Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
+14
spiouna007
VAMPIRE
koufetaki
ΠΟΠΗ
vassiliki
mikio
Rea
elenikaram
kisha
littlefish
Ladycat
trianmeli
derbybaby
joan80
18 απαντήσεις
Σελίδα 20 από 40
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
Dimitra83 έγραψε:χαχαχαχαχα καθεται στην πολυθρονα της τιμωριας?χαχαχαχαχααχχα
εγω δε της εχω κανει ακομα τιμωρια. μετα τα 2.5-3 ειναι απο οσο ξερω και να της ειχα σιγα μη καθοτανε
αλλα μαρεσει που πηγε και εκατσε μονος του χαχαχααχαχαχαχ τελειος ειναι
Μου θυμίζει ένα δαλματίας που είχε παλιά ο σύζυξ. ¨οταν στη βόλτα έκανε βρωμοδουλειά πήγαινε μόνος του στη μπανιέρα.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
χααχχαχαχαχαχα καλε τι υπακουο παιδι ομως ε?
εδω τα δικα μου που ειναι και μεγαλα και δεν πηγαινουν στην τιμωρια αμα κανουν βρωμοδουλειες
εδω τα δικα μου που ειναι και μεγαλα και δεν πηγαινουν στην τιμωρια αμα κανουν βρωμοδουλειες
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Καλημερα κουκλες!
Joan αν ειναι ο δικος σου θηριο που να ακουσεις τι εκανε ο δικος μου.Χθες χτυπησε το κουδουνι και τον ειχα στο δωματιο.Του λεω περιμενε εκει παω να δω ποιος ειναι.Μεχρι να γυρισω ειχε παει στο μπανιο,ειχα ξεχασει εξω εξω στη μπανιερα το ξυραφακι και το ετρωγε με τρελη λαχταρα.Πηγα και ηρθα...Και το βραδυ στη γιαγια τσουπ το χερι πανω στην κουζινα εκαψε λιγο τα δαχτυλακια! Ηταν η μερα του χθες... Γκρρρρρρ!
Joan αν ειναι ο δικος σου θηριο που να ακουσεις τι εκανε ο δικος μου.Χθες χτυπησε το κουδουνι και τον ειχα στο δωματιο.Του λεω περιμενε εκει παω να δω ποιος ειναι.Μεχρι να γυρισω ειχε παει στο μπανιο,ειχα ξεχασει εξω εξω στη μπανιερα το ξυραφακι και το ετρωγε με τρελη λαχταρα.Πηγα και ηρθα...Και το βραδυ στη γιαγια τσουπ το χερι πανω στην κουζινα εκαψε λιγο τα δαχτυλακια! Ηταν η μερα του χθες... Γκρρρρρρ!
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
ωχχχχ επικυνδινα τα ξυραφακια ψαρακι μου!
εξαφανισε τα εγω παντα ψηλα τα εχω!
οσο για το καψιμο το εχουμε παθει και εμεις αυτο πολλες φορες...ακουμπαει στον φουρνο... τωρα βεβαια το εχει μαθει και ουτε καν σβηστο δε τον πλησιαζει αφου καηκε 5-6 φορες.παει απο μακρια τον δειχνει με το δαχτυλο και λεει
''τζιιιιι καιιιειιιιιι''
αμα σου ξανακαει βαλτου το χερι αμεσως μεσα σε γιαουρτι για 3 λεπτα και θα δεις δε θα μεινει ουτε ενα σημαδακι και θα φυγει και το καψιμο αμεσως
εξαφανισε τα εγω παντα ψηλα τα εχω!
οσο για το καψιμο το εχουμε παθει και εμεις αυτο πολλες φορες...ακουμπαει στον φουρνο... τωρα βεβαια το εχει μαθει και ουτε καν σβηστο δε τον πλησιαζει αφου καηκε 5-6 φορες.παει απο μακρια τον δειχνει με το δαχτυλο και λεει
''τζιιιιι καιιιειιιιιι''
αμα σου ξανακαει βαλτου το χερι αμεσως μεσα σε γιαουρτι για 3 λεπτα και θα δεις δε θα μεινει ουτε ενα σημαδακι και θα φυγει και το καψιμο αμεσως
Ζώδια :
τι να κανεις Τζοαν...
ειμαστε στην ηλικια της αταξιας!
ειμαστε στην ηλικια της αταξιας!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Ασε ρε Δημητρα ωρες ωρες θελω να τον δειρω επειδη με φοβιζει.Δεν θελω και να τον περιοριζω σε ενα μονο χωρο και να γινει νευρικο παιδι.Κανει βολτες σε ολο το σπιτι.Οσο μπορω φυλαγομαι.Αλλα ανθρωπος εισαι ξεχνιεσαι...
Ζώδια :
μπα δε θα βγαλεις ακρη ακομα και καμια στον κωλο να φαει ειναι μικρος και δε θα καταλαβει.οποτε μονο κακο θα κανεις
βολτες σε ολο το σπιτι κανουν ολα τα μωρα σαυτη την ηλικια απλα φροντιζεις να μην εχεις επικυνδινα αντικειμενα.
πχ εγω δεν εχω ουτε ενα γυαλικο στρωμενο ουτε καν ψηλα γιατι σκαρφαλωνουν τα αλλα...
μεχρι και τις καρεκλες πανω στο τραπεζι την ανεβαζω οταν δε τρωμε και ειμαστε σαν καφετερια υπο κατασκευην χααχαχαχαχ
αφου ανεβαινει πανω και σκαρφαλωνει στο τραπεζι τι να κανω
βολτες σε ολο το σπιτι κανουν ολα τα μωρα σαυτη την ηλικια απλα φροντιζεις να μην εχεις επικυνδινα αντικειμενα.
πχ εγω δεν εχω ουτε ενα γυαλικο στρωμενο ουτε καν ψηλα γιατι σκαρφαλωνουν τα αλλα...
μεχρι και τις καρεκλες πανω στο τραπεζι την ανεβαζω οταν δε τρωμε και ειμαστε σαν καφετερια υπο κατασκευην χααχαχαχαχ
αφου ανεβαινει πανω και σκαρφαλωνει στο τραπεζι τι να κανω
Ζώδια :
Και εγώ την αφήνω να αλλονίζει ολούθε. Και έχω ελεύθερα κάποια συρτάρια και ντουλάπια για να σκαλίζει.
Τι να κάνω... ¨ολη μέρα το καημένο στο σπίτι είναι - 1 ώρα να πάει βόλτα άντε και άλλη μία παιδότοπο άντε και στον ξάδερφό της...
Εδώ εγώ αν μείνω μέσα παθαίνω κολούμπρα...
Τι να κάνω... ¨ολη μέρα το καημένο στο σπίτι είναι - 1 ώρα να πάει βόλτα άντε και άλλη μία παιδότοπο άντε και στον ξάδερφό της...
Εδώ εγώ αν μείνω μέσα παθαίνω κολούμπρα...
Ζώδια :
υπομονη μεχρι τα 4 που αρχισουν και ξεταλιμπανιζουν σιγα σιγα
ο αλεξ ειναι 4 αλλα ακομα ταλιμπαν ειναι!
ο αλεξ ειναι 4 αλλα ακομα ταλιμπαν ειναι!
Ζώδια :
Χαχαχαχαχα! Ρε τι τραβαμε.Καλα ναι,τωρα του αρεσει που βλεπει πανω στα τραπεζια και σηκωνετε στις μυτες και καμαρωνει.Το θηριακι!Που και που τραβαει και τα τραπεζομαντηλα.
Ζώδια :
Η δικιά μου στο μπάνιο έχει βρει άλλη ασχολία πλέον: ξετυλίγει το ρολό από το χαρτί υγείας.
Αφού το ξετυλίξει, το ξεκατινιάζει και μετά αρχίζει και το τρώει. Αν τη δω και της πω πωπω τι έκανε η ζουζούνα γελάει με ένα στόμα να για να δω τα χαρτάκια που έχει μέσα.
Αφού το ξετυλίξει, το ξεκατινιάζει και μετά αρχίζει και το τρώει. Αν τη δω και της πω πωπω τι έκανε η ζουζούνα γελάει με ένα στόμα να για να δω τα χαρτάκια που έχει μέσα.
Ζώδια :
τραπεζομαντηλα?
γουατ ιζ δις????
εχω να δω τραπεζομαντηλο 6 χρονια
γουατ ιζ δις????
εχω να δω τραπεζομαντηλο 6 χρονια
Ζώδια :
Αχ, αχ, αχ. Αυτό έχω να πω μόνο.
Δήμητρα, θα το πιστέψεις ότι από το πρωινό σκηνικό περισσότερο φούντωσα που πήγε και εκατσε στην πολυθρόνα παρα για το χώμα; Με κοροιδεύει ο κυριος μες στα μούτρα μου. Εκάνα τη ζημιά, θα κάτσω και λίγο στην καρέκλα και όλα καλά. Να περιμένω μέχρι τα 3 για να καταλάβει την τιμωρία; Από τώρα το καταλαβαίνει, αλλα αδιαφορεί. Με γραφει κανονικοτατα.
Ασε που τώρα θα κολλήσει εκεί, και θα θελει να πηγαίνει συνέχεια. Με βλεπω να αλλαζω θέση στον καναπέ.
Ευτυχώς τις καρέκλες δεν τις έχουμε ανεβάσει ακόμα πάνω στο τραπέζι, αλλα προβλέπω να είναι το επόμενο βήμα.
Δήμητρα, θα το πιστέψεις ότι από το πρωινό σκηνικό περισσότερο φούντωσα που πήγε και εκατσε στην πολυθρόνα παρα για το χώμα; Με κοροιδεύει ο κυριος μες στα μούτρα μου. Εκάνα τη ζημιά, θα κάτσω και λίγο στην καρέκλα και όλα καλά. Να περιμένω μέχρι τα 3 για να καταλάβει την τιμωρία; Από τώρα το καταλαβαίνει, αλλα αδιαφορεί. Με γραφει κανονικοτατα.
Ασε που τώρα θα κολλήσει εκεί, και θα θελει να πηγαίνει συνέχεια. Με βλεπω να αλλαζω θέση στον καναπέ.
Ευτυχώς τις καρέκλες δεν τις έχουμε ανεβάσει ακόμα πάνω στο τραπέζι, αλλα προβλέπω να είναι το επόμενο βήμα.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
εμενα οι αταξιες του ειανι σχετικα με ριξιμο ακινδυνων πραγματων κατω, πασαλειμα κρεμας, οποιασδηποτε κρεμας σεχερια μουτρα πατωμα κ κο[ανηπα πραγματων σε ακαταλληλες επιφανειες..βλ.τραπεζακια με τζαμι κ μη.αλλα οταν το κανει φωναζει, καθοτι δε μιλα, να γυρισω να τον δω.με ειδοποιει τουλαχιστον.τι να πω ειανι ασταματητος απο ενεργητικοτητα, αλλα δε μπορω να πω οτι κανιε ζημιες.ααα κ τη λεκανη μολις δει το καπακι ανοικτο μ την κλεινει, δε παει να χωσει τπτ μεσα.
παντως τζοαν πιστευω ειναι πολυ μικρος για να καταλαβει την εννοια της τιμωριας..
αα κ ξεχασα 2 φορες του εκανα ντα το χερακι(παρολο που δεν ηθελα) γιατι παραβιαζει την ασφαλεια του ντουλαπιου με τα καθαριστικα.μπορω να πω πως δεν πολυ-πλησιαζει κ στο πρωτο ΓΙΩΡΓΟΟΟΟ εξαφανιζεται.
παντως τζοαν πιστευω ειναι πολυ μικρος για να καταλαβει την εννοια της τιμωριας..
αα κ ξεχασα 2 φορες του εκανα ντα το χερακι(παρολο που δεν ηθελα) γιατι παραβιαζει την ασφαλεια του ντουλαπιου με τα καθαριστικα.μπορω να πω πως δεν πολυ-πλησιαζει κ στο πρωτο ΓΙΩΡΓΟΟΟΟ εξαφανιζεται.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
derbybaby έγραψε:.ααα κ τη λεκανη μολις δει το καπακι ανοικτο μ την κλεινει, δε παει να χωσει τπτ μεσα.
.
Η δικιά μου μόλις δει το καπάκι ανοιχτό τρέχει να βάλει το χέρι μέσα.
Ζώδια :
απλα οταν θα παει 3 χρονων δε θα εχει νοημα πλεον η τιμωρια γιατι θα την εχει συνηθισει και ετσι δε θα τον νοιαζει χαχαχαχα
Ζώδια :
Μα ουτε τώρα τον νοιάζει ρε Μήτσο. και σιγά την τιμωρία. Απλώς του αποσπάω την προσοχή, και τον βαζω στην πολυθρόνα. Ενώ στα 3, θα τον νοιάζει αν δεν δει παιδικά για δυο μέρες (λέω εγώ τώρα).
Ντερμπι, εγώ έχω βαλει ασφάλεια και στη λεκάνη της τουαλέτας!!!Απ'όπου περνάω κλείνω και την πόρτα, τιποτα ανοιχτό αν δεν είμαι και εγώ στο χώρο. Επίσης, όσο και να του φωνάξω, αδιαφορεί. Αρχιζω λοιπόν γλυκα "Δημήτρη μου, δεν ανεβαίνουμε στο τραπέζι". Γυρνάει, με κοιταει και συνεχίζει. Επιμένω εγώ "Δημήηητρηηη". Τιποτα. ΔΗΜΗτρηηη. Τιποτα. ΔΗΜΗΤΡΗΗΗΗΗΗΗ. Πάλι τιποτα. Εχει ανέβει στο τραπέζι, με κοιτάει και γελάει. Δεν με ακούει με τιποτα. Δεν ξερω τι θα κάνω.
Ντερμπι, εγώ έχω βαλει ασφάλεια και στη λεκάνη της τουαλέτας!!!Απ'όπου περνάω κλείνω και την πόρτα, τιποτα ανοιχτό αν δεν είμαι και εγώ στο χώρο. Επίσης, όσο και να του φωνάξω, αδιαφορεί. Αρχιζω λοιπόν γλυκα "Δημήτρη μου, δεν ανεβαίνουμε στο τραπέζι". Γυρνάει, με κοιταει και συνεχίζει. Επιμένω εγώ "Δημήηητρηηη". Τιποτα. ΔΗΜΗτρηηη. Τιποτα. ΔΗΜΗΤΡΗΗΗΗΗΗΗ. Πάλι τιποτα. Εχει ανέβει στο τραπέζι, με κοιτάει και γελάει. Δεν με ακούει με τιποτα. Δεν ξερω τι θα κάνω.
joan80- Admin
Ζώδια :
ναι τις πορτες τις κλεινω ολες και εγω.ουτε μια δε μενει ανοιχτη.εγω οταν της λεω σε κατι οχι μου κουναει το δαχτυλο λεει ''τετε τετε'' δηλαδη ποτε ποτε αλλα παλι το κανει χαχαχαχααχ
τζοανακι η τιμωρια απο οσο ξερω ειναι λεπτο ανα ηλικια πχ στα 3 θα το βαλεις 3 λεπτα στο μερος της τιμωριας.
οχι στα 3 δε θα το νοιαζει αν δε δει παιδικα στα 4 ναι
μη νομιζεις κανενα δεν ακουει σαυτη την ηλικια.και που εισαι ακομα.να δεις απο τα 2 και μετα που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και οτι τα μπορουν ολα.επισης τα θελουν και ολα.
τι εχω να τραβηξω παλιιιιιιι
τζοανακι η τιμωρια απο οσο ξερω ειναι λεπτο ανα ηλικια πχ στα 3 θα το βαλεις 3 λεπτα στο μερος της τιμωριας.
οχι στα 3 δε θα το νοιαζει αν δε δει παιδικα στα 4 ναι
μη νομιζεις κανενα δεν ακουει σαυτη την ηλικια.και που εισαι ακομα.να δεις απο τα 2 και μετα που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και οτι τα μπορουν ολα.επισης τα θελουν και ολα.
τι εχω να τραβηξω παλιιιιιιι
Ζώδια :
να σου πω εμενα το σπιτι ειναι με οροφους, κ καταριεμαι φυσικα τις σκαλες που ανεβοκατεβαινω η ερμη με τον γιωργο παραμασχαλα, αλλα ειναι πολυ ευκολοτερος ο περιορισμος του σε ενα χωρο.κ οχι σε τραπεζια δεν ανεβαινει, στη συνθεση του σαλονιου που ειναι πολυ χαμηλη ανεβαινει για να κατσει πανω. κ του πηραμε ενα πολυθρονακι, δηθεν για να κεθεται να βλεπουμε μαζι το τζακι...ναι καλα, ανεβαινει αναποδα κ τραβολογα την πλατη κ το κανει κουνια..
Ζώδια :
ΤΟ ξερω ότι η τιμωρία είναι συνάρτηση της ηλικίας. Βεβαια, ουτε 30 δευτερα δεν μπορεί να καθίσει σε ένα σημείο, αλλα τελος πάντων.
Εμένα μου κουναει το κεφαλι στο όχι, και μετα συνεχίζει ανενόχλητος. Είναι πολύ πεισματάρης. Αν δεν του κάνεις αυτό που θέλει, πατάει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει. Και δεν θελω ουτε καν να σκέφτομαι τα terrible two. εχω διαβάσει τόσα που έχω τρομοκρατηθεί.
Τελικα θα τον φωνάζω ταλιζάν (ταλιμπαν ταρζαν) από εδω και πέρα.
Εμένα μου κουναει το κεφαλι στο όχι, και μετα συνεχίζει ανενόχλητος. Είναι πολύ πεισματάρης. Αν δεν του κάνεις αυτό που θέλει, πατάει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει. Και δεν θελω ουτε καν να σκέφτομαι τα terrible two. εχω διαβάσει τόσα που έχω τρομοκρατηθεί.
Τελικα θα τον φωνάζω ταλιζάν (ταλιμπαν ταρζαν) από εδω και πέρα.
joan80- Admin
Ζώδια :
αχ κοριτσακια σας διαβαζω τα ποστ σας και λεω κι εμενα το κανει αυτο κι εμενα εχει γινει σωστος ταλιμπαν δεν ακουει τιποτα κ κανεναν, το σπιτι μου ειναι μονιμως πυροβολημενο, θελει να τρωει μονος του και τα χερια του τα σκουπιζει στα τζαμια στον καναπε στο πατωμα στο χαλι , σημερα το πρωι ξερετε τι εκανε αφησε ο αντρας τη μερεντα πανω στο πασο της κουζινας μολις την ειδε ο μικρος εφυγε τρεχοντας και στις μυτες των ποδιων του στην προσπαθεια του να την φτασει την πεταξε κατω κι εγω επλενα χαλια
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
αχαχχχαχαχαχα@γελαωνα τα διαβαζω αλλα οχι ναμου συμβαινουν και σε μενα κανει διαφορα αλλα τι να πεις ρε συ,θα τα περιμενουμε παιδια ειναι!υπαρχουν ωρες ω ρες οπ υ τρελαινομαι με το παραμικρο κασι αλλε πςου λεω ε και τι ,πως θα μαθει και θα ανακαλυψει τις αισθησεις της?θα φαει μονη της κανοντας τα ολα χαλια.θα σκαρφαλωσει θα πεταξει κατω το φαγητο και θ ατο ξαναφαει...και χαλια τα παντα θ ακανει και το σπιτι χειροτερο απο παιδοτοπος θα ειναι,συμμαζευοουμε 5-6 φορες τη μερα και ειμαστμονιμως ανω κατω!!!!!τουλαχιστον αστο να χαρει κι αυτο κλεισμενομεσα ειναι!
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
εγω εβαλα τα κλαμματα τωρα το βραδυ..
μου ηρθε να ανοιξω την πορτα και να φυγω!
ειμαι πολυ υπομονετικη με το παδι μου, παρα πολυ!
αλλα σημερα απελπιστηκα!
η μικρη σημερα δεν εχει κοιμηθει καν, απο το πρωι που ξυπνησε...ε και απο τις 4 το απογευμα μεχρι τις 10.30 το βραδυ που κοιμηθηκε ειναι ολο μπιρι μπιρι και δεν ξερει τι θελει! ουτε εγω ηξερα τι να τη κανω....
βασικα νυσταζε αλλα δεν ηθελε να κοιμηθει, τα ματια της ειχαν γινει κατακοκκινα.
επερνα το μπιμπερο με το γαλα και πηγαιναμε στο κρεββατι μου, ξαπλωνε 15 δευτερολεπτα, ξανα μπιρι μπιρι ξανα ορθια, μετα απο 2 λεπτα ξανα ξαπλα!
δεν αντεξα! λεω Θεε μου βοηθαμε! και αντε να αρχισουν να μιλανε επιτελους, να σου λενε τι θελουν!
οχι αυτη η κατασταση που πρεπει να εισαι μαγος!
μου ηρθε να ανοιξω την πορτα και να φυγω!
ειμαι πολυ υπομονετικη με το παδι μου, παρα πολυ!
αλλα σημερα απελπιστηκα!
η μικρη σημερα δεν εχει κοιμηθει καν, απο το πρωι που ξυπνησε...ε και απο τις 4 το απογευμα μεχρι τις 10.30 το βραδυ που κοιμηθηκε ειναι ολο μπιρι μπιρι και δεν ξερει τι θελει! ουτε εγω ηξερα τι να τη κανω....
βασικα νυσταζε αλλα δεν ηθελε να κοιμηθει, τα ματια της ειχαν γινει κατακοκκινα.
επερνα το μπιμπερο με το γαλα και πηγαιναμε στο κρεββατι μου, ξαπλωνε 15 δευτερολεπτα, ξανα μπιρι μπιρι ξανα ορθια, μετα απο 2 λεπτα ξανα ξαπλα!
δεν αντεξα! λεω Θεε μου βοηθαμε! και αντε να αρχισουν να μιλανε επιτελους, να σου λενε τι θελουν!
οχι αυτη η κατασταση που πρεπει να εισαι μαγος!
Ζώδια :
αχ μωρε ελενη σε καταλαβαινω.κ εμενα ο δικος μ το καταλαβαινω οτι επειδη δε μιλα γκρινιαζει γιατι δε μπορουμε να τον καταλαβουμε.βαλε κ τα δοντια ε τι να κανουν τσιτωνουν κ αυτα...
υπομονη κοριτσι!!!!!!!!!
υπομονη κοριτσι!!!!!!!!!
Ζώδια :
πηγα να της βαλω μουντισαλ ντερμπυ μου αλλα δεν δεχτηκε, ενω αλλες φορες μολις την μυριζετε κανει σαν τρελη για να της βαλω!
Ζώδια :
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
» Καλημέρα και απο μένα
» Καλημερα απο Ανατολικη Θεσσαλονικη!!
» Καλημερα σε ολες τις μαμαδες
» καλησπέρα σας
Σελίδα 20 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης