Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Καλό ταξίδι στην ψυχούλα του 4χρονου Αλέξανδρου...
+10
Κοριτσομανα
Nomikoula
Rea
flora-flora
VAMPIRE
trianmeli
ChristinaThanps
derbybaby
Ladycat
elenikaram
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Καλό ταξίδι στην ψυχούλα του 4χρονου Αλέξανδρου...
Στην γειτονιά μου εδώ στην Καλλιθέα, εχτές το πρωί, ο 4χρονος Αλέξανδρος κοιμόταν και η μητέρα του κατέβηκε στο φούρνο να πάρει γάλα..
Δυστυχώς όμως ο Αλέξανδρος ξύπνησε και η μητέρα του γυρνώντας από το φούρνο βρήκε το παιδάκι της πεσμένο στο πεζοδρόμιο και τους γείτονες μαζεμένους γύρω από το άψυχο αγοράκι το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του που έμενε στον 4ο όροφο...
Σήμερα το απόγευμα μου το είπε μια φίλη εδώ στην γειτονιά και πραγματικά δεν μπορεί να βγεί απ το μυαλό μου αυτή η τραγωδία...
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε.....Ήσουν άγγελος στη γη, τώρα έγινες άγγελος και στον ουρανό...
Δυστυχώς όμως ο Αλέξανδρος ξύπνησε και η μητέρα του γυρνώντας από το φούρνο βρήκε το παιδάκι της πεσμένο στο πεζοδρόμιο και τους γείτονες μαζεμένους γύρω από το άψυχο αγοράκι το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του που έμενε στον 4ο όροφο...
Σήμερα το απόγευμα μου το είπε μια φίλη εδώ στην γειτονιά και πραγματικά δεν μπορεί να βγεί απ το μυαλό μου αυτή η τραγωδία...
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε.....Ήσουν άγγελος στη γη, τώρα έγινες άγγελος και στον ουρανό...
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Απ: Καλό ταξίδι στην ψυχούλα του 4χρονου Αλέξανδρου...
kalo tajidi στο αγγελουδι για την μανα δεν θα πω τιποτα γιατι δεν ξερω εαν μπορω να πω κατι
χριστε μου.........
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Με το χερι στην καρδια μανουλες,εσεις ποτε δεν εχετε αφησει "αφυλαχτο" το παιδακι σας για να κανετε μια μικρη δουλίτσα?Ας μην κατηγορουμε την μαμα του.Ηταν η κακια στιγμη!!
Για σκεφτειτε την καυμενη την μαμα τι τυψεις και ψυχολογικο βαρος θα κουβαλα μια ζωη στην ψυχη της !!
Για σκεφτειτε την καυμενη την μαμα τι τυψεις και ψυχολογικο βαρος θα κουβαλα μια ζωη στην ψυχη της !!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
καλο ταξιδι στον μικρο αυτο αγγελουδι
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
ναι μονο που δεν φυγαμε και απο το σπιτι να το αφησουμε μονο του!εχει τερααααστια διαφορα!προσωπικα οτι κ αν κανω με ακολουθουν σχεδον παντα και τα 3 !και για κατουριμα και για μπανιο που παω και τα 3 μεσα τα εχω!
αλλα να αφησεις ενα μωρο στο σπιτι μονο του και να πας για ψωνια!!!ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ και πρεπει να την κλεισουνε και μεσα
αλλα να αφησεις ενα μωρο στο σπιτι μονο του και να πας για ψωνια!!!ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ και πρεπει να την κλεισουνε και μεσα
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Δεν δικαιολογω την μανα που το αφησε μεσα μονο του.Αλλα που να φανταστει και αυτη το κακο που θα γινοταν!Εγω σκεφτομαι ποσο ασχημα θα νιωθει τωρα η ιδια!Δεν νομιζω να ηθελε το κακο του παιδιου της!!
Ουτε ειναι ωρα να κατηγορησουμε κανεναν!Δεν το κακοποιησε,δεν το σκοτωσε με την θεληση της!Και εμας η μανα μου,μας αφηνε μονα μας πολλες φορες οταν ειμασταν μικρα για να κανει διαφορες μικρο δουλειες!!
Πιο πολυ λυπαμαι την μανα,παρα το παιδακι που εφυγε!Το παιδακι ηταν αγγελακι και πηρε την θεση που του αξιζε.Η μανα ομως,μια ζωη θα υποφερει!Ολοι θα την δαχτυλοδειχνουν και θα την κατηγορουν!Και αυτη θα κατηγορει τον ευατο της!!
Ελπιζω καποτε η καυμενη να συνελθει και να βρει την ψυχικη της ηρεμια!!!
Ουτε ειναι ωρα να κατηγορησουμε κανεναν!Δεν το κακοποιησε,δεν το σκοτωσε με την θεληση της!Και εμας η μανα μου,μας αφηνε μονα μας πολλες φορες οταν ειμασταν μικρα για να κανει διαφορες μικρο δουλειες!!
Πιο πολυ λυπαμαι την μανα,παρα το παιδακι που εφυγε!Το παιδακι ηταν αγγελακι και πηρε την θεση που του αξιζε.Η μανα ομως,μια ζωη θα υποφερει!Ολοι θα την δαχτυλοδειχνουν και θα την κατηγορουν!Και αυτη θα κατηγορει τον ευατο της!!
Ελπιζω καποτε η καυμενη να συνελθει και να βρει την ψυχικη της ηρεμια!!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
αχ τι κριμα το παιδακι
ενταξει σαφως δεν το ηθελε η μανα
αλλα ηταν μεγαλο λαθος
ενταξει σαφως δεν το ηθελε η μανα
αλλα ηταν μεγαλο λαθος
????????- Επισκέπτης
όσα φαίρνει η στιγμή δεν τα φαίρνει ο χρόνος όλος.
Κρίμα στο μωρό, κρίμα στη μαμά....
Κρίμα στο μωρό, κρίμα στη μαμά....
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Οχι,Χριστέ μου!!!!!!!!!! Ανατρίχιασα ολόκληρη!!!!!! Αχ,ψυχουλα μου!!!
Nomikoula- Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011
Ζώδια :
Τόπος : Κώς
Και μετα με λενε υπερβολικη οι δικοι μου...
Περιμενα να πανε οι μεγαλες μου 7 και 9 χρονων για να τις αφηνω λογω αναγκης μονες-οταν αρνουνται να με ακολουθησουν γιατι βαριουνται- και τρεχω να σιγουρευτω οτι ειναι καλα. Σιγουρα ζουμε με αυτο το φοβο και νομιζω οτι καποια στιγμη θα τα αφησουμε τα παιδια, αλλα οχι και στα τεσσερα τους χρονια! Τα διδυμα και στην αποθηκη κατω να παω, τα παιρνω μαζι μου.
Ωστοσο δε θα ξεχασω στο σουπερ, μια γιαγια να ζηταει σειρα στο ταμειο γιατι ειχε αφησει μονο το εγγονακι να κοιμαται.
Ειναι η εφιαλτικη εκδοχη μιας συντομης εξοδου που εχει την πιο ασχημη καταληξη. Ποια μητερα θα ηθελε αυτην την καταληξη; Πως θα ζησει τωρα αυτη η μητερα; Μπορει να πηγε να παρει ψωμι για το παιδακι της, οταν ξυπνησει να βρει κατι να φαει...
Οταν κρατανε τα παιδια οι δικοι μας, ποσο σιγουροι ειμαστε οτι δεν κανουν κατι παρομοιο; Επισης οταν κοιμομαστε ή μας παιρνει φευγαλεα ο υπνος και αυτο δεν κοιμαται, οτι δε θα κανει κατι επικινδυνο; Ο Θεος να φυλαει, γιατι οσα δε φερνει ο χρονος το φερνει η στιγμη...
Ο Θεος να το αναπαυσει το αγγελουδι...
Περιμενα να πανε οι μεγαλες μου 7 και 9 χρονων για να τις αφηνω λογω αναγκης μονες-οταν αρνουνται να με ακολουθησουν γιατι βαριουνται- και τρεχω να σιγουρευτω οτι ειναι καλα. Σιγουρα ζουμε με αυτο το φοβο και νομιζω οτι καποια στιγμη θα τα αφησουμε τα παιδια, αλλα οχι και στα τεσσερα τους χρονια! Τα διδυμα και στην αποθηκη κατω να παω, τα παιρνω μαζι μου.
Ωστοσο δε θα ξεχασω στο σουπερ, μια γιαγια να ζηταει σειρα στο ταμειο γιατι ειχε αφησει μονο το εγγονακι να κοιμαται.
Ειναι η εφιαλτικη εκδοχη μιας συντομης εξοδου που εχει την πιο ασχημη καταληξη. Ποια μητερα θα ηθελε αυτην την καταληξη; Πως θα ζησει τωρα αυτη η μητερα; Μπορει να πηγε να παρει ψωμι για το παιδακι της, οταν ξυπνησει να βρει κατι να φαει...
Οταν κρατανε τα παιδια οι δικοι μας, ποσο σιγουροι ειμαστε οτι δεν κανουν κατι παρομοιο; Επισης οταν κοιμομαστε ή μας παιρνει φευγαλεα ο υπνος και αυτο δεν κοιμαται, οτι δε θα κανει κατι επικινδυνο; Ο Θεος να φυλαει, γιατι οσα δε φερνει ο χρονος το φερνει η στιγμη...
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Καλό ταξίδι αγγελάκι μικρό....
paizoume- Επισκέπτης
παντοσ μερικεσ για να κατηγoρειτε ειστε πρωτεσ!λεσ η μανα να περιμενε να γινει ετσι???ελεοσ/και δημητρα ΕΓΩ δεν παω για κατουρημα και με τα 2!!!και μπανιο κανω μονη!!αρα πρεπει να παω για κρεμασμα ε!!!!!!!
μπητε στην θεση αυτης τηςμανας...και μετα μηλατε!
kiriaki- Επισκέπτης
εγωπαντως να πω την αληθεια δενπαω πουθενα χωρις την μικρη κ στην τουαλετα την περνω μαζι την ωρα που κανω μπανιο κλπ γιατι δεν υπαρχει καποιος να την κρατησει μια φορα την πηρα αγκαλια κοιμισμενη για να παω μεχρι την εισοδο τις πολυκατοικιας
ναι ρε φροσω..αλλα μιλαμε για4χρονο παιδι..
δεν τον περνω και εγω στο μπανιο... τον αφηνω και μονο του να παιζει...
αν ειναι να γινει το κακο...θα γινει και οταν η μανα ειναι μαζι του...πχ εκει που τρωωει μια μπανανα,..ενα καροτο!
αν ειναι να γινει το κακο...θα γινει και οταν η μανα ειναι μαζι του...πχ εκει που τρωωει μια μπανανα,..ενα καροτο!
Kiriaki76- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Κοριτσομανα έγραψε:Και μετα με λενε υπερβολικη οι δικοι μου...
+1
καλό ταξίδι στον μικρό αλέξανδρο!!!
kiriaki έγραψε:παντοσ μερικεσ για να κατηγoρειτε ειστε πρωτεσ!λεσ η μανα να περιμενε να γινει ετσι???ελεοσ/και δημητρα ΕΓΩ δεν παω για κατουρημα και με τα 2!!!και μπανιο κανω μονη!!αρα πρεπει να παω για κρεμασμα ε!!!!!!!
Συγνώμη,θα αφήσω εγώ το παιδί να κοιμάται και να παω να παρω απο το μαγαζι ψωνια?
Ζώδια :
Απο την στιγμη που ξέρω οτι ειναι ζωηρο παιδι δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω απο το σπιτι ...ΠΟΤΕ!!
Ζώδια :
ox mikrouli mou kalo taxidi ti krima mamades na ta prosexete ta paidakia sas...gt to afise mono tou re gamwto ox auti i mana pws tha einai twraelenikaram έγραψε: Στην γειτονιά μου εδώ στην Καλλιθέα, εχτές το πρωί, ο 4χρονος Αλέξανδρος κοιμόταν και η μητέρα του κατέβηκε στο φούρνο να πάρει γάλα..
sporaki mou- Ημερομηνία εγγραφής : 21/07/2011
Ζώδια :
Τόπος : athina
αν ειναι ετσι να τα αφησουμε στο δρομο μονα τους η στο σπιτι και να την κανουμε για 3-4 ωρες.αφου αν ειναι να γινει το κακο θα γινει τοτε ποιος ο λογος να τα προσεχουμε?Kiriaki76 έγραψε:ναι ρε φροσω..αλλα μιλαμε για4χρονο παιδι..
τι μου λες τωρα?
εσυ δε πας τουαλετα με το παιδι και ειναι το ιδιο με αυτο που εκανε αυτη?δηλαδη θα πηγαινες να κανεις και τα ψωνια σου και θα αφηνες το παιδι μονο του?δε νομιζω
ειναι καθαρη αμελια ανηλικου.ουτε τα σκουπιδια δε κατεβαζω κατω.ακομα και οταν κοιμουνται!!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Πολλες φορες δεν το σκευτομαστε κι δεν πιστευουμε οτι μπορει να ερθουμε σαυτη την θεση..χωρις να δικαιολογω την μανα!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
κι εγω ρε κοριτσια τηναφηνα μικρουλα στοκρεβατι της με καγκελα δνεκουνιοταν καικαθολουκαι πηγαινα μεχρι κατω παο το σπιτι στο ψιλικατζιδικο....και οταν κοιμαται στο παρκο το κανω για 5 λεπτα αν χρειαστει...αν ξερω οτιειναι ασφαλισμενη δνε μπορεις να μη λειψει ςκαικαθολου νομιζω...ισως δνεεχειπαει το μυαλο μου στο κακο,αλλα και 4 ετων εμεις δεν καναμε τετοια...δε φευγαμε απο το σπιτι ,δε βαζαμε χερια στις μπριζες,δεν ανοιγαμε την πορτ ανα φυγουμε!ισως δενεχω αναλογιστει τον κινδυνο παντως ν απω την αμαρτια μου την αφηνω για λιγο μονη μεχρι τωρα....(παντα σο παρκο η δεμενη στοκαροτσι αν κοιματια)
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
kisha έγραψε:κι εγω ρε κοριτσια τηναφηνα μικρουλα στοκρεβατι της με καγκελα δνεκουνιοταν καικαθολουκαι πηγαινα μεχρι κατω παο το σπιτι στο ψιλικατζιδικο....και οταν κοιμαται στο παρκο το κανω για 5 λεπτα αν χρειαστει...αν ξερω οτιειναι ασφαλισμενη δνε μπορεις να μη λειψει ςκαικαθολου νομιζω...ισως δνεεχειπαει το μυαλο μου στο κακο,αλλα και 4 ετων εμεις δεν καναμε τετοια...δε φευγαμε απο το σπιτι ,δε βαζαμε χερια στις μπριζες,δεν ανοιγαμε την πορτ ανα φυγουμε!ισως δενεχω αναλογιστει τον κινδυνο παντως ν απω την αμαρτια μου την αφηνω για λιγο μονη μεχρι τωρα....(παντα σο παρκο η δεμενη στοκαροτσι αν κοιματια)
Κοίτα...αν ξέρεις οτι εκει που το αφηνεις,δεν προκειτε με καμια Παναγια να πεσει απο κανενα μπαλκονι,οκ...Εγω προσωπικα δεν μπορω να πατεχτω σε κανενα μαγαζι,αλλα θα βγω εξω να απλωσω ρουχα η θα κατεβω υπογειο να βαλω ρουχα στο πλυντηριο!
Ζώδια :
α οκ ,το ιδιο λεμε νομικη μου!ναι θεωρω οτιειναι ασφαλης για να την αφησω!καιποτε δε λειπωγια πολλη ωρα!
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ενα καλο ταξιδι...
» Μια ψυχούλα χρειάζεται τη βοήθειά μας
» Τι καλο θα φατε σημερα??
» τι καλο μαγειρευουμε σημερα???
» ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
» Μια ψυχούλα χρειάζεται τη βοήθειά μας
» Τι καλο θα φατε σημερα??