Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Kαι η Messinia κοντα σας,
+11
joan80
my_beba
trianmeli
fouli
dalia
agelaki-007
Thaumataki
Κοριτσομανα
Ladycat
derbybaby
ChristinaThanps
15 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Kαι η Messinia κοντα σας,
Ladycat έγραψε:εμενα ξερετε ι μου αρεσει εδω οτι κανετε εναν επικοδομιτικο διαλογο κ λετε τις αποψεις κ δεν χρειαζετε να επεμβει καποιος για να σας ''μαλωσει'' ενα τετοιο χωρο ονειρευομαουν
Αφού μας έχεις εκπαιδεύσει. Χαχαχα
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Αχαχαχαχαχαχαχχα αυτο θα εγραφα!joan80 έγραψε:Ladycat έγραψε:εμενα ξερετε ι μου αρεσει εδω οτι κανετε εναν επικοδομιτικο διαλογο κ λετε τις αποψεις κ δεν χρειαζετε να επεμβει καποιος για να σας ''μαλωσει'' ενα τετοιο χωρο ονειρευομαουν
Αφού μας έχεις εκπαιδεύσει. Χαχαχα
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
Εγώ δε νομίζω παιδιά ότι είναι θέμα εκπαίδευσης...
Είναι ότι δεν έχουμε στο νου μας συνεχώς ότι θα βγουν συγκεκριμένα μέλη ( συνήθως όλα μαζί ) να χλευάσουν και να διαστρεβλώσουν αυτά που λες...
Εγώ με τη διαστράβλωση μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...φουντώνω.
Δεν μπορεί επειδή θα πω ότι δεν μου αρέσουν οι ξανθοί άντρες αυτόματα αυτό να σημαίνει ότι, βρίζω, χλευαζω, βγάζω από τη ζωή μου τους ξανθούς άντρες...
Το ότι με κάτι δεν συμφωνώ δεν με κάνει αυτόματα και ρατσίστρια εναντίον αυτού...Ήμαρτον..
Ένας άλλος λόγος είναι ότι εδώ δεν υπάρχει η ΑΔΙΚΙΑ και η καλύτερη μεταχείρηση μελών που πάντα η απόψη τους είναι ίδια με αυτή της διαχείρησης.
Είναι ότι δεν έχουμε στο νου μας συνεχώς ότι θα βγουν συγκεκριμένα μέλη ( συνήθως όλα μαζί ) να χλευάσουν και να διαστρεβλώσουν αυτά που λες...
Δεν μπορεί επειδή θα πω ότι δεν μου αρέσουν οι ξανθοί άντρες αυτόματα αυτό να σημαίνει ότι, βρίζω, χλευαζω, βγάζω από τη ζωή μου τους ξανθούς άντρες...
Το ότι με κάτι δεν συμφωνώ δεν με κάνει αυτόματα και ρατσίστρια εναντίον αυτού...Ήμαρτον..
Ένας άλλος λόγος είναι ότι εδώ δεν υπάρχει η ΑΔΙΚΙΑ και η καλύτερη μεταχείρηση μελών που πάντα η απόψη τους είναι ίδια με αυτή της διαχείρησης.
dalia- Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : θεσ/νίκη
dalia έγραψε:Εγώ δε νομίζω παιδιά ότι είναι θέμα εκπαίδευσης...
Συμφωνω και εγω ετσι αισθανομαι...Συμφωνω απολυτα, πολυ ωραια τα γραφεις. Αν και δε χρειαζονται συμπληρωση οι παρατηρησεις σου...
να προσθεσω τα εξης :Γραφει κανεις τη γνωμη του σε κατι και μετα βρισκεται σε μια συνεχη απολογια! Τοσο που ακομη και ο ελαχιστος χρονος που διαθετει να του τρωγεται με ασκοπες επεξηγησεις και μετα να σκεφτεται για να ξαναγραψει.
Ρωτουσε μια κοπελλα καπου π.χ. καποια για τη βαπτιση απο αλλου δογματος Αναδοχου! Αντε εγω να κατσω να γραψω οπως οφειλει κανεις οταν γνωριζει, ποια ειναι η επισημη θεση της Οικουμενικης Συνοδου ή της Εκκλησιας της Ελλαδας, μετα να καθομαι να απολογουμαι εγω-που δεν ειναι αρμοδιοτητα μου- γιατι η θεση της Εκκλησιας ειναι αυτη και οχι η προσαρμοσμενη στη δικη τους διαθεση και στα δικα τους δεδομενα...
Να τρωω καρτες ή αρχειο, να φιμωνομαι γιατι τολμησα να εκφρασω καποιες παραμετρους ,που καλο ειναι να γνωριζει κανεις προτου αποφασισει για κατι και τη γνωμη μου η οποια δε συμφωνει με την ιδεολογια τους. Και κυριως να καταχρωμαι τον ποιοτικο χρονο της οικογενειας μου με τον ψευτικο διαλογο. Το κακο ομως οταν παυουμε να ασχολουμαστε με ερωτηματα που καποιοι θετουν με ερευνητικη διαθεση ειναι οτι οσοι ερευνουν με ειλικρινεια και ψαχνονται, αντλουν μονοπλευρη πληροφορηση και αυτο ειναι καταδικη!
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Θελουν να γραφονται και να ακουγονται μονο οσα τους αρεσουν και οσα τους συμφερουν!
Ειναι μια κλικα μεταξυ τους,δηθεν ανοιχτομυαλοι και περνουν μυνηματα τυπου "εγω ειμαι αθεος αλλα οχι ρατσιστης" (αθεος αλλα κανει τσερτσελο με γαμους και βαφτισεις.Ρατσιστης δεν ειναι,αλλα δεν θελει να μεινει σε περιοχη οπως τα Πατησια πχ,που εχουν εντονο προβλημα,στο δε λεωφορειο αμα δει κανεναν αλλοδαπο,κουρνιαζει στην γωνια μην τυχον και ερθει σε επαφη με τον αλλοδαπο....κατα τα αλλα,δεν ειναι ρατσιστης!Απλα,στο σπιτι του γειτονα να γινεται, και εμενα δεν με νοιαζει)
"ειμαι ανοιχτομυαλος και οχι σκουριασμενος σαν και εσας"
ειμαι ανοιχτομυαλος σε νεες ιδεες/προτασεις/διαφορετικοτητας.Αλλα μονο οτι δεν αφορα εμενα και την οικογενεια μου.Πχ δεν με ενοχλουν οι γκευ,δεν τους θεωρω ανωμαλια της φυσης,αλλα ενα με την φυση,αλλα αμα τυχει το παιδι τους και γινει γκει,θελουν να τον κρεμασουν αναποδα απο την ελια!
Και αμα ακουστει και το κατι αλλο,αυτο που δεν τους αρεσει το χλευαζουν,το ειρωνευονται,το καταδικαζουν!Φαινεται ποιος δηλωνει ρατσιστης στα λογια και ποιος γινεται ρατσιστης στην πραξη!
Ειναι μια κλικα μεταξυ τους,δηθεν ανοιχτομυαλοι και περνουν μυνηματα τυπου "εγω ειμαι αθεος αλλα οχι ρατσιστης" (αθεος αλλα κανει τσερτσελο με γαμους και βαφτισεις.Ρατσιστης δεν ειναι,αλλα δεν θελει να μεινει σε περιοχη οπως τα Πατησια πχ,που εχουν εντονο προβλημα,στο δε λεωφορειο αμα δει κανεναν αλλοδαπο,κουρνιαζει στην γωνια μην τυχον και ερθει σε επαφη με τον αλλοδαπο....κατα τα αλλα,δεν ειναι ρατσιστης!Απλα,στο σπιτι του γειτονα να γινεται, και εμενα δεν με νοιαζει)
"ειμαι ανοιχτομυαλος και οχι σκουριασμενος σαν και εσας"
ειμαι ανοιχτομυαλος σε νεες ιδεες/προτασεις/διαφορετικοτητας.Αλλα μονο οτι δεν αφορα εμενα και την οικογενεια μου.Πχ δεν με ενοχλουν οι γκευ,δεν τους θεωρω ανωμαλια της φυσης,αλλα ενα με την φυση,αλλα αμα τυχει το παιδι τους και γινει γκει,θελουν να τον κρεμασουν αναποδα απο την ελια!
Και αμα ακουστει και το κατι αλλο,αυτο που δεν τους αρεσει το χλευαζουν,το ειρωνευονται,το καταδικαζουν!Φαινεται ποιος δηλωνει ρατσιστης στα λογια και ποιος γινεται ρατσιστης στην πραξη!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
βρε βρε ολος ο κακος ο κοσμακης
υποτιθεται ειμεις ειμαστε οι κακοι και ολοι οι υπολοιποι ειναι καλοι χαιρωμαστε που ηρθες
υποτιθεται ειμεις ειμαστε οι κακοι και ολοι οι υπολοιποι ειναι καλοι χαιρωμαστε που ηρθες
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
geia sou xristina me lene marina k eimai 22!egw prin 4 meres ematha ta euxarista k eimai poli xaroumeni k eimai k nea edw 1 mera exw...alpizw na ta lemeChristinaThanps έγραψε:...αμα σας αρεσει η παρεα μου και δεν σας ενοχλουν οι αποψεις μου!
Γεια σας!!!!
Με λενε Χριστινα,ειμαι 28 και ειμαι μελλουσα μαμα!Αλλα δεν ξερω το ποτε ακομα!
Κοριτσομανα,Thaumataki...πολυ σας παω!!!!!!
sporaki mou- Ημερομηνία εγγραφής : 21/07/2011
Ζώδια :
Τόπος : athina
Γεια σου Μαρινα.Καλως ηρθες!!!Εγω δεν ειμαι ακομα μαμα,ειμαι μελλουσα μαμα.....και ελπιζω πολυ συντομα!!!Με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!
καλε τι λετε εγω ειμαι η βασιλισσα του μπαν εκει μεσα .και το εχω και σε πμ
''απο τα χιλιαδες μας μελη ειστε το μελος με τα περισσοτερα μπαν''
και μη τολμησει καμια να μου παρει την πρωτια εκει μεσα!
παλι μπαν εφαγα γιατι ειπα κρετινο εναν 30αρη που πηγε και αφησε εγκυο ενα 14χρονο!!
εντωμεταξυ κατι αλλες κλωσσες που βγηκαν και ειπαν οτι το 14χρονο ανοιξε τα ποδια του και οτι ο κυριος ηταν θυμα της υποθεσης...δεν εφαγαν ουτε κιτρινη!!
παλι μπαν εφαγα γιατι ειπα κρετινο εναν 30αρη που πηγε και αφησε εγκυο ενα 14χρονο!!
εντωμεταξυ κατι αλλες κλωσσες που βγηκαν και ειπαν οτι το 14χρονο ανοιξε τα ποδια του και οτι ο κυριος ηταν θυμα της υποθεσης...δεν εφαγαν ουτε κιτρινη!!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
.....χα χα χα....ειστε ο χρηστης με τα περισσοτερα μπαν??...χαχαχα!!
ναι καλε.επειδη παραπονεθηκα για ενα μπαν που ειχα φαει δε θυμαμαι ποιο γιατι ειναι εκατονταδες
Ζώδια :
euxaristw k se sena me to kaloChristinaThanps έγραψε:Γεια σου Μαρινα.Καλως ηρθες!!!Εγω δεν ειμαι ακομα μαμα,ειμαι μελλουσα μαμα.....και ελπιζω πολυ συντομα!!!Με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!
sporaki mou- Ημερομηνία εγγραφής : 21/07/2011
Ζώδια :
Τόπος : athina
Ζώδια :
Dimitra83 έγραψε:καλε τι λετε εγω ειμαι η βασιλισσα του μπαν εκει μεσα .και το εχω και σε πμ
παλι Δημητρα?????ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν παμε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fridoula- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki
Καλμα και εσυ βρε Δημητρα!!!Μην τα λες τοσο χυμα,δεν το αντεχουν!!!!
Χα χα χα .....
Ακους εκει να πεις κρετινο εναν 30χρονο που βιασε την 14χρονη!Φως φαναρι ειναι ποια ανοιξε τα ποδια της....γιατι γινεσαι τοσο ρατσιστρια???
Χα χα χα....
Χα χα χα .....
Ακους εκει να πεις κρετινο εναν 30χρονο που βιασε την 14χρονη!Φως φαναρι ειναι ποια ανοιξε τα ποδια της....γιατι γινεσαι τοσο ρατσιστρια???
Χα χα χα....
Κοιτα Δημητρα, να απολογηθω, ελειπες...αν ησουν εκει στη συζητηση, λιγο να ανακατευοσουν, θα επαιρνες εσυ το μπαν...Τι να κανουμε, δεν μπορουσαμε να κρατηθουμε, περιμεναμε, περιμεναμε και στο τελος εκδηλωθηκαμε οι ανθρωποι!
Μην στεναχωριεσαι ομως, ειμαι σιγουρη οτι μπηκες δυναμικα στο παιχνιδι παλι, σκεφτεσαι υπερβολικα και μαλιστα οχι απλως υπερβολικα αλλλα υπερβολικα σωστα και μαλιστα ταχεως και δε μενει παρα να τιμωρεισαι ταχεως!
Οποτε σιγουρα θα κερδισεις εδαφος και θα συνεχισεις να διατηρεις τα πρωτεια, πως να σε προλαβαινουμε αλλωστε!
Ακους εκει δεν εισαι προβατακι αλλα σκεπτομενη και αντιδραστικη! Παρε ενα μπαν!
Μην στεναχωριεσαι ομως, ειμαι σιγουρη οτι μπηκες δυναμικα στο παιχνιδι παλι, σκεφτεσαι υπερβολικα και μαλιστα οχι απλως υπερβολικα αλλλα υπερβολικα σωστα και μαλιστα ταχεως και δε μενει παρα να τιμωρεισαι ταχεως!
Οποτε σιγουρα θα κερδισεις εδαφος και θα συνεχισεις να διατηρεις τα πρωτεια, πως να σε προλαβαινουμε αλλωστε!
Ακους εκει δεν εισαι προβατακι αλλα σκεπτομενη και αντιδραστικη! Παρε ενα μπαν!
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης