Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Σκανταλιες και Μαργαριταρια!
+13
littlefish
ΣΤΕΓΙΑ
elenikaram
ΠΟΠΗ
koufetaki
trianmeli
derbybaby
Rea
vassiliki
ChristinaThanps
joan80
Ladycat
VAMPIRE
17 απαντήσεις
Σελίδα 21 από 42
Σελίδα 21 από 42 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42
Απ: Σκανταλιες και Μαργαριταρια!
καλέ πότε πρόλαβες κ το είδες; το έκανα αμέσως εντιτ!!!!ΠΟΠΗ έγραψε:μην με βρησεις ειμαι ποντια
οταν λες διλιο? μεταφραση?
άραγε μόνο το δικό του τεστ ή σε όλα τα παιδάκια δε τα έβγαλαν;Dimitra83 έγραψε:οχι δεν βγηκανε ακομα!γμτ θα σκασω λεμε!
Αρα δεν περιμένετε αποτελέσματα, αυτοί περιμένουν απο τον Άλεξ να βγαλει τα δικά του
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
χαχαχαχαχαχαχαχαχ ε ετσι οπως το θετεις...ναι μαλλον ετσι ειναι!χαχαχα
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
ε αντε να βρεις βοηθο γιατρου 23 χρονων παιδι στην ελλαδα και να παιρνει και 1200
@@....
και να υπαρχει λεμε ΑΝ...σπανια περιπτωση θα ειναι.φαγωθηκανε ολοι να γινουν ειδικοι φρουροι και εποπ και ολοι με μεσον
το μεσον προσταζει στην ελλαδα.
η αδερφη της μανας μου εχει 4 παιδια και οι 4 στο δημοσιο τυχαιο δε νομιζω.
ο μεγαλος φυλακας σε φυλακες
ο 2ος μπατσος
ο τριτος στο λιμενικο
η τεταρτη ειδικος φρουρος
και οι 4 βγαζαν μεσο ορο στο σχολειο το πολυ 10 !Η ΜΙΚΡΗ μαλιστα ειχε γενικο 6.4 στο δημοσιο λυκειο.
πηγαν σε ιδιωτικο(Στη δραμα) πληρωσαν τα εσταξαν,δεν πατησαν ουτε μια μερα το ποδι τους στο σχολειο
και κανανε τον γενικο τους 19 και 20
καβατζωσανε και το βισμα και περασανε ολοι στο δημοσιο
και γυρναει η θεια μου τωρα και κραζει οτι τα παιδια της λεει ειχανε εφοδια!!!
ΜΗ ΧΕΣΩ
@@....
και να υπαρχει λεμε ΑΝ...σπανια περιπτωση θα ειναι.φαγωθηκανε ολοι να γινουν ειδικοι φρουροι και εποπ και ολοι με μεσον
το μεσον προσταζει στην ελλαδα.
η αδερφη της μανας μου εχει 4 παιδια και οι 4 στο δημοσιο τυχαιο δε νομιζω.
ο μεγαλος φυλακας σε φυλακες
ο 2ος μπατσος
ο τριτος στο λιμενικο
η τεταρτη ειδικος φρουρος
και οι 4 βγαζαν μεσο ορο στο σχολειο το πολυ 10 !Η ΜΙΚΡΗ μαλιστα ειχε γενικο 6.4 στο δημοσιο λυκειο.
πηγαν σε ιδιωτικο(Στη δραμα) πληρωσαν τα εσταξαν,δεν πατησαν ουτε μια μερα το ποδι τους στο σχολειο
και κανανε τον γενικο τους 19 και 20
καβατζωσανε και το βισμα και περασανε ολοι στο δημοσιο
και γυρναει η θεια μου τωρα και κραζει οτι τα παιδια της λεει ειχανε εφοδια!!!
ΜΗ ΧΕΣΩ
Ζώδια :
χεσε οχι δημητρα χεσε κ αγναντευε ψηλα.....χεσε με δηλαδη!!!!
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
κ τη ρωταω εγω πως εγινε ρε θεια τα δεκαρια 20αρια και το 6αρι 19αρι
και μου λεει
ααα εγω δεν ξερω απο αυτα εγω ξερω οτι ειχανε εφοδια
αστα της λεω αυτα βισμα εχετε και δε το λες μπαμ κανετε
ε και θυμωσε αλλα χεστηκα.
μη μας νομιζει και για ηλιθιους!!!γιαυτο τα ειπα
εχει να με παρει τηλ 5 μηνες μετα απο αυτο!χαχαχ
και μου λεει
ααα εγω δεν ξερω απο αυτα εγω ξερω οτι ειχανε εφοδια
αστα της λεω αυτα βισμα εχετε και δε το λες μπαμ κανετε
ε και θυμωσε αλλα χεστηκα.
μη μας νομιζει και για ηλιθιους!!!γιαυτο τα ειπα
εχει να με παρει τηλ 5 μηνες μετα απο αυτο!χαχαχ
Ζώδια :
κλ αυτη εκανε την δουλεια της με το συστημα κ παιδια που αξιζουν ειναι στους δρομους κ μιραζουν διαφημηστικα μη οχι μη πρωι πρωι με συνχιζεις αστο θα σε παρει καποια στιγμη
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
δήμητρα δυστηχώς δεν είναι και οι μοναδικοί....
εντάξει είναι λίγο σπάνιο αυτλο που αναφέρεις για 4 παιδιά, αλλά γενικά έτσι δουλεύει το σύστημα....
κάποια στιγμή είχαν εφαρμόσει ένα νόμο που αν έγραφες εξετάσεις κάτω από 10 δε θα μπορούσες να μπεις πουθενά (πριν καμια 5ετια πρεπει ναταν) και οι σχελες μετά τις εξετασεις ειχαν πληρωτητα 55% χαχαχαχαχαχα
και την επόμενη χρονια τον κατέργησαν πάλι το νόμο λοοοοοολ
εγώ δεν είμαι ημουν υπερ του νόμου αυτού και ακόμα δεν είμαι, γιατί κ εγώ παιδί του 12-14 ημουν... και οταν εδωσδα πανεληνιες μπηκα τει ιχθυκαλιεργειας με 9,5 (ειχα γραψει), αν τότε είχα πάει που φαγώθηκε ο πα΄τερας μου να μην παω κ με έστειλε σε ιδιωτικη σχολη διακόσμησης, τώρα στην Ελλάδα της κρίσης θα είχα λεφτά, γιατί θάχα την παραγωγή μου θα πούλαγα ψαράκι στο κόσμο να τρώει, και δε θα έψαχνα με το σταγονπόμετρο κάποιων να θέλει να κάνει ανακαίνηση στο σπίτι ή στο μαγαζί του που δε κάνει κάνεις τωρα (κ λογικο), για να βγάλω 1000 ευρο να ζησω 2 μηνες την οικογένεια μου...
παραεπιπτώντος φτύστε με, χθες μουρθε μια δουλίτσα, σε ένα σπίτι που θέλουν αν το ανακαινίσουν γιατί τοχαν οι γονείς κ τώρα θα παντρευτεί η κόρη κ θα μείνει εκεί, και θέλει λίγο προσαρμογή στυς χώρους να μεγαλώσει η κουζίνα κ το μπάνιο ν ακαταργηθεί το 3ο μπάνιο, να μικρήνει το 2ο μπάνιο, να μικρήνει η μεγάλη κραβετακάμαρα να χωρίστεί το παιδικό αφού μεγαλώσει σε 2 δωμάτια
τώρα το θέμα είναι να καταφέρω να υπογράψω την δουλειά...
εντάξει είναι λίγο σπάνιο αυτλο που αναφέρεις για 4 παιδιά, αλλά γενικά έτσι δουλεύει το σύστημα....
κάποια στιγμή είχαν εφαρμόσει ένα νόμο που αν έγραφες εξετάσεις κάτω από 10 δε θα μπορούσες να μπεις πουθενά (πριν καμια 5ετια πρεπει ναταν) και οι σχελες μετά τις εξετασεις ειχαν πληρωτητα 55% χαχαχαχαχαχα
και την επόμενη χρονια τον κατέργησαν πάλι το νόμο λοοοοοολ
εγώ δεν είμαι ημουν υπερ του νόμου αυτού και ακόμα δεν είμαι, γιατί κ εγώ παιδί του 12-14 ημουν... και οταν εδωσδα πανεληνιες μπηκα τει ιχθυκαλιεργειας με 9,5 (ειχα γραψει), αν τότε είχα πάει που φαγώθηκε ο πα΄τερας μου να μην παω κ με έστειλε σε ιδιωτικη σχολη διακόσμησης, τώρα στην Ελλάδα της κρίσης θα είχα λεφτά, γιατί θάχα την παραγωγή μου θα πούλαγα ψαράκι στο κόσμο να τρώει, και δε θα έψαχνα με το σταγονπόμετρο κάποιων να θέλει να κάνει ανακαίνηση στο σπίτι ή στο μαγαζί του που δε κάνει κάνεις τωρα (κ λογικο), για να βγάλω 1000 ευρο να ζησω 2 μηνες την οικογένεια μου...
παραεπιπτώντος φτύστε με, χθες μουρθε μια δουλίτσα, σε ένα σπίτι που θέλουν αν το ανακαινίσουν γιατί τοχαν οι γονείς κ τώρα θα παντρευτεί η κόρη κ θα μείνει εκεί, και θέλει λίγο προσαρμογή στυς χώρους να μεγαλώσει η κουζίνα κ το μπάνιο ν ακαταργηθεί το 3ο μπάνιο, να μικρήνει το 2ο μπάνιο, να μικρήνει η μεγάλη κραβετακάμαρα να χωρίστεί το παιδικό αφού μεγαλώσει σε 2 δωμάτια
τώρα το θέμα είναι να καταφέρω να υπογράψω την δουλειά...
Αχ μποκάκι μια χαρά είσαι με τη διακοσμητική. Με τι χθυοκαλλιεργειες πλέον δεν παίζεται-οι παραγωγοί πλέον πουλάνε στους μεσάζοντες κάτω του κόστους. Άε που η ιστορία θέλει κεφάλαια-η μονάδα είναι μεγάλη επένδυση, να ενοικιάσεις τη περιοχή, να πάρεις μηχανήματα, δεξαμενές, γόνο, φάρμακα, τροφή, προσωπικό... Και αν σου αρωστήσει ο γόνος ή σπάσουν τα δίχτυα τρέχεις να πάρεις κανούργια...
Άσε γιατί ελέγχουμε μερικές μονάδες και η ιστορία είναι για κλάματα. (εδώ η μεγαλύτερη μονάδα οι ελληνικές ιχθυοκαλλιεργειες, μπήκαν στο άρθρο 99 από το 2010)
Άσε γιατί ελέγχουμε μερικές μονάδες και η ιστορία είναι για κλάματα. (εδώ η μεγαλύτερη μονάδα οι ελληνικές ιχθυοκαλλιεργειες, μπήκαν στο άρθρο 99 από το 2010)
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Μποκ αυτο με τη βαση 10 που λες ηταν και οταν πηγαινα εγω λυκειο.αν εβγαζες κατω απο 10 δεν περνουσες πουθενα.
το τελειωσα πριν εχμμμ 11(χαιρι δεν ειδα αλλα τεσπα) εγω ειχα περασει γεωπονικη αλλα με φαγανε οι ερωτες τρομαρα μου....(μουτζα)
το τελειωσα πριν εχμμμ 11(χαιρι δεν ειδα αλλα τεσπα) εγω ειχα περασει γεωπονικη αλλα με φαγανε οι ερωτες τρομαρα μου....(μουτζα)
Ζώδια :
είναι τόσο χάλια; εγώ θεωρούσα ότι αφού είναι φαγητό δηλαδή είδος πρώτης ανάγκης, θα έχει δουλειά, έστω και λίγο αλλά θα έχει... έστω κ σε εξωγωγές στο εξωτερικό... αλλά τουλάχιστον θάχα κ ένα πτυχίο από ελληνική σχολή.. ΄τωρα έχω πτυχίο από ιδωτική σχολή συνεργαζόμενη με την Αγγλία που ΔΕ μετράει στο ελληνικο δημόσιο (άρα δε μπορώ να μέρος σε διαγωνισμούς που προκυρήσει το δημόσιο) κ αυτό γιατί δεν πήγα στην αγγλία να κάνω μεταπτυχιακό 4ο χρόνο σπουδές, κ έμεινα στο ελλάντα με 3 χρόνια σπουδές...Rea έγραψε:Αχ μποκάκι μια χαρά είσαι με τη διακοσμητική. Με τι χθυοκαλλιεργειες πλέον δεν παίζεται-οι παραγωγοί πλέον πουλάνε στους μεσάζοντες κάτω του κόστους. Άε που η ιστορία θέλει κεφάλαια-η μονάδα είναι μεγάλη επένδυση, να ενοικιάσεις τη περιοχή, να πάρεις μηχανήματα, δεξαμενές, γόνο, φάρμακα, τροφή, προσωπικό... Και αν σου αρωστήσει ο γόνος ή σπάσουν τα δίχτυα τρέχεις να πάρεις κανούργια...
καλέ βάση το 10 στο γυμνάσιο λύκειο κ τώρα έχει, αλλά από τις πανελλήνιες περνάς με ότι βαθμό κ αν γράψεις απλά δεν μπαίνεις σε σχολές που έχουν μεγάλες βάσεις, δε μπορείς να γίνεις ας πο'ύμε γιατρός με 15, πρέπει να γράψεις 18... αυτό εννοώ αλλιώς θες 10 τουλάχιστον για να περάσεις την τάξηDimitra83 έγραψε:Μποκ αυτο με τη βαση 10 που λες ηταν και οταν πηγαινα εγω λυκειο.αν εβγαζες κατω απο 10 δεν περνουσες πουθενα.
ναι βρε καταλαβα τι εννοεις αλλα σου λεω τοτε σε εμας δεν περνουσες καπου αν δεν εβγαζες πανω απο 10 η απο 9,5 θα σε γελασω ενα απο τα 2.
Ζώδια :
χαχαχαχα η νεφελη λεει καλτσα!!!(κατσα) και βαζει μονη της της καλτσες της χαχαχαχαχαχα εχω λιωσει!!
Ζώδια :
Βρε, τον Άλεξ. Ολους τους σκέφτεται. Σου λεει τόσο κοπο θα κανουν οι κλεφτες να μπουν σπίτι, ας έχουν ένα πιάτο φαί. Καλο!
joan80- Admin
Ζώδια :
χαχαχααχαχαχαχαχ ναι μωρε ειναι πονοψυχος χαχαχα
Ζώδια :
χαχαχα! και για τους δύο!!!!τρέλα!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
καλα θα φτασετε και εσεις σαυτο το σημειο καποτε!!!χαχαχαχα ωρες ωρες εχουν πολυ γελιο!
Ζώδια :
την ρωτάω:τι θες να σου φερει ο μπαμπάς και η μαμά για το πασχα?
<<μπάλα>> μπάλα θες αγάπη μου? <<γκαλα>>
τι γάλα την ξαναρωτάω... <<Γκάααλαααα>> μου ξαναλέει...και επιμένει!τελικά εννοούσε μεγάλα=μεγάλη μπάλα.
έμεινα μαλάκας...
<<μπάλα>> μπάλα θες αγάπη μου? <<γκαλα>>
τι γάλα την ξαναρωτάω... <<Γκάααλαααα>> μου ξαναλέει...και επιμένει!τελικά εννοούσε μεγάλα=μεγάλη μπάλα.
έμεινα μαλάκας...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
αχχαχχαχαχαχ με τρελανατε
ο δικος μ εμαθε ν λεει αστη αστο χιχιιχιιιχιχ
ο δικος μ εμαθε ν λεει αστη αστο χιχιιχιιιχιχ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
χααχαχαχαχαχ γκαλα αχαχαχααχ
γκαλα ελεγε η ραφαελα την αγκαλια θυμαμαι χαχα μετα το ειχε κανει γκαλια.
γκαλα ελεγε η ραφαελα την αγκαλια θυμαμαι χαχα μετα το ειχε κανει γκαλια.
Ζώδια :
Γκαλα λεγετα μια καφετέρια που έχουμε στην περιοχη . πάντως μεχρι να καταλάβεις τι λενε ώρες ώρες έχει πολύ γέλιο.
Ο Δημήτρης οταν τον ρωτάς πώς περασε στις κούνιες λεει καλιά. ΤΟ λαμδα όμως το λεει πολύ αχνά ακόμα.
Ο Δημήτρης οταν τον ρωτάς πώς περασε στις κούνιες λεει καλιά. ΤΟ λαμδα όμως το λεει πολύ αχνά ακόμα.
joan80- Admin
Ζώδια :
αχαχαχχαχαχαχ αει στο καλο με εκανες κ γελασα
ο δικος μ πιτι ειναι το σπιτι .λεει εχθες στν πετρο πιτι και λεει ο πετρος σπιτι ειμαστε τον κοιταει τον κοιταει μ απορια γελαει
σημερα σηκωθηκε στις 5 ηωρα τ πρωι χουζουρευε μετα τον πηρα στο μονο τ κρεβατι ξαπλωσαμε και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα μ αγκαλιασε το σκατουλι κ καναμε νανι και να κλωτσαει κ η μπεμπα και ν συγκρατιεμαι μ νυχια κ με δονια μην γελασω
ο δικος μ πιτι ειναι το σπιτι .λεει εχθες στν πετρο πιτι και λεει ο πετρος σπιτι ειμαστε τον κοιταει τον κοιταει μ απορια γελαει
σημερα σηκωθηκε στις 5 ηωρα τ πρωι χουζουρευε μετα τον πηρα στο μονο τ κρεβατι ξαπλωσαμε και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα μ αγκαλιασε το σκατουλι κ καναμε νανι και να κλωτσαει κ η μπεμπα και ν συγκρατιεμαι μ νυχια κ με δονια μην γελασω
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
πωπω είναι τέλεια τα καμάρια σας!!!
πάντως η -αποκρυπτομιλία (εγώ κ ο μπαμπινιώτης ένα πράγμα)- των λέξεων τους σε αυτή την ηλικία εμένα με αγχώνει... ποτέ όποτε άκουγα μωρά δε καταλάβαινα τι λένε μάλλον του δικού μου θα του σπάω τα νεύρα που δε θα καταλαβαίνω τι λέει...
πάντως η -αποκρυπτομιλία (εγώ κ ο μπαμπινιώτης ένα πράγμα)- των λέξεων τους σε αυτή την ηλικία εμένα με αγχώνει... ποτέ όποτε άκουγα μωρά δε καταλάβαινα τι λένε μάλλον του δικού μου θα του σπάω τα νεύρα που δε θα καταλαβαίνω τι λέει...
Σελίδα 21 από 42 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42
Σελίδα 21 από 42
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης