Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
τα πρώτα μας γενέθλια!
+8
ΠΟΠΗ
trianmeli
Rea
joan80
Ladycat
elenikaram
ChristinaThanps
vassiliki
12 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 11
Σελίδα 4 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Απ: τα πρώτα μας γενέθλια!
Α, πολύ ωραίες οι ιδέες σου. Να τον χαίρεσαι και πάλι. Εμένα η μαμα μου θελει να κάνουμε κανονικό τραπέζι, περισσότερο για τους μεγάλους. Θα πρεπει όμως να μαγειρεύω 10 μέρες. Δεν τα πάω και καλά με την μαγειρική. μαλλον θα τη βαλω να φτιάξει τα δύσκολα και να κάνω εγώ κανένα ρολό κοτόπουλο και τις σαλάτες. Α, και να βγάλω τα τυροπιτάκια από το σακουλάκι και να τα ψήσω
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Tζοαν ολα τα λεφτα εισαι! ειδικα το να βγαλεις τα τυροπιτακια απο το σακουλακι ειναι μεγαλη δουλεια! χαχαχαχαχαχα
Μελινακι, τελεια πολυ ωραια!
και του χρονου με υγεια να εισαστε καλα!
Μελινακι, τελεια πολυ ωραια!
και του χρονου με υγεια να εισαστε καλα!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Μη το λες Ελένη, και αυτό τέχνη είναι.
joan80- Admin
Ζώδια :
Ζώδια :
Κ εμας τελειωσε τοπαρτυ μας!εμεις ειχαμε τυροπιτακια, λουκανοπιτακια, πιτσακια κ σαντουιτσακια αγοραστα κ απο γλυκα μωσαικο, τσιζκεικ, ενα αλλο γλυκο με ζελε κ κρεμα πανευκολο κ ελαφρυ, μαφιν ολα σπιτικα δικα μου. την τουρτα μας την πηρε ο θειος μας γευστικα ειπαν πω;ς ειναι καλη, εγω δεν εφαγα γιατι δεν ειμαι φαν. εβαλα μπαλονια κ the party is here κ αυτα. παιδακια ειχαμε μονο 2 μικρακια οποτε δεν πηρα δωρακια κ τετοια.αναψυκτικα, μπολικο καφεδακι κ νερακια!!!
αντε κ του χρονου με το θηριακι μας!!!
αντε κ του χρονου με το θηριακι μας!!!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
φυσικά!φαντάζεσαι να πας να τα ανοίξεις και να σκιστεί η συσκευασία και να τα ρίξεις όλα κάτω? τέχνη και πάλι τέχνη είναι...joan80 έγραψε:Μη το λες Ελένη, και αυτό τέχνη είναι.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Μελινάκι και Derby να τα εκατοστησουν τα αγγελουδια σας! Να τα δειτε οπως επιθυμουν!
Stella μου τα λεφτα σκεφτομαι για εξω και δεν θελω αλλα απο την αλλη αν ειναι να δω ενα σπιτι τρελαδικο προτιμω να πληρωσω κατι παραπανω.Βεβαια ο μπαμπας μας και η μια γιαγια θελουν στο σπιτι και βλεπω το δικο τους να περναει...
Stella μου τα λεφτα σκεφτομαι για εξω και δεν θελω αλλα απο την αλλη αν ειναι να δω ενα σπιτι τρελαδικο προτιμω να πληρωσω κατι παραπανω.Βεβαια ο μπαμπας μας και η μια γιαγια θελουν στο σπιτι και βλεπω το δικο τους να περναει...
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
Ψαράκι πόσα πιτσιρίκια θα είναι και τι ηλικίας; Το τέλειο θα ήταν να ήταν καλοκαίρι και να τα ξαμολίσεις στον κήπο....
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Για μένα τέχνη σε μια γιορτή/πάρτυ είναι η διοργάνωση. Το πως θα τα πετύχεις όλα είναι αδιάφορο.
Ζώδια :
να σου πω.........εχω κανει εξω σε παιδοτοπους
8 ευρω το ατομο αλλα καθομουν!!!!!!!!! και ειδα τους καλεσμενους μου και δεν ημουν πανε ελα στην κουζινα...........μειονεκτημα ειναι οτι τα παιδια παιζανε μεσα και σχεδον δεν τα ειδαμε........σα να ημασταν σε καφετερια!!!
τωρα στο σπιτι που επισης εχω κανει, 50 η καθαριστρια, εγω κρεμομαι σαν την τσιτα μια βδομαδα πριν να στολιζω μπαλονια και γιρλαντες, ενα σρο εξοδα τραπεζομαντηλα πιρουνακια ιστοριες, και στο τελος ειμαι πτωμα απο το πανε ελα βαζε κοκα κολες και δεν ειμαι σχεδον σε καμια φωτογραφια.........κουραση τρελλη και το σπιτι ρημαδιο............
αλλα πες οτι ειμαι τρελλη σπιτι μ αρεσει πιο πολυ
τα υπερ και τα κατα σου τα ειπα
γνωμη μου παντα
8 ευρω το ατομο αλλα καθομουν!!!!!!!!! και ειδα τους καλεσμενους μου και δεν ημουν πανε ελα στην κουζινα...........μειονεκτημα ειναι οτι τα παιδια παιζανε μεσα και σχεδον δεν τα ειδαμε........σα να ημασταν σε καφετερια!!!
τωρα στο σπιτι που επισης εχω κανει, 50 η καθαριστρια, εγω κρεμομαι σαν την τσιτα μια βδομαδα πριν να στολιζω μπαλονια και γιρλαντες, ενα σρο εξοδα τραπεζομαντηλα πιρουνακια ιστοριες, και στο τελος ειμαι πτωμα απο το πανε ελα βαζε κοκα κολες και δεν ειμαι σχεδον σε καμια φωτογραφια.........κουραση τρελλη και το σπιτι ρημαδιο............
αλλα πες οτι ειμαι τρελλη σπιτι μ αρεσει πιο πολυ
τα υπερ και τα κατα σου τα ειπα
γνωμη μου παντα
????????- Επισκέπτης
Rea έγραψε:Για μένα τέχνη σε μια γιορτή/πάρτυ είναι η διοργάνωση. Το πως θα τα πετύχεις όλα είναι αδιάφορο.
Έχω άντρα project manager, οπότε η διοργάνωση δεν είναι πρόβλημα. Τα έχει σκεφτεί όλα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Οπότε μενει η υλοποίηση, το πιο δύσκολο κομμάτι.
joan80- Admin
Ζώδια :
Πες του να κάνεια ανάθεση έργου σε: κουνιάδες/ους, παπούδες, γιαγιάδες κλπ. Εσύ να κάνεις επίβλεψη.
Ζώδια :
εμενα παλι μ΄ αρεσει και η διοργανωση και η υλοποιηση εχω τρελλα αφου γαμο βαφτιση μονη μου τα διοργανωσα και τα εφτιαξα ολα βιτσια ειναι αυτα, εμενα σ΄ αυτες τις πολυ μικρες ηλικιες μ΄ αρεσουν τα γενεθλια να γινονται σπιτι, αργοτερα που το παιδι θα καταλαβαινει καλυτερα μπορεις να τα κανεις και σε παιδοτοπο το ιδανικο θα ηταν αυτο που λεει η ρεα
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
εγω σε όλη μου την ζωή έκανα μια φορά γενέθλια(παρτυ),να φανταστείτε μια φορά ούτε τουρτα δεν μου έκαναν οι γονείς μου.για αυτό έχω ενα θεματάκι με τα γενέθλια... ειδικά τα πρώτα της κόρης μου θέλω να τα γιορτάσω όπως τα έχω ονειρευτεί. δεν είναι το τι θα κάνεις ή που ή ποιους θα καλέσεις αλλά αν το κάνεις μεγάλο ή μικρό θέμα.για μένα είναι μεγάλο θέμα...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Α και εμείς δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει ποτε γεννέθλια (είμαι δίδυμη).
Αλλά δεν με στεναχώρησε...
Αλλά δεν με στεναχώρησε...
Ζώδια :
Rea μαζευονται 10 μικρα απο 1-4! Αλλα μονο την ανιψια του αντρα μου να βαλεις κανει για 15... Αυτα θα αλωνιζουν σε οοολο το σπιτι και θα πετανε πραγματα παντου ως μικροι εξερευνητες και εγω θα στην τρελα. Αν ηταν καλοκαιρι θα ηταν υπεροχα στο σπιτι.Δεν θα το σκεφτομουν καν.
Επισης θα ειμαστε και 15 μεγαλοι περιπου.
Επισης θα ειμαστε και 15 μεγαλοι περιπου.
Ζώδια :
Να σου πω κάτι να σε αγχώσω
¨οταν ήμουν νιάτο έκανε γιορτή μια φίλη μου και οι γονείς της κάλεσαν και παιδάκια. Μαζεύτηκαν μερικά πήγαν στο δωμάτιό της και όλα ήταν ήσυχα, πολύ ήσυχα. Πάρα πολύ ήσυχα.
Τα εν λόγω νήπια είχαν πάρει μαρκαδόρους, σήκωσαν το χαλί του δωματίου και ζωγράφησαν το παρκε.
¨οταν ήμουν νιάτο έκανε γιορτή μια φίλη μου και οι γονείς της κάλεσαν και παιδάκια. Μαζεύτηκαν μερικά πήγαν στο δωμάτιό της και όλα ήταν ήσυχα, πολύ ήσυχα. Πάρα πολύ ήσυχα.
Τα εν λόγω νήπια είχαν πάρει μαρκαδόρους, σήκωσαν το χαλί του δωματίου και ζωγράφησαν το παρκε.
Ζώδια :
εγω εχω παει σε παρτυ που σκισανε ολες τις κουρτινες!!!!
????????- Επισκέπτης
καλά, οι γονείς τι κάνανε?
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι πάντα κάναμε πάρτυ. Με τον αδελφό μου είχαμε ένα μήνα διαφορα και επειδή τα δικά του ήταν τελος Φλεβάρη και συνήθως ήτανε απόκριες, καναμε Αποκριάτικο πάρτι. Το περιμέναμε πάντα πως και πως.
joan80- Admin
Ζώδια :
Αχ τετοια πειτε μου και να το παρω αποφαση σιγουρα.
Σκεφτομαι και τα χαλια μη γινουν καινουργια με αναψυκτικα και γαριδακι.Τωρα τα στρωσαμε και ειναι πεντακαθαρα. Θα τα καθαριζουμε παλι μετα....
Και εμεις καναμε αποκριατικα παρτυ γιατι ειμαστε κοντα με τον αδερφο μου και η μανα μου καθε χρονο ελεγε δεν σας ξανακανω παρτυ αλλα εκανε....χιχιχι!
Σκεφτομαι και τα χαλια μη γινουν καινουργια με αναψυκτικα και γαριδακι.Τωρα τα στρωσαμε και ειναι πεντακαθαρα. Θα τα καθαριζουμε παλι μετα....
Και εμεις καναμε αποκριατικα παρτυ γιατι ειμαστε κοντα με τον αδερφο μου και η μανα μου καθε χρονο ελεγε δεν σας ξανακανω παρτυ αλλα εκανε....χιχιχι!
Ζώδια :
vassiliki έγραψε:καλά, οι γονείς τι κάνανε?
Ασ'το Βασιλικη.Αυτοι οι γονεις ειναι για ξυλο. Μην πουνε μη στο παιδακι τους και του δημιουργησουν τραυματα...
Ζώδια :
ναι αλλά δημιουργούν σε αλλους τραυματα!!! δηλαδή αν αυριο το παιδί χτυπήσει ενα αλλο παιδάκι δεν θα το μαλλώσουν γιατί θα του δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα????littlefish έγραψε:vassiliki έγραψε:καλά, οι γονείς τι κάνανε?
Ασ'το Βασιλικη.Αυτοι οι γονεις ειναι για ξυλο. Μην πουνε μη στο παιδακι τους και του δημιουργησουν τραυματα...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
μια απο τα ιδια και εγω φιλεναδα! δεν θυμαμαι να εχω κανει παρτυ....vassiliki έγραψε:εγω σε όλη μου την ζωή έκανα μια φορά γενέθλια(παρτυ),να φανταστείτε μια φορά ούτε τουρτα δεν μου έκαναν οι γονείς μου.για αυτό έχω ενα θεματάκι με τα γενέθλια... ειδικά τα πρώτα της κόρης μου θέλω να τα γιορτάσω όπως τα έχω ονειρευτεί. δεν είναι το τι θα κάνεις ή που ή ποιους θα καλέσεις αλλά αν το κάνεις μεγάλο ή μικρό θέμα.για μένα είναι μεγάλο θέμα...
Ζώδια :
vassiliki έγραψε:καλά, οι γονείς τι κάνανε?
XAXA 10 ΧΡΟΝΩΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 4 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
» ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ!
» ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
» ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ!
» ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ
Σελίδα 4 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή