Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Σκανταλιες και Μαργαριταρια!
+13
littlefish
ΣΤΕΓΙΑ
elenikaram
ΠΟΠΗ
koufetaki
trianmeli
derbybaby
Rea
vassiliki
ChristinaThanps
joan80
Ladycat
VAMPIRE
17 απαντήσεις
Σελίδα 20 από 42
Σελίδα 20 από 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Απ: Σκανταλιες και Μαργαριταρια!
τελικα δεν θα τα εχουμε σημερα τα αποτελεσματα αλλα μεσα στη βδομαδα.μπορει και αυριο...θα σκασω μεχρι τοτε γκρρρ
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Με τον Άλεξ μίλησες; Σου είπε τι ερωτήσεις του έκαναν και τι απάντησε; πάνως καποια στιγμή θα τα παρεις τα αποτελέσματα, μην αγχώνεσαι.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
τον ρωτησα αλλα μου ελεγε ''δεν σου λεω''
μετα μου ειπε ''δεν με ρωτησαν τιποτα.εγω ρωτουσα ολο''
καταλαβα...
θα τους ειπε τπτ
''γιατι εχουμε μετωπο''
γιατι εχουμε σπιτι
γιατι εχουμε χερια κλπ...
μετα μου ειπε ''δεν με ρωτησαν τιποτα.εγω ρωτουσα ολο''
καταλαβα...
θα τους ειπε τπτ
''γιατι εχουμε μετωπο''
γιατι εχουμε σπιτι
γιατι εχουμε χερια κλπ...
Ζώδια :
χαχα!στανταρ το περασε μην αγχώνεσαι!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Κοιτα μήτσο, ακόμα και ερωτήσεις να έκανε, καλό ήταν. Έδειξε το παιδί ότι έχει ανησυχίες και θελει να μαθει πράγματα.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
δημητρα μην αγχωνεσαι μπορει να θελει ν σ σπασει τα νευρα
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τι να πω...!δεν με χαλαει και πολυ βεβαια να παει 7.5 στην πρωτη αλλα ενα αγχος το εχω!
Ζώδια :
κοιτα αν αυτο το παιδι δεν το πανε κανονικα στην 1η θα στειλουμε ενα τηλεφραφημα στην υπηρεσεια οτι δεν ξερει τι της γινετε..αν ειναι δυνατον,ουτε να το σκεφτεσε μητσομ δεν υπαρχει περιπτωση αν μην δε το βαλαν κανονικα στην ταξη.α ρε ποσο πισω ημαστε εδω στην ελλαδα χτες μιλουσα με την ξαδερφη μυο στο σκαιπ που ειναι σουηδια κ ηταν στο σχολειο στην ταξη της περιμενε να ερθει η ωρα για το μαθημα κ με γυρισε την καμερα κ ειδα που διδασκει...μου πεσαν τα μαλλια,προετοιμαζει παιδια με ειδικες ανγκες για να πανε σε τεει(πανεπιστημιο ενα πραμα)πεντακαθαρα ολα τεραστια παραθυρα καρεκλες στα παραθυρα σαλονι μεσα στην ταξη(δημοσιο ειναι αυτο που σας λεω)οθονη με προτζεκτορα 81 ιντζων που συνδεετε με το κομπουτερ με εβγαλε στην μεγαλη οθονη με εβλεπα κ μιλουσα με 3 κοπελιτσες που ηταν εκει στο σαλονακι τους που συ νδεετε αυτο με αϊποντ κ καποιοι μαθητες οταν δεν μπορουν να πανε κανουν μαθημα απο το σπιτι κ τα βλεπει η ξαδερφη εκει......κ οπως με ειπε περνουν 3 χιλιαρικα μισθο τα μισα πανε κατευθειαν σε φορους κ κανουν αυτα τα πραγματα ΔΕΝ ΤΑ ΤΣΕΠΟΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΤΣΗΣ α ρε μητσομ πιστευω οτι κανατε την καλυτερη κινηση που ησαστε γερμανια κοπελα μου για ενα καλυτερο μελλον στα παιδακια σου.η ελλαδα ειναι καλη μονο για διακοπες
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
αχ... μεγάλη κουβέντα ανοίξατε...
κ εγώ ήθελα να πάω εξωτερικό να μείνω, αλλά δεν ήθελε ο άντρας μου πριν 3 χρόνια που του πιπιλούσα το μυαλό και τώρα δεν γίνεται γιατί για να πας κάπου πρέπει πρώτα να βρούμε δουλειά από εδώ και μετά να πάμε διότι με το παιδί δεν έχουμε λεφτά στην άκρη... τότε είχαμε κάπου 3000... πήγαν στην εγκυμοσύνη κ το μαιευτήριο φυσικά όλα!!! φυσικά κ λόγω του ότι ξέρουμε μόνο αγγλικά από ξένες γλώσσες (εγώ τα απολύτως απαραίτητα για να συνεννοούμαι, ο νίκος πάρα πολύ καλά), και αυτό από μόνο του μας περιορίζει πάρα πολύ σε μια τέτοια ενδεχόμενη κίνηση!
είμαστε όντος πολύ πίσω!!!
Δήμητρα έχει αντιμετωπίσει η ραφαέλα καθόλου ρατσισμό στο σχολείο; θέλω να πω εδώ πολλές φορές ακούω γονείς να λένε στα παιδιά τους "δε θελω να σε ξαναδώ με τον τάδε γιατί είναι αλβανος, οι αλβανοί έιναι κακοί άνθρωποι και οι γονείς του ήρθαν εδω κ μας τρώνε τις δουλειες" και διάφορα άλλα τέτοια κουλά...
σουχει τύχει να τις πει κανα παιδάκι "εγώ δε σε κάνω παρέα γιατι η μαμα μου λέει ότι είσαι ελληνάκι και τα ελληνάκια μας έχουν χρεώσει κ μας παίρνουν τα λεφτά"; ή κάτι τετοιο γενικα;
κ εγώ ήθελα να πάω εξωτερικό να μείνω, αλλά δεν ήθελε ο άντρας μου πριν 3 χρόνια που του πιπιλούσα το μυαλό και τώρα δεν γίνεται γιατί για να πας κάπου πρέπει πρώτα να βρούμε δουλειά από εδώ και μετά να πάμε διότι με το παιδί δεν έχουμε λεφτά στην άκρη... τότε είχαμε κάπου 3000... πήγαν στην εγκυμοσύνη κ το μαιευτήριο φυσικά όλα!!! φυσικά κ λόγω του ότι ξέρουμε μόνο αγγλικά από ξένες γλώσσες (εγώ τα απολύτως απαραίτητα για να συνεννοούμαι, ο νίκος πάρα πολύ καλά), και αυτό από μόνο του μας περιορίζει πάρα πολύ σε μια τέτοια ενδεχόμενη κίνηση!
είμαστε όντος πολύ πίσω!!!
Δήμητρα έχει αντιμετωπίσει η ραφαέλα καθόλου ρατσισμό στο σχολείο; θέλω να πω εδώ πολλές φορές ακούω γονείς να λένε στα παιδιά τους "δε θελω να σε ξαναδώ με τον τάδε γιατί είναι αλβανος, οι αλβανοί έιναι κακοί άνθρωποι και οι γονείς του ήρθαν εδω κ μας τρώνε τις δουλειες" και διάφορα άλλα τέτοια κουλά...
σουχει τύχει να τις πει κανα παιδάκι "εγώ δε σε κάνω παρέα γιατι η μαμα μου λέει ότι είσαι ελληνάκι και τα ελληνάκια μας έχουν χρεώσει κ μας παίρνουν τα λεφτά"; ή κάτι τετοιο γενικα;
καλα ε το συστημα τους δεν συγκρινετε αλιμονο ...σε μας γιανα γινει κατι τετοιο αν γινει θα γινει στα εγγονια μου
Ζώδια :
loipon εμεις καθε μερα εχουμε
γιωργακης :μπαμπα
πετρος :ελα
γιωργακης : μπαμπα
πετρος :τι θελεις
πετρος : τι ειναι
γιωργακης : ατο ατο ατο
δειχνει μ το χερι
γιωργακης :μπαμπα
πετρος :ελα
πετρος :τι θελεις
πετρος : τι ειναι
γιωργακης : ατο ατο ατο
δειχνει μ το χερι
Ζώδια :
δικιο έχεις πόπη....
μπράβο ρε δημητρα!!!
πραγματικά μπράβο γιατί ο νονός (μας, αυτός που θα βαφτίσει το γιο μου δηλαδή ) σπουδάζει Αγγλία τώρα, και όλοι οι γερμανόφονοι (όχι μόνο ι Γερμανοί δηλαδή, αλλά κυρίως αυτοί) μεταξύ σοβαρού και αστείου όλο του πετάνε σπόντες προσβλητικές όμως όχι μια ατάκα ας πούμε που μπορεί να κολλάει με το θέμα συζήτησης εκείνη την στιγμή επειδή είναι Έλληνας, σχετικά με όλα αυτά τα γνωστά τρέχοντα θέματα, και γίνεται συνήθως μπροστά στην υπόλοιπη παρέα και έχει λίγο ξενερώσει...
όπου παρέα δεν είναι το νυχτερινό ξενύχτι σε παμπ αλλά η ομάδα πετοσφαίρισης του πανεπιστημίου του στην οποία έχει γραφτεί επειδή του αρέσει πολύ το άθλημα!
μπράβο ρε δημητρα!!!
πραγματικά μπράβο γιατί ο νονός (μας, αυτός που θα βαφτίσει το γιο μου δηλαδή ) σπουδάζει Αγγλία τώρα, και όλοι οι γερμανόφονοι (όχι μόνο ι Γερμανοί δηλαδή, αλλά κυρίως αυτοί) μεταξύ σοβαρού και αστείου όλο του πετάνε σπόντες προσβλητικές όμως όχι μια ατάκα ας πούμε που μπορεί να κολλάει με το θέμα συζήτησης εκείνη την στιγμή επειδή είναι Έλληνας, σχετικά με όλα αυτά τα γνωστά τρέχοντα θέματα, και γίνεται συνήθως μπροστά στην υπόλοιπη παρέα και έχει λίγο ξενερώσει...
όπου παρέα δεν είναι το νυχτερινό ξενύχτι σε παμπ αλλά η ομάδα πετοσφαίρισης του πανεπιστημίου του στην οποία έχει γραφτεί επειδή του αρέσει πολύ το άθλημα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BokSurat στις Τετ Απρ 04, 2012 5:33 am, 1 φορά
χαχαχαχα τι δειχνει?
Ζώδια :
μην με βρησεις ειμαι ποντια
οταν λες διλιο? μεταφραση?
οταν λες διλιο? μεταφραση?
Ζώδια :
τι διλιο καλε
Ζώδια :
ναι εχω ακουσει γενικα απο διαφορους οτι στο εξωτερικο μας περιγελουν(και να σου πω ωρες ωρες δεν εχουν και αδικο..μονοι μας τα καναμε σκατα...εμεις τους βγαζαμε τους κλεφτες ,οχι αυτοι...)BokSurat έγραψε:δικιο έχεις πόπη....
μπράβο ρε δημητρα!!!
ισως και εδω στη γερμανια σε καποια μερη να συμβαινει αυτο παντως οχι εδω που μενω..ευτυχως!
Ζώδια :
ξερει η μποκ τι λεω το διορθωσε ετοιμη ειμουν να παω στο ψυχιατρο
Ζώδια :
αι μαρη και συ τυπογραφικο λαθος ηταν
ολοι κανουμε!
ολοι κανουμε!
Ζώδια :
Ζώδια :
χααχχαχαχαχα εγω ειμαι σιγουρη οτι οι συγκεκριμενοι στον 1ο οροφο εχουν τοιχογραφιες σβαστικα στανταρ!μη σου πω και πυτζαμες με σβαστικα και μπουρνουζια και σετ σεντονια-παπλωματωθηκες χααχχαχαχααχ
Ζώδια :
αχ δημητρα ρωτα απο που πηραν το σετ να με στειλουν προικια για τα παιδια!!!!!!!!!χααχαχχχχααχχα
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
χαχαχαχαχαχαχα ααα ειναι κληρονομια απο τον θειο Αδολφο!!!
Ζώδια :
αχχαχαχαχαχ και εγω θελω
ν σε πω δημητρα πηρες τ αποτελεσματα περασε ο σουπερ ηρωας μας
ν σε πω δημητρα πηρες τ αποτελεσματα περασε ο σουπερ ηρωας μας
Ζώδια :
οχι δεν βγηκανε ακομα!γμτ θα σκασω λεμε!
Ζώδια :
Σελίδα 20 από 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Σελίδα 20 από 42
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης