Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
τα πρώτα μας γενέθλια!
+8
ΠΟΠΗ
trianmeli
Rea
joan80
Ladycat
elenikaram
ChristinaThanps
vassiliki
12 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 11
Σελίδα 5 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Απ: τα πρώτα μας γενέθλια!
αχ παιδια εγω εκανα παντα και γιορτη και γενεθλια μεχρι πολυ μεγαλη.......μεχρι 18-19 σιγουρα θυμαμαι τρελλος χαμος ολη η γειτονια κι ενα σωρο φιλοι το σπιτι 50 τετραγωνικα αλλα πολλη ζεστασια και ημασταν αγαπημενα ολα μαζι ειχαμε μεγαλωσει..........τρελλαινομαι για παρτυ ειδικα να τα διοργανωνω για αλλους..........
????????- Επισκέπτης
vassiliki έγραψε:
ναι αλλά δημιουργούν σε αλλους τραυματα!!! δηλαδή αν αυριο το παιδί χτυπήσει ενα αλλο παιδάκι δεν θα το μαλλώσουν γιατί θα του δημιουργουν ψυχολογικά προβλήματα????
Να ξερεις πως γι' αυτους τους γονείς τα παιδακια τους δεν φταινε ποτε... Το εχω ζησει μικρη το σκηνικο!
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
σήμερα ζωγραφίζεις και καταστρέφεις το παρκέ,αυριο την περιουσία του διπλανού,το αυτοκίνητο στο δρόμο ,το δεντράκι στο δάσος,το αδέσποτο στην πλατία κλπ. όταν δεν εκτιμάς τα πράγματα που σε περιβάλλουν,μετά δεν εκτιμάς και την ζωή...κριμα.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Πόσο δίκιο έχεις Βασιλική. Θυμάμαι ότι όταν ήμασταν μικρά ο αδελφός μου ήταν πολύ ζωηρός και μαστροχαλαστής. όταν όμως ήμασταν έξω ή σε άλλο σπίτι ήταν παναγία. Δεν έκανε ποτε εσκεμμένα ζημιές. Αφού όλοι θεωρούσαν τη μαμα μου υπερβολική όταν παραπονιόταν ότι δεν μπορεί να τον κάνει καλά.
Θεωρώ ότι παντα πρεπει να υπάρχουν κανόνες. Και να διδασκουμε στα παιδία μας ότι δεν μπορεί να κανουν ότι θελουν χωρίς συνέπειες και ότι πρεπει να υπαρχει σεβασμός.
Θεωρώ ότι παντα πρεπει να υπάρχουν κανόνες. Και να διδασκουμε στα παιδία μας ότι δεν μπορεί να κανουν ότι θελουν χωρίς συνέπειες και ότι πρεπει να υπαρχει σεβασμός.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
τα παιδια πρεπει να εχουν ορια.να ξερουν πωςτα δικαιωματα τους παυουν οταν καταπατουν τα δικαιωματα του αλλουνου.ενα παιδι διχως ορια νιωθει μπερδεμενο κ "αχαλινωτο".αντιστοιχα ενα παιδι γεματοπεριορισμους δεν αποκτα ποτε την απαιτουμενη αυτοπεποιθηση.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Ναι Ντερμπι, δικιο έχεις. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή. Γι' αυτό και το θεμα της διαπαιδαγώγισης είναι τόσο δύσκολο.
joan80- Admin
Ζώδια :
ναι, ναι, μας χρωστας τις φωτο!
πηγα και εγω προχτες τζαμπο και πηρα διακοσμητικα για το παρτυ μας!
το περιμενω πως και πως!
πηγα και εγω προχτες τζαμπο και πηρα διακοσμητικα για το παρτυ μας!
το περιμενω πως και πως!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
1. Κισα[/b] - Ηλιάννα 26/10/10
2. Δήμητρα- Νεφέλη 28/10/10
3. Μελίνα - Κωνσταντίνος 30/10/10
4. Ντέρμπυ - Γιώργος 30/10/10
5. Νεκταρια - Αριαδνη 04/11/10
6.Τζοαν - Δημήτρης 05/11/10
7. Ρεα - Ηλεκτρα 15/11/10
8. Φροσω - Δέσποινα 16/11/10
9. Ποπη - Γιωργος 17/11/10
10. Ελενη - Νάντια 18/11/10
11.Βασιλικη - Δημητρα 19/11/10
12.Χριστινα - Χαράλαμπος 20/11/10[/quote]
2. Δήμητρα- Νεφέλη 28/10/10
3. Μελίνα - Κωνσταντίνος 30/10/10
4. Ντέρμπυ - Γιώργος 30/10/10
5. Νεκταρια - Αριαδνη 04/11/10
6.Τζοαν - Δημήτρης 05/11/10
7. Ρεα - Ηλεκτρα 15/11/10
8. Φροσω - Δέσποινα 16/11/10
9. Ποπη - Γιωργος 17/11/10
10. Ελενη - Νάντια 18/11/10
11.Βασιλικη - Δημητρα 19/11/10
12.Χριστινα - Χαράλαμπος 20/11/10[/quote]
Ζώδια :
να τον χαιρεσαι ΤΖΟΑΝ τον παιδαρο σου! γερος και δυνατος και παντα καλοφωτισμενος και ευτυχισμενος, με λεφτακια, γκομενακια, κλπκλπ
????????- Επισκέπτης
να χαιρομαστε τον δημητρη της τζοαν!!!!
Ζώδια :
τζοαν να σου ευχηθω κι εδω καλοτυχος να ειναι παντα, υγεια και ευτυχια να εχεισ τη ζωη του και να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
Χρονια πολλα Δημητράκη! Να σε χαιρονται η μαμα και ο μπαμπας σου!
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
Ωραία περάσαμε! Αλλά δεν έχω φώτος γιατί γέμισε η κάρτα μνήμης και βγήκαν μόνο 2. Έβγαλε πολλές ο κουμπάρος μου αλλά δεν διάβαζε την κάρτα της φωτογραφικής μηχανής το λαπτοπ μας και έφυγε ο άνθρωπος σήμερα για Σητεία από όπου κατάγεται. Όταν μας στείλει θα ανεβάσω οπωσδήποτε!
Μαζευτήκαμε καμιά 20ρια άτομα, είχαμε μπαλόνια, έκανα μεζεδάκια (κεφτεδάκια, τυροπιτάκια, κοτομπουκιές και κλαμπ σαντουιτς κανονικά και νηστίσιμα (λόγω της αλλεργίας της μπέμπας στο γάλα) ντακάκια (παξιμαδάκια με ντομάτα, μυζήθρα, ελίτσα) και μια λουκανικόπιτα. Έφτιαξα μόνη μου την τούρτα. Επίσης νηστίσιμη. Έκανα και ζαχαρόπαστα ένα έντονο φούξια χρώμα και τη στόλισα με έτοιμα ζαχαρωτά λουλούδια και πεταλούδες. Αυτή πρόλαβα να τη βγάλω φώτο θα την ανεβάσω αργότερα. Παίξανε τα παιδάκια, πήρανε δωράκια, όμορφα ήτανε!
Μαζευτήκαμε καμιά 20ρια άτομα, είχαμε μπαλόνια, έκανα μεζεδάκια (κεφτεδάκια, τυροπιτάκια, κοτομπουκιές και κλαμπ σαντουιτς κανονικά και νηστίσιμα (λόγω της αλλεργίας της μπέμπας στο γάλα) ντακάκια (παξιμαδάκια με ντομάτα, μυζήθρα, ελίτσα) και μια λουκανικόπιτα. Έφτιαξα μόνη μου την τούρτα. Επίσης νηστίσιμη. Έκανα και ζαχαρόπαστα ένα έντονο φούξια χρώμα και τη στόλισα με έτοιμα ζαχαρωτά λουλούδια και πεταλούδες. Αυτή πρόλαβα να τη βγάλω φώτο θα την ανεβάσω αργότερα. Παίξανε τα παιδάκια, πήρανε δωράκια, όμορφα ήτανε!
mikio- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Και στα δικά σας! Καλά να είμαστε όλες μας μαζί με τα παιδάκια μας να σβήσουμε πολλά-πολλά κεράκια!
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Χτες κάναμε το πάρτι μας. Μαζευτήκαμε 30 άτομα. Χαμός έγινε. ο μικρός έμεινε ξύπνιος μέχρι τις 11. Το ξενύχτισε κανονικότατα. μολις είδε την τούρτα με τα κεράκια είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα. Φαγητά τελικά φτιάξαμε πάρα πολλά και θα τρώμε όλη την εβδομάδα. Πήραμε πιτσες και σουβλάκια και ημαμα μου επειδή δεν της πήγαινε η καρδιά να έχουμε μόνο έτοιμο φαγητο έφτιξε σπανακόπιτα, τυροπιτάκια, λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα. Ειχαμε και σαλατες και πατάτες φούρνου.
joan80- Admin
Ζώδια :
Βρε κοπελες θελω και εγω να την κανω μονη μου την τουρτα αλλα δεν εχω καμια καλη και ευκολη συνταγη...
εχω φαει το ιντερνετ να ψαχνω!
ωραιο το παρτακι...το σπιτι ποιος το καθαριζει μετα?
Ζώδια :
Λενιώ μου έχω μία συνταγή τούρτα κοκ. Αν σου αρέσει το κοκ το γλυκό τότε θα τη λατρέψεις! Πάνω-πάνω μπορείς να βάλεις και ζαχαρόπαστα να την καλύψεις να γίνει λευκή! Αυτό έκανα πέρυσι στα γενέθλια του γιου μου.
Αυτή ήταν. Είχα καλύψει με λευκή ζαχαρόπαστα και χρωμάτισα λίγη ακόμα και έφτιαξα τα λιονταράκια καθότι ο γιος είναι λέων. τα υπόλοιπα γύρω-γύρω είναι κουφέτα για να στολίσω τις ατέλειες της ζαχαρόπαστας στη βάση της τούρτας. και επάνω έβαλα για να μη φαίνεται άδεια.
Να δω πότε θα ανεβάσω την τούρτα της κόρης...
Αυτή ήταν. Είχα καλύψει με λευκή ζαχαρόπαστα και χρωμάτισα λίγη ακόμα και έφτιαξα τα λιονταράκια καθότι ο γιος είναι λέων. τα υπόλοιπα γύρω-γύρω είναι κουφέτα για να στολίσω τις ατέλειες της ζαχαρόπαστας στη βάση της τούρτας. και επάνω έβαλα για να μη φαίνεται άδεια.
Να δω πότε θα ανεβάσω την τούρτα της κόρης...
ο μικρος μου την ειδε και ειπε
"αααααααααα, τι ναι το? ειναι σοκοατα!!!"
χαχαχα ολα τα γλυκα ειναι σοκολατα
μπραβο ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"αααααααααα, τι ναι το? ειναι σοκοατα!!!"
χαχαχα ολα τα γλυκα ειναι σοκολατα
μπραβο ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????- Επισκέπτης
καλε μπραβο!κ εγω ηθελα αλλα με το τυρρανακι μ δεν επαιζε!ειπα ομως χριστουγεννα θα μυριζει το τετραγωνο!!!!!!!
Ζώδια :
Μπράβο βρε μικιό! αριστούργημα η δημιουργία σου!
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
φιλενάδα εγω λόγω ελλειψης χρόνου και βοηθειας είπα να την κάνω ευκολη την τούρτα.πήρα ετοιμο παντεσπάνι,και κρέμα ζαχαροπλαστικής και θα κάνω μόνη μου την ζαχαρόπαστα. συνοπτικές διαδικασίες αφού θα κάνω και ενα σωρό φαγητα!elenikaram έγραψε:Βρε κοπελες θελω και εγω να την κανω μονη μου την τουρτα αλλα δεν εχω καμια καλη και ευκολη συνταγη...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Σελίδα 5 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
» ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ!
» ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
» ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ!