι εσυ που με ακουσες μιλαω κανονικα και οχι οπως γραφω,να το επισημανεις αυτο ε???αχαχαχ
ναι αυτη που στο πε πες της οτι εγω ειμαι ο σουπερμαν αλλα να μη το πει σε κανεναν!!!ΠΟΠΗ έγραψε:τι κανετε κοριτσια ? ςχω μια μικρη απορια στο υπερηχο που κανουμε γ αναπτυξη μπορει ν δηξει ο υπερηχος εαν η μητερα εχει γαλα?
δηλαδη τι αλλη μαλακια θα πει ο κοσμος ελεος!!
αλλο ψεμα δεν ειχε να πει?η σου ειπε ψεματα η ο γιατρος που εχει ειναι για το επιτοπεος χαχαχαχ
φαινεται λεει απο τον υπερηχο οτι θα θηλασει κανονικα χαχαχαχαχαχαχαχ
σιγα μη εριξε ο υπερηχος και τα ταρω και της ειπε και ποιον θα παντρευτει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααχαχα κλαιωωωωωωωωωωωωωω χααχαχαχαχαχχα
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Αχαχα μιλάω χειρότερα.. Ωιμε
Ζώδια :
οχι μωρεεεε το κισονι μιλαει ΑΠΤΑΙΣΤΑ
ουτε λεκτωρ να ηταν!!!
αγαπη μου εσυ(φιλακι ρεεεε)
ουτε λεκτωρ να ηταν!!!
αγαπη μου εσυ(φιλακι ρεεεε)
Ζώδια :
πες τα ρε ρεα!!ελεος πια ...ειδε λεει στον υπερηχο οτι το μωρο θα θηλασει κανονικα χααχχαχαχαχαχαχαχααχχα εχει και τηλ 090-.... αυτος ο γιατρος?να τον παρω να τον ρωτησω πως βλεπει το μελλον μου!!Rea έγραψε:Ποπάκι ΟΛΑ τα θηλαστικά του κόσμου μπορούν να θηλάσουν πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. ΑΛΛΑ το γάλα παράγεται από ΑΔΕΝΕΣ πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένεις να βρεις μια κίστη γεμάτη γαλατάκι, το σύστημα μέχρι να δεχτεί τους πρώτους ερεθισμούς είναι ΑΔΕΙΟ ΣΤΕΓΝΟ (βασικά δεν είναι στεγνό, αλλά εσύ θα το νιώθεις έτσι καθώς και πολύ πρησμένο).
σιγα μην της ειπε και στον υπερηχο και τι καιρο θα κανει την επομενη εβδομαδα
χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχααααααααααχαχααχα
Ζώδια :
ε και μενα μ φανηκε κουφο . λεει τοσο πολυ προχωρησε η επιστημη μας ελεος τοσο ασχετη κ εγω . μ φανηκε παραξενο μαλακιες του κωλου μ ελεγε αη σηκτηρ
καληνυχταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σας αγαπωωωωωωωωωω πολυ φιλακια
καληνυχταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σας αγαπωωωωωωωωωω πολυ φιλακια
Ζώδια :
καληνυχτα ομορφια.
Ζώδια :
KALHMERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ζώδια :
επιτέλους μια καλημέρα και από μένα μετα από πολύ πολύ καιρό.
καλημέρα κούκλες!χθες η μέρα μας εξελίχθηκε κάπως περίεργα. η μικρή ήταν το πρωί στο ιατρείο.το μεσημέρι πήγαμε ικεα και κοιμήθηκε κανα 20λεπτο στην διαδρομή.φαγαμε ψωνίσαμε και γυρίσαμε στα καρφουρ ,ψωνίσαμε και απο εκεί και μετα πήγαμε σπρίντερ(δεν είχε τπτ αξιόλογο)και κατα τις 7 γυρίσαμε σπίτι, όπου μετά από μεγάλη
προσπάθεια καταφέραμε να την κοιμήσουμε.και κοιμάται ακόμα!δεν έχει ξανασυμβεί ΠΟΤΕ!φαντάζομαι ουτε και θα επαναληφθεί αλλά λέω ας το χαρώ!
η ερώτηση της ημέρας...
χθές πήρα γάμπαρη(μικρες γαρίδες)να τις κάνω σαλάτα με μαρούλι και thousand island sause ή γαριδομακαρονάδα? και τα δύο μου αρέσουν απλά σκέφτομαι οτι αν κάνω μακαρονάδα θα φάμε εντος σπιτιού ενω αν κάνω σαλάτα πότε θα την φάμε αφούδεν θα έχω μεσημεριανό και αναγκαστικά θα φάμε έξω?
καλημέρα κούκλες!χθες η μέρα μας εξελίχθηκε κάπως περίεργα. η μικρή ήταν το πρωί στο ιατρείο.το μεσημέρι πήγαμε ικεα και κοιμήθηκε κανα 20λεπτο στην διαδρομή.φαγαμε ψωνίσαμε και γυρίσαμε στα καρφουρ ,ψωνίσαμε και απο εκεί και μετα πήγαμε σπρίντερ(δεν είχε τπτ αξιόλογο)και κατα τις 7 γυρίσαμε σπίτι, όπου μετά από μεγάλη
προσπάθεια καταφέραμε να την κοιμήσουμε.και κοιμάται ακόμα!δεν έχει ξανασυμβεί ΠΟΤΕ!φαντάζομαι ουτε και θα επαναληφθεί αλλά λέω ας το χαρώ!
η ερώτηση της ημέρας...
χθές πήρα γάμπαρη(μικρες γαρίδες)να τις κάνω σαλάτα με μαρούλι και thousand island sause ή γαριδομακαρονάδα? και τα δύο μου αρέσουν απλά σκέφτομαι οτι αν κάνω μακαρονάδα θα φάμε εντος σπιτιού ενω αν κάνω σαλάτα πότε θα την φάμε αφούδεν θα έχω μεσημεριανό και αναγκαστικά θα φάμε έξω?
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καταρχην ουαου για τη Δημητρα!!!ευχομαι να επαναληφθει!
εγω θα σ ελεγα γαριδομακαροναδα, να εχουν ψηθει κιολας οι γαριδες καλα καλα να εισαι σιγουρη!
εγω θα σ ελεγα γαριδομακαροναδα, να εχουν ψηθει κιολας οι γαριδες καλα καλα να εισαι σιγουρη!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
συμφωνω με ντερμπι
καλημερα ειπα δεν ειπα καλημερα
καλημερα ειπα δεν ειπα καλημερα
Ζώδια :
καλημέρα κουκλες. Βασιλική μαλλον βγηκε οφ η Δημητρα και είπε να ξεκουραστεί.
Για το φαγητό δνε μπορώ να εκφερω αποψη γιατί δεν τρώω γαρίδες.παντως αν εχει καλό καιρό μια βολτούλα είναι ό,τι πρεπει.
εμείς πήγαμε χτες για φαγητό και ακόμα δεν εχω χωνέψει. Και το μεσημέρι έχουμε δεύτερο γύρο. Και ύστερα λεω πως πήρα κιλά.
Για το φαγητό δνε μπορώ να εκφερω αποψη γιατί δεν τρώω γαρίδες.παντως αν εχει καλό καιρό μια βολτούλα είναι ό,τι πρεπει.
εμείς πήγαμε χτες για φαγητό και ακόμα δεν εχω χωνέψει. Και το μεσημέρι έχουμε δεύτερο γύρο. Και ύστερα λεω πως πήρα κιλά.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
θα τα χασεις μετα.ετσι κιαλλιως τι πηρες?4 κιλα?5?σιγα το πραγμα!
Ζώδια :
Βρε 4 προς το παρόν. Οταν αυτά τα 4 όμως γίνουν 14 και μετα 24 ε, δεν θα φύγουν.
joan80- Admin
Ζώδια :
4 μια χαρα ειναι! μπηκες στο 2ο τριμηνο 4 κιλα ειναι οτι πρεπει! εχεις αλλους 6 μηνες(το πολυ). και 10 και μεχρι 12 να παρεις ακομα(δηλαδη συνολο μεχρι 15-16 κιλα σε 9 μηνες) δεν ειναι πολλα.
καταρχην τα μισα θα τα χασεις με τη γεννα.
καταρχην τα μισα θα τα χασεις με τη γεννα.
Ζώδια :
ΚΑλα, εγω όταν γεννησα έκανα τρελή κατακρατηση. ειχα γίνει σαν μπαλόνι από το πρηξιμο.Παπούτσια δεν μπορούσα να φορέσω. Μια φίλη έλεγε ότι τα ποδια μου μοιάζουν με κατι μασκότ που ειχαν βγαλει καποτε, τον Φοιβο και την Αθηνά. Γαμπα αστραγαλος ήταν ένα.
και μετά που άρχισα το θηλασμό και θα μπορούσα να χασω, επεσα με τα μουτρα στα γλυκά, εκτος του φαγητού.
Τα κιλα σαν κιλα δεν με νοιάζουν για μετα.Απλώς δεν θα μπορώ να κοιυνήθω. εχω και τον μικρό και θα είμαι σε slow motion.
και μετά που άρχισα το θηλασμό και θα μπορούσα να χασω, επεσα με τα μουτρα στα γλυκά, εκτος του φαγητού.
Τα κιλα σαν κιλα δεν με νοιάζουν για μετα.Απλώς δεν θα μπορώ να κοιυνήθω. εχω και τον μικρό και θα είμαι σε slow motion.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλημερααααααα ολοι μερα
Ζώδια :
καλημεραααα
πωωωω χθες μιλουσα στο φεις με την παλια κολλητη μου απο το σχολειο (πολυ γαματο τυπακι) και με κρατησε με κατι δικα της στο φεις μεχρι τις 3.
καλα οντως ειχε και προβληματαρα αλλα νυσταζω 3 ωρες κοιμηθηκααααα
θα συνελθω σε λιγο....
μερα!
πωωωω χθες μιλουσα στο φεις με την παλια κολλητη μου απο το σχολειο (πολυ γαματο τυπακι) και με κρατησε με κατι δικα της στο φεις μεχρι τις 3.
καλα οντως ειχε και προβληματαρα αλλα νυσταζω 3 ωρες κοιμηθηκααααα
θα συνελθω σε λιγο....
μερα!
Ζώδια :
ααααα ξέχασα να σας πω!!!
ξεμύτισε ένα δόντι κάτω!!! το πρώτο μας έσκασε μύτη!!! μάλλον έγινε πριν 3-4 μέρες που μου έκανε μια διάροια κ γέμισε μέχρι τις κάλτσες αλλά εγώ το είδα χθες!
κ σήμερα είναι μέσα στη γκρίνια ίσως να βγαίνει περισσότερο ή να βγάζει 2ο... θα δείξει τώρα του χω δώσει κ δαγκώνει ένα παγωμένο παιχνίδι για να του ηρεμήσει λίγο το πόνο!
ξεμύτισε ένα δόντι κάτω!!! το πρώτο μας έσκασε μύτη!!! μάλλον έγινε πριν 3-4 μέρες που μου έκανε μια διάροια κ γέμισε μέχρι τις κάλτσες αλλά εγώ το είδα χθες!
κ σήμερα είναι μέσα στη γκρίνια ίσως να βγαίνει περισσότερο ή να βγάζει 2ο... θα δείξει τώρα του χω δώσει κ δαγκώνει ένα παγωμένο παιχνίδι για να του ηρεμήσει λίγο το πόνο!
καλή αρχή μποκ!μεγαλος δρόμος ξεκινα,πολύ υπομονή σου ευχομαι!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Σελίδα 27 από 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 27 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης