Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
δεν τρώει τίποτα!
+14
kata
agelaki-007
VAMPIRE
ΠΟΠΗ
elenikaram
mikio
Ladycat
Rea
trianmeli
derbybaby
joan80
Σόνια
littlefish
vassiliki
18 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: δεν τρώει τίποτα!
έτσι ακριβώς κάνω τώρα.την ταιζω το πρωι και σε 2 ωρίτσες ξεκινάω να δίνω φρουτάκι.τρώει μια μπουκιά και μετά τέλος.σε κανα τεταρτο ξαναπροσπαθώ.τρώει άλλη μια ή δεν τρώει.μολις όμως κλείσει το 3ωρο ξεκινάει το κλάμα!joan80 έγραψε:Βασιλική, το όλο ζήτημα μου κάνει παιχνίδι εξουσίας. Φυσικά και πεινάει όταν κλαίει, αλλά δεν νομίζω να πεινάει τόσο πολύ που να δικαιολογείται τέτοια στάση. Εχει καταλάβει ότι το με κλάμα θα την πάρεις αγκαλιά, και μετά αυτή μπορεί με την ησυχία να τραβάει την μπλούζα για να βρει το ωραίο της γαλατάκι. Ειναι δύσκολο να την ακούς να κλαιει, το καταλαβαίνω, αλλά καποια στιγμή θα πρεπει να μάθει ότι δεν περνάει πάντα το δικό μας. Προσπάθησε να την ταίζεις φαγητό προτού πεινάσει πολύ, έτσι να έχεις το περιθώριο να μην την ταίσεις γάλα στο καπάκι.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
αν κλέινει το στομα με το που βλέπει κουτάλι, μάλλον πρεπει να εστιάσεις εκεί πρώτα. Πάρε ένα κουταλακι σιλικόνης (μη βγάλει και κανένα ματι) και κάντε παιχνίδια. Αφησέ τη να το περιεργαστεί, να το πετάξει κατω και όλα τα σχετικά. Προσπαθησε να το πας στο στόμα της άδειο, να το βαλεις μέσα, είναι μαλακό και δεν θα πάθει κάτι. απ' ότι θυμάμαι κάνει πολλά πράγματα με τα χεράκια της. αν το δει παιχνίδι, μπορεί να το βάζει και η ίδια στο στόμα.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Στο 3ωρο λογικό είναι πλέον να πεινάει. Τι να σου βρε Βασιλική μου. Δύσκολο πράγμα να μην τρώει το παιδί. Αν και νομίζω ότι σιγα σιγα θα συνηθίσει. Πάντως το γιαουρτάκι δεν κάνει κακό ακόμη και από τώρα να της δώσεις. Δεν είναι δα και αβγό ή ψάρι. Εϊναι δροσερό, με απαλή υφή. Μπορεί και να το φάει.
joan80- Admin
Ζώδια :
το δοκίμασα και αυτό!της το έδινα και όλη μέρα το είχε στο στόμα και έπαιζε,μετά έκανα οτι την ταιζω "αερα" και το άνοιγε.μετά της έβαζα λίγο νερό ακι το έπινε,μετά έβαζα λίγο φαγητο και το εφτυνε και μετά δεν το ξανανοιγε και έκλαιγε!joan80 έγραψε:αν κλέινει το στομα με το που βλέπει κουτάλι, μάλλον πρεπει να εστιάσεις εκεί πρώτα. Πάρε ένα κουταλακι σιλικόνης (μη βγάλει και κανένα ματι) και κάντε παιχνίδια. Αφησέ τη να το περιεργαστεί, να το πετάξει κατω και όλα τα σχετικά. Προσπαθησε να το πας στο στόμα της άδειο, να το βαλεις μέσα, είναι μαλακό και δεν θα πάθει κάτι. απ' ότι θυμάμαι κάνει πολλά πράγματα με τα χεράκια της. αν το δει παιχνίδι, μπορεί να το βάζει και η ίδια στο στόμα.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Πάντως Βασιλική να ξέρεις ότι έχω φίλη που δεν έτρωγε η μικρή της στερεές τροφές κανονικά μέχρι το χρόνο, και θήλαζε σχεδόν αποκλειστικά χωρίς πρόβλημα. Από τη στιγμή που δεν είναι έτοιμη (κάποια παιδιά θέλουν τον χρόνο τους) συνέχισε να προσφέρεις φαγάκι μέσα στην ημέρα (ας τρώει και 1 κουταλίτσα, μην φτιάχνεις μεγάλη ποσότητα) και μην της αρνείσαι τον θηλασμό. Χρειάζεται όλα τα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να πάρει, ειδικά εφόσον δεν είναι έτοιμη να καταναλώσει κανονικά στερεές τροφές ως γεύμα.
Έχεις δοκιμάσει να την ταίσεις παίρνοντας την τροφή με το δάχτυλό σου; Καμιά φορά μέχρι να συνηθίσουν τις γεύσεις, βρίσκουν το δάχτυλο λιγότερο απειλητικό από το κουτάλι.
Όλα τα παιδάκια έχουν το ρυθμό τους, ο δικός μου πέρασε φάσεις που δεν ήθελε τίποτα παρά γάλα, φάσεις που έτρωγε απίστευτα πολύ και τώρα που έχουμε κλείσει τα 2 είναι με τις μέρες του (άλλες τρώει σαν πουλάκι και άλλες τρώει πολύ καλά). Δυστυχώς δεν μπορείς να τα αναγκάσεις να φάνε.
Υπομονή!
Έχεις δοκιμάσει να την ταίσεις παίρνοντας την τροφή με το δάχτυλό σου; Καμιά φορά μέχρι να συνηθίσουν τις γεύσεις, βρίσκουν το δάχτυλο λιγότερο απειλητικό από το κουτάλι.
Όλα τα παιδάκια έχουν το ρυθμό τους, ο δικός μου πέρασε φάσεις που δεν ήθελε τίποτα παρά γάλα, φάσεις που έτρωγε απίστευτα πολύ και τώρα που έχουμε κλείσει τα 2 είναι με τις μέρες του (άλλες τρώει σαν πουλάκι και άλλες τρώει πολύ καλά). Δυστυχώς δεν μπορείς να τα αναγκάσεις να φάνε.
Υπομονή!
foxy vegan έγραψε:Πάντως Βασιλική να ξέρεις ότι έχω φίλη που δεν έτρωγε η μικρή της στερεές τροφές κανονικά μέχρι το χρόνο, και θήλαζε σχεδόν αποκλειστικά χωρίς πρόβλημα. Από τη στιγμή που δεν είναι έτοιμη (κάποια παιδιά θέλουν τον χρόνο τους) συνέχισε να προσφέρεις φαγάκι μέσα στην ημέρα (ας τρώει και 1 κουταλίτσα, μην φτιάχνεις μεγάλη ποσότητα) και μην της αρνείσαι τον θηλασμό. Χρειάζεται όλα τα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να πάρει, ειδικά εφόσον δεν είναι έτοιμη να καταναλώσει κανονικά στερεές τροφές ως γεύμα.
Υπομονή!
και εγω αυτο πιστευω.δεν θα είχα ανησυχήσει τόσο πολύ αν δεν είχε το θέμα με το βάρος. αυτό με το δάκτυλο έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.ο μόνος τρόπος για να φάει αυτές τις 1-2 μπουκιές είναι να την ταιζω με το χερι,απλά έτσι δεν μπορώ να δώσω πολύ ρευστά πράγματα και τα κόβω σε κομματάκια,το κουτάλι αν εχει φαι πάνω ούτε που να το δεί.
αυτη η φίλη σου πώς τα κατάφερε και της έδωσε τις στερεες και σε τι ηλικία? γενικά δεν με ενοχλεί που την θηλάζω αλλά που δεν παίρνει βάρος...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Εμενα η παιδιατρος με το που μπηκαμε στις στερεες στον 6ο μηνα μου εγραψε και τα γιουρτια στην λιστα και μαλιστα μου ειπε οτι ειναι πολυ καλα.
Συγκεκριμενα μου ειπε το πρωι που θα ξυπνησει θα της δωσω γαλα, μετα απο 3 ωρες φρουτοκρεμα, μετα απο 3 ωρες το μεσημεριανο φαγητο, μετα απο 3 ωρες γιαουρτι, η φαριν λακτε, η μπισκοτοκρεμα, η κρεμα βανιλια.Και το βραδυ που θα κοιμηθει παλι γαλα.Δηλαδη μονο πρωι και βραδυ γαλα, αν και πολλες φορες, τιπς περισσοτερες, το γαλα μπορει και να το θελει μια ωρα μετα απο το μεσημεριανο και ετσι κοιμαται για μεσημερι.
Εγω με την μικρη παιδευομαι με τις κρεμες..δεν της θελει, τρωει 3-4 κουταλιτσες και μετα γινετε μαχη για να φαει..εχω πετααααξει κρεμες παρα πολλες!
Οσο για τις φακες, τις ειχα βρασει αρκετα και σαν πρωτη φορα δεν της εδωσα και πολυ, ηταν μιση απο την κανονικη μεριδα που τρωνε.Αν θες δοκιμασετες αν τις τρωτε και εσεις φτιαξτες γιατι αν δεν φαει η μικρη, μην πανε χαμενες.
Λοιπον Βασιλικη, εγω σκευτηκα κατι αλλο, αλλα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει, παντως δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να το δοκιμασεις....βαλε στο ενα σου δαχτυλο λιγο φαγητο, κρεμα π.χ. η γιουρτι εαν αποφασισεις να της δωσεις και στο αλλο σου χερι κρατα το κουταλι με φαγητο και πηγαινε τα χερια σου κοντα στο στομα της, βαλε πρωτα το δαχτυλο σου με το φαγητο μεσα και μετα το κουταλι κατευθειαν.
Δυστυχως αφου αρνειται τοσο πολυ θα παιδευτεις αλλα καποια στιγμη θα φαει και με το κουταλι.
Επισης ηθελα να σου πω και αυτο που σου ειπε η Τζοαν, δωστης να κραταει ενα κουταλι ωστε να το δει σαν παιχνιδι και να το επαιξεργαστει, για να αποκτησει οικιοτητα μαζι του...
Συγκεκριμενα μου ειπε το πρωι που θα ξυπνησει θα της δωσω γαλα, μετα απο 3 ωρες φρουτοκρεμα, μετα απο 3 ωρες το μεσημεριανο φαγητο, μετα απο 3 ωρες γιαουρτι, η φαριν λακτε, η μπισκοτοκρεμα, η κρεμα βανιλια.Και το βραδυ που θα κοιμηθει παλι γαλα.Δηλαδη μονο πρωι και βραδυ γαλα, αν και πολλες φορες, τιπς περισσοτερες, το γαλα μπορει και να το θελει μια ωρα μετα απο το μεσημεριανο και ετσι κοιμαται για μεσημερι.
Εγω με την μικρη παιδευομαι με τις κρεμες..δεν της θελει, τρωει 3-4 κουταλιτσες και μετα γινετε μαχη για να φαει..εχω πετααααξει κρεμες παρα πολλες!
Οσο για τις φακες, τις ειχα βρασει αρκετα και σαν πρωτη φορα δεν της εδωσα και πολυ, ηταν μιση απο την κανονικη μεριδα που τρωνε.Αν θες δοκιμασετες αν τις τρωτε και εσεις φτιαξτες γιατι αν δεν φαει η μικρη, μην πανε χαμενες.
Λοιπον Βασιλικη, εγω σκευτηκα κατι αλλο, αλλα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει, παντως δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να το δοκιμασεις....βαλε στο ενα σου δαχτυλο λιγο φαγητο, κρεμα π.χ. η γιουρτι εαν αποφασισεις να της δωσεις και στο αλλο σου χερι κρατα το κουταλι με φαγητο και πηγαινε τα χερια σου κοντα στο στομα της, βαλε πρωτα το δαχτυλο σου με το φαγητο μεσα και μετα το κουταλι κατευθειαν.
Δυστυχως αφου αρνειται τοσο πολυ θα παιδευτεις αλλα καποια στιγμη θα φαει και με το κουταλι.
Επισης ηθελα να σου πω και αυτο που σου ειπε η Τζοαν, δωστης να κραταει ενα κουταλι ωστε να το δει σαν παιχνιδι και να το επαιξεργαστει, για να αποκτησει οικιοτητα μαζι του...
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
βασιλικη ρωτησα τον δικο μου παιδιατρο και μου ειπε οτι πιθανοτητα δεν ειναι ετοιμη ακομα να δεχτει στερρες τροφες συμβαινει αυτο σε παιδακια που θηλαζουν, συνεχιζε να τη θηλαζεις οσο περισσοτερο μπορεις για να παιρνει ολα τα θρεπτικα συστατικα που χρειαζεται και να μην χανει και βαρος και φυσικα μην χανεις το κουραγιο σου συνεχισε να της δινεις μικρες μπουκιες θα χρειαστει να πεταξεις πολλα φαγητα ακομα αλλα θα φαει καποια στιγμη ισως μετα το χρονο, κρατα το πιο σημαντικο ενα παιδι που θηλαζει ειναι καλυμμενο για τον πρωτο χρονο της ζωης του οποτε νομιζω οτι με υπομονη και επιμονη ολα θα πανε καλα εχει χρονο να εξοικιωθει
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
trianmeli έγραψε:βασιλικη ρωτησα τον δικο μου παιδιατρο και μου ειπε οτι πιθανοτητα δεν ειναι ετοιμη ακομα να δεχτει στερρες τροφες συμβαινει αυτο σε παιδακια που θηλαζουν, συνεχιζε να τη θηλαζεις οσο περισσοτερο μπορεις για να παιρνει ολα τα θρεπτικα συστατικα που χρειαζεται και να μην χανει και βαρος και φυσικα μην χανεις το κουραγιο σου συνεχισε να της δινεις μικρες μπουκιες θα χρειαστει να πεταξεις πολλα φαγητα ακομα αλλα θα φαει καποια στιγμη ισως μετα το χρονο, κρατα το πιο σημαντικο ενα παιδι που θηλαζει ειναι καλυμμενο για τον πρωτο χρονο της ζωης του οποτε νομιζω οτι με υπομονη και επιμονη ολα θα πανε καλα εχει χρονο να εξοικιωθει
χίλια ευχαριστώ μελίνα μου για την δευτερη γνώμη!!!καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως όντως δεν είναι σημαντικό το θεμα ή βαριέται να το αναλύσει.αρα η γνώμες είναι οι ίδιες οπότε και εγω ησύχασα λιγάκι. ιδωμεν...
ελένη αυτο με το δάκτυλο το δοκίμασα.με το που κατάλαβε το κουταλι δεν ανοιξε το στόμα ουτε στο δακτυλο.δεν την ξεγελάς με τίποτα.το μόνο που είχα καταφέρει μια φορά ήταν να την ταισω με ενα βερυκοκο.μοιρασα το βερυκοκο και την αφησα να το πιπιλάει.μετά πήρα λίγο φρουτόκρεμα(ροδακινο για την ακρίβεια) και το αλοιψα πάνω στο μισό βερύκοκο και έτσι κατάφερα να την ταισω την φρουτόκρεμα.την επόμενη μερα προσπάθησα πάλι με τον ιδιο τρόπο αλλά το κατάλαβε και δεν ήθελε ούτε το βερύκοκο!!!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
να πω κ εγω μια γνωμγ αν κ μπορει να το εχεις κανει.μηπως να τρωγατε την ιδια ωρα ωστε να ζηλεψει να φαει απο το πιατο σου?εμενα οποτε τρωω θελει να δει τιπαιζει κ να δοκιμασει.λεω μηπως πιασει?
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
βασιλικη μου πηρα το θαρρος γιατι σε ακουγα πολυ αγχωμενη ελπιζα να βοηθησα λιγο βεβαια το πιο σημαντικο μου ειπε ειναι να μην χανει βαρος οποτε να θηλαζεις οσο περισσοτερο γινεται,
ντερμπυ και με μενα πιανει αυτο δεν ξερω ισως μπορει να βοηθησει
ντερμπυ και με μενα πιανει αυτο δεν ξερω ισως μπορει να βοηθησει
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
σας ευχαριστώ κορίτσια,οντως όταν τρώμε μαζί της δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον,μαλιστα μια φορα της έδωσα και λίγο απο το δικό μου και το εφαγε,με το κουταλι και τις βρεφικές τροφές εχουμε το πρόβλημα.δοκιμάζει αλλά δεν τρώει.
να σαι καλα μελίνα μου!σε ευχαριστώ πολύ για την προτοβουλία που πήρες.τουλάχιστον τώρα είμαι λίγο πιο ησυχη...
να σαι καλα μελίνα μου!σε ευχαριστώ πολύ για την προτοβουλία που πήρες.τουλάχιστον τώρα είμαι λίγο πιο ησυχη...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Θα φαει απο μονη της καποια στιγμη..ετσι πιστευω εγω.
Ζώδια :
αχ μακάρι!!!!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
τελικα ρε κοριτσια τι ειναι πιο δυσκολο?να τρωει ασταματητα το παιδι ηνα μην τρωει?δυσκολες καταστασεις και οι 2...
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
όντως δύσκολες.τουλάχιστον στην περιπτωσή μου τρώει γαλατάκι.για φαντάσου να έτρωγε πάρα πολύ και να έλεγες φτάνει ματάκια μου και αυτό να πεινάει...σφιγγεται η καρδιά μου και μόνο που το σκέφτομαι.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Διάβασα σε μια έρευνα το εξής που έχει σχέση με την παιδική παχυσαρκία. Οι γονείς΄έλεγε έχουν την ταση να πιέζουν τα παιδιά τους για να φάνε. Για παράδειγμα, ενώ το παιδί δείχνει ότι δεν θέλει άλλο, αυτοί επιμένουν να πιει όλο το γάλα γιατί πρεπει να πιει συγκεκριμένα ml. ΄Η αν έχουν μείνει 2-3 κουταλιές φαγάκι θέλουν να τελειώσει όλο. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνεις. Το παιδί όταν δεν θέλει πια να φάει, σημαίνει ότι έχει ικανοποιήσει το αίσθημα της πείνας, ο εγκέφαλος έχει στείλει το σήμα ότι δεν πεινάει άλλο. Αν ο γονιός επιμένει συστηματικά, τότε το παιδί χάνει σιγά σιγά αυτό το έμφυτο αντανακλαστικό, και δεν γνωρίζει πότε να σταματήσει. Το αποτελεσμα είναι παιδιά που τρώνε ανεξέλεγκτα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
joan80- Admin
Ζώδια :
Και πολυ σωστο ειναι αυτο Τζοαν...φυσικα και οταν θα χορτασει θα σταματησει να τρωει και δεν χρειαζεται να το πιεζουμε...
Ζώδια :
τζοαν ετσι ακριβώς είναι τα πραγματα όπως το λες.αυτό είχα διαβασει και εγώ. και υστερα σου λεει φαε την τελευταια σου μπουκιά για να ψηλώσεις!(παχύνεις έπρεπε να λένε...)
vassiliki- Admin
Ζώδια :
βασιλικουλα δεν θυμαμαι ποτε στο εγραψα κ που, αλλα εχεις προσπαθησει να φας μπροστα της χωρις να της δωσεις κ να δεις μηπως ζηλεψεικ φαει?εμενα συνεχεια ζητα ο,τι φαω.
Ζώδια :
ναι όντως βοηθάει κάπως ,αλλά μόνο για την πρώτη κουταλιά ...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Εγώ Βασιλική μου θα σου έλεγα να ξεαγχωθείς και σιγα σιγά το παιδί θα μάθει. Εμενα η μανα μου, όταν άρχισε ο μικρός να τρώει, περίμενε να πάρει την εκδίκησή της για όλα όσα της είχα κάνει όταν ήμουν μικρή. Βεβαια ο μικρός είναι παμφάγος προς στιγμης και πολύ λιχούδης. Θυμάμαι όμως ότι έλεγε ότι όταν ήμουν μικρή, και εγώ και ο αδερφός μου δεν τρώγαμε τίποτα. Πήγαινε στο γιατρό και έκλαιγε. Κρεμες δεν έτρωγα, φορούτα ούτε να τα δω, μόνο πατάτες και μακαρόνια και φυσικά γάλα. Ο αδερφός μου τρεφόταν αποκλειστικά με γάλα. μάλιστα σε κάποια φάση του έδινε και αυτά τα σιρόπια για την όρεξη. Όλα θα γίνουν. Εσύ συνέχισε την προσπάθειά σου και τάιζέ την όσο πιο πολύ γαλατάκι μπορείς, τουλάχιστον να μην χάνει βάρος.
joan80- Admin
Ζώδια :
αα κ επειδη κ εμενα μου ειχαν πεο οτι δεν ισχυει..μην κανεις πολυ αυστηρη διαιτα κ χασει λιπαροτητα το γαλα σου.στο λεω γιατι το εβλεπα με το θηλαστρο αλλαζε τελειως η υφη του οταν εκανα διαιτα.μια που πινει απο σεαν ας εινα φουλ φατ!!!!
Ζώδια :
Εγω εχτες ειχα φτιαξει γιγαντες στο φουρνο και οταν ηρθε ο αντρας μου απο την δουλεια και του εβαλα να φαει, η μπεμπα μετραγε τις μπουκες του οπως συνηθως και της δωσαμε μισο γιγαντα λιωμενο και τον καταβρωχθησε!!!! Δηλαδη αυτο το παιδι τρωει φαγητα που εμενα με αηδιαζουν!
Μιλαμε για πολυ λιχουδο!
Μιλαμε για πολυ λιχουδο!
Ζώδια :
η δικια μου σημερα εφαγε γιουβαρλακια
βασιλικη τι να πω ...απο μπιμπερο πινει?η ξαδερφη μου θυμαμαι επειδη δε τρωγανε τα διδυμα της την κρεμα ,τους εδινε σε μπιμπερο κρεμα και φρουτοκρεμα απλα ανοιξε τις τρυπες απο τα μπιμπερο και την εκανε πιο νερουλη.απο οτι θυμαμαι εβαζε 150-180μλ νερο και 4 κουταλιες σουπας κρεμα.και τα φρουτα τα αλεθε πχ μιση μπανανα μισο μηλο και εβαζε παραπανω νερο να γινει πιο νερουλο και μονο ετσι τρωγανε κρεμες αλλιως μονο γαλα επιναν!
βασιλικη τι να πω ...απο μπιμπερο πινει?η ξαδερφη μου θυμαμαι επειδη δε τρωγανε τα διδυμα της την κρεμα ,τους εδινε σε μπιμπερο κρεμα και φρουτοκρεμα απλα ανοιξε τις τρυπες απο τα μπιμπερο και την εκανε πιο νερουλη.απο οτι θυμαμαι εβαζε 150-180μλ νερο και 4 κουταλιες σουπας κρεμα.και τα φρουτα τα αλεθε πχ μιση μπανανα μισο μηλο και εβαζε παραπανω νερο να γινει πιο νερουλο και μονο ετσι τρωγανε κρεμες αλλιως μονο γαλα επιναν!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης