Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+15
elenikaram
Μαρσυ
trianmeli
kisha
ΣΤΕΓΙΑ
littlefish
vassiliki
BokSurat
Ladycat
Rea
VAMPIRE
ΠΟΠΗ
joan80
koufetaki
derbybaby
19 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 40
Σελίδα 6 από 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
να στε καλα ρε σεις ευχαριστω πολυ!
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
meraaaaaaaaaa
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
καλημερα και απο μας. η μικρή συνεχίζει με τις μυξες...πήγα χθες να τις τραβήξω και νευρίασε και έκλαιγε και στο τελος έκανε εμετό όλο το βραδινο.φράουλες,γάλα.μακαρόνια ότι θες έβγαλε...με έκανε χάλια ,ζακετα ,μπλούζα ,παντελόνι ,σουτιέν,μονο το βρακί μου γλίτωσε! αυτη δεν το συζητώ.... 2 πλυντηρια ρούχα.φυσικά ξεκινησε και ο βήχας.αυπνη είμαι πάλι...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
πωωωωω σε νιωθω βασιλικη!εχει πεσει εμετος πανω μου και απο τα 3 παιδια χαχαχαχα ειδικα απο τη νεφελη δεν παλευεται το συστημα μιλαμε...
Ζώδια :
Δημητρα εστω και καθυστερημενα να χαιρεσαι την κουκλα σου,
Κισαικι μου πολυ χαρηκα με τα ευχαριστα νεα μπραβο ολα να πανε καλα,
Βασιλικη μου περαστικα στη μικρη μας το περασα κι εγω αυτο με τον κωνσταντινο 3 εβδομαδες ειχαμε συνεχεια μυξες οτι και να του εβαζα δεν εκανε τιποτα κουραγιο
Κισαικι μου πολυ χαρηκα με τα ευχαριστα νεα μπραβο ολα να πανε καλα,
Βασιλικη μου περαστικα στη μικρη μας το περασα κι εγω αυτο με τον κωνσταντινο 3 εβδομαδες ειχαμε συνεχεια μυξες οτι και να του εβαζα δεν εκανε τιποτα κουραγιο
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
μελινακι ευχαριστω.εσεις πως ειστε εκει με την κατασταση?ποτε θα στρωσει πια...
Ζώδια :
Καλησπέρα κουκλες.
Κισάκι πολυ ευχαριστα τα νεα σου. Για το μισθό, δυστυχώς έτσι έχουν γίνει τα πράγματα.
Μου έλεγε ο αντρας μου ότι στην εταιρία που δουλεύει θελουν ένα άτομο για να σηκώνει τηλέφωνα με 410 ευρώ. Εγω στην αρχή νομιζα ότι είναι για 4ωρο, και τελικά είναι για 8ωρο. Τοσο είναι ο βασικος πλέον για ατομα κατω των 25.
εμας πάλι αυτό τον μηνα δεν μας έχουν πληρώσει. ειμαστε ακόμη στο περίμενε.
Κισάκι πολυ ευχαριστα τα νεα σου. Για το μισθό, δυστυχώς έτσι έχουν γίνει τα πράγματα.
Μου έλεγε ο αντρας μου ότι στην εταιρία που δουλεύει θελουν ένα άτομο για να σηκώνει τηλέφωνα με 410 ευρώ. Εγω στην αρχή νομιζα ότι είναι για 4ωρο, και τελικά είναι για 8ωρο. Τοσο είναι ο βασικος πλέον για ατομα κατω των 25.
εμας πάλι αυτό τον μηνα δεν μας έχουν πληρώσει. ειμαστε ακόμη στο περίμενε.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Και ενω ολες τετοια ωρα θα εχετε κοιμηθει μαζι με τα βλασταρια σας,εμεις εχουμε εδω τον κυριο ''βγαινω,πινω,ξενυχταω'' ακομα ορθιο! Αχ παναγια μου που την βρισκουν τοοοοση ενεργεια τα ατιμα..Νυσταζω λεμε!
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
χαχαχαχα εγω ειμαι ΒΑΜΠΙΡ!!
Ζώδια :
καλημερα κοριτσια!!!χαου αρ γιου?
κισακι τελεια τα νεα, απο το ολοτελα!εμεις τα ιδια...ηρεμιες...
κισακι τελεια τα νεα, απο το ολοτελα!εμεις τα ιδια...ηρεμιες...
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
καλημερα κι απο εμας τους ξενυχτηδες, δεν εχουμε κλεισει ματι ολη νυχτα απο τις 5 το πρωι ειμαστε στο ποδι με κλαμματα και φωνες τελικα τους εδωσα ντεπον και ηρεμησε αλλα δεν κοιμηθηκε βγαζουμε 3 δοντια μαζι εμενα ο γιος τελικα ολα μαζι τα βγαζει, τωρα παιζουμε με τα τουβλακια μας κανει πυργακια αλλα φαινεται οτι εναι ετοιμος να τον παρει ο υπνος
τωρα η κατασταση στο σπιτι ευτυχως αρχισε και στρωνει η πεθερα θα κατσει και αυτη την εβδομαδα μετα θα παει σπιτι της και τα ανηψια ηρθανε χτες τελευταια μερα τους το ξεκαθαρισα εγω αλλο δεν μπορω χρονο ειχανε να βρουνε λυση τελος τα εχω παιξει εχω φτασει στα ορια μου
ευτυχως ο θεος με λυπηθηκε και μου εχει χαρισει ενα αγγελουδι τι να σας πω δεν ακουγεται δεν κλαιει ακομα κι οταν πειναει δεν θα ακουσεις κλαμα τελευταια φορα θηλαζουμε κατα τις 11 και κοιμαται σερι ολη νυχτα ξυπναει 6 το πρωι ξανατρωει και ξανακοιμαται μεχρι τις 10 τι να σας λεω κοριτσια με το γιο αυτο δεν το ειχα ζησει ηταν απο νεογεννητο πολυ απαιτητικο μωρο κι ακομα ειναι
τωρα η κατασταση στο σπιτι ευτυχως αρχισε και στρωνει η πεθερα θα κατσει και αυτη την εβδομαδα μετα θα παει σπιτι της και τα ανηψια ηρθανε χτες τελευταια μερα τους το ξεκαθαρισα εγω αλλο δεν μπορω χρονο ειχανε να βρουνε λυση τελος τα εχω παιξει εχω φτασει στα ορια μου
ευτυχως ο θεος με λυπηθηκε και μου εχει χαρισει ενα αγγελουδι τι να σας πω δεν ακουγεται δεν κλαιει ακομα κι οταν πειναει δεν θα ακουσεις κλαμα τελευταια φορα θηλαζουμε κατα τις 11 και κοιμαται σερι ολη νυχτα ξυπναει 6 το πρωι ξανατρωει και ξανακοιμαται μεχρι τις 10 τι να σας λεω κοριτσια με το γιο αυτο δεν το ειχα ζησει ηταν απο νεογεννητο πολυ απαιτητικο μωρο κι ακομα ειναι
Ζώδια :
καλημερα κοριτσια.
Bok ετσι ειναι αυτα. Εμεις πτωμα και τα μωρα ντουρασελ.
Μελινακι, αντε σιγα σιγα να βρειτε παλι τους ρυθμους σας και να ηρεμησετε. Ο μικρός με τα δόντια είναι λιγο ζόρι, ειδικοτερα όταν βγαινουν όλα μαζί. Σε 2-3 μερες ομως πιστεύω ότι θα σκασουν και θα είναι καλύτερα.
Εμεις προς το παρόν περναμε μια φαση ηρεμίας, αυτη πριν απο την καταιγίδα. Εχουμε μείνει στασιμοι στα δόντια.
Bok ετσι ειναι αυτα. Εμεις πτωμα και τα μωρα ντουρασελ.
Μελινακι, αντε σιγα σιγα να βρειτε παλι τους ρυθμους σας και να ηρεμησετε. Ο μικρός με τα δόντια είναι λιγο ζόρι, ειδικοτερα όταν βγαινουν όλα μαζί. Σε 2-3 μερες ομως πιστεύω ότι θα σκασουν και θα είναι καλύτερα.
Εμεις προς το παρόν περναμε μια φαση ηρεμίας, αυτη πριν απο την καταιγίδα. Εχουμε μείνει στασιμοι στα δόντια.
joan80- Admin
Ζώδια :
αντε ρε μελινακι να ηρεμησετε κ εσεις!!!πολυ χαιρομαι που το ακουω αυτο για την μπεμπα σου!!!κ εγω ευελπιστω να ειναι λιιιιιγο πιο ηρεμο το 2ο σε σχεση με τον κυρ-γιωργο που μας ειχα ταραξει τα νευρα κ τα ζιζια απο τοτε που γεννηθηκε!!!!
οσο για τα δοντια τι ναπω...κουραγιο σε ολες μας!!!!εμενα μονο πρησμενα ουλα εχει πισω πισω αλλα δοντι δεν μπορω να δω κ ουτε με αφηνει!α τη νυχτα την βγαλαμε ολοι μαζι παρεακι..προσπαθω να μην απελπιζομαι κ να ονειρευομαι το αυριο να δουμε ενα γερο μωρακι στην αυχενικη!
οσο για τα δοντια τι ναπω...κουραγιο σε ολες μας!!!!εμενα μονο πρησμενα ουλα εχει πισω πισω αλλα δοντι δεν μπορω να δω κ ουτε με αφηνει!α τη νυχτα την βγαλαμε ολοι μαζι παρεακι..προσπαθω να μην απελπιζομαι κ να ονειρευομαι το αυριο να δουμε ενα γερο μωρακι στην αυχενικη!
Ζώδια :
τα πρωτα παιδια ειναι παντα πιο ωριμα συμφωνα με την παιδοψυχολογια γιατι εχουν να κανουν στο σπιτι μονο με ενηλικες και ετσι προσαρμοζουν την συμπεριφορα τους. τα δευτερα τριτα κλπ γινονται πιο μπελαλιδικα γιατι παιρνουν μαθηματα απο τα αλλα χαχαχα σαν μωρα μπορει να ειναι ησυχα οσο αφορα μαμ και νανι αλλα μεγαλωνοντας γινονται ανερχομενα θηρια(σας εφτιαξα το κεφι παλι)
Ζώδια :
κοριτσάρες καλημέρα τα 100 πρωτα χρόνια είναι δυσκολα,μετα όλα θα στρώσουν.μελινάκι μου κουράγιο τα πέρασες τα δύσκολα,ο καθενας παίρνει το δρόμο του και η κοριτσάρα σου μεγαλώνει!χαίρομαι πολύ που είναι ησυχη και δεν σε επιβαρύνει και αυτή.
ντερμπάκι καλά αποτελέσματα αυριο θα περιμένουμε νέα σας!
τζοαν να χαρείς την νηνεμία χωρις να περιμένεις καταιγίδα!απλά έστρωσε!(αυτοεκπληρούμενη προφητεία)
Κισάκι τέλεια τα νέα.δεν είναι το αστρονομικό ποσό του μισθού,είναι η ικανοποίηση οτι κάτι κάνεις.τα πράγματα θα καλυτερέψουν και για σας.
ψαράκι μου για να σου συμπαρασταθω σου λεω οτι και το δικό μου τερατάκι δεν κοιμάται πριν τις 12.εμεις σερνόμαστε και αυτή ντουρασελ!
παρηγοριέμαι οτι αρχισε να κοιμάται λίγο μονη της το βράδυ.
ντερμπάκι καλά αποτελέσματα αυριο θα περιμένουμε νέα σας!
τζοαν να χαρείς την νηνεμία χωρις να περιμένεις καταιγίδα!απλά έστρωσε!(αυτοεκπληρούμενη προφητεία)
Κισάκι τέλεια τα νέα.δεν είναι το αστρονομικό ποσό του μισθού,είναι η ικανοποίηση οτι κάτι κάνεις.τα πράγματα θα καλυτερέψουν και για σας.
ψαράκι μου για να σου συμπαρασταθω σου λεω οτι και το δικό μου τερατάκι δεν κοιμάται πριν τις 12.εμεις σερνόμαστε και αυτή ντουρασελ!
παρηγοριέμαι οτι αρχισε να κοιμάται λίγο μονη της το βράδυ.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
καλε βασιλικη που ειναι το τικερ του σποριου?
καλα η μικρη σου με το κοκκινο ειναι τελεια!
καλα η μικρη σου με το κοκκινο ειναι τελεια!
Ζώδια :
καλημερα κοριτσάρες!!!
υπομονή με τα δοντάκια!!!!!!!!!!!!!!
υπομονή με τα δοντάκια!!!!!!!!!!!!!!
κάτι παλαβα έβαζε το πρωι και το εσβησα.μολις βρω χρόνο θα το ξαναφτιάξω.μα τι ματι είναι αυτο παιδί μου?!!!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
χαχαχαχαχα ειδες κοβει το ματι μου
Ζώδια :
Εμεις ευτυχως με τα δοντια δεν ειχαμε ποτε (για την ωρα) θεμα!Αλλα οταν εχουμε στρωσει ωραριο και γινεται ξαφνικα μπαχαλο εκνευριζομαι.
Αχ Δημητρα ποσο σε θαυμαζω που αντεχεις με τα τρια...Χθες ειχαμε παει να δουμε στο μαιευτηριο που γεννησα, μια φιλη μας.Μου ελειψαν αυτες οι πρωτες μερες.Ενιωθα πολυ περιεργα ρε κοριτσια...
Αχ Δημητρα ποσο σε θαυμαζω που αντεχεις με τα τρια...Χθες ειχαμε παει να δουμε στο μαιευτηριο που γεννησα, μια φιλη μας.Μου ελειψαν αυτες οι πρωτες μερες.Ενιωθα πολυ περιεργα ρε κοριτσια...
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
εμενα δεν μου ελειψαν καθολου χαχαχαχαχαχα
Ζώδια :
εισαι σιγουρη Δημητρα; Για ξανασκεψου το, μηπως πας και για το 4ο .
Εμενα παντως ο μεγαλύτερος φοβος μου είναι στο αν θα είναι όπως ο Δημητρης το μωρό. Ο Δημητρης ήταν καλοβολος, κοιμοτανε, ετρωγε, μεχρι 7 μηνων ουτε καν καταλαβαινες οτι εχεις παιδί. Τωρα μου έχει κολλήσει οτι το δεύτερο θα είναι εντελλώς το αντίθετο και θα τα δω όλα.
Εμενα παντως ο μεγαλύτερος φοβος μου είναι στο αν θα είναι όπως ο Δημητρης το μωρό. Ο Δημητρης ήταν καλοβολος, κοιμοτανε, ετρωγε, μεχρι 7 μηνων ουτε καν καταλαβαινες οτι εχεις παιδί. Τωρα μου έχει κολλήσει οτι το δεύτερο θα είναι εντελλώς το αντίθετο και θα τα δω όλα.
joan80- Admin
Ζώδια :
καλημερες κοριτσια!κ καλη εβδομαδα!!!να χαιρομαστε τα γιωργακια μας!!!!
Ζώδια :
καλημερα κοριτσαρες καλη εβδομαδα να εχουμε να χαιρεστε του γιωργηδες να ειναι ευτυχισμενοι γεροι και καλοτυχοι και καλη επιτυχια ντερμπυ μου στην αυχενικη ολα να πανε καλα
Ζώδια :
Σελίδα 6 από 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 6 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης