Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
κερασμα για γιορτη ΚΑΙ δωρο δασκαλας
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
κερασμα για γιορτη ΚΑΙ δωρο δασκαλας
τον αλλο μηνα γιορταζει το καμαρι μου
περυσι ημασταν αρρωστοι και δε μπορεσαμε ουτε καν να παμε ολη τη βδομαδα
φετος θελω να κανω κατι ξεχωριστο........πεφτει Σαββατο και σκεφτηκα την Παρασκευη να παω κατι να κερασω δασκαλες και παιδακια.......την Παρασκευη συμπτωματικα γιορταζει και η δασκαλα μας και δε θελω με τπτ να περασει στο ντουκου.....θελω να της παρω κατι.....
ψαχνω ιδεες λοιπον
1) για δωρο για την καινουρια μας δασκαλα και διευθυντρια που εκανε το παιδακι μας τοσο ευτυχισμενο μετα απο οσα περασε περυσι .......θα ηθελα να ειναι καλο γιατι της ειμαι υποχρεη πραγματικα.....
2) κερασμα για τις δασκαλες (η πεθερα μου κανει τελειες σπιτικες πιτες η τι αλλο???)
3) κερασμα για τα παιδακια (που να εχει πανω κατι δικο μας.......πχ περυσι ελεγα σοκολατιταες που θα εχω βαλει αλλο εξωφυλλο δικο μας η τι αλλο???????????)
πειτε μανουλες, θα εκτιμησω πολυ την καθε γνωμη
ευχαριστω....................................
περυσι ημασταν αρρωστοι και δε μπορεσαμε ουτε καν να παμε ολη τη βδομαδα
φετος θελω να κανω κατι ξεχωριστο........πεφτει Σαββατο και σκεφτηκα την Παρασκευη να παω κατι να κερασω δασκαλες και παιδακια.......την Παρασκευη συμπτωματικα γιορταζει και η δασκαλα μας και δε θελω με τπτ να περασει στο ντουκου.....θελω να της παρω κατι.....
ψαχνω ιδεες λοιπον
1) για δωρο για την καινουρια μας δασκαλα και διευθυντρια που εκανε το παιδακι μας τοσο ευτυχισμενο μετα απο οσα περασε περυσι .......θα ηθελα να ειναι καλο γιατι της ειμαι υποχρεη πραγματικα.....
2) κερασμα για τις δασκαλες (η πεθερα μου κανει τελειες σπιτικες πιτες η τι αλλο???)
3) κερασμα για τα παιδακια (που να εχει πανω κατι δικο μας.......πχ περυσι ελεγα σοκολατιταες που θα εχω βαλει αλλο εξωφυλλο δικο μας η τι αλλο???????????)
πειτε μανουλες, θα εκτιμησω πολυ την καθε γνωμη
ευχαριστω....................................
????????- Επισκέπτης
Απ: κερασμα για γιορτη ΚΑΙ δωρο δασκαλας
Α, Στέλλα δύσκολα μας βάζεις.
Εγώ για τη δασκάλα θα έπαιρνα ένα ωραίο φουλάρι. Εϊναι πρακτικό και θα το φοράσει. Ή μια ωραία καρφίτσα. όχι ασημένια που θα είναι πανάκριβη, ίσως μια ωραία τσόχινη. Περισσότερο νομίζω ότι μετράει η χειρονομία και όχι τόσο να είναι ακριβό το δώρο.
Τώρα για τα γλυκά, δεν θα έκανα διαφορετικά για τις δασκάλες και για τα παιδιά. Θα έπαιρνα ένα για όλους. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα τρουφάκια γιατι είναι εύκολα και βγαίνουν αρκετά κομμάτια.
Εγώ για τη δασκάλα θα έπαιρνα ένα ωραίο φουλάρι. Εϊναι πρακτικό και θα το φοράσει. Ή μια ωραία καρφίτσα. όχι ασημένια που θα είναι πανάκριβη, ίσως μια ωραία τσόχινη. Περισσότερο νομίζω ότι μετράει η χειρονομία και όχι τόσο να είναι ακριβό το δώρο.
Τώρα για τα γλυκά, δεν θα έκανα διαφορετικά για τις δασκάλες και για τα παιδιά. Θα έπαιρνα ένα για όλους. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα τρουφάκια γιατι είναι εύκολα και βγαίνουν αρκετά κομμάτια.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
mmmmmmmmmmmm
τα παιδακια δεν τα δινουν συνηθως κατι τυλιχτο?
πχ σοκολατα. kinder, κατι τετοια φερνει ο δικος μου
τα παιδακια δεν τα δινουν συνηθως κατι τυλιχτο?
πχ σοκολατα. kinder, κατι τετοια φερνει ο δικος μου
????????- Επισκέπτης
Λες ε; Μάλλον δίκιο έχεις. Να μπορούν να το φάνε όλα τα παιδάκια και να μην έχει μέσα και ξηρούς καρπούς.
Ε, τότε θα έφτιαχνα τρουφάκια για τις δασκάλες (έχω κολλήσει) και στα παιδάκια θα αγόραζα κιντερ έκληξη (να έχει και δωράκι μέσα, είναι και υγιεινό).
Αχ, Στελλα εμένα ο δικός μου είναι μικρός και δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς στα νηπιαγωγεία.
Πάντως μεθαύριο που γιορτάζει εγώ θα παρω γλυκα να κεράσω στη δουλεια. Δεν έχω καθόλου χρόνο για να φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου (όχι ότι τα χεράκια μου πιάνου, αλλά θα προσπαθούσα).
Ε, τότε θα έφτιαχνα τρουφάκια για τις δασκάλες (έχω κολλήσει) και στα παιδάκια θα αγόραζα κιντερ έκληξη (να έχει και δωράκι μέσα, είναι και υγιεινό).
Αχ, Στελλα εμένα ο δικός μου είναι μικρός και δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς στα νηπιαγωγεία.
Πάντως μεθαύριο που γιορτάζει εγώ θα παρω γλυκα να κεράσω στη δουλεια. Δεν έχω καθόλου χρόνο για να φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου (όχι ότι τα χεράκια μου πιάνου, αλλά θα προσπαθούσα).
joan80- Admin
Ζώδια :
εγω θα ελεγα καριοκες....
και για τα παιδακια κιντερ θα συμφωνησω!
και για τα παιδακια κιντερ θα συμφωνησω!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
εγω για την δασκάλα λεω καμια πέννα(εννοώ καλό στηλό) που είναι και χρήσιμη αλλά και το φουλαρι ή καρφίτσα δεν θα με χάλαγε καθόλου. απο γλυκά κατιο τυλιχτό.στις δασκάλες πιο "περιπλοκα" με ξηρούς καρπούς κλπ και στα πιτσιρίκια πιο απλά πχ σοκολατάκια. και ι κίντερ ακούγεται τέλεια αλλά πόσο θα σου κοστήσει?
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
ειναι 15 παιδακια...........εμενα ο γιος μου το καλυτερο που εχει φερει ειναι σοκοφρετα (απ αυτα που τον κερασαν εννοω) και το χειροτερο ειναι μικρουλι σοκοφρετακι.........θα κανω και γενεθλια το καλοκαιρι με τουρτα στον παιδικο και η κολλητη μου λεει να μην κανω μλκιες και τωρα αφου ειναι Σαββατο να κανω το κοροιδο.......δυο γιορτες λεει παει πολυ........αχ δεν ξερω.............
????????- Επισκέπτης
Στελλάκι ίσως έχει δίκιο η φίλη σου. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Πάρε μικρές σοκολατίτσες για τα παιδιά, που δεν νομίζω να κάνουν παραπάνω από 3-4 ευρώ το σακουλάκι, και έχουν και αρκετά κομμάτια. Και οι δασκάλες μπορουν να φανε από αυτά. Η χειρονομία μετράει και το ότι σκέφτηκες να πας γλυκά.
joan80- Admin
Ζώδια :
Παρόμοια θέματα
» ΚΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!
» Φτιάχνουμε το δικό μας Video για την Γιορτή της μητέρας .
» ΔΩΡΟ για δασκαλα
» το τελειο δωρο για το συζυγο!!!!!!!
» δωρο για νονα το πασχα
» Φτιάχνουμε το δικό μας Video για την Γιορτή της μητέρας .
» ΔΩΡΟ για δασκαλα
» το τελειο δωρο για το συζυγο!!!!!!!
» δωρο για νονα το πασχα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|