Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+8
souki
fouli
Κοριτσομανα
trianmeli
fridoula
joan80
giotaki83
Ladycat
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και θα αρχισουν τα προβληματα....θελω γνωμες να προλαβω το κακο
σε καποια θεματα εχω δικιο και σε καποια αδικο
θελω να με βοηθησετε
τα πεθερικα μου εχουν ενα εξοχικο στην Ασπροβαλτα....καθε χρονο εχουμε φασαριες του στυλ "φερε τα παιδι εμεις θα το φερουμε πισω σε 3 μερες" και εγω δεν το εδωσα ποτε....
"μα οι γειτονες εχουν τα εγγονια τους" - απ τις κορες ομως, ποτε απ τις νυφες.... μα το ενα μα το αλλο.......... ο μεγαλος μου ειναι πολυ ζωηρος και περυσι ο μπαμπας του τον εδωσε για 3 μερες χωρις να με ρωτησει με αποτελεσμα τη δευτερη μερα να παρω το μπεμπη και να τρεχω μονη μου εκει περα και να φαω ενα ΠΣΚ μαζι τους (!) για να ειμαι με τα παιδια
το παιδι το βρηκα καταφαγωμενο απ τα κουνουπια, ξεχασαν το αντικουνουπικο να το βαλουν, συγκαμενο γιατι το ξεπλεναν με νερακι απ την παιδικη πισινα, οοοοολη μερα μες τον ηλιο χωρις καπελο ουτε αντιηλιακο , οτι ωρα να ναι στη θαλασσα, ολη μερα στην πισινουλα ......τα ειπα στο "επικινδυνες γιαγιαδες" να μην σας κουραζω......
ΤΩΡΑ εχω θεμα..........περυσι με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να μας αφησουν 3 μερουλες μονους μας στο εξοχικο και να μην ερθουν......και μας κρατησαν μουτρα κανα μηνα μετα (ενω ολο το καλοκαιρι πηγαιναμε ΣΚ μαζι τους)
φετος βγηκε ΚΑΙ ο πεθερος στη συνταξη οποτε...............ΙΟΥΝΙΟΣ και θα πανε να αραξουνε......ως το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
τωρα εγω σα μανα θα καθομουν να λιωσω στην πολη για να παει το παιδι μου με την οικογενεια του 10 μερες, αλλα αυτοι αποκλειεται!
απο τη μια και γι αυτο ειπα εχω ΚΑΙ αδικο, το σπιτι ειναι δικο τους, οτι θελουν το κανουν, περιμεναν τοσα χρονια τη συνταξη εχουν καθε δικαιωμα να πανε, εχουν τις ντοματουλες τους, εχουν ποτισματα ΟΚ ΟΚ ΟΚ
απ την αλλη ομως.............απο ολοκληρο καλοκαιρι ζηταω μονο 10 μερουλες!!!! Πρεπει δηλαδη ολο το καλοκαιρι να το φαω μαζι τους????
να μην ξεχασω να σας πω οτι ολο το χειμωνα εχω βγει απ την πορτα μου 4 φορες κυριολεκτικα γιατι δεν περπατουσα απο μυοπαθεια, τωρα αρχισα να κανω καποια βηματακια και να με δει λιγο ο ηλιος και παλι μεσα ειμαι δηλαδη...
το μαζι τους βεβαια να σας πω κι αυτο συνεπαγεται με
1. ο αντρας μου παθαινει ψυχολογικο λαλα και του κανει σπαστικες καταστασεις στομαχου δεν μπορει ουτε να φαει μια μπουκια ειναι ολο χαπακωμενος
2. η πεθερα τρεχει απο πισω μας παντου.........καθηστε να σας περιγραψω καλυτερα μια μερα
ξυπνας το πρωι και το μικρο μωρο λειπει απο διπλα σου γιατι το πηρε η κυρια κρυφα τα χαραματα να το παει στη γειτονια απ τις 7 να το "δειξει"
πινεις ενα καφεδακι οπου σε βρισκει μονη σου και αρχιζει ερωτησεις τυπου "ευχαριστιεσαι το σεξ μετα την γεννα?" ο γιος της "ειναι προικισμενος η οχι?" (σε ....μεγεθος) θα πας για μπανιο θαλασσα "ξυριζεσαι? και αν ναι, που???" κι ο γιος της "ξυριζεται????" Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!!!!
μετα ξυπναει ο αντρας μου και ο μεγαλος γιος λεει ο αντρας μου "θελω μια μπουγατσουλα"
βγαζει αυτη ενα δισκο "γιατι να παρεις μπουγατσα να δινεις λεφτα κοιτα, σου εκανα μια φετα με μελι, μια με μερεντα, μια με λα βας..." τα παιρνει ο συζυγος που δε μπορει να αποφασισει τι θα φαει στις 10 μερες των διακοπων του.....βριζει και φωναζει........
μετα αρχιζει το ματς......."μαμα το παιδι ειναι στην πισινα τρεις ωρες" σε γραααααφει
μαμα το παιδι ειναι νηστικο - σε γραααααφει
μαμα το παιδι ειναι στον ηλιο- σε γρααααφει
ερχεται το μεσημερι ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ τους φτιαχνει πατατες στο φουρνο με τυρι χειμωνα καλοκαιρι αυτο ειναι κι αμα βαλω και λιγο τυρι παραπανω για τον μεγαλο που του αρεσει το παιρνει πισω...........
μετα αρχιζουμε "δε θα πατε στη θαλασσα, πηγαμε ειδαμε και ειναι ζεστη, τωρα παει ο κοσμος, τωρα ειναι ωρα για θαλασσα εσεις τι κανετε???" ε πρηξε πρηξε ξεκιναμε και στην πορτα
"ετοιμη κι εγω! αλλος για τη θαλασσα???" εννοειται ουτε να ακουμπησω τα παιδια μου στη θαλασσα αδυνατον να την ξεκολλησεις απο πανω τους......
κανει παρατηρησεις και τι θα τα δωσω να φανε στη θαλασσα...αν ειναι δυνατον να τα εχω με φρυγανια και ντοματα το καλυτερο της....γυρναμε, κανουμε μπανιο, ξαπλωνουμε, και το απογευμα ξανα τα ιιδια..........ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 3 ΧΜ να μας βρει στον ζωολογικο γιατι ο πεθερος δεν την εφερνε για να μεινουμε λιγο η οικογενεια και ηρθε και δεν ειχα που να τη βαλω πισω εχω 2 καθισματακια και μπηκε αναμεσα και στο φιναλε γιατι να ερθει σε μια ωρα ειχαμε ολοι μαζι ραντεβου να παμε βολτα!!!!!!!!!
στη βολτα επισης, εκεινη το καροτσι, εκεινη το παιδι, αυτο ΟΚ λεω γιαγια ειναι να χαρει......
μετα αρχιζουμε "μην κατσετε, να παρετε σαντουιτς στο χερι, αλλη φορα θα τρωτε τοστ απο το σπιτι....να παρε 5 ευρω - το γιο της- κοιταει εμενα - θα φας κι εσυ????"
μα γι αυτο ηρθαμε σπιτι μας διακοπες κυρα μου, για να μην πληρωνουμε ξενοδοχεια, αρα δε θα κανουμε σκοντο και στο φαι, το μεσημερι σπιτι, το βραδυ εξω, δεκα μερες το χρονο ειναι, και φυσικα περασαμε και βραδια με σαντουιτσακι, αλλα οχι με το ζορι.....
και μετα την αλλη μερα ο πεθερος "αμα τρωτε ετσι εξω καθε μερα, τι περιμενετε το στομαχι σας να ειναι καλα???" η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου μονο μ αυτους δεν τρωει, οπου αλλου και να ειμαστε δεν τον πιανει το στομαχι και ο γιατρος ειπε ειναι ψυχολογικο- και το χειμωνα το παθαινει μαζι τους
και γυρναμε το βραδυ, πολεμος να παρω τα παιδια μου στο δωματιο μου, αυτη απο πανω να νανουριζει............για γερα νευρα!!!!!!!!!!
και σας ερωτω........πως παω εγω εκει????
που η παθηση μου δε θελει συγχυσεις, ουτε στεναχωρια απαγορευεται........
και το χειροτερο???? ο αντρας μου τα εφτυσε ολοκληρο χειμωνα με μενα σχεδον αναπηρη και τα δυο παιδια, και ανετοτατα τον δινει τον μεγαλο μαζι τους για καμια βδομαδα αλλα εγω θα πεθανω!!!!!!!!!! μα δεν τον προσεχουν!!!!!!!!!! τους εχει κλειδωσει εξω απο το σπιτι ποσες φορες, βγαινει και ανεβαινει πατωματα και χαμπααααααααααρι χωρια ολα τα αλλα!!!!!!!!
και τωρα το προβλημα
εχω δικαιωμα να τους ζητησω 10 μερες μονη με την οικογενεια μου- ο συζυγος δλδ θα το πει
η ειναι σπιτι τους και να το βουλωσω αφου δεν εχω λεφτα για αλλου
και μεχρι να παρει ο συζυγοπς αδεια - αυγουστο- τι κανω??????????
ο μεγαλος μου ηδη περιμενει πως και πως να παει
δε θελω να παει μονος του- περυσι μεχρι και φιδι βρηκα στη αυλη!!!!!!!!!!
να μαλωσω με το συζυγο που τραβηξε το κουπι ολοκληρη χρονια και να μη στειλω το παιδι
να το στειλω με κινδυνο λεγοντας "ελα μωρε δε θα παθει τιποτα" πωπω Χριστουλη μου
να παω κι εγω και να μεινει ο συζυγος εδω- δε γινεται κι αυτο
να κλεισω το παιδι στο διαμερισμα καλοκαιριατικα????κριμα
σκεφτηκα μια λυση αλλα δε θα γινει ποτε...........να μας αφηναν να πηγαιναμε εμεις τα ΣΚ κι εκεινοι να πηγαινουν ολη την αλλη βδομαδα?????????? αλλα πως τους το λενε??????????
κουμαντο θα τους κανουμε??????
πειτε κατι θα τρελλαθω
σε καποια θεματα εχω δικιο και σε καποια αδικο
θελω να με βοηθησετε
τα πεθερικα μου εχουν ενα εξοχικο στην Ασπροβαλτα....καθε χρονο εχουμε φασαριες του στυλ "φερε τα παιδι εμεις θα το φερουμε πισω σε 3 μερες" και εγω δεν το εδωσα ποτε....
"μα οι γειτονες εχουν τα εγγονια τους" - απ τις κορες ομως, ποτε απ τις νυφες.... μα το ενα μα το αλλο.......... ο μεγαλος μου ειναι πολυ ζωηρος και περυσι ο μπαμπας του τον εδωσε για 3 μερες χωρις να με ρωτησει με αποτελεσμα τη δευτερη μερα να παρω το μπεμπη και να τρεχω μονη μου εκει περα και να φαω ενα ΠΣΚ μαζι τους (!) για να ειμαι με τα παιδια
το παιδι το βρηκα καταφαγωμενο απ τα κουνουπια, ξεχασαν το αντικουνουπικο να το βαλουν, συγκαμενο γιατι το ξεπλεναν με νερακι απ την παιδικη πισινα, οοοοολη μερα μες τον ηλιο χωρις καπελο ουτε αντιηλιακο , οτι ωρα να ναι στη θαλασσα, ολη μερα στην πισινουλα ......τα ειπα στο "επικινδυνες γιαγιαδες" να μην σας κουραζω......
ΤΩΡΑ εχω θεμα..........περυσι με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να μας αφησουν 3 μερουλες μονους μας στο εξοχικο και να μην ερθουν......και μας κρατησαν μουτρα κανα μηνα μετα (ενω ολο το καλοκαιρι πηγαιναμε ΣΚ μαζι τους)
φετος βγηκε ΚΑΙ ο πεθερος στη συνταξη οποτε...............ΙΟΥΝΙΟΣ και θα πανε να αραξουνε......ως το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
τωρα εγω σα μανα θα καθομουν να λιωσω στην πολη για να παει το παιδι μου με την οικογενεια του 10 μερες, αλλα αυτοι αποκλειεται!
απο τη μια και γι αυτο ειπα εχω ΚΑΙ αδικο, το σπιτι ειναι δικο τους, οτι θελουν το κανουν, περιμεναν τοσα χρονια τη συνταξη εχουν καθε δικαιωμα να πανε, εχουν τις ντοματουλες τους, εχουν ποτισματα ΟΚ ΟΚ ΟΚ
απ την αλλη ομως.............απο ολοκληρο καλοκαιρι ζηταω μονο 10 μερουλες!!!! Πρεπει δηλαδη ολο το καλοκαιρι να το φαω μαζι τους????
να μην ξεχασω να σας πω οτι ολο το χειμωνα εχω βγει απ την πορτα μου 4 φορες κυριολεκτικα γιατι δεν περπατουσα απο μυοπαθεια, τωρα αρχισα να κανω καποια βηματακια και να με δει λιγο ο ηλιος και παλι μεσα ειμαι δηλαδη...
το μαζι τους βεβαια να σας πω κι αυτο συνεπαγεται με
1. ο αντρας μου παθαινει ψυχολογικο λαλα και του κανει σπαστικες καταστασεις στομαχου δεν μπορει ουτε να φαει μια μπουκια ειναι ολο χαπακωμενος
2. η πεθερα τρεχει απο πισω μας παντου.........καθηστε να σας περιγραψω καλυτερα μια μερα
ξυπνας το πρωι και το μικρο μωρο λειπει απο διπλα σου γιατι το πηρε η κυρια κρυφα τα χαραματα να το παει στη γειτονια απ τις 7 να το "δειξει"
πινεις ενα καφεδακι οπου σε βρισκει μονη σου και αρχιζει ερωτησεις τυπου "ευχαριστιεσαι το σεξ μετα την γεννα?" ο γιος της "ειναι προικισμενος η οχι?" (σε ....μεγεθος) θα πας για μπανιο θαλασσα "ξυριζεσαι? και αν ναι, που???" κι ο γιος της "ξυριζεται????" Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!!!!
μετα ξυπναει ο αντρας μου και ο μεγαλος γιος λεει ο αντρας μου "θελω μια μπουγατσουλα"
βγαζει αυτη ενα δισκο "γιατι να παρεις μπουγατσα να δινεις λεφτα κοιτα, σου εκανα μια φετα με μελι, μια με μερεντα, μια με λα βας..." τα παιρνει ο συζυγος που δε μπορει να αποφασισει τι θα φαει στις 10 μερες των διακοπων του.....βριζει και φωναζει........
μετα αρχιζει το ματς......."μαμα το παιδι ειναι στην πισινα τρεις ωρες" σε γραααααφει
μαμα το παιδι ειναι νηστικο - σε γραααααφει
μαμα το παιδι ειναι στον ηλιο- σε γρααααφει
ερχεται το μεσημερι ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ τους φτιαχνει πατατες στο φουρνο με τυρι χειμωνα καλοκαιρι αυτο ειναι κι αμα βαλω και λιγο τυρι παραπανω για τον μεγαλο που του αρεσει το παιρνει πισω...........
μετα αρχιζουμε "δε θα πατε στη θαλασσα, πηγαμε ειδαμε και ειναι ζεστη, τωρα παει ο κοσμος, τωρα ειναι ωρα για θαλασσα εσεις τι κανετε???" ε πρηξε πρηξε ξεκιναμε και στην πορτα
"ετοιμη κι εγω! αλλος για τη θαλασσα???" εννοειται ουτε να ακουμπησω τα παιδια μου στη θαλασσα αδυνατον να την ξεκολλησεις απο πανω τους......
κανει παρατηρησεις και τι θα τα δωσω να φανε στη θαλασσα...αν ειναι δυνατον να τα εχω με φρυγανια και ντοματα το καλυτερο της....γυρναμε, κανουμε μπανιο, ξαπλωνουμε, και το απογευμα ξανα τα ιιδια..........ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 3 ΧΜ να μας βρει στον ζωολογικο γιατι ο πεθερος δεν την εφερνε για να μεινουμε λιγο η οικογενεια και ηρθε και δεν ειχα που να τη βαλω πισω εχω 2 καθισματακια και μπηκε αναμεσα και στο φιναλε γιατι να ερθει σε μια ωρα ειχαμε ολοι μαζι ραντεβου να παμε βολτα!!!!!!!!!
στη βολτα επισης, εκεινη το καροτσι, εκεινη το παιδι, αυτο ΟΚ λεω γιαγια ειναι να χαρει......
μετα αρχιζουμε "μην κατσετε, να παρετε σαντουιτς στο χερι, αλλη φορα θα τρωτε τοστ απο το σπιτι....να παρε 5 ευρω - το γιο της- κοιταει εμενα - θα φας κι εσυ????"
μα γι αυτο ηρθαμε σπιτι μας διακοπες κυρα μου, για να μην πληρωνουμε ξενοδοχεια, αρα δε θα κανουμε σκοντο και στο φαι, το μεσημερι σπιτι, το βραδυ εξω, δεκα μερες το χρονο ειναι, και φυσικα περασαμε και βραδια με σαντουιτσακι, αλλα οχι με το ζορι.....
και μετα την αλλη μερα ο πεθερος "αμα τρωτε ετσι εξω καθε μερα, τι περιμενετε το στομαχι σας να ειναι καλα???" η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου μονο μ αυτους δεν τρωει, οπου αλλου και να ειμαστε δεν τον πιανει το στομαχι και ο γιατρος ειπε ειναι ψυχολογικο- και το χειμωνα το παθαινει μαζι τους
και γυρναμε το βραδυ, πολεμος να παρω τα παιδια μου στο δωματιο μου, αυτη απο πανω να νανουριζει............για γερα νευρα!!!!!!!!!!
και σας ερωτω........πως παω εγω εκει????
που η παθηση μου δε θελει συγχυσεις, ουτε στεναχωρια απαγορευεται........
και το χειροτερο???? ο αντρας μου τα εφτυσε ολοκληρο χειμωνα με μενα σχεδον αναπηρη και τα δυο παιδια, και ανετοτατα τον δινει τον μεγαλο μαζι τους για καμια βδομαδα αλλα εγω θα πεθανω!!!!!!!!!! μα δεν τον προσεχουν!!!!!!!!!! τους εχει κλειδωσει εξω απο το σπιτι ποσες φορες, βγαινει και ανεβαινει πατωματα και χαμπααααααααααρι χωρια ολα τα αλλα!!!!!!!!
και τωρα το προβλημα
εχω δικαιωμα να τους ζητησω 10 μερες μονη με την οικογενεια μου- ο συζυγος δλδ θα το πει
η ειναι σπιτι τους και να το βουλωσω αφου δεν εχω λεφτα για αλλου
και μεχρι να παρει ο συζυγοπς αδεια - αυγουστο- τι κανω??????????
ο μεγαλος μου ηδη περιμενει πως και πως να παει
δε θελω να παει μονος του- περυσι μεχρι και φιδι βρηκα στη αυλη!!!!!!!!!!
να μαλωσω με το συζυγο που τραβηξε το κουπι ολοκληρη χρονια και να μη στειλω το παιδι
να το στειλω με κινδυνο λεγοντας "ελα μωρε δε θα παθει τιποτα" πωπω Χριστουλη μου
να παω κι εγω και να μεινει ο συζυγος εδω- δε γινεται κι αυτο
να κλεισω το παιδι στο διαμερισμα καλοκαιριατικα????κριμα
σκεφτηκα μια λυση αλλα δε θα γινει ποτε...........να μας αφηναν να πηγαιναμε εμεις τα ΣΚ κι εκεινοι να πηγαινουν ολη την αλλη βδομαδα?????????? αλλα πως τους το λενε??????????
κουμαντο θα τους κανουμε??????
πειτε κατι θα τρελλαθω
????????- Επισκέπτης
Απ: πλησιαζει καλοκαιρι- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλεναδα υπομονη αστον ενα σ/κ κ αμα γινει τιποτα στειλε τον αντρα σου να τρεχειμην αγχωνεσαι 3 μερουλες ειναι
αγάπη μουγιατί δεν πηγαίνετε ΄διακοπούλες αλλού;; Να νοικιάσετε ένα δωματιάκι;; Καλύτερα δεν θα έιναι έτσι;;; Εγώ έχω σωστή πεθερά αλλα στις διακοπές σε καμία περιπτωση δεν θα την είχα παρεούλα. Όσο για το να αφήσεις τα παιδιά εκεί μόνα τους εγώ είμαι κα΄θετη και οριζόντια!!! Γιατί να αποχωριστούν τα παιδιά τη μάνα τους;; Ποιός ο λόγος;; Θα πάτε κανα τριημερο αλλα μετά 1 βδομαδούλα αλλου μεταξύ σας. Και ούτε συζητηση, ούτε στεναχώρια, ούτε τίποτα. Το θεωρώ δύσκολο και ίσως λίγο απαιτητικό να τους πεις να μην παν καποιο σκ για να είστε μόνοι σας. Είναι δικό τους όπως και να χει. Κλείσε από τωρα δωματιάκι στην Θάσο για αύγουστο και θαβρεις καλές τιμές!!! Και θα έχεις να θυμάσαι τις διακοπούλες σας όλο τον υπολοιπο χρόνο και θα ανυπομονείς να ξαναπας. στέλλα μου θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κακό στο κάνει η πεθερά σου ή καλύτερα η σκέψη της πεθεράς σου. Μια ζωή την έχουμε αγάπη μου και δεν μπορείς να την καταστρέφεις σκεπτόμενη την πεθερά. τελείωσε. Είναι η χειρότερη πεθερά του κόσμου, αλλα εσύ ε΄χεις τη καλύτερη οικογένεια του κόσμου. Γίνε μια γροθιά με τον άντρα σου, μην υπολογίζετε σε αυτό το εξοχικό, ΠΟΤΕ. Συγγνώμη αλλα καλύτερα να μην πατε διακοπες παρά να πάτε εκεί. χόουμ σουίτ χόουμ!!!!!!!!!!!!!!!
giotaki83- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA
Απόσα έχω διαβασει για την πεθερα σου, δεν υπαρχει περίπτωσει ακόμα και να τη το ζητήσεις να σας αφήσει μονους σας στο εξοχικό. θα αρχίσει τη μουρμουρα τύπου "Γιατί εμείς σας ενοχλούμε;". Αν δεν το καταλαβαίνουν μονοι τους , να σας το προτείνουν, δεν υπαρχει περίπτωσει να το δεχτεί. Όσο για τον μικρό μπορείς να τον αφήσεις δοκιμαστικά ενα Σ/κ, να δεις πώς είναι τα πράγματα. Φετος είναι πιο μεγαλος. Ίσως τα πραγματα να είναι διαφορετικά. Το καλύτερο για μενα θα ήταν αυτό που προτείνει το Giotaki. Διακοπές καπου μονοι σας. Διαφορετικά στο σπίτι σας, να έχετε και την ησυχία σας. Στην τελική με όλα αυτά που γίνονται δεν νομίζω ότι ούτε εσυ ούτε ο αντρα σου ηρεμείτε.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
ναι αλλα δεν υπαρχουν λεφτα παιδια για διακοπες αλλου
σε καραβια με 2 παιδια δε θα μπαινα και να ειχα λεφτα
και εξαλλου εγω μεχρι 4-5 βηματα κανω, δεν εχω αυτονομια
αυτο βεβαια που να το σκεφτουν αυτοι......
ακομα δεν περπαταω, ενω εκει ειναι βολικα και για τα παιδια καια για μενα
ουφ τι να πω
δηλαδη ολο το χειμωνα μεσα ειμαι
το φως του ηλιου δε με ειδε
μυαλο θελει????? εγω θα το εκανα αν του παιδιου μου η γυναικα ειχε προβλημα υγειας
και να μην ειχε δηλαδη.........
σε καραβια με 2 παιδια δε θα μπαινα και να ειχα λεφτα
και εξαλλου εγω μεχρι 4-5 βηματα κανω, δεν εχω αυτονομια
αυτο βεβαια που να το σκεφτουν αυτοι......
ακομα δεν περπαταω, ενω εκει ειναι βολικα και για τα παιδια καια για μενα
ουφ τι να πω
δηλαδη ολο το χειμωνα μεσα ειμαι
το φως του ηλιου δε με ειδε
μυαλο θελει????? εγω θα το εκανα αν του παιδιου μου η γυναικα ειχε προβλημα υγειας
και να μην ειχε δηλαδη.........
????????- Επισκέπτης
ναι εσυ κ εγω κ ολες μας θα το σκεφτομασταν για τα παιδια μας Στελλα εχεις δικιο αλλα εδω εχεις να κανεις με ανθρωπους κακης ποιοτητας,παστας να το πω,δεν ξερω...
αν βλεπατε για καπου στην Χαλκ-κη καποιες ευκαιριες θα εχει ισως να μπορειτε οικονομικα..
απ την αλλη για να τον αφησεις εκει μηπως να πηγαινατε αρχικα ολοι μαζι να δεις και το παιδι φετος που ειναι πιο μεγαλο σε ηλικια,οπως λεει και η τζοαν πιο πανω,ισως να ειναι καλυτερα απο περσι.
μπορεις να βαλεις τον αντρα σου με κουβεντα να δει αν εχουν προθεση να το κανουν αλλα βρε κοριτσι μου δεν το πιστευω με τιποτα!!!!
οσο εισαι μακρια της εισαι καλα το κοντα σε στελνει και ειναι κριμα!!
καλυτερα στην πολη και ηρεμια παρα στην θαλασσα και να σου βγαινει μονο αγανακτηση!!!!!
εχω δικη μου περιπτωση που η δικη μου πεθερα εχει απλα ενα τροχοσπιτο,και περσι που αποφασισαμε με τον αντρα μου ενα σκ να παμε οι δυο μας,επειδη αυτοι ειχαν γαμο,
ηρθε μαζι μας ο κουνιαδος!!!!!!!!(ο οποιος ειναι ελευθερος)
ΕΞι μηνες εκανε να δει η πεθερα μου το μωρο μου γιατι σκοτωθηκαν οι γιοι της εκεινο το σκ!!!
ε φετος να μοου λειπει και μετα το πασχαλινο,θα προσπαθησω να κρατησω την ηρεμια μου!αυτο να κανεις και εσυ!
κυνηγα την ηρεμια σου γιατι μ'αυτην μονο τα αντιθετα αποτελεσματα θα εχεις!!!
αν βλεπατε για καπου στην Χαλκ-κη καποιες ευκαιριες θα εχει ισως να μπορειτε οικονομικα..
απ την αλλη για να τον αφησεις εκει μηπως να πηγαινατε αρχικα ολοι μαζι να δεις και το παιδι φετος που ειναι πιο μεγαλο σε ηλικια,οπως λεει και η τζοαν πιο πανω,ισως να ειναι καλυτερα απο περσι.
μπορεις να βαλεις τον αντρα σου με κουβεντα να δει αν εχουν προθεση να το κανουν αλλα βρε κοριτσι μου δεν το πιστευω με τιποτα!!!!
οσο εισαι μακρια της εισαι καλα το κοντα σε στελνει και ειναι κριμα!!
καλυτερα στην πολη και ηρεμια παρα στην θαλασσα και να σου βγαινει μονο αγανακτηση!!!!!
εχω δικη μου περιπτωση που η δικη μου πεθερα εχει απλα ενα τροχοσπιτο,και περσι που αποφασισαμε με τον αντρα μου ενα σκ να παμε οι δυο μας,επειδη αυτοι ειχαν γαμο,
ηρθε μαζι μας ο κουνιαδος!!!!!!!!(ο οποιος ειναι ελευθερος)
ΕΞι μηνες εκανε να δει η πεθερα μου το μωρο μου γιατι σκοτωθηκαν οι γιοι της εκεινο το σκ!!!
ε φετος να μοου λειπει και μετα το πασχαλινο,θα προσπαθησω να κρατησω την ηρεμια μου!αυτο να κανεις και εσυ!
κυνηγα την ηρεμια σου γιατι μ'αυτην μονο τα αντιθετα αποτελεσματα θα εχεις!!!
fridoula- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki
τα παιδια μου λυπαμαι καλη μου ολο το χειμωνα κλεισμενα μεσα και τωρα τι??? λεφτα για χαλκιδικη δεν υπαρχουν ουτε εγω μπορω να παω οπουδηποτε- το σπιτι αυτο ειναι ιδανικο εχει μονο 3 σκαλακια
δεν ξερω τι να πω δεν ξερω τι θα κανω ειλικρινα!
αμα ειχα λεφτα αυτους θα περιμενα ? αλλα εδω και εναμιση χρονο οι γιατροι μας εχουν ξετιναξει........
δεν ξερω τι να πω δεν ξερω τι θα κανω ειλικρινα!
αμα ειχα λεφτα αυτους θα περιμενα ? αλλα εδω και εναμιση χρονο οι γιατροι μας εχουν ξετιναξει........
????????- Επισκέπτης
εχεις απολυτο δικιο αν δεν υπαρχουν τα χρηματα δεν μπορεις να κανεις τιποτα...
το ξερω πολυ καλα οτι το κανεις για τα παιδια σου κ για αυτα στεναχωριεσαι το ενιωσα περυσι αυτο σου το ανεφερα πιο πανω..
απο την αλλη ομως αφου εχεις χοντρο θεμα μαζι τους πιστευεις οτι αν το ''απαιτουσε'' ο αντρας σου θα γινοταν κατι???
μονο αν ειναι να πατε μοναχοι σας Στελλαααααα αλλιως μακριααααααα,
η ταπεινη μου γνωμη,
αντε γιατι συγχυζομαι τι ανθρωποι υπαρχουν????
το ξερω πολυ καλα οτι το κανεις για τα παιδια σου κ για αυτα στεναχωριεσαι το ενιωσα περυσι αυτο σου το ανεφερα πιο πανω..
απο την αλλη ομως αφου εχεις χοντρο θεμα μαζι τους πιστευεις οτι αν το ''απαιτουσε'' ο αντρας σου θα γινοταν κατι???
μονο αν ειναι να πατε μοναχοι σας Στελλαααααα αλλιως μακριααααααα,
η ταπεινη μου γνωμη,
αντε γιατι συγχυζομαι τι ανθρωποι υπαρχουν????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fridoula στις Παρ Απρ 29, 2011 8:28 am, 1 φορά
περυσι το δεχτηκαν με μουτρα βεβαια αλλα μας αφησαν 3 μερες μονους
το θεμα ειναι οτι φετος για να μου κανουν τη χαρη πρεπει ολο το καλοκαιρι να μου παρουν το παιδι απ οτι καταλαβα!!!!!
το θεμα ειναι οτι φετος για να μου κανουν τη χαρη πρεπει ολο το καλοκαιρι να μου παρουν το παιδι απ οτι καταλαβα!!!!!
????????- Επισκέπτης
τετοια δεν εχει και θα το ξεκοψεις!!!!!
αν ειναι να υποφερεις εσυ χεστους ολους!!!!κοιτα λιγο και την Στελλα...
να ειναι καλα και η δικη σου καρδουλα...
δειτε το για μονοι σας αν μπορει να γινει αλλιως εγω θα το απεφευγα...
εισαι ηρωας εγω μπορει να την ειχα πνιξει!!!!!
αν ειναι να υποφερεις εσυ χεστους ολους!!!!κοιτα λιγο και την Στελλα...
να ειναι καλα και η δικη σου καρδουλα...
δειτε το για μονοι σας αν μπορει να γινει αλλιως εγω θα το απεφευγα...
εισαι ηρωας εγω μπορει να την ειχα πνιξει!!!!!
στελλακι τι να πω ειλικρινα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα εισαι και μακρια ρε γαμωτο αλλιως θα σου ελεγα να πας στο δικο μου εξοχικο που δεν εχει καθολου σκαλακια και θα ειναι και αδειο εμεις τον Αυγουστο θα παμε κριμα ρε γαμωτο κριμα
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
το ξερω οτι προβληματιζεσαι και πας να σκασεις αλλα πολυ καλοσυνη βρε παιδι μου και δεν αξιζειειειιιιιιι!!!!!!!!!!
απο ενδιαφερον σου μιλαω ετσι γιατι αν εισαι εσυ καλα θα ειναι πολυ καλα και τα παιδακια σου!!!!!
και πρωτα απο ολα ειναι η δικη σου η υγεια!!!!!!!!!!!!!!
και η σωματικη και η ψυχικη!!!!!!!!!!!!
απο ενδιαφερον σου μιλαω ετσι γιατι αν εισαι εσυ καλα θα ειναι πολυ καλα και τα παιδακια σου!!!!!
και πρωτα απο ολα ειναι η δικη σου η υγεια!!!!!!!!!!!!!!
και η σωματικη και η ψυχικη!!!!!!!!!!!!
trianmeli έγραψε:στελλακι τι να πω ειλικρινα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα εισαι και μακρια ρε γαμωτο αλλιως θα σου ελεγα να πας στο δικο μου εξοχικο που δεν εχει καθολου σκαλακια και θα ειναι και αδειο εμεις τον Αυγουστο θα παμε κριμα ρε γαμωτο κριμα
και μονο που το ειπες φτανει!
????????- Επισκέπτης
Στελλα,διαβασα την ιστορια σου και στο αλλο διπλα και...εφριξα. Ποσα ατυχηματα γινονται απο παππουδες που νοιαζονται, οχι που δε νοιαζονται...
Λοιπον, τι θα ελεγες για μονοημερες εκδρομουλες στη θαλασσα ή για καμπιγκ προς Χαλκιδικη; Δε βγαινει πιο φθηνα; Κατα τη γνωμη μου, το εξοχικο ειναι καταλληλο μονο με τον αντρα σου μαζι αλλα νομιζω οτι πρεπει να πατησει πιο πολυ ποδι. Να φωναξει, να διεκδικησει πιο καλες συνθηκες για τα παιδια του.
Μη νομιζεις και εγω στα προβληματα με τα πεθερικα μου τον αντρα μου εβαζα μπροστα γιατι ειναι αιμα τους, θα μαλωσουν αλλα θα ξαναμιλησουν, ενω εγω ειμαι μια ξενη γι' αυτους. Ετσι ελυσα πολλα θεματα. Λιγο να γινει κερβερος βρε παιδι μου μεχρι να δει αποτελεσμα ακομη και να απειλησει οτι δε θα σας ξαναπατε τα παιδια. Να τους παρει και να τους σηκωσει με το λογο του, να τον φοβηθουνε. Με σεβασμο παντα αλλα σταθεροτητα.
Λοιπον, τι θα ελεγες για μονοημερες εκδρομουλες στη θαλασσα ή για καμπιγκ προς Χαλκιδικη; Δε βγαινει πιο φθηνα; Κατα τη γνωμη μου, το εξοχικο ειναι καταλληλο μονο με τον αντρα σου μαζι αλλα νομιζω οτι πρεπει να πατησει πιο πολυ ποδι. Να φωναξει, να διεκδικησει πιο καλες συνθηκες για τα παιδια του.
Μη νομιζεις και εγω στα προβληματα με τα πεθερικα μου τον αντρα μου εβαζα μπροστα γιατι ειναι αιμα τους, θα μαλωσουν αλλα θα ξαναμιλησουν, ενω εγω ειμαι μια ξενη γι' αυτους. Ετσι ελυσα πολλα θεματα. Λιγο να γινει κερβερος βρε παιδι μου μεχρι να δει αποτελεσμα ακομη και να απειλησει οτι δε θα σας ξαναπατε τα παιδια. Να τους παρει και να τους σηκωσει με το λογο του, να τον φοβηθουνε. Με σεβασμο παντα αλλα σταθεροτητα.
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
μιλησε ξαναμιλησε ξαναμιλησε
κανουν οτι κλαινε, οτι θυμωνουν οτι παρεξηγιουνται και σε 10 μερες τα ιδια ακριβως σα να μη μιλησε ποτε
σε ολα τα θεματα και απο παντα οχι μονο τωρα
οσο για καμπινγκ, μονο που το ειπες νιωθω τα εντομα να με περπατανε.....θενκς....δεν παιζει!!!! χιχιχι
εδω με πηρανε σημερα να με πεισουνε να παμε εκει την πρωτομαγια και κοκκινησανε λεει απ τον ηλιο τη λιακαδα και τους 25 βαθμους στην Ασπροβαλτα..........αμα παω την Κυριακη θα τους παω αντιηλιακο!!!
κανουν οτι κλαινε, οτι θυμωνουν οτι παρεξηγιουνται και σε 10 μερες τα ιδια ακριβως σα να μη μιλησε ποτε
σε ολα τα θεματα και απο παντα οχι μονο τωρα
οσο για καμπινγκ, μονο που το ειπες νιωθω τα εντομα να με περπατανε.....θενκς....δεν παιζει!!!! χιχιχι
εδω με πηρανε σημερα να με πεισουνε να παμε εκει την πρωτομαγια και κοκκινησανε λεει απ τον ηλιο τη λιακαδα και τους 25 βαθμους στην Ασπροβαλτα..........αμα παω την Κυριακη θα τους παω αντιηλιακο!!!
????????- Επισκέπτης
xaxxaxaxa καλοοοοοοοοοοοοοοοοο να παρεις κ τον καπετανιο μαζι σου
Στελάκι δε διάβασα τι σου έγραψαν τα κορίτσια. Η γνώμη μου είναι οτι δε μπορείς να τους πεις φυγέτε εσεις 10 μερες για να κάτσω οικογενειακά. Μόνο αν το ήθελαν μόνοι τους θα το έκαναν. Επειδή καταλαβαίνω οτι ρευστό δεν υπάρχει και οτι εκεί θα τη βγάλετε, μπορείς να εξοπλίσεις τον μεγάλο σου με αντιλιακά, καπέλα, να φτάχνεις φαι και να το στέλνεις να το βάζουν στο ψυγείο για το παιδι και γενικά να είσαι πάνω απο το τηλέφωνο και να συμβουλευεις το παιδί σου τι θα πρέπει να κάνει. Εμένα η Λίνα σε αυτή την ηλικία, την έπερνα τηλέφωνο οταν ήταν στο εξοχικό με τους δικούς μου, και της έλεγα τι θα κάνει. Ετσι και το παιδι θα χαρεί και ίσως μπουν σε πρόγραμμα. Το δευτερο είναι να τους βάλεις πρόγραμμα και με την παραμικρή παρέκληση πες τους οτι θα πας και θα πάρεις πίσω το παιδί. Στη παραμικρή όμως παρέκλιση απο το πρόγραμμα που θα τους βάλεις. Θα το πεις και θα το εννοείς. Αφου δε παίζουν αλλιώς διακοπούλες πρέπει να κανουμε υπομονή.
fouli- Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα, Κολωνός
Παρε μαζι σου τη μαμα σου. Ως προφαση πες οτι λογω αυτοανοσου θελεις βοηθεια συνεχεια. Να το θεσει ο αντρας σου ως προυποθεση. Ετσι ωστε να σε βοηθησει και να αρπαζει το παιδι με τροπο ή να το φροντιζει.
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
τη μαμα μου δε μπορω να την παρω γιατι την εχουν καταβρισει και δε θα ερθει με τιποτα σπιτι τους...........δεν καταδεχεται καν να το συζητησει, οι ανθρωποι συζητανε συνεχεια ποτε θα πεθανει!!
οσο για προγραμμα, το εκανα περυσι και μαλιστα για να μην εχω θεμα εβαλα καινουρια ανριηκιακα και αντικουνουπικα αγορασα αλλα για να εχουν κι αυτοι και εγω οταν θα παω να εχω αλλα.........τα ειπα χυμα και τσουβαλατα και εκαναν οτι ηθελαν το παιδι καν δε μου το δινουν στο τηλ μου λενε οτι δε θελει να μου μιλησει και οταν πηγα και επεσε στην αγκαλια μου ηρθε η αλλη και μου τραβηξε απο την ακγαλια μου δεν υπαρχει συνεννοηση ουτε κατανοηση μου ελεγαν εφαγε εφαγε ολα καλα και ειχε φαει ολη μερα μια φετα λα βας κι ρι....... φωναζουμε, τσιριζουμε, και μετα κανουν τα δικα τους
εδω τα κανουν οταν ειμαστε εκει, οταν λειπουμε θα κολωσουν???
οσο για προγραμμα, το εκανα περυσι και μαλιστα για να μην εχω θεμα εβαλα καινουρια ανριηκιακα και αντικουνουπικα αγορασα αλλα για να εχουν κι αυτοι και εγω οταν θα παω να εχω αλλα.........τα ειπα χυμα και τσουβαλατα και εκαναν οτι ηθελαν το παιδι καν δε μου το δινουν στο τηλ μου λενε οτι δε θελει να μου μιλησει και οταν πηγα και επεσε στην αγκαλια μου ηρθε η αλλη και μου τραβηξε απο την ακγαλια μου δεν υπαρχει συνεννοηση ουτε κατανοηση μου ελεγαν εφαγε εφαγε ολα καλα και ειχε φαει ολη μερα μια φετα λα βας κι ρι....... φωναζουμε, τσιριζουμε, και μετα κανουν τα δικα τους
εδω τα κανουν οταν ειμαστε εκει, οταν λειπουμε θα κολωσουν???
????????- Επισκέπτης
Α ρε στελάκι μου, μεγα πρόβλημα. Για να ηρεμίσεις λοιπόν πήγαινε κανα σ/κ για να κάνεις το χατήρι του παιδιού και τον υπόλοιπο καιρό πάρε λεωφορεία που οργανώνουν μπάνια και πάρε τα παιδιά. Κάντε το συνήθεια και διασκεδάστε. Αν περνάνε ωραία τα παιδία δε θα τους ενδιαφέρει και τόσο το εξωχικο. Ρε παιδί μου, δε δικαιούστε εργατική να πάτε κάπου εντελώς οικονομικά και να περάσετε σας άνθρωποι; Στελάκι παω λαική. Θα δω την απάντησή σου μετά. Καλημέρα μου, και φιλιά στα ομορφα αντράκια σου.
fouli- Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα, Κολωνός
καλα ψωνια φιλεναδα
δικαιουμαστε εργατικη αλλα ετσι οπως ειμαι δεν ειμαι για ξενοδοχεια καλη μου και με τα ταρζανια μου με τιποτα
αν ειχα λιγη αυτονομια ισως αλλα δυσκολευομαι πολυ
δε σας ειπα το ωραιο
θυμαστε που αφησε ο πεθερος μονο το παιδι στο αυτοκινητο???
το πασχα που πηγαμε του το ειπε ο αντρας μου οτι εκανε χοντρη βλακεια και τι ειπε???????????
"εγω το αγαπαω οσο εσεις το παιδι, και αμα ειναι να κανετε ετσι να μην το ξαναπαρω, ουτε να ξαναρθουμε σπιτι σας, ουτε να σας βλεπουμε, ολο παρατηρησεις κανετε, εμενα το αμαξι μου αν εισαι μεσα κλειδωνει και δε μπορεις να βγεις, πας ενα στοιχημα 100 ευρω να παμε να σου δειξω???"
61 χρονων ανθρωπος.......πας ενα στοιχημα να παμε να σου δειξω.........
παραιτουμαι!!!!!!!!!!!!!!!
δικαιουμαστε εργατικη αλλα ετσι οπως ειμαι δεν ειμαι για ξενοδοχεια καλη μου και με τα ταρζανια μου με τιποτα
αν ειχα λιγη αυτονομια ισως αλλα δυσκολευομαι πολυ
δε σας ειπα το ωραιο
θυμαστε που αφησε ο πεθερος μονο το παιδι στο αυτοκινητο???
το πασχα που πηγαμε του το ειπε ο αντρας μου οτι εκανε χοντρη βλακεια και τι ειπε???????????
"εγω το αγαπαω οσο εσεις το παιδι, και αμα ειναι να κανετε ετσι να μην το ξαναπαρω, ουτε να ξαναρθουμε σπιτι σας, ουτε να σας βλεπουμε, ολο παρατηρησεις κανετε, εμενα το αμαξι μου αν εισαι μεσα κλειδωνει και δε μπορεις να βγεις, πας ενα στοιχημα 100 ευρω να παμε να σου δειξω???"
61 χρονων ανθρωπος.......πας ενα στοιχημα να παμε να σου δειξω.........
παραιτουμαι!!!!!!!!!!!!!!!
????????- Επισκέπτης
εμ τι να μην παραιτηθεις......
εισαι και Σαλονικια κ αν ειχα κατι κ εγω σε σπιτι στανταρ θα σε καλουσα φετος να κανουμε παρεα!!!
ελα που δεν εχω ομως...
οι δικαιολογιες στα χειλη απο τον παππου!!!οτι να ναι....
εισαι και Σαλονικια κ αν ειχα κατι κ εγω σε σπιτι στανταρ θα σε καλουσα φετος να κανουμε παρεα!!!
ελα που δεν εχω ομως...
οι δικαιολογιες στα χειλη απο τον παππου!!!οτι να ναι....
τι να πω ρε παιδια ανοιγω και συνεχεια τετοια θεματα και σας κουραζω αλλα δεν εχω κανεναν να μιλησω ειμαι κλεισμενη σε ενα σπιτι με τα μωρα εδω και μηνες και η μαμα μου που της λεω μερικα ανεβαζει πιεση και δε θελω
ειλικρινα δεν υπαρχει σωτηρια..........ποσες φορες γινομαι αγενης, τους προσβαλλω, μετα με τρωνε οι τυψεις που μιλησα ετσι, και τιιιιιιποτα, το χαβα τους!!!
δεν ειναι οτι δεν αγαπανε τα παιδια προς θεου, αλλα δεν ειναι ικανοι να τα προστατεψουν..........εγιναν τοσα σκηνικα αμα δειτε στο επικινδυνες γιαγιαδες θα φριξετε............μανα ειμαι κι εγω δε θελω να κινδυνευουν μα ουτε στη μαμα μου δεν τα αφηνω της ειπα να μαγειρευει αμα θελει να με βοηθησει και καθομαι εγω με τα παιδια μου, εδω ολο το χειμωνα σερνομουν εκανα ενα τεταρτο να περπατησω απ το σαλονι στην κουζινα, δε μπορουσα να βαλω νερο στο μπιμπερο αν δεν το κρατουσα με δυο χερια μου επεφτε.........και δεν τα εδωσα, μονη μου παλεψα...και τωρα τι δηλαδη για να δειξουν οτι εχουν εγγονια στη γειτονια να παει το μωρο μου εκει???
ειλικρινα δεν υπαρχει σωτηρια..........ποσες φορες γινομαι αγενης, τους προσβαλλω, μετα με τρωνε οι τυψεις που μιλησα ετσι, και τιιιιιιποτα, το χαβα τους!!!
δεν ειναι οτι δεν αγαπανε τα παιδια προς θεου, αλλα δεν ειναι ικανοι να τα προστατεψουν..........εγιναν τοσα σκηνικα αμα δειτε στο επικινδυνες γιαγιαδες θα φριξετε............μανα ειμαι κι εγω δε θελω να κινδυνευουν μα ουτε στη μαμα μου δεν τα αφηνω της ειπα να μαγειρευει αμα θελει να με βοηθησει και καθομαι εγω με τα παιδια μου, εδω ολο το χειμωνα σερνομουν εκανα ενα τεταρτο να περπατησω απ το σαλονι στην κουζινα, δε μπορουσα να βαλω νερο στο μπιμπερο αν δεν το κρατουσα με δυο χερια μου επεφτε.........και δεν τα εδωσα, μονη μου παλεψα...και τωρα τι δηλαδη για να δειξουν οτι εχουν εγγονια στη γειτονια να παει το μωρο μου εκει???
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|