Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
δεν τρώει τίποτα!
+14
kata
agelaki-007
VAMPIRE
ΠΟΠΗ
elenikaram
mikio
Ladycat
Rea
trianmeli
derbybaby
joan80
Σόνια
littlefish
vassiliki
18 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: δεν τρώει τίποτα!
Αυτός ήταν ο γιος μου! Διάβασε και τις λεζάντες της κάθε φωτογραφίας!
mikio- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
αχ βρε νεκταρία μου,δεν φαντάζεσαι ποσο κουράγιο που μου δίνεις.οταν ακούς όλους οτι τα παιδάκια τους τρώνε μια χαρά και το δικό σου τίποτα λες πάει,το χάσαμε το τρένο...μόνο γάλα θα πίνει και δεν θα παίρνει όσα συστατικά χρειάζεται.και φυσικά φταίς τον εαυτό σου οτι δεν είσαι καλή μάνα και και και.... η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην οικογένεια και έτσι ότι πει η παιδίατρος το ακολουθούμε πιστά.έτσι μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι ντε και κάλα το παιδί πρέπει να απογαλάκτιστει στους 6 μήνες,για αυτό αρχισα να αγχώνομαι.τώρα όμως αφού έριξα και μια ματιά στο λινγκ ηρέμισα αρκετά.αυτή θα μας δείξει πότε ήρθε η ώρα.μάλιστα σήμερα είπα να μην εγκαταλείψω την προσπάθεια και τελικά της έδωσα 2-3 κουταλιές χωρίς κλάματα.μετά νευρίασε με την φρουτόκρεμα και εγω δεν την πίεσα καθόλου.αυριο μπορεί να φάει 4! η αυτοεκπληρούμενη προσδοκία είναι χαρακτηριστικό στην περιπτωσή μας αφού έτσι ακριβώς συνέβει με τους κολικούς! ο γιώργος είναι πολύ γλυκιά φατσούλα!είχα δει τις φωτογραφίες παλαιότερα αλλά τώρα αναγνώρισα στο πρόσωπό του τις εκφρασεις που κάνει η κόρη μου με την φρουτόκρεμα πριν να βάλει τα κλάματα!δώσε του ενα φιλάκι απο μένα αφού με έκανε και γέλασα!δώσε όμως και ενα στην μικρή αριάδνη να μην μείνει και αυτή παραπονεμένη!!! θα επανέρθω με νεότερα από "μέτωπο" των στερεών!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
βρε συ οταν δινουμε φρουτοκρεμα δεν βαζουμε ολα τα φρουτα μαζι κ το ταιζουμε ξεκιναμε σταδιακα απο το πιο ανοστο φρουτο θες να σου δωσω την δοσολογια που μου εδωσε η παιδιατρος
για πες...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
1η μερα 1/4 αχλαδι
2η μερα 1/2 αχλαδι
3η μερα 1/2 αχλαδι+1/4 μηλο
4η μερα 1/2 αχλαδι+1/2 μηλο
5η μερα 1/2 αχλαδι +1/2 μηλο+1/4 μπανανα
6η μερα 1/2 αχλαδι +1/2 μηλο + 1/2 μπανανα
7η μερα οσο θελει απο ολα μεσα δλδ 1 αχλαδι +1 μηλο +1 μπανανα
πορτοκαλι τρωμε 8 μηνων
φραουλα-σταφυλια μετα το πρωτο ετος
2η μερα 1/2 αχλαδι
3η μερα 1/2 αχλαδι+1/4 μηλο
4η μερα 1/2 αχλαδι+1/2 μηλο
5η μερα 1/2 αχλαδι +1/2 μηλο+1/4 μπανανα
6η μερα 1/2 αχλαδι +1/2 μηλο + 1/2 μπανανα
7η μερα οσο θελει απο ολα μεσα δλδ 1 αχλαδι +1 μηλο +1 μπανανα
πορτοκαλι τρωμε 8 μηνων
φραουλα-σταφυλια μετα το πρωτο ετος
δεν ήξερα για τα σταφύλια... μόνο για φραουλα μου είπε 1,5 και πορτοκάλι 8.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του τελικά. Εμένα η δικιά μου είναι από το Βέλγιο κι είναι η καλύτερη παιδίατρος μακράν στα Χανιά.
Η δικιά μου συστήνει και το θεωρώ πιο σωστό κάθε φρούτο να το δίνεις για 3 μέρες για να ελέγξεις το ενδεχόμενο αλλεργικής ή άλλης αντίδρασης. Αυτό συστήνει για όλα τα μωρά κι όχι μόνο αυτά με υποψία ή επιβεβαιωμένη αλλεργία.
Μισό μήλο για 3 μέρες
+μισό αχλάδι για άλλες 3 μέρες
+μισή μπανάνα για 3 μέρες
+μισό πορτοκάλι (το χυμό του) και συνεχίζεις...
Έπειτα μπορείς σταδιακά να προσθέσεις άλλα φρούτα εποχής πλην της φράουλας και με πολύ προσοχή φρούτα με σποράκια όπως ο ανανάς και το ακτινίδιο. Προτείνει και λίγο αβοκάντο μέσα που δίνει πολλές βιταμίνες και ενέργεια. ΠΑΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!
Το σταφύλι δεν αντενδείκνυται. Πρώτη φορά το ακούω! Εγώ του έδινα του Γιώργου. Θέλει με μέτρο όμως γιατί είναι παχυντικό,έχει πολλά σάκχαρα και φυσικά προσέχεις να μη σου πνιγεί,δεν το δίνεις ποτέ ολόκληρο ακόμα κι αν έχει δόντια και μασάει κι είναι μεγαλύτερο μωράκι.
Η δικιά μου συστήνει και το θεωρώ πιο σωστό κάθε φρούτο να το δίνεις για 3 μέρες για να ελέγξεις το ενδεχόμενο αλλεργικής ή άλλης αντίδρασης. Αυτό συστήνει για όλα τα μωρά κι όχι μόνο αυτά με υποψία ή επιβεβαιωμένη αλλεργία.
Μισό μήλο για 3 μέρες
+μισό αχλάδι για άλλες 3 μέρες
+μισή μπανάνα για 3 μέρες
+μισό πορτοκάλι (το χυμό του) και συνεχίζεις...
Έπειτα μπορείς σταδιακά να προσθέσεις άλλα φρούτα εποχής πλην της φράουλας και με πολύ προσοχή φρούτα με σποράκια όπως ο ανανάς και το ακτινίδιο. Προτείνει και λίγο αβοκάντο μέσα που δίνει πολλές βιταμίνες και ενέργεια. ΠΑΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!
Το σταφύλι δεν αντενδείκνυται. Πρώτη φορά το ακούω! Εγώ του έδινα του Γιώργου. Θέλει με μέτρο όμως γιατί είναι παχυντικό,έχει πολλά σάκχαρα και φυσικά προσέχεις να μη σου πνιγεί,δεν το δίνεις ποτέ ολόκληρο ακόμα κι αν έχει δόντια και μασάει κι είναι μεγαλύτερο μωράκι.
vassiliki έγραψε:αχ βρε νεκταρία μου,δεν φαντάζεσαι ποσο κουράγιο που μου δίνεις.οταν ακούς όλους οτι τα παιδάκια τους τρώνε μια χαρά και το δικό σου τίποτα λες πάει,το χάσαμε το τρένο...μόνο γάλα θα πίνει και δεν θα παίρνει όσα συστατικά χρειάζεται.και φυσικά φταίς τον εαυτό σου οτι δεν είσαι καλή μάνα και και και.... η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην οικογένεια και έτσι ότι πει η παιδίατρος το ακολουθούμε πιστά.έτσι μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι ντε και κάλα το παιδί πρέπει να απογαλάκτιστει στους 6 μήνες,για αυτό αρχισα να αγχώνομαι.τώρα όμως αφού έριξα και μια ματιά στο λινγκ ηρέμισα αρκετά.αυτή θα μας δείξει πότε ήρθε η ώρα.μάλιστα σήμερα είπα να μην εγκαταλείψω την προσπάθεια και τελικά της έδωσα 2-3 κουταλιές χωρίς κλάματα.μετά νευρίασε με την φρουτόκρεμα και εγω δεν την πίεσα καθόλου.αυριο μπορεί να φάει 4! η αυτοεκπληρούμενη προσδοκία είναι χαρακτηριστικό στην περιπτωσή μας αφού έτσι ακριβώς συνέβει με τους κολικούς! ο γιώργος είναι πολύ γλυκιά φατσούλα!είχα δει τις φωτογραφίες παλαιότερα αλλά τώρα αναγνώρισα στο πρόσωπό του τις εκφρασεις που κάνει η κόρη μου με την φρουτόκρεμα πριν να βάλει τα κλάματα!δώσε του ενα φιλάκι απο μένα αφού με έκανε και γέλασα!δώσε όμως και ενα στην μικρή αριάδνη να μην μείνει και αυτή παραπονεμένη!!! θα επανέρθω με νεότερα από "μέτωπο" των στερεών!
Θα δώσω ευχαρίστως πολλά φιλάκια! Να φιλήσεις κι εσύ την κουκλίτσα σου!
Να μην στεναχωριέσαι και να μην αγχώνεσαι κοπέλα μου για τπτ! Κρίμα ειλικρινά που στο 1ο έχουμε τόσο άγχος και στο 2ο παιδί που το έχουμε αποβάλει, δυστυχώς δεν μπορούμε να το χαρούμε γιατί έχουμε και τη φροντίδα του 1ου. Ειλικρινά μετά θα τα θυμάσαι και θα γελάς! Θα σου φαίνεται πολύ χαζό που ανησυχούσες τόσο!
Αν δε θες να αποθηλάσεις μην ακούς κανέναν! Κάνεις το καλύτερο για το μωρό σου! Με την προϋπόθεση ότι εσύ είσαι καλά και παίρνεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά το μωρό σου τρέφεται και μεγαλώνει μια χαρά! Οι στερεές θα συμπληρώσουν το θηλασμό απλά. Όλα θα έρθουν σιγά-σιγά. Ο πρώτος μου ξάδερφος είναι 32 χρονών ένας παλικαράς ίσαμε 2 μέτρα! Θήλαζε μέχρι 2 χρονών. Δεν έτρωγε φαγητό, σχεδόν με το γάλα της μαμάς του μεγάλωσε.
Είδες πάντως ότι είναι πολύ καλύτερα να δίνεις μέχρι εκεί που θέλει το μωρό? Σήμερα 2 αύριο 3 κουταλιές, μεθαύριο μπορεί πάλι να μη θέλει,δεν πειράζει. Από σιγά-σιγά. Δεν έχουμε κι εμείς την ίδια όρεξη κάθε μέρα έτσι δεν είναι?
Έχω κι άλλα να σου γράψω αλλά μάλλον ξύπνησε η μπέμπα! Πάω να την ξανακοιμήσω μη μου ξυπνήσει και τον μικρό και θα σου συνεχίσω αύριο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mikio στις Πεμ Μάης 26, 2011 3:56 am, 1 φορά
βασιλικη μου μην απογοητευεσαι και εμενα μ,ου το εκανε αυτο αλλα πιο χαλαρα ομως 10 μερουλες μου εκανε 10 μερες αστατο π[ρογραμμα τελειως αλλα του εκανα παιχνιδακια και ετσι ξεγελουσε τωρα επανηλφαμε .
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
λοιπόν επανήθα με νεότερα!πια το πήρα απόφαση και απέβαλλα το άγχος(όσο γίνεται βέβαια) και είπα :ας φάει όποτε θέλει και όσο θέλει και ότι θέλει. και έτσι μου κατέβηκε η ιδέα να μην της δώσω πολτοποιημένη τροφή αλλά κομματάκια και ομολογώ ότι είχαμε καλύτερα αποτελέσματα! εφαγε 3 φέτες μπανάνα σε κομματάκια (περίπου 1/4 του φρούτου) ένα κομματάκι καρπούζι (μεγέθους μπισκότου παπαδοπούλου πτι-μπερ) και 5 μπιζέλια ! και φυσικά γαλατάκι της μαμάς ! αχ είμαι πολύ χαρούμενη!τελικά μάλλον δεν της αρέσει το αλεσμένο.το μάσαγε το μασαγε και τελικά το κατάπινε και άνοιγε το στόμα για να δαγκώσει και άλλο! μόλις δεν ξανανοιξε το στόμα σταμάτησα και εγώ να της δίνω και μετά από 10 λεπτά της πρόσφερα το στήθος και εφαγε καλούτσικα. αρα πάμε καλά!!!!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
eides mia xara και εμενα κομματια κομματια ο κυριος εχθες δοκιμασαμε πιφτεκακι του εδωσα το καλο ηταν που το μασουσε ειχε μια φατσα το σκατιαρικο μου αχ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
vassiliki έγραψε:λοιπόν επανήθα με νεότερα!πια το πήρα απόφαση και απέβαλλα το άγχος(όσο γίνεται βέβαια) και είπα :ας φάει όποτε θέλει και όσο θέλει και ότι θέλει. και έτσι μου κατέβηκε η ιδέα να μην της δώσω πολτοποιημένη τροφή αλλά κομματάκια και ομολογώ ότι είχαμε καλύτερα αποτελέσματα! εφαγε 3 φέτες μπανάνα σε κομματάκια (περίπου 1/4 του φρούτου) ένα κομματάκι καρπούζι (μεγέθους μπισκότου παπαδοπούλου πτι-μπερ) και 5 μπιζέλια ! και φυσικά γαλατάκι της μαμάς ! αχ είμαι πολύ χαρούμενη!τελικά μάλλον δεν της αρέσει το αλεσμένο.το μάσαγε το μασαγε και τελικά το κατάπινε και άνοιγε το στόμα για να δαγκώσει και άλλο! μόλις δεν ξανανοιξε το στόμα σταμάτησα και εγώ να της δίνω και μετά από 10 λεπτά της πρόσφερα το στήθος και εφαγε καλούτσικα. αρα πάμε καλά!!!!
ειδες βασιλικη μου ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι γλυκια μου και θα φαει η μικρη Δημητρα
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
επανηλθα...ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ειμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη.κάνω φαγητά,τα κοβω κομματάκια τιποτα,τα δίνω με το χερι τιποτα,με το κουταλι και το πιρούνι τιποτα,τα αλέθω τιποτα,και τελικά τα πετάω και μετά απο 30 λεπτά την θηλάζω. είμαι σε απόγνωση... το χειρότερο είναι οτι χάνει και βάρος.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
δηλαδη μονο γαλα πινει ρε βασσιλικη?φρουτα?απο φαγητο εντελως τιποτα?
κρεμες????
που την ταιζεις και πως?εννοω την ωρα που τρωει τι κανει?παιζει με κατι?
κρεμες????
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
κατα 98% τρωει γάλα.για να καταλάβεις σήμερα έφαγε 1 φετα μπανάνα πάχους μισο εκατοστό,μια κουταλιά του γλυκου κρεμα από νεκταρίνι και μπανανα,1 κομματάκι κοτόπουλο σαν 2 στραγάλια, και 1 μπουκιά ψωμί ισα με 1 αμύγδαλο. οι ποσότητες είναι τέτοιες γιατί με το ζόρι τρώει την πρωτη κουταλιά και μετα κλεινει ερμητικά το στόμα της. βρε τι με το ζόρι τι να την ξεγελάω τι τραγουδάκια,τι βόλτα στην βεράντα,τι πάνω μου, τι στο καροτσάκι,τι στο ρηλάξ,τι στο καρεκλάκι της.αρνείται πεισματικά.Dimitra83 έγραψε:δηλαδη μονο γαλα πινει ρε βασσιλικη?φρουτα?απο φαγητο εντελως τιποτα?
κρεμες????
vassiliki- Admin
Ζώδια :
οσο της αλλαζεις το μερος ξεσηκωνεται και πιστεψε με(επειδη ειμαι παθουσα)οταν αρχισει να περπαταει θα τρεχεις σε ολο το σπιτι με ενα κουταλι ξωπισω της για να φαει 3 κουταλιες
οποτε αυτο μη το ξανακανεις
μονο στο καρεκλακι της .τραγουδια απο το τιουμπ δοκιμασες?κανενα ταπερ με κουταλια να ανακατευει???
μονο στο καρεκλακι της .τραγουδια απο το τιουμπ δοκιμασες?κανενα ταπερ με κουταλια να ανακατευει???
Ζώδια :
κοριτσια εχω και εγω αυτο το προβλημα φαι τιποτα γαλα συνεχεια και καρπουζι αυτα τρωει εχω τρελαθει δεν ξερω τι θα κανω συμβουλεψτε με
agelaki-007- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : καλλιθεα
να μη το κυνηγας(ποσο ειναι?) οσο τα κυνηγας τοσο λενε οχι.ξερω απο τον αλεξ...χθες ειχα φακες και δεν ηθελε να φαει.να μη φας του λεω.παιρνω να ταισω τη μικτη αλεσμενες και μου ζητησε να φαει.τις ηθελε αλεσμενες τελικα το παιδι χαχαχαχα δε με νοιαζει αλεσμενες ξε αλεσμενες αρκει που τις εφαγε!!
Ζώδια :
σοβαρα ρε φροσωμ?εχω ακουσει κ αλλα ατομα που τις τρωνε ετσι αλλα μου φαινονται σα νιανια
Ζώδια :
πια μόνο στο καρεκλάκι της την βάζω αλλά εχω δοκιμάσει όλα τα φαγητά(εκτος απο μοσχάρι ακόμα)μήπως είναι κάποιο που δεν της αρέσει και σε όλα τα μέρη προκειμένου να της αποσπάσω την προσοχή.ενδιαφέρεται για το φαι αλλά μόλις φαει μια μπουκίτσα δεν ξανανοίγει το στόμα.τα τραγούδια είναι μόνιμα στην λίστα και απο το ιντερνετ και εγώ της τραγουδάω.τι αεροπλανάκια κάνουμε τι τους καραγκιόζηδες αυτή τίποτα.μόνο μια κουταλιά.βαρέθηκα να πετάω ρε κορίτσια...Dimitra83 έγραψε:οσο της αλλαζεις το μερος ξεσηκωνεται και πιστεψε με(επειδη ειμαι παθουσα)οταν αρχισει να περπαταει θα τρεχεις σε ολο το σπιτι με ενα κουταλι ξωπισω της για να φαει 3 κουταλιες
vassiliki- Admin
Ζώδια :
πολυ δυσκολη κατασταση ρε βασσιλικη...μηπως να της τα εδινες μικρα μικρα κομματακια αλλα στα χερια της να το βαζει μονη στο στομα?
Ζώδια :
Βασιλική μου ο παιδίατρος τι λέει; Υπομονή ρε κοριτσάκι μου. Πιστεύω είναι φάση και θα περάσει. Ίσως φταίει και η ζέστη.
kata- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Π. Φάληρο
ρε βασιλικη ο παιδιατρος τι λεει?χανει κ βαρος ε?απο κρεμες εμποριου δλδ δεν τρωει τιποτα τιποτα?να φαει κατι παχυντικο βρε παιδι μου κ σιγα σιγα τα αλλα.μοσχαρι γιατι οχι ακομα?
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης