Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
δωρο για νονα το πασχα
+11
Thaumataki
fouli
flora-flora
Μαρσυ
agelaki-007
pastakia
geonutr
giotaki83
VAMPIRE
elenikaram
Kiriaki76
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
δωρο για νονα το πασχα
κοριτσια πειτε καμια ιδεα για δωρακι τωρα που ερχετε το πασχα!!!!
Kiriaki76- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Απ: δωρο για νονα το πασχα
Η γνωμη μου ειναι να της παρεις κατι για το σπιτι, για το σαλονι ας πουμε, κατι τετοιο. Δεν γουσταρω καθολου τα δωρα που κανουν το Πασχα με λαγουδακια διακοσμητικα, αυγα διακοσμητικα και τετοια, το ιδιο και για τα Χριστουγεννα, που περνουν Αγιοβασιληδες και τετοια. Θα τα βαλουν μονο εκεινες τις μερες στο σπιτι και μετα θα τα μαζεψουν. Καλυτερα ειναι πιστευω να παρεις καμια κορνιζα, τσουρεκι-ενταξει, κλασικο και κατι τετοια.
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
ναι ναι και η κουμπαρα μου δεν θελει αυτα τις πιατελε και τα καλαθια
Kiriaki76- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
κοριτσια πειτε μου και μενα καμια ιδεα για τις νονες μας!!!γυαλικα και τετοια δε μπορω να στειλω γιατι θα σπασουν!!μισο να σας πω στοιχεια μπας και σας ερθει καμια ιδεα!
1.Νονα ραφαελας (γυναικα αδερφου μου) ετων 27 ειναι υπευθυνη πωλησεων στα ΖΑΡΑ οποτε τα ρουχα τα ξεχναμε!!εχουν ενα κοριτσακι 3 ετων ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ!!!αυτο μου ζητησε μια κουκλα να της παρω οκ δεν εχω θεμα μαυτο αλλα με τη νονα ?εχω κολλησει!!!τι να παρωωωω!καθε χρονο της εστελνα ρουχα αλλα φετος δε λεει γιατι δουλευει σε μαγαζι με ρουχα!!θα σκασω!!
2. Νονα αλεξανδρου ετων 23 φετος τελειωνει φιλολογια (η αδερφη της νονας της ραφαελας ειναι).
θελω κατι που να μπορω να το στειλω ωστε να μη χαλασει η σπασει.ειδικα για τη νονα της ραφαελας εχω κολλησει απιστευτα!!!και την ρωτησα κιολας και μου λεει ''ελα ρε μη παρεις τιποτα!'' αλλα δε γινεται!!καταρχην και η κορουλα τους εχει γεννεθλια 29 απριλιου γινεται 3 οποτε ενας λογος παραπανω να παρω κατι στο παιδακι(μια ανηψια την εχω!) αλλα ειπα για το παιδακι βρηκα αλλα γιαυτην?ουφφφφ
1.Νονα ραφαελας (γυναικα αδερφου μου) ετων 27 ειναι υπευθυνη πωλησεων στα ΖΑΡΑ οποτε τα ρουχα τα ξεχναμε!!εχουν ενα κοριτσακι 3 ετων ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ!!!αυτο μου ζητησε μια κουκλα να της παρω οκ δεν εχω θεμα μαυτο αλλα με τη νονα ?εχω κολλησει!!!τι να παρωωωω!καθε χρονο της εστελνα ρουχα αλλα φετος δε λεει γιατι δουλευει σε μαγαζι με ρουχα!!θα σκασω!!
2. Νονα αλεξανδρου ετων 23 φετος τελειωνει φιλολογια (η αδερφη της νονας της ραφαελας ειναι).
θελω κατι που να μπορω να το στειλω ωστε να μη χαλασει η σπασει.ειδικα για τη νονα της ραφαελας εχω κολλησει απιστευτα!!!και την ρωτησα κιολας και μου λεει ''ελα ρε μη παρεις τιποτα!'' αλλα δε γινεται!!καταρχην και η κορουλα τους εχει γεννεθλια 29 απριλιου γινεται 3 οποτε ενας λογος παραπανω να παρω κατι στο παιδακι(μια ανηψια την εχω!) αλλα ειπα για το παιδακι βρηκα αλλα γιαυτην?ουφφφφ
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Εγω θα ελεγα γενικα οχι στα ρουχα-ασχετα που η κοπελα ειναι στα ΖΑΡΑ. Δεν ειναι ονομαστικη γιορτη η γεννεθλια για να τους παρουμε κατι προσωπικο. Γιαυτο επιμενω σε ηδη σπιτιου.Αν τα αμπαλαρεις σωστα δεν θα σπεσεουν καλε!
Ζώδια :
του αλεξ θα γιορταζει κιολας.Αναστασια τη λενε. οχι ρε συ ειδη σπιτιου γιατι 1ον του αλεξ μενει σε εστια οποτε ακυρο. ενα δωματιακι ειναι ολο κ ολο.
2ον για της ραφαελας..μετακομισαν περσι.τα αλλαξαν ολα ουτε ξερω τι ταιριαζει κ 3ον πιανουν πολυ ογκο κ θα μου βγει ο κουκος αηδονι
2ον για της ραφαελας..μετακομισαν περσι.τα αλλαξαν ολα ουτε ξερω τι ταιριαζει κ 3ον πιανουν πολυ ογκο κ θα μου βγει ο κουκος αηδονι
Ζώδια :
Κάτι ασημικό για το λαιμό;;;; Ή κάτι σε λευκά είδη για το σπίτι;;; Σετ σεντόνια ή καλό μπουρνούζι;;
giotaki83- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA
Τσάντα, πορτοφόλι καλό, γυαλιά ηλίου.....
χμμμ αυτο για το λαιμο καλο καλο ...
ωραια ιδεα!αλλα σε ποια να το παρω?
ωραια ιδεα!αλλα σε ποια να το παρω?
Ζώδια :
Και στις δύο απλά να είναι διαφορετικό σχέδιο. Έτσι δεν θα νιώσουν ότι κάνεις καποια διάκριση!
αχ ωραια δικιο εχεις.μπραβο βρε γιωτακι!και μεσα σε κουτακι μαζι με το τσουρεκι μας.εγω κανω τσουρεκια γιατι εδω δεν...
βαζω και γλασσο με σχεδιακια απο πανω.αυγο δε τους βαζω για να μη βρωμισει αυγουλιλας το δεμα χαχαχαχα
βαζω και γλασσο με σχεδιακια απο πανω.αυγο δε τους βαζω για να μη βρωμισει αυγουλιλας το δεμα χαχαχαχα
Ζώδια :
πρωτη φορα ακουω δωρο για νονα!!!!!!
geonutr- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθηνα (προς το παρον)
Ρε κορίτσια κι εγώ...1η φορά το ακούω..εκτός κι αν γιορτάζει και σας έχει σε τραπέζι....και πάλι άν γιορτάζει θα της έπαιρνα οπωςδήποτε ρούχο...και σε ρούχα να δουλεύει πιστεύω οτι κάθε γυναίκα ενθουσιάζεται με ένα καινούριο outfit!
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο έθιμο τουλάχιστον στα μέρη μου (Καβάλα) αλλα μου φαίνεται πολύ όμορφη κίνηση σε τέτοιες άγιες μερες!!!!!! Και μια που το αναφέραμε...Καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο απ'άκρη σ'άκρη της γής!!!!!!!!!
εγω ειμαι απο Σερρες και παντα περναμε κατι συμβολικο στη νονα μαζι με το τσουρεκι
Ζώδια :
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε.............χμμμμμμμμ...........δημητραααα......σόρι κιόλας δεν το λέω για σένα....αλλα μιας και το ξερεις από πρώτο χέρι.....καλέ αυτά που λένε για τις σερραίες ισχύουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
geonutr- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθηνα (προς το παρον)
ΝΑΙgiotaki83 έγραψε:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε.............χμμμμμμμμ...........δημητραααα......σόρι κιόλας δεν το λέω για σένα....αλλα μιας και το ξερεις από πρώτο χέρι.....καλέ αυτά που λένε για τις σερραίες ισχύουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εγω βεβαια ειμαι μιση σερραια!απο τη μεση και πανω!!!
Ζώδια :
γεια σου ρε δήμητρα με τα πετυχημένα σου εμοτικον!!!!!!!!!!! η μισή από κάτω τι καταγωγή έχεις;;;;;;;;
απο Γιαννιτσα.απο κει εχω τον τσαμπουκα
Ζώδια :
έλα ρε κορίτσια...τι λένε για τις Σερραίες; ότι και για τις Πατρινιές;
Ζώδια :
οι σερραιες ειναι ωραιες και Π...
Ζώδια :
έλα και οι Πατρινιές το ίδιο....απλά είναι πολύ Π!
Ζώδια :
Δηλαδη εγω που ειμαι μιση Αθηναια και μιση Σερραια τι ειμαι???????? χαχαχαχαχα!
Ααααααα και με ριζες απο Κρητη...
Ααααααα και με ριζες απο Κρητη...
Ζώδια :
αυτο με το δωρο του νονου το εχουν και στην εδεσσα- αριδαια που ειναι ο συζυγος και εγω δεν εχω σκεφτει τι θα του παρω ειναι αντρας !
agelaki-007- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : καλλιθεα
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Πως θα περασουμε το πασχα
» Ερχετε το πασχα
» που θα κανετε πασχα
» Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αυγά το Πάσχα;
» πως να αποφύγουμε τον στομαχόπονο μετά το κρεπάλισμα της Κυριακής του Πάσχα!!!
» Ερχετε το πασχα
» που θα κανετε πασχα
» Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αυγά το Πάσχα;
» πως να αποφύγουμε τον στομαχόπονο μετά το κρεπάλισμα της Κυριακής του Πάσχα!!!
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης