Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+8
souki
fouli
Κοριτσομανα
trianmeli
fridoula
joan80
giotaki83
Ladycat
12 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από souki Παρ Απρ 29, 2011 11:57 pm

ακου στελλιτσα μου δεν ξερω κουκλα μου τι ακριβως εχεις με την υγεια σου δεν εχω καταλαβει οτι και να ειναι ευχομαι γρηγορα περαστικα!!!!!!1 το μονο που εχω να σου πω ειναι πως εγω στην θεση σου και μιλαω καθαρα για μενα εαν δεν μπορουσα να παω πουθενα λογο οικονομικων θα καθομουνα σπιτι μου να βγαλω ριζες παρα να παω με τον δρακουμελ διακοπες ουτε για 1 24ωρο!!!!!!!!! θα προσπαθουσα κουτσα κουτσα να πηγαινω τα σ/κ για μπανακι τα παιδεια μου και τελος!!!! κανα φιλικο ζευγαρι με εξοχικο δεν εχετε;;; χιλιες φορες να σουρνομουνα σαν το φιδι κατω για να παω τα παιδεια μου παραλια να χαρουνε παρα μ'αυτην διακοπες!!!!!!!!! και δεν θα το εδινα το παιδι μου σ'αυτην την φαουσα ουτε για 1 ωρα!!!!!! γνωμη μου!!!!!!!! εδω σκεφτομαι οτι την κυριακη την αλλη ειναι η βαφτιση της κορης μου και θα πλακωσει το κω....σογο του αντρα μου απο πανω μας και μου ρχετσι τρελλα!!!! ασε που το καλοκαιρι θα μας τα κανει τσουρεκια ο πεθερος να πηγαινουμε μαζι του και με την κουνιαδα μου για μπανιο!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!! περισυ τους απεφυγα λογο εγκυμοσυνης φετος;;; τι θα κανω;;;;; πως θα τους αποφυγω;;;;;; μπλιαχ!!!!!!!!!! σε νιωθω!!!!!!!!!! affraid Basketball
souki
souki

Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από ???????? Σαβ Απρ 30, 2011 12:05 am

εχω εναν σοβαρο τυπο μυοπαθειας, λεγεται μυοσιτιδα, αυτο που ειχε η Κορομηλα αν εχεις υπ οψιν σου, παραλυουν σιγα σιγα ολοι οι μυες, ποδια χερια αυχενας κλπ εχεις φοβερη ατονια, πονους τρελλους και αδυναμια στηριξης..........αυτα τα λιγα...........παιρνεις την κορτιζονη σου, και περιμενεις να εχεις μια υφεση για να ζησεις λιγο νορμαλ..........το χειμωνα ενα ποτηρι νερο δε μπορουσα να κρατησω........με ρωτας? με δυο μωρα μες το σπιτι.......για να αλλαξω μια πανα εκανα δεκα ωρες
δεν ηρθε ομως να δει τι κανω η φαλκονερα
ουτε στο νοσοκομειο ηρθε μπηκα 4 φορες απο μια βδομαδα
εδω δεν αφηνε το παιδι να μου μιλησει στο τηλ
ασε μην τα θυμαμαι και φουντωνω
τωρα ζω με ισχυρα παυσιπονα- μια θεια μου 80 χρονων παιρνει το ιδιο φαρμακο με μενα εκεινη παιρνει 75γραμμαρια κι εγω 600!!!! για να καταλαβεις πως κρατιεμει ορθια!!!!!!!

ωχ μας τα εχουνε κανει τσουρεκισσσσσσσσσσ

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Ladycat Σαβ Απρ 30, 2011 2:22 am

Στελλα δεν μας κουραζεις εδω ειμαστε για να τα βγαζεις ;απο μεσα σου να μνην τα κρατας γιατι σου κανουν κακο να τα μαζευεις ανοιξε την ψυχη σου κ πες τα να ξαλαφρωσεις
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από ???????? Σαβ Απρ 30, 2011 2:35 am

αμ το αλλο? περσι αφησα τον αντρα μου και πηγα μονη μου μαζι τους και επειδη συναντησα ενα παιδι απ την γειτονια μου που ειχαμε μεγαλωσει μαζι και πηγα και ηπια ενα καφε στην καφετερια μαζι του και η μαμα του και ο μπαμπας του μαζι μας οχι μονοι μας εγινε σουσουρο και μαλιστα τον ηξερε η πεθερα δουλευανε στην ιδια εταιρια α παπαπα με τιποτα!!!!!!!
ηρθε στην καφετερια η ξεφτιλισμενη να δει με ποιους ειμαι και οταν ειδε ολη την οικογενεια ειπε μετα "αφου ειναι τοσο φιλος σου γιατι δεν τον παντρευτηκες??" για παιδικο φιλο μιλαμε .............

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Ladycat Σαβ Απρ 30, 2011 2:38 am

η γυναικα εχει φαντασια μεγαλη μιλαμεεεεεεεεεεεεεε
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Δημοσίευση από fridoula Σαβ Απρ 30, 2011 4:39 am

περαν της πραγματικοτητας....
αχ Στελλα εγω την αποψη μου σου την ειπα,να μην επαναλαμβανομαι και σε πρηζω αλλα αμα θελει η φωκια να κανει εφε με το παιδακι σου ας παρει ενα σκυλακι καλυτερα...
θα ειναι ανωδυνο για σενα τουλαχιστον....
οσο για το πρηξιμο που λες δεν ισχυει κατι τετοιο και το ξερεις!
που να τα πεις δηλ????
ολες το ιδιο κανουμε..

fridoula

Τόπος : thessaloniki

Δημοσίευση από a1971 Δευ Μάης 23, 2011 8:43 am

Στελα, είσαι ο λόγος που εκανα εγγραφη, σε βρηκα ψαχνοντας να δω τι θα κανω με τα παιδιά το καλοκαίρι.
Θέλω να σου πω, ότι σε καταλαβαίνω για΄τι η πεθερά μου είναι και αυτή τρελή, μοιάζει σε πάρα πολλά με τη δικιά σου. Ξερω ότι τρελαίνεσαι για τα παιδιά σου, πάνω απ' όλα, τα σκεφτεσαι που θα μείνουν μεσα, αλλά εγω θα σε συμβουλεύσω να τους γραψεις κανονικά και να μην πας καθόλου. Τον Αύγουστο, που παίρνει ο άντρας σου αδεια, δεν θα πάτε κάπου; Μεχρι τότε, πηγαίνετε για μπάνιο αλλού!!!! Κάντο και θα με θυμηθείς!!!! Θα τους πονέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αν τους γραψετε. Ρε παιδιά, ο άντρας σου κάνει ψυχοσωματικά και επιμενετε και τρεχετε απο πίσω τους; Δείξτε αδιαφορία παιδιά!!!!! Μία ζωή την έχετε. Κάντε υπομονή. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα πάνε καθόλου διακοπές.
Με αγαπη!!!!

a1971

Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2011

Δημοσίευση από ???????? Δευ Μάης 23, 2011 9:59 am

τα παιδια ομως απο τωρα περιμενουνε και γινονται αγριμια κλεισμενα μεσα
εγω με το ζορι περπαταω και το πανε ελα δεν ειναι ευκολο για μενα ασε που και τα εξοδα ειναι πιο πολλα και βενζινες και θα φας εξω κλπ
ειναι δυσκολη η θεση μου ασε που ξαφνικα πως θα πω δε δινω τα παιδια αφου περυσι τον εναν τον πηρανε 3 μερες
αχ δεν ξερω νιωθω ηδη χαλια

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από souki Δευ Μάης 23, 2011 11:40 am

ακου στελλιτσα θα κανεις αυτο που γουσταρεις και σε κανει να νιωθεις καλητερα εσυ!!!!!!! αν δεν θες μην τα δωσεις δεν καταλαβα;; αντε με τους βαρεμενους που μπλεξαμε!!!! πισινα στο μπαλκονι θα τους φουσκωνα μεχρι να σκασω παρα να τα δωσω στο κωλοσογο!!!!!!!!! αντεροβγαλτες!!!!!!!!!!!! πω! πω! τα περνω...θες να σου ψεκασω την πεθερα με αεροζολ;;.....θα πω οτι την περασα για σκατομυγα..ξερεις απο αυτες τις σιχαμερες τις μεγαλες....αμα θες πες μου και καταφθανω για ραντιζμα... koytsompolio
souki
souki

Δημοσίευση από a1971 Τρι Μάης 24, 2011 7:52 am

ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την a1971 στις Τρι Μάης 24, 2011 7:58 am, 1 φορά

a1971

Δημοσίευση από a1971 Τρι Μάης 24, 2011 7:56 am

a1971 έγραψε:Οταν είμασταν με μεταθεση στην Ορεστιαδα και τη θαλασσα τη βλεπαμε με το μακαρονι, τα παιδιά ήταν στην ηλικία που έιναι τώρα τα δικά σου. Κάναμε ακριβ'ως αυτό που είπε η φιλη. Φουσκώναμε μία πισίνα στο μπαλκόνι με τρόμπα πο΄διού, πεταγαμε όλα τα παιχνίδια τους μέσα και γινόταν ο χαμός!!!! Και μες στο μεσημερι!!!! Τα παιδιά θέλουν να βλεπουν τους γονείς τους κοντά τους. Το καταλαβαίνεις;; Ρώτα τα παιδιά τι προτιμάνε: 10 μερες με τους παπούδες, ή ένα απόγευμα με τη μαμά και τον μπαμπά; Δεν φαντάζεσαι πόσο καλύτερα θα νιώσεις όταν θα πεις ΟΧΙ, δεν ερχόμαστε. Θέλω τα παιδιά μου μαζί μου, γιατί όταν χωριζόμαστε γίνομαι χειρότερα. Να επιμείνεις!!!! Θα δεις ότι δεν είναι τόσο τρομερό. Και τι θα πει, πως θα το πω ξαφνικά; έτσι σου΄'ρθε!!!! Περνας τέτοιο λουκι με την υγεια σου, και σκεφτεσαι πως θα είναι όλοι ευχαριστημενοι;;;; Γιατί αισθάνεσαι τόσο ένοχη; Μην στα κάνουν και σενα οι νύφες;;;; Ασε μας καλέ, θα ζήσουμε τόσο;;;;; Και ξερεις τι λέω; Ό,τι και να κάνω οι νυφες τη μανα τους θα έχουν πάνω απ' όλα...... Τι σκοτίζεσαι απο τωρα;;;
Η μάνα μου μου κανει πλύση εγκεφαλου, να μη μιλάω ασχημα στην πεθερά μου..... Δεν μπορω όμως να μην απαντήσω όπως της αξιζει. Αυτές (βαζω και τη μανα μου μεσα) γιατί δεν σκεφτονται ότι κι εγω είμαι μεγαλη γυναικα και πρεπει κι αυτες να σκεφτονται πως μου μιλάνε; Όσο τους αφήνεις περιθωρια, τόσο αυτοί το εκμεταλλεύονται. Ξερουν ότι είσαι αδυναμη. Βαλε τα ορια σου.
Αυτά!!!! Συγγνωμη, σε ζαλισα, αλλά έχω περάσει κι εγω καταστασεις με την πεθερά μου. Εσύ τουλάχιστον, έχεις τον άντρα σου με το μερος σου. Κι εγω τον έιχα στην αρχή, αλλά καποια στιγμη..... πήγε πιο κοντά στη μανούλα του. Μη νομίζεις, επειδή τις βρίζουνε, δεν σημαίνει ότι μεσα τους δεν πονάνε, απο την απόρριψη που φαγανε πιο μικροί. ΟΥΦ, σταματάω!!!!

a1971

Δημοσίευση από vassiliki Τρι Μάης 24, 2011 11:16 am

θα συμφωνήσω απόλυτα με την α1971. κάντο και να δείς που γονατιστοι να έρθουν και θα παρακαλάνε να πάτε στο εξοχικό μόνοι σας!και στο κάτω κάτω της γραφής το σημαντικό είναι τα παιδιά και η υγεία σας.όλα τα άλλα έρχονται σε δευτερη μοιρα,τι θα πεί ο καθένας κλπ. πανω απο όλα η οικογένειά σου.
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μάης 25, 2011 12:08 am

παιδια δεν ειναι τοσο απλο
εχω ενα κακο ελαττωμα πολυ κακο αληθεια
απανταω...λεω τι ειναι να πω ΟΚ?
σε 5 λεπτα ξαναμιλαω και ειμαι μια χαρα
δεν ξερω να κραταω μουτρα ουτε ποζα ουτε τιποτα
οποτε σου λεει και τι εγινε θα πει και μετα μελι γαλα

τα παιδια βασικα προτιμανε οποιον τους βγαζει εξω, ας μη γελιομαστε
κι εσεις να ερθετε να πειτε παμε θαλασσα μαζι σας θα ερθουν- τα δικα μου παιδια τουλαχιστον

δεν ανησυχω για το τι νυφες θα κανω, δεν νομιζω να φτασω να δω τετοιες χαρες

το συζητησα με το συζυγο και ειπε αποκλειεται να μας αφησουν να παμε μονοι
ειναι Μαιος και ηδη στρωνονται απο παρακευη εκει
το καλοκαιρι γυρνανε μονο μια μερα τη βδομαδα για λαικη και ξαναπανε
και σπιτι τους ειναι στο φιναλε

εγω παλι θα νοσηλευτω για βιοψια πιθανων μεσα στον ιουνιο ευτυχως λογικα για λιγο

το δυσκολο ειναι οτι ακομα κι οταν λεω οτι θελω τα παιδια μου μαζι μου για να ειμαι καλα παλι τα ιδια ακουω
"δηλαδη ολες θα εχουν τα εγγονια τους κι εγω θα καθομαι μονη?"

χτες τις τα αφησα για 2 ωρες για να παω στο γιατρο, ειχε και γενεθλια της πηγα τουρτα και εκλαιγε παρακαλω γιατι μονο εγω τη θυμηθηκα
βγαινοντας απ το σπιτι τους συνανταμε εναν ξαδερφο του αντρα μου με τον οποιο η πεθερα μου υποτιθεται δε μιλιουνται και μας λει ο τυπος

"να τα φερνετε τα παιδια να τα βλεπουν"= δεν τα φερνετε
"οι παππουδες αυτο περιμενουν" - τους στεναχωρουμε
"εσεις να πηγαινετε βολτες"= να τα αφηνουμε και να φευγουμε
"αυτοι τουλαχιστον ειναι και νεοι" = η μανα μου ειναι γρια
"φυγατε και μακρια" = τον πηραμε 13 λεπτα πιο περα το γαμπρο

που και να μιλιοντουσαν τι θα ακουγαμε
γυρναει ο αντρας μου και λεει
"πωπω καταλαβα πλυση εγκεφαλου σας εχει πρηξει η μανα μου ε?"
και ο αλλος δε μιλησε

κι εγω σκοτωθηκα ολη μερα με 2 παιδια, ηρθε ο αντρας μου στις 5.30
δεν τον αφησα καν να φαει, να ντυσω τα παιδια, να ντυθω, να τρεχω για τουρτες και κερακια, να κανω την εκπληξη της και να ειμαι και 8 στο γιατρο

και στο τελος της βραδιας ερχεται στο αυτοκινητο η κυρια, φιλαει τα παιδια και μου λεει "ελα κι εσυ μωρη να σε φιλησω"

η κυρια που πριν 2 ωρες εκλαιγε που μονο εγω τη θυμηθηκα.....
τι μου λετε τωρα......

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από a1971 Τετ Μάης 25, 2011 2:11 am

Με αυτά που γραφεις απλά επιβεβαιώνεις ότι πρέπει να κοψεις τα πολλά πολλά. Σκεψου δλδ, αν την επαιρνες ενα τηλ για χρονια πολλά, πόσο πιο ήρεμη θα ησουν τωρα. Της είπες: ε΄γω φταίω που ήρθά; Σιγά μην ξαναέρθω.
Θα στο ξαναπω, τα παιδιά προτιμανε χίλιες φορές τους γονείς τους.
Ρε Στέλα, εμείς πήγαμε Ορεστιάδα, με τα παιδιά όπως είναι τωρα τα δικά σου, μόνοι μας (θα μου πεις δεν υπα΄ρχει θέμα υγείας), λείπαμε όμως κι εμείς, γιατί δουλεύουμε και οι δύο.
Αν νομίζεις ότι δεν γινεται τίποτα, γιατί δεν χαλαρώνεις να το πάρεις αλλιώς; Συμμάχησε μαζί τους, αλλά να τους τα χωνεις κανονικά. Γίνε μεγαιρα. Δεν ξερω τι άλλο να σου πω. Βλεπεις και κάνεις.

a1971

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μάης 25, 2011 5:10 am

μα σε συμμαχια ειμαι τωρα

και παρεπιπτοντως, εκανα και τηλεφωνο το μεσημερι
οταν ηρθε το παιδι απ τον παιδικο το εβαλα να την παρει
μολις ειπε χρονια πολλα και πηγε να της πει το τραγουδακι του το εκλεισε
το παιδι αρχισε να κλαιει κι εγω πηρα 4 φορες και δεν το σηκωνε
μετα φοβηθηκα μηπως εγινε κατι και πηρα τον πεθερο στο κινητο
τελικα δεν ειχαν μπαταρια στο ασυρματο
και τι δεν το καταλαβε οτι το εκλεισ στο παιδι/???
και οταν τελικα ηρθε στο τηλεφωνο μου ειπε

"εχω και κινητο να επαιρνες εκει που κανενας δε με θυμηθηκε, αν χτυπουσε το κινητο μου καποιος απο δω θα το θυμοτανε οτι εχω γενεθλια"

.......αλλα ντ αλλα............

ειμαι λοιπον σε συμμαχια γιατι να πω την αληθεια μου
αμα ειναι αυτοι εκει εγω σαν Στελλα
και το καφεδακι μου θα πιω
και το φαγακι μου ετοιμο με περιμενει
και τα μωρα οτι ωρα θελω τα αφηνω (που λεει ο λογος)

αλλα κοριτσι μου
αμα σηκωνεσαι και πρεπει να φας οτι πρωινο σου διαταξουν
και μετα πρεπει να πας θαλασσα γιατι πηγανε και ελεγξανε τη θερμοκρασια του νερου και πρεπει εκεινη τη στιγμη να πας
και ετοιμαζεται η αλλη πρωτη πρωτη να ερθει
και δε μπορεις ουτε μια αγκαλια να παρεις τα παιδια σου γιατι εκεινη τρεχει πρωτη και στη θαλασσα μαζι της μεσα και εξω και παντου
γυρνας και σε πρηζουν με το θερμοσιφωνο και αντε λουσου οποτε γουσταρουν
και μη δεις ονειρο να παρεις κανα σαντουιτς το βραδυ θα σου κανει 2 τοστ για 4 ατομα (με ψωμακι στην καλυτρη προπερσινο απ την καταψυξη της)
και κοιτιουνται ποιος ανοιξε κοκα κολα και δεν την ηπιε ολη
και κοιτιουνται να δουν τι εφαγες και τι ξοδεψες
και σου δινουν 5 ευρω να σε κερασουν γυρο και λενε "θα φας κι εσυ???"
και τα μωρα με το ζορι στα παιχνιδια περυσι εβαζαν μονο το μεγαλο γιατι ειχε εναμιση ευρω το παιχνιδι (εχει καρουζελ) και το μικρο το καημενο σα γυφτακι να κοιταει ενα χρονω μωρο και το εβαλα μονη μου με δικα μου λεφτα
και θελω να καθομαι στην παραλια σε ξαπλωστρα γιατι αν κατσω χαμηλα δε μπορω να σηκωθω λογω της παθησης και θελω και το φραπε μου ρε που----- αλλα μαζευει 10 ομπρελες και 50 κιλιμια να κατσουμε καταχαμα και στραβοκοιταει ποσο εδωσα για τον καφε
και μετα ακους και "ετσι αμα ειναι εξω και εξω συνεχεια..."

μα γι αυτο ηρθαμε σπιτι μας της ειπα για να μην πληρωνουμε δωματια και βενζινες και να παμε καμια βολτα......και ρε παιδια δεν ειμαι καμια σπαταλη ενα φραπε στη θαλασσα μονο εγω ο αντρας μου δεν πινει τα μωρα κουβαλαω απ το σπιτι ταπερακια να φανε και να πιουνε....φετος πηρα θερμος να κουβλαω τον καφε μου αει συχτηρ......

βαλε τωρα και τα μωρα οοοολη μερα μες τον ηλιο και την κωλοπισινα που βρηκαμε περυσι το φιδι(!!!!!!!) βαλε που τα αφηνουν χωρις αντιηλιακο χωρις αντικουνουπικο χωρις φαι με la vache qui rit τα καημενα ολη μερα
αφου περυσι πηρα κρυφα τον μεγαλο βολτα το πρωι για να φαει το καημενο και ειδε ενα φουρνο και μου λεει "αχ μαμα πιτουλα" και εφαγε πωτη φορα στη ζωη του ολοκληρη ζαμπον κασερι που το ζαμπον ουτε στο στομα του το εβαζε πριν.....

και ποσα αλλα αμα κατσω αυριο θα τελειωσουμε

αμα ειναι ετσι λοιπον, πανε εσυ......
και μη μου πεις γιατι δεν αναλαμβανω εγω τα παιδια μου
για δυο λογους
πρωτον δε μ αφηνει απο τα κρεβατακια τα αρπαζει να τα εχει εκεινη ολη μερα να τα χαρει
και δευτερον αμα ειναι να τρεχω παλι πισω απ τα μωρα ολομοναχη τι τη θελω εκει???? παω και μονη με την οικογενεια μου ..........

καταλαβατε τωρα?????????

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από souki Τετ Μάης 25, 2011 10:45 am

a1971 έγραψε:
a1971 έγραψε:Οταν είμασταν με μεταθεση στην Ορεστιαδα και τη θαλασσα τη βλεπαμε με το μακαρονι, τα παιδιά ήταν στην ηλικία που έιναι τώρα τα δικά σου. Κάναμε ακριβ'ως αυτό που είπε η φιλη. Φουσκώναμε μία πισίνα στο μπαλκόνι με τρόμπα πο΄διού, πεταγαμε όλα τα παιχνίδια τους μέσα και γινόταν ο χαμός!!!! Και μες στο μεσημερι!!!! Τα παιδιά θέλουν να βλεπουν τους γονείς τους κοντά τους. Το καταλαβαίνεις;; Ρώτα τα παιδιά τι προτιμάνε: 10 μερες με τους παπούδες, ή ένα απόγευμα με τη μαμά και τον μπαμπά; Δεν φαντάζεσαι πόσο καλύτερα θα νιώσεις όταν θα πεις ΟΧΙ, δεν ερχόμαστε. Θέλω τα παιδιά μου μαζί μου, γιατί όταν χωριζόμαστε γίνομαι χειρότερα. Να επιμείνεις!!!! Θα δεις ότι δεν είναι τόσο τρομερό. Και τι θα πει, πως θα το πω ξαφνικά; έτσι σου΄'ρθε!!!! Περνας τέτοιο λουκι με την υγεια σου, και σκεφτεσαι πως θα είναι όλοι ευχαριστημενοι;;;; Γιατί αισθάνεσαι τόσο ένοχη; Μην στα κάνουν και σενα οι νύφες;;;; Ασε μας καλέ, θα ζήσουμε τόσο;;;;; Και ξερεις τι λέω; Ό,τι και να κάνω οι νυφες τη μανα τους θα έχουν πάνω απ' όλα...... Τι σκοτίζεσαι απο τωρα;;;
Η μάνα μου μου κανει πλύση εγκεφαλου, να μη μιλάω ασχημα στην πεθερά μου..... Δεν μπορω όμως να μην απαντήσω όπως της αξιζει. Αυτές (βαζω και τη μανα μου μεσα) γιατί δεν σκεφτονται ότι κι εγω είμαι μεγαλη γυναικα και πρεπει κι αυτες να σκεφτονται πως μου μιλάνε; Όσο τους αφήνεις περιθωρια, τόσο αυτοί το εκμεταλλεύονται. Ξερουν ότι είσαι αδυναμη. Βαλε τα ορια σου.
Αυτά!!!! Συγγνωμη, σε ζαλισα, αλλά έχω περάσει κι εγω καταστασεις με την πεθερά μου. Εσύ τουλάχιστον, έχεις τον άντρα σου με το μερος σου. Κι εγω τον έιχα στην αρχή, αλλά καποια στιγμη..... πήγε πιο κοντά στη μανούλα του. Μη νομίζεις, επειδή τις βρίζουνε, δεν σημαίνει ότι μεσα τους δεν πονάνε, απο την απόρριψη που φαγανε πιο μικροί. ΟΥΦ, σταματάω!!!!
ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!
souki
souki

Δημοσίευση από souki Τετ Μάης 25, 2011 10:52 am

ΑΕΡΟΖΟΛ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΕΛΕΙ ΨΕΚΑΣΜΑ Η ΜΟΥΜΙΑ!!!!!!!!! ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;
souki
souki

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μάης 25, 2011 10:17 pm

ο αντρας μου οπως ειπα στο πρωτο ποστ παθαινει διαφορα ψυχοσωματικα οταν ειμαστε μαζι τους χτες το βραδυ πιασαμε κουβεντα για τις διακοπες και μεχρι τις 3 μου ελεγε για τα απαισια παιδικα του χρονια ... ο αντρας μου ειχε προβλημα μαζι τους πολυ πριν γνωρισει εμενα

τωρα λεει να κανουμε υπομονη και να παμε μαζι τους γιατι επειδη εγω δε μπορω να κουνηθω καλα καλα εκεινος τραβαει ολο το τρεξιμο με τα παιδια και εκει ειναι ξεφραγο αμπελι και μου ειπε το πολυ λογικο να παμε μαζι τους να μας βοηθανε τα ΣΚ και οπως περυσι οταν παρει αδεια να παμε μονοι με την δικη μας οικογενεια......

γι αυτο τον αγαπαω γιατι ειναι παντα σωστος>!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ???????? Δευ Ιουλ 04, 2011 2:25 am

δε θα ησυχασω εγω!!!! ποτε!!!!

συμφωνησαμε για το εξοχικο ολα καλα θα παω πρωτα εγω με τα παιδια και θα ερθει και ο συζυγος με την πρωτη αδεια του σε 3 μερες, αλλα φυσικα δεν τους εφτασε αυτο

τωρα εχουμε τα τηλεφωνα ..χτες κυριακη απογευμα πηραν, δεν ειμασταν σπιτι, πηραν στο κινητο γιατι φοβηθηκαν οτι κατι παθαμε....μιλαμε 10 το βραδυ που γυρισαμε πηρα εγω ξανα να ηρεμησουνε

σημερα πουρνο πουρνο τηλεφωνο τι κανουμε...μετα απο 2 ωρες τηλεφωνο να παρουν ενα παιδι οποιο θελω
λεω "γιατι υπαρχει λογος?"
και η απαντηση ειναι "δε χρειαζεται να υπαρχει λογος για να δουμε τα εγγονια μας"

το βουλωσα και εδωσα τον μικρο για ενα 4ωρο

οσο κανω υποχωρησεις τοσο θελουν κι αλλα να παρει
σημερα ειναι δευτερα και απο τεταρτη θα ειμαστε ολοι μαζι στο εξοχικο
γιατι δηλαδη και σημερα

πως λετε οχι ρε παιδια ας μου πει καποια.....
δε μπορεις να πεις ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
αρα τι λες????? ουτε μπορεις να πεις οοοοολα οσα εχουν γινει αρα δε βασιζεσαι να το δωσεις

ολοι για να βλεπουν τα εγγονια τους τα παιρνουν πακετο????
τι κανω λαθος να παρει!!!!!!!!!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από fridoula Δευ Ιουλ 04, 2011 4:34 am

αχ βρε Στελλα τι να σου πω.....
παντως το τηλ ειναι ανωδυνη κατασταση οποτε μην δινεις σημασια
τωρα για ολα τα υπολοιπα πρεπει που και που να βαζεις τα ορια σου νομιζω..
γιατι οταν δεν εχεις ορια οι αλλοι δυστυχως ξεφευγουν και η συγκεκριμενη μονο αυτο ξερει να κανει!!!!!!!!
μηπως τελικα εχει καταλαβει οτι σ ενοχλει αυτο που κανει γι αυτο το κανει???
αλλα και παλι νομιζω οτι δεν αξιζει να χαλιεσαι συνεχως μ'αυτους
δεν θα αλλαξουν ποτε να το ξερεις!!
επισης το οχι λεγεται ετσι οπως ακριβως προφερεται,ΟΧΙ και τελος!!
οχι γιατι εχουμε κανονισει να κανουμε κατι αυτη την στιγμη,οχι γιατι εχουμε πει να διαβασουμε κ οχι γιατι δεν θελω τωρα,ετσι απλα!αλλιως γινεται δυσκολο!!!
εμενα μου την ζητουσε η πεθερα μου κ ελεγα στον αντρα μου'' τι ειναι το μωρο κουτι με γλυκα για να το στειλω'' οχι γιατι δεν το ξερει και δεν την βλεπει τοσο συχνα για να την ξερει(επιλογη της γιατι δεν της εκλεισα ποτε την πορτα μου)κ επισης αφου δεν δουλευω δεν υπαρχει λογος...
μα θελουν να την δουν ελεγε εκεινος..κ εγω απαντουσα ας ερθουν σπιτι μας να την δουν...
σε πληροφορω οτι και εγω εχω επιλογη να παω το παιδακι μου για μπανιο το σκ αλλα δεν το κανω γιατι δεν την αντεχω!!!!!
προτιμω λοιπον την ησυχια μου και στην πολη!!

fridoula

Τόπος : thessaloniki

Δημοσίευση από Ladycat Δευ Ιουλ 04, 2011 4:40 am

δεν ξερω βρε στελλα εγω λεω ενα ξερω οχι κ κοβετε οι κουβεντα εκει δεν τους εχω κ στι κεφαλι μου οπως εσυ αλλα οταν πω οχι ειναι οχι παει κ τελειωσε
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Δημοσίευση από vassiliki Δευ Ιουλ 04, 2011 12:07 pm

πάλι καλά να λές που ξαναπήραν τηλ. και δεν ήρθαν φάντης μπαστούνι να δούν τι κάνετε!!! πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 77436 το όχι είναι όχι ,γιατί όπως λέχθηκε και στο προηγούμενο ποστ έχουμε κανονίσει να κάνουμε το τάδε. ή έπρεπε να της πείς οτι τα σπυράκια είναι άκρως μεταδοτικά και να κόψουν μακρια!αλήθεια πώς πάει ο μικρος?
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ???????? Δευ Ιουλ 04, 2011 9:15 pm

μια χαρα καλε την αλλη μερα του εφυγαν αλλεργια ηταν τελικα τσαμπα ανησυχησαμε
δε μπορουσαν να ερθουν να μας βρουν γιατι δεν ηξεραν που ειμαστε
χχιχιχιχι
το γεγονος ειναι ενα
τραβαω με την πεθερα αυτα που τραβηξε και η μανα μου που παντρυτηκε το 1960.....απαραδεκτο!!!!!!!!!!!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ???????? Τρι Ιουλ 05, 2011 9:40 pm

χτες βραδυ μιλουσα με τον αντρα μου, του ειπα ποσες διαφορετικες γνωμες πηρα να "ανοιξει" το μυαλο μου σχετικα με το θεμα, ειδαμε οτι τα περισσοτερα τα εχουμε ηδη κανει, συζητησαμε αρκετη ωρα να δουμε τι κανουμε λαθος και μας εχουν καθησει στο σβερκο και μου ειπε το εξης....

"αυτο που σε τρελλαινει, που εγω το συνηθισα τοοοοοσα χρονια μαζι τους γι αυτο και δεν ασχολουμαι και δε χαλιεμαι, ειναι οτι
οτι κι αν κανεις
κι αν απαντησεις ευθαρσως
κι αν κλεισεις το τηλεφωνο βιαστικα
κι αν μαλωσεις
κι αν τα πεις ευγενικα
ακομα κι αν τους βρισεις ασχημα
......................................
την αλλη μερα, σε δυο μερες, σε μια βδομαδα,
ειναι σα να μην εχει γινει ποτε η συζητηση και σε ξαναενοχλουν για τα ιδια ακριβως που μια βδομαδα πριν ειχε μαλλιασει η γλωσσα σου και ειχες πχ μαλωσει"

και συνειδητοποιησα αυτο ακριβως
κανεις τοοοοοοσο κοπο να εξηγησεις κατι με αλλο τροπο καθε φορα

και μετα απο κανα δυο μερες.....
"να το παρουμε το παιδι και να το φερουμε σε μια βδομαδα??"
τωρα χτες ο αντρας μου ειπε οχι
αυριο τους περιμενω......στανταρ ομως ξανα τα ιδια..............

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από derbybaby Τετ Ιουλ 06, 2011 12:50 am

τι καλα...αχ βρε στελλα μ γιατι δεν εφαρμοζεις κ εσυ το μπαινακης βγαινακης????ειναι π[ολυ καλο συστημα!εγω εχω μαθει πλεον κ οταν γινονται συζητησεις που δεν με αφορουν καθολου κ ειναι κ δυσαρεστες-κουτσομπολιστικες απλα κουνω το κεφαλι κ σου μιλω ειλικρινα το μυαλο ειναι στο pause!δεν ακουω τιποτα!
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης