Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
Kαι  η Messinia κοντα σας, - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

Kαι η Messinia κοντα σας,

+11
joan80
my_beba
trianmeli
fouli
dalia
agelaki-007
Thaumataki
Κοριτσομανα
Ladycat
derbybaby
ChristinaThanps
15 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Kαι  η Messinia κοντα σας, - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι η Messinia κοντα σας,

Δημοσίευση από dalia Πεμ Ιουν 02, 2011 4:06 am

Kαλά ρε Χριστινάκι για να καταλάβω...

Ο λόγος που το κάνατε αυτό είναι για να σπάσετε πλάκα ή είχατε προηγούμενα με κάποιον ?

Παρόλλο που σε πολλά που γράφεις και σε διαπιστώσεις που έχεις κάνει στο εδώ συμφωνώ, διαφωνώ με τον τρόπο που το κάνατε.Με λίγα λόγια χάνεις το δίκιο σου...

Βασικά γιατί σε μπαναρανε από δίπλα ?

dalia

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Ζώδια : Κριός Κατσίκα
Τόπος : θεσ/νίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από ChristinaThanps Πεμ Ιουν 02, 2011 7:18 am

Πω πω ρε συ Νταλια,ντρεπομαι...

Μμμ,δεν ειχα κανενα σκοπο,εκανα εγγραφη για να ζητησω καποιες πληροφοριες για το bookscaping απο μια κοπελα και μετα απλα παρακολουθουσα καποια θεματα χωρις να επεμβαινω σε καμια συζητηση!

Καποια στιγμη,σημειωσα σε ενα χαρτι κατι που με ενδιεφερε προσωπικα με σκοπο να το ερευνησω περισσοτερο και να δω τι μπορω να κανω!

Ε,καπως ετσι με ταρακουνησε η πρωτη συναδελφος και αρχισε να μου λεει και τι καθεσαι και σημειωνεις,δεν το βλεπεις οτι ολα ειναι ελεγχομενα και οτι λενε και γραφουν το κανουν για αλλους λογους κτλ!

Και μου προτεινε να κανουμε ας το πουμε μινι πειραμα,για να μου το αποδειξει.Αρχισαμε λοιπον να λεμε διαφορα που δεν τους αρεσαν για να δουμε αν θα φαμε μπαν,αν θα φανε καποιοι αλλοι μπαν....-εντωμεταξυ χωρις να με γνωριζουν αρκετα μελη μου εστελναν μυνηματα οτι γινεται οτι ναναι στο φορουμ και καποιοι δεν τιμωρουνται κτλ-
Ε,και με το καιρο ολες οι κοπελες στο τμημα,ρωτουσαν τι κανουμε και γραφαμε ολες μαζι....
Προηγουμενο δεν ειχαμε με κανεναν,αλλωστε δεν γνωριζαμε και κανεναν.....απλα στην πορεια,ειδαμε πραγματι οτι γινονται καποια στραβα και το ειδαμε λιγο στην πλακα...

Μας μπαναρανε απο διπλα....για ρατσιστικες και φασιστικες αποψεις στο θεμα με τους αγανακτησμενους στο Συνταγμα!

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Δημοσίευση από my_beba Κυρ Ιουν 05, 2011 11:07 pm

Για να καταλάβω καλά... γράφετε επίτηδες θέματα που ξέρετε πως "ενοχλούν" το φόρουμ και τους χρήστες. Αλλά με ποιο σκοπό? Για να σπάσετε πλάκα θα μου πεις. Προφανώς όπως έχετε καταλάβει θα σας μπανάρουν δια παντός, θα φτιάξετε κι άλλους λογαριασμούς ή θα χρησιμοποιήσετε αυτούς που ήδη έχετε και πάει λέγοντας.
Το σκοπό ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω!

Ας πούμε υπάρχουν διαφωνίες ή ακόμη και αντιπάθειες μεταξύ μελών, αλλά παρ'όλο που διαφωνώ σε θέματα με την Κοριτσομάνα ή τη Ντάλια ή το Θαυματάκι τις σέβομαι γιατί ξέρω πως αυτό που δηλώνουν αυτό πιστεύουν στην τελική. Το θέμα το δικό σας είναι αν μη τι άλλο αξιοπερίεργο.
my_beba
my_beba

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Φίδι
Τόπος : Σαλαμίνα

http://kotsyfaki.blogspot.com/

Δημοσίευση από Κοριτσομανα Δευ Ιουν 06, 2011 7:28 am

my_beba έγραψε:Για να καταλάβω καλά... γράφετε επίτηδες θέματα που ξέρετε πως "ενοχλούν" το φόρουμ και τους χρήστες. Αλλά με ποιο σκοπό? Για να σπάσετε πλάκα θα μου πεις. Προφανώς όπως έχετε καταλάβει θα σας μπανάρουν δια παντός, θα φτιάξετε κι άλλους λογαριασμούς ή θα χρησιμοποιήσετε αυτούς που ήδη έχετε και πάει λέγοντας.

Ας πούμε υπάρχουν διαφωνίες ή ακόμη και αντιπάθειες μεταξύ μελών, αλλά παρ'όλο που διαφωνώ σε θέματα με την Κοριτσομάνα ή τη Ντάλια ή το Θαυματάκι τις σέβομαι γιατί ξέρω πως αυτό που δηλώνουν αυτό πιστεύουν στην τελική. Το θέμα το δικό σας είναι αν μη τι άλλο αξιοπερίεργο.

Αυτο που λεει η Μεσσηνια δεν ειναι περιεργο. Και πολλα κοριτσια εχουν αποχωρησει γιατι διακρινουν μια πορωση συγκεκριμενης ομαδας.Μετα την ανανεωση του φορουμ, θα δεις οτι πολλες παλιες εφυγαν ή γραφουν λιγωτερο γιατι απογοητευτηκαν απο το υφος τους και το ειχαν αναφερει τοτε. Και εγω το υποψιαζομουν και τωρα το διαπιστωσα.
Αυτη η ομαδα δε συζηταει στην πραγματικοτητα. Δημιουργει εντυπωσεις.Θελει να παραπλανησει ανθρωπους που ψαχνονται και που ερευνουν για διαφορους λογους καποια θεματα. Επισης προσπαθουν να επηρρεασουν με τις Νεοταξικες θεσεις τους οπου υπαρχει περιθωριο.
Εμενα με εγραψαν ως ρατσιστρια, κατα των ομοφυλοφυλων-ενω δεν εχω θιξει ποτε το θεμα αυτο- και οτι δεν εχω αγαπη ενω δηλωνω χριστιανη-χωρις να εχω ποτε εξυβρισει καποιον, εχω απειροελαχιστες καρτες και αυτες απο απροσεξιες-πραγματα που δε στεκουν.

Ας πουμε με ειπανε ρατσιστρια προσφατα χωρις λογο, ενω δε με απαντησαν σε ερωτηση που εθεσα τοτε με το εγκλημα με την καμερα, γιατι δε φιλοξενουν αυτους τους ανθρωπους, οπως καναμε εμεις στη Βορεια Ελλαδα με τους Αλβανους. Και εξηγησα οτι τα καλοκαιρια τρωγαμε μαζι, τους δωσαμε στεγη και ως και τη γυναικα του εφερε ο αλλος που πλεον τον θεωρουμε φιλο μας. Εγω ειμαι η ρατσιστρια, οταν δεν ξεχωριζω αλλα αγαπω το ιδιο ολους τους μαθητες μου; Αλλα για να δημιουργησουν εντυπωσεις, πετανε και καποιον τετοιο χαρακτηρισμο και δεν απαντανε οπου δε στεκει η θεση τους.

Γενικα αυτη ειναι η τακτικη τους. Να χλευαζουν με εμπαθεια, να ξεφτιλιζουν καθε ανθρωπο που πιστευει κατι αλλο.
Ετσι ωστε οι αληθειες να μενουν στο σκοταδι ή να προβαλλεται μονο η μια πλευρα, πραγμα το οποιο ειναι σκοταδισμος...

Δες οποιο θεμα θελεις που αφορα θρησκεια και πατριωτισμο! Μπαινουν μεσα, χλευαζουν οποιον υποστηριζει κατι αλλο! Εμενα ως και Μουσουλμανα με ζητησαν να σκεφτω να γινω για να φανω ανοιχτομυαλη...Λειτουργουν ολες μαζι και επειδη εμεις δεν ειμαστε οργανωμενες οπως αυτοι, οι εντυπωσεις δινουν και παιρνουν...

Σου τα λεω αυτα μετα απο 3 ,νομιζω, χρονια εγγραφης. Μου φαινοταν περιεργο αλλα ελεγα ''ετυχε''. Η Μεσσηνια μου ανοιξε τα ματια, εστω και με αυτον τον ανορθοξο τροπο. Μαλιστα εμφανιστηκαν ολες μαζι αυτες οι ''ανοιχτομυαλες'' και φανηκαν ποιες ειναι. Δεν εισαι εσυ ή καποια που θα διαφωνησει. Φορουμ ειναι, διαλογος γινεται. Δεκτες οι διαφωνιες και σεβαστες, οπως αυτος που τις εκφραζει. Αυτες οι κοπελλες ειναι συγκεκριμενες, εμφανιζονται οπου υπαρχει ανασα σκεψης και διαλογισμου, καταπνιγουν με επαρση και περιφρονηση και καταργωντας καθε πλαισιο συζητησης, καθε σκεπτομενο και διαφοροποιημενο ατομο που δε συμφωνει με τις αποψεις τους και τις επιδιωξεις τους.

Μερικες απο αυτες απλα ακολουθουν το ρεμα και αλλες φοβαμαι πως το κανουν συνειδητα. Εντυπωση παντως προξενει που εμφανιζονται ως γροθια και προσπαθουν να γελοιοποιησουν τον αλλον και την ολη κατασταση και ας υπαρχει επι ταπητος καποια σοβαρη συζητηση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κοριτσομανα στις Δευ Ιουν 06, 2011 10:37 pm, 1 φορά
Κοριτσομανα
Κοριτσομανα

Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση από Ladycat Δευ Ιουν 06, 2011 1:20 pm

εγω πιστευω οτι ο καθενας θα πρεπει να λεει την αποψη του ελευθερα χωρις να φιμωνετε απλα να μην θιγει τον αλλο προσωπικα να λεει την αποψη του ειναι σεβαστο δεν μπορω ομως να ανεχτω να με φιμωνουν εδω ειχα υπογραφει το γατοσπιτο κ μου την εβγαλαν γιατι λεει ειναι διαφιμιση ακουσον ακουσον που δεν εχει καμια σχεση με τα παιδια κ τους γονεις ειναι ενα φορουμ με γατες απο εκει να δεις τι μυαλο εχουν
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από Κοριτσομανα Δευ Ιουν 06, 2011 10:31 pm

Αυτο λεω και εγω. Προς τι η εμπαθεια, τα κολληματα και η απαγορευση καθε ειδους ελευθερης αλλα και διαφορετικης αποψης-ιδεολογιας; Ρατσιασμος προς τους Ελληνες, τους χριστιανους και τις φιλοζωες ακομα, να παρει η ευχη τωρα, λοιπον;

Τι κολληματα ειναι αυτα;
Κοριτσομανα
Κοριτσομανα

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τρι Ιουν 07, 2011 12:24 am

Για μενα,στο διπλα φορουμ τα παντα ελεγχονται!Οτι δεν τους "αρεσει" να λεγεται,βρισκουν δικαιολογια να το χτυπησουν!

Πχ (παντα κατα την δικη μου κριση) δεν θεωρω τους γκει μερος της φυσης,τους θεωρω ανωμαλια της φυσης.Κοντρα στους νομους της φυσης!Πρεπει σωνει και καλα να δεχτω την πλυση εγκεφαλου τους και να τους δεχτω ως κατι νορμαλ?Δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα!!

Αλλο παραδειγμα,ναι,ειμαι κατα καποιο τροπο ρατσιστρια αλλα δικαιη ρατσιστρια(Θα σας εξηγησω παρακατω τι εννοω).
Δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μεσα στην χωρα μου,μεσα στο σπιτι μου την ωρα που και εγω ΠΕΙΝΑΩ,την ωρα που ηρθαν στην Ελλαδα και γιναμε Τεξας!
Και λεω δικαιη ρατσιστρια,γιατι αν δειτε σε ενα αλλο μου ποστ ειχα πει πως ειχα "βοηθησει" μια κοπελα που της εκανα αγγλικα!Αν την εβλεπα μονο ως Αλβανιδα,ουτε καν θα εμπαινα να της μαθω Αγγλικα και μαλιστα ΔΩΡΕΑΝ!
Το εκανα γιατι την ειδα σαν ανθρωπο!

Για μενα,εξισου ρατσιστικο ειναι να μην σε αφηνουν να εκφραστεις ελευθερα και να σε ειρωνευονται και απο πανω!

Για τα φτερα και τα πουπουλα στο Συνταγμα ειχαν ενα καρο πραγματα να πουν!Για τον 25χρονο και την κοπελα του απο την Πατρα που βιαστηκαν και τελικα κατεληξε ο νεαρος,κανεις δεν σχολιασε κατι αρνητικο!!
http://amanpoiare.blogspot.com/2011/06/25_07.html

Ουτε και για αυτο εχουν να πουν κατι
http://amanpoiare.blogspot.com/2011/06/25_07.html

Εγω ομως εχω,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΔΩ !

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τρι Ιουν 07, 2011 12:26 am

Και επειδη,ξερω οτι καποιοι απο το παρεντς μπαινουν εδω και "ριχνουν ενα φλεβαρο" να δουν τι λεμε εμεις εδω...εχω να τους πω,οτι μεταξυ μας .....ειλικρινεια!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από dalia Τρι Ιουν 07, 2011 1:50 am

Κοριτσομανα έγραψε:
my_beba έγραψε:Για να καταλάβω καλά... γράφετε επίτηδες θέματα που ξέρετε πως "ενοχλούν" το φόρουμ και τους χρήστες. Αλλά με ποιο σκοπό? Για να σπάσετε πλάκα θα μου πεις. Προφανώς όπως έχετε καταλάβει θα σας μπανάρουν δια παντός, θα φτιάξετε κι άλλους λογαριασμούς ή θα χρησιμοποιήσετε αυτούς που ήδη έχετε και πάει λέγοντας.

Αυτο που λεει η Μεσσηνια δεν ειναι περιεργο. Και πολλα κοριτσια εχουν αποχωρησει γιατι διακρινουν μια πορωση συγκεκριμενης ομαδας.Μετα την ανανεωση του φορουμ, θα δεις οτι πολλες παλιες εφυγαν ή γραφουν λιγωτερο γιατι απογοητευτηκαν απο το υφος τους και το ειχαν αναφερει τοτε. Και εγω το υποψιαζομουν και τωρα το διαπιστωσα.
Αυτη η ομαδα δε συζηταει στην πραγματικοτητα. Δημιουργει εντυπωσεις.Θελει να παραπλανησει ανθρωπους που ψαχνονται και που ερευνουν για διαφορους λογους καποια θεματα. Επισης προσπαθουν να επηρρεασουν με τις Νεοταξικες θεσεις τους οπου υπαρχει περιθωριο.
Εμενα με εγραψαν ως ρατσιστρια, κατα των ομοφυλοφυλων-ενω δεν εχω θιξει ποτε το θεμα αυτο- και οτι δεν εχω αγαπη ενω δηλωνω χριστιανη-χωρις να εχω ποτε εξυβρισει καποιον, εχω απειροελαχιστες καρτες και αυτες απο απροσεξιες-πραγματα που δε στεκουν.

Ας πουμε με ειπανε ρατσιστρια προσφατα χωρις λογο, ενω δε με απαντησαν σε ερωτηση που εθεσα τοτε με το εγκλημα με την καμερα, γιατι δε φιλοξενουν αυτους τους ανθρωπους, οπως καναμε εμεις στη Βορεια Ελλαδα με τους Αλβανους. Και εξηγησα οτι τα καλοκαιρια τρωγαμε μαζι, τους δωσαμε στεγη και ως και τη γυναικα του εφερε ο αλλος που πλεον τον θεωρουμε φιλο μας. Εγω ειμαι η ρατσιστρια, οταν δεν ξεχωριζω αλλα αγαπω το ιδιο ολους τους μαθητες μου; Αλλα για να δημιουργησουν εντυπωσεις, πετανε και καποιον τετοιο χαρακτηρισμο και δεν απαντανε οπου δε στεκει η θεση τους.

Γενικα αυτη ειναι η τακτικη τους. Να χλευαζουν με εμπαθεια, να ξεφτιλιζουν καθε ανθρωπο που πιστευει κατι αλλο.
Ετσι ωστε οι αληθειες να μενουν στο σκοταδι ή να προβαλλεται μονο η μια πλευρα, πραγμα το οποιο ειναι σκοταδισμος...

Δες οποιο θεμα θελεις που αφορα θρησκεια και πατριωτισμο! Μπαινουν μεσα, χλευαζουν οποιον υποστηριζει κατι αλλο! Εμενα ως και Μουσουλμανα με ζητησαν να σκεφτω να γινω για να φανω ανοιχτομυαλη...Λειτουργουν ολες μαζι και επειδη εμεις δεν ειμαστε οργανωμενες οπως αυτοι, οι εντυπωσεις δινουν και παιρνουν...

Σου τα λεω αυτα μετα απο 3 ,νομιζω, χρονια εγγραφης. Μου φαινοταν περιεργο αλλα ελεγα ''ετυχε''. Η Μεσσηνια μου ανοιξε τα ματια, εστω και με αυτον τον ανορθοξο τροπο. Μαλιστα εμφανιστηκαν ολες μαζι αυτες οι ''ανοιχτομυαλες'' και φανηκαν ποιες ειναι. Δεν εισαι εσυ ή καποια που θα διαφωνησει. Φορουμ ειναι, διαλογος γινεται. Δεκτες οι διαφωνιες και σεβαστες, οπως αυτος που τις εκφραζει. Αυτες οι κοπελλες ειναι συγκεκριμενες, εμφανιζονται οπου υπαρχει ανασα σκεψης και διαλογισμου, καταπνιγουν με επαρση και περιφρονηση και καταργωντας καθε πλαισιο συζητησης, καθε σκεπτομενο και διαφοροποιημενο ατομο που δε συμφωνει με τις αποψεις τους και τις επιδιωξεις τους.

Μερικες απο αυτες απλα ακολουθουν το ρεμα και αλλες φοβαμαι πως το κανουν συνειδητα. Εντυπωση παντως προξενει που εμφανιζονται ως γροθια και προσπαθουν να γελοιοποιησουν τον αλλον και την ολη κατασταση και ας υπαρχει επι ταπητος καποια σοβαρη συζητηση.

Koριτσομαμά συμφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο της messinia τον θεωρώ "άνανδρο" και εμένα αυτά δεν μου αρέσουν....Γενικά γουστάρω τα σταράτα και τα παντελωνάτα που λένε, άσχετα αν πονάνε...

Οκ και εγώ γελάω όταν πάνε να με κρίνουν για το πόσο χριστιανή είμαι ( θαρρείς και υπάρχει μέτρο ή υπάρχει κάποιος που μπορεί να κρίνει ) αλλά ξέρεις κάτι, γελάω ακόμη περισσότερο με αυτούς που δηλώνουν άθεοι και παντρευοβαφτίζονται....

Και εγώ είχα διαφωνίες και μάλιστα κάποιες από αυτές τις έχω εκφράσει και δημόσια και έχω αποκλειστεί και έχω φάει κάρτες...Τα είπα με το δικό μου νικ όμως, όπως τα ένιωθα, όπως τα σκεφτόμουν...Δεν κατάλαβα γιατί να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου...
Και εγώ αισθάνομαι αδικημένη ( περιμένω ακόμη κάποιες απαντήσεις από τη διαχείρηση )

Messinia επίσης τα θέματα που επέλεξες ήταν σχεδόν όλα άκυρα χωρίς πηγές και πολλά( αν όχι όλα ) από αυτά ψευδή...νομίζω ότι υπάρχουν πιο αξιοπρεπής τρόποι να πεις αυτό που θέλεις και ας είναι αντίθετο με το "ρευμα".

Αυτά σου ζητώ συγνώμι αλλά αυτή είναι η δική μου αλήθεια και οφείλω να σου την πω

dalia

Δημοσίευση από my_beba Τρι Ιουν 07, 2011 1:56 am

Το ξέρω πως πολλοί ρίχνουν βλέφαρο εδώ όπως κι εγώ γιατί (θα μιλήσω για τον εαυτό μου) είμαστε εγγεγραμμένοι σ'αυτό το φόρουμ από τις πρώτες μέρες ύπαρξής του. Μπορεί να μην συμμετέχω τόσο όσο στο άλλο, αλλά μιας και με φώναξαν τα κορίτσια (η Δήμητρα δλδ) την οποία γουστάρω τρελά, γι'αυτό και ήρθα. Όπως κι εσύ το έχεις δίπορτο έτσι κι εγώ, ούτε κακό είναι ούτε λόγος για να κάνεις υπονοούμενα. Στο κάτω κάτω οφείλεις να μου αναγνωρίσεις πως ήρθα εδώ, σε διάβασα και σε ρώτησα κάτι ευθέως (στο οποίο παρεπιμπτόντως δεν απάντησες).

Κοριτσομάνα αν ψάξεις λίγο στο θέμα με τους γκέι πχ, θα δεις πως ήμουν από τις λίγες που εξέφρασαν αντιρρήσεις/επιφυλάξεις (για να υιοθετήσουν παιδιά). Έφαγα κίτρινη κάρτα. Στο θέμα με τους 2 νεαρούς αστυνομικούς που σκοτώθηκαν, έφαγα κίτρινη γιατί είπα μην τυχόν και το θεωρήσει κανείς "εργατικό ατύχημα". Στο θέμα με τους μετανάστες στην Υπατία δεν έφαγα κάρτα γιατί δεν έγραψα, αλλά ήρθα εδώ και άνοιξα θέμα οπότε μπορείς να διαβάσεις αν θες και να δεις πως οι απόψεις μου δεν είναι τόσο "Νεοταξικές" όσο φαντάζεσαι. Είμαι κι εγώ συντηρητική αλλά έχω επιχειρήματα και διαθέτω λογική και ΟΧΙ φανατισμό.

Και μια παρατήρηση, το να δηλώνεις "χριστιανός" είναι κάπως.... σαν να γκετοποιείς τον εαυτό σου και να περιμένεις συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Αν αποστασιοποιηθείς λίγο από τα θέματα και διαβάσεις με αντικειμενική ματιά, θα δεις πως αν εξαιρέσουμε κάποια άτομα που είναι εριστικά χωρίς λόγο, οι υπόλοιπες αντιδρούν όταν διαβάζουν κάτι που περιέχει δόση φανατισμού.
Έγραφε η Μεσσηνια πχ, πως τον Χριστόδουλο του "έβαλαν καρκίνο". Πώς να μην το κοροϊδέψεις αυτό? Γίνεται μωρέ τέτοιο πράγμα? Τραβούσα τα μαλλιά μου όταν το είδα. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε όμως είναι πως ακόμα και οι "άθεοι", δεν έριξαν δούλεμα στο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου, αλλά κορόιδεψαν τη φήμη αυτή που διέδιδε η Μεσσηνια (που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων το έκανε για πλάκα - άρα καλά έκαναν). Υπήρξαν και μερικοί που χλεύασαν τον άνθρωπο Χριστόδουλο, όχι όμως την ιδιότητά του ως Αρχιεπίσκοπος.

Θέλω να καταλήξω πως αν θέλουμε εξ αρχής να δούμε συνωμοσία, αν ψάξουμε στο τέλος θα τη βρούμε.
my_beba
my_beba

Δημοσίευση από my_beba Τρι Ιουν 07, 2011 1:58 am

[/quote]Koριτσομαμά συμφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο της messinia τον θεωρώ "άνανδρο" και εμένα αυτά δεν μου αρέσουν....Γενικά γουστάρω τα σταράτα και τα παντελωνάτα που λένε, άσχετα αν πονάνε...

Οκ και εγώ γελάω όταν πάνε να με κρίνουν για το πόσο χριστιανή είμαι ( θαρρείς και υπάρχει μέτρο ή υπάρχει κάποιος που μπορεί να κρίνει ) αλλά ξέρεις κάτι, γελάω ακόμη περισσότερο με αυτούς που δηλώνουν άθεοι και παντρευοβαφτίζονται....

Και εγώ είχα διαφωνίες και μάλιστα κάποιες από αυτές τις έχω εκφράσει και δημόσια και έχω αποκλειστεί και έχω φάει κάρτες...Τα είπα με το δικό μου νικ όμως, όπως τα ένιωθα, όπως τα σκεφτόμουν...Δεν κατάλαβα γιατί να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου...
Και εγώ αισθάνομαι αδικημένη ( περιμένω ακόμη κάποιες απαντήσεις από τη διαχείρηση )

Messinia επίσης τα θέματα που επέλεξες ήταν σχεδόν όλα άκυρα χωρίς πηγές και πολλά( αν όχι όλα ) από αυτά ψευδή...νομίζω ότι υπάρχουν πιο αξιοπρεπής τρόποι να πεις αυτό που θέλεις και ας είναι αντίθετο με το "ρευμα".

Αυτά σου ζητώ συγνώμι αλλά αυτή είναι η δική μου αλήθεια και οφείλω να σου την πω[/quote]

Ντάλια γράφαμε ταυτόχρονα. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου, μέχρι και στα σημεία στίξης.
my_beba
my_beba

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τρι Ιουν 07, 2011 2:08 am

[Koριτσομαμά συμφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο της messinia τον θεωρώ "άνανδρο" και εμένα αυτά δεν μου αρέσουν....Γενικά γουστάρω τα σταράτα και τα παντελωνάτα που λένε, άσχετα αν πονάνε...

Oκ και εγώ γελάω όταν πάνε να με κρίνουν για το πόσο χριστιανή είμαι ( θαρρείς και υπάρχει μέτρο ή υπάρχει κάποιος που μπορεί να κρίνει ) αλλά ξέρεις κάτι, γελάω ακόμη περισσότερο με αυτούς που δηλώνουν άθεοι και παντρευοβαφτίζονται....

Αυτά σου ζητώ συγνώμι αλλά αυτή είναι η δική μου αλήθεια και οφείλω να σου την πω[/quote]

Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη,για κατι που πιστευεις!
Ανανδρος ο τροπος μου...επειδη κρυβομαι πισω απο μια οθονη?ΚΑΙ εσυ το ιδιο κανεις,και αυτοι!Τουλαχιστον εγω ανακοινωσα δημοσια τι "περιεργο" συμβαινει με μενα.Οι αλλοι γιατι δεν πετανε τις μασκες και να μιλησουν ανοιχτα για το τι πραγματικα θελουν να μας πουν??Σταρατα και παντελωνατα οπως λες,λοιπον δεν γινεται πισω απο την ανωνυμια!

Δεν συμφωνω με ολα τα θεματα που μπηκαν στο παρεντς,αλλα δεν νομιζω οτι ηταν ακυρα και ψευδη!
Ψευδη ...επειδη δεν αρεσουν σε καποιους?

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τρι Ιουν 07, 2011 2:17 am

my_beba έγραψε:Το ξέρω πως πολλοί ρίχνουν βλέφαρο εδώ όπως κι εγώ γιατί (θα μιλήσω για τον εαυτό μου) είμαστε εγγεγραμμένοι σ'αυτό το φόρουμ από τις πρώτες μέρες ύπαρξής του. Μπορεί να μην συμμετέχω τόσο όσο στο άλλο, αλλά μιας και με φώναξαν τα κορίτσια (η Δήμητρα δλδ) την οποία γουστάρω τρελά, γι'αυτό και ήρθα. Όπως κι εσύ το έχεις δίπορτο έτσι κι εγώ, ούτε κακό είναι ούτε λόγος για να κάνεις υπονοούμενα. Στο κάτω κάτω οφείλεις να μου αναγνωρίσεις πως ήρθα εδώ, σε διάβασα και σε ρώτησα κάτι ευθέως (στο οποίο παρεπιμπτόντως δεν απάντησες).

Δεν χρειαζεσαι να απολογεισαι γιατι εισαι εδω και γιατι εισαι διπλα και γιατι εισαι και εδω και διπλα.Δικαιωμα σου!Δεν σου απαγορευσε κανεις τιποτα!Οταν ειπα οτι πολλοι ριχνουν βλεφαρο,δεν αναφερομουν στα ατομα που ειναι μελη και εδω,αλλα στα ατομα που ειναι μελη μονο στο παρεντς και κοιτανε εδω να δουν τι ακριβως κανουμε/λεμε ωστε να το κριτικαρουν μεταξυ τους ως κλικα!Αρα δεν ηταν καθολου υπονοουμενα,ποσο μαλλον για σενα!Σε τι ακριβως δεν απαντησα?Οχι,δεν εχω σκοπο να κανω αλλο λογαριασμο κοπελα μου...ενα εκανα και οπως καταλαβες εδωσα τους κωδικους μου σε αλλες συναδελφους(τοσο μεγαλο το ενδιαφερον μου λοιπον~~!!)Με μπαναρανε.....τελος!

Κοριτσομάνα αν ψάξεις λίγο στο θέμα με τους γκέι πχ, θα δεις πως ήμουν από τις λίγες που εξέφρασαν αντιρρήσεις/επιφυλάξεις (για να υιοθετήσουν παιδιά). Έφαγα κίτρινη κάρτα. Στο θέμα με τους 2 νεαρούς αστυνομικούς που σκοτώθηκαν, έφαγα κίτρινη γιατί είπα μην τυχόν και το θεωρήσει κανείς "εργατικό ατύχημα". Στο θέμα με τους μετανάστες στην Υπατία δεν έφαγα κάρτα γιατί δεν έγραψα, αλλά ήρθα εδώ και άνοιξα θέμα οπότε μπορείς να διαβάσεις αν θες και να δεις πως οι απόψεις μου δεν είναι τόσο "Νεοταξικές" όσο φαντάζεσαι. Είμαι κι εγώ συντηρητική αλλά έχω επιχειρήματα και διαθέτω λογική και ΟΧΙ φανατισμό.

Και μια παρατήρηση, το να δηλώνεις "χριστιανός" είναι κάπως.... σαν να γκετοποιείς τον εαυτό σου και να περιμένεις συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Αν αποστασιοποιηθείς λίγο από τα θέματα και διαβάσεις με αντικειμενική ματιά, θα δεις πως αν εξαιρέσουμε κάποια άτομα που είναι εριστικά χωρίς λόγο, οι υπόλοιπες αντιδρούν όταν διαβάζουν κάτι που περιέχει δόση φανατισμού.
Έγραφε η Μεσσηνια πχ, πως τον Χριστόδουλο του "έβαλαν καρκίνο". Πώς να μην το κοροϊδέψεις αυτό? Γίνεται μωρέ τέτοιο πράγμα? Τραβούσα τα μαλλιά μου όταν το είδα. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε όμως είναι πως ακόμα και οι "άθεοι", δεν έριξαν δούλεμα στο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου, αλλά κορόιδεψαν τη φήμη αυτή που διέδιδε η Μεσσηνια (που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων το έκανε για πλάκα - άρα καλά έκαναν). Υπήρξαν και μερικοί που χλεύασαν τον άνθρωπο Χριστόδουλο, όχι όμως την ιδιότητά του ως Αρχιεπίσκοπος.

Αληθεια δεν ειναι μονο οτι εχεις στο οπτικο σου πεδιο!Μαθε λοιπον οτι το να αρρωστησει ενα ατομο απο καρκινο μεσα σε λιγα λεπτα,πιστεψε με ειναι δυνατο!
Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις,δικαιωμα μου να πιστευω οτι θελω!
Πριν τραβας τα μαλλια σου ομως ......ρωτα και εναν γιατρο της εμπιστοσυνης σου να δεις κατα ποσο εφικτο ειναι αυτο!!
Τιποτα αλλο δεν εχω να σχολιασω!

Θέλω να καταλήξω πως αν θέλουμε εξ αρχής να δούμε συνωμοσία, αν ψάξουμε στο τέλος θα τη βρούμε.

ChristinaThanps

Δημοσίευση από Thaumataki Τρι Ιουν 07, 2011 2:21 am

Καλε χαλαρωστε... Μη γινουμε σα τις διπλααααααα I love you
Thaumataki
Thaumataki

Ζώδια : Λέων Σκύλος
Τόπος : New Delhi

Δημοσίευση από Thaumataki Τρι Ιουν 07, 2011 2:27 am

Κοριτσομανα έγραψε:

Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω !
Thaumataki
Thaumataki

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τρι Ιουν 07, 2011 3:47 am

Πολλα μελη απο το παρεντς μου εχουν στειλει προσωπικα μυνηματα εκφραζωντας τις πραγματικες τους αποψεις,γιατι φοβονται να μιλησουν ανοιχτα στο φορουμ!

Αυτο που φοβαμαι ειναι να μην γινει και αυτο εδω!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από dalia Τρι Ιουν 07, 2011 4:43 am

δε νομίζω να γίνει και εδώ κάτι τέτοιο βρε χριστίνα ? αν πιστεύαμε ότι θα γίνονταν απλά δεν θα κάναμε εγγραφή.

Και εμένα μου στέλνουν pm στο δίπλα ότι συμφωνούν μαζί μου αλλά δεν θέλουν να εκφραστούν δημόσια...όχι δεν το επικροτώ και τους το έχω πει.

dalia

Δημοσίευση από dalia Τρι Ιουν 07, 2011 4:49 am

[quote="ChristinaThanps
Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη,για κατι που πιστευεις!
Ανανδρος ο τροπος μου...επειδη κρυβομαι πισω απο μια οθονη?ΚΑΙ εσυ το ιδιο κανεις,και αυτοι!Τουλαχιστον εγω ανακοινωσα δημοσια τι "περιεργο" συμβαινει με μενα.Οι αλλοι γιατι δεν πετανε τις μασκες και να μιλησουν ανοιχτα για το τι πραγματικα θελουν να μας πουν??Σταρατα και παντελωνατα οπως λες,λοιπον δεν γινεται πισω απο την ανωνυμια!

Δεν συμφωνω με ολα τα θεματα που μπηκαν στο παρεντς,αλλα δεν νομιζω οτι ηταν ακυρα και ψευδη!
Ψευδη ...επειδη δεν αρεσουν σε καποιους? [/quote]

Κοίτα εγώ από το 2008 που είμαι εκεί μέλος γράφω με το ίδιο νικ και γράφω μόνο εγώ...όχι ονοματεπωνυμο δεν θέλω να δώσω...από κει και πέρα άνανδρο θα ήταν πχ όταν αποκάλεσα κότες να έκανα άλλο νικ για να το πω για να είμαι η "καλή"...

Ρε συ τα περισσότερα ήταν από chain mail και αστικούς μύθους

dalia

Δημοσίευση από Ladycat Τρι Ιουν 07, 2011 6:25 am

παντως εδω για να γινει αυτο πρεπει να αλλαξει αφεντικο το φορουμ κ απο την στιγμη που ειναι στα χερια του συγκεκριμενο ατομου δεν θα φιμωθει καμια το μονο που θα σας ζητησω ειναι να μην αναφερετε ονοματα του αλλου φορουμ γιατι δεν θελω να εχουμε μπλεξιματα με τους στενομυαλους τους διπλα καλυτερα να χρησημοποιειτε την λεξη διπλα η να βαζετε αστερακια
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Δημοσίευση από Thaumataki Τρι Ιουν 07, 2011 11:12 am

Ή το ακατανομαστο!
Thaumataki
Thaumataki

Δημοσίευση από Κοριτσομανα Τρι Ιουν 07, 2011 1:14 pm

Οχι βρε συ, γιατι να πουμε ονοματα...Ο καθε ενας ας κρινει τον εαυτο του. my_ beba μου, δε σε ειπα Νεοταξικη...Σε καμια περιπτωση δεν ειχα εσενα στο νου. Επειδη αναρωτιοσουν για τη Χριστινα, απαντησα γιατι εγω το θεωρησα χρησιμο. Καποιες ειναι και το εχουν δηλωσει, απο διπλα. Αν θελουν και επιδιωκουν λοιπον να γινουμε Οργουελικη κοινωνια, απορω γιατι συμμετεχουν σε δημοκρατικο φορουμ και απο την αλλην ετσι κατανοω γιατι γραφουν οπως γραφουν.

Οσο για το Χριστοδουλο, θα παθεις πλακα αν μαθεις οτι απο γιατρο τεθηκαν σε εφημεριδα με ιατρικα επιχειρηματα το ερωτημα της Μεσσηνιας και αν θελεις να στο στειλω με προσωπικο μηνυμα. Ο λογος που μπορει να εγινε αυτο, ειναι οτι με τον Χριστοδουλο δε θα τολμουσαν να φτασουμε ως εδω, ουτε με την καρτα του πολιτη, ο ανθρωπος συνεφερε να φυγει απο τη μεση.

Εγω προς το παρον δεν υιοθετω ουτε το ενα ουτε και το αλλο αλλα η αληθεια ειναι οτι προβληματιστηκα και δεν απεκλεισα τιποτε.
Κοριτσομανα
Κοριτσομανα

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τρι Ιουν 07, 2011 9:56 pm

dalia έγραψε:
Κοίτα εγώ από το 2008 που είμαι εκεί μέλος γράφω με το ίδιο νικ και γράφω μόνο εγώ...όχι ονοματεπωνυμο δεν θέλω να δώσω...από κει και πέρα άνανδρο θα ήταν πχ όταν αποκάλεσα κότες να έκανα άλλο νικ για να το πω για να είμαι η "καλή"...

Ρε συ τα περισσότερα ήταν από chain mail και αστικούς μύθους

Και εγω γραφω πισω απο ενα νικ οπως ακριβως κανεις και εσυ ανωνυμα,με την μονη διαφορα οτι εμεις γραφαμε 5 και εσυ γραφεις μονη σου!Δεν εγινε 2ος λογαριασμος για να αποκαλεσω καποιον κοτα,το εκανα(καναμε) με το ιδιο νικ!Αρα μαλλον ανανδρο δεν το λες ακριβως....!

Θες να μου πεις ποια ηταν ακριβως αστικοι μυθοι/τσειν για να μιλαμε γενικοτερα και να μπορω να σου απαντησω?Γιατι ετσι αοριστα το μονο που μπορω να πω οτι δεν ειναι αστικοι μυθοι/τσειν,ειναι πραγματα τα οποια πιστευω!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από dalia Τρι Ιουν 07, 2011 11:55 pm

Χριστίνα θέλω να διευκρηνήσω ότι δεν σου τη λέω, απλά σου μεταφέρω αυτά που νιώθω όταν είδα όλο αυτό που έγινε.

Ένα είναι με τον βιασμό, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε διάφορες παραλαγές.

Καθώς επίσης με Χριστόδουλο.Θα ήθελα έγκυρη πηγή για να πάρω θέση και όχι ακούγεται. Μ'αυτό τον τρόπο δίνεις τροφή για χλευασμό.

dalia

Δημοσίευση από ChristinaThanps Τετ Ιουν 08, 2011 2:26 am

Ναι βρε ΝΤΑΛΙΑ μην εχεις θεμα,δεν τσακωνομαστε!Καλα κανεις και μεταφερεις αυτα που νιωθεις!

Αυτο με το βιασμο -ακριβως οπως μεταφερθηκε στο αλλο φορουμ-το ειδα σε αρκετα μπλονγκς,μου το εστειλε και με εμαιλ ενας φιλος μου εισαγγελεας(πολυ γνωστο ονομα) που μου ειχε μιλησει για το ΔΝΤ δυο χρονια πριν μπουμε!Πρωτη φορα το διαβαζα(αν και χρονια στο διαδυκτιο)και κανεις δεν βγηκε να το αναιρεσει!

Και το πιστευω πραγματικα,γιατι εχω προσβαση σε διαφορα αρχεια λογω της δουλειας μου και βλεπω πραγματα που γινονται αλλα ποτε κανεις δεν μαθαινει!Επιπλεον ο αντρας μου δουλευει στο Π.Σ. και επισης ειναι μαρτυρας διαφορων περιστατικων που επισης δεν γινονται γνωστα..!!

ΑΛΛΑ αυτο εχει να κανει με εμενα...ισως ειμαι φανατισμενη,ισως χαζη,ισως πολυ ρατσιστρια.....δεν σου επιβαλω με το ζορι να το πιστεψεις ή οχι.Ισως σου "επιβαλω" με το διαβασεις...αλλα αυτο και παλι δικο σου θεμα ειναι ....

Οσο αφορα το Χριστοδουλο,εχω καποια πηγη,αλλα θα μου επιτρεψεις να μην την κοινοποιησω!Η αληθεια ειναι οτι το ακουω πιο συχνα απο ατομα που βρισκονται μεσα στην εκκλησια!Για μενα το οτι συζητηθηκε στην Αρχιεπισκοπη -μια στην συναξη της νεολαιας και μια στην συναξη των Ιερεων - εχει μια βαση!

Ο καθενας ακουει πολλα....απο εκει και μετα κρινει και πιστευει αυτο που θελει να πιστεψει!Για μενα η αληθεια δεν ειναι παντα αυτο που νομιζουμε....δες το μυθο με το σπηλαιο του Πλατωνα!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από Ladycat Τετ Ιουν 08, 2011 4:39 am

εμενα ξερετε ι μου αρεσει εδω οτι κανετε εναν επικοδομιτικο διαλογο κ λετε τις αποψεις κ δεν χρειαζετε να επεμβει καποιος για να σας ''μαλωσει'' ενα τετοιο χωρο ονειρευομαουν
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή