Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!! - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!!

+6
vassiliki
Ladycat
ΠΟΠΗ
derbybaby
Rea
ChristinaThanps
10 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!!

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 08, 2011 2:37 am

1)Αν μπορει ο αντρας σου να παρει το κλειδι του εξωχικου και να της δηλωσει ΑΥΣΤΗΡΑ οτι για το συγκεκριμενο ΣουΚου θα ειστε μονο ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΔΙΑ.....Ολοι οι υπολοιποι,θα φανε πορτα,υπαρχει λογος σοβαρος!

2)Αν και τα "τραβα ο οργανισμος" της,φροντισε οταν θα ειναι μαζι σας,να της μεινει "αξεχαστη".Αν δεν "χαμπαριαζει" παει να πει οτι ειναι σκληρο καρυδι,αλλιως σας βλεπω την επομενη φορα να ειστε μοναχουλια σας οεοο!!

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από vassiliki Τετ Ιουν 08, 2011 3:08 am

stella έγραψε:
και αμα του μιλησουμε μετα της τα λεει και μας κανουν μουτρα μαζι
όχι ρε φίλε!τα θέλει και τα παθαίνει και αυτός!σαν 5χρονα κάνουν!

[quοte="Ladycat"]οχι ρε συ να πας κ να πουλας τρελλα αυτο εννοω για τα παιδια σου θα πας να ξεσκασουν οτι σου λεει λεγε ναι κ κανε το δικο σου οταν σου πει κατι χαμογελασε κανει τον αλλο να ανησυχει οποτε να εισαι χαρουμενη κ χαμογελαστη!!!! κ τελικα γιατι την λυπασαι?ειπαμε γιαγια ειναι αλλα ολα εχουν ορια κοιταξε να περασεις εσυ καλα κ αστην να βραζει στο ζουμι της κ να μην πας καθε σ/κ αλλα καθε 2ο[/quote]
και εγώ συμφωνω.όλο ναι λέγε και μετά κάνε οτι θες εσύ.να πάει το γράψιμο συννεφο...
ChristinaThanps έγραψε:2)Αν και τα "τραβα ο οργανισμος" της,φροντισε οταν θα ειναι μαζι σας,να της μεινει "αξεχαστη".Αν δεν "χαμπαριαζει" παει να πει οτι ειναι σκληρο καρυδι,αλλιως σας βλεπω την επομενη φορα να ειστε μοναχουλια σας οεοο!!

πολύ μου άρεσε αυτή η εκδοχή!αφού δεν το καταλαβαίνουν απο μόνη τους μόλις κοιμηθούν τα παιδιά αρχίστε και εσεις τα αχ-βαχ!να δεις για πότε τα μαζευουν και
φευγουν!!!αχαχαχαχα!πολύ γέλιο θα έχει.πείτε τους οτι προσπαθείτε για 3ο με συνταγή γιατρού! ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις για την πλακίτσα...ειπα να ελαφρύνω λιγάκι την κατάσταση. ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!! - Σελίδα 2 873205
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 08, 2011 3:23 am

Βρ Στελλα γιατι την λες μαμα?Εγω την πεθερα μου την φωναζω 'μαμα του Θαναση"!
Δεν ειναι μαμα μου!Εχω μαμα!Την λενε Βασιλικη!
Ολες ετσι λετε την πεθερα σας?Μαμα?Της μιλαω μεν στο πληθυντικο αλλα μου ξεφευγει και ενικος καμια φορα....!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 08, 2011 3:29 am

Εγω νομιζω αν ειχα την πεθερα της Στελλας δεν θα μπορουσα να την πω μαμα με τιποτα,δεν θα μου εβγαινε!!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από joan80 Τετ Ιουν 08, 2011 3:49 am

Στέλλα απορώ με την ψυχραιμία σου. Μα να προσπαθείς να την παρηγορήσεις και να είσαι και να την αποκαλείς και συνεχώς ΜΑΜΑ; Κουκλίτσα μου, η γυναίκα σε ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ. Τέλος. Εχει καταλάβει ότι με τον τρόπο της σε τουμπάρει. Αρχίζει να μιξοκλαίει και στο τέλος περνάει το δικό της. Πρεπει να πατήσεις πόδι. Αυτή έσένα σ ε λυπάται με τα προβλήματα που έχεις; Μόνο την πα΄ρτη της κοιτάει. Σόρρυ αν γίνομαι σκληρή ή αδιάκριτη. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις στάση. Αφού και ο άντρας σου δεν θέλει πολλά πολλά τι σε νοιάζει; Μη σε κακοχαρακτηρίσουν και σε πουν κακιά νύφη; Γιατί και τώρα που είσαι καλή τι κέρδισες κοριτσάκι μου; Τϊποτα θεωρώ. Την υγεία σου χαλάς και χολοσκάς. Ποπο, μάλλον παρεκτράπηκα, αλλά τα πήρα πολύ με το όλα θέμα.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από ???????? Τετ Ιουν 08, 2011 6:11 am

η αληθεια ειναι οτι πρεπει να παω οπωσδηποτε γιατι και η δικη μου μαμα πρεπει να ξεκουραστει λιγο ειναι συνεχεια με ιλιγγους ολα αυτη τα κανει και τα επαιξε
μαμα τη λεω γιατι με εβαλε η μανα μου απ την αρχη "να της δωσω χαρα" λεει που δεν ειχε κοριτσι....που να ηξερα....και τωρα η μελλουσα νυφη τη λεει ΚΥΡΙΑ ταδε και γινεται τουρμπο
οχι με την καλοσυνη τιποτα δεν κερδισα
οσο για το κλειδι το εχουμε, το ειχαμε παντα.....αλλα και μια φορα που πηγαμε Πεμπτη μονοι μας να κατσουμε ως την Κυριακη, ξαφνικα Παρασκευη βραδυ ακουσαμε το αυτοκινητο και μας ηρθαν........
οσο για το παρεκτρεπομενο, με 2 παιδια μες το δωματιο δε μπορω να κανω αχ βαχ χιχιχι τι πλακα κι αυτο....... παιδια τιποτα θα παω για τα παιδια μου και για τη μανουλα μου και οτι βρεξει ας κατεβασει
παλι εγω θα τη φαω εξαλλου
αυτη ψοφαει να με κανει στην ακρη και να κανονιζει
ουτε μια φορα δεν πηγα με τα παιδια μου θαλασσα λιγο να τα πιασω στο νερακι
παντα εκεινη ειναι μαζι τους μεσα
αφηστε τωρα γιατι θα με παρουν τα ζουμια.

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 08, 2011 7:02 am

Αφου εχετε κλειδι πηγαινετε και μην της πειτε τιποτα ή βαλε τον αντρα σου να της ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΠΛΑ οτι δεν ΘΕΛΕΤΕ επισκεψεις.Θελετε ηρεμια,ξεκουραση και αναγκη να μεινετε μονοι ως οικογενεια!

Αν σας μπαστακωθει,δεν ειναι αναγκη να καταφυγεις στην μεθοδο αχ/βαχ για να την κανεις να "βελαξει" αλλα να την κουρασεις τοσο πολυ με τις τρελες απαιτησεις σου που να το βαλει στα ποδια απο μονη της!
Εγω πχ θα της ελεγα
"Αχ καλε μαμα....εχω πεθυμισει εκεινο το φανταστικο παστιτσιο σου!Η φιλη μου,θελει την συνταγη.Μηπως σου ειναι ευκολο να μας φτιαξεις?"
Και θα την καλοπιασεις,γιατι ολες οι νοικοκυρες κρυβουν ενα ψωνιο μεσα τους και θα την απασχολησεις στην κουζινα (οποτε εσυ μπορεις να απολαυσεις το μπανακι σου στην θαλασσα).
Επισης,εγω θα της ελεγα "Βρε συ,μου μυρισαν κουραμπιεδες...δεν φτιαχνεις λιγους που αρεσουν και στα παιδια?"
Θα κανει ιδαιτερη χαρα αν προτεινει και ο αντρας σου να του φτιαξει κατι.
Μετα,θα της ελεγα...."Επειδη δεν μπορω,δεν πας να συμμαζεψεις λιγο το μπανιο?Τα χαλια του εχει,εχουμε μικρα παιδια στο σπιτι"

Τσακισε την στις δουλειες !!Βαλτην να κανει απο γενικη μεχρι πληρης ανανεωση του κηπου!!!!
Αν εξακολουθει να ειναι ακμαιοτατη,βεβαιωσου οτι δεν πινει ρεντ μπουλ!Στην αναγκη...... ριξτης υπνωτικο μεσα στο νερο της!!!

Αμα σου μιλαει,δωστης να καταλαβει οτι δεν της δινεις σημασια.Πχ μιλατε για ενα θεμα,σου λεει τα δικα της,εσυ πες ναι,ναι και αλλαξε θεμα μιλωντας προς τον πεθερο σου!!Θα νιωσει σαν παρεισακτη και ισως αν εχει φιλοτιμο,σας αφησει στην ησυχια σας και φυγει!

Οταν σου λεει...εισαι η καλυτερη νυφη που ειχα ποτε,αιφνιδιασε την με το ιδιο νομισμα..."και εσυ εισαι η καλυτερη μαμα που ειχα ποτε,αλλα εισαι λιγο γκρινιαρουλα!Τι να κανουμε ομως,αν και ενοχλητικη τα μαλλα σε αγαπαμε,κριμα που δεν το βλεπεις!"

Αν δεις οτι δεν γινετε τιποτα,παρε την πισινα των παιδιων....και βουτα την μεσα.Φροντισε να φανει σαν ατυχημα!!!

(Προφανως αστειευομαι,αλλα η πεθερα σου ειναι περιπτωσαρα!!!)

ChristinaThanps

Δημοσίευση από trianmeli Τετ Ιουν 08, 2011 9:12 am

συμφωνω με την χριστινα καψονια απο το πρωι μεχρι το βραδυ
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από paizoumemazi Τετ Ιουν 08, 2011 8:29 pm

Σε καταλαβαίνω...Να προσπαθήσεις να μείνεις ήρεμη...γιατί εάν χάσεις τον έλεγχο μόνο κακό σε σένα και την οικογένεια σου μπορείς να κάνεις...θέλει πολύ δουλειά να βάζουμε όρια...δεν τα καταφέρνουμε πάντα...αλλά πρέπει να παλεύουμε για την ηρεμία γιατί είναι οτι πολυτιμότερο....Κουράγιο....

paizoumemazi

Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2011

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Ιουν 09, 2011 12:12 am

χτες ξεχασε τα γενεθλια του αντρα μου η καλη του η μαμα
την πηρα εγω 10 το βραδυ και της το θυμισα (και με μαλωσε που δεν της το θυμισα νωριτερα!!!)

σημερα με πηρε πρωι πρωι να μου κανει παρατηρηση γιατι δεν πηρα τουρτα για το γιο της (δεν οδηγαω, οεο!!!- πως θα πηγαινα, ουτε περπαταω!!!)
επρεπε να παραγγειλλω λεει να φερουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 35 ο γιος της εν τω μεταξυ
και τη δευτερα εχουμε παρτυ για τα δυο παιδια και εχω catering delivery και ενα σωρο ετοιμασιες οποτε ειπα να το μαζεψω λιγο το θεμα

αλλα ηθελε να μου κανει τα περσινα για ακουστε

8 ιουνιου τουρτα στον αντρα μου
13 παρτυ στα παιδια
28 τουρτα για τον μικρο χωρια
και 7/7 για μενα ξανα

καθε φορα εν τω μεταξυ και αναψυκτικα, και κερασματα, ε θα κανω μια γιορτη για ολους δε μπορω καθε 15 μερες να ξεσηκωνομαι

παραλογο ε ???????????????

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 09, 2011 7:07 am

Καλα ε,τα εχω παρει με την πεθερα σου!Πολυ ομως!!

Επρεπε να της πεις....Καλα και εσυ τι σοι μανα εισαι που ξεχασες ποτε γεννησες τον λεβεντη σου,δεν ντρεπεσαι??

Να λες παλι καλα τουλαχιστον που δεν σε εχει τελειως και στην αφανεια,δηλ θυμαται τα γενεθλια σου και θελει να κανετε γιορτουλα!Θα μπορουσε να πει,ε εσυ δεν εχεις αναγκη απο γιορτες και γενεθλια!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Ιουν 09, 2011 8:16 am

ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!! - Σελίδα 2 739554

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Πεμ Ιουν 09, 2011 8:43 am

αχχαχαχχα αχ στελλα μου παιξτο λιγο να την τρελανεις και βγαλε ενα βιντεο να το δουμε δικιο εχει η χριστινα ας ειναι λιγο στο τρεξιμο η κυρι α και θα δουμε αν θα εμφανηστει το αλλο σ/κ
εγω θα την σκοτωνα δεν φτανει που τα ξεχασε ζηταει και τα ρεστα αει σηκτηρ κολογρια αντε με συγχησε

ΠΟΠΗ

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Ιουν 09, 2011 8:46 am

παιδια δε θα πιασει τρελλαινεται να την χωνεις να τρεχει να μαγειρευει να κανει πιτες κλπ τη χαρα της θα βρει

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 09, 2011 8:52 am

Βρε βαλτην εσυ να κανει πιτες και να καθαριζει ολη μερα....και πηγαινε εσυ με τον αντρα σου για μπανακι!
Το βραδυ,θα εχει πεσει ξερη απο την κουραση!!!

Δεν αρχιζεις τα βηξιματα γκουχου και γκουχου να της πεις οτι εχεις καμια κολλητικη γριπη να σε αποφευγει σαν το ....το λιβανι????

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Ιουν 09, 2011 12:19 pm

αχ ωραια ολα αυτα
θα δουμε
εχε χαρη που θελω να ξεκουρασω και τη μανουλα μου λιγο

????????
Επισκέπτης

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης