Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
τελευταια ευκαιρια
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
τελευταια ευκαιρια
την Κυριακη τελικα θα παμε πεθερα επεμενε η μαμα μου να μη γινει φασαρια λεει πασχαλιατικα (το θυμα) και να ξεσκασουν και τα παιδια που ηταν μια βδομαδα αρρωστα
ερωτημα 1
πως αναφερουμε το θεμα αφησε ο παππους το μωρο μονο στο αυτοκινητο ετσι ωστε να μας παρουν σοβαρα και να μη μας ξεπερασουν οπως παντα με ενα χαμογελακι του στυλ ε δεν εγινε τιποτα??? θελω να δειξω πυγμη, θελω να καταλαβουν οτι απο δω και περα θα παιρνουν παιδι μονο αν υπαρχει ποοοολυ σοβαρη αιτια !!!!!!!!!!!
ερωτηση 2
οταν ρωτησουν γιατι δεν ηρθε η μαμα μου (που την καταβρισανε γιαυτο δεν θα παει) τι λεω???? την ειπανε καπετανιο, οτι μας κανει οτι θελει, οτι ολη μερα ειναι σπιτι μας, οτι ο αντρας μου επρεπε να την εχει σκισει τη γατα εξ αρχης και αλλα τετοια ωραια
και επειδη 5 χρονια τη βριζουνε νομιζω ηρθε η ωρα να μαθουν οτι ο αντρας μου μας τα λεει ολα!!!
και.....αν ειναι εκει και η κοπελα του κουνιαδου μου τι κανω και στις δυο περιπτωσεις??? γιατι απ τη μια δε θελω να το φαω και να κατσω, ειναι η πιο καλη ευκαιρια να απομακρυνθουμε επιτελους, απ την αλλη μην τρομαξω και το κοριτσι που θα παει να μεινει και πανω κατω μ αυτην...
επειγον απαντατε γρηγορα σωστε με!!!!!!!!!
ερωτημα 1
πως αναφερουμε το θεμα αφησε ο παππους το μωρο μονο στο αυτοκινητο ετσι ωστε να μας παρουν σοβαρα και να μη μας ξεπερασουν οπως παντα με ενα χαμογελακι του στυλ ε δεν εγινε τιποτα??? θελω να δειξω πυγμη, θελω να καταλαβουν οτι απο δω και περα θα παιρνουν παιδι μονο αν υπαρχει ποοοολυ σοβαρη αιτια !!!!!!!!!!!
ερωτηση 2
οταν ρωτησουν γιατι δεν ηρθε η μαμα μου (που την καταβρισανε γιαυτο δεν θα παει) τι λεω???? την ειπανε καπετανιο, οτι μας κανει οτι θελει, οτι ολη μερα ειναι σπιτι μας, οτι ο αντρας μου επρεπε να την εχει σκισει τη γατα εξ αρχης και αλλα τετοια ωραια
και επειδη 5 χρονια τη βριζουνε νομιζω ηρθε η ωρα να μαθουν οτι ο αντρας μου μας τα λεει ολα!!!
και.....αν ειναι εκει και η κοπελα του κουνιαδου μου τι κανω και στις δυο περιπτωσεις??? γιατι απ τη μια δε θελω να το φαω και να κατσω, ειναι η πιο καλη ευκαιρια να απομακρυνθουμε επιτελους, απ την αλλη μην τρομαξω και το κοριτσι που θα παει να μεινει και πανω κατω μ αυτην...
επειγον απαντατε γρηγορα σωστε με!!!!!!!!!
????????- Επισκέπτης
Απ: τελευταια ευκαιρια
1ον χεστηκες για την κοπελα του κουνιαδου.
εσυ θα πεις αυτα που πρεπει να πεις.
εγω θα σου πω τι θα ελεγα στη θεση σου.απο κει και περα ΑΝ θες το κανεις!
1ο θεμα...παιδι μονο του στο αυτοκινητο!
''αυτο που εκανες τις προαλλες και αφησες το παιδι μονο του μεσα στο αυτοκινητο δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου.ειναι ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ .
κιαν ανοιγε την πορτα και εφευγε?και αν καποιος πηγαινε και το αρπαζε?και αν γινοταν κατι κακο?
θα σε επνιγα με τα ιδια μου τα χερια.(σαυτο το σημειο θα παει να μιλησει)
ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ(θα πεις) ΠΕΡΙΜΕΝΕ να τελειωσω!!!
απο δω και στο εξης τα παιδια θα βρισκονται σαυτο το σπιτι ΜΟΝΟ εαν ειμαι και ΕΓΩ.
θα ειναι μαζι σας ΜΟΝΟ εαν ειμαι και ΕΓΩ.δε με νοιαζει αν θυμωσει καποιος.
ειπαμε να ανεχτω τα τηγανια που προεξεχουν
τα βιντεο που τους βαζετε και βλεπουν με τους εβραιους που τους καινε
(κλπ κλπ πες εσυ οσα θυμιθεις)
ΑΛΛΑ να μεινει μονο του το παιδι μου ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!ΟΧΙ αυτο δε μπορω να το κανω γαργαρα!!!
εαν θελετε να βλεπετε τα παιδια ΜΟΝΟ υπο την παρουσια μου.
α!!και μη ξανακουσω παλι για 3 μηνες το καλοκαιρι να τα κρατησετε επειδη το ιδιο κανει και η γειτονισα η κυρα κατινα!
2ο θεμα γιατι δεν ηρθε η μαμα σου?
απαντηση
''ο καπετανιος αφηνει τελευταιος το πλοιο!!''
ΑΥΤΟ!!
εσυ θα πεις αυτα που πρεπει να πεις.
εγω θα σου πω τι θα ελεγα στη θεση σου.απο κει και περα ΑΝ θες το κανεις!
1ο θεμα...παιδι μονο του στο αυτοκινητο!
''αυτο που εκανες τις προαλλες και αφησες το παιδι μονο του μεσα στο αυτοκινητο δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου.ειναι ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ .
κιαν ανοιγε την πορτα και εφευγε?και αν καποιος πηγαινε και το αρπαζε?και αν γινοταν κατι κακο?
θα σε επνιγα με τα ιδια μου τα χερια.(σαυτο το σημειο θα παει να μιλησει)
ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ(θα πεις) ΠΕΡΙΜΕΝΕ να τελειωσω!!!
απο δω και στο εξης τα παιδια θα βρισκονται σαυτο το σπιτι ΜΟΝΟ εαν ειμαι και ΕΓΩ.
θα ειναι μαζι σας ΜΟΝΟ εαν ειμαι και ΕΓΩ.δε με νοιαζει αν θυμωσει καποιος.
ειπαμε να ανεχτω τα τηγανια που προεξεχουν
τα βιντεο που τους βαζετε και βλεπουν με τους εβραιους που τους καινε
(κλπ κλπ πες εσυ οσα θυμιθεις)
ΑΛΛΑ να μεινει μονο του το παιδι μου ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!ΟΧΙ αυτο δε μπορω να το κανω γαργαρα!!!
εαν θελετε να βλεπετε τα παιδια ΜΟΝΟ υπο την παρουσια μου.
α!!και μη ξανακουσω παλι για 3 μηνες το καλοκαιρι να τα κρατησετε επειδη το ιδιο κανει και η γειτονισα η κυρα κατινα!
2ο θεμα γιατι δεν ηρθε η μαμα σου?
απαντηση
''ο καπετανιος αφηνει τελευταιος το πλοιο!!''
ΑΥΤΟ!!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
εννοειται ολα στα μουτρα!!!!!!!!!!!!!αυτο τους αξιζει πραγματικα μην κανεις πισω!!!!!!!!!!!ορμα!!!!!!!!!!
fridoula- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki
αχ θεα εισαι!!! ξερεις τι εβαλα τη μαμα μου και της ειπε οταν την πηρε να την καλεσει για το Πασχα???
"δε μπορω, λυπαμαι, πρεπει σαν καλος καπετανιος να παω με τους ναυτες μου με περιμενουν στο καραβι!!!!!!!!!!!"
με τα πολλα την επεισα και το ειπε......και η αλλη ειπε απλα
"εγω σε καλεσα παντως" και τιποτε αλλο!
πωπωπω ρε δημητρα ενα μυαλο ειμαστε!
"δε μπορω, λυπαμαι, πρεπει σαν καλος καπετανιος να παω με τους ναυτες μου με περιμενουν στο καραβι!!!!!!!!!!!"
με τα πολλα την επεισα και το ειπε......και η αλλη ειπε απλα
"εγω σε καλεσα παντως" και τιποτε αλλο!
πωπωπω ρε δημητρα ενα μυαλο ειμαστε!
????????- Επισκέπτης
ναι αλλα να μη τα σκεφτεσαι μονο στελλα μου.
να τα λες κιολας!!
100 φορες στο εχω πει και ΠΑΛΙ θα στο πω.
οσο τα κρατας μεσα σου ΤΟΣΟ σε τρωνε.γιαυτο εφτασες εδω που εφτασες αντε δε θα κατσεις να σε φανε!!
καταρχην αν το δεις και απο την αλλη εχεις υποχρεωση σαν μανα να προστατεψεις τα παιδια σου απο οτιδηποτε και απο οποιονδηποτε εχει πεσει στην αντιλληψη σου οτι τα βλαπτει!!!
μονο και μονο γιαυτο πρεπει να βγαλεις δοντια και νυχια και να τους σκισεις!!
να τα λες κιολας!!
100 φορες στο εχω πει και ΠΑΛΙ θα στο πω.
οσο τα κρατας μεσα σου ΤΟΣΟ σε τρωνε.γιαυτο εφτασες εδω που εφτασες αντε δε θα κατσεις να σε φανε!!
καταρχην αν το δεις και απο την αλλη εχεις υποχρεωση σαν μανα να προστατεψεις τα παιδια σου απο οτιδηποτε και απο οποιονδηποτε εχει πεσει στην αντιλληψη σου οτι τα βλαπτει!!!
μονο και μονο γιαυτο πρεπει να βγαλεις δοντια και νυχια και να τους σκισεις!!
Ζώδια :
Στελλακι....καταρχην καλη Ανασταση κοπελα μου!
Η κατασταση σου με εχει στεναχωρησει πολυ,αληθεια.Θεωρω οτι περιβαλεσσαι απο ανθρωπαρια με τρομερη ελλειψη κατεξοχην λογικης...
Παρε την κατασταση στα χερια σου και δωσε το στιγμα σου!
1ον.Θιξε με σταρατο και απολυτο τροπο το θεμα του αυτοκινητου.Μην δεχτεις δευτερη κουβεντα.Στην οποιαδηποτε αντιδραση εκμερους τους δηλωσε κοφτα και χωρις περιθωρια οτι τα παιδια σου δεν θα ξαναμπουν ποτε σε αυτοκινητο οταν δεν τηρουνται οι βασικοι κανονες ασφαλειας.
Πες τους οτι αν παθαινε το παιδι σου το παραμικρο η πρωτη που θα εφταιγε θα ησουν εσυ που δεν το προστατευσες απο την ανεμυαλια των αλλων.
(Πραγματικα συφυλιαζομαι με το θεμα αυτοκινητο...την κορη μου δεν θα την αφησω να μπει ποτε σε αυτοκινητο χωρις καρεκλακι οσο ειναι μικρη....κανενος και το λεω απολυτα)
Τελειωσε...για τα παιδια μου θα τους πεις αποφασιζω ΕΓΩ και μετα ο Πατερας τους...κι οτι λεω εγω θα γινετε θετε δεν θετε!
2ον)Για την μαμα σου αν σε ξαναρωτησει θα της πεις οτι την απαντηση σας την πηρατε απο την ιδια αλλα αν θελετε να σας την επαναλαβω μην τυχον και δεν την εμπεδωσατε.....
3ον)Χεστηκες για την αρραβωνιαρα..Καλυτερα για να παιρνει τα χαμπαρια της εμμεσα.Στην ιδια οπως σου εχω ξαναπροτεινει να μην κατηγορησεις ευθεως κανεναν...αλλα οχι και να κωλωσεις να εκφραστεις αν προκυψει το παραμικρο...
Ελεος πια...μερικοι σκατανθρωποι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο...Βαλε στοπ και μην αφησεις να σε τουμπαρουν.
Η κατασταση σου με εχει στεναχωρησει πολυ,αληθεια.Θεωρω οτι περιβαλεσσαι απο ανθρωπαρια με τρομερη ελλειψη κατεξοχην λογικης...
Παρε την κατασταση στα χερια σου και δωσε το στιγμα σου!
1ον.Θιξε με σταρατο και απολυτο τροπο το θεμα του αυτοκινητου.Μην δεχτεις δευτερη κουβεντα.Στην οποιαδηποτε αντιδραση εκμερους τους δηλωσε κοφτα και χωρις περιθωρια οτι τα παιδια σου δεν θα ξαναμπουν ποτε σε αυτοκινητο οταν δεν τηρουνται οι βασικοι κανονες ασφαλειας.
Πες τους οτι αν παθαινε το παιδι σου το παραμικρο η πρωτη που θα εφταιγε θα ησουν εσυ που δεν το προστατευσες απο την ανεμυαλια των αλλων.
(Πραγματικα συφυλιαζομαι με το θεμα αυτοκινητο...την κορη μου δεν θα την αφησω να μπει ποτε σε αυτοκινητο χωρις καρεκλακι οσο ειναι μικρη....κανενος και το λεω απολυτα)
Τελειωσε...για τα παιδια μου θα τους πεις αποφασιζω ΕΓΩ και μετα ο Πατερας τους...κι οτι λεω εγω θα γινετε θετε δεν θετε!
2ον)Για την μαμα σου αν σε ξαναρωτησει θα της πεις οτι την απαντηση σας την πηρατε απο την ιδια αλλα αν θελετε να σας την επαναλαβω μην τυχον και δεν την εμπεδωσατε.....
3ον)Χεστηκες για την αρραβωνιαρα..Καλυτερα για να παιρνει τα χαμπαρια της εμμεσα.Στην ιδια οπως σου εχω ξαναπροτεινει να μην κατηγορησεις ευθεως κανεναν...αλλα οχι και να κωλωσεις να εκφραστεις αν προκυψει το παραμικρο...
Ελεος πια...μερικοι σκατανθρωποι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο...Βαλε στοπ και μην αφησεις να σε τουμπαρουν.
Μαρσυ- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Τόπος : Αιτ/νια
ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΡΣΥΥΥΥ
Ζώδια :
Μωρε εγω τα λεω...το θεμα ειναι να τα πει και η Στελλα!!
χεχε...
Ξερεις Δημητρα...εχω διαβασει τα απειρα θεματα με πεθερικα και νυφαδες αλλα σε πολλα απο αυτα δεν δινω εξολοκληρου δικιο στις κοπελες γιατι κατι σε οσα γραφουν μου δινει να καταλαβω οτι εχουν κι αυτες μεριδιο στον χαμο..
Στην περιπτωση της Στελλας...πραγματικα βλεπω το αδικο και την κακη ενεργεια αυτων των ανθρωπων.Και νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει ωστε να μπουν τα δεδομενα στη θεση τους!
χεχε...
Ξερεις Δημητρα...εχω διαβασει τα απειρα θεματα με πεθερικα και νυφαδες αλλα σε πολλα απο αυτα δεν δινω εξολοκληρου δικιο στις κοπελες γιατι κατι σε οσα γραφουν μου δινει να καταλαβω οτι εχουν κι αυτες μεριδιο στον χαμο..
Στην περιπτωση της Στελλας...πραγματικα βλεπω το αδικο και την κακη ενεργεια αυτων των ανθρωπων.Και νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει ωστε να μπουν τα δεδομενα στη θεση τους!
Μαρσυ- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Τόπος : Αιτ/νια
Εγώ δεν μπορώ να σου
πω τι να πεις η τι να κάνεις !!! γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος τις γαϊδουρινής υπομονής
χαχχα αλλά όταν φτάσω στο απροχώρητο τους παίρνει η μπάλα όλους και πεθερικά και
άντρες και όλους πλην τον παιδιών μου χαχαχα γιατί θεωρώ ότι φταίει και ο άντρας
σου που ενώ του τα λένε δεν τους βάζει στην θέση τους !!! και έρχεται και σας τα
λέει !!! έμενα ξέρεις το τι μου λέει η μανά μου για τον άντρα μου
ουυυυυυυυυυυυυ αν ερχόμουν και του τα έλεγα όλα θα έπρεπε να έχω χωρίσει προ πόλου αλλά τις δίνω τις απάντησης που πρέπει και τελειώνει
εκεί το θέμα !!!
πω τι να πεις η τι να κάνεις !!! γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος τις γαϊδουρινής υπομονής
χαχχα αλλά όταν φτάσω στο απροχώρητο τους παίρνει η μπάλα όλους και πεθερικά και
άντρες και όλους πλην τον παιδιών μου χαχαχα γιατί θεωρώ ότι φταίει και ο άντρας
σου που ενώ του τα λένε δεν τους βάζει στην θέση τους !!! και έρχεται και σας τα
λέει !!! έμενα ξέρεις το τι μου λέει η μανά μου για τον άντρα μου
ουυυυυυυυυυυυυ αν ερχόμουν και του τα έλεγα όλα θα έπρεπε να έχω χωρίσει προ πόλου αλλά τις δίνω τις απάντησης που πρέπει και τελειώνει
εκεί το θέμα !!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|