Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
δευτερη ευκαιρια
+3
Rea
VAMPIRE
vassiliki
7 απαντήσεις
Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ :: Γενικά Ιατρικά Θέματα
Σελίδα 1 από 1
Απ: δευτερη ευκαιρια
εντυπωσιακό!ελπίζω μονο να είναι πραγματικότητα και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
η ραφαελα αλλαξε 4 δοντια κατω.και τις κουνιουνται αλλα 3 !παντως μακαρι να ειναι αληθεια αυτο με τα βλαστοκυτταρα.το ειχα διαβασει και παλιοτερα σε καποιο αλλο σαιτ και το ειχα δει και στην τηλεοραση που το ελεγε ενας γιατρος.δε μας λενε ομως για το κοστος και για το κατα ποσο θα βοηθησουν τα βλαστοκυτταρα τελικα.γιατι το θεμα με τον ομφαλιο λωρο τελικα αποδειχθηκε φουσκα εφοσον στο μεγαλυτερο ποσοστο δεν κανει τιποτα γιατι το απορρηπτει ο οργανισμος.
πιο τυχερος θα εισαι να βρεις απο δοτη παρα να δεχθει τα βλαστοκυτταρα του ομφαλιου λωρου.
μακαρι να μην ειναι ΠΑΛΙ κανενα παιχνιδι των ''μεγαλων'' για να κονομισουν
πιο τυχερος θα εισαι να βρεις απο δοτη παρα να δεχθει τα βλαστοκυτταρα του ομφαλιου λωρου.
μακαρι να μην ειναι ΠΑΛΙ κανενα παιχνιδι των ''μεγαλων'' για να κονομισουν
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Να τονίσω κάτι: θεραπεία με ίδια βλαστοκύτταρα δεν υπάρχει. Πχ αν κάποιος θέλει να θεραπευθεί από λευχαιμία δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει δικά του βλαστοκύτταρα αλλά δότη. Γιατί απλά τα δικά του στον κώδικα dna θα φέρουν την ασθένεια (η οποία είναι του δικού του οργανισμού-σε έναν άλλο πιθανά να μη δημιουργεί πρόβλημα)
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Εμείς τα βλαστοκύταρα τα δωρισαμε στην ακαδημεία αθηνών για το λόγο που αναφέρει η Ρεα. Θεραπεία για ασθενειες του αίματος δεν μπορει να υπαρξει από τα κυταρα του δότη. Και δυστυχώς οι περισσότερες ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης δεν λενε τίποτα.
Αν μπορείτε δείτε το ντοκυμαντερ του Εξαντα. Ειναι πολύ κατατοπιστικό. Εγώ μολις το είδα άλλαξα αμέσως άποψη.
Αν μπορείτε δείτε το ντοκυμαντερ του Εξαντα. Ειναι πολύ κατατοπιστικό. Εγώ μολις το είδα άλλαξα αμέσως άποψη.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
εγω στο στελιο μου εκανα βλαστοκυτταρα δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν δημοσιες εταιρειες και εσκασα 3Χ 600 ευρω
στον μικρο τα ιδια λεφτα δωσαμε (η μαμα μου παλι) για την εντατικη που μπηκε με την ταχυπνοια οποτε δεν καναμε
τι να πεις
στον μικρο τα ιδια λεφτα δωσαμε (η μαμα μου παλι) για την εντατικη που μπηκε με την ταχυπνοια οποτε δεν καναμε
τι να πεις
????????- Επισκέπτης
EPISHW NA ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΛΑΤΑ 25% ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΝΕ ΣΥΓΓΕνη α' βαθμου. και κατι ακομη μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε ατομο μεχρι 25 κιλα,δηλ για ενηλικο χρειιαζονται και δευτερο δοτη....
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
αυτο με τα κιλα τωρα το ακουω
τοτε γιατι μετα τα 20 χρονια ξαναπληρωνεις για φυλαξη?????
τοτε γιατι μετα τα 20 χρονια ξαναπληρωνεις για φυλαξη?????
????????- Επισκέπτης
Στελλα δυστυχώς στις ιδιωτικές τραπεζες δεν τα λενε αυτά. Ισχύει όμως. Εμάς μας το είχανε πει στην Ακαδημεία Αθηνών που είχαμε πάει για ενημέρωση.
joan80- Admin
Ζώδια :
STELLITSA MOY ΤΟ ΕΙΠΑΝ μαιες στο ιπποκρατειο που ενημερωθηκαν για τη δημοσια τραπεζα............ισχυει κοπελα μου!
Ζώδια :
επισης δε γνωριζεις και τις συνθηκες φυλαξης καθως οι ιδιωτικες εταιριες φυλαξης δενελεγχονται απο κανεναν
Ζώδια :
η συγκεκριμενη ετυχε να ειναι μια εταιρεια που ο αντρας μου τους φτιαχνει τα κομπιουτερ και εχει κανει πολλα ντου να δει που και πως
θα μου πεις αμα θελουνε να σε δουλεψουνε
αλλα και δημοσια σε κατι τετοιο δεν εμπιστευομαι με την καμια
θα μου πεις αμα θελουνε να σε δουλεψουνε
αλλα και δημοσια σε κατι τετοιο δεν εμπιστευομαι με την καμια
????????- Επισκέπτης
Στελλα στη δημόσια τράπεζα δεν τα φυλάς για εσενα, αλλά τα δωρίζεις. Και μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία, το ποσοστό που κρίνεται κατάλληλο για φύλαξη στη δημόσια είναι κατα πολύ λιγότερο σε σχεση με τις ιδιωτικές. Τυχαίο; Οχι βεβαια. Σιγα να μην σου έλεγαν στην ιδιωτική ότι το δείγμα σου δεν επαρκεί, και να χάσουν τα χρήματα.
joan80- Admin
Ζώδια :
εγω μεσω του παραντς ενημερωθηκα για το θεμα κ απο κατι κοπελες που ειχαν δει το ντοκυμαντερ του εξαντα κ δεν εδωσα για φυλαξη.στο επομενο λεω να κανω κ εγω δωρεα στη δημοσια.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
παιδια το 07 που εδωσα εγω ουτε καν ξεραμε οτι υπαρχει δημοσια, δεν ξερω αν υπηρχε......αλλα εγω δεν εμπιστευομαι για τπτ το δημοσιο φορεα.....
????????- Επισκέπτης
Ντερμι και εγώ το ντοκυμαντερ του Εξάντα είχα δει και έιχα παθει σοκ. Εγώ ήθελα να τα δώσουμε σε ιδιωτική, αλλά ο σύζυγος διαφωνούσε. Τελικά είχε δίκιο. Το ψάξαμε και τα δώσαμε στη δημόσια.
Στελλα δες το ντοκυμαντέρ του Εξάντα είναι πολύ ενδιαφέρον
http://exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/bysubject/environment/%CE%92%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1
Στελλα δες το ντοκυμαντέρ του Εξάντα είναι πολύ ενδιαφέρον
http://exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/bysubject/environment/%CE%92%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1
joan80- Admin
Ζώδια :
το κατεβασα και το ειδα τζοαν μου......δεν εχω εκπλαγει, δεν ηξερα βεβαια οτι σε δημοσια τραπεζα μπορουσα να βοηθησω αλλους ανθρωπους, νομιζα οτι και οι ιδιωτικες δανειζουν σε οποιον χρειαζεται(ηλιθιωδως το νομιζα παραδεχομαι) αλλα και παλι για τη χωρα μου δεν εμπιστευομαι οτι αν τα ειχα σε δημοσια θα μου τα εδιναν σωστα, εγκαιρως, τα δικα μου κλπ σε τιποτα δεν εμπιστευομαι το δημοσιο- επιμενω! το οτι λενε μπαρουφες οι ιδιωτες εννοειται, αν ζουσα σε αλλη χωρα θα διαλεγα σιγουρα το δημοσιο αλλα στο ελλαντα, οχι!
επισης, δεν ειναι ολες οι αρρωστιες λογω γενετικης ανωμαλιας.....πχ αυτο που εχει ο ξαδερφος μου (διατατικη μυοκαρδιοπαθεια) θα θεραπευοταν αν ειχε κρατησει βλαστοκυτταρα του ειπαν στο Παπανικολαου......και η δικη μου παθηση επισης δεν ειναι λογω γενετικης ανωμαλιας......ειναι εκατομμυρια οι παθησεις που δεν εχουν σχεση με το dna οπως και δισεκατομμυρια οσες εχουν, δεν αντιλεγω.......
με τη λογικη αυτη αν καποιος νοσει, ειναι αχρηστα τα κυτταρα του και για τον ιδιο και για τους αλλους, ετσι δεν ειναι?????ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΞΕΙ!!!αφου εχουν "αρρωστο" γενετικο υλικο, παει, τελος! εγω προσπαθησα να πολεμησω με το φτωχο μου νου την περιπτωση μεταγενεστερα εμφανιζομενων ασθενειων, λογω κακιας πειρας που λεμε, η να εχω αυτες τις 1/4πιθανοτητες απο αδερφακι σε αδερφακι.....
θα μου πεις και τι καταλαβες? αχρειαστα να ειναι και σας ειπα στον δευτερο δεν ειχα λεφτα να κανω.........τελικα ειναι ολα τυχη αυτο καταλαβα, οι ιδιωτες αισχροκερδουν, η αλλη η τυπισσα "δεν εχει τσαρλατανους στη γαλλια" με τοση βεβαιοτητα πια, εδω ομως εχει κυρα μου, και εχει μονο τετοιους........αμα ζουσαμε στη γαλλια καλα θα ηταν!
επισης, δεν ειναι ολες οι αρρωστιες λογω γενετικης ανωμαλιας.....πχ αυτο που εχει ο ξαδερφος μου (διατατικη μυοκαρδιοπαθεια) θα θεραπευοταν αν ειχε κρατησει βλαστοκυτταρα του ειπαν στο Παπανικολαου......και η δικη μου παθηση επισης δεν ειναι λογω γενετικης ανωμαλιας......ειναι εκατομμυρια οι παθησεις που δεν εχουν σχεση με το dna οπως και δισεκατομμυρια οσες εχουν, δεν αντιλεγω.......
με τη λογικη αυτη αν καποιος νοσει, ειναι αχρηστα τα κυτταρα του και για τον ιδιο και για τους αλλους, ετσι δεν ειναι?????ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΞΕΙ!!!αφου εχουν "αρρωστο" γενετικο υλικο, παει, τελος! εγω προσπαθησα να πολεμησω με το φτωχο μου νου την περιπτωση μεταγενεστερα εμφανιζομενων ασθενειων, λογω κακιας πειρας που λεμε, η να εχω αυτες τις 1/4πιθανοτητες απο αδερφακι σε αδερφακι.....
θα μου πεις και τι καταλαβες? αχρειαστα να ειναι και σας ειπα στον δευτερο δεν ειχα λεφτα να κανω.........τελικα ειναι ολα τυχη αυτο καταλαβα, οι ιδιωτες αισχροκερδουν, η αλλη η τυπισσα "δεν εχει τσαρλατανους στη γαλλια" με τοση βεβαιοτητα πια, εδω ομως εχει κυρα μου, και εχει μονο τετοιους........αμα ζουσαμε στη γαλλια καλα θα ηταν!
????????- Επισκέπτης
Κοριτσια δεν ειδα το ντοκυμαντερ,ουτε διαβασα ολα τα ποστ,αλλα επεσε το ματι μου πανω στην λεξη βλαστοκυτταρα και γιαυτο παιρνω το θαρρος να γραψω.
Προσφατα,αποφασησαμε να καταφυγουμε και εμεις στα βλαστοκυτταρα για την μαμα μου σε κατι που την ταλαιπωρει εδω και χρονια.Ευτηχως δεν απειλει την ζωη της ,ειναι καθαρα θεμα εμφανισης και ψυχολογιας.
Ψαξαμε παντου,ρωτησαμε,ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε απο 5000 ευρω για ενα θεμα υγειας που αφορα την εμφανιση και μονο.Τελικα,ενας γιατρος που δεν ειχαμε ρωτησει και που ειναι χρονια φιλος μας,μας ειπε...οτι εχει σχεση με βλαστοκυτταρα μακρια.Ειναι μεγαλη απατη,βρισκεται σε πειραματικο σταδιο και να μην το τολμησουμε.Ετσι σταματησε η περιπετεια μας εκει.Προσωπικα,τον εμπιστευομαι.Απο εκει και περα το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του θεμα
Προσφατα,αποφασησαμε να καταφυγουμε και εμεις στα βλαστοκυτταρα για την μαμα μου σε κατι που την ταλαιπωρει εδω και χρονια.Ευτηχως δεν απειλει την ζωη της ,ειναι καθαρα θεμα εμφανισης και ψυχολογιας.
Ψαξαμε παντου,ρωτησαμε,ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε απο 5000 ευρω για ενα θεμα υγειας που αφορα την εμφανιση και μονο.Τελικα,ενας γιατρος που δεν ειχαμε ρωτησει και που ειναι χρονια φιλος μας,μας ειπε...οτι εχει σχεση με βλαστοκυτταρα μακρια.Ειναι μεγαλη απατη,βρισκεται σε πειραματικο σταδιο και να μην το τολμησουμε.Ετσι σταματησε η περιπετεια μας εκει.Προσωπικα,τον εμπιστευομαι.Απο εκει και περα το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του θεμα
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
το να μην τα εμπιστευτω καθολου το βρισκω λογικο.......το να εμπιστευτω δημοσια τραπεζα το βρισκω παραλογο εαν ειναι ελληνικη
????????- Επισκέπτης
Και όμως ΣΤέλλα μου.
Δωρίζοντας βλαστοκύτταρα στη δημόσια τράπεζα μπένουν στο παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης ανάγκης μεταμόσχευσεων (εδρα ελβετία). Και κάποιος άνθρωπος θα επωφεληθεί από την δωρεά. Αν πάει κάτι σε ιδιωτική τράπεζα τότε γίνεται αντικείμενο εμπορ/σης.
Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα, απλά και μόνο κλώντας τη ταμπέλα "Δημόσια"
Δωρίζοντας βλαστοκύτταρα στη δημόσια τράπεζα μπένουν στο παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης ανάγκης μεταμόσχευσεων (εδρα ελβετία). Και κάποιος άνθρωπος θα επωφεληθεί από την δωρεά. Αν πάει κάτι σε ιδιωτική τράπεζα τότε γίνεται αντικείμενο εμπορ/σης.
Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα, απλά και μόνο κλώντας τη ταμπέλα "Δημόσια"
Ζώδια :
ναι το καταλαβαινω αυτο που λες....αλλα νομιζω οτι οι ελληνες ειναι πολυ πισω ακομα για να συμμετεχουν καν σε παγκοσμιες τραπεζες....
????????- Επισκέπτης
Στέλλα υποχρεωτικά μπαίνουν σε παγκόσμια τράπεζα. όλες οι δωρεές οργάνων όχι μόνο τα βλαστοκυτταρα.
¨οταν έπρεπε να αποφασίσω π΄γα στις εγκ/σεις τους στο ειδικο σεμινάριο που κάνουν. Γνώρισα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (με αρ...ια και πτυιχι'αρες) όχι επιχειρηματίες. Και η σύντομη παρουσίαση των τεχνικών διαδικασιων και εγκ/σεων ήταν συγκλονιστική.
Ξαναλέω, δεν πρέπει να δίνουμε εσφαλμένη εντύπωση για κάτι που δεν γνωρίζουμε.
Προσωπικά όχι μόνο δωρισα το ομφάλιο αίμα του παιδιου μου αλλά και είμαι δωρητής σωματος από το 1997 (γραμμένη στα μητρώα). Και λόγω υψηλού αιματοκρίτη (42) έδινα αίμα 3-4 φορές τον χρονο. Αν άκουγα τις ιστορίες που σκαρφίζεται ο καθένας τίποτα από αυτά δεν θα έκανα.
¨οταν έπρεπε να αποφασίσω π΄γα στις εγκ/σεις τους στο ειδικο σεμινάριο που κάνουν. Γνώρισα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (με αρ...ια και πτυιχι'αρες) όχι επιχειρηματίες. Και η σύντομη παρουσίαση των τεχνικών διαδικασιων και εγκ/σεων ήταν συγκλονιστική.
Ξαναλέω, δεν πρέπει να δίνουμε εσφαλμένη εντύπωση για κάτι που δεν γνωρίζουμε.
Προσωπικά όχι μόνο δωρισα το ομφάλιο αίμα του παιδιου μου αλλά και είμαι δωρητής σωματος από το 1997 (γραμμένη στα μητρώα). Και λόγω υψηλού αιματοκρίτη (42) έδινα αίμα 3-4 φορές τον χρονο. Αν άκουγα τις ιστορίες που σκαρφίζεται ο καθένας τίποτα από αυτά δεν θα έκανα.
Ζώδια :
δεν θα διαφωνησω πολυ απλα γιατι κανενας ποτε δε με ενημερωσε οτι υπηρχε καν δημοσια τραπεζα και πιστεψε με δεν μου περισσευαν τα χρηματα ζοριστηκα πολυ για να τα δωσω....πρεπει να υπαρχει πιο καλη ενημερωση αφου μπορει να υπαρχει σωτηρια απο τα βλαστοκυτταρα για οποιον ανθρωπο στον κοσμο....αλλα που να ενημερωσουν τα λαμογια
????????- Επισκέπτης
Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ :: Γενικά Ιατρικά Θέματα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|