Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!!
+6
vassiliki
Ladycat
ΠΟΠΗ
derbybaby
Rea
ChristinaThanps
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!!
Πηγα σημερα στην πεθερα και με πηγε ο πεθερος στην Προνοια για κατι χαρτια..... οταν γυρισαμε εκεινος πηγε σε μια δουλεια, μου ειχε πει ομως οτι θα πανε στο εξοχικο και θα ερθουν πισω Παρασκευη.....μολις μειναμε μονες λεει η πεθερα.....
"θα πατε καθολου για μπανιο?" λεω εγω δεν ξερω να δουμε τι θα πει ο συζυξ αλλα μπορει
με το μπορει λοιπον λεει
¨να μας πειτε αν ειναι να μεινουμε ΣΚ να σας περιμενουμε η να ερθουμε και να ξαναπαμε ολοι μαζι με ενα αυτοκινητο, η να πατε και να ερθουμε!" -----ωραιες εναλλακτικες!
λεω εγω παλι δεν ξερω γιατι εχω το παρτυ των παιδιων τη Δευτερα και ισως να εχω εκκρεμοτητες αλλα αν παμε θα σας πουμε ΟΚ.....
και μπαινουμε στο αυτοκινητο να με φερουν σπιτι...και το λεει στον πεθερο
"αν πανε τα παιδια να παμε ολοι μαζι" και λεει εκεινος
"δεν καταλαβες, τα παιδια θα κανουν οτι θελουν και αν θελουν κι εμας μαζι θα μας το πουνε, αν θελουν μονα τους παλι θα μας το πουνε..."
και κατεβαζει κααααατι μουτρα η πεθερα....εγω μουγκα! και της λεει ο ιδιος
"τι μουστρωσες τι επαθες τι μουτρα ειναι αυτα???" και του λεει
"εσυ τι χωνεσαι, επρεπε να μιλησεις τωρα, ποιος σε ρωτησε?" και λεει ο ανθρωπος
¨μα ειναι η λογικη αυτο που λεω και τελος, αμα θελουν θα μας πουνε" και εκεινη φορτωνει κι αλλο....."βεβαια εσυ να πεταχτεις, να μιλησεις μπλα μπλα μπλα"
της λεει " θα σε κατεβασω κατω σταματα μη με νευριαζεις"
ο ανθρωπος απ τα νευρ του εχασε το δρομο, πηρε λαθος στενο, κοντεψε να παθει ανακοπη
"μα τι εκανα και φωναζεις?" να της λεει
εκεινη μουουουτρα......
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑ, λεω εγω, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ....ΩΣ ΤΩΡΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑς ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΡΑ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.....και γελαω να χαλαρωσω τα πνευματα
εκεινη συνεχιζει
"γιατι να πανε μονοι τι τους κανουμε τους ενοχλουμε, εγω ποτε θα τα χαρω τα παιδια δηλαδη εσυ παντου να χωθεις..." και βλεπω οτι ειναι ετοιμος να την αδειασει σε καμμια λακκουβα....
ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΛΕ, λεω, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩς ΝΑ ΝΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....
και η αλλη εχει γινει μπλε μαρεν!!!
ο πεθερος βαρεσε την πορτα και κατεβηκε να παρει το παιδι απ τον παιδικο
και η πεθερ αρχιζει το παραλληρημα
"παιδια εχεις, και θα δεις, εμενα εφυγε το παιδι μου απ το σπιτι και δεν ημουν ετοιμη"
ΜΑΜΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΥΓΕ ΣΥΝΕΛΘΕ
και μιας φιλης μου εφυγε στην Καβαλα
ΜΑΜΑ ΑΛΛΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΛΛΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
και δενξερεις πως ειναι
ΜΑΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕς ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ----ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΜΑ, Ε ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ!
ναι κι αυτος δε με καταλαβαινει και τι χωνεται
ΜΑΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΡΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ)
και δε με νοιαζει καλυτερα εγω να πεθανω να μεινει με την κακια του ο κακος!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ???
ναι γιατι να μη χαρω τα παιδια αν ηταν η μανα σου θα πηγαινες....
ΜΑΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΟΤΕ Α ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΕ
ναι αλλα εγω τι εμποδιω δηλαδη θα μαγειρευω θα κραταω τα παιδια
ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ-------ναααα τα μουτρα
ΚΟΙΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 3 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ ΑΛΛΑ 3 ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ
βεβαια η πεθερα οτι να πει ειναι κακια
ΔΕ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΙΑ ΕΙΠΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ
μαμα ο γιος σου οταν του ειπα να παμε ειπε σιγα μη φαω ολο το καλοκαιρι με τους γονεις μου το ξερω οτι δε με πιστευεις αλλα εκεινος το ειπε οχι εγω η σκυλα
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
εν τω μεταξυ βραζει σχεδον κλαιει
"δηλαδη τι εγω θα φευγω Παρασκευη κι εσεις θα πηγαινετε Σαββατο, γινεται κι αυτο???"
ΠΩΠΩ ΜΑΜΑ ΜΕ ΖΑΛΙΣΕΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΥ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
ναι τετοιος ητανε παντα βεβαια ολοι εμενα εχουν κακια αλλα καλε λενε ολοι νυφες εχεις??????ωωωωχ!!!!
ΠΩΠΩ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΞ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....Ε ΡΕ ΜΑΜΑ!!!!
ναι βεβαια ολοι τα δινουν τα παιδια τους
ΩΠΑ---ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
δηλαδη δε θα τα παρω???
της το γυριζω κι εγω...
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΘΕΣ ΜΑΖΙ?????
ακου λεει να ερθεις οσο θελεις αλλα δεν αφηνεις τον αντρα σου
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ
εγω τα εδινα 2 χρονω τα παιδια μου για ενα μηνα
ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ......
ναι καλα...βεβαια ολες οι αυλες θα ειναι γεματες εγγονια κι εμεις
ΜΑΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΦΤΑΝΕΙ
και ο αλλος ο γιος να δουμε αν θα μεινει απο πανω
ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ
ναι αμα πει η κοπελα οχι ειναι οχι
ΑΜΑ ΕΣΥ ΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΑΜΑ ΤΗΝ ΖΑΛΙΣΕΙς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ
ποιος εγω?????????????? ------εδω γελαμε!!!!
ξερω ξερω η πεθερα παντα ειναι κακια και τωρα ηταν αναγκη να μιλησει κι αυτος να χωθει ακου να πατε μονοι σας
και το ρεζουμε
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΓΚΗ...........
και αυτο το λεμε ενω πηγαινουμε ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
για πειτε τωρα ειλικρινα, ειμαι εγω κακια και παραλογη νυφη? της μιλαω ασχημα? βγαζω γλωσσα? και της ειπα κιολας
εγω αμα θυμωσω σου λεω ενα "ελα ρε μαμα τωρα τι λες" και τελος
ουτε κακια ουτε μουτρα
εσυ κανεις μουτρα και χαλας τη ζαχαρενια σου για να γινει το δικο σου
'ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ"
ηρθε ο παππους και εφυγαν......ελπιζω να πηγαν στον προορισμο τους και να μη τη φουνταρε πουθενα..............
για πειτε γιατι μεχρι να πεθανω στο θεμα με τις πεθερες θα γραφω την τυχη μου μεσα
"θα πατε καθολου για μπανιο?" λεω εγω δεν ξερω να δουμε τι θα πει ο συζυξ αλλα μπορει
με το μπορει λοιπον λεει
¨να μας πειτε αν ειναι να μεινουμε ΣΚ να σας περιμενουμε η να ερθουμε και να ξαναπαμε ολοι μαζι με ενα αυτοκινητο, η να πατε και να ερθουμε!" -----ωραιες εναλλακτικες!
λεω εγω παλι δεν ξερω γιατι εχω το παρτυ των παιδιων τη Δευτερα και ισως να εχω εκκρεμοτητες αλλα αν παμε θα σας πουμε ΟΚ.....
και μπαινουμε στο αυτοκινητο να με φερουν σπιτι...και το λεει στον πεθερο
"αν πανε τα παιδια να παμε ολοι μαζι" και λεει εκεινος
"δεν καταλαβες, τα παιδια θα κανουν οτι θελουν και αν θελουν κι εμας μαζι θα μας το πουνε, αν θελουν μονα τους παλι θα μας το πουνε..."
και κατεβαζει κααααατι μουτρα η πεθερα....εγω μουγκα! και της λεει ο ιδιος
"τι μουστρωσες τι επαθες τι μουτρα ειναι αυτα???" και του λεει
"εσυ τι χωνεσαι, επρεπε να μιλησεις τωρα, ποιος σε ρωτησε?" και λεει ο ανθρωπος
¨μα ειναι η λογικη αυτο που λεω και τελος, αμα θελουν θα μας πουνε" και εκεινη φορτωνει κι αλλο....."βεβαια εσυ να πεταχτεις, να μιλησεις μπλα μπλα μπλα"
της λεει " θα σε κατεβασω κατω σταματα μη με νευριαζεις"
ο ανθρωπος απ τα νευρ του εχασε το δρομο, πηρε λαθος στενο, κοντεψε να παθει ανακοπη
"μα τι εκανα και φωναζεις?" να της λεει
εκεινη μουουουτρα......
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑ, λεω εγω, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ....ΩΣ ΤΩΡΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑς ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΡΑ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.....και γελαω να χαλαρωσω τα πνευματα
εκεινη συνεχιζει
"γιατι να πανε μονοι τι τους κανουμε τους ενοχλουμε, εγω ποτε θα τα χαρω τα παιδια δηλαδη εσυ παντου να χωθεις..." και βλεπω οτι ειναι ετοιμος να την αδειασει σε καμμια λακκουβα....
ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΛΕ, λεω, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩς ΝΑ ΝΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....
και η αλλη εχει γινει μπλε μαρεν!!!
ο πεθερος βαρεσε την πορτα και κατεβηκε να παρει το παιδι απ τον παιδικο
και η πεθερ αρχιζει το παραλληρημα
"παιδια εχεις, και θα δεις, εμενα εφυγε το παιδι μου απ το σπιτι και δεν ημουν ετοιμη"
ΜΑΜΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΥΓΕ ΣΥΝΕΛΘΕ
και μιας φιλης μου εφυγε στην Καβαλα
ΜΑΜΑ ΑΛΛΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΛΛΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
και δενξερεις πως ειναι
ΜΑΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕς ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ----ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΜΑ, Ε ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ!
ναι κι αυτος δε με καταλαβαινει και τι χωνεται
ΜΑΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΡΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ)
και δε με νοιαζει καλυτερα εγω να πεθανω να μεινει με την κακια του ο κακος!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ???
ναι γιατι να μη χαρω τα παιδια αν ηταν η μανα σου θα πηγαινες....
ΜΑΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΟΤΕ Α ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΕ
ναι αλλα εγω τι εμποδιω δηλαδη θα μαγειρευω θα κραταω τα παιδια
ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ-------ναααα τα μουτρα
ΚΟΙΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 3 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ ΑΛΛΑ 3 ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ
βεβαια η πεθερα οτι να πει ειναι κακια
ΔΕ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΙΑ ΕΙΠΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ
μαμα ο γιος σου οταν του ειπα να παμε ειπε σιγα μη φαω ολο το καλοκαιρι με τους γονεις μου το ξερω οτι δε με πιστευεις αλλα εκεινος το ειπε οχι εγω η σκυλα
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
εν τω μεταξυ βραζει σχεδον κλαιει
"δηλαδη τι εγω θα φευγω Παρασκευη κι εσεις θα πηγαινετε Σαββατο, γινεται κι αυτο???"
ΠΩΠΩ ΜΑΜΑ ΜΕ ΖΑΛΙΣΕΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΥ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
ναι τετοιος ητανε παντα βεβαια ολοι εμενα εχουν κακια αλλα καλε λενε ολοι νυφες εχεις??????ωωωωχ!!!!
ΠΩΠΩ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΞ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....Ε ΡΕ ΜΑΜΑ!!!!
ναι βεβαια ολοι τα δινουν τα παιδια τους
ΩΠΑ---ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
δηλαδη δε θα τα παρω???
της το γυριζω κι εγω...
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΘΕΣ ΜΑΖΙ?????
ακου λεει να ερθεις οσο θελεις αλλα δεν αφηνεις τον αντρα σου
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ
εγω τα εδινα 2 χρονω τα παιδια μου για ενα μηνα
ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ......
ναι καλα...βεβαια ολες οι αυλες θα ειναι γεματες εγγονια κι εμεις
ΜΑΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΦΤΑΝΕΙ
και ο αλλος ο γιος να δουμε αν θα μεινει απο πανω
ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ
ναι αμα πει η κοπελα οχι ειναι οχι
ΑΜΑ ΕΣΥ ΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΑΜΑ ΤΗΝ ΖΑΛΙΣΕΙς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ
ποιος εγω?????????????? ------εδω γελαμε!!!!
ξερω ξερω η πεθερα παντα ειναι κακια και τωρα ηταν αναγκη να μιλησει κι αυτος να χωθει ακου να πατε μονοι σας
και το ρεζουμε
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΓΚΗ...........
και αυτο το λεμε ενω πηγαινουμε ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
για πειτε τωρα ειλικρινα, ειμαι εγω κακια και παραλογη νυφη? της μιλαω ασχημα? βγαζω γλωσσα? και της ειπα κιολας
εγω αμα θυμωσω σου λεω ενα "ελα ρε μαμα τωρα τι λες" και τελος
ουτε κακια ουτε μουτρα
εσυ κανεις μουτρα και χαλας τη ζαχαρενια σου για να γινει το δικο σου
'ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ"
ηρθε ο παππους και εφυγαν......ελπιζω να πηγαν στον προορισμο τους και να μη τη φουνταρε πουθενα..............
για πειτε γιατι μεχρι να πεθανω στο θεμα με τις πεθερες θα γραφω την τυχη μου μεσα
????????- Επισκέπτης
Απ: ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!!
1)Να λες παλι καλι που ο πεθερος δειχνει να εχει κατανοηση και την βαζει στην θεση της!Φαντασου να ειχες να τους αντιμετωπισεις και τους δυο!!
2)Καλα ξεμπερδεματα!!Ειλικρινα δεν ξερω τι να σου πω...
2)Καλα ξεμπερδεματα!!Ειλικρινα δεν ξερω τι να σου πω...
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
ναι ο ανθρωπος εχει τακτ αυτο να το πω
αστα να πανε ειμαστε κατα τα αλλα!
αστα να πανε ειμαστε κατα τα αλλα!
????????- Επισκέπτης
Με την υγεια σου πως πας?Αυτο θα πρεπει να σε απασχολει και οχι η πεθερα σου!Ο αντρας σου τι θεση περνει?
Χα χα! Ο πεθερός τραβάει το μεγάλο ζόρι! Πάλι καλά δεν λες; Κάπου τη μαζεύει τη κατάσταση. Αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ τι θα λουζόσουν
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
αχ κοπελα μου..εσενα ειναι σηριαλ απο μονη της..του παραλογου η κουβεντα...κοιτα να κανεις το συμφερον σου κ της οικογενειας τους κ τα μουτρα χεστα.αμα ειναι χλωρη παντα μουτρα θα εχει.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
ΒΡΕ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΙΑΛ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΡΓΟΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ . ΜΗΝ ΜΕΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗΣΗ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ChristinaThanps έγραψε:Με την υγεια σου πως πας?Αυτο θα πρεπει να σε απασχολει και οχι η πεθερα σου!Ο αντρας σου τι θεση περνει?
ειμαι λιγο καλυτερα με τη ζεστουλα περπαταω δεκα βηματακια
ο αντρας μου δεν τους θελει ουτε για ενα ΣΚ
????????- Επισκέπτης
Στελλα εισαι θεαααααααα καλη δυναμη εγω θα ειχα κατεβασει ολα τα καντηλια του Αγ.Δημητριου ηρωας εισαι κοριτσακι μου
μήπως να εξηγούσες στον πεθερούλη την κατάσταση μήπως την έπαιρνε για κανα σκ και την κάνανε για πουθενα αλλου?φαίνεται λογικός ανθρωπος και ίσως να την κατάφερνε... κάν' του κουβέντα.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Συμφωνω με τη Βασιλικη, καταρχην. Ειναι μια προταση και αυτη που δεν εχει τεθει ως τωρα...Μπηκαν νεα δεδομενα στην υποθεση και ειναι ο πεθερος σου. ΜΗΠΩΣ αυτος ειναι τωρα το κλειδι του χειρισμου της;
Ανιατη περιπτωση παντως η πεθερα σου...
Βεβαια,στον τρελο νομιζω λεμε ''ναι'' και κανουμε αυτο που θελουμε εμεις, ειδικα οταν ειναι και μωρο, ακου ''δεν ημουν ετοιμη να φυγει ο γιος μου''! Βεβαια εσυ μιλησες με την ελπιδα να την πεισεις, αλλα ειπαμε, μεχρι να ωριμασει πως να πειστει...Αρα απο μονη της, δυσκολο αλλα οχι αδυνατον.
Ξερω πεθερα που εμενε απο πανω απο το γιο της, δε χωνευε τη νυφη και οι επεμβασεις της ηταν απελπιστικες, αλλα πειστηκε-ισως απο τον αντρα της;- να μετακομισει σε αλλο σπιτι που αγορασε, πολυ πιο μακρια απο το πρωτο. Οποτε δεν μπορω να σου πω οτι αποκλειεται να αλλαξει κατι. Θα αλλαξει και θα το δεις.
Μηπως επειδη εισαι καλυτερα μπορεις να μην πας; Να παρετε μια πισινουλα για τα παιδια στο μπαλκονι και να πατε μονοημερες σε κοντινη θαλασσα;
Ανιατη περιπτωση παντως η πεθερα σου...
Βεβαια,στον τρελο νομιζω λεμε ''ναι'' και κανουμε αυτο που θελουμε εμεις, ειδικα οταν ειναι και μωρο, ακου ''δεν ημουν ετοιμη να φυγει ο γιος μου''! Βεβαια εσυ μιλησες με την ελπιδα να την πεισεις, αλλα ειπαμε, μεχρι να ωριμασει πως να πειστει...Αρα απο μονη της, δυσκολο αλλα οχι αδυνατον.
Ξερω πεθερα που εμενε απο πανω απο το γιο της, δε χωνευε τη νυφη και οι επεμβασεις της ηταν απελπιστικες, αλλα πειστηκε-ισως απο τον αντρα της;- να μετακομισει σε αλλο σπιτι που αγορασε, πολυ πιο μακρια απο το πρωτο. Οποτε δεν μπορω να σου πω οτι αποκλειεται να αλλαξει κατι. Θα αλλαξει και θα το δεις.
Μηπως επειδη εισαι καλυτερα μπορεις να μην πας; Να παρετε μια πισινουλα για τα παιδια στο μπαλκονι και να πατε μονοημερες σε κοντινη θαλασσα;
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
o πεθερος ειναι πιο λογικος απ αυτην αλλα οχι και πολυ......ειπαν θα πανε καπου το σεπτεμβρη ....πριν με τιποτα
εξαλλου απ το μπιρι μπιρι μπιρι τον κανει τρελλο τον ανθρωπο μη νομιζετε οτι ειναι ευκολο να εχεις τετοια γυναικα
εκεινος εχει τα νευρα του μπορει να σκοτωσει ανθρωπο
και αμα του μιλησουμε μετα της τα λεει και μας κανουν μουτρα μαζι
στην τελικη σπιτι τους ειναι
ημερησιες δε μπορω ουτε απο αποψη βενζινες ουτε απο υγειας ακομα
εξαλλου απ το μπιρι μπιρι μπιρι τον κανει τρελλο τον ανθρωπο μη νομιζετε οτι ειναι ευκολο να εχεις τετοια γυναικα
εκεινος εχει τα νευρα του μπορει να σκοτωσει ανθρωπο
και αμα του μιλησουμε μετα της τα λεει και μας κανουν μουτρα μαζι
στην τελικη σπιτι τους ειναι
ημερησιες δε μπορω ουτε απο αποψη βενζινες ουτε απο υγειας ακομα
????????- Επισκέπτης
στελλακι τι να πω υπομονη κουκλα μου, το θεατρο του παραλογου σε ολο του το μεγαλειο
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
Δεν εχω καταλαβει καλα!Το εξωχικο ανηκει στην πεθερα σου -αλλα σας εχει δωσει το ελευθερο να πηγαινετε,με την προυποθεση να ειναι και αυτη εκει???
το εξοχικο ανηκει στον πεθερο μου και λενε οποτε θελετε να πατε αλλα μολις πουμε να παμε μπαστακωνονται
και μαλιστα ενω παλια πηγαινανε ΣΚ
τωρα καθονται 6 μερες απ τις 7....
και μαλιστα ενω παλια πηγαινανε ΣΚ
τωρα καθονται 6 μερες απ τις 7....
????????- Επισκέπτης
Tωρα....τι να σου πω...εφοσον ειναι σπιτι τους,πανε οποτε θελουν!Σε αυτο δεν μπορεις να πεις και να κανεις κατι!
Αμα η πεθερα απο μονη της,δεν καταλαβαινει οτι το ζευγαρι,εχει αναγκη να μεινει λιγο μονο του ....
Εγω σαν Χριστινα,δεν θα πηγαινα καθολου!!
Αμα η πεθερα απο μονη της,δεν καταλαβαινει οτι το ζευγαρι,εχει αναγκη να μεινει λιγο μονο του ....
Εγω σαν Χριστινα,δεν θα πηγαινα καθολου!!
κι εγω σαν Στελλα δε θα πηγαινα
τα παιδια ομως??? πως τα κλεινεις μεσα??? κριμα δεν ειναι???
και μη μου πεις κι εσυ να πηγαινοερχομαι δε γινεται
οποτε προτιμω να βαλω λιγο νερο στο κρασι μου να παω ολα τα Σκ μαζι τους εκτος απο ενα τριημερο της αδειας του αντρα μου
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ!!!!!!!!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.....ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ!
τα παιδια ομως??? πως τα κλεινεις μεσα??? κριμα δεν ειναι???
και μη μου πεις κι εσυ να πηγαινοερχομαι δε γινεται
οποτε προτιμω να βαλω λιγο νερο στο κρασι μου να παω ολα τα Σκ μαζι τους εκτος απο ενα τριημερο της αδειας του αντρα μου
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ!!!!!!!!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.....ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ!
????????- Επισκέπτης
το ξαναβαζω να μην το ψαχνεις
για δες τι καλα τ απερναμε
τα πεθερικα μου εχουν ενα εξοχικο στην Ασπροβαλτα....καθε χρονο εχουμε φασαριες του στυλ "φερε τα παιδι εμεις θα το φερουμε πισω σε 3 μερες" και εγω δεν το εδωσα ποτε....
"μα οι γειτονες εχουν τα εγγονια τους" - απ τις κορες ομως, ποτε απ τις νυφες.... μα το ενα μα το αλλο.......... ο μεγαλος μου ειναι πολυ ζωηρος και περυσι ο μπαμπας του τον εδωσε για 3 μερες χωρις να με ρωτησει με αποτελεσμα τη δευτερη μερα να παρω το μπεμπη και να τρεχω μονη μου εκει περα και να φαω ενα ΠΣΚ μαζι τους (!) για να ειμαι με τα παιδια
το παιδι το βρηκα καταφαγωμενο απ τα κουνουπια, ξεχασαν το αντικουνουπικο να το βαλουν, συγκαμενο γιατι το ξεπλεναν με νερακι απ την παιδικη πισινα, οοοοολη μερα μες τον ηλιο χωρις καπελο ουτε αντιηλιακο , οτι ωρα να ναι στη θαλασσα, ολη μερα στην πισινουλα ......τα ειπα στο "επικινδυνες γιαγιαδες" να μην σας κουραζω......
ΤΩΡΑ εχω θεμα..........περυσι με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να μας αφησουν 3 μερουλες μονους μας στο εξοχικο και να μην ερθουν......και μας κρατησαν μουτρα κανα μηνα μετα (ενω ολο το καλοκαιρι πηγαιναμε ΣΚ μαζι τους)
φετος βγηκε ΚΑΙ ο πεθερος στη συνταξη οποτε...............ΙΟΥΝΙΟΣ και θα πανε να αραξουνε......ως το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
τωρα εγω σα μανα θα καθομουν να λιωσω στην πολη για να παει το παιδι μου με την οικογενεια του 10 μερες, αλλα αυτοι αποκλειεται!
απο τη μια και γι αυτο ειπα εχω ΚΑΙ αδικο, το σπιτι ειναι δικο τους, οτι θελουν το κανουν, περιμεναν τοσα χρονια τη συνταξη εχουν καθε δικαιωμα να πανε, εχουν τις ντοματουλες τους, εχουν ποτισματα ΟΚ ΟΚ ΟΚ
απ την αλλη ομως.............απο ολοκληρο καλοκαιρι ζηταω μονο 3 μερουλες!!!! Πρεπει δηλαδη ολο το καλοκαιρι να το φαω μαζι τους????
να μην ξεχασω να σας πω οτι ολο το χειμωνα εχω βγει απ την πορτα μου 4 φορες κυριολεκτικα γιατι δεν περπατουσα απο μυοπαθεια, τωρα αρχισα να κανω καποια βηματακια και να με δει λιγο ο ηλιος και παλι μεσα ειμαι δηλαδη...
το μαζι τους βεβαια να σας πω κι αυτο συνεπαγεται με
1. ο αντρας μου παθαινει ψυχολογικο λαλα και του κανει σπαστικες καταστασεις στομαχου δεν μπορει ουτε να φαει μια μπουκια ειναι ολο χαπακωμενος
2. η πεθερα τρεχει απο πισω μας παντου.........καθηστε να σας περιγραψω καλυτερα μια μερα
ξυπνας το πρωι και το μικρο μωρο λειπει απο διπλα σου γιατι το πηρε η κυρια κρυφα τα χαραματα να το παει στη γειτονια απ τις 7 να το "δειξει"
πινεις ενα καφεδακι οπου σε βρισκει μονη σου και αρχιζει ερωτησεις τυπου "ευχαριστιεσαι το σεξ μετα την γεννα?" ο γιος της "ειναι προικισμενος η οχι?" (σε ....μεγεθος) θα πας για μπανιο θαλασσα "ξυριζεσαι? και αν ναι, που???" κι ο γιος της "ξυριζεται????" Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!!!!
μετα ξυπναει ο αντρας μου και ο μεγαλος γιος λεει ο αντρας μου "θελω μια μπουγατσουλα"
βγαζει αυτη ενα δισκο "γιατι να παρεις μπουγατσα να δινεις λεφτα κοιτα, σου εκανα μια φετα με μελι, μια με μερεντα, μια με λα βας..." τα παιρνει ο συζυγος που δε μπορει να αποφασισει τι θα φαει στις 10 μερες των διακοπων του.....βριζει και φωναζει........
μετα αρχιζει το ματς......."μαμα το παιδι ειναι στην πισινα τρεις ωρες" σε γραααααφει
μαμα το παιδι ειναι νηστικο - σε γραααααφει
μαμα το παιδι ειναι στον ηλιο- σε γρααααφει
ερχεται το μεσημερι ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ τους φτιαχνει πατατες στο φουρνο με τυρι χειμωνα καλοκαιρι αυτο ειναι κι αμα βαλω και λιγο τυρι παραπανω για τον μεγαλο που του αρεσει το παιρνει πισω...........
μετα αρχιζουμε "δε θα πατε στη θαλασσα, πηγαμε ειδαμε και ειναι ζεστη, τωρα παει ο κοσμος, τωρα ειναι ωρα για θαλασσα εσεις τι κανετε???" ε πρηξε πρηξε ξεκιναμε και στην πορτα
"ετοιμη κι εγω! αλλος για τη θαλασσα???" εννοειται ουτε να ακουμπησω τα παιδια μου στη θαλασσα αδυνατον να την ξεκολλησεις απο πανω τους......
κανει παρατηρησεις και τι θα τα δωσω να φανε στη θαλασσα...αν ειναι δυνατον να τα εχω με φρυγανια και ντοματα το καλυτερο της....γυρναμε, κανουμε μπανιο, ξαπλωνουμε, και το απογευμα ξανα τα ιιδια..........ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 3 ΧΜ να μας βρει στον ζωολογικο γιατι ο πεθερος δεν την εφερνε για να μεινουμε λιγο η οικογενεια και ηρθε και δεν ειχα που να τη βαλω πισω εχω 2 καθισματακια και μπηκε αναμεσα και στο φιναλε γιατι να ερθει σε μια ωρα ειχαμε ολοι μαζι ραντεβου να παμε βολτα!!!!!!!!!
στη βολτα επισης, εκεινη το καροτσι, εκεινη το παιδι, αυτο ΟΚ λεω γιαγια ειναι να χαρει......
μετα αρχιζουμε "μην κατσετε, να παρετε σαντουιτς στο χερι, αλλη φορα θα τρωτε τοστ απο το σπιτι....να παρε 5 ευρω - το γιο της- κοιταει εμενα - θα φας κι εσυ????"
μα γι αυτο ηρθαμε σπιτι μας διακοπες κυρα μου, για να μην πληρωνουμε ξενοδοχεια, αρα δε θα κανουμε σκοντο και στο φαι, το μεσημερι σπιτι, το βραδυ εξω, δεκα μερες το χρονο ειναι, και φυσικα περασαμε και βραδια με σαντουιτσακι, αλλα οχι με το ζορι.....
και μετα την αλλη μερα ο πεθερος "αμα τρωτε ετσι εξω καθε μερα, τι περιμενετε το στομαχι σας να ειναι καλα???" η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου μονο μ αυτους δεν τρωει, οπου αλλου και να ειμαστε δεν τον πιανει το στομαχι και ο γιατρος ειπε ειναι ψυχολογικο- και το χειμωνα το παθαινει μαζι τους
και γυρναμε το βραδυ, πολεμος να παρω τα παιδια μου στο δωματιο μου, αυτη απο πανω να νανουριζει............για γερα νευρα!!!!!!!!!!
και σας ερωτω........πως παω εγω εκει????
που η παθηση μου δε θελει συγχυσεις, ουτε στεναχωρια απαγορευεται........
και το χειροτερο???? ο αντρας μου τα εφτυσε ολοκληρο χειμωνα με μενα σχεδον αναπηρη και τα δυο παιδια, και ανετοτατα τον δινει τον μεγαλο μαζι τους για καμια βδομαδα αλλα εγω θα πεθανω!!!!!!!!!! μα δεν τον προσεχουν!!!!!!!!!! τους εχει κλειδωσει εξω απο το σπιτι ποσες φορες, βγαινει και ανεβαινει πατωματα και χαμπααααααααααρι χωρια ολα τα αλλα!!!!!!!!
και τωρα το προβλημα
εχω δικαιωμα να τους ζητησω 3 μερες μονη με την οικογενεια μου- ο συζυγος δλδ θα το πει
η ειναι σπιτι τους και να το βουλωσω αφου δεν εχω λεφτα για αλλου
και μεχρι να παρει ο συζυγοπς αδεια - αυγουστο- τι κανω??????????
ο μεγαλος μου ηδη περιμενει πως και πως να παει
δε θελω να παει μονος του- περυσι μεχρι και φιδι βρηκα στη αυλη!!!!!!!!!!
να μαλωσω με το συζυγο που τραβηξε το κουπι ολοκληρη χρονια και να μη στειλω το παιδι
να το στειλω με κινδυνο λεγοντας "ελα μωρε δε θα παθει τιποτα" πωπω Χριστουλη μου
να παω κι εγω και να μεινει ο συζυγος εδω- δε γινεται κι αυτο
να κλεισω το παιδι στο διαμερισμα καλοκαιριατικα????κριμα
πειτε κατι θα τρελλαθω
για δες τι καλα τ απερναμε
τα πεθερικα μου εχουν ενα εξοχικο στην Ασπροβαλτα....καθε χρονο εχουμε φασαριες του στυλ "φερε τα παιδι εμεις θα το φερουμε πισω σε 3 μερες" και εγω δεν το εδωσα ποτε....
"μα οι γειτονες εχουν τα εγγονια τους" - απ τις κορες ομως, ποτε απ τις νυφες.... μα το ενα μα το αλλο.......... ο μεγαλος μου ειναι πολυ ζωηρος και περυσι ο μπαμπας του τον εδωσε για 3 μερες χωρις να με ρωτησει με αποτελεσμα τη δευτερη μερα να παρω το μπεμπη και να τρεχω μονη μου εκει περα και να φαω ενα ΠΣΚ μαζι τους (!) για να ειμαι με τα παιδια
το παιδι το βρηκα καταφαγωμενο απ τα κουνουπια, ξεχασαν το αντικουνουπικο να το βαλουν, συγκαμενο γιατι το ξεπλεναν με νερακι απ την παιδικη πισινα, οοοοολη μερα μες τον ηλιο χωρις καπελο ουτε αντιηλιακο , οτι ωρα να ναι στη θαλασσα, ολη μερα στην πισινουλα ......τα ειπα στο "επικινδυνες γιαγιαδες" να μην σας κουραζω......
ΤΩΡΑ εχω θεμα..........περυσι με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να μας αφησουν 3 μερουλες μονους μας στο εξοχικο και να μην ερθουν......και μας κρατησαν μουτρα κανα μηνα μετα (ενω ολο το καλοκαιρι πηγαιναμε ΣΚ μαζι τους)
φετος βγηκε ΚΑΙ ο πεθερος στη συνταξη οποτε...............ΙΟΥΝΙΟΣ και θα πανε να αραξουνε......ως το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
τωρα εγω σα μανα θα καθομουν να λιωσω στην πολη για να παει το παιδι μου με την οικογενεια του 10 μερες, αλλα αυτοι αποκλειεται!
απο τη μια και γι αυτο ειπα εχω ΚΑΙ αδικο, το σπιτι ειναι δικο τους, οτι θελουν το κανουν, περιμεναν τοσα χρονια τη συνταξη εχουν καθε δικαιωμα να πανε, εχουν τις ντοματουλες τους, εχουν ποτισματα ΟΚ ΟΚ ΟΚ
απ την αλλη ομως.............απο ολοκληρο καλοκαιρι ζηταω μονο 3 μερουλες!!!! Πρεπει δηλαδη ολο το καλοκαιρι να το φαω μαζι τους????
να μην ξεχασω να σας πω οτι ολο το χειμωνα εχω βγει απ την πορτα μου 4 φορες κυριολεκτικα γιατι δεν περπατουσα απο μυοπαθεια, τωρα αρχισα να κανω καποια βηματακια και να με δει λιγο ο ηλιος και παλι μεσα ειμαι δηλαδη...
το μαζι τους βεβαια να σας πω κι αυτο συνεπαγεται με
1. ο αντρας μου παθαινει ψυχολογικο λαλα και του κανει σπαστικες καταστασεις στομαχου δεν μπορει ουτε να φαει μια μπουκια ειναι ολο χαπακωμενος
2. η πεθερα τρεχει απο πισω μας παντου.........καθηστε να σας περιγραψω καλυτερα μια μερα
ξυπνας το πρωι και το μικρο μωρο λειπει απο διπλα σου γιατι το πηρε η κυρια κρυφα τα χαραματα να το παει στη γειτονια απ τις 7 να το "δειξει"
πινεις ενα καφεδακι οπου σε βρισκει μονη σου και αρχιζει ερωτησεις τυπου "ευχαριστιεσαι το σεξ μετα την γεννα?" ο γιος της "ειναι προικισμενος η οχι?" (σε ....μεγεθος) θα πας για μπανιο θαλασσα "ξυριζεσαι? και αν ναι, που???" κι ο γιος της "ξυριζεται????" Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!!!!
μετα ξυπναει ο αντρας μου και ο μεγαλος γιος λεει ο αντρας μου "θελω μια μπουγατσουλα"
βγαζει αυτη ενα δισκο "γιατι να παρεις μπουγατσα να δινεις λεφτα κοιτα, σου εκανα μια φετα με μελι, μια με μερεντα, μια με λα βας..." τα παιρνει ο συζυγος που δε μπορει να αποφασισει τι θα φαει στις 10 μερες των διακοπων του.....βριζει και φωναζει........
μετα αρχιζει το ματς......."μαμα το παιδι ειναι στην πισινα τρεις ωρες" σε γραααααφει
μαμα το παιδι ειναι νηστικο - σε γραααααφει
μαμα το παιδι ειναι στον ηλιο- σε γρααααφει
ερχεται το μεσημερι ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ τους φτιαχνει πατατες στο φουρνο με τυρι χειμωνα καλοκαιρι αυτο ειναι κι αμα βαλω και λιγο τυρι παραπανω για τον μεγαλο που του αρεσει το παιρνει πισω...........
μετα αρχιζουμε "δε θα πατε στη θαλασσα, πηγαμε ειδαμε και ειναι ζεστη, τωρα παει ο κοσμος, τωρα ειναι ωρα για θαλασσα εσεις τι κανετε???" ε πρηξε πρηξε ξεκιναμε και στην πορτα
"ετοιμη κι εγω! αλλος για τη θαλασσα???" εννοειται ουτε να ακουμπησω τα παιδια μου στη θαλασσα αδυνατον να την ξεκολλησεις απο πανω τους......
κανει παρατηρησεις και τι θα τα δωσω να φανε στη θαλασσα...αν ειναι δυνατον να τα εχω με φρυγανια και ντοματα το καλυτερο της....γυρναμε, κανουμε μπανιο, ξαπλωνουμε, και το απογευμα ξανα τα ιιδια..........ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 3 ΧΜ να μας βρει στον ζωολογικο γιατι ο πεθερος δεν την εφερνε για να μεινουμε λιγο η οικογενεια και ηρθε και δεν ειχα που να τη βαλω πισω εχω 2 καθισματακια και μπηκε αναμεσα και στο φιναλε γιατι να ερθει σε μια ωρα ειχαμε ολοι μαζι ραντεβου να παμε βολτα!!!!!!!!!
στη βολτα επισης, εκεινη το καροτσι, εκεινη το παιδι, αυτο ΟΚ λεω γιαγια ειναι να χαρει......
μετα αρχιζουμε "μην κατσετε, να παρετε σαντουιτς στο χερι, αλλη φορα θα τρωτε τοστ απο το σπιτι....να παρε 5 ευρω - το γιο της- κοιταει εμενα - θα φας κι εσυ????"
μα γι αυτο ηρθαμε σπιτι μας διακοπες κυρα μου, για να μην πληρωνουμε ξενοδοχεια, αρα δε θα κανουμε σκοντο και στο φαι, το μεσημερι σπιτι, το βραδυ εξω, δεκα μερες το χρονο ειναι, και φυσικα περασαμε και βραδια με σαντουιτσακι, αλλα οχι με το ζορι.....
και μετα την αλλη μερα ο πεθερος "αμα τρωτε ετσι εξω καθε μερα, τι περιμενετε το στομαχι σας να ειναι καλα???" η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου μονο μ αυτους δεν τρωει, οπου αλλου και να ειμαστε δεν τον πιανει το στομαχι και ο γιατρος ειπε ειναι ψυχολογικο- και το χειμωνα το παθαινει μαζι τους
και γυρναμε το βραδυ, πολεμος να παρω τα παιδια μου στο δωματιο μου, αυτη απο πανω να νανουριζει............για γερα νευρα!!!!!!!!!!
και σας ερωτω........πως παω εγω εκει????
που η παθηση μου δε θελει συγχυσεις, ουτε στεναχωρια απαγορευεται........
και το χειροτερο???? ο αντρας μου τα εφτυσε ολοκληρο χειμωνα με μενα σχεδον αναπηρη και τα δυο παιδια, και ανετοτατα τον δινει τον μεγαλο μαζι τους για καμια βδομαδα αλλα εγω θα πεθανω!!!!!!!!!! μα δεν τον προσεχουν!!!!!!!!!! τους εχει κλειδωσει εξω απο το σπιτι ποσες φορες, βγαινει και ανεβαινει πατωματα και χαμπααααααααααρι χωρια ολα τα αλλα!!!!!!!!
και τωρα το προβλημα
εχω δικαιωμα να τους ζητησω 3 μερες μονη με την οικογενεια μου- ο συζυγος δλδ θα το πει
η ειναι σπιτι τους και να το βουλωσω αφου δεν εχω λεφτα για αλλου
και μεχρι να παρει ο συζυγοπς αδεια - αυγουστο- τι κανω??????????
ο μεγαλος μου ηδη περιμενει πως και πως να παει
δε θελω να παει μονος του- περυσι μεχρι και φιδι βρηκα στη αυλη!!!!!!!!!!
να μαλωσω με το συζυγο που τραβηξε το κουπι ολοκληρη χρονια και να μη στειλω το παιδι
να το στειλω με κινδυνο λεγοντας "ελα μωρε δε θα παθει τιποτα" πωπω Χριστουλη μου
να παω κι εγω και να μεινει ο συζυγος εδω- δε γινεται κι αυτο
να κλεισω το παιδι στο διαμερισμα καλοκαιριατικα????κριμα
πειτε κατι θα τρελλαθω
????????- Επισκέπτης
στελλα μου πρωτον ηρεμισε κ μην το σκεφτεσαι παιξτο λιγο τρελλη κ εσυ μην τους δινεις σημασια κανε την αδφιαφορη μιλησε με τον αντρα σου κ πες του τους φοβους σου κ αστον εκεινον να κανονισει τους δικους του εσενα να μην σε τρωει το σαρακι κ να πας εκει κ να εχεις τα παιδια σου κ αστην να κτυπιεται μιλα στον μεγαλο σου κ εξηγησε του τι πρεπει να κανει κ τι οχι κ θα δεις οτι θα περασετε ζαχαρη εγω θα πηγαινα μαζι με τα παιδια εκει κ θα την εκανα τουρμπο καθε μερα
εγω ειμαι μαλακουλα να μην πω αλλη λεξη
μιλαω μιλαω και οταν ειναι να πω κατι...της κανω τα χατηρια γιατι τη λυπαμαι....
αλλα οχι και ολο το καλοκαιρι μαζι ρε παιδια
περυσι τις 3 μερες που ημασταν μονοι σαν τρελλοι καναμε, βουτουσαμε με τα παιδια στην πισινα, γυρνουσαμε με τα μαγιο ολη μερα, τρωγαμε οποτε θελαμε οτι θελαμε και αν θελαμε, ηρθε και ενα φιλικο ζευγαρι για φαγητο και μπανιο, καναμε σαν μωρα πιο πολυ εμεις
για φαντασου τωρα μετα το χειμωνα που περασα.....να παρει
λες και ζουμε με την Τασσω Καββαδια......στο 2011
ο αντρας μου δεν εχει προβλημα
δηλαδη εννοω δε τρελλαινεται να παει
αφου εχει θεμα μαζι τους
αλλα τα παιδια???????????
και αντε να παω και να περναω ετσι εννοεις???
γιατι περσι ειδα ενα γειτονα μου και πηγα για μπανιο ενα μεσημερι με τη μαμα του και το μπαμπα του (ο ιδιος ηταν στη δουλεια) αλλα τους ξερω απο μωρο τους ανθρωπους και εγινε θεμα οτι πηγα βολτα......γιατι ο αντρας μου δεν ειχε ερθει εκεινο το ΣΚ και μετ ηρθε και ειδαν οτι τους ξερει καλα και το βουλωσανε
τωρα δεν οδηγαω πια πλακα κανετε να ειμαι στο ελεος τους???
μιλαω μιλαω και οταν ειναι να πω κατι...της κανω τα χατηρια γιατι τη λυπαμαι....
αλλα οχι και ολο το καλοκαιρι μαζι ρε παιδια
περυσι τις 3 μερες που ημασταν μονοι σαν τρελλοι καναμε, βουτουσαμε με τα παιδια στην πισινα, γυρνουσαμε με τα μαγιο ολη μερα, τρωγαμε οποτε θελαμε οτι θελαμε και αν θελαμε, ηρθε και ενα φιλικο ζευγαρι για φαγητο και μπανιο, καναμε σαν μωρα πιο πολυ εμεις
για φαντασου τωρα μετα το χειμωνα που περασα.....να παρει
λες και ζουμε με την Τασσω Καββαδια......στο 2011
ο αντρας μου δεν εχει προβλημα
δηλαδη εννοω δε τρελλαινεται να παει
αφου εχει θεμα μαζι τους
αλλα τα παιδια???????????
και αντε να παω και να περναω ετσι εννοεις???
γιατι περσι ειδα ενα γειτονα μου και πηγα για μπανιο ενα μεσημερι με τη μαμα του και το μπαμπα του (ο ιδιος ηταν στη δουλεια) αλλα τους ξερω απο μωρο τους ανθρωπους και εγινε θεμα οτι πηγα βολτα......γιατι ο αντρας μου δεν ειχε ερθει εκεινο το ΣΚ και μετ ηρθε και ειδαν οτι τους ξερει καλα και το βουλωσανε
τωρα δεν οδηγαω πια πλακα κανετε να ειμαι στο ελεος τους???
????????- Επισκέπτης
οχι ρε συ να πας κ να πουλας τρελλα αυτο εννοω για τα παιδια σου θα πας να ξεσκασουν οτι σου λεει λεγε ναι κ κανε το δικο σου οταν σου πει κατι χαμογελασε κανει τον αλλο να ανησυχει οποτε να εισαι χαρουμενη κ χαμογελαστη!!!! κ τελικα γιατι την λυπασαι?ειπαμε γιαγια ειναι αλλα ολα εχουν ορια κοιταξε να περασεις εσυ καλα κ αστην να βραζει στο ζουμι της κ να μην πας καθε σ/κ αλλα καθε 2ο
καλη ιδεα αυτο
χιχιχι
μαλλον αυτο θα κανω
να σκασει και να πλανταξει η ηλιθια
χιχιχι
μαλλον αυτο θα κανω
να σκασει και να πλανταξει η ηλιθια
????????- Επισκέπτης
ναι ειναι μια λυση απλα χανω την ψυχραιμια μου γιατι τα παιδια κινδυνευουν μπροστα στα ματια μου και δε μπορω να κουνηθω γιατι εκει εχουν αναλαβει αυτοι καταλαβες??
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|