Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Ποσες φορες σας περναει απο το μυαλο να χωρισετε;;;;;
+6
vassiliki
elenikaram
Ladycat
derbybaby
joan80
souki
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ποσες φορες σας περναει απο το μυαλο να χωρισετε;;;;;
κοριτσια για πειτε μου, ποσες φορες σας εχει περασει απο το μυαλο να χωρισετε τον αντρα σας/συντροφο σας,;;; και γιατι;;.....εγω δεν θα πω πολλα...καθημερινα μου περναει απο το μυαλο!!!!!!!!! γιατι εχει εναν μοναδικο τροπο να μου σπαει τα νευρα!!! ....σαν κλασικος αντρας!!! και οταν ειναι στις γλυκες του, και δεν το σκεφτομαι...μετα παλι κατι θα κανει και θα μου το θυμισει....αντρες!!!!!... .....λετε κι αυτοι να σκεφτονται ετσι για μας;;....
souki- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Απ: Ποσες φορες σας περναει απο το μυαλο να χωρισετε;;;;;
εγω δεν το σκεφτηκα ποτε...........απο μικρη ομως το μονο που ηθελα ηταν να παντρευτω και να κανω παιδια, οποτε μαλλον αυτο φταιει!
????????- Επισκέπτης
Ούτε εμένα μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Γενικά πιστεύω ότι ταιριάζουμε πολύ, αγαπιόμαστε, και έχουμε βρει τον τρόπο να γεφυρώνουμε τις διαφορές μας. Ασε που είναι άνθρωπος με μεγάλη υπομονή και ανέχεται τη γκρίνια μου. Πού θα βρω άλλον καλέ;
Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή αρχίσω να το σκέφτομαι, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή αρχίσω να το σκέφτομαι, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
κοιτα κεγω σοβαρα του στυλ διαζυγιο ποτε δεν το εχω σκεφτει.αλλα τσακωμους εχουμε.ειμαστε κ 9 χρονια μαζι, ειναι κ αυτος μικρος οποτε ουσιαστικα μαζι μεγαλωνουμε.αλλα να σου πω κατι?πραγματικα σκεφτομαι οτι θα ειμαστε κ γαμω τα γερικα ζευγαρια!!!
οποτε οχι, δεν το σκεφτομαι ουτε σοβαρα ουτε συχνα..
οποτε οχι, δεν το σκεφτομαι ουτε σοβαρα ουτε συχνα..
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
καποιες στιγμες που μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι θελω να τον ζχωρισω ειναι αληθεια γιατι δεν μπορω να συνενοηθω μαζι του με την καμια ομως
και εγω το εχω σκεφτει αρκετες φορες.οταν τσακωνομαστε χοντρα τον διωχνω, του λεω μαζεψε τα και φυγε!
και εκεινος μου λεει ''φτιαξε μου ενα τσαι''
οταν ηρεμω και ειμαστε καλα ομως, σκεφτομαι ποσο πολυ τον λατρευω!
ειλικρινα, δεν ειμαι εγωιστρια, αλλα αυτος φταιει κατα 95% οταν τσακωνομαστε!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
ούτε και εγω φαντάζομαι την ζωή μου χωρίς αυτόν.περάσαμε 1-2 χοντρες μπορες αλλά μετα όλα μελι γάλα. ακόμα κι αν δεν είχαμε το παιδί δεν θα τον χωριζα,τον αγαπώ πάρα πολύ και αυτός επισης.δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο,ίσως να φύγω κανα μήνα για να ηρεμίσω αλλά για να χωρίσουμε όχι. όλα τα ζευγαρια τσακώνονται και διαφωνούν κλπ αλλά δεν χωρίζεις τόσο ευκολα.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
elenikaram έγραψε:και εγω το εχω σκεφτει αρκετες φορες.οταν τσακωνομαστε χοντρα τον διωχνω, του λεω μαζεψε τα και φυγε!
......καλο!!!!!!....καλοπροαιρετα γελαω ε;;....και μενα μ'αγαπαει κοριτσια το ξερω και γω τον αγαπαω το χαζουλιακα, αλλα οταν με φτανει στα ορια μου θελω να μην τον βλεπω μπροστα μου...μου ξυπναει τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη!!! με κανα δυο φιλες που το εχουμε συζητησει στα νευρα τους πανω ολες το εχουνε σκεφτει....το εχουμε σκεφτει μεχρι το να το κανουμε πραξη απεχει...αλλα πως τα καταφερνουν και μας κανουν τα νευρα κορδελα δεν μπορω να το καταλαβω!!!... .....εμενα οταν τσακωνομαστε και θελει να τα βρουμε μετα απο λιγο δεν μου λεει ''κανε μου ενα τσαι'' καλο!! ερχεται και μου μιλαει για οτι πιο ασχετο!!! ...ή εαν δεν ερθει να μου μιλησει αμεσως παω διπλα του και του λεω '' δεν σου μιλαω!!''....χωρις να μου εχει μιλησει...''μα μην επιμενεις σου λεω δεν σου μιλαω''..........ειμαστε αντες γεια!!!!!!!!!...για γελια και για κλαμματα!!!
Ζώδια :
όλες οι σχέσεις έτσι είναι. απλά μετράς αν οι καλές στιγμές είναι περισσότερες απο τις κακές. αλλιως τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.
εμένα με παίρνει αγκαλιά και όλα μέλι γάλα...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Α, εγώ αν θυμώσω δεν μιλάω καθόλου.Το ίδιο και αυτός. Και μπορεί να καθόμαστε με τις ώρες και να μην μιλάει ο ένας στο άλλο. Και συνήθως τα δικά του νεύρα περνάνε πιο γρήγορα και μετά κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και εγώ βράζω στο ζουμί μου. Και φυσικά συνήθως τσακωνόμαστε για χαζομάρες. Ευτυχώς δηλαδή. Αλλά αυτα τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης.
joan80- Admin
Ζώδια :
joan80 έγραψε:Α, εγώ αν θυμώσω δεν μιλάω καθόλου.Το ίδιο και αυτός. Και μπορεί να καθόμαστε με τις ώρες και να μην μιλάει ο ένας στο άλλο. Και συνήθως τα δικά του νεύρα περνάνε πιο γρήγορα και μετά κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και εγώ βράζω στο ζουμί μου. Και φυσικά συνήθως τσακωνόμαστε για χαζομάρες. Ευτυχώς δηλαδή. Αλλά αυτα τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης.
κεμενα αυτο αποδιδει!αφου βεβαια πρωτα πω ο,τι εχω να πω μετα κατεβαζω στορια.για οσο παει..βεβαια ο δικος μ που ειναι της γλωσσοδιαρροιας πανω απο ενα 3ωρο δεν αντεχει!κ μετα κανει τον κινεζο, αφου εγω εχει γινει μπιλιες μπιλιες απο τα νευρα μ.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Ντερμπι εννοείται ότι πρωτα θα βγάλω το λόγο μου, θα πω με επιχειρήματα γιατί εγώ είμαι σωστή (πάντα) και μετά θα το κλείσω.
joan80- Admin
Ζώδια :
και εμενα το ιδιο...vassiliki έγραψε:όλες οι σχέσεις έτσι είναι. απλά μετράς αν οι καλές στιγμές είναι περισσότερες απο τις κακές. αλλιως τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.
παντα αυτος ερχεται και με καλοπιανει μετα το σοου!
ποσες φορες θελω να του κρατησω μουτρα και να μην του μιλησω για κανα 3ημερο οπως λεει και η Τζοαν, αλλα δεν τα καταφερα ποτε!
Ζώδια :
μου φαινεται οτι ολες τα ιδια κανουμε και εμενα λοιπον τα ιδια γινονται, καβγαδες εχουμε αλλα οχι τιποτα το σοβαρο για χαζομαρες, μουτρα δεν μπορω να του κρατησω τον αγαπαω μωρε
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
Kαι εμεις τσακωνομαστε συνεχεια,ζωη να'εχουμε,αλλα ποτε δεν εχει κρατησει ο καυγας πανω απο μερικα λεπτα.Τα ξαναβρισκουμε αμεσως,γιατι ουτε εγω ουτε αυτος μπορουμε να κρατησουμε μουτρα!
Φυσικα,μετα γελαμε,γιατι παντα τσακωνομαστε για βλακειες και για προβληματα τριτων!Ποτε δικα μας!
Μερικες φορες μου εχει περασει απο το μυαλο η σκεψη να χωρισω επιτελους,να υσηχασω..κτλ αλλα ποτε δεν το εννοω.Το σκεφτομαι πανω στα νευρα μου
Φυσικα,μετα γελαμε,γιατι παντα τσακωνομαστε για βλακειες και για προβληματα τριτων!Ποτε δικα μας!
Μερικες φορες μου εχει περασει απο το μυαλο η σκεψη να χωρισω επιτελους,να υσηχασω..κτλ αλλα ποτε δεν το εννοω.Το σκεφτομαι πανω στα νευρα μου
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΤ-ΜΠΙΤ..ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ!!!!....ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΤΑΙΝΕ....
Ζώδια :
τοσο μικρη μα τοσο σοφη!!!!
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
koufetaki έγραψε:τοσο μικρη μα τοσο σοφη!!!!
να σαι καλα συντροφισα!!!!....μπιτ-μπιτ!!!!....
Ζώδια :
να το τραγουδακι που ταιριαζει σε οσες εχουμε σκεφτει να χωριουμε.
βασικα εχω φαει κολημα μαυτο το τραγουδι τις τελευταιες μερες!
βασικα εχω φαει κολημα μαυτο το τραγουδι τις τελευταιες μερες!
Ζώδια :
το οτι εχουμε σκεφτει να χωρισουμε, θεωρω οτι δεν μας κανει κακες συντροφους...και οτι δεν θελουμε τον αντρα μας...νομιζω πως κατα ενα ποσοστο ειναι νορμαλ, φυσικη αντιδραση πανω στα νευρα και την αδικια που μας τρωει εκεινην την ωρα...υποπτο θα ηταν εαν το σκεφτομασταν χωρις να αλλαζουμε γνωμη μολις ηρεμουμε και να καναμε κινησεις σωστα;;
εγω οταν τσακωνομαστε ηλικρινα νιωθω την θυλια στο λαιμο να με σφηγκει και το αιμα ν'ανεβαινει στα υπουρανια...σαν ταυρος σε υαλοπολιο...και το σκεφτομαι ναι το παραδεχομαι...θελεις λογο ηλικιας που νιωθω ακομα δυνατη και λεω οτι ''οκ'' και τι εγινε αμα χωρισω'';; ή πρωτη ειμαι ή η τελευταια...και μολις κοιταω το σοκολατακι μου...λεω'''που πας ρε καραμητρο;;;''' θελει και τον πατερα της...και σαν καλος ανθρωπος που ειμαι και μεγαλοψυχος τι να κανω του μιλαω του κοινου θνητου εγω η θεα!!!!...
εγω οταν τσακωνομαστε ηλικρινα νιωθω την θυλια στο λαιμο να με σφηγκει και το αιμα ν'ανεβαινει στα υπουρανια...σαν ταυρος σε υαλοπολιο...και το σκεφτομαι ναι το παραδεχομαι...θελεις λογο ηλικιας που νιωθω ακομα δυνατη και λεω οτι ''οκ'' και τι εγινε αμα χωρισω'';; ή πρωτη ειμαι ή η τελευταια...και μολις κοιταω το σοκολατακι μου...λεω'''που πας ρε καραμητρο;;;''' θελει και τον πατερα της...και σαν καλος ανθρωπος που ειμαι και μεγαλοψυχος τι να κανω του μιλαω του κοινου θνητου εγω η θεα!!!!...
Ζώδια :
Ζώδια :
Το 2009 είχα αποφασίσει να χωρίσω. Η κρίση άρχισε 6 μήνες πριν το γάμο και πέρασε 2 μήνες μετά τον γάμο.
Οι βασικοί λόγοι:
1. η κόρη του
2. το θέμα παιδιά
Είχα φτάσει στο σημείο να νιώθω ότι πνίγομαι, ότι είμαι μέσα στα σκατά. ¨οχι ότι δεν τον αγαπούσα, αλλά ένιωθα ότι μαζί του απλά δεν θα είχα ποτέ τη ζωή που θέλω.
Ο γάμος μου και η σχέση γενικότερα σώθηκε χαρη σε ένα τρίτο άτομο που μπήκε στη ζωή μας και με διεκδίκησε.
Νέος, αυτοδημιούργητος, που ήθελε οικογένεια και παιδιά και το βασικότερο τα ήθελε μαζί μου.
Τότε ξύπνησε ο καλός μου από τον ύπνο του δικαίου, με διεκδίκησε πραγματικά σε ακραίο βαθμό και αυτό πραγματικά με συγκίνησε. Με αυτά άλλαξε 180ο, και αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να μου στερεί τη ζωή που θέλω αν είναι να ήμαστε μαζί.
Οι βασικοί λόγοι:
1. η κόρη του
2. το θέμα παιδιά
Είχα φτάσει στο σημείο να νιώθω ότι πνίγομαι, ότι είμαι μέσα στα σκατά. ¨οχι ότι δεν τον αγαπούσα, αλλά ένιωθα ότι μαζί του απλά δεν θα είχα ποτέ τη ζωή που θέλω.
Ο γάμος μου και η σχέση γενικότερα σώθηκε χαρη σε ένα τρίτο άτομο που μπήκε στη ζωή μας και με διεκδίκησε.
Νέος, αυτοδημιούργητος, που ήθελε οικογένεια και παιδιά και το βασικότερο τα ήθελε μαζί μου.
Τότε ξύπνησε ο καλός μου από τον ύπνο του δικαίου, με διεκδίκησε πραγματικά σε ακραίο βαθμό και αυτό πραγματικά με συγκίνησε. Με αυτά άλλαξε 180ο, και αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να μου στερεί τη ζωή που θέλω αν είναι να ήμαστε μαζί.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
'''Είχα φτάσει στο σημείο να νιώθω ότι πνίγομαι, ότι είμαι μέσα στα
σκατά. ¨οχι ότι δεν τον αγαπούσα, αλλά ένιωθα ότι μαζί του απλά δεν θα
είχα ποτέ τη ζωή που θέλω.''''.......τι μου θυμιζει....τι μου θυμιζει.... ...εμενα με κανει να σκεφτομαι καποιες φορες...''καλα ημουνα μονη μου'''....εμας ακομα συναιχιζεται η κριση του γαμου....θα περασει ποτε;;;
σκατά. ¨οχι ότι δεν τον αγαπούσα, αλλά ένιωθα ότι μαζί του απλά δεν θα
είχα ποτέ τη ζωή που θέλω.''''.......τι μου θυμιζει....τι μου θυμιζει.... ...εμενα με κανει να σκεφτομαι καποιες φορες...''καλα ημουνα μονη μου'''....εμας ακομα συναιχιζεται η κριση του γαμου....θα περασει ποτε;;;
Ζώδια :
Παρόμοια θέματα
» 2 ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΚΑ
» ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ(21/6) ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ!!!!
» Τι συμβαινει στον οργανισμο μας οταν τρωμε..(ή αλλιως οταν το στομαχι ειναι γεματο αλλα το μυαλο πειναει..)
» ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ(21/6) ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ!!!!
» Τι συμβαινει στον οργανισμο μας οταν τρωμε..(ή αλλιως οταν το στομαχι ειναι γεματο αλλα το μυαλο πειναει..)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|