Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+15
elenikaram
Μαρσυ
trianmeli
kisha
ΣΤΕΓΙΑ
littlefish
vassiliki
BokSurat
Ladycat
Rea
VAMPIRE
ΠΟΠΗ
joan80
koufetaki
derbybaby
19 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 40
Σελίδα 8 από 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
χαχαχα!
τρελάρες!
να χαίρεστε τους Γιώργηδες και γαμπρους να τους καμαρώσετε!
ντερμπάκι αντε και με ροζ μαντατα!περιμένουμε!!!!!
αντε να παίρνετε σειρά στις αυχενικές και στα ζευγαράκια. τζόαν για να μην νιώθεις μόνη σου κι εγώ κορίτσι λέω θα ξανακάνω.ανταλλάζουμε?
ποπάκι μου έτσι κάνουν τα παιδάκια.μια είναι ησυχα και ούτε τα καταλαβαίνεις και ξαφνικά μια καλή μερα ξυπνας και έχεις ένα άλλο παιδάκι... πότε είναι τα δόντια πότε μια ίωση,πότε τους λείπει ο μπαμπάς ή μαμά τους.πάντα κάτι θα συμβαίνει και θα βγαίνουν εκτος προγράμματος. όλα στο πρόγραμμα είναι.απο τοτε που η Δημητρα έβγαλε ολα τα δόντια αρχισε να κοιμάται το βράδυ.μόνο οταν είναι αρρωστη ξενυχτάμε...
τρελάρες!
να χαίρεστε τους Γιώργηδες και γαμπρους να τους καμαρώσετε!
ντερμπάκι αντε και με ροζ μαντατα!περιμένουμε!!!!!
αντε να παίρνετε σειρά στις αυχενικές και στα ζευγαράκια. τζόαν για να μην νιώθεις μόνη σου κι εγώ κορίτσι λέω θα ξανακάνω.ανταλλάζουμε?
ποπάκι μου έτσι κάνουν τα παιδάκια.μια είναι ησυχα και ούτε τα καταλαβαίνεις και ξαφνικά μια καλή μερα ξυπνας και έχεις ένα άλλο παιδάκι... πότε είναι τα δόντια πότε μια ίωση,πότε τους λείπει ο μπαμπάς ή μαμά τους.πάντα κάτι θα συμβαίνει και θα βγαίνουν εκτος προγράμματος. όλα στο πρόγραμμα είναι.απο τοτε που η Δημητρα έβγαλε ολα τα δόντια αρχισε να κοιμάται το βράδυ.μόνο οταν είναι αρρωστη ξενυχτάμε...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Χρονια πολλα στους Γιωργηδες της παρεας!
Αντε,αντε να μαθαινουμε τι νινακια περιμενουμε... Εμεις δυο βραδια κοιμομαστε μετα τις 12.Αχ αν χαλασε παλι το προγραμμα δεν ξερω σε ποιον θα ξεσπασω.
Αντε,αντε να μαθαινουμε τι νινακια περιμενουμε... Εμεις δυο βραδια κοιμομαστε μετα τις 12.Αχ αν χαλασε παλι το προγραμμα δεν ξερω σε ποιον θα ξεσπασω.
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
πλακα με κανετε.στα βαφτησια του αλεξ μου εφερε μια φιλεναδα της πεθερας μου ενα δωρο και μου λεει αυτο ειναι για τον μπεμπη.
(7 μηνων ηταν) το ανοιγω και τι να δω.
ενα γυναικειο παντελονι καπρι μεγεθους Μ σε χακι χρωμα. το δοκιμασα και μου επεφτε.δηλαδη ελεος δεν παει καλα ο κοσμος
(7 μηνων ηταν) το ανοιγω και τι να δω.
ενα γυναικειο παντελονι καπρι μεγεθους Μ σε χακι χρωμα. το δοκιμασα και μου επεφτε.δηλαδη ελεος δεν παει καλα ο κοσμος
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
χαχαχαχα!κατουρηθηκα απο τα γέλια ρε Δημητρα!
αληθεια τι της είπες?
αληθεια τι της είπες?
vassiliki- Admin
Ζώδια :
axxaxaxaxxa μπορει κ ν περδευτικαν ρε συ την σακουλα ξερω εγω
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τι να μπερδευτουν ρε η γυναικα η συγκεκριμενη ειναι πολυ γεια σου.
ημουν μεσα στο δωματιο και το φορεσα για να βγω στο μπαλκονι και να της πω ωραιο το παντελονι που πηρες για το μωρο/αλλα μου πεφτει λιγο!
και ηρθε η πεθερα μου και με παρακαλουσε να μη το κανω χαχαχαχ
τελικα μου ειπε η φιλεναδα της ''εγω τα παιρνω λιγο μεγαλα γιατι τα μωρα τακα τακα μεγαλωνουν'' ε νταξ της λεω δεν ειναι και αναριχομενα!
ημουν μεσα στο δωματιο και το φορεσα για να βγω στο μπαλκονι και να της πω ωραιο το παντελονι που πηρες για το μωρο/αλλα μου πεφτει λιγο!
και ηρθε η πεθερα μου και με παρακαλουσε να μη το κανω χαχαχαχ
τελικα μου ειπε η φιλεναδα της ''εγω τα παιρνω λιγο μεγαλα γιατι τα μωρα τακα τακα μεγαλωνουν'' ε νταξ της λεω δεν ειναι και αναριχομενα!
Ζώδια :
ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μα ελεος οτι κ ν πει δεν δικαιολογειται
Ζώδια :
καλε μου στελνει καρτες τα χριστουγεννα και γραφει και με περισπωμενες ψηλες και δασιες
ΕΝ ΣΕΡΡΑΙ ΕΤΟΣ 2Ο11
αγαπητα μου παιδια ειμαστε καλα και το αυτο επιθυμουμε δια ημας.
μπλα μπλα σας ευχομεθα καλη χρονια με υγεια και χαρα.
η μαμα βασω(αυτη ειναι η πεθερα μ βαζει και αυτη μεσα...οπως λεμε η μαμα χηνα...) και Γιωτα η προσκυνητρια (επειδη πηγε στα ιεροσολυμα αυτοαποκαλειται προσκυνητρια και ο αντρας της προσκυνητης.ακομα κ οταν απευθυνει ο ενας στον αλλο το λογο. πχ τον ρωταει ''προσκυνητη θες καφε?'' και αυτος απανταει ''ναι προσκυνητρια ευχαριστω!!''
χαχαχαχαχ δεν υπαρχουν
ΕΝ ΣΕΡΡΑΙ ΕΤΟΣ 2Ο11
αγαπητα μου παιδια ειμαστε καλα και το αυτο επιθυμουμε δια ημας.
μπλα μπλα σας ευχομεθα καλη χρονια με υγεια και χαρα.
η μαμα βασω(αυτη ειναι η πεθερα μ βαζει και αυτη μεσα...οπως λεμε η μαμα χηνα...) και Γιωτα η προσκυνητρια (επειδη πηγε στα ιεροσολυμα αυτοαποκαλειται προσκυνητρια και ο αντρας της προσκυνητης.ακομα κ οταν απευθυνει ο ενας στον αλλο το λογο. πχ τον ρωταει ''προσκυνητη θες καφε?'' και αυτος απανταει ''ναι προσκυνητρια ευχαριστω!!''
χαχαχαχαχ δεν υπαρχουν
Ζώδια :
kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
loipon ελεοσ ξυπνησε μονο στις 4.45 του δωσα γαλα και σε 3 λεπτα ξανα κοιμηθηκε κ ξυπνησαμε 7
μα ειναι δυνατον δηλαδη αμα ελειπα εγω τρεις λαλουν και δυο χορευουν
loipon ελεοσ ξυπνησε μονο στις 4.45 του δωσα γαλα και σε 3 λεπτα ξανα κοιμηθηκε κ ξυπνησαμε 7
μα ειναι δυνατον δηλαδη αμα ελειπα εγω τρεις λαλουν και δυο χορευουν
Ζώδια :
α ρε Δημητρα!!τρελα τυπακια οι γνωστοι σας!!!πολυ φαση εχουν!!!!
λοιπον κορες, καλημερα κ κατα 70% ενας ακομα αντρακι θα σκασει μυτη....στην αρχη ο γιατρος δεν ελεγε γιατι δεν εβλεπε καλα.μετα τουμπαρε το νινι κ το κοιταζε, το ξανακοιταζε, λεω ΚΟΡΗ????κ πετιεται οαντρας μ ΤΙ ΚΟΡΗ ΚΑΛΕ?ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ!!!!ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΠΑΛΙ!!!
εγω τεθλιμμενη λεω ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ?
ΕΕΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Κ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΕΝΑ 70%...κ γυρναει στον αντρα μ: ΜΗ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙΣ!!!
οποτε κοριτσια με πασα σιγουρια θα σας πω τον μαιο τι ειναι.
στα σημαντικα τωρα, ειναι υγιεστατο, μια χαρα η αυχενικη μας, καλοθρεμμενο, μ ειπε σαν το γιωργο μοσχαρακι θα ειναι κ βρισκομαστε κοντα μια βδοαμαδα μπροστα λογω αναπτυξης.ειναι λεει γονιδιακο να κανω μεγαλα μωρα..αυτατα ωραια νεα μας!!!αντενα μαθουμε κ απο το τζοανακι!!
λοιπον κορες, καλημερα κ κατα 70% ενας ακομα αντρακι θα σκασει μυτη....στην αρχη ο γιατρος δεν ελεγε γιατι δεν εβλεπε καλα.μετα τουμπαρε το νινι κ το κοιταζε, το ξανακοιταζε, λεω ΚΟΡΗ????κ πετιεται οαντρας μ ΤΙ ΚΟΡΗ ΚΑΛΕ?ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ!!!!ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΠΑΛΙ!!!
εγω τεθλιμμενη λεω ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ?
ΕΕΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Κ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΕΝΑ 70%...κ γυρναει στον αντρα μ: ΜΗ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙΣ!!!
οποτε κοριτσια με πασα σιγουρια θα σας πω τον μαιο τι ειναι.
στα σημαντικα τωρα, ειναι υγιεστατο, μια χαρα η αυχενικη μας, καλοθρεμμενο, μ ειπε σαν το γιωργο μοσχαρακι θα ειναι κ βρισκομαστε κοντα μια βδοαμαδα μπροστα λογω αναπτυξης.ειναι λεει γονιδιακο να κανω μεγαλα μωρα..αυτατα ωραια νεα μας!!!αντενα μαθουμε κ απο το τζοανακι!!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
οοοοοοο ντερμπυ ωραια τα νεα σου . αλλα απο την στιγμη που σ λεει 70% εγω νομιζω κοριτσι ,. εμενα απο την αυχενικη μεχρι κ τον 5 μηνα ειμασταν εναλαξ π λεει ο λογος μονο στην αυχενικη ειπε μαλλον αγορι μετα δεν βλεπαμε τπτ δεν μας αφηνε η κορακλα μ ειναι ντροπαλη σαν την μαμα της
Ζώδια :
χαχαχαχ ντερμπακι κερδισα το χρυσο τσουρεκι μαρη αγορι σε ελεγα χαχαχα αντε και η τζοαν αγορι .τωρα για την βασιλικη ελεγα αγορι αλλα μου ηρθε φλασια για κοριτσι .
εμενα παντως ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι μεχρι 17 εβδομαδων η κλειτοριδα ειναι πολυ εξω και μπορει να φαινεται για τσουτσουνι.
στη νεφελη 15 εβδομαδων μου ειχε πει αγορι και τελικα 19 εβδ μαθαμε οτι ειναι 90%κοριτσι.
στον αλεξ μεχρι να κλεισω τον 8ο μηνα μια αγορι μια κοριτσι λεγαμε μια δεν καθοταν καλα να το δουμε.αλλα εγω ηξερα απο την αρχη οτι θα κανω γιο η ρουφιανα
εμενα παντως ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι μεχρι 17 εβδομαδων η κλειτοριδα ειναι πολυ εξω και μπορει να φαινεται για τσουτσουνι.
στη νεφελη 15 εβδομαδων μου ειχε πει αγορι και τελικα 19 εβδ μαθαμε οτι ειναι 90%κοριτσι.
στον αλεξ μεχρι να κλεισω τον 8ο μηνα μια αγορι μια κοριτσι λεγαμε μια δεν καθοταν καλα να το δουμε.αλλα εγω ηξερα απο την αρχη οτι θα κανω γιο η ρουφιανα
Ζώδια :
Καλημέρα κούκλες. Ντερμπάκι μια χαρα τα νεα σου. Μεγαλο μεγολο το μωράκι και μια χαρα. Οσο για το φύλο ειναι νωρίς ακόμα.
Εμείς πηγαμε το πρωί και εκ πρωτης όλα καλα τα είδε ο γιατρός. Του εβγαλε όμως την πίστη. κουνιοταν συνεχώς και δεν μπορούσε να κανει τις μετρήσεις. Σε καποια φαση μου λεει πηγαινε κατσε λιγο έξω να ηρεμήσει και θα σε ξαναφωνάξω. 2 ωρες ήμασταν εκεί μεχρι να τελειώσουμε. Τον ρώτησα το φύλο αλλα δεν ηθελε να μου πει. Ειπε ότι είναι πολύ νωρίς και μονο ενεδείξεις υπάρχουν. Ε, του λεω, τι ένδειξη βλεπετε; Και πολύ διστακτικά μου λεει κατα 60% κορίτσι. Αλλά εγώ πιστεύω ότι ονως είναι πολύ νωρίς. Τα αγόρια συνήθως φαίνονται πιο καθαρά, ενω το κοριτσάκι μπορεί να είναι και αγοράκι τελικά. Το εχουν παθει πολλές γνωστες μου. Οπότε σίγουρα θα ξερουμε στη β επιπέδου.
Εμείς πηγαμε το πρωί και εκ πρωτης όλα καλα τα είδε ο γιατρός. Του εβγαλε όμως την πίστη. κουνιοταν συνεχώς και δεν μπορούσε να κανει τις μετρήσεις. Σε καποια φαση μου λεει πηγαινε κατσε λιγο έξω να ηρεμήσει και θα σε ξαναφωνάξω. 2 ωρες ήμασταν εκεί μεχρι να τελειώσουμε. Τον ρώτησα το φύλο αλλα δεν ηθελε να μου πει. Ειπε ότι είναι πολύ νωρίς και μονο ενεδείξεις υπάρχουν. Ε, του λεω, τι ένδειξη βλεπετε; Και πολύ διστακτικά μου λεει κατα 60% κορίτσι. Αλλά εγώ πιστεύω ότι ονως είναι πολύ νωρίς. Τα αγόρια συνήθως φαίνονται πιο καθαρά, ενω το κοριτσάκι μπορεί να είναι και αγοράκι τελικά. Το εχουν παθει πολλές γνωστες μου. Οπότε σίγουρα θα ξερουμε στη β επιπέδου.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
μπράβο κουκλάρες!εμένα στην δήμητρα μου είχε πει 70% κορίτσι και έπεσε μέσα. όλα καλά λοιπόν να παίρνουμε και οι επόμενες σειρά!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
τζοαν μου απο την στιγμη π σ ειπε κοριτσι ειναι κοριτσι . θα το δεις
αντε βασιλικη η σειρα σου κοπελα μ
αντε βασιλικη η σειρα σου κοπελα μ
Ζώδια :
Ναι Βασιλική, πλησιάζεις και εσύ. ποτε έχεις ραντεβού;
Ποπη μου δεν το δένω ακόμη γιατί στο τελος θα απογοητευτώ αν αλλάξει κάτι. Προτιμώ να περιμενω λίγο ακομα. Μια φίλη μου μόνο που δεν είχε βαψει το δωμάτιο ροζ από τη χαρα της και τελικά στη β επιπέδου της είπαν αγόρι.
Ποπη μου δεν το δένω ακόμη γιατί στο τελος θα απογοητευτώ αν αλλάξει κάτι. Προτιμώ να περιμενω λίγο ακομα. Μια φίλη μου μόνο που δεν είχε βαψει το δωμάτιο ροζ από τη χαρα της και τελικά στη β επιπέδου της είπαν αγόρι.
joan80- Admin
Ζώδια :
αχαχαχαχχα ν σ πω το αλλο μια αλλη που νομιζε οτι θα γεννησει κοριτσι και τελικα γενησε αγορι μεχρι τελευταιας στιγμης .και μια αλλη χαμπαρι δεν πραν οτι θα κανει διδυμα στο 7 μηνα το προσεξαν ελεος
Ζώδια :
ε μη το δενετε και κομπο. και εμενα στο αλεξ κοριτσι μου ειχε πει...και σε μια φιλη μου που ηταν εγκυος στο 2ο και ηθελε σαν τρελλη κοριτσι της ειχε πει κοριτσακι αλλα τελικα αργοτερα ειδαν οτι ειναι αγορι.γενικα πριν τις 18-20 εβδομαδες καλυτερα να ειμαστε επιφυλακτικες γιατι πολλες την εχουν πατησει ετσι!
Ζώδια :
ελεος μα σε τι γιατρο πηγαινε και μεχρι 7 μηνων δεν ειδε οτι ειχε 2 μωρα μεσα?στην αυχενικη δεν φανηκαν 2 μωρα?καλα σε κανεναν κομπογιαννιτη θα πηγε...
αυτο με το φυλο εχει τυχει και αλλες φορες.και ο δικος μου ο γιατρος μου ειχε πει οτι τα ειχε αγορασει ολα μπλε η αλλη και φαινοταν καθαρα αγορι και τελικα εκανε κοριτσι.οταν το γεννησε το εμαθε οτι εχει κορη τελικα χαχαχα
αυτο με το φυλο εχει τυχει και αλλες φορες.και ο δικος μου ο γιατρος μου ειχε πει οτι τα ειχε αγορασει ολα μπλε η αλλη και φαινοταν καθαρα αγορι και τελικα εκανε κοριτσι.οταν το γεννησε το εμαθε οτι εχει κορη τελικα χαχαχα
Ζώδια :
ααααααααααααααααα εγωτι να πω την παρασκευη δεν πηγα στονγιατρο? ουτρ θυμαμαιι γμτ που μ λεει ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙ το παθαινεις το εγκεφαλικο τωρα
Ζώδια :
Να και τα πρωτα στατιστικα.Ντερμπακι μια χαρα.Γερο πανω απ'ολα.Το παιδι σε κερδιζει αλλωστε οχι το φυλο! Αν ειναι γιος θα εισαι η μια και μοναδικη στο σπιτι.Εμενα στην αυχενικη ο γιατρος δεν ειχε ανοιξει το στομα του.Λιγο καιρο μετα τα ιδια.Ελεγε μεχρι να βγει δεν μπορουμε να ξερουμε τι θα ειναι.Ειχε παρει χαμπαρι την περιεργεια μου.Ευτυχως στην β'επιπεδου το εγραψαν και στα χαρτια και ηρεμησα.
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
Κανονικά στην 20η εβδομάδα πρεπει να φαίνεται το φύλο γιατί γίνεται και έλεγχος στη β επιπεδου για τα γεννητικά όργανα. Εγω μόνο τότε θα πω με σιγουριά ή το ένα ή το άλλο.
Αλλά να φτασεις στον 7ο για να δεις τα δίδυμα, αυτό μου φίνεται πολύ περίεργο. Ακόμα και με τη ζώνη που σου βαζουν οι γιατροί, θα έπρεπε να ακούγουνταν οι δυο καρδιές. Τι γιατρός ηταν αυτός.
Αλλά να φτασεις στον 7ο για να δεις τα δίδυμα, αυτό μου φίνεται πολύ περίεργο. Ακόμα και με τη ζώνη που σου βαζουν οι γιατροί, θα έπρεπε να ακούγουνταν οι δυο καρδιές. Τι γιατρός ηταν αυτός.
joan80- Admin
Ζώδια :
δεν ξερω βρε τζοαν τι ν σου πω μια φιλης μ γνωστη γεννησε επαθα σοκ. και τωρα π μιλαμε για μωρα εχει γινει το χειμωνα π μας περασε.ηταν ενα ζευγαρι . η κοπελα ηταν παρα μα παρα παρα πολυ χοντρη (δεν κοροιδευω θα σας πω γιατι το λεω )η κοπελα 25 χρονων νεα με τον αντρα της προσπαθουσαν για παιδακι δεν ερχοταν μορε ειχε κανονικα περιοδο.κανονικα πηγαινε σε γιατρους εξετασεις ,ειχε κανει και γυναικολογικες εξετασεις τπτ ομως μα τπτ .μετα απο ωραιοτατους 9 μηνες που η κοπελα δεν ηξερε τπτ αρχησε ν τη ς ποναει πανω πανω στην κοιλια τοσο εντονο που πηγα στον αγιο δημητριο θεσσαλονικης κανει ακτινογραφια η κοπελα η γιατρος απορησε τι γινετε εδω τωρα .κ την ρωταει την κοπελα παντρεμενη ναι λεει αυτη μηπως δεν θελετε παιδια γιατι το ρωτατε αυτο και βεβαια θελουμε και ειμαστε κ στις προσπαθειες τοσο καιρο απλα δεν ηρθε η ωρα που λενε .τα παιξε η γιατρος δεν ηξερε ποσο πιο μαλακα να της το πει τις λεει κοπελα μ πας ιπποκρατειο γεννας και γεννησε ενα αγορακι υγιεσταστο . η κουμπαρα μ ηταν στο ιδιο θαλαμο μαζι της και ακομα εχουν εποικινωνια ουφ κουραστηκα η γκαστρωμενη
Ζώδια :
χαχαχαχαχαχαχαχα ναι και εδω ειχαμε τετοια περιπτωση!!! η γυναικα ηταν υπερπαχυσαρκη και νομιζε οτι ειχε κλιμακτηριο γιατι ηταν και γυρω στα 50.
και τελικα πηγε με πονους και γεννησε μωρο.
και απορω δεν κλωτσουσαν τα μωρα?η απο το πολυ λιπος δεν το καταλαβαιναν αυτες?ξερω γω τι να πω.
και τελικα πηγε με πονους και γεννησε μωρο.
και απορω δεν κλωτσουσαν τα μωρα?η απο το πολυ λιπος δεν το καταλαβαιναν αυτες?ξερω γω τι να πω.
Ζώδια :
συγουρα ετσι ειναι δημητρα με τοσο λιπος δεν καταλαβαιναν τπτ .αφου σκεψου ο ργανισμος κ μονο δεν ειχε καταλαβει οτι κυοφορουσε και ειχε περιοδο ,
Ζώδια :
Σελίδα 8 από 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 8 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης